Sziasztok!
Nanett:Én mondtam,hogy viszek fájdalomcsillapitót,már csak azért is mert most biztos spórol az egészségügy:)
Én Donalgint kaptam szülés után,egy áldás volt.
De ahogy Barbamami is irta első baba után szinte semmi utófájás nincs.Én anno mikor az elsőt szültem(11 éve)akkor kaptam az ergam cseppeket,hogy hamarabb visszahuzódjon a méhem.Attól voltak összehúzodásaim,nem is szedtem tovább
Rábiztam a természetre.
Én nagyon vékony alkat vagyok,nem lett volna baj ha marad rajtam egy kis felesleg.
Szerintem ne aggódj a fájdalmak miatt,tényleg csak szoptatásnál érezhetsz valamit.
Barbamami:Nekem a kisfiam csak egyszer alszik már napközben,de van hogy egyszer sem
Ha lefekszem vele aludni mégis akkor meg olyan vagyok mint akit fejbevertek.Szóval kihagyom.
Néha olyan érzésem van mintha a szervezetem gondolna a már meglévő és a még pocakban lévő gyerekekre is.Ill:A pocakban csak egy van
Szóval én nem érzek olyan fáradságot,és a terhességemmel minden a legnagyobb rendben.A gyerekeket eltudom remekül látni stb.Igaz a neheze most jön.
Most a legnagyobb problémám az,hogy a fővárosi gázmüvek elzárta az egész épületben a gázt,mert gázszivárgás van a pincében.A férjem örjöngött,mert ő gázos,és ezt csinálja nap mint nap,valószinüleg ezt a házat is ő csinálja meg.De szólhattak volna neki előbb,mert igy itt maradt az egész ház fütés és minden nélkül.Nekünk az a szerencsénk most,hogy villanybojlerünk van,és melegviz lesz,de fözni nem tudok
Én nem birom ki fött kaja nélkül.A gyerekekről nem beszélve.És a fütés is fontos lenne.
Na megyek beöltöztetem a családot.