Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma jól vagyok teljesen fizikálisan, asszem rájöttem a turpisságra, ki kell hagynom a reggeli kávét.
izgalmas időszak elé nézünk... úgyhogy a reggeli kávéivók egy-egy kortynál gondoljanak néha rám is.
orsimorsi nagyon köszönjük a kedves szavaidat, remélem igazad lesz és valóban jó kis közösség kovácsolódik belőlünk az elkövetkezendő hónapokban.
pókica izgulunk értetek, írj, ha megjöttetek.
Mennek a drukkok ezerrel!!! Nem most kellene megjönnie amúgy a menszidnek? akkor szokott lenni ilyen barnázás, és elméletileg addig nincs nagy gond, amíg piros színű nem lesz. Vigyázz magatokra nagyon!
Én speckó nagyon szerettem volna, ha a Nagyfiam második névként megkapja az apja nevét is, de a férjuram olyan hevesen tiltakozott miatta, hogy végül egynevű maradt. Mondjuk én is így gondolom, hogy a szülő keresztjét, ne vigye tovább a gyerek, a név által. Nem tudom, mennyire volt ez érthető így...
kávé nélkül reggeli éberkómámban...
És drukk azoknak, akik ma mennek dokihoz... néha elvesztem a fonalat, de azt tudom, hogy
Szuszó ma megy dokihoz, meg még valaki...
amúgy néha nekem is lelkiisimeretfurdám van, hogy annyit emelgetem Huncost, főleg férjuram ébresztgeti bennem bőszen, de nem tudok mit csinálni, a harmadikon lakunk, ahhoz, hogy le tudjunk menni, le kell vinnem valahogy, mert Mr.H. egyelőre négykézláb hajlandó közlekedni a lépcsőkön.
Mindig azzal nyugtatom magam, hogy egy egészséges, jóltapadó babóca olyan biztonságban van az anyaméhben, hogy ez nem árthat neki. Nomeg ősanyáink is így szültek, az egyik még pici volt, a másik meg kicsi.