Brunhild, Panndi jobbulast netek!!!!
Linacska, nagyon aranyosak a gyerekek
http://www.angelcare.hu/akcio.php
Ha az angelcaretöl rendelitek, akkor mag ajandek pelenkaszemetest is adnak, ha valakit erdekel es en itt talaltam a legolcsobban! A 401röl is azt olvastam, hogy halozatrol is müködtethetö.
Azt hiszem, hogy megis itt vesszük, mert nem mindegy, hogy 1 vagy 2 lapos'
Azert készéném, Ica, hogy megnezted a masik kettét, de nem merek ugy kiadni ennyi penzt, hogy nem nagyon tudom, meg voltak-e elegedve vele, az Angelröl pedig csak jot hallottam!
Anabique, en ugy emlekszem, hogy mi 3-4 napig nem mehettünk a Nagymamam közelebe az izotopos utan.
Huu ... ma ugy kiborultam a bunka cigis emberekre. Hulla faradtan jövök haza es a buszmegalloban ketten pont a pad mellett cigiztek. Leültem es probaltam nekik telepatikusan jelezni, hogy ha mar ugyis allnak, menjenek arrebb, persze nem. Kb. 3 percig birtam es utana arrebb mentem, de nagggyon csunyan neztem rajuk. Erre a megallo masik felebe odajön egy srac (15 eves körül) es ragyujt. Annyira fel voltam mar huzva, hogy odamentem hozza esközöltem, hogy menjen arrebb, mert masok is cigiznek es ez igy nem müködik ... Szerencsere megijedt a villogo szemeimtöl!!! Olyan hihetetlen bunkok, csak magukkal vannak elfoglalva