Viki!
Köszi a linket! Szerinted külföldön vagyok, akkor is tudok rendelni? kihozzák? Hogy kell fizetni? Utólag csekken???
a.ibici!
Párom itt talált munkát! Azaz hasonlót dolgozik mint otthon, csak 4-szer annyi fiuért...igy legalább tudjuk az otthoni adósságokat törleszteni, és a hitelt, ami a házon van. Ha otthon maradtunk volna, akkor lehetetlen lett volna mindez. Én meg tanulom a svéd nyelvet suliba járok!
Gabi!
Én is remélem, hogy baba van a dologban!
Különben is ma olvastam nagyon jó és érdekes cikkeket a
www.anyaleszek.hu -n. Hogy mit hisznek az emberek, milyen tévhitek vannak, és valójában mi az igazság! Érdemes és tanulságos elolvasni egyik másikat!
Pl. nagyon jól leírja, hogy nem csak félidőben lehet megtermékenyülni! Én nálam is az volt, hogy most 1-jén és 2-án volt tojásfehérje a nyákom! És 2-án igaz hogy megjött, de mindezek mellett ott az esély a teherbe esésre....és ez az amit a Jónás-nap is bebizonyít. Hát nem tudom, majd kiderül! Mindenesetre a jónásnapomat is 2-ától 7-éig mondta! 2 napja 28-29-1-2-én voltunk együtt. Két napja van hányingerem. és a mensinek vége, mégis fáj a hasam...hát majd kiderül!!!
Bocs, hogy hosszú lettem!