Olyan jo titeket olvasni
Kijöttem pop/jazz harmoniatanrol es most feltöltödöm veletek
Rekus, nagyon drukkolok! Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!!!
Netty, sajnalom, hogy ilyen rossz hireket kaptatok
Emellett teljesen igazad van, a Joisten egyik kezevel ad, a masikkal elvesz. Persze nem lehet semmit mondani annak, akivel a szörnyüseg törtenik, de nekem pl. eszembe jutott a verzesemkor, hogy lehet, hogy igy kell törtennie, mert ha megmaradna a baba, beteg lenne. Aztan szerencsere nem törtent semmi, de akkor jo volt ebbe a hitba kapaszkodni!
Akkor is sokat gondolkodtam ezen, amikor a Nagypapam agyverzest kapott es nem tudtuk napokig, hogy mi lesz vele, csak azt, hogy biztosan serült fontos terület is. Akkor sokat gondolkodtam azon, hogy miert imadkozzam, azert, hogy eletben maradjon, vagy azert, hogy könnyebben es hamarabb elmenjen. Olyan jo, hogy ilyen helyzetekben nem nekünk kell döntenünk!
Ne haragudjatok, de ez most ugy kikivankozot ...
Köszönöm, hogy irtatok tapasztalatokat a legzesfigyelöröl. Most meg utanaszamolunk, hogy tenylg megeri-e Angliaban, vagy inkabb itt, es biztosan megrendeljük! Mi is trvezünk tanfolyamot csinalni, de meg nem tudom, hogy Becsböl hogy jön össze. Az Angelcarehez ingyen tanfolyam is jar, de mindig keddenkent es nem tudom, hogy otthon tudnk-e lenni akkor! Esetleg ismertek olyat, ahol hetvegi van?
Leo, a fuvola lehet, hogy tud finom is lenni, de azert sokszor nem kevesbbe idegesitö, mint a trombita
Föleg a magas hangjai nagyon erösek tudnak lenni es sajnos nem csak szep darabokat kell gyakorolnunk, hanem ujjgyakorlatokat, kortars darabokat stb.