Új privát üzeneted érkezett!

kata!
nem csináltam, mert nincs még 15-e igy nem jött meg a fizu! :(

csajok!
Ilyen alacsony még nem volt a hőm. 36,6. és ugyamúgy mikorra a pé-met tesztem, az 30.-a és 1-je, mert akkor volt jól nyújtható tojásfehérje a nyákom, és 30-án görcsöltem is. Ahhoz képest még csak most van a 11.nap. lehet a beágyazódás miatt ment lejjebb a hőm?? :lol:

d.dodó

laptető!!!!! Hurrá!! :lol:

d.dodó

a hőgörbe biztos mára fogja berakni a peteérést jelző vonalat, de onnan tudom, hogy nincs, mert nincs tojásfehérje nyákom!

d.dodó

Sziasztok.

Hogy vagytok, ma?

Én boldogan. Felment a hőm 37,0-re azt hittem reggel hogy rosszul látok:)

Belinkelem a görbét.
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 74400_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

HAhó többiek merre vagytok?

Kép

gabi1

Gabi!!!
Szuper!!!Örülök.Nem tesztelsz egyet???? :wink: :wink: :wink:

Kata
Január 20ra vagyok kiírva...még 3 hónap.:) Pörögnek a hetek rendesen.:)

Dodó
Ugy várom már,hogy megkapd a fizud. :lol: :lol: :lol: Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. :lol: Remélem baba van a dologban. :wink:

Viki
Örülök,hogy PEti jól van.:) Mikor mész legközelebb UH-ra???

Magi szombaton érkezik????
De szuper lehet neki.
:roll: :D

Betti???Hahó,ne bújj el!

Vera tényleg komolyan gondolta,hogy nem ír többet. :cry: Sajnálom.:( Remélem minden okés velük.

Lexa....nem is tudom...Aggódok,mert látom nagyon rég írt már a másik topikokba is. :?

Móni meg bizti nem tud jelentkezni,azért remélem jól vannak.

Edoci
Te is rég írtál!Gyomrod hogy van???Máté lassan kezdi az ovit,ugye???
Vendég

Lego örülök hogy jól vagy.

csináltam reggel tesztet de negatív volt. Most szerintem várok péntekig legalább

Kép

gabi1

Sziasztok!

Lego!

Még nem tudom, mikor megyek uh-ra, kedden megyek dokihoz, akkor megkérdezem, mikor lesz pontosan megint kötelező uh (asszem olyan 30-32.héten csak :( ) , és abból levonok olyan 4-6 hetet és akkor elmegyek megint egy 4d-re maszekba!

Kata!

Eszter Viktória / Gábor Zoltán :lol: azt majd meglátjuk :wink:

Gabi!

Drukk, a következő teszthez, szerintem most várjál legalább 3 napot, persze csak ha kibírod addig! :wink:

Csajok, én holnap megyek fogorvoshoz, e most jutott eszembe :shock:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

e= ez :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki örülök hogy jelentkeztél

Igen én is azt tervezem hogy majd pénteken, vagy szombaton csinálok megint,nem is veszek addig mert ha van itthon akkor nem bírom megállni.

Úgy hogy kérem a drukkokat hogy a hőm maradjon így fent.

Kép

gabi1

lego!
Hát én is nagyon várom, hogy legyen fizu! De idegörlő ez a várakozás! Nem tudom hogy bírom tesztelés nélkül keddig... csak hétfőn tudok venni, és akkor kedden reggeliből megcsinálni!

Gabi!
Ez szupi hő! drukk megy, hogy fent maradjon!

a.ibici!
Na, hogy vagy ma?? Ma is volt vuk? Csináltál esetleg tesztet??

Drukkoljatok nekem, hogy holnap reggel sokkal feljebb menjen a hőm! Ma a suliban ki kellett gonbolnom a nacimat, mert ugy éreztem menten megfulladok, tök fel voltam fújódva. Meg a cicim is fáj!

d.dodó

Na most akkor jó sok mindenkinek megy ám drukk :lol:

Viki!Szép neveket választotatók :wink:Te mikora vagy ki írva?

Csajok!Hogy van ez a hő dolog mert én erröl még nem is hallottam :shock: :oops:

Nekem pénteken lesz peteérésem egész héten termékeny vagyok.Szerintettek a ciklus.hu naptár rendszer megbizható az alapján számoltam ki mindent? :oops: :oops: Olyan jó lenne ha itt mindenkinek sikerüne még most és egyszere lenne baba dömping :wink:

dodó!Mi az a Jónás modszer azt hiszem azt írtad?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Üdv az újaknak! :D

Lego
Köszi a hiányolást!Megvagyok csak átmentem passzív üzemmódba! :?
Gyomrom :(
néztem a képeket amit a múltkor feltettél,Jó lesz a szobácskája Hédinek! :D Jó sok mindent vettetek már! :wink:

Gabi
:D Szuper!Csak így tovább! :D

Dodó
Na milyen volt ma a hőd?Ment a drukk!

Ibici
Mi újság?Fejlemény?

Viki
Szép nevet választottatok!édesek a képek Petiről! :D

edoci

kata!
jónás módszer lényege...... most csak röviden és tömören fogom a lényeget leírni. a holdállásokon alapul. mikor te születték azon a napon volt egy bizonyos holdállás. És ez a holdállás minden hónapban van. és mikor az a holdállás van, amikor te születtél, akkor termékeny vagy. sőt hogy fiú vagy lány fogan, annak is köze van a dolgokhoz....
a pozitív és férfias jegyekben (Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntő) álló Hold esetén fiú utódra lehet számítani, a negatív és nőies jelekben (Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak, Halak) álló Hold esetén pedig kislány lesz a születendő gyermek. Sok embernek a menstuációval egybeesik a Jónás-nap. mégis lehetséges a fogantatás! Egyes afrikai népcsoportok "vallásuknak köszönhetően" csak menstruáció alatt létesítenek nemi kapcsolatot, mégis megfogannak!
Hát kb ennnyi..... :)
Az alapból egy nagy félreértés, hogy csak félidőben lehet megfoganni.... és mikor a baba nem a kiirt időpontban születik meg (mindig az utolsó mensi első napjától számítják) akkor annak annyi a magyarázata, hogy nem biztos, hogy pont félidőben fogant!

d.dodó

Dodó
milyen egyszerre írtunk! :lol:

edoci

edoci!
ilyen alacsony még soha nem volt a hőm :shock: 36,6. 36,7 alá még eddig nem ment.... ma igazság szerint 36,58 volt, csak kerekítettem 36,6-ra.... remélem beágyazódás jele..... tojásfehérje nyák és görcs után 11 nappal vagyok! :) szóval bármi lehetséges!

Jaj, képzeljétek, előbb akartam kávét inni, és a második korty után öklendeztem! :lol: De persze, mindjárt elalszom, mert nem ittam kávét!

d.dodó

edoci!
Igen! :lol:

d.dodó

dodó!Köszi a magyarázatót :D

Én most éppen elvesztem a ciklusom számolgatásában júniusig viszamenöleg beírtam a mensit és kiadta hogy még is csak 15-én lesz peteérésem :D Ti is az alapján számoljátok?Aztán rájöttem nem számolgatok minden nap kap esélyt aztán majd lesz valami :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Dodó!Gaby! Küldöm nektek a hőfenntartó energiákat!!!! :wink: :D
ritt

ritt....nekem mégcsak a hőfelvivő kell :lol: nekem ma csak 36,58 volt....szerintem most ágyazódott be a drágaság.....de holnap remélem 36,9ig felmegy.

d.dodó

Kata!

Február 21., 25., na meg 28. :lol: :lol: :lol: :lol: Attól függ ki számolja (doki, védőnő, vagy uh, vagy én) ! :lol: Szerintem 25.-e a nyerő :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszönöm kérdéseteket jól vagyok.Sőtt nagyon jól sajnos!!!
Se vuk,se hányinger,de még egy kis émelygés sem kerülgetett ma. :( :( :( A tesztről tegnap sokan lebeszéltetek,ezért nem csináltam meg.Nehéz volt,de megálltam.Hallgattam rátok :lol: :lol:

Mindenkinek drukkolok én is hajrá és tényleg lehet a júniusi,júliusi topikban is találkozunk.Úgy legyen!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Elküldtem a babatervezők oldalra kiértékeltetni a hőgörbémet, és Leo azt írta vissza hogy szerinte tegnap vagy ma van/volt az ovuláció.

Szóval akkor ma még mindent bele hátha még sikerül. Remélem nem késük le.

Ibici nekd is megy a drukk.

Betti merre vagy?

Kép

gabi1

Gabi!
Akkor hajrá!!!Kapdel apát!!!

betti?picuranyu?

Kép
Kép
a.ibici

ritt!
Akár melyikünk vonalzójára ráklikkelsz és ott tudsz csinálni vonalzót!A profilodba az aláírásodhoz kell bemásolni.

Kép
Kép
a.ibici

csajok!
Engem egész este fejfájás gyötör.... :?
Meg egy picit hányingerem is van.... arról nem is beszélve, hogy majd lefordulok a székről olyan álmos vagyok!!!

d.dodó

dodó!
Az nem lehet,hogy a fáradtságtól fáj a fejed?
Vegyélbe valami fájdalom csillapítót szerintem,pihenj.
Még 5 nap,már nagyon kíváncsi vagyok!Szorítok :D :D

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
dehogy veszek be fájdalomcsillapítót..... és mi van ha mégis baba van?? nem merek semmit bevenni!!!

d.dodó

Jajj,igazad van.Meddig nem lehet bevenni fájdalom csillapítót?Egész terhesség alatt?

Kép
Kép
a.ibici

dodó!Ne vegyél be fájdalom csilapítiot.Próbálj meg pihenni és sok vitamin .

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Amúgy ha fennál terhesség, eleinte attól is lehet fejfájás a megváltozott hormonhatás miatt! remélem nálam is ez az oka a fejfájásnak!

d.dodó

Dodó! Vegyél gyógyszertárban vagy gyógynövényboltban vietnámi balzsamot, igaz kicsit erős, vkinek büdi, de hat és nem gyógyszer. Én az előző terhességemnél semmit nem vettem be ha volt vmi bajom, mindig ilyenekkel próbáltam meggyógyítani magamat és sikerrel. Pl. fájt a torkom, ezért 1 kanálba tettem mézet citromlével és az így natúran megittam, meg is gyógyultam!
Különben nekem is fájdogál a fejem, biztos a hormonoktól van ez!
ritt

Sziasztok!

Dodó!

Remélem elmúlt a fejfájásod este! Amúgy én Petivel az elején sokat küszködtem fejfájással, annyira, hogy többször hányás lett a vége, erre dokim azt mondta, hogy nyugodtan vegyek be Algopirynt, (addig én sem mertem) még mindig jobb,m int szenvedni, most is így vagyok vele, ha nagyon gáz a fejem, inkább beveszek egyet.Petinek sem lett semmi baja tőle (jó, mondjuk nem naponta szedi az ember, de heti 1 -2 szemtől nem hinném, hogy bármi baj is lenne) asszem, hogy most sem lesz, pláne, hogy lényegesen kevesebbet küzdök a fejfájással, mint Petinél!
Amúgy most azt mondta a dokim, hogy nyugodtan mehet algopiryn, panadol, egyéb fájdalomcsilapító, stb, egyedül az aspirynre mondta, hogy azt ne!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hát én már nem emlékszem Zsófinál fájt e a fejem(amig nem tudtam,hogy babaát várok lehet szedtem be) de én az elsö 3 hónapban minden nyavaját elkaptam és én sem mertem nagyon gyógyszert szedni.A panadolt nekem is ajánloták szoptatás alat is az jó :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

ritt, viki!
Köszi a válaszokat! A fejfájásomat szerenccsére kialidtam. Ritt, vietnámi balzsamot ismerem, még szeretem is az illatát :) .

ma a hőm nem ment az egekbe, csak egyel ment feljebb. 36,7-re. de most a hasam fájdigál.....meg este még a hátam, derekam húzott. pont ugy mint mensi előt szokott.

d.dodó

Amúgy komolyan már azon is elgondolkodtam, hogy érdemes e mérnem a hőmet, mert szerintem ugyis mindig oda rakja be azokat a zöld vonalakat, ahova akarja, lehetőleg közel a félidőhöz....az sem azavarja, ha mondjuk a nyák nem volt tojásfehérje.....mert azt is be szoktam irni milyen a nyák.
Mindjárt linkelem az eddigit.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 60800_.png

Most alapból az alapvonalat is lejjebb rakta 36,7-re a vízszintes vonalat. Előző hónapban 36,8-nál volt, az augusztusin meg 36,9-en. Na mindegy.

d.dodó

Kata!

Szülés után a kórházban is Panadolt, vagy Algopirynt adtak a fájdalomra, ebből lehetett választani! :wink:

Viki &Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mindjárt indulunk a fogorvoshoz, megyek fogat tömetni!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szegény Viki :( Kitartás

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Ma az egész napom rohanás volt, most értünkhaz anem régen, jól elfáradtam.

Tegnap este elkaptam apát, biztos ami biztos, hát ha még nem késtük le.
Azért nem bírtam ki csináltam egy tesztet de az is tök negatív, szóval kezdem tényleg azt hinni hogy most volt tüszőrepi. MA 36,8 volt a hőm. Remélem fent is marad még jó sokáig.

viki kitartást a fogorvoshoz.

Többiek merre vagytok?

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok!

Gabi!Hátha összejönn a baba.Ti mióta probálkoztok?

A mi napunk elég nyugis volt apa dolgozik igy kettesben voltunk.És végre jót aludt Zsófi délután igy én is tudtam aludni mert mostanában igen csak keveset alszik :?

Hogy van ez a hő dolog én sose néztem?mit kell nézni mit jelent ha fent van? :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Gabi!

Megy a drukk annak a fránya hőnek, hogy maradjon jó sokáig jó magas :)!

Kata, Gabi!

Köszi a bíztatást, de szerencsére nem félek a fogdokitól, így hamar, és minden gond nélkül túl is lettem a dolgon. :) Szerencsére nem volt még nagy gondom soha a fogorvossal, így nem "félemlített még meg" (eddig csak 3 tömésem van :D )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata

Minden reggel kell hüvelyben szájban, vagy végbélben mérni. Lehetőleg azonos időben rögtön ébredékor, úgy hogy előtte nem kelsz fel az ágyból, mert már az is változtatja a hőt.
Akkor amikor az ovuláció van akkor a hő leesik, majd másnap felmegy, és fent is marad. Ha terhes vagy akkor marad emelkedett, ha nem vagy terhes akkor a menszesz napján, vagy előtte 1-2 nappal esik le.

Remélem tudtam valamennyire segíteni

De itt mindent megtalálsz, tök jól le van írva

http://babatervezok.otthona.net/kiertekeles.shtml

Kép

gabi1

Kata nekem van már 3 gyermekem, és most szeretnénk egy negyediket is. Mi július eleje óta próbálkozunk, sajna nekem nem volt a fogigátló után peteérés ezért most peteérés serkentő gyógyszert kell szednem hogy visszaálljon. És mivel még így is ilyen hosszú a ciklusom, a dokim azt mondta hogy ha most sem jött össze akkor következő hónapban mennem kell középidő tájékán uh-okra.

Kép

gabi1

Gabi!Meddig szedted a gyógyót?Azt láttam,hogy neked nagyon hosszu a ciklusod :shock: Remélem összejönn most.A 3baba egyböl lett?Megkérdezhetem hány éves vagy? :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Kata a harmadik után féléves volt mikor elkezdtem 2004 szeptembertől, 2007 júniusig.

Az első gyerekem 2. hónapban sikerült. A másodikra 7 hónapot vártam, de ott is a 6. hónapban kiderült hogy nincs peteérés akkor kaptam clostylbegitet (peteérés serkentő)és akkor rögtön sikerült.
A harmadik gyereknél szintén nem állt vissza a peteérés ott is kaptam clostyt, vele úgy volt hogy 50 napig nem volt menszi akkor kaptam ami meghozza, majd a 3. havi clostys hónapban jött össze. Most egyszer volt hogy 44 napig nem volt meg, azóta a második clostys hónapban vagyok. 29 éves leszek novemberben.

Tegnap reggel hasmenésem volt, aztán egésznap semmi, majd este mikor ettem piritóst megint hasmenáésem lett. Aztán éjjel tök jól aludtam, reggel megint hasfájással ébredtem, annyira csikart a hasam hogy nem is mertem elvinni a gyerekeket a suliba oviba, páromnak kellett, pedig ma sietnie kellett volna be a munkahelyre. Valami vírust szedhettem össze.
A hőm ma is 36,8 volt.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Ma nekem is ment feljebb egy tizedet a hőm. 36,8 lett! :) És rengeteg fehér folyásom van. Tegnap este hányingerem volt. Ma reggel meg csak gondolkoztam, hogy csináljak e kávét, de ugy döntöttem bele sem kortyolok :) inkább teát csináltam.

d.dodó

Gabi!Olyan fura a természet és mikor nem volt peteérésed akkor nem is volt mensid?Bocs,hogy ennyit kérdezk de engem az ilyenek érdekelnek mert annyi olyan dolog van amiröl még nem hallottam :oops: Mekkorák a gyerekek?Akkor te is fiatalon szültél mint én :lol:

Dodó!Igy tovább :D Még nem kaptál fizut?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Megkérdezhetem, te hány éves vagy?? Hát én nem is fogok fizut kani, csak a párom! :lol: Én nyelvsuliba járok.... a papír már megjött róla, de rá van irva, hogy hétfőn utalják!!!

d.dodó

kata, semmi gond, szivesen válaszolok. Nem akkor nincs menszi. Persze a ciklusban bármikor lehet peteérés, lehet a 35. napon is, de nem szabad annyira sokáig húzni mert a méhnyálkahártya akkorra már annyira megvastagszik hogy amikor lelökődik akkor nagy vérzés lehet.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?