Sziasztok!
Nyugtonmalac - köszi az infót a melltisztításról, ez hasznos volt, amúgy milyen fura, hogy anyu még teljesen másképp tudja/gondolja, csomó mindenre rácsodálkozik, pl. a melltartóbetétet mondtam neki, erre mondta, hogy ők anno zsepivel tömték ki a melltartót
Anhel - de aranyos a nagyid!!! :lol
Az esti befeszülős has az a haskeményedésre utal, nekem is van néha-néha, akkor beparázok és beveszek egy MagneB6-ot, nem gond, asszem ilyenkor már a méh gyakorol/készül a szülésre, a könyvemben az van, hogy ilyenkor ha tud, feküdjön le pihenni a kismama.
Macianyu - én még májusban vettem két pocakbetétes nadrágot, az egyik nagyon vékony vászon, a másik vastagabb, na én azt fogom hordani a hátralévő időkben, pulóverem nincs, de majd kibélelem a hasam a még jó felsőkkel, a farmerkabátomat pedig ugye nem tudom begombolni, de elvagyok vele. Én már nem akarok költeni semmilyen terhesruhára, mert elegem van ezekből a ruhákból, de tényleg
Azért sok sikert a vásárláshoz!!!
Szöszke - vicc, hogy kihozták neked az alkoholt!
Komolyan, nem hiszem el, bááááááááááár, amikor kb. a 3-4. hónapban voltam, átmentünk ebédelni párom szüleihez és akkor kifejezetten nagyon hányingeres voltam, erre Zoli apukája megkérdezte, hogy nem iszom-e egy kis pálinkát?!
Felvilágosítottam, hogy terhesen nem igazán jó, ha iszom, főleg nem durván erős pálinkát, de azért ezt valahogy megjegyeztem, nem értem, nem gondolkoznak az emberek???
Marek - sajnálom, hogy ennyire összevesztetek pároddal, javult már a helyzet??? Amúgy nálunk is voltak ilyen durva veszekedések, amikor már ömlött a számon felé a szítok, pedig amúgy nem beszélek csúnyán, főleg nem vele, de akkor kijött minden. Nálunk épp most, a vége felé nincsenek már ilyen veszekedések, kb. a 6. hónapig viszont elég gyakran voltak. Tudom, hogy sokszor én voltam a hibás, mert túlérzékeny voltam és felkaptam mindenen a vizet, de nálatok a családi dolgok miatt tök érthető, hogy robbansz, én megőrülnék, ha a párom nem állna ki mellettem a családjával szemben, vagy ha ők lennének az elsők!
Sensi - tegnap megmutattam páromnak a pocis képeidet (remélem nem baj!), és mondta, hogy tényleg nagyon hasonló
Alkatilag is hasonlóak vagyunk, bár én 170 cm magas vagyok és amúgy 3800 grammal születtem anno
Teszek majd fel képeket, csak ma elfelejtettem szólni neki reggel, hogy fotózzon le
Borkaby - a bábakoktél a szeptemberi topikban bejött a csajoknak, de amúgy én sem hiszem, hogy meginnám pálinkástól meg ricinusolajastól vagy mi van még benne
Fülhőmérőt mi is néztünk, de az tényleg marha drága, 10 e forintért láttam én is, úgyhogy marad a flexi, aztán meglátjuk, hogy beválik-e.
Orrszívó? Nincs tapasztalatom e téren, de várok minden okos ötletet, hogy milyet érdemes venni, én a sima mezei 700 forintos Brendonosat néztem, nem tudom, milyen kell
Nem volt még ilyen erős fájásom, szúrkálásom, de szerintem nálad már normális, ha van, hiszen te a 36. hétben vagy, én a 34. hétben, szóval még 1-2 hétig nem is baj, ha nem érzem!
Babakocsival kapcsolatban nem írtatok, nem ismeritek, aminek feltettem a linkjét? Árban annyira jó lenne!
Mi megvagyunk amúgy, undorító ez az idő, ma ki nem teszem a lábam a lakásból, az tuti, vasalok, mosok, hajat is, ruhát is
Kezdem összetenni a kórházi csomagomat, amúgy nem gáz szerintetek, hogy egy hatalmas kézi sporttáskával megyek majd be a kórházba?
Csak ilyen van, ami nagy is és belefér az a sok minden, de úgy nézek majd ki vele, mint aki nyaralni megy
Ildi