Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok kismamák!

Ne haragudjatok, h ismeretlenül beírok, de látom többetek már a második-harmadik-negyedik babát várja.
Van egy eladó Testvér babakocsink, amit az expresszen is hirdetünk, akit érdekel, annak itt a link:

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -23994120/

Ami ott nincs fennt, h van hozzá esővédő és színben majdnem passzoló pel.táska.

Kellemes babavárásást, sok örömöt és jó egészséget kívánok!

Brigi

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Linácska, öröm az ürömben :) A pénz mindig jól jön...
20140901114303

Rékus, csak meglesz nálatok is a kislány :D
Gil, nem nem gazdagítjuk többet őket, pedig nehéz lesz kibírni uh nélkül még majdnem 5 hónapot :( Már csak két hivatalos uh-m van, a korházban..a dokim nem csinál uh-t, csak vizsgál :(
20140901114303

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

20140901114303

Brunhild
Basszus, ez nagyon jól néz ki és szerintem nem is drága! Mi anno egy sokkal egyszerűbb darabot vettünk Lucának jóval többért. Én ikeás alapdarabot néztem, de ez sokkal vagányabb!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Nekem is nagyon tetszik, és így leárazva tényleg megérné...de majd be kell érnem egy hagyományossal , amit kölcsönadtunk és majd valoszínű visszakapunk; az is szép színes, de nem ilyen elemes :)
20140901114303

Helló!

Egyik ismerősömnek volt ez a típusú játszószőnyeg, és élőben is szuper!
Mi is vettünk Áronnak egy egyszerűt - el is adtuk, mert nem érdekelte. Ezt viszont kipróbálta, és neki is bejött.
Ráadásul más játékot is fel lehet akasztani a tartóra - már ami ilyen kampós!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Én azért most felvettem a listámra, hátha valaki megkérdezi, hogy miket szeretnénk a babának ;)
A miénket elajándékoztam, úgyhogy "muszáj" újat beszerezni 8)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

:D Ha valaki megkérdezné, én is ezt mondanám :D
20140901114303

Brunhild, majdnem öt hónap? Nincs az már annyi ;)

Én épp ma gondoltam bele, hogy Gábor picit idősebb a koránál, tehát a június 28-i dátum elvileg előrébb van pár napot, szóval három és fél hónap múlva már itt is van köztünk :shock:

Jó ez a játék, nekem is tetszik :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na jó, 4 hónap... :lol: :shock:
20140901114303

Na ugye ;)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

PANNDI:
NE HARAGUDJ,DE SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI,HOGY MI TÖRTÉNT RÉKA BABÁVAL...SAJNOS LE VAGYOK MARADVA,DE HA NEM AKAROD NEM MUSZÁJ ELMONDANI..

BRUNHILD:ÉN IS OTT VOLTAM 4D-N ÉS AZ,HOGY SZERINTE KICSIT TÖBB A MAGZATVIZED,CSAK ANNYI ELŐNYHÖZ JUTTAT,HOGY JOBBAN LEHET LÁTNI 4D-N A BABÓT,MERTHOGY A GÉPNEK A MAGZATVÍZ A BARÁTJA(EZT A NŐ MONDTA OTT NEKEM :D )

DE NEM GÁZ :D

ÉS GRATULA A CSAJOKHOZ!!!!!!

A GYEREK NEME KÉRDÉSBEN,PEDIG TOVÁBBRA IS AZ A VÉLEMÉNYEM,HOGY ÖRÜLNI KELL ANNAK AMIT KAPUNK,MERT NAGYON SOK NŐ VAN,AKI MÉG 1 GYEREKET SEM TUD A VILÁGRA HOZNI,NEMHOGY A NEME KÖZT VÁLOGATNI...ÉN ÖRÜLÖK NEKI,HOGY NEM KELL ÉVEKIG ORVOSTÓL ORVOSIG JÁRNOM,HOGY BABÁM LEHESSEN,HANEM JÖTTEK SZÉPEN MAGUKTÓL!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Persze, fő az egészség, de bevallom, ha Zéti után kisfiam születne, én is csalódott lennék. Természetesen nem ez volt a legfontosabb szempont, de nekem is nagyon fontos volt, és mérhetetlenül boldog vagyok, h most lányom lesz. Úgy hogy megértem a csalódottságotokat, még ha a harmadik kisfiút is mindennél jobban fogjátok imádni.

Addisz: Zéti javulgat, most elkezdtünk Sensoliteba járni. Elvileg hasznos lesz. Hát ennyi pénzért remélem is. ....

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Megjött a laboros cukoreredményem: 6,16 :lol: Szóval csak szivatott a mérőm, de rendesen!!! :twisted:

brunhild,
talán pont a 4D-ben mondták nekem, hogy a magzatvíz mennyisége attól is függ, hogy épp benyelt belőle a baba, vagy kipisilte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska, ez ám a jó hír, örülök neki :)

majga, 13 hetesen meg kellett szakítani a terhességet súlyos, élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenesség miatt. (Réka baba előtti ciklusban pedig volt egy spontán felszívódott terhességem.) És én is örültem volna egy harmadik lánynak is, mert mindegy :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Linacska
De jó hír, akkor most megnyugodhatsz!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

linácska
:D

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

ha sikerül időpontot kapni szombaton megyünk4D-re :D
Esztit is visszük magunkkal
a picurkánknak még nincsen neve - sajnos
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bkrisztike 2011.03.07 20:38-kor.

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Linácska, nagyszerű! :lol:
Nekem most mondták először, és a leletbe is beleírta, hogy több a magzatvíz, de nem hiszem, hogy ez gondot jelentene :roll:
20140901114303

Bkrisztike, és végül hova mentek? Annyi még kimaradt az értékelésemből, hogy a Pólus ugyanannyiba kerül mint a 4D Genesis, de össze sem lehet hasonlítani ...
20140901114303

Hát nagy valószínűséggel Brendonba.
4D Genesis nagyon kiesik nekünk

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Brendonban is voltam már :D , de nem most, hanem amikor Nimróddal voltam terhes. Kb 16 hetesen, elég hamar megmondták, hogy fiú :)
Nem emlékszem részletekre, de meg voltam elégedve.
20140901114303

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:50-kor.
kivancsika
Budapest

brunhild!
SZUPER!

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

kivancsika, én úgy tudom, vesefejlődési rendellenességekre utalhat, de az is lehet, hogy a baba teljesen normálisan fejlődik így is.

De mi történt? Doki mit mondott?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Linacska,
Orulok hogy csak a merod szivatott (lecsereled?) es minden rendben van :D

Fiu/Lany baboca....en is ugy vagyok vele hogy mindegy, csak egeszseges legyen, de ugyanakkor megtudom erteni azokat akik nagyon nagyon vagynak egy ellenkezo nemu babara. Az egyik rokonomnak 4 lanya van es utana jott a kisfiu, de annyira akartak egy kisfiut hogy barmennyi babat bevallaltak volna :lol:
Barcsak itt is ugy lenne mint nehany orszagba, a 3. baba neme valaszthato legyen!

Most ertem haza a kismama tornarol, annyira jolesett egy kis mozgas :)

Kép

Kép
ica79

Kivancsika, sajnos fogalmam sincs... :(
20140901114303

Kíváncsika,
én hallottam már ilyet. Elvileg két artéria, és egy véna van benne, de van, akinek csak 1-1. Többet én sem tudok, csak hogy elő szokott fordulni.

Ica,
azért le nem cserélem a mérőt, 15000Ft volt. 2,5 éve vettem kb, és azóta nem volt tisztítva, őszintén szólva máig nem is tudtam, hogy kellene. Holnap visszaviszem oda, ahol vettem, hogy segítsenek megtisztítani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Betöltött 24. hét, igeeeeeeeeeeeen :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi,
gratulálok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Panndi, ehhez már pocifotó is dukál! :) Különben is pocifotó nézgethetnékem van, szóval pakoljátok lécci! :)

Brunhild, örülök, hogy most már tényleg kislány. :)

Linácska, pfff... és ha kititisztítod, akkor jól fog működni?

Mi megint betegek vagyunk. :( Már nagyon várom a tavaszt!!!

anabique
Budapest

Panndi,
Gratula! :lol:

Linacska,
Ez a mero nem is olcso mulatsag! Meg jo hogy lehet tisztitani!

Kép

Kép
ica79

Panndi, gratula! :D

Anabique, most mi a baj? Nátha? Mi még mindig betegek vagyunk :?

Panndi, ti jobban vagytok?
20140901114303

Sziasztok!

Brunhild, nagyon jók a genesises képek, gratulálok :))) Mostmár remélem tényleg elhiszed hogy kicsi lány növekszik Benned:) :)
Ha sokkal több lenne a magzatvíz akkor biztos mondták volna, hogy fokozottan kell figyelni, de ha kicsivel több az tényleg lehet attól hogy pl előtte pisilt a baba...

Panndi, gratula a 24-hez! :D
Csajok, csak én érzem úgy, hogy brutálisan gyorsan megy az idő? Annyira jó lenne egy kicsit itt a 20 hét körül elidőzni... fel sem eszmélünk és már a finishben leszünk... :roll:

kivancsika, én is hallottam már róla, de bővebbet nem tudok. A dokid mit mondott?

linacska, éljen a jó cukor :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Brunhild, nagyon jók a genesises képek, gratulálok :))) Mostmár remélem tényleg elhiszed hogy kicsi lány növekszik Benned:) :)
Ha sokkal több lenne a magzatvíz akkor biztos mondták volna, hogy fokozottan kell figyelni, de ha kicsivel több az tényleg lehet attól hogy pl előtte pisilt a baba...

Panndi, gratula a 24-hez! :D
Csajok, csak én érzem úgy, hogy brutálisan gyorsan megy az idő? Annyira jó lenne egy kicsit itt a 20 hét körül elidőzni... fel sem eszmélünk és már a finishben leszünk... :roll:

kivancsika, én is hallottam már róla, de bővebbet nem tudok. A dokid mit mondott?

linacska, éljen a jó cukor :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jaj, kétszer ment el, bocsi. :roll:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Panndi
Gratulálok :)

Ana
Mi történt, mi bajuk a lányoknak? Te is régen tettél fel pocakfotót :wink:

Ma az enyém is "jeles" nap: FÉLIDŐ :) Húúú, de vártam és egyben el sem hiszem, hogy már itt van!
Tegnap apa már arról beszélt, hogy mikor jön a harmadik...:)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

sziasztok!

Szörnyű, hogy mindenki beteg :(
linácska: jó, hogy ezek szerint mégsem olyan magas a cukrod!
ha lesz egy kis időd, feltennéd a táblázatot! ;)

hopihe79
Budapest

Panndi, Addisz, gratulálok! :)

Nálunk most csak sima nátha, Pannát leszámítva mindenki köhög és taknyos. Nálam meg újult erővel támad a köhögés, ami soha nem is múlt el teljesen. Már kezdem azt hinni, hogy így maradok. :(

Panna is tervezgeti a negyediket, szerinte kéne még egy fiú, hogy egálban legyenek. :D Per pillanat viszont úgy néz ki, még az emeletes ágy sem fogja megoldani a helyproblémánkat, mert egy íróasztal sem fér már akkor a szobába, így most azon filózunk, hogy beépítjük a garázst. :shock: Azzal nyernénk plusz egy szobát. Más kérdés, hogy az autó hova kerül akkor.

anabique
Budapest

Addisz: :) azért pár hónapot még várjatok! :)

Gratulálok a félidőhöz!

panndi: Neked meg a 24. héthez! :)

már csak kevesen vannak 20 hét előtt! :)

csöppke: igen, ez a 20 hét környéke nekem is bejön! :) pont jó méretű a pocakom, jól is érzem magam! picit maradhatna így ez a helyzet.

hopihe79
Budapest

Ana: akkor kell építeni egy garázst is! :)
érdekes, hogy nem múlik a köhögésed, hátha a jó idő elviszi

hopihe79
Budapest

Pihe
Én bőven várnék, nem is vagyok biztos a dologban, eredetileg két gyerkőcöt terveztünk, de a férjem most nagyon belelkesedett, szeretne egy kisfiút is :)

Ana
Bár én még csak két hete voltam beteg, a reggeli és esti hurutos köhögésem nem múlt el. Ugyanúgy szakad fel a trutymó, mint az elején. Úgy tűnik ez valami nagyon lassú lefolyású dolog...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Gratula a félidősöknek is :)

Én azt álmodtam, hogy szülök, és azon szomorkodtam, hogy kész, ennek a terhességnek is vége :roll: Úgyhogy mikor felébredtem, és rájöttem, hogy nincs vége, örültem :lol:

Pocakfotót hozok majd.

Minden betegnek jobbulást!

Nálunk Fruzsinak megint hőemelkdése van, és nyűgös, Zsófi még nem pöttyös.

Este meg megyünk el Apával kettesben, ma van a névnapja :) Lányokhoz meg jönnek anyósomék :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Pihe, tényleg... Hogy erre nem gondoltunk eddig!!!! :lol:

Addisz, eredetileg mi is két gyerkőcöt terveztünk. :wink:

anabique
Budapest

Panndi, nálunk is ma van Apu névnapja. :)

anabique
Budapest

panndi: én egész éjszaka ettem álmomban, valószínű kevés volt a vacsi! :)

Ti tudtok arról valamit, hogy az apasági nyilatkozat körüli dolog januártól újra változott? érint valakit rajtam kívül?

hopihe79
Budapest

Ana :)

Picit jó lesz kettesben lenni ;)

Na hoztam egy friss, meleg pocifotót :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

hópihem én is szoktam egész éjjel enni :lol: Fura dolgok ezek az álmok :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?