Új privát üzeneted érkezett!

Kfnoemi, es ezekhez egy, vagy ket lap van, amit az agy ala kell tenni? Nekem a honlapon nem volt egyertelmü. En is ezt a kettöt neztem es vegül a 401es mellett döntöttünk. Angliaban csak egy lapot adnak es igazabol ezert gondolkodom rajta, hogy megis itthon vesszük, mert olvastam, hogy lemaszhatnak rola es akkor beriaszt.

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Most hogy felhoztatok a temat, en is elkezdtem nezegetni a legzesfigyeloket.

Itt van egy oldal ami osszehasonlitja oket
http://www.babymonitorsdirect.co.uk/pag ... itors.html

rokakoma,
A Angelcare AC401-t megtalaltam az angliai tescoba 77 fontert
van egy hiper-szuper profi tesoja az AC1100, ez mar 250 font korul mozog es kamera is van hozza.
De ez mindketto 1 lapos!!!

Ez a ketto viszont 2 lapos, de nem tudom hogy jobb-e mint az Angelcare AC401?!
-Babysense II Movement Heartbeat Baby Monitor - DAB4038 (Full Crib)
-Greenwich Labs RM25 Baby Breathing Movement Monitor- DAB5100 (Full Crib)

Azt olvasgattam hogy az elem merulesnel surun vannak teves riasztasok, de olyat csak egyet talaltam ami halozatrol is mukodtetheto (ha jol emlekszem a Greenwich-es volt az)

Kép

Kép
ica79

Ha már elméletben vásárolgatunk, nekem is lenne egy kérdésem.
Használt már valaki közületek ilyet:

Kép

Nagyon tetszik, el tudom képzelni, hogy tényleg jól érzi benne magát a baba, érdekelnek a tapasztalatok.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Rekus normál Uh-t bármelyik doki csinálhat, de a 12 és 20 hetes genetikai Uh-t csak néhány. Mrsleo biztos tudja ki az aki csinálhat ilyet.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

addisz
jopofa ez a "vodor" :lol:

Kép

Kép
ica79

Meg nezegetem a velemenyeket, de ugy tunik hogy az Angelcare AC401 lesz a kivalasztott.
Ha itthon vesszuk meg akkor jar hozza ingyen tanfolyam?

Kép

Kép
ica79

Nekem a 301-hez két lapot adtak.
Az elem merülést nem értem....a lapok a háromszög alakú egységhez vannak csatlakoztatva, ahhoz pedig van egy zsinór, ami a konnektorba megy. Igaz van benne elem, áramszünet esetére.

A szülői egység tölthető. Az folyamatosan merül, mint egy mobil. Igaz, sajnos olyan a hangja mint a riasztásnak, de pl. nekünk az elején, amíg újak voltak az aksik, addig simán kibírt 4-5 órát. Utána meg visszatettem a helyére, a töltőhöz.

Addisz az Áronos fórumon az egyik anyuka használt, és nagyon szerették. Sajnos már nem ír, pedig most engem is érdekelni helykihasználás szempontjából. Viszont azt nem tudom ebben hogy mossák meg a babát.

Ica, a Jánosban van ingyen tanfolyam.
http://www.angelcare.hu/csecsemo_ujrael ... esztes.php

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi
Amennyire én tudom, ez nem is annyira tisztítás céljára kifejlesztett eszköz, hanem inkább nyugtató fürdő. Pocakfájós babáknak ajánlják, mert kevés víz kell hozzá és emiatt sokáig megtartja a hőmérsékletét, plusz jó ez a pozíció is a fájdalmak enyhítésére.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Noemi,
Koszi a linket, mindenkepp bejelentkezunk!

Az elem merulos riasztast a "review"-kban olvastam.....de most neztem epp a Brendon honlapjat es ott is 2 lapot adnak mindket tipushoz!
Lehet hogy a "full crib"-eshez nagyobb lap van hogy betakarja a teljes kisagy feluletet :?: Jobb lenne szemelyesen latni es megtapizni egy ilyet.

Kép

Kép
ica79

Addisz..ezt én is olvastam, de ők fürdőnek használták. Ráadásul elég sokáig.

KépKép
KépKép
kfnoémi

:D Sokat írtatok, de mire a végére értem elveszítettem a fonalat :D
Ami megmaradt: légzésfigyelőnk nem volt eddig, szerintem most sem lesz. Bébiőr igen, mert akkor nyugodtabban becsukom az ajtót, vagy ha telken vagyunk vagy a szüleimnél és alszik, nyugodtan ülhetek az udvaron közben. Az is igaz, hogy mindne apró zajra bekattan, szörnyen tud recsegni, pl anyuméknál a rendőr frekvenciá kavart be sokszor :? , vagy panelben valamelyik szomszéd gyereksírását fogta be :? DE azért jó, ha van..
Légzésfigyelő is hasznos, talán amikor Bendegúzzal voltam terhes a német fórumban, amit olvasgattam, egy 10 vagy 11 hónapos (!) kislány halt meg :( Teljesen egészséges volt, testvéreivel aludt egy szobában, egyik reggel holtan találták..azt mondták bölcsőhalál, az égvilágon semmi rendellenességet nem találtak :(

Mi délelőtt voltunk orvosnál, helyzet változatlan, hétfőn sem mehetnek még suliba, oviba..utána meglátjuk. Nem tudom írtam-e, de az este már Nimród is lázas volt :?

Panndi, nálatok mi a helyzet?
20140901114303

Nálunk? Fruzsinak egész nap hőemelkedése van és sok pöttye, piros a torka, ráadásul 11 óta vízszerű hasmenése van :roll: Ha még hányni is elkezd mellé, akkor befonom a szemöldököm :?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Brunhild
Basszus, akkor nem javul a helyzet... Nekünk kb. 1,5-2 hét volt, mire tünetmentessé vált a gyerek, szóval sok idő.

Panndi
Ó jaj, minden összejött Fruzsinál, nagyon durva. Orvost hívtatok vagy konzultáltatok vele. A piros torok és a hasmenés mennyire lehet összefüggésben a bárányhimlővel? (Lucánál ilyet nem tapasztaltunk anno)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Nem hívtunk orvost, mert csak a bárányhimlővel úgysem tud mit kezdeni, a torka sokszor piros, a hasmenés meg még friss szerzemény.

Meglátjuk, hogyan ébred.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Voltam a brendonban, ott olcsóbbak a bébiőrök, mint a belinkelt oldalon.
a 401-es volt 37 990 Ft

KépKép
KépKép
kfnoémi

Panndi, én úgy tudom, a bárányhimlő (és a skarlát is) az elején járhat rosszulléttel, hányással..pöttyök vagy hólyagok vannak rajta??? Mert ha csak pöttyök, akkor a piros torok és a hasmenés inkább skarlátra jellemző...
20140901114303

Pöttyök, és hólyagok, pár darab már leszáradófélben, elég furán néz ki velük, de jól tűri :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ok, csak mind pöttyökről írtok, hólyagról senki :roll:
Akkor tényleg bárányhimlő :) :(
20140901114303

Hólyagos pötty :)

Hát mert a pötty szebb szó, mint a hólyag. És most tudtam meg anyukámtól, hogy a Pöttyös Panni a bárányhimlő miatt lett Pöttyös Panni. Mindig tanul az ember valami újat :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

ica,
tényleg sugároz apa. Mikor Lilinek volt izotópvizsgálata, akkor Levivel voltam terhes (kb. 4,5 hetes, még jó, hogy megnéztük, mert azon a héten csak röntgenre, és izotópra kellett vinni Lilit), na a lényeg, hogy én 24 óráig nem mehettem a közelébe.

rokakoma,
nekünk 2 lapos az Angelcare, a mienk 5 éves design, de még ma is funkcionál. A mienk hálózatról működik, nem elemes, bár lehetne azzal is használni. Na megnéztem a típusát AC301R.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csak egy gyors kérdés: a 2 nap kihagyás tuti elég izotópos vizsgálatnál?Nekem múltkor egy bácsi épp azt mesélte, hogy ilyen vizsgálat után jópár napig nem mehetett az unokája közelébe.

anabique
Budapest

anabique,
nem tudom, nekünk 1 napot mondtak. Levi itt van épen egészségesen :lol:

Csináltam Levi "bocica" képeket. Képzeljétek, nem ismerte meg a Klári nénit, meg a gyerekeket, volt nagy üvöltés reggel, úgy félt a jelmezektől.
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Panndi: jól van na, megértettem :)

Linácska, nagyon jók a képek! Bocica :lol:
20140901114303

Brunhild, Panndi jobbulast netek!!!!

Linacska, nagyon aranyosak a gyerekek :)

http://www.angelcare.hu/akcio.php
Ha az angelcaretöl rendelitek, akkor mag ajandek pelenkaszemetest is adnak, ha valakit erdekel es en itt talaltam a legolcsobban! A 401röl is azt olvastam, hogy halozatrol is müködtethetö.
Azt hiszem, hogy megis itt vesszük, mert nem mindegy, hogy 1 vagy 2 lapos'
Azert készéném, Ica, hogy megnezted a masik kettét, de nem merek ugy kiadni ennyi penzt, hogy nem nagyon tudom, meg voltak-e elegedve vele, az Angelröl pedig csak jot hallottam!

Anabique, en ugy emlekszem, hogy mi 3-4 napig nem mehettünk a Nagymamam közelebe az izotopos utan.

Huu ... ma ugy kiborultam a bunka cigis emberekre. Hulla faradtan jövök haza es a buszmegalloban ketten pont a pad mellett cigiztek. Leültem es probaltam nekik telepatikusan jelezni, hogy ha mar ugyis allnak, menjenek arrebb, persze nem. Kb. 3 percig birtam es utana arrebb mentem, de nagggyon csunyan neztem rajuk. Erre a megallo masik felebe odajön egy srac (15 eves körül) es ragyujt. Annyira fel voltam mar huzva, hogy odamentem hozza esközöltem, hogy menjen arrebb, mert masok is cigiznek es ez igy nem müködik ... Szerencsere megijedt a villogo szemeimtöl!!! Olyan hihetetlen bunkok, csak magukkal vannak elfoglalva :evil:

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Mikor a Heim Pálban voltunk Lilivel is meg Levivel is, ott a 6 hónap alatti babák alatt van légzésfigyelő, függetlenül attól, hogy miért van ott. Na ott BabyControl van, nekem az nagyon nem jött be. Nehézkes a kezelése, szerintem nem túl esztétiikus, és olyan hatalmas lapjai vannak. 3 nagy kemény lap. Az Angelcare 2 kisebbje tökéletesen tudja, amit ennek a 3 nagyja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok!Majd visszaolvasok!

Hopihe,köszi hogy izgultál értem!Megjöttem Hajdú Krisztinától.Nagyon rendes volt.
Minden rendben van a leányzóval!
Korának megfelelő .Azt mondta szerinte azért nem lett jó az AFP mert egy héttel előbb leveték.Nem javasolt további vizsgálatot.
BPD:46mm
FL:31,30mm
Becsült súly:300g

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

vivcsen: dejó!dejó! :) nagyon örülök! :D

hopihe79
Budapest

Vivcsen, nagyszerű!!! :D
20140901114303

vivcsen!
:D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Voltam ma Tescoban és olyan gyönyörű kis rucikat láttam. Naná hogy elcsábultam és vettem pár rózsaszín csodát. ( Mintha nem volna elég ruha a két gyerek után).
Vivcsen most már nyugi. Mindenkinek egészséges kisbabája születik.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Vivcsen: De jó! Akkor nyugodalmas jó éjt neked!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Vivcsen
örülök, hogy minden ok!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vivcsen, minden jo ha jo a vege! :)

Linacska, nagyon cuki a kis Levi, ennivalo :D

Csajok, koszi az izotopos jotanacsokat....ha nem mentem volna apukammal a vizsgalatra es a doktorno nem latta volna a pocakomat, biztosan nem tudnek rola hogy nem lehetek a kozeleben.
Anyumnak is volt izotop vizsgalata valamikor az osszel (mar babas voltam) es senki semmit nem mondott neki :cry: , termeszetesen a kozeleben voltam ugyanugy mint azelott :(
Egy kicsit felhaborito hogy nem adnak tajekoztatast a betegeknek (egy A4-es nyomtatvany eleg lenne!).... Anyukam munkahelyen is van kismama es ot is megkimelhette volna ha kap tajekoztatast, nem beszelve a bkv-n utazokrol, stb.
Hogy mukodhet igy az egeszsegugy???? :twisted:

Temaval kapcsolatban lenne kerdesem, hatha tudtok tanacsot adni.
Apukam eddig kemoterapiat kapott, de ugy nez ki hogy most atvalt sugarkezeles + kemoterapiara. Most hogy az izotop vizsgalat utan tudtunk a sugarveszelyrol, a szuleim direkt rakerdeztek a dokinal hogy ez is hasonlo-e es azt mondta az orvos hogy ettol nem kell felni, nyugodtan lehetek a kozelebe a kezeles utan.
Szerintetek?

Kép

Kép
ica79

Vivcsen
De jó!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben, akkor megkönnyebbülhetsz!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Linácska
Én félek attól, hogy milyen lesz az együttélés Mrleoval. Mi még sose éltünk együtt, mindenki a szüleivel lakott, aztán ő elköltözött a világ másik felére :oops:
(Mondtam már, hogy a babám teljesen véletlenül jön :oops: :wink: )
Pároddal nem lehet megbeszélni a dolgokat?
Bocica :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöppke
Philadelphiában van Mrleo :wink:
Szép nevet választottatok a 3. kisfiatoknak! :lol:

Rekus
Az, hogy mi látszik UH-n a baba fekvésétől, helyzetétől függ! Szóval, a vizsgálatokig a babácskáddal beszéld meg, hogy ügyesen mutassa magát :lol:
(Remélhetőleg, most még hallgat rád! :lol: :lol: :lol: )

Ica
Írni azért fogok! NET ott is van :wink:
Csak az időeltolódás lesz a gond... majd reggel olvassátok, amit én délután írok :lol:

Vivcsen
Akkor kicsit megnyugodtál? :wink:

Izotóp
A vizsgálathoz valamilyen radioaktív anyagot juttatnak a servezetbe. Ma már ezek olyanok, hogy pár nap alatt lebomlanak, kiürülnek.
http://www.euromedic.hu/docs?dh_id=23&l ... 3wodrxbT_A

Sugárkezelés
Szervezetbe nem jut radioaktív anyag. Csak a beteg szervezetére hat.

Kép
mrsleo
Debrecen

Vivcsen, most mar akkor elkezded a vasarlast? :wink:

Izotop. En ugy emlekszem, hogy amikor a nagymamamnal csinaltak,akkor nehany napig egyaltalan nem ment emberek közelebe ... szerintem öt tajekoztattak, de hihetetlen, hogy nem mondanak semmit mashol! :?

Leo ... akkor most kezdödik a nagy kaland :)Philadelphia nagyon szep lehet, majd kepet is mellekelj :)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Leo,
Koszi a valaszt.
Ezek szerint nem leszek szamuzve Pestre... :) bar neha nem banom! :wink:

Philadelphia biztos nagyon szep, meg nem voltam ott, de biztos jol fogod erezni magad! Mr Leoval meg majd szepen osszecsiszolodtok, foleg most hogy jon a kis Maddy, biztos nem lesz nehez :)
Van ismerosom aki az allamokban szult es nagyon dicserte a rendszert meg a tomerdek juttatast amit kaptak (pelustol kezdve, tapszeren at mindent az allam tamogat)
Mikorra tervezed az indulast?
Majd kuldjel fotokat :D

Kép

Kép
ica79

Na most teljesen elkeseredtem....
Végre van tesztcsíkom a vércukormérőbe...kár volt.
Reggeliztem, igaz elrontottam, mert ittam teát is, amiben cukor is van (nem volt már fruktóz itthon), na a lényeg, hogy 1 óra után 8,0 lett :cry:
Azt is tudom, hogy mikor új chipet kap a gép, akkor az első 1-2 mérés nem a legpontosabb, de azért ennyit nem téved.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Leo, akkor ez most igazi kihívás lesz számodra/számotokra! Együttélés, baba és teljesen új világ! Nem semmi! Szorítunk majd, hogy minden tökéletes legyen! :D

Magamról csak annyit írnék most, hogy.........
15.45 órától: 4D Genesis :lol:
(férjem ötlete, nem az enyém...azt mondta, látnia kell a lányát :lol: :lol: :lol: )
20140901114303

Brunhild,
Neked nagyon jo fej ferjed van!!!! :D
Akkor hajra kiscsajszi, dobd szet a labad a papanak :lol:

Linacska,
Lehet hogy csak a gep teved ennyit, nem? Reg nem volt benne tesztcsik....

Mi tegnap beultunk az Old Man's-be vacsizni, de csak egy leves lett belole. Azt hittem hogy van nemdohanyzo resz is az etterembe, de nincs ugyhogy gyorsan bekanalaztuk a levest es tovabbaltunk a sarki gyroszoshoz :)
Olyan reg nem kapcsolodtunk ki hasonlo helyen es most hogy szamuzve vagyunk, megtehettnenk, csak nincs hova menni (Londonba minden hetvegen Pub-ozas volt a program, de ott nincs fust, csak elo zene es finom harapnivalo)

Kép

Kép
ica79

sziasztok!

Brunhild: ez hányadik UH? :) rengeteg munkám van, szóval ma nem nagyon leszek. :(

süt a nap!

linácska: bocica tündéri! :) a pasik gyakran ilyenek! :) férjednek nem mértétek? hátha az övé is magasabb, ás tényleg a gép téved!

hopihe79
Budapest

Brunhild
:lol:
Meglátod, hogy addig nem enged majd el onnan a szonográfus nő, míg nem tuti a punci :wink: És a rengeteg képből, amit kaptok, tegyél fel légyszi jóóóóóó sokat!!!!
Férjed nagyon jófej :)

Linacska
A cukor a teában biztos nagyon sokat számít. Ne keseredj el, mérd meg később is, főleg ha az első 1-2 mérés nem olyan pontos.

Leo
Biztos kalandos lesz, de tuti, hogy együtt jobb, mint külön ;)

Ica
Én is tegnap döbbentem rá, hogy a teázókat leszámítva szinte minden étteremben, vendéglőben lehet cigizni... Egy kedves barátommal találkoztam este és kb. 10 helyet lőttünk ki kapásból, mert lehet bent dohányozni...

Mi most lelépünk a Vadasparkba, majd este jövök!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Linácska, pont tegnap jutottak eszembe a tesztcsíkjaid, hogy vajon megkaptad már? Ezek szerint igen...

Hopihe :D ez lesz a negyedik 4D :oops: , valoszínű, hogy az utolsó is :wink:
20140901114303

hópihe,
a férjemnek majd most mérjük egy negyed óra múlva, de ő is inzulinrezisztens, szóval simán lehet, hogy neki is magas.

brunhild,
azokat a csíkokat még nem kaptam meg, ezt a helyi gyógyszertárban találtam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A férjemé 5,2 lett, másfél szelet fehér kenyér meg cukros tea után. De ő nem terhes... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lenne egy kérdésem azokhoz, akik már volt a 4D Genesisben. Van a közelében valami játszótér vagy sétáló lehetőség? Fiaim nyűgősek, valoszínű, hogy nem lesz türelmük végigülni, és úgy gondoltuk, hogy elmennék velük egyet levegőzni, amig férjem elmegy az uh-ra... Vagy inkább fordítva?

Kép

Ú.I.: Dvd-t ők adnak ugye, nem kell vinnem?
20140901114303

brunhild,
nagyjából semmi nincs a közelben, csak a Budagyöngye bevásárlóközpont. Az utcán lehet sétálni, de ennyi. DVD-t adnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

:( Köszi!
20140901114303

Brunhild!
Tőled mint tapasztalt 4D-d-től szeretném megkérdezni, hogy milyeket ajánlod a legjobban? Ár-érték arány?
köszi
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?