Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :lol:

A babák gyönyörűek,mindenkinek gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok!
Én is megmértem a haskörfogatom,és most 102. :D
Holnap reggel 9-11re megyünk uh a kórházba,csütörtökön nődoki. Pénteken a védönő tart szülésfelkészítőt oda megyünk a párommal. Hozzánk is jön majd a védönő,meglepődtem,mert csak szülés után szoktak jönni,de mindegy.

Kép

Óriás hasamról képek: :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó estét!

Majdnem mindig én vagyok az utolsó, aki ír, de hát ilyenkor éledek fel.

Vitte: hát mégiscsak ki akart jönni Noah! Óriási gratuláció tőlem is, úgy tűnik, gyors szülés volt, de neked gondolom egy örökkévalóságnak tűnt.

Edi: mi is Dreami-t szeretnénk venni, ma rendeltük meg az internet-en, remélem tudják szállítani és időben megjön. De a babakocsink más, ez az új Quinny Buzz.

Kép

Körkérdés: Akinek leszállt már a hasa, azt honnan lehet tudni és milyen gyorsan száll le? És van akinek vannak már fájásai így az utolsó hetekben? Nekem még semmi, a derekem fáj egy ponton, de az most már mindig, ha állok vagy megyek.

Kép

Kép
rekanna

Vittemama,
Gratulalok a kisfiadhoz! Hiaba ha Noah jonni akar akkor jon is!!! Remelem minden ugy alakult ahogy tervezted, nagyon varjuk a tovabbi hireket rolatok! Sok boldogsagot, egeszseget es rengeteg tejcsit kivanok nektek!

Berzkat,
Nalunk mindenki ket ejszakat tolt a korhazban szules utan, csak a csaszisok maradnak 3 napig... Felteve, ha a szules utan nincsenek komplikaciok... De nalunk szerencsere nem volt. :) Es olyan jo vegre itthon lenni vele, olyan sokaig vartunk ra :) !

Betti, Bacilivi,
Hogy tudtok ennyit jonni a forumra? En mire elolvasom mi volt mar mennem is kell... Pedig lenne mit hozzaszolnom... Na mindegy majd kialakul, addig is puszi mindenkinek!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok!
Először is szeretném mindenkinek megköszönni a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok.
Bacilivi, Őzi
Nagyon tündériek a kisbabók.
Őzi
Nagyon nagy gratula ehhez az óriási kitartáshoz, te is jól megszenvedett a szülést, de szerintem már el is felejtetted az ezzel járó fájdalmakat, hisz a kezedben tarthatod a gyönyörű kisbababádat.
Bacilivi
Én szilikonos bimbóvédőt használok, mert hiába jó a bimbóm nem akarja bekapni. Ennek ellenére is kisebesedett, de egy krém, amit a Rossmannban vettem két nap alatt helyrehozta. Olyan állaga van mint a méznek és nem is kell lemosni.
Dijcsi
Igazán szép kismami vagy, nem sokat híztál.

Velün minden oké. Tegnap voltunk varratszedésen. Még fáj, de hát ez van. Nagyon sok víz lement rólam, de még nem merek ráállni a mérlegre. Nagyon jó már legalább látni az arcvonásaimat, mert eddig olyan volt a fejem, mint a lufi. A kis drágám, továbbra is nagyon jó kislány, bár tegnap egy kicsit nyűgösek voltunk, de éjszaka csak egyszer kelltünk fel enni, így egy hét után végre tudtam aludni folyamatosan 5 órát.

Friss kismamik
Ti hányszor szopiztatok?
Kép

Kép
mary79

Zsana: Én is remélem hogy az lesz azért gondolom hogy a vízöntőt megvárja mert ha mozog akkor elég intenzív de amúgy nagyon kis óvatosan mozog sosem rugott még akkorát hogy fájjon és ez inkább a vízöntőkre jellemző.Habár annyira nem értek az asztrológiához de van tapasztalat velük hiszen édesapám és a legjobb barátnőm is vízöntő ezért szeretném ha a kislurkó is az lehetne.Szerintem egy egész jó jegy legalábbis a velem való kapcsolatukban :)

Boszi nagyon szépen növekszik a pocid :)

nika70
Salgótarján

Vitte:gratulálok!

KépKép
vicuska

Mindenkinek gratulálok a babához. Jó egészséget, sok tejet kívánok.

Judithappy:
Nekem az AFP-m 4 hét alatt készült el az ünnepek miatt. Nagyon vártuk már. Így én 18. hetes helyett 21. hetes voltam, mire elmehettem UH-ra.

Körkérdés: szedtetek Magne B6-ot? Nekem pár napig görcsölt a hasam, így a dokim 3x2-t rendelt belőle. Előtte is szedtem, de csak 2x1-et. Szóval most azt tapasztaltam, hogy a kismanó sokkal kevesebbet mozog. Szerintetek van öszzefüggés? Vagy csak én aggódom túl?

Kép
anido

Sziasztok!

anido:
Nekem is volt,hogy 3x2-t kellett szednem,de babóm az amugy is van,hogy napokig lustibb,utána meg mozgékonyabb.
Végül én abban maradtam az orvosommal,hogy szükség esetén szedem csak.
Ha érzem,hogy görcsölget akkor beveszek egyet,ha erősebben akkor kettőt.Nekem ez igy bevált.
De egyébként szerintem nincs összefüggés.

Barbamami:Te napközben tudsz pihenni a gyerekek mellett?
Nekem nem nagyon jön össze.Délelőtt házimunka,délután tanulás stb.
A védőnő pont most volt itt,és mondta,hogy jó lenne ha ledőlnék napközben.Oké,de mikor?
Ideülök a géphez,addig pihizek,de ha lefekszem aludni pár órát akkor a lakás romokban hever.Egyébként semmi panaszom nincs.
Te ezt hogyan oldod meg?És vásárlás meg ilyenek?Nekem nincs kocsim,mondjuk nem cipekedek,azt apa szokta,de azért kikell mennem ezért-azért.

Kép
dorcacs

Sziasztok!

Itt a tábla!
Kép
Kép

Kép
babzsák

Mary!
Ne haragudj,valahogy kimaradt a szülésidőpontod átírása,most vettem észre :oops:
Írd majd meg légyszi,h mikor is volt,és ígérem,kijavítom....

Kép
babzsák

Mindenkienk nagyon szép a pocója,babája,már azt sem tudom merre kapkodjam a fejem!!HLA ISTEN,Persze!!!
Rekanna
Nagyon kis vagány a kocsi!!A színe is ilyen..??Tök ultramodern!!Nekem bejön!Nikinek is biztos tetszik majd!! :lol:
Babzsák,
Köszi h betetttél a táblázatba-bár elég lehangoló ahogyan a végén kullogok..pedig pont tegnap gondolkodtam azon h már nincs is olyan sok hátra..ne mind1,kivárom a sorom :lol:

Szóval még annyit hogy nagyon szépek a pocós képek is mindenkiről!!!
Holnap megyek dokihoz aztán kikönyörgök magamnak még 1 UHt m már nagyon szeretnénk Dórit látni(ennyiszer senki nem jár UHra az életben mint Mi...néha már soknak találom!!
Nemtudom ki írta a múltkor hogy nme engedik be a kispapákat..nem értem miben gátolja a vizsgálatot??Az én férjem a legelsőn is bennt volt már...akkor még hüvelyit csináltak,de a doki mondta h persze jöjjön csak,sőőőt!!!
Végülis a kettőnk babája...nem??

na mind1,nagyon szép napot kívánok mindenkinek,m lehet visszanézek estefele...
Sziasztok

Kép
nikky

Sziasztok!

Babzsak, koszi a afriss tablat, de azert magatokrol is irhatnal, hogy vagytok?

Lanyok a vege fele (Nanett, Nika70, Zsana, Rekanna, Pannica): lassan ti jottok! :wink: Mi tbirtok csinalni egesz nap a "nagy suly" alatt egyaltalan?

Judithappy: Nalam a parom bent volt a 12 es a 20 hetes UH-on is. Nem hinnem, hogy nalatok nem engednek, ezt nekik is latni kell, es nem csak borsos aron a 4D-n!

Ozi: Mar nagyon varom a tortenetedet, es azt kell mondjam, Levi gyonyoru nyugodt babanak nez ki! Gratula megegyszer, es Mary-nek is a komoly leanyzohoz!!!

Babamozgas: A mult heten picurka felfedezte a holyagon tancolast... Sztem piruettezett labujjhegyen. Hat... Szerencsere rajott, hogy szabad neki koldokvonalon felfele is rugnia, az nem torpantja meg anyat annyira menet kozben :? Ja, es most mar tudom azt is, mi az a "lyukasztgatas"... Hihetetlen erzesek azert ezek, nem?

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Lányok!Mindenkinek GRATULÁLOK a babához!Tényleg gyönyörűek egytől egyig!Őzi:Levi pedig igazi kis vasgyúró,nagyon édi.

Nika:Most már te vagy a soros!Nem állunk távol egymástól haskörfogatban,az enyém 122 :oops: !

Lenne egy kérdésem:Én ugye 70 km-re lakom a kórháztól és elég gázos lesz beérni,ha megindul a szülés itthon.Ha viszont mentőt hívok,az csak Dunaújvárosba vinne,azt meg nem szeretném,azert fizetek a dokinak...Szóval anyu kolleganője felajánlotta,hogy szülés előtt 1-2 héttel felköltözhetünk az egyik lakásába,ami kb 20 percre van a kórháztól!Szerintetek elfogadjam?Kicsit félnék,hogy nincs ott anyu,ha segíteni kellene valamiben,meghát csak jó az anya közelsége...Szerintetek?
Vendég

Sziasztok!

Amit az előbb írtam, az elszállt, így most kezdem előről...

Köszi mindenkinek a vonalzó témában a segítséget, remélem most sikerül feltennem!

Nem sokat írtam még nektek, de azt hiszem ez most már sűrűsödni fog, így hogy haladunk mi is a vége felé.

Az AFP témához hozzászólva, nekem másnapra megvolt az eredmény. Nem tudom mi tart nálatok hetekig, de kitartást mindenkinek, aki még izgatottan várja!

Múlt szombaton voltunk 4D-n még mindig azt mondják kisfiunk lesz, aminek nagyon-nagyon örülünk. Van is képünk Marci pofijáról, majd megpróbálom feltenni.

Lenne egy kérdésem hozzátok. Nem a legjobb téma, de hátha nem én küzdök egyedül ezzel a problémával...
Székrekedés ügyben nem tudtok valami tanácsot adni? Már ajánlották a Tamarin lekvárt, eszem is kitartóan, de nem úgy tűnik, mintha lenne bármi hatása is. Ha van esetleg valami jó módszeretek, légyszi osszátok meg velem!
Köszi!

Kép
Kép
nikole

Macsek!

Aranyos vagy!Köszi,igazából semmi különös. Igyekszem minél többet feküdni,de nagyon nehezen megy.Jönnék-mennék...Lakáskeresésben is vagyunk,nagyon szeretném,hogy még Samu születése előtt el tudnánk költözni. De így nehéz nézelődni is,mert az egy dolog,hogy neten,meg telefonon intézem,de elmenni bonyolult,mert autónk sincs...
Babakocsi,kiságy kinézve,de még várunk a megvásárlással,hátha helye is lesz mire kell...(megint a költözés). Ruhák megvannak,igazából az apróbb ápolási holmik hiányoznak,a gyógyszertári dolgok,de azt majd receptre..És a nagy és drága dolgok,amiket meg már írtam,hogy kinéztük,de még várunk a vásárlással.

Igazából semmi nem történik Samu sokat mozog,lmár ki lehet tapintani,a fejét(hacsak nem az a feneke...),olyan,mint egy kemény narancs! Múltkor tett egy kört a hasamban,a lába a köldökömnél,kívül meg a feje ment körbe...nagyon édes volt!
De még nincs irányban,valahogy az az érzésem,nem is lesz. De ráér!

És a jövő héten 31 hetes UH,na azt már nagyon-nagyon várom!

Kép
babzsák

Hello Lányok!

Macsek: köszi a kérdést. Jól bírom magamat, bár sokat már nem szeretek mászkálni,mert a derekam az azért fáj néha, de vezetek még meg mozizgatok meg ilyenek.

Őzi: hogy vagytok? Milyen baba Levi? Eszik rendesen? Te hogy vagy? Írj minél többet. Nekem egyébként az első kép a kedvencem. Azon jól látszanak a hurkácskák! :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Nikole!

Napi 2 evőkanál olivaolaj! Brutál lenyelni,de nekem bejött! Illetve naponta egyél búzakorpát joghurttal!

Kép
babzsák

Babzsák: tényleg rég hallottunk Rólad! Nincs semmi változás így sem, hogy ennyit pihensz?

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Nagyon rosszul aludtam, nem tudom, annyira féltem már a picurit, nehogy rosszul feküdjek rá, hogy inkább forgolódok egész éjjel keresve a legjobb poziciót neki meg magamnak.

Macsek:
hát igen, a vége tényleg nehéz, még azért ne jöjjön a baba, de már azért testileg igénybe vesz a terhesség: fáradtság, hátfájás és a mentális tényezőkről nem is beszélve, mint pl. bezártság, tehetetlenség, egyedüllét. Mert persze sokat vagyok otthon, férjem 7 után jár haza, már messze nem megyünk el este annyit, jó, ha kéthetente egyszer és azért fárasztó nagytakarításba sem kezdek. De megmondom őszintén, így is jobban vagyok, a nemalvástól eltekintve, mint az első három hónapban.

Nikky:
igen, pont ezt a színt rendeltük meg, a többi még durvább volt, világító sárga, ciklámen, türkisz... De én még nem vagyok biztos benne, hogy megjön, ez a modell annyira új, hogy még a legtöbb helyen nem árulják, nálunk is csak márciusra mondják. Különben azért döntöttünk e mellett, mert háromkerekűt akartunk, de ami tettszett a Peg Perego-tól, óriási volt és már majdnem megvettük a kis-négykerekűt, de volt az áruházban egy párocska babával és lebeszélt róla.
Tényleg, holnap jössz tornára? Jó lenne találkozni, én szeretnék mindenképp menni, remélem nem jön közbe semmi.

Benkoka:
én nem költöznék sehova, szerintem a meghitt környezetben a legjobb. Ráadásul a bábám azt mondta, hogy a fájásoknál ráérek bejönni, ha már 5-10 percesek, a magzatvíz elfolyásnál is van kb. 3 órám utána, egyedül az lehet a probléma, ha a magzatvíz nem tiszta, akkor kicsit gyorsabban menjek. Mondjuk én könnyen beszélek, 10 percre lakok a kórháztól, de megfogadtam, hogy nem fogok annyira sietni, szerintem vajúdni is otthon fogok az elején. De szerintem kérd ki a dokid tanácsát, mert ha nincs semmi olyan tényező nálad, ami veszélyeztetett terhességre utalna, akkor is beérsz 1-1 1/2 óra alatt a kórházba.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Hogy én itt mekkora pocakokat látok!Nem győzöm csodálkozni!

Dorcacs:
Pihenés?? Hát az nincs.. Egyébként is az a lökött felhúzott típus vagyok,de nem menne.. Pont ez az,amiatt szintén aggódom.. Mert most még csak hagyján,de ha megszületik a baba,MUSZÁLY pihennem valamennyit napközben. A lányom 4 évesen már megértette..., hogy kicsit ledőlök aludni délután,de a fiam nem fogja.. Most úgy osztom be a házimunkát,hogy akkor csináljam,mikor a Peti alszik. Hála Istennek,még napi 2x..
Kénytelen leszek akkor ledőlni,mikor du. alszik majd a fiam.. Persze,ha ezt majd a kishuga is így gondolja. :roll:
Délelőtt mindig elmegyünk sétálni babakocsival,a legfontosabbakat megveszem (pékség,posta,zöldséges,gyógyszertár..). Egyébként havi 1x megyünk nagybevásárlásra,Auchan,Cora,vagy valami ilyesmi helyre. Akkor betankolok. Amikor a Peti született,pont akkor indultunk volna a havi bevásárlásra,még jó,hogy beugrottunk előtte babanézőbe a barátnőmékhez,mert ott ment el a magzatvíz egy adagban :roll: . Képzelem,milyen jó lett volna pl. a pénztárnál ugyanez 2 tele kocsival!
Persze buszra nem merészkedem. Kocsink meg csak egy van,úgyhogy csak néha megyek kocsival bárhova,ha a párom vállalja a gyerekfelügyeletet. :D (Egyébként alig van itthon.. :? )

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Boszibaba: szép a pocid! Elölről még nagyobbnak tűnik mint oldalról! :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

Na csajok megjöttem az nst-ről minden ok baba baromi jól érzi magát odabent Húzódásom nincs viszont csütörtöktől kórházba be kell feküdnöm.De addig még jövök :)

nika70
Salgótarján

Nika: az a lényeg, hogy a babóka jól van. Nem siet el semmit úgy néz ki! :wink: Miután befektettek mire lehet számítani? Várnak pár napot, aztán megindítják a szülést?

KépKép
Kép
r. zsana

Voltunk ma uh-n,minden ok! :lol:

Méreteink:

BPD: 81mm

OFD: 103mm

AC: 279mm

FL: 59mm

Súly: 1910 gr

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Zsana nem tudom mert nekem nincs választotzt dokim gondolom majd bent megmondják. De úgy tudom itt az a szokás hogy ha nagyon nem akar jönni nem bolygatják hanem egy hetet tuti várnak az még nem túlhordás de szerintem csütörtökön mindent megtudok. Majd a páromat magbízom hogy értesítsen benneteket:)

Amúgy egész jól viselem bár olyan vagyok mint egy lassitott felvétel mindent lassabban csinálok és sokat kell pihennem közben de azért még bírom :)

nika70
Salgótarján

Babzsák köszi a választ, majd próbálkozok!
Most inkább a Pestiekhez fordulnék kérdésemmel, bár lehet van másnak is tapasztalata. Szombaton mennénk Pestre bababoltokba nézelődni, és azt szeretném megtudni, hogy hova érdemes. Igazából itthon már kinéztük a dolgokat, de azért szeretnénk látni a pesti választékot, és árakat. Elég sok bababolt van, ahogy az interneten nézem, de tuti nem érdemes mindenhová elmenni!
Köszi!

Kép
Kép
nikole

Szia Lányok!

Csak gyorsan, mert pörgök. :) Hihetetlen, mi minden történt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Őzi, Levi gyönyörséges, nagy baba, minden, de minden elismerésem a Tiéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Bacilivi, Dalma csodálatos, és még huncut is. :D

Vitte, előtted is le a kalappal, várunk minden további infót és képeket Noah-ról, aki gyorsan meg akarta ismerni ezt a világot, és aki gyönyörű méretekkel született! :D

Mary : Lili tündéri, gratulálok!!!! :D

Minden babás mamának: egészséget, sok tejecskét, erőt, szeretetet kívánok Néktek!!!!!!!!!

Kátya
kincsimano

Sziasztok!

Ma nem szül senki?? Egészen furcsa... Már úgy megszoktam hogy mindíg történik valami izgi mostanában... :lol: Nika, rajtad a sor ha jól látom :P

Rekanna
Jól néz ki a babakocsi. Főleg a színe tetszik. Tök imádom a narancsot pirossal.

Én is voltam ma dokinál, minden ok, de a feje most nem volt a "helyén". A múltkot már fejvégű fekvésben volt, most egy kicsit odébbmozgott. De végülis még van ideje teljesen befordulni.
Boszibaba, Vicuska nektek már beállt a feje?
A mi méreteink:
BPD: 86 mm
Fl: 62 mm
Súly kb 1900-2000 gr között van a doki szerint. Nálunk több adatot nem mérnek.
Volt ill. van valakinek olyan, hogy a lepény megközelíti a belső méhszájat? Na, nekem ilyen van, de a doki szerint semmi különös, csak jó tudni, mert a szülésnél könnyen lehet belőle császár. Valakinek valami egyéb infó erről?

Babzsák
Felveszel engem is a táblázatba?

berzkat

Nikole:
mi a Brendonban vásárolgatuunk eddig, de csak azért, mert esküvőnkre kaptunk egy halom utalványt. De nem javaslom a Brendon-t, nekem a XI. kerületben a Bocskai úton jött be az Elefáni bababolt (majdnem a Kosztolányi Dezső térnél) és a Visegrádi utca 25.-ben a Mária bababolt. Az Elefániban nekünk úgy kezdték, hogy 10 %-ot tudnak adni a babakocsikra (melyek eleve olcsóbbak voltak, mint máshol), sajnos, mire eldöntöttük, hogy milyent akarunk, elfogyott az a típus. Mind a kettőnek van honlapja: Elefáni: http://bababolt.echt.hu/ , Mária: http://www.bebibolt.hu/

Körkérdés:
egyre jobban fáj a derekam jobb oldalt egy ponton és kisugárzik a lábamba is. Ez normális így a vége fele és mit lehet ellene tenni?

Kép

Kép
rekanna

Berzkat:
Örülök, hogy tettszik a babakocsi, csak ilyen rikító színekben volt, meg feketében, na azt már azért még se.

Méhszáj-méhlepény: nekem is közel voltak egymáshoz, de feljebb vándorolt a lepényem. Viszont, ha nálad nem vándorol feljebb, akkor az nem annyira jó, mert leválhat a méhlepény és a nagy vérvesztesség neked meg a babának se jó. Hallottam valakitől, hogy őt emiatt az utolsó 3 hónapra befektették a kórházba. Persze, ha közel van a kórház, talán ennyire korán nem szükséges befeküdni. Ja, és úgy tudom, hogy ha lenn marad a méhlepény, akkor tényleg császároznak. Mikor mész megint kontrollra?

Kép

Kép
rekanna

Boszibaba, neked is szép nagy pocakod van ám! Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on. Jó nagy baba!

Berzkat, Zita is szép nagy baba. Még tényleg van ideje befordulni.

Őzi, azért majd valamikor próbálj meg beszámolni az eseményekről, ha lesz rá időd és energiád. Kiváncsian várjuk.

Anido, én végig szedtem magnéziumot (a 36. hétig) és semmilyen mellékhatása sem volt, csak az áldásait élveztem (elmaradt haskeményedés, lábgörcs).

Már nem emlékszem, ki írta, hogy be fog most vinni a kórházba fájdalomcsillapítót a méh összehúdására (Barbamami?). Milyen fajtát lehet ilyenkor használni?

Benkoka, én biztos nem költöznék el a helyedben így a végére egy idegen helyre. Nekem tuti kényelmetlen és idegesítő lenne. Szerintem sem olyan nagy távolság az a 70 km, annyira gyorsan nem szoktak a babák megszületni.

Nikole, én végszükség esetén a Laveolac szirupot használtam, azt nyugodtan lehet ilyenkor is, nem csinál görcsöket. Mindenképp ajánlanám a Soroksári u. 160. alatt a Babyoutletet. Beljebb is van egy üzlet (Asti) a 110. sz. alatt. Többiek is biztos ajánlanak még jó helyeket.

Macsek, az biztos, hogy így a végén már engem sokmindenben gátol a nagy pocakom, a "súlycipelés". Én is úgy mondanám, mint Nika, hogy lassított felvétel vagyok. A hólyagon táncolás az én babám egyik kedvenc időtöltése, nagy "örömömre", így meg tudlak érteni. Én ezt kaptam a bordarugdosás helyett. Időnként csillagokat látok.

KépKép
nanett

Rekanna: engem is érdekelne, h mikor kezd el leszállni az ember hasa és az mennyire látványos???

Kép
gyanixi

Rekanna

A kórház tőlünk kocsival 3 perc. A dokim azt mondta hogy nincs rajta a méhszájon, csak közel van. Ezt eddig nem mondta, ezért egy kicsit most beparáztam. Elméletileg 3 hét múlva megyek megint, de ha bármi van, görcs, sokszori bekeményedés, vérzés, akkor bármikor és azonnal. Utána meg kezdjük a szívhangot, akkor már heti ill. napi szinten szokott nézni UH-on is. Legalábbis a másiknál így volt. Remélem nem lesz semmi gáz.Azért kösz az infót. Neked az eljén volt ez a probléma, vagy a vége felé?

berzkat

Berzkat: Én még nem sietek :lol: :lol:

Nanett: ez nálunk is megvan középidőtől fejjel lefeleé van de legjobb tevékenysége a hólyagrugdosás vagy boxolás :lol:

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

kérdeznék ha lehet új vagyok itt! :)

mir

Berzkat:
nálam ez az elején volt, a 12. hét után mintha elvágták volna a vérzést. Én azt nem értem, hogy miért mondta, hogy esetleg császároznak, ha csak közel van a méhszáj. Nekem csak annyit mondott, hogy ha császárra kerül a sor, kicsit véresebb lesz a dolog, mert a lepényen keresztül vágnak.

Anido:
én egy darabig szedtem magnéziumot, de csak egyet naponta. Szerintem a babának nem ártott, de 1 hónap után abbahagytam, mert a dokim azt mondta, hogy szedjek inkább kálciumot a görcsökre (láb), mert az jobb és a kettőt együtt semmiképp, mert neutralizálják egymást.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Voltunk 4D uh-on minden rendben. Úgy néz ki kisfiúnk lesz. Súlya 350g, 21 hetesnek felel meg. Kicsit szégyenlős volt azt mondták jövőhéten menjünk vissza és megint megnézzük. Az öröm azért nagy volt.

Kép
rena12

Nanett:
Én igazából nem tudom,milyen fájdalomcsillapítót lehet szedni szülés után..,nem tudom,milyen fajtát adtak. Azt hiszem,Dorcacs írta,hogy visz-bár én is kíváncsi lennék,mit lehet szedni? De (jól tudom,neked az első baba? :D ),akkor nem kell emiatt aggódnod,az elsőnél még szinte semmi utófájás nincs,max. 1-2 az első szoptatásokkor. A másodiknál volt nagyon rossz. Most így a harmadiknál már gondolni se merek rá.. :( :( :(

Rena12:
Gratulálok a kisfiatokhoz! :D

Nika:
Hát,neked most már lassan hajrá!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

:D Sziasztok.

VITTE! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŐZI!!!
EGGYÜTT ÉRZEK VELED SZÜLÉSILEG GONDOLOM MIT ÁLLHATTÁL KI AZ ÉN KISEBBIK FIAM IS 4,50-NEL SZÜLETETT A NAGYOBBIK MEG 4,25-TEL, ÉS MOST IS BIZTAT AZ ORVOS, HOGY ALIG LESSZ KISSEBB MINT 5 KG, DE HA HAMARABB MEGSZÜLETIK AKKOR HÁTHA KISSEBB LESSZ, NA MAJD MEGLÁTJUK.

POCI MÉRETEM MOST::::107 cm, nekem már elég nagy, és még most fog nőni?????OHHHH. :roll:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

ŐZI!!!

NAGYON ÉDI BÉDI A KISFIAD, BEHÍVTAM A PÁROMAT IS HOGY NÉZZE MEG, ÉS A KÉT FIAMNAK IS NAGYON TETSZETTETEK!!!!!!!!!!MEGKÉRDEZTÉK, HOGY A MI BABÁNK IS ILYEN SZÉP LESSZ????MONDTAM, HOGY REMÉLJÜK.SZERINTEM EZ AZÉRT ELISMERÉS, A GYEREKEK MEGMONDJÁK AZ ŐSZINTÉT!!!!!ÚGYHAGY GRATULÁLUNK MINDANNYIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :P :P :D :lol: :lol: :lol:

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Ja nincs kedvem új vonalzót csinálni, most hogy nem rég kiderült mégiscsak fiunk lessz, ugyhogy csak az aláírásomat változtattam meg és oda írtam a baba nevét is.

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

:D :P :lol: :P :lol: :D :P :lol: :P :lol: :D :P :D :lol: :P :D :lol:

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Rekanna
Nem tudom miért mondta hogy lehet hogy császár, gondolom ha vérzés lépne fel. Utánaolvastam, ilyenkor rögtön császároznak már a vége felé. De most úgy döntöttem nem foglalkozom ezzel. Nem lesz semmi gond és kész. Ha annyira gáz lenne, biztos befektetett volna. Majd egy kicsit jobban kímélem magam.

berzkat

mir!

Kérdezz bátran, itt biztos lesz valaki, aki tud rá válaszolni!!! :D
Látom, már nemsokára Te is babázni fogsz!

Judit

sch.judit

Berzkat nekem már több,mint 2 hete befordult a szülőcsatornába a a baba! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Lányok!

Közvéleménykutatást tartanék, hogy hányan voltatok öntköltséges teszten?

Kép
nap12

Sziasztok!

Nanett:Én mondtam,hogy viszek fájdalomcsillapitót,már csak azért is mert most biztos spórol az egészségügy:)
Én Donalgint kaptam szülés után,egy áldás volt.
De ahogy Barbamami is irta első baba után szinte semmi utófájás nincs.Én anno mikor az elsőt szültem(11 éve)akkor kaptam az ergam cseppeket,hogy hamarabb visszahuzódjon a méhem.Attól voltak összehúzodásaim,nem is szedtem tovább :)Rábiztam a természetre.
Én nagyon vékony alkat vagyok,nem lett volna baj ha marad rajtam egy kis felesleg.
Szerintem ne aggódj a fájdalmak miatt,tényleg csak szoptatásnál érezhetsz valamit.

Barbamami:Nekem a kisfiam csak egyszer alszik már napközben,de van hogy egyszer sem
:( Ha lefekszem vele aludni mégis akkor meg olyan vagyok mint akit fejbevertek.Szóval kihagyom.
Néha olyan érzésem van mintha a szervezetem gondolna a már meglévő és a még pocakban lévő gyerekekre is.Ill:A pocakban csak egy van :D Szóval én nem érzek olyan fáradságot,és a terhességemmel minden a legnagyobb rendben.A gyerekeket eltudom remekül látni stb.Igaz a neheze most jön.
Most a legnagyobb problémám az,hogy a fővárosi gázmüvek elzárta az egész épületben a gázt,mert gázszivárgás van a pincében.A férjem örjöngött,mert ő gázos,és ezt csinálja nap mint nap,valószinüleg ezt a házat is ő csinálja meg.De szólhattak volna neki előbb,mert igy itt maradt az egész ház fütés és minden nélkül.Nekünk az a szerencsénk most,hogy villanybojlerünk van,és melegviz lesz,de fözni nem tudok :cry: Én nem birom ki fött kaja nélkül.A gyerekekről nem beszélve.És a fütés is fontos lenne.
Na megyek beöltöztetem a családot.

Kép
dorcacs

Jó reggelt mindenkinek!

Már megint alíg aludtam :cry: 1-kor még nem, fél 5-kor meg már nem tudtam aludni... A kiskölyök nagyon fel akar készíteni a szülés utáni nemalvásra :)

Tegnap voltam dokinőmnél. Minden rendben van, zárt méhszály, már nem görcsölök annyira, persze a magnéziumot még mindig szednem kell. Kereken 2 hét múlva megyek az első CTG-re. Végülis úgy döntöttem, hogy lesz fogadott szülésznőm, hozzá fogok járni CTG-re, és azért megnyugtató, hogy egész szülés alatt ott lesz, és csak velem fog foglalkozni.

mir,
Üdv köztünk :D

rena,
Gratula a kistököshöz!!! :D

Nap 12,
Milyen tesztre gondolsz?

Na, megyek egy kicsit még lefekszek relaxálni, ha már az alvás nem megy.... Ma megyek a "kismama" fotózásra. Kíváncsi vagyok milyen lesz...

Mindenkinek szép napot!!

Kép
dijcsi

Berzkat:én nem nagyon tudom mikor kell befordulnia,de ezt állapították meg!Még attól lehet,hogy meggondolja magát és kifordul!?
Nap12:Milyen önköltséges teszten?Én voltam 4d ultrahangon-magánpraxis-ami 14000ft volt.Ahol én élek nagyon elavult gépek vannak,ezért tartottam fontosnak!
Nika:a barátnőm S.tarjánba kellett mennie szülnie(35hetes volt)nagyon meg volt elégedve mindennel-bár még ott van-mert koraszülött neki a babus!Rendesek az ügyeletes orvosok és a nővérek is,pedig életében először látták!Szorítok nagyon!!!

KépKép
vicuska

Dijcsi:ez az alvás téma nekem is elég nehézkes!
Tegnap én is voltam dokinál és védőnőnél is,minden rendben van.Kicsit vizesedek amire oda kell figyelnem:vérnyomásmérés sűrűbben és sok pihenés felpolcolt lábbal,mert baj lehet belőle.Volt már valaki hasonló helyzetben?

KépKép
vicuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?