Sziasztok!
Ma sikeresen elintéztünk minden hivatalos ügyet, bp-i lett az állandó lakcímem (nem is tudtam, hogy automatikusan az anya címét kapná meg a bébi, így nem lett volna bp-i
Lett hajadonsági és apasági is, a gyámügyes ügyintéző nagyon rendes volt, ellentétben az okmányirodás ügyintézővel, aki 20 perccel a kért időpont után hívott, pedig előttem 45 percig senki sem volt, mégsem hívtak új számot, teljesen kiakadtam rajtuk és ügyintézés közben elkezdtek rafaelózni a kollégákkal. Ekkor elég csúnyán ránéztem, majd szólt, hogy nyugodtan üljek le... Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy merjek én így bánni egy ügyféllel is.....
Na de a gyámügyigyes nő kárpótolt mindezért, a 15. ker + 20 ezret tesz a babakötvényhez támogatásként!
Ma megrendeltük a kiságyat és szekrényt is, max. 4 hét mire megjön, kicsit azért izgulok már én is, de szerintem én zárom a sort szülésben, csak nem jön Gergő okt közepénél hamarabb!
A 34. heteseknek gratulálok!
Cuki
Dohányos szomszédok menjenek a fenébe! Engem is rettentően zavar! Főleg, hogy majd babakocsisan kell a liftet is használni és abban is szoktak!
Sheepy
Valszeg van mérlegkölcsönzés minimanóban, a szórólapon mintha láttam volna, én védőnőtől fogok kölcsönözni, 3 hónap, 3 ezer ft.
Lepedő
Van normális kiságyba való lepedő is? Mert nekem is valami matracra tehető védőlepedőt mutattak, de fogalmm sincs, hogy mit kell a matracra tenni? Még nem vettem semmit.
Csim
Mi levetejük a köldökzsinór vért, de a kötelező vérvizsgálatokat nem akarom végigcsinálni, ezt lehet kérni a köldökzsinórból a szüléskor is, így 3-4 ezerrel többe kerül, de nincs kedvem végigülni a különböző sorokat ilyen ügyben. De valóban, a 36. hét után már csak erre lesz lehetőség. Melyik céggel szerződtök? Én majd a Sejtbankhoz küldöm a papírokat, lassan én is kitöltöm.
Ariel
Merre vagy? Jövő héttől szabin leszek, találkozhatnánk! A 15. kerületi +20 ezer támogatásra majd figyeljetek oda! A védőnőm szept. 21-re szeretné tudni, hogy kit választok gyerekorvosnak, erről mindenféleképpen szeretnék veled beszélni!
Utolsó munkanaposok hajrá, nekem is csak 4 nap van már hátra, holnap hazacuccolok az irodából!
Szép álmokat, jó lenne ha semmi sem nyomna, nekem ez a bajom mostanában! Ja és + 8 kg-nál tartok, ez nekem már elég nehéz! Haskötő ma jó szolgálatot tett!
Üdv
Évi