Mi praktikus, nem érzelgős család vagyunk
etetőszéket kaptak a csajok keresztelőjükre. Egyszer el lesz adva, tény, de addig is nagyon nagy feladatot teljesített.
Vanda, sajnálom az éjszakákat, cudar állapot lehet. A legrosszabb, hogy nagyon sok mindent nem is tudsz tenni. Nekünk a dokink valami lidokainos cuccot írt fel a csajoknak, na az még az én számat is lezsibbasztja. Nem gyakran vetem be, de néha nincs más választás
Ma mondjuk Míra már levegőt sem kapott a sírástól, szinte hazott a szája a nyáltól, csuklóig benne turkált, és csak sírt keservesen, sírt. Bekentem neki, próbáltam elterelni a figyelmét, lassan megnyugodott, és ebédig teljesen jókedve volt.
Örömhír, ma reggel 3/4 8-ig alvás volt. Hihetetlen, mekkora a különbség fél7 és fél8 közötti kelés esetén. Kipihent voltam, nem nyúzott. Az más, hogy a délelőtti műszak után hogy érzem magam
Timi, nem is mondtad, mennyit aludtak a csajok ebéd után tegnap. Ma is bevált az ebéd előtti csendespihenő?
Nyuszi, sima trapistát kapnak apró lyukon lereszelve. Én elítélhető módon nem sokmindentől "tiltom" el már a lányokat. Nekem cukorral, fehérlisztből készült piskótát kapnak, bolti kroasszant, a reggeli kakaóscsigámból is falatokat, ha kunyiznak, bogácsát, sajtos kiflit... Biztos nem a legegészségesebbek ezek, de sajna mi sosem voltunk apával olyanok, akik figyeltek a kajálásukra. Csülök, szalonna, malacsült... és valószínű a törpök is ezt fogják enni majd.
Oké, füstöltsajtot nem kapnak, mert az nem tenne jót a pocijuknak (ahogy mi sem ettünk azt szoptatás idején).
Reunion, szép súlyok ezek! Fogacskákkal mi is jártunk így. Egyiknek kentük, másiknak kijött. Hiába kétpetéjűek, ezek az ikrek már csak ilyenek
Én amondó vagyok, dévényessel mellé nem lőhetsz. Pár alkalommal vidd el a lányokat. Ha látsz javulást, nem a dokidnak volt igaza
Kis panasz, ami nem gyerekkel kapcsolatos. Tegnap végre megérkezett a várva várt térkövünk. Csak éppen rossz színű. 80 m2. Nem az, amit én kértem. A kereskedő állítja, hogy neki ez lett leírva. Hát nem én általam diktálva, az tuti. Visszaküldtem a kamiont
Most egyezkedett a kivitelezőm vele, hamrosan jön elmondani az eredményt. Sík ideg vagyok. Az akció lejárt, én az eredeti áron kételen vagyok kifizetni a nekem tetsző követ. Bőgni tudnék, na meg tombolni