Új privát üzeneted érkezett!

Missfried :P :P :P Ez nagyon király kép :wink:
pintyõmami

Sziasztok!

Ma sikeresen elintéztünk minden hivatalos ügyet, bp-i lett az állandó lakcímem (nem is tudtam, hogy automatikusan az anya címét kapná meg a bébi, így nem lett volna bp-i :) Lett hajadonsági és apasági is, a gyámügyes ügyintéző nagyon rendes volt, ellentétben az okmányirodás ügyintézővel, aki 20 perccel a kért időpont után hívott, pedig előttem 45 percig senki sem volt, mégsem hívtak új számot, teljesen kiakadtam rajtuk és ügyintézés közben elkezdtek rafaelózni a kollégákkal. Ekkor elég csúnyán ránéztem, majd szólt, hogy nyugodtan üljek le... Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy merjek én így bánni egy ügyféllel is.....
Na de a gyámügyigyes nő kárpótolt mindezért, a 15. ker + 20 ezret tesz a babakötvényhez támogatásként!
Ma megrendeltük a kiságyat és szekrényt is, max. 4 hét mire megjön, kicsit azért izgulok már én is, de szerintem én zárom a sort szülésben, csak nem jön Gergő okt közepénél hamarabb!

A 34. heteseknek gratulálok!

Cuki
Dohányos szomszédok menjenek a fenébe! Engem is rettentően zavar! Főleg, hogy majd babakocsisan kell a liftet is használni és abban is szoktak!

Sheepy
Valszeg van mérlegkölcsönzés minimanóban, a szórólapon mintha láttam volna, én védőnőtől fogok kölcsönözni, 3 hónap, 3 ezer ft.

Lepedő
Van normális kiságyba való lepedő is? Mert nekem is valami matracra tehető védőlepedőt mutattak, de fogalmm sincs, hogy mit kell a matracra tenni? Még nem vettem semmit.

Csim
Mi levetejük a köldökzsinór vért, de a kötelező vérvizsgálatokat nem akarom végigcsinálni, ezt lehet kérni a köldökzsinórból a szüléskor is, így 3-4 ezerrel többe kerül, de nincs kedvem végigülni a különböző sorokat ilyen ügyben. De valóban, a 36. hét után már csak erre lesz lehetőség. Melyik céggel szerződtök? Én majd a Sejtbankhoz küldöm a papírokat, lassan én is kitöltöm.

Ariel
Merre vagy? Jövő héttől szabin leszek, találkozhatnánk! A 15. kerületi +20 ezer támogatásra majd figyeljetek oda! A védőnőm szept. 21-re szeretné tudni, hogy kit választok gyerekorvosnak, erről mindenféleképpen szeretnék veled beszélni!

Utolsó munkanaposok hajrá, nekem is csak 4 nap van már hátra, holnap hazacuccolok az irodából!

Szép álmokat, jó lenne ha semmi sem nyomna, nekem ez a bajom mostanában! Ja és + 8 kg-nál tartok, ez nekem már elég nehéz! Haskötő ma jó szolgálatot tett!

Üdv
Évi

> Kép
evarga

vicsok, akkor plane utallak :) h ekkora mazlista vagy...

most mar megnezem ezt a dm pelenkat mert annyian kerdeztek

vodor,,ebbe dagi gyerek is belefer :)
de hat a "puding probaja..."

malnatea : bungy mar isssza en is kezdem hamarosan
bungyi, nem egyszerre fozod le oket ? vagy nem lehet vegyiteni ? en ugy tervezem, hogy reggel lefozok egy adagot a mix bol es azt iszogatom. kesz.
ja es fele - fele kell a palastfu/malnalevelbol ?

hordozo, ja nekem a babaslings.hu lesz - de ezt mar mindenki tudja (eskuszom jutalekot adhatna nekem az oldal...)

furdetes: allitolag azert jo a rutin, mert akkor raall a gyerek reflexeruen, hogy furdes es utana lassan el kellene csendesedni ( naiv vagyok ???? ), de mi sem szeretnenk katonas napirendet

cuki, akkor jo hogy a dokid nem paraztatott,,,nem akarok bunko lennni, de hol laksz, hogy ilyen lakok vannak , mert ez azert durva !!

gabi, akkor te is jol allsz a kilokkal, akarhanyrol is kezdted..ugyi !

SZERDAtol jon a lehules....mar csak 1 napot kell kibirni !!!
bogyogyorgyi

jó reggelt :)
cuki: miért kell gyógyi a szívedre?
bogyó: én kb 14 kilo körül járok..még 3-4 tuti feljön
tegnap dokinál minden oké volt, a kis békám a popójával, meg a hátával dúrja a baloldalamat :):) ma végre megérkezik a forgóm!
holnapot nagyon várom!!! (4 D)
a kiskönyvembe már 3000 helyett 2000 lett beírva. mit is jelent?
1 hónap múlva kell mennem ctg-re először. nőgyógyászhoz már nem :)
kötelező uh itt is 38. héten van legközelebb , legalábbis valószínű.. :roll: holnap kiderül.

Kép
tidi

én is elolvastam a szüléstörténetet, nem semmi, már azt várom, mikor masika írja az övét! :D
most el valami kajáért :)

Kép
tidi

Jó reggelt mindenkinek!

Először is ez a körtés cipő - oviban vagy alsóban volt ilyen benti cipőm :D

Cuki, a dokid ahogy leírod elég normális, ez tök jó. De ez a gyógyszer :? nagyon muszáj szedni ? Fáj még a szived?
Dohányzó szomszéd - komolyan hihetetlen, mennyire nincsenek tekintettel az emberre :evil: buszmegállóban is képes odaállni melléd és rádfújni a füstöt... :evil:

Gabi - te meg a disznótartás ügyben simán bejelentést tehetsz az önkormányzaton. Tavaly anyuék szomszédjában kacsákat tartottak, hát azt a bűzt :evil: nme tudtak esténként kiülni a kertbe... aztán valamelyik szomszéd bejelentette végül őket, és levágták az összeset...
Idén disznók vannak... :evil:

Évi, lehet venni kiságyba való gumis lepedőt - jó, mert nem tud felgyűrődni

Tidi, remélem, sikerül jó képeket csinálni 4d-n, kérünk szépen holnap!!! 8)

nincs ötletem főzésre..húst ma nem akarok, tészta holnap lesz ...na, kigondolom..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Szép reggelt Lányok!

Tegnap kicsit elragadtattam magam, ne haragudjatok, de nem tűröm a hívatlan vendéget....

Túl vagyok a gyümölcsnapon, erre ma reggel egy nagyon kedves barátom, aki tanult táplálkozásszakértő jól lehurrogott, hogy xarul csinálom.
Zöldséget gyümölccsel ne, meg különben is, minek nekem, ha amúgysem eszem semmi károsat (ha ő tudna a sok édességes kilengésekről... :oops: )
Na, szóval ki lettem osztva, de nem érdekel, ma jobban vagyok és mindjárt gyártok egy fincsi tejbegrízt ;)

Cuki! Én ezt a pelustartót vettem: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=25
Tapasztaltabb barátnők szerint jó, nincs vele semmi baj, jól szívja el a szagokat, csak ebbe külön kell venned a zacsit, és nem olyan hiperszuper, mint azok, amikbe speckó zacsik vannak.

Bogyo: Nem, nem egyszerre főzöm. nekem úgy mondták, hogy külön-külön kell, de elméletileg lehet egyben is. Most megyek is és lefőzöm az egyiket. Maradok a külön-nél. Ja, és nem ízesítem semmivel! Így is iható.

Lányok! Ma voltam mérlegelésen, már én is 12-nél járok, de kezeljétek diszkréten az infot, nem akarom publikálni :oops:

Ja, és a védőnőtől megkérdeztem újra a házassági anyakönyvi kivonatot, továbbra is tartja magát a 90 naphoz :shock:

Pusszancs, ma csavargok, egy barátnőmmel ebédelek, aztán fogorvos (protko igazítás)

legyetek jók és vigyázzatok magatokra meg a babákra.

büngyike

Olyan hülye vagyok, nem szívja el a szagokat, hanem zárja :lol:

Na, Cuki, ELZÁRJA.

Vigyázz a kis ketyegőddel ma nagyon. lehet a frontot érzed ;)

büngyike

Sziasztok!

Hú a mai időjárás már elég szimpatikus, egy csomó dolgot tervezek mára. Pakolászás, csomag összekészítés stb.

Mi vettünk pelust, de azt hiszem veszek másikat, mert ez Libero 2-4 kg között, valószínű kicssi lesz, így beszerzek 3-5 kg-os Babylove-ot. Ezt a Liberot meg odaadom a kórháznak majd.... Popsitörlőből Niveát vettem. A sógornőm azt mondta, hogy szinte mindegyik jó volt nekik, kivéve a Johnson.

Ma délután a felkészítőre csak Anyukám jön, a páromnak megbeszélése lesz..:( Akkor 5-kor találkozunk az előadóban!!!

Tidi a CTG után mindig van nőgyogyi vizsgálat is, kielemzik a CTG leletet, illetve méhszájat néznek.

Evarga, mi is a Sejtbankkal szerződünk majd és ők mondták ezt a vizsgálatot és azt, hogy a 35. héten már kellene szerződni. Amúgy tényleg lehet a köldökzsinórvérből is a vizsgálatokat elvégeztetni, az még 20 eFt. Lehet, hogy mi is azt választjuk majd. Ti interneten jelentkeztek be vagy személyesen?

Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok!

Katasztrófális éjszakám volt alig aludtam valamit. Minden fordulási próbálkozásnál sajog a derekam és a szeméremcsontom is. Plussz óránként pisiltem.
Ma reggel nem vagyok bedagadva!!!!
Úgy döntöttem, hogy ma is csak gyümölcsöt eszem. Reggelire ettem egy kis kakaóscsigát, de nekem reggelire kell a szénhidrát (tegnap is ettem) innentől csak gyümi lesz. Remélem ezt a mai napot még kibírom.

cuki: itt nálunk már elég jó hűvi van kinn.Kicsit az előbb szemergett is az eső.

Pelustartó még nekünk sincs, de a brendonba most ajándékba adják a légzésfigyelőhöz.

Tegnap elkezdtem összerakni a kórházi csomagot. Hát nem fogok beleférni egy kisbőröndbe úgy látom. Elő kell hogy vegyem a nagy bőröndömet. :(
Már majdnem mindent elpakoltam a gyerekszobában, már nem sok minden van szét.

Na megyek ledőlök egy kicsit. hátha tudok még pihenni.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

csim azt tudom :) elméletileg minden nst után meg kell mutatnom az eredményt neki :) bár már ott járnánk :)
a 3000 helyett 2000 lett beírva a kiskönyvbe. valaki tud erről valamit?? :?:
cuki remélem minden rendben lesz :)
jövőhéten én is megveszek mindent ami még hiányzik :)
peluskukát speckót nem hiszem hogy veszünk.. :? ha nem győzzük a simával, talán akkor :)
bogyó: tudnál feltenni képet a kádról? nem tudom milyen :oops:
vicsok: kiskegyed konyhája újságban tök jó receptek vannak most, és gyorsan elkészíthető, változatos kajcsik :)

Kép
tidi

én sem birom már ezt a hőséget!! :cry: :cry: :cry:
tényleg hülhetne az idő..a lakásból nem lehet kihajtani a fülledt levegőt :(

Kép
tidi

Tidi: A 2000-es méhszáj azt jelenti, hogy egy kicsit meg van már rövidülve. Nem jelent semmi rosszat.

Cukika: Nekem sem egészen okés a szívem. Még régen írtak nekem is szívgyógyszert, úgy levitte a vérnyomásom, hogy még a fejbőröm is bizsergett. Végül nekem a Betaloc vált be, egy évig szedtem kb., aztán abbahagytam. Az anyósom mondta, hogy ő viszketett a vérnyomáscsökkentőtől. Kérdezz rá! Nincs a papírján mellékhatásként feltüntetve?

Pelusos kuka nekünk nem lesz, mi kertes házban lakunk, kiviszem a nagykukába és kész.

Ma van a nagy nap a mázsálás napja.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok Kismamik !!

Tidi :" A cervicogramm értéke egy négyjegyű szám: első jegye a nyakcsatorna hosszúsága. Az érintetlen terhes méhszájat 3-mal jelöljük, a 2 a megrövidült, az 1 a gyakorlatilag kifejtett (elsimult, tehát a szülési táguláskor bekövetkező változás) jelölése. A következő számjegyek sorrendben a nyakcsatorna külső-középső-belső részének nyitottsága cm-ben. Terhesség alatt a C=3000 az optimális, zárt méhszájat jelöli."...... " A méhszáj nem statikus valami, a szülés közeledtével "felszedődik"- megrövidül és lassan elkezd nyílni. Ez érett magzat esetén ( általában 36. hét után) természetes jelenség.
Dr. Nagy László ".....

Cuki : vigyázz magatokra, lehet,hogy tényleg az időjárás változás a ludas.Nekem is akkor a vérnyomás szokott ugrálni.

Reggelre eltűnt a bokám ! Eddig nem volt ilyen , de lehet,hogy így a végefelé engem is elkap a vizesedés :cry: :cry: Vagy csak bünti, mert félnapig csináltam a gyümievést :oops:
Ettem egy kis túrórudit, hátha használ :lol:

Gabi : nem semmi ez a disznós szomszéd !! Én már attól is rosszul vagyok ,ha előttem kutyák jártak a liftben , olyan büdös tud lenni , brrrrrrrr ........
Na meg a cicizés,! Hát az nálunk is van , de azt is csak a liftben érzem . Vagy már ott rágyújtanak, vagy kipárolog a dohányszag az emberből. Fúúúúúúj .
Épp tegnap gondoltam rá,hogy a gyereknek élmény lesz így közlekedni.

Bogyó : klassz a kuka. Én sem veszek semmi flancosat, mert van egy IKEÁs ,amit még a wc-be vettem anno ,de oda túl nagy lett.

Gyerekszoba+ virág : erről is megoszlanak a vélemények, nálam most tele van a szekrény. Ti mit gondoltok róla ?
Asszem keresek új helyet a növényeknek, csak 1 pici kaktuszt hagyok a babánál , mert anyukám direkt neki vette: Kép

Na megyek mosogatni ...

Kép
sheepy

Haho!!

Na megjöttem a receptíratásból!!A dokimmal való talit megusztam,épp kifutott valahova :) ,de talán jobb is,mert még a végén megint lemért volna..!!Most ugyis csak a Mg meg a Vas miatt mentem!!A mázsálás marad a jövö hétre!!Ott volt egy csajszi aki ikreket vár,beszéltem vele!!Mondta h jol lecseszte a doki,meg dagad keze lába,fáj is,és mondta a doki h kb 2-3 hete van még!!Most 29 hetes!! :shock: Szóval Ő előbb megszül mint én!Legalábbis ugy néz ki!!

Ma vettem végre jo sok gyümit,erre Anyukám kijelenti h gulyáslevest és káposztástésztát gyárt!!Imádom mindkettőt!! :shock: :cry: :cry:
Pedig ma ki kéne bírnom!!

Pelusos vödröt nekem is kéne vennem!Az még nincs!Abba a sima kukazsák is jó??Ugy értem ha abba dobom a pelust és jol bekötöm.. :roll:

Ami még nincs meg:LÉGZÉSFIGYELŐ :roll: ,ágynemű(k),egy uj papucs nekem a kórházba,meg pár extra nagy bugyi :D :shock: ,...asszem más megvan már szinte minden!!Babukának is!!Valahol van egy listám,majd átnézem!!Jaa meg vmi párásítót akarok még!!De nem 8000eset,hanem vmi kerámiát...

Na megyek,jok legyetek!!Pusssz!!

Missfried
Kép
missfried

hali :D

en jol aludtam, de tegnap este elöször a terhesseg alatt nagyon fajt nekem is a szemeremcsontom..olyan furi fajdalom volt, egyaltalan nem elveztem :shock:

tegnap este meg spagettit föztem, de nem mertem enni a paradicsom miatt.

nem kaptuk meg tegnap a zsak babaruhat, ma este elökeszitö..hat remelem azert holnap :wink:

nagyon jo idö van, nekem tetszik 8)

a +kg-t kerdezte valaki..nos, nekünk nincs merleg otthon, nemtom most mennyi, de 60nal kezdtem, most 74 lehetek :cry: :cry: mar feladtam, hogy megertsem miert ilyen sok :cry:

van köntösöm :D :D

ma betanitasom van, de csak nyugiban.

mindenkinek szep napot :D

pusszancs
Vendég

gabi, sheepy köszi az infót! még annyit, hogy ez időben jó? tehát ennyi idős terhesen ennyinek kell lennie?
virág a gyerekszobában: egyenlőre én nem teszek, bár egy-egy kisebb cserepes olyan helyen, ahol nem éri el (pár éves koráig) nem hiszem hogy ártana :)

Kép
tidi

missi kápitészta az egyik kedvencem!!!
párologtató nekem eszembe sem jutott, de tök jó 5let! én még hősugit akarok venni valami egyszerűt a fürdetéshez.
evu: ha szépen eloszlik akkor mindegy nem? lehet víz, meg már a baba is nől, magzatvíz, egyébb sallangok :) majd lemegy :) én ezzel nyugtatom magam :shock: :lol: :lol:

Kép
tidi

Tidi :)

a lanyok tudjak, hogy en aztan kikeszitettem emiatt magamat rendesen..bio kajak, sport bla bla..mindezek mellett jött fel ennyi..ma mar nem erdekek, mert a balna is aranyos allat :lol: de komolyan, en ezen mar nem vagyok kiakadva..ha eljött az ideje, majd visszavaltozom :wink:
Vendég

Sheepy, köszi az infot :D

A dagadás nem a vízvisszatartás miatt van? :shock:
hiába nem mászkálok sokat, meg pihenek, a cölöpjeim megvannak nekem is.. kipróbálom én is ezt a túró rudi kúrát rá :)

pelus-kuka - speckó nálunk sem...szemétledobó közelben...

Evu, paradicsomos kaják tényleg nem jók a savra...
Egy zsák babaruha mindig jókor jön 8) Bátyám volt felesége varrónő, nemrég ment vissza dolgozni, és pont bébi bodykat varrnak a "gyárban", és kaptam tőle egy rakással :shock: még 74-es is van benne, bár van 56os napozó is, azt hiszem, arra nem lesz szükségem..

Kitaláltam én is a kaját: tarhonyás-kolbászos-zöldséges - krumplis leves, meg rizskoch..
még sosem csináltam, ideje elkezdeni.. :roll:

Jön a barátnőm 2re, és lemegyünk fagyizni.. :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Na hahhóóó Kismamák!

Cuki Én el sem merem olvasni a gyógyszerek mellékhatásait, mert akkor mg a vas tablettámat sem merném beszedni... :shock:

Én 15kg nál tartok kb, de nem mertem magamat megmérni, a meglepetés mindíg a védőnőnél ér! Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. Járok úszni, nem eszem zsírszalonnát esténként meg egyáltalán semmi extrát. Azért, mert néha lecsúszik egy kis csoki... Persze tudom, hogy nem kéne. De legalább ennyi.... :)

Mi volt még?? Nem emlékszem mit akartam még írni!!! Hülye hormonok!!! Na! Majd eszembe jut!

Addigis meló! Nektek meg pusssssz!! :D
Vendég

mg=még :oops:
Vendég

Hali!

Sikerült aludnom még 1.5 órát, de még mindíg kómás vagyok. lehet, hogy az idő is közre játszik.

ma nem főzők nincs kedvem. Van még 1 adag lecsó az jó lesz apának ebédre, plussz csinálok este jó kis házi hamburgert neki.

virág: nálam egy nagyobb van egyenlőre a gyerekszobában, szerintem ártani nem árt a babónak. addig marad még el nem éri :D

Csim: nekem a dokim fogja csinálni az összes vizsgálatot jövőhéten, bár gondolom a vért nem Ő veszi majd le :D

csajok: tegnap óta olyan fura szaga van ha pisilek, lehet, hogy a sok csalántea és gyümölcs miatt??? remélem semmi komoly, majd holnap megkérdezem a védőnénit, ha megyek mázsára.

Shep: menjek érted délután?

Kép
masika

Adri én is így vagyok,mégis jönnek rám is a kilok!! :shock: De ebből sok a víz is ugye,ami elvileg szülés után kiis ürül,így bízom benne,hogy talán lemegy pár kiló!!

Párolt zöldséget ettem,a kápitésztát elrakom holnapra :) ma már csak gyümit szeretnék!!

A csajnak gondolom az ikrek miatt van márcsak pár hete!!Legalábbis a doki szerínt!!Mindig előbb születnek,de ennyivel??Aztán kitudja,lehet még kihuzza 4-5 hétig is..majd kiderül!! :)

Na tegnap az én gyomrom is begyulladt!Azaz égett mint állat :shock: Ennyire rossz még sose volt!!De tudom mi volt a fő bűnöm!!Az EPERLEKVÁR!Az halál a savat illetően!!De most hozott Rennie-t párom,talán legközelebb segíteni fog!

Masika fogalmam sincs mitől lehet fura szagú a pisid... :roll: Más tünet nincs??Ugy értem..más színű,csípő érzés,... ilyenek...!Persze lehet h tényleg csak a csalán!!Én még sosem ittam!!

Na Samcika megfeszült ismét!! :shock: :D Mostanság egyre többet csuklik ráadásul... :wink:

Missfried
Kép
missfried

Ja és van egy jó nagy zellergumom!!Ez a fő vízhajtó állítólag!Csak kár h nem igazán csípem az ízét :? De vmit majd kezdek vele....Zellerkrémlevest szoktatok pl csinálni??Azt hogy kell??Légyszi vki írja le aki szokott!!Köszönöm :)

Missfried
Kép
missfried

Szia Adri! Hogy birod a melót?

Én nem tudom, h a rádiósok merre vannak, azt mondják Budapesten esik az eső...de hát itt meg lehet gyulladni, és még felhő se nagyon van az égen :evil:

Masi, csalántea tuti bezavar..ma zöldteát ittam, szerintem totál lehet érezni (terhességem óta vadászkutyának is beállhattam volna :wink: )
A múltkori koffeinmentes cappuccinómról meg ne is beszéljek...

Cuki, én anyunak vettem karácsonyra digitálisat kb 5000 Ft körül volt, de szerintem teljesen jó. Az én vérnyomim állandó 120/70 körül van, eddig még azon is mindig annyit mértem...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

jo etvagyat csajszik..ebedszünet :lol:

olyan almos vagyok, hogy az nem kifejezes.............. :shock:
Vendég

Missi:

Zellerkrémleves
Hozzávalók:
3 db közepes zeller
1 db közepes krumpli
1 db sárgarépa
1 db zsemle

bors

1 pohár tejföl

Elkészítés: A meghámzott zellert, krumplit, sárgarépát annyi vízben, ami épphogy ellepi, puhára főzzük, megsózzuk, borsozzuk. Ha van kézi turmix, akkor a lábosban pépesítjük, ha csak asztali van, akkor egy kevés lével együtt turmixoljuk össze. A tejfölt egy külön tálba egy kis lével keverjük el, majd hozzá öntjük a többihez. Így egyenletesen keveredik el. Még egyszer rottyantunk rajta, és kész. A zsemlekockát elkészíthetjük kis tűzön serpenyőben is, amíg fő a zöldség.

Megjegyzés:
Az állaga nem teljesen leveses, kicsit sűrűbb, de nagyon finom. A zeller zöldjével lehet díszíteni!! :-)

Zellerkrémleves másképp
Hozzávalók:

1 nagy fej zeller
1 alma
1 nagyobb vagy 2 kisebb krumpli
1 kis fej hagyma
2 dl tejföl
2 dl főzőtejszín (jó sűrű legyen)
2 evőkanál vaj
2 húsleves kocka

bors
szerencsendió

Elkészítés: A vajat felolvasztjuk, és megpároljuk rajta a vékony csíkokra vágott zellert, krumplit és almát. Felöntjük vízzel, és puhára főzzük, majd leturmixoljuk. Hozzátesszük a húsleveskockát, fűszerezzük, elkeverjük a tejszínnel, tejföllel. Ha nagyon sűrű lenne, még teszünk hozzá vizet, és felforraljuk. Pirított kenyérkockákkal, esetleg vékony csíkokra vágott pármai jellegű sonkával tálaljuk.

Megjegyzés:
Nekem azért ízlik ez az almás változat, mert lágyítja a zeller markáns ízét, de nem változtat rajta sokat.

Ha bármit keresel, www.mindmegette.hu - n találsz sok mindent :)

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Vicsok : Én pont rossz oldalon lakom , Budán süt a nap :x

Én is az ebéden filózok. Már befaltam egy fél sárgadinnyét, de friss, kifőtt tésztát kívánok !

Masi: Én eddig csak a hugyúti fertőzéseknél hallottam arról ,hogy kellemetlenül szagosabb lesz a pisi, de ezt csak úgy megjegyzem .
Jó lenne du. együtt menni ha nem gond, de ott vegyél fel, ahol útba esik , azért ne kerülj ide hátra!

Evu : Tetszik ez a hozzáállás a kilóidhoz! Meg amúgy sem tudunk mit csinálni, ha egyszer a szervezet így döntött, hát ez van.
Max a vizet lehet hajtani , de lehet,hogy szülés után egyből lemegy az egész .

Olvasom a Kandász Andrea féle Szülőszoba c. könyvet.
Nagyon érdekes, és NANÁ ,hogy minden orvosnak mindenről mindig más a véleménye !!!! ( pl. beöntés, borotválás , fekve szülés , alternatív szülés ... )
Így legyünk okosak :P :P :P

Kép
sheepy

Hát nem tudom, semmi mást nem érzek, nem viszked, nem csíp semmi, csak a fura szag.
na majd holnap okosabb leszek.

Sheepy: átmegyek érted, 15.45re hány számba laksz?

Kép
masika

zellekremleves, imadom es VIZHAJTO az is ! szoval szuper, csak en nem szoktam zsemlet tenni bele

pisi : siman lehet budos a tisztulastol, vagy ha vki magne b6 ot szed, a B6 nagyon budosti, ezert jo szunyogok ellen is, sot meg malarias teruleten is alkalmazzak ( az is szunyog persze...)

en elkezdtem a Bungy fele modszert, hogy napkozben eszem normalisan es este mar csak salatat, zoldseget, vagy kicsi gyumolcsot kb 6 kor es utana semmit.
meg csak tegnap csinaltam, de ma mar sokkal jobban vagyok es reggel 1 kg val !! kevesebb voltam

ALANA a dm ben a kornyezetbarat pelenka,( kerdeztetek a nevet ) es csak 200 ft al dragabb mint a baby love, azt hiszem en azt fogom venni.
Amugy neztem, hogy a Babylove nak is vannak ugyanazok a kremei mint pl a Weledanak, de 4 x olcsobbak. ( pl koromviragos, kamillas popsikrem..stb)

Kiutesek ellen : a legjobb ha egy szivaccsal es langyos vizzel mossuk a bebi feneket + utana kicsi krem,,,jobban tesz mint a sok torlokendo. es a langyosos (nem meleg) viz edzi a bort.
Anyukak probaltatok ezt mar ? en is csak nemreg hallottam

kuka : hol lehet sima muanyag, de PEDALOS vodrot kapni pelankanak ? mert a Katayban lattam, de az vagy 6 e ft volt. csak van ennel olcsobb

parologtato : szuper otlet, nekunk mar van, de telen sokat hasznaljuk. fontos, hogy legyen rajta paratartalom mero, vagy kulon, mert ha tul paras a szoba, az sem jo, mert peneszedest es minden sz*rt okoz
bogyogyorgyi

koszonom a kilokrol a beszamolot :)
bogyogyorgyi

Köszönöm a recepteket,holnap meg is csinálom!!! :) Asszem az almásat... :roll:

Missfried
Kép
missfried

Masi, sztem se aggodj a szagok miatt, ez sztem teljesen normalis, hogy mostansag ilyen "nem normalis dolgok" törtennek velünk :lol:

Köszi Sheepy 8)

Vano tutira balettos lesz, mert tancol a pocimban :lol:
Vendég

Masi : Köszi, Jós 5.
15:45-kor hátsó ( parkoló felőli ) kapu előtt leszek.

Bogyó , én 2.490,- ért vettem Ikeásat: Kép

Cora, piac is tele van pedálos kukákkal.

Popsitörlő : Szerintem 30 éve ilyen sem volt, mindenki langyos vízzel mosta a fenekünket. Igazából a popsitörlőt én Apás pelenkacserénél tartom praktikusnak, és nem kell vízzel pancsolni, mert én olyan fajta vagyok,hogy tuti kiborítom .

Pelus infókat köszi, akkor már csak a méretet kell belőni, hogy ne zavarja a köldököt, és beleférjen a kakimanó .

Kép
sheepy

Evu : Nálatok végülis császáros vagy normál szülés lesz ?
Nézegetem a Jánosos topikot, de nincs senki akivel együtt fogok szülni.
Köztünk meg csak 10 nap, vicces lenne ,ha egyszerre lennénk bent, bár én okt. elejére már számítok Dani érkezésére. Néha olyanokat keményedik a hasam ,hogy csak na !

Kép
sheepy

Sheppy Ezekre a haskeményedésekre nem MgB6 kéne??

Masi Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha nem iszom elég folyadékot és nem hígul... Akkor töményebb lehet a szaga szerintem :?

Ebédeltem én is végre gulyás levest meg képviselő fánkot! Na lehet ezt nem kéne :? :roll:

Csak én szülök a II. SOTE-n??? :cry: Nee mááá'!!

Felkészítősök figyeljetek ma is nagyon és este beszámolót kérünk! Mi lesz ma a téma??
Vendég

Sheepy: elvileg mar var ram egy ortoped szakorvosi felülvizsgalat, hogy eldöljön milyen szöles lesz. Mert ugyebar elvileg csaszarra keszültünk, de szerencsere a placentam arebb mozdult, es most nem csaszarra keszülünk a 4D szerint..de a nögyogyaszomnak persze ezt meg kellene elöször erösitenie.
Masreszröl egy gyerekkori foci-eses következteben az utolso 2 csigolyam el van fordulva a gerincoszlopomtol 25%-kal, erröl kell ortoped sebeszi szakvelemeny, mert ha befele hajlik ez a 2 csigolya, akkor 100% csaszar, nehogy megsertse a babat, ha oldalra, akkor van meg remeny, hogy a golya hozza Vanot :lol: igy a valaszom: gözöm sincs :D

hat en nem tudom mi van ma velem,valszeg el fogok aludni az elökeszitön..egyszerüen leragad a szemem :shock:

en elvileg 11.01-re vagyok kiirva, de en tudom, hogy merleg babam lesz, ezert hamarabb szülök :D megerzes :lol:

pelus: mi Liberot vettünk, egy kisebb kiszerelesü newborn-t es egy nagy kiszerelesü 3-6 kg.Allitolag a newborn eppen "bantja" a köldökcsonkot :cry: ugyhogy lehet azt nem kellett volna :cry:
Vendég

szöles :shock:
Vendég

NA HALIHÓ.MEGJÖTTEM ÉN IS!!!
ITT ESIK AZ ESŐ!!!!
Kép KIRÁLY AZ IDŐ!
MA RAKOTT KRUMPLIT CSINÁLTAM!!!!MEG MEGINT TAKARÍTOTTAM
Kép
KAKIS KUKA NÁLUNK SEM LESZ(CSALÁDI HÁZ RÉVÉN MEGY A NAGYKUKÁBA)

HÁÁÁT EZ A PINTYŐMAMI! Kép
geosel.klara

LÁNYOK,DE JÓ,MOST ESETT LE HOGY MINDENKI ÁTLÉPTE A 30 HETET!!!! Kép
geosel.klara

csajok én hunyok egyet a felkészítő előtt
Sheepy: ott leszek.

remélem opisivel minden Ok, már délután nem éreztem azt a fura szagot.

Adri: mai téma légzés, meg a vajúdás alatti dolgok. Ezért kell vinni a papákat is, hogy tudják miben tudnak segíteni.

Kép
masika

Vicsok,

a második receptben mire kell a hagyma??Mert a hozzávalokban szerepel,de az elkészítésben már nem.... :roll:

Missfried
Kép
missfried

shep, koszi az infokat es meg fotot is kaptam :) a kukarol !!
nem baj, hogy 30 eve nem mostak szivaccsal, ha ez valik be, akkor ez...
pelenkameret: ugyanugy van, mint a tobbinel, pl 4-8 kg is,,stb persze van kisebbekre is

evu, en is ugy erzem, hogy hamarabb szulok....kivancsi vagyok, hogy igy lesz-e vegul.

nekem is kemenyedik a hasam, atlagban naponta 1-2 x , foleg du.-n es kb 2 percig

kolcsokcsonk: azt ki kell hagyni a pelenkabol, mert nem jo ha pisiben azik. legalabbis nekem igy mondtak. erdemes betadinnal atkenni naponta 1 x (borre ne menjen !! )

klari, masi, missi, adri helllo nektek is
bogyogyorgyi

Missi, nem tudom :oops: nem hiszem, h azon kéne összepiritani...szerintem ne tegyél bele...

Tényleg eléggé nyomott az idő, Klári, nálatok legalább esik...de itt.. :evil: csak a légnyomáson lehet érezni, h vmi van a levegőben.
lehet, én is szunyok egyet.. :roll: vagy legalábbis eldőlök, Kisvicsok is érzi szerintem, nekiállt hullámozni odabenn :)

Nyomtunk egy fagyit a barátnőmmel :oops:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Ha már a várhato időpontokról van szó...én akkor tuti okt.19.-én fogok megszülni(10 nappal előbb)..,mert szétfog vetni az ideg!! :D Ugyanis akkor jön Gwen Stefani!Pontosan 10 éve várok arra hogy láthassam élőben(még a No Doubt kapcsán)...(kedvenceim)...erre mikor tolja ide a képét???? :D :shock: Hát október végén!!10 nappal a várható szülésem előtt!Most így hogy merjek rá jegyet venni??Hát sehogy.... :shock:

Missfried
Kép
missfried

Kép
:lol: :lol:

Missfried
Kép
missfried

Missi Szégyentelen Gwen Stafani!!! Kérdezte volna meg :wink: :D Mi erre a Titanic kiállításra szeretnénk elmenni, elsejétől van. Remélem elvisz a Férjem, mert ha nem akkor gggrrrrrrrr!! Ja! A videó nagyon komoly volt :)

Mindenki lustizik??? Én végeztem mára a melóval, voltam piacon, vettem bajackooot! Már kettőt el is pusztítottam belőle. :roll:

Vicsok Nálunk is csak nyomott az idő, ver a víz :shock: De esőnek híre sincs.... :cry: Megyek le is fürdöm, mert ez kibírhatatlan.

Masi Az tök jó, de jó lenne, ha velem is el tudna jönni az "ember". Majd meséljetek légyszíves, mert nagyon érdekel ez a légzéses dolog!
Vendég

misssi es tudod , hogy o is oktoberi ?( G.S.) azt hiszem okt. 3.
jo jegy ez a merleg, mondom en :) - foleg nekunk akik majdnem mind merleg bebivel lesznek megaldva

vicsok, fagyi is kell neha

holnap tenyleg jon a huvosebb ? en mar UUGGGY varom
bogyogyorgyi

Ami a cicit illeti... Ismeritek a "ceruza tesztet" ?? Nekem a távirányítóval sem megy mááár! :D :D :D :D :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?