Képzeljétek... utánaolvastam a dokinak, akihez (elvileg) kedden megyek. Hááát, semmi bíztató...

Sőt, nagyon nem ajánlják. Állítólag nagyon paraszt stílusa van, lekezelő és bunkó... meg van egy videó a youtube-on, hogy abban a kórházban illegálisan csináltak egy csomó abortuszt és úgy állították be, mintha spontán vetélés lenne... Most nagyon elbizonytalanodtam. Írtam az egyik ismerősömnak, aki pár hónapja szült, hogy kihez járt. (körzetileg Ő is oda tartozik, ahova én) Azt a dokit mondta, akinél a kisebbik lányom született. Már néztem én is a napokban a weboldalát, de én drágának találtam. Minden alkalom, vizsgálatoktól függetlenül is 20.000 ft. Amikor a lányom megszületett és hozzá mentem vissza a 6 hetes kontrollra, csak 6000ft volt. Szóval, nem is a 20 ezret sajnálom (mert nyílván, minden pénzt megér), hanem felháborít, hogy ennyit elkérnek egy kismamától, aki monjuk jó esetben tud még dolgozni pár hónapot, de azért már ugye gyűjtögetne a babholmikra is, meg a későbbi időkre, amikor majd nem tud menni dolgozni, stb... Szóval ez a fickó egy rendelés alatt letol monduk 10 kismamát, de számoljunk csak 5-tel, az 100.000 ft neki naponta... Elképesztő!!! Mindettől függetlenül, hétfőn felhívom, hogy tud e vállalni, tud e időpontot adni.

Nem akarok ahhoz a másikhoz menni. Azugy mizu Veletek? Hogy vagytok?