Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Magika!

Gratulálok a kiscsajhoz! Vigyázz magatokra nagyon! Tényleg van már lánynevetek?

Gabi!

Megy a drukk!

Dodó!

Nem tudom mi lehet veled? Esetleg nem mész el egy dokihoz, ha vége a mensinek?

Lego!

Álmok :(

Betti!

Neked is megy a drukk!

Viki&Peti

fffgjggzhudghhg gfgddehfjjjjjjjjjjjjhgdsasdgnmgrddddssssscssssssssssss
f f f
------------- ezt Peti üzente nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Hát bevallom töredelmesen ma reggel elveszítettük a fejünket és ha lesz belőle baba ez csajszi lesz na mindegy!Bár kitudja hogy alakul igaz legó?Nem mindig jön be az anatómia!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!!!
Hűűű,de izgi!!! Én annyira szorítok Nektek!!! És alakul,ahogy alakul,azért drukk a fiúcskához! :wink:

Hédibirodalom készülődik:

Kép

Kép

:)

Tényleg Magi,hogy hívják majd a hugicát???? :D
Holnap indultok,de szupi Nektek!!!Azért nézz be még ma! Gondolom ezerrel pakolászol.
:D
Vendég

Viki

Petinek!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Legó!
Szép a Hédi lak!

Hát én most mérges vagyok de majd még este ha nem alszunk el elkapom apát!
Bocsi hogy ilyenekkel bombázlak benneteket :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

lego!
De jó a Hédi lak!!!:) Én is akarok már ilyet!!!!!!! De mikor lesz!! Már megint csak a hülye mensi van!!! :(

d.dodó

Nyugi Betti!Mindent bele! És bombázz minket,ezért van a topik. :wink:

Kérésedre:
24+4 (bocsesz,ez teloval készült,kicsit homályos)
Kép
Vendég

Csajok néha elgondolkodom,hogy nem zavar-e benneteket ha képeket rakok fel meg áradozom Hédiről!?!?!?! :oops: :oops:

Tudom,érzem,hogy Nektek is sikerülni fog!Nem szabad feladni!!! Hinni kell BENNE,Ő tudni fogja mikor kell érkeznie! :wink: :wink:
Vendég

Legó!
nagyon szép! én is én is ilyet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lego!

Nagyon szupi a Hedi lak.
En majd csak karacsony kornyeken csinalom meg rendesen veglegesen meg majd februarban.

Lanynevunk az nincs.
Egy bizti Farkas ................. Agnes lesz ha lany lesz.
Ha fiu Farkas ....................Tamas lesz. Tehat van elso es harmadik nev, de masodik nincs.
Majd valamikor karacsony idejen eldontjuk, harman Zolival, akkor lesz idonk.

a pocakom nekem is van ekkora. De lehet meg nagyobb is. :shock: :shock: :shock:

Betti!
Nahat nahat.
En azert drukkolok a fiuhoz.

Magi
Vendég

Magi!
Írtam privit és köszönöm itt is!
Te nem küldesz pocakfotót?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Egy het mulva annyi pocak fotot fogok kuldeni, hogy meg is fogjatok unni. Lesz sok a nyaralasrol.

Szivesen hasznald egeszseggel es legyen kisfiu.

Magi
Vendég

Magi
Végülis ennyire előbbre is vagyok.:) Én kicsit korainak találtam a készülődést,de nem tudtam ellenállni.Veszek a pelenkázószekrényre vmi zárat és belepakolom a ruhákat...majd decemberben mosom,vasalom őket.De Dorka elől muszáj elzárni.Még 1 poc kerül a falra,baldahin az ágyra meg 1 lámpa az ágy felé.

A pocim szerintem se nagy,én is csodálkoztam a képen... :shock: Eddig 5kg pluszban vagyok... :? Ez átlagos,remélem nem kúszik gyorsan felfelé.... :roll:

Betti
Kb 4 hónap múlva majd Te mutogatod a pocakod! :wink: Én meg max a hájamat. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Legó!
Én nem hiszem hogy hájad lenne majd aki eddig csak 5 kg hízott!

Magi!
Mikor adod fel?És mikortól mutatná ha babás lennék?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lego!

En meg semmit nem hiztam.
Ugy vettem eszre, hogy a hasam no a fenekem meg fogy.
Lognak rajta a nacik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remelem ez igy is marad.

Amugy en is vettem tegnap merleget a kuponakcios tefalt vettem meg. Ki is probaltam tegnap es nagyon jol mukodik.
Aztan vissza is ment a dobozba. :oops:

Magi
Vendég

Magi!
nagyon ügyi vagy hogy még nem híztál! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Az uram mar elvitte remelem feladta. Ha nem akkor holnap delelott en megyek vele a postara.

pe utani 9. napon kezd el es negy napig minden reggel ismetelni kell. Ha erosodik a csik orulni kell.

Kép

Magi
Vendég

sziasztok

Jó sokat termeltetel amíg én elmentem vásárolni.

Lego nagyon szép a Hédi szoba:) És engem egyáltalán zavar ha pocakfotókat meg ruha és egyéb fotókat tesztek fel, sőt együtt örülök veletek.

Magi nektek jó nyaralást, érezzétek jól magatokat, és sokat pihenjél, rátok fér:)

dodó szerintem sem ártana elmenned dokihoz.

Segítsetek nekem. Norbi fiammal eddig nem volt semmi gond az oviban, idén szeptembertől van egy új ovónőjük, aki most jött vissza gyesről. Norbi ritkán szokott aludni délben, az új ovónő szerint amikor nem alszik Norbi akkor fészkelődik, forgolódik, és ezzel nem hagyja a többieket aludni. A másik ovónő meg azt mondja hogy néha szokott ilyen lenni, de akkor rászól, és abba hagyja.
Meghogy a terítőt húzgálja ebédkor, és hogy fel kellett őt állítani, Norbi meg azt mondja hogy a Szofi húzza, ő csak vissza húzza, persze ez nem mindig sikerül normálisan, és akkor az ovónő mindig őt bünteti vagy legalább i smindig őt veszi észre. Én ne mondom hogy az én fiam egy angyal, de furvcsa hogy eddig nem volt vele semmi gond, tavaly sem, és most meg amióta ez a másik nő van azóta van.

A másik gondom hogy ő is és a Réka is csúnyán beszél. (hülye, barom, szemét)
Ezt a Normi hozta a tavaly haza az oviból, na meg itt az utcában is csúnyán beszél az egyik ghyerek, és egyszerűen nem tudok mit csinálni, hiába magyarázom neki. És állítólag a Réka ma is mondta a z oviban mert nem adtak neki vödröt. szerintetek mit lehetne csinálni hogy leszoktassam róla őket? Én már nem tudok mit csinálni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi!
Az alvás örök gond nálunk is.Kértem,hogy engedjék meg a Vikinek,hogy rajzoljon.Nemleges választ kaptam.Mondván akkor 1 gyerek sem aludna délben.Viki 6 éves lesz 4 hét mulva.Más ilyenkor lassan suliba megy.Kevés az alvás igénye a gyereknek.
Sajna a pedagógia még nemtaláltrá megoldást.Pedig azt hiszem ez örök gond a nagycsoportban és igazán valamit tehetnének.
Az óvó nővel meg próbálj beszélni szerintem,hogy mi a gondja a gyerekkel.

Kép
Kép
a.ibici

Gabi!

csunya beszed!
Zoli elso szaba anya apa utan a tünyinnen. Ezt a bolcsiben tanulta egy kislanytol.
Egy het utan elkezdett szaladgalni a szbaban es egymas utan tobbszor mondta, hogy tuninen tuninen tuninen, mert meg kimondani sem tudta.
Akkor mondtak a bolcsiben, hogy egy kislanytol tanulta biztos.
Azota tanult meg nagyon sok mas rosszat is.

En nem figyelek ra. Nekunk ez jott be. Elkezdi mondogatni egymas utan a csunya szot kozben figyel, hogy mi a reakcio. Van odajon es nekem mondja. En ilyenkor azt szoktam mondani, hogy nem ertem, mond megint. Majd mondja megint es megint mondom neki, hogy en ilyen szot nem ismerek nem tudom mi az mit szeretnel. Utana tobbet nem mondja egy darabig.

Szerintem beszelj az uj ovonovel, hogy a fiad mit mondott. Mond meg neki, hogy ne mindig a te fiad buntesse, mert nyomot hagy benne.

Magi
Vendég

Ibici igen mi is beszéltünk az ovónővel, hogy mi lenne ha a nagyokat akik már iskolába mennek és nem alszanak azokat kitenné a külső szobába és mondjuk amig alszanak a kicsik addig velük foglalkozna, az volt aválasz nem lehet, nem lehet felborítani a jól megszokott rendet. De könyörgöm hogy feküdjön nyugodtan egy 6,5 éves gyerek 2 óra hosszán át, még egy felnőtt sem tudná megcsinálni.

Magi igen én is ezt szoktam csinálni, de ma az ovónő szólt hogy bent is mondják, és hogy milyen érdekes a többi gyereknek ha rászól az megérti hogy nem szabad az enyém miért nem.
Nem tudom hogy az ilyen pedagógus, minden estre én azt veszem észre hogy kiszemelte magának az én gyerekeimet. Ő volt az aki az első héten közölte hogy külön fogja tenni a gyerekekt mert nem igaz hogy aRéka csak a Norbival tud menni wc-re és kézen fogva játszanak. Hát örült volna inkább hogy nem ordított hetekig hanem így hogy aNOrbi is ott van hamar megszokta.

Én ma beszéltem vele, de a férjemnek is mondtam hogy próbáljon meg ő is beszélni, mert nem akarom hogy ez a gyerek kárára menjen. Pedig sose volt semmi gond a gyerekkel az oviban, és a másik ovónő nem panaszkodik, vele beszélt a férjem reggel, azt mondta hogy nincs gond vele, néha van hogy elengedi magát, de egyébként ha rászól akkor abbahagyja.

Kép

gabi1

Gabi!
Ha nem valtozik semmi beszelj a vezetovel.

En mondjuk lecsapnam legszivesebben, de a jolneveltsegem tiltja na meg nem sulyednek le a szintjere.
Szoval nekunk itt van kozel 3 masik ovi tuti atiratnam.
Amugy ezek szerint nalatok vegyes csoport van.

Szerencsere nalunk nem.
En nem tartom jonak.

Magi
Vendég

Magi én se tartom jónak, de tudod úgy volt hogy Norbi megy suliba, d emenetközben meggondoltuk magunkat, és maradt oviban és maradt a csoportjában. De nem tartom jónak, mert a z iskolába menőkkel alig foglalkoznak.
Már úgy bánom hogy át írattam, de nem akarok már váltani az utolsó évben és nem is tudom hogy hova vigyem, itt Szigethalmon se valami jó az ovi, Halásztelken fogalmam sincs. De nem fogom hagyni magam az tuti. Legszivesebben én is jól beolvasnék neki. Igazság szerint tavaly hoztuk át ebbe az oviba mert kőbányára járt és messze volt de az egy szupi ovi volt. Most magamat szídom hogy a saját kényelmem miatt feladtam a jó ovit. Már gondoltam rá hogy megkérdezem nem vennék e vissza őket. De nem tudom mit szólnának hozzá.

Kép

gabi1

gabi!
Én mindkét oldalról érdekelt vagyok.Nem tudom láttad-e a profilomat én bölcsiben dolgozom 11 éve.Tehát jól ismerem mind két oldalt.Azt gondolom,hogy tényleg nem szabad hagyni,elfajuljon a dolog semmilyen irányba!!!Minden képpen azt ajánlom,hogy próbáljatok beszélni az óvó nénivel.Nem hiszem,hogy nem tudnátok valami közös nevezőre jutni.Szorítok,majd írj,hogy mire jutottatok.

Kép
Kép
a.ibici

Szép estét

Holnap reggel 7kor indulok vc terhelésre...pfújjj,azt a cukross löttyöt kell meginnom.ÁÁÁÁÁ... :evil: :evil: :evil:
Utána meglátogatom dokim is...
Dél körül leszek csak,de lehet már nem kapom el MAgit!!??!!

Magi
Ezúton kívánok szuper nyaralást!!! Jó utat! És kellemes időtöltést!!!
Várunk a képekkel.

Jó éjt mindenkinek.
Vendég

Hú csajok, nagyon fáj a cickóm! Lehet vérzek, és mégis baba van? vagy közben összejött egy Jónás nap???

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

Na eljott a varvavart nap. Delutan utazunk.
Mar nagyon varom.

Mar nagyjabol bepakoltam, mar csak egy par ruci es kesz.
Nincs is sok cuccunk 2 borond lesz es egy kezi.

Most lassan befejezem, mert hogy elmegyunk szetszedem a gepet es elviszem karbantartani a szamitogepesunkhoz.

Szoval meg van par ora es viszi a ferjem. Gondoltam addig gyorsan irok nektek.

Magi
Vendég

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk, mennem kell mindjárt főzni. Ma a gyerekek itthon vannak, nincs az iskolában tanítás. Így Norbiékat sem vittem oviba.

Milánóit főzök ma.

Ma a hőm 36,7 volt. Tegnap este nagyon rosszul voltam, ngyon fel voltam fújódva, fájt a hasam.

Gabi

Kép

gabi1

Magi nagyon jó nyaralást kivánok nektek, és majd gyere jó sok képekkel.

Vigyázzatok magatokra.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Ma ugy döntöttem nem megyek suliban, mert még mindig tiszta nátha vagyok, inkább kúrálgatom magam. Meg a fejem is fáj!

Magi!
Jó nyaralást nektek! Várunk vissza majd a fényképekkel!

Gabi!
Már csak pár nap és tesztelhetsz!!!

d.dodó

Laynok!

Kellemes jovo hetet, sok + tesztet mindenkinek.
Egy het mulva szombaton igyekszem jonni, ha vissza kapom a gepet.

Betti!
Ment a level az uram feladta.

Puszi

Magi
Vendég

Látom Magi elment.:) Hűűű,ebből a párás,ködös időből jól is tette!!! :roll:

Nem sokat írtatok ma,ejnye!

Megvolt a vérvétel....nem volt vészes a cukros lötty,rosszabbra emlékeztem. :x

Dodó
Jobbulást,szegénykém mindig ledönt ez a megfázás. :(
Vendég

Csajok!
Cickóm még mindig fáj... és ma 2-szer volt hányingerem, és a hsam is feszült.... pont ilyennek tudom elképzelni a méhszalagok húzódását... persze ugye mindenki tudja, hogy mensizek!!! Akkor most mi a frász van???

d.dodó

Dodó
Tanácstalan vagyok,nem tudom mi lehet ez.Esetleg csinálj egy tesztet...az megerősíthet,hogy van-e baba. (sokan mensiznek a terhesség alatt is...). :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

De tényleg passz...annyira nem értek hozzá.NEkem az első hetekben a hányingeren,émelygésen kívül más tünetem nem volt.Később jöttek csak a húzódások,feszülések,cickóérzékenység....
Vendég

legó!
Örültek a gyerekek a hosszú hétvégének ugye?Az én lányom is nagyon élvezi,ha nem kell oviba menni.biztos elfáradnak ők is hétvégére.

dodó!
jobbulást kívánok!szerintem is csinálj egy tesztet,hát ha ott van a kis pocaklakó!!! :D :D

betti??????hol vagy??????Sűrű volt a program a héten ugye????????

Viki?????Hol vannak az újjak:picuranyu,orsi??????????
edóci te már megint eltüntél!!!!!!!!

Én lassan megyek a piacra,közben elindítom a mosó gépet és próbálom behozni a hétköznapi lemaradást!!!
Azért majd később jövök!
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Az előző üzit 3X-ra sikerült elküldeni.Rosszalkodik a gépem.De azért pipa lettem,hogy 3X-ra kellett képelnem :oops: :oops:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Itt vagyok de tényleg nagy volt a hajtás minden téren :wink:
Veled mi újság?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
A hajtást illetően mi is belehúztunk :wink:

Reggel óta most tudtam 1 kicsit leülni.Ez a hétvégi mosás,főzés,takarítás kikészít.A hétköznap után nem ,hogy pihennénk a hétvégén,inkább folytatódik a meló csak itthon :oops: :oops:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Hát én is kíváncsi leszek lesz e következménye ennek a nagy hajtásnak? :D
Nekem ez a nehezebb része a várakozás

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!

Már nem sok va hátra másfél-2 hét.Valahogy csak átvészeljük!!

Igaz nekem még 1-2 hónapot lehet,hogy várat magára.Ugyanis a félcsalád nálunk augusztusi.Ugy,hogy nov.dec.-ben babásodok,ha ebben van valami.Nem azt mondom,hogy elkeserednék,ha most már babás lennék!!!! :D :D :D Egyébként az anyukám,apukám,hugom lánya,én is augusztusiak vagyunk.

Kép
Kép
a.ibici

[quote="a.ibici"]l írta:a.ibiciegó!
Örültek a gyerekek a hosszú hétvégének ugye?Az én lányom is nagyon élvezi,ha nem kell oviba menni

Hűűű ezt nem értem. :shock: :shock: :shock: :lol:

Csajok ennek a hajtásnak csakis jó vége lehet. :wink: És de szépek a júliusi babák. :wink: :wink: :wink:
Vendég

lego!
Ne haragudj!Gabinak szerettem volna címezni az üzit.Véletlenül a te nevedet írtam oda. :lol: :lol:
Ha vissza olvasol 3X-ra sikerült megírnom azt az üzit és már nagyon pipa voltam.Mégegyszer bocsi!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Remélem befogadtok :oops: Mi is babát szeretnénk 2008-ra :D Van már egy kislányom és egyre jobban vágyunk egy második babára.Múlt hónapba döntötük el jó lenne ha még idén megfoganna.Elég sokan vagyunk ezzel úgy látom :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szia Kata!
Kívánom hogy a vágytok teljesüljön a babát illetően!

legó!
legyen igazad!

Én most tanulok lovagolni szerintetek abbahagyjam mert még ma volt a 2 órám és hát nem éppen ideális még a ritmus a lovon.Árthat a beágyazódásnál vagy a terhességnél szerintetek?

ibici!
Nekem az anyukám és a tesóm is augusztusi!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ibici :lol: :lol: :lol:
No problem. :lol: Már kerestem hol lehet a többi gyermekem. :lol:

Betti
Nem is tudom.Lehet kicsit most félretenném,biztos ami tuti alapon... :roll: A bébi szerintem fontosabb,a lovaglásra van időd később is. :wink: :wink:

Kata
ÜÜÜÜÜdv,grat Zsófihoz.Remélem hamar sikerül a kistesót összehozni. :wink:

Csajok
Magi lehet épp a habokban hűsöl. :shock: :D :D Irigy vagyok. :lol:
Vendég

Szia Kata!
Persze,hogy befogadunk!Kívánok neked is mielőbbi pocakosodást!!
Otthon vagy még GyES-en a kislányoddal?Most látom,hogy Zsófi!!Gyönyörű neve van.Ha kislányom lesz nekem is Zsófia lesz a neve :D :D

lego!
Nem bánnám én sem a júliust,az tuti fix. :lol: :lol:

betti!
Nem tudom,hogy történhet-e gond a lovaglás miatt.Nem próbáltál még dokit megkérdezni?

Kép
Kép
a.ibici

Köszönöm,hogy ilyen kedvesen fogatok :D :D
Betti1!Látom neked is van már egy kislányod.Te vissza mész dolgozni a két baba között?
Lego!mikorra várod a babát?Van már másik babócád is?(csak mert tesó bébi van a vonalzónál)
a.libici!Igen még itthon vagyok Zsófival.Nem szeretnék vissza menni a két baba között dolgozni :oops: Zsófi is júliusi remélem a kistesó is az lesz.Remélem nemsokára neked is lesz Zsófid :wink:
Ki mióta próbálkozik?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Biztos,hogy Maginak most nagyon szupi lehet.Én is szívesen elmennék most valamerre.Itt hagyni ezt a változékony időjárást.
Nagyon beborult most nálunk,lehet hogy esni fog.A ruháim meg nem száradnak meg :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Kata!
Mi július óta próbálkozunk ez a 4. hónapja.Örülnék Zsófinak is nagyon,de egy kisfiút is nagyon eltudnék képzelni :D :D
Vagy egyszerre a kettőt.Végülis az esély megvanrá az anyukám 1petéjű iker :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!!
Hú mennyit irtatok! :)

Kata!
Üdv közöttünk! Hát én májusban hagytam abba a gyógyszert!

Gabi!
Merre vagy? Még az sms-re sem válaszoltál!!!

Nekem változatlanul fáj a cicim, és ma is többször feszült a hasam!
:shock: Sajna 15-éig most nincs pénz arra, hogy tesztet vegyek....majd csak fizetés után! :(

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?