Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ibici!

Köszi a hiányolást, olvasni olvasok, csak nem mindig tudok írni is! :(

Kata!

Üdv.it, remélem hamar pocakos leszel Te is! Nekünk Peti a 9. ciklusban, Picurka meg a 6. ciklusban sikerült! :)

Teszek néhány képet:

Kép Kép Kép Kép Kép

és egy 19+4-es pocifotó, bár nem sikerült túl jól :

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Nagyon helyes Peti,szép szemei vannak kis huncut lehet,ahogy szokták mondani a szeme sem áll jól:)Már szobatiszta?Vagy most próbálkoztok?
A pocakos kép is szupi :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Pisire már szobatiszta, a kaki sajna még bemegy, de nem baj, majd megtanulja azt is, addig többet mosok. :wink: Persze ha megyünk valahová, akkor még adok rá pelust, mert mondjuk a tesco közepén nem tudom hová vinni pisilni, meg hidegben az utcán sem szívesen vetkőztetem le, de itthon már mindig szól ha pisilni kell, még a déli alvásnál sem pisil be, pedig kisgatyában van, meg akkor is szól, ha már bekakilt, de rögtön utána :lol:
Köszi a dícséreteket, szerintem is szép szemei vannak :wink: :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Mit akarsz,alig múlt 2 éves.Ez nagyon jó,hogy már idáig jutott a szobatisztasággal!Ami a legjobb,hogy jelzi.Nem baj az,ha a kaki még pelusba megy,de az is haladás,hogy zavarja őt és utánna szól.Nagyon ügyes!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Viki!
Nagyon helyes a te pocid is én is már szeretném mutogatni!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Dodó!Mennyi ideig szedtet a gyógyszert?

Viki!9.hónap után lettél terhes a fiaddal?Remélem én is hamar a pocisok táborába tartózóm majd :D Aranyios a pocid :lol:

Nekem Zsófi egyböl összejött remélem a tesó is a doki azt mondta igazából ezek a gyógyók már olyan kishormon tartalmuak hogy 1hét és lehetek terhes :D Hamár doki.Ti kihez jártok?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

De jó!! sikerült feltennem a Vikiről képet a vonalzóm mellé:)

Kép
Kép
a.ibici

ibici!Nagyon szép Viki lányod :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Igen, márciustól próbálkoztunk és decemberben maradtam terhes Petivel! Most meg decemberben kezdtük, és május-június lett a nyerő! :D Remélem Neked nem kell ennyit várnod, pláne, ha Zsófi elsőre összejött! :wink: Drukk!

Betti!

Druk, hogy hamarosan Te is mutogathas a pocidat! :D

Ibici!

Köszi.Nem is akarom én sürgetni, főleg nem így télen,pláne, hogy februárban jön a Tesóbaba, biztos az egy nehéz időszaka lesz Petinek is. Bőven ráérünk jövő tavasszal, nyáron teljesen szobatisztává válni, az ovi előtt! :)
Tényleg helyes a kislányod! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata!
Csak tavaly december óta szedtem a gyógyszert, és idén májusban abba is hagytam, mert éreztem, hogy nem jó...nem is irattam másikat, ugy döntöttünk hadd tisztuljon a szervezetem, és legyen baba!

d.dodó

Na, végrehogy beengedett az oldal...egész nap szar volt! Nekem a mai hőm 36,8 volt. Reggel hányingerrel keltem.

Ki hogy van ma?
De jó Magikának, hogy már nyaralnak! Itt ma meg olyan szar esős ködös idő volt! :(

d.dodó

sziasztok!

Osztom dodó a felháborodást!Egésznap próbáltam belépni,én is sikertelenül :oops: :oops:

Köszönöm szépen a dícséreteket a Vikiről!!

dodó!
Mi lehet ez a hányinger?pocaklakó??Kéne egy teszt nagyon!!!700ft-ért már van .

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
tudom, hogy kéne egy teszt....én is erre gondoltam. Mert mensi ide vagy oda, 3 napja feszül a hasam (időközben már a mensinek is vége), és két napja hányinger. Lehet hogy otthon 700Ft egy teszt. De itt sajna nem....nem magyar honban lakom, hanem svédben. És van kemény 80koronám egy hétre (zárójelben megjegyzem, 80 koronából ki sem jön egy teszt). Mire 15-én fizu lesz, addigra már a rendes pé-émen is túlleszek. :( És drogériában itt nem is lehet tesztet kapni...csak patikában van kemény 2 féle, és k....va drága!

d.dodó

Sziasztok!

Én is próbáltam belépni már vagy 1000x :( na de végre! :)

Dodó!

Sajnálom a teszt dolgot, ha megjön a fizu nem rendelsz inkább valami normális árért a babatervezők.otthona.net-ről, Magika is rendelt már, azokat tette fel ide mintának. És tutira nem 700 ft, hanem még annál is olcsóbbért vannak! :wink:
http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... anguage=hu
itt tudsz rendelni!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Hát nem volt jó egésznap az oldal.

De jó Magikának hogy pihiznek, nyaralnak.

dodó remélem baba van a dologban.

Üdv az újaknak:) Gyors babásodást kívánok.

Nálam hőileg nagyon rossz a helyzet, bár az is igaz honnan nézzük, most már fgalmam sincs volt e vagy mikor volt a peteérés.

Azért linkelek egy friss táblát. Pár nap aztán kiderül mi a helyzet, aztán irány a doki vagy azért mert baba van, vagy azért mert megjött, és akkor meg kivizsgálás.

Nálunk hamar elment a hétvége, kinéztük a burkoló lapokat, bár korai, de a tüzépen akkor adnak nagy kedvezményt, ha már most előre leadjuk hogy miket szeretnénk.

Kinél hogy telt a hétvége?

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 15200_.png

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Nem rég fejeztembe a vasalást.Már azt hittem sosem lesz vége.

dodó!
Értem.Mit csinálsz Svédországban,tanulsz?

gabi!
szorítok nagyon!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Viki!
Köszi a linket! Szerinted külföldön vagyok, akkor is tudok rendelni? kihozzák? Hogy kell fizetni? Utólag csekken???

a.ibici!
Párom itt talált munkát! Azaz hasonlót dolgozik mint otthon, csak 4-szer annyi fiuért...igy legalább tudjuk az otthoni adósságokat törleszteni, és a hitelt, ami a házon van. Ha otthon maradtunk volna, akkor lehetetlen lett volna mindez. Én meg tanulom a svéd nyelvet suliba járok!

Gabi!
Én is remélem, hogy baba van a dologban!

Különben is ma olvastam nagyon jó és érdekes cikkeket a www.anyaleszek.hu -n. Hogy mit hisznek az emberek, milyen tévhitek vannak, és valójában mi az igazság! Érdemes és tanulságos elolvasni egyik másikat!
Pl. nagyon jól leírja, hogy nem csak félidőben lehet megtermékenyülni! Én nálam is az volt, hogy most 1-jén és 2-án volt tojásfehérje a nyákom! És 2-án igaz hogy megjött, de mindezek mellett ott az esély a teherbe esésre....és ez az amit a Jónás-nap is bebizonyít. Hát nem tudom, majd kiderül! Mindenesetre a jónásnapomat is 2-ától 7-éig mondta! 2 napja 28-29-1-2-én voltunk együtt. Két napja van hányingerem. és a mensinek vége, mégis fáj a hasam...hát majd kiderül!!!

Bocs, hogy hosszú lettem! :oops:

d.dodó

Dodó!

Leonóra, aki a teszteket küldi Németországban van, így tuti tudsz tőle rendelni Te is.Nem tudom, hogy kell fizetni, (gondolom előreuatlásos vayg utánvétes lehet )mert én nem rendeltem tőle, de az oldalon tuti fent van, vagy kérdezd meg tőle e-mail-ben. :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztók!

Tegnap nem tudtam felépni :(

dodó!Drukolok,hogy baba legyen :wink: Mindjárt el is olvasom az oldalt amit írtál.Nekem mától van termékeny idöszakom ez a kalkulátor szerint de szerintem bármikor összejöhet a a kisember.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Igen, ez az oldal is pontosan leirja, hogy nem csak az az egy-két nap van, ugy irja, hogy onnatól kezdve, hogy szex van, foganási lehetőség is van!!! Nekem nagyon szurkod a hasam most is!!!! Ugyanis amúgy pl heves szex hatására is kiszabadulhat petesejt!

d.dodó

dodó!Ezek érdekes dolgok :) Bár nem vagyok orvos de én is úgy gondolom,hogy gyerek bármikor lehet :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
dodó!
Én is nagyon drukkolok!!++++++++++++++++++++++++

kata!
Akkor neked is megy a drukk mától!!!Mindent bele hajrá++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek,ma olyan rosszul voltam a meló helyen,hogy még!!Meg látogatott a vuk.Igaz ma sajna eléggé feszült volt a helyzet bent,de remélem nem az idegeskedétől volt. :D :D Igaz még elég korai lenne a terhességi tünet 3.héten nem szerintetek???

Kép
Kép
a.ibici

a.ibica!Nem biztos ám,hogy korai.Én anno Zsófinál ez lehet hülyén hangzik de ahogy megfogant megundorottam a cigitö(ami nem volt baj)Drukkolok,hogy ne a stresz miatt hanem baba miatt volt :wink: Köszi a szorkolást :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
De jólenne,ha igazad lenne!!Annyira szeretném :D :D :D :D Legalább annyira mint mindenki más ezen az oldalon,úgy hogy megy a drukk csajok 1000-el!!!

Kép
Kép
a.ibici

Kata!
Én a vikivel először a reggeli kávétól buktamki.Tudod ahogy illik a reggeli kávé cigi nélkül nem az igazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Akkor a cigiről persze leszoktam amikor megtudtam,hogy babánk lesz.A kávéra rásebírtam nézni.Azóta sem dohányzom és napi 1 reggeli kávé a rekord.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Én a 18-20. napon 'majd mindennap hányós voltam.Nem mindennap,de elég szarul voltam.
A férjem meg is jegyezte,hogy lehet,hogy talán "attól".????
Még ki se mertük mondani.Én biztos voltam benne,hogy terhes vagyok.A 26.napon (3 nappal a várható mensi előtt) csináltam egy tesztet.Na ekkor jött az óriási csalódás!!!!
Én biztos voltam benne,hogy egy új élet növekszik odabent,de a teszt negatív lett! Teljesen kibuktam....
Hol vannak az anyai megérzéseim,csődbe mentek volna???
De a mensi csak nem jött meg...
4 nap késés után újra teszteltem.És pozitív!!!
A férjem nyakába ugrottam: - Ugye,mondtam,hogy én éreztem??

Szóval a korai hányinger szerintem nem feltétlenül egy a gyerektől elkapott vírus jele lehet.

Persze így még én sem jártam.
De mindig úgy járunk,ahogy még soha...

Kép
orsitigris

orsi!
Majd meglátjuk.Én sem szeretném beleringatni magam.Nem szeretnék csalódni!!!Persze titkon bízok benne :D :D :D Úgy örülök,hogy leírtad,hogy nálatok hasonló volt a 18-20.nap.A tesztet én is úgy gondoltam csak akkor csinálok,ha nem jön meg a mensim addigis marad a bizonytalanság.Sajna az én anyai megérzésem egyenlőre nem jelzett :( :(

Kép
Kép
a.ibici

lányok, ma délután bekattantam....rámjött a vasalhatnék... :lol:
Vasalás közben hallgattam a Mackótestvér zenéjét, és közben jött a "belső hang" hogy terhes vagyok!!! :wink: :lol: Nem tudom.... majd meglátom! Azt hittem hülyeség, hogy van ilyen, hogy valaki megérzi, de látom más is megérezte! :lol:

d.dodó

lányok, ma délután bekattantam....rámjött a vasalhatnék... :lol:
Vasalás közben hallgattam a Mackótestvér zenéjét, és közben jött a "belső hang" hogy terhes vagyok!!! :wink: :lol: Nem tudom.... majd meglátom! Azt hittem hülyeség, hogy van ilyen, hogy valaki megérzi, de látom más is megérezte! :lol:

d.dodó

bocsi nem akartam kétszer :) csak szarakszik megint a babanet!

d.dodó

d.dodó!Akkor fizu után csinálsz tesztet?

Én most pont attól félek,hogy nem érzem meg mint Zsófit.Igy próbálok nem gondoloni semmire :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
Igen, fizu után csinálok asszem egy tesztet! Igaz a hőm nem erről árulkodik, de tudom, hogy volt már valaki alacsony hővel is babás. Bár ma egy kicsit ment feljebb. 36,75 volt. Éjjel 4-szer voltam pisilni pedig egyáltalán nem ittam sokat! :lol:

d.dodó

Hú dodó ez nagyon izgi. :lol: Nekem is Zsófinál az tünt fel,hogy sokat jártam pisilni még a kolleganöm meg is jegyezte tán lenyeltem egy vizierömüvet :P Ha magasabb a hömérségleted akkor lehet terhes vagy?Ezt nem nagyon értettem :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok, de látom van itt ismerős!
Ma tartok a 35. napomon, 5 hetes vagyok, múlt csütörtökön teszteltem egy szép kis pozitívat!
Van egy 16 hónapos kislányom és a kistesó a második havi próbálkozásnál sikerült, Hála' Istennek!

Vonalzót hogy tudok csinálni???
ritt

Sziasztok

Tegnap nem jelentkeztem, kicsit depis hangulatomban vagyok, ezért nem írtam. A hőm nem változik j irányba semmit, ma is lejjebb ment, már csak 36,5 volt. Sőt ma nagyon fájt a hasam, és olyan menszi előtti görcsölés.

dodó neked megy a drukk.
ritt üdv közöttünk, gratula a pocaklakóhoz.

Mindenkinek drukkolok.

GAbi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szia ritt!Üdv a csapatba és gratula a pocaklakohoz :D Ki az ismerös?De jó nektek,hogy 2hónapba össze is jött :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

gabi!
Ne legyél depis!!Azt olvastam a hő még nem mérvadó!!Drukkolok nagyon,hogy piroska kerüljönel.

dodó!
Nem sokára 15.-e és kívánom,hogy legalább 2 csíkos legyen a teszted++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ritt!
Üdv. köztünk!Tényleg nagyon szerencsések vagytok,hogy ilyen hamar összejött a pocaklakó!Nagyon gratulálok!!

kata!
hogy vetted észre Zsófit?

Kép
Kép
a.ibici

kata!
Tényleg, és mennyi idős terhes voltál Zsófival mikor elkezdtél sokat pisilni??? Már a mensi elmaradása előtt észrevetted???

a.ibici!
Ez tetszik, legalább 2 csíkos legyen a tesztem :lol: Én "csak" 2 csíkkal is megelégszek! :lol:

d.dodó

Nem is tudom,hogy leírjam-e,hogy mitörtént ma velem. :roll: :roll:
Képzeljétek vittem ma a Vikit az oviba és az utcán meglátogatott a vuk.Olyan kellemetlen volt a szitu még a gyerek előtt is.kérdezgetett,hogy mi a baj anya?Szerencsére nem látott senki.Nem merem beleringatni magam semmibe.Nem szeretném,hogy nagyot koppanjak.Persze azért gondoltamrá,hogy mivan,ha......Én még mindíg a tegnapi stresszre fogom nem tudom,olyan bizonytalan vagyok :( :(

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Tessék csak pozitívan gondolkodni!!!! baba van a dologban! :wink:

d.dodó

Jajj dodó olyan jó lenne nagyon,de nagyon. :D :D Majd meglátjuk holnap hogy ébredek!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Dodó!

Drukk a 2 csíkhoz!

Ibici!

Drukk a babához! :) Amúgy lehet valami a levegőben ma, mert reggel én is hánytam megint! :wink:

Ritt!

Üdv. köztünk! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Ibici!
Ez szerintem a babád jelzései feléd :wink:

Viki!
hogy vagytok?

legó!
hol vagy és hogy vagy?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

dodó!Én már 5-6 hetes voltam mikor sokat pisiltem de nekem késet is de a teszt majd kimutatja.Szerintem minden nőnek máshogy reagál a szervezete a terheségre.én pl csak azótán keztem émelyegni mikor a doki is megerösítette a dolgot addig semmi nem volt :oops:

ibica!Én úgy vettem észre Zsófit,hogy nem kivántam a cigit+késett de velem tréfát üzött az élet mert 21-én kelett volna megjönnie a teszt viszont csak 25-én(a névnapomon) lett pozíti addig minden nap csináltam és negatív volt.Szerintem teszt válogatj megéri a kicsit drágábat venni mert vannak nagyon gagyik :? Ált suliba egyik osztálytársamnak azt mutatta negatív aztán mikor észre vett már nem lehetett elvetettni.Vegyél tesztet!!!Vanak ilyen 10 naposak hátha :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Itt vagyok!!! :lol:

Kicsit lusta vagyok meg nem is igazán tudtam mit írni.

Nagyon drukkolok Csajok!ÚGy szeretnék látni csíkos teszteket!!!
Mindent bele!

Betti
Te hogy érzed?????

Kata
Nekem is nagyon tetszik a Zsófi név.Hédi majdnem Zsófi lett. :wink:

Ibici
Szerintem is babás tünetek,de pssszt!NEm elkiabálni. :wink:
Vendég

Sziasztok!
Olyan aranyosak vagytok! :D :D Jó lenne,ha igazatok lenne :D :D Próbálom nem elkiabálni,de nem bírtam megállni,hogy ne osszam meg veletek ami történt velem. :lol: :lol:

Kata!
Van egy tesztem itthon,lehet,hogy feláldozom.25mlU/ml az érzékenysége.Az már elégjó szerintem.Mit gondoltok?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici
Még ne!!!Szerintem.
Én 3 tesztet csináltam és csak a mensi elmaradás után 5 nappal lett pozitív.
Nem azért írom,mert Veled is ez történik,csak nem akarom,hogy csalódj.
Pár napot még várj,mondjuk szombatig????Tudom...nehéz. :roll:
Vendég

lego!Te tudsz valamit a gyededröl mert látom neked is lejárt a tesó születése elött?Én nem értem mit hogy számítanak :shock: Hédi is szép név.Mikorra várod?

ibica!Szerintem is várj még egy pár napot.Cicid feszül?Kávét kívánod?De nagyon drukklok neked++++++++++++++

Viki!Te már tudod mi lesz a babád?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Nem, még nem tudom, mert a 18 hetesen ugyan 4dn voltunk de szégyenlős volt a kis drágám, és mindent megmutatott, azon kívül, hogy mi van a lába között! :lol: :lol: :lol: De majd talán legközelebb már nem lesz ilyen szégyenlős! :wink:

Betti!

Köszönöm kérdésed, Peti teljesen meggyógyult :) Már orrot szívni sem kell, vidám és rengeteget eszik! :D Én meg csak úgy "jól" vagyok, köszi! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!Majd megmutatja magát idövel :lol: Lehet már kérdeztem de milyen neveken gondolkodtok?

dodó!Miújság?Csináltál már tesztet?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?