Új privát üzeneted érkezett!

rekus84: mikor mentek legközelebb?

hopihe79
Budapest

Rékus :( De jó, hogy legalább minden rendben van!

Hopihe :lol: Én a tejet futtattam ki miattatok :wink:
Nagyi pedig :lol: :lol: :lol:
20140901114303

rekus,
az a lényeg, hogy egészséges. :lol: Egyenlőre hagyom rózsaszínen a sorod azért :lol:

Csajok,
nincs véletlen köztetek tanítónéni? Lilit egyre jobban idegesíti, de szó szerint, hogy ő nem tud olvasni. Hogy kell egy gyereket megtanítani olvasni???? Én próbálgatom, de szerintem nem az igazi, én csak a felnőttek oktatásához értek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

persze nem a monitort ettem le, hanem a billentyűzetet. :) a tárgyfelismerő képességem már nem a régi, el kén mennem aludni :)

hopihe79
Budapest

Leo, ??? Most akkor hülyeséget mondott a védőnő? Valami olyasmit magyarázott, hogy közel lehet a gerinchez, meg ott az idegpályákhoz. :shock: Én meg elhittem. :lol: Amikor a vérnyomásomat mérte, közben is zúgott a fülem, és alig 110/70-et mért, tehát épp akkor ugyanannyi volt, mint mindig szokott lenni. Fülemmel nem hiszem, hogy gond lenne, kb 2 hete lehettem fül-orr-gégészeten, még a köhögés miatt, akkor arra is ránéztek, semmi nem volt vele. Mindkettő egyformán zúg, ezért sem gondolnám, hogy fülgyulladás vagy ilyesmi. Mindenesetre most kicsit elbizonytalanítottál.

Vízhajtót nem javasoltak vizesedésre, csak természetes (zöldség, gyümölcs) formában, gondolom azzal nincs gond. Egyébként mára sokat javult, és még az is lehet, hogy nem folyamatosan lesz ezzel gondom, csak időszakosan, néha. Nemtom.

Rékus, gratulálok a babádhoz! :) Kis huncut... :)

Panndi, jobbulást!

anabique
Budapest

linácska:
http://www.okosbaba.hu/ertelmi-fejlodes ... ik-a-betuk

úgy emlékszem egyszerre egy betűt tanultunk meg, és azt a betűt, amit éppen tanultunk alá kellett húzni a szövegben. :) a nevét már biztos tudja, ki lehet indulni abból is: LILI, LILA, ALMA... stb. :)
szerintem én így kezdenék hozzá
nem vagyok tanárnő :) tehát biztos van, akinek jobb ötletei lesznek

hopihe79
Budapest

Ana: tegnap reggel alig fért bele a lábam a cipőbe, és a mérleg is többet mutatott, mint kellett volna :) mára már jobb lett, holnapra remélem elmúlik :) lehet, hogy hullámzik? :)

hopihe79
Budapest

Holnap ez a cicajelmez lesz Levin, a hajgumit kihagyjuk... :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nagyon cuki! :) jól megnőtt azóta! :)

pedig tuti Levin is jól állna a hajgumi! 8)

hopihe79
Budapest

Linácska, Etele is kb 5 és fél évesen kezdett el érdeklődni a betűk és a számok iránt. Ő előbb megtanulta a betűket, aztán amikor nagy részét ismerte, elkezdte összeolvasni a betűket..Van is ilyen betűtanító játék, betű-kép társítással, nagyon szerette...
20140901114303

brunhild,
Lili a betűket már tudja, az nem gond, mondjuk csak a nagybetűket, az összeolvasást kellene valahogy megmutatni neki. Na meg könyvből akar olvasni, de ott meg nyomtatott kisbetűk vannak. Bár van egy könyvünk ami végig nyomtatott nagybetűvel van írva, lehet, majd azt használjuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Huuu ... probalgattam olvasgatni, de nem igerem, hogy mindenre reagalok.

Gratulalok az UHsoknak!!!! :) :) :)
Hopihe, most mar te is berozsaszinezödsz (ezt hogy kell irni?) csak en maradok feher ... nem baj, különcködöm.

Ferjem pont tegnap mondta, hogy milyen csalodas lenne, ha veletlenül megtudnank a nemet es majd mindig elöre kell szolni! Ha neki ilyen fontos, akkor kibirom ... Attol meg nem felek, hogy veletlen meglatjuk, mert a ti kepeiteken sem ertettem, hogy mi mit akar jelenteni a baratnöm kisbabajanak a fotojan meg labat kerestem mikor csak az arcocskaja volt :oops: :D

Linacska, kiselefant van, Tulubanak hivjak :) Most olyan feleves körül lehet, nem tudom, hogy az mekkora az elefantoknal, de szerintem meg pici, ugyhogy biztos aranyos :)
Lilinel szerintem csak arra figyelj nagyon, hogy nel a betüket mondd neki, hanem csak a hangokat, mert ugy nem tudna összerakni a szavakat. Pl. Be A Be A ... abbol nem lesz baba :) Mikor megy egyebknet iskolaba?
Tanito neni en sem vagyok, csak sokat foglalkoztam kicsikkel
:wink:

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Pihe
TUDTAM! Nagyon gratulálok Hangához, örülök, hogy teljesült a vágyatok :) És komoly súllyal rendelkezik már a Kishölgy :)

Brunhild
Félidő :lol:
Akkor most egyszerre 4 pasit kell majd ápolnod?

Panndi
Szegény Fruzsi :( Még az a szerencse, hogy nem viszket neki. Jobbulást!

Linacska
Szerintem ha a betűket már ismeri Lili, akkor hamarosan sikerülni fog neki összeilleszteni, csak idő kérdése. Esetleg olvass lassan, hangosan abból a könyvből, amiben csupa nagybetűk vannak, vezesd az ujjad a sorokon, hogy lássa, hol tartasz éppen.
A jelmez nagyon cuki :)

Ana
Én kaptam epidurált, azon kívül, hogy nem hatott (illetve csak féloldalasan, nagyon bizarr volt), nem volt semmilyen mellékhatása. Viszont szülés után még két órával sem tudtam felkelni, már az ülő pozícióba váltás is komoly szédülést, émelygést okozott, úgyhogy nagyon lassan és óvatosan hagytam el a szülőszobát...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Meg egy kerdes ... nektek van, vagy terveztek venni legzesfigyelöt, bebiört?
Mi eddig ugy voltunk, hogy annyira nem fontos es majd kesöbb vegiggondoljuk, mert nagyon draga, d most elgondolkoztam.
A tanaraim mind azt mondtak, hogy a baba annyira meg tudja szokni a zenet, hogy siman alszik mellette (a hugomnal bejött :), söt az is elöfordult, hogy a nagyobbak közül valaki megkerdezte, hogy bejöhet-e tanulni a szobaba, mert ott olyan nyugalom van :shock: pedig szörnyü etüdöket gyakoroltanm).
Szoval elvileg ugy tervezem, hogy megprobalok majd ha alszik a pici idönkent gyakorolni, es igy fontosnak tünik, mert különben nem tudnek nyugodtan koncentralni a fuvolara.
Ti mit gondoltok?

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Addisz: :D

rokakoma: sokan úgy gondolják, hogy felesleges, mert egészséges babáknál ritkán fordul elő. A környezetemben viszont van, akinél előfordult, teljesen egészséges kisbabánál, szerencsére jó lett a történet vége. Szóval én légzésfigyelőt biztos veszek.

hopihe79
Budapest

Ana
Lehet, hogy van olyan idegpálya... biztos, amikor azt tanították, akkor hiányoztam...
Természetes vízhajtókkal is óvatosan! Inkább ne!
A szövetek a terhességi hormonok hatására jobban megkötik a vizet. Emiatt van, hogy az íny megduzzad, vérzékenyebb. Az orr bedugul. Fűlzúgás is lehet attól, hogy ott megduzzadnak a szövetek. (Amikor a fülészeten voltál, már megvolt ez a fűlzúgás?)
Vízhajtó hatás meg lehet, hogy ott fejtődne ki, ahol nem kellene...magzatvíz!

Linácska
Elsős olvasókönyv?
Jelmez aranyos :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Rokakoma
Nekünk Lucánál nem volt légzésfigyelő, akkor úgy gondoltam, hogy a téves riasztásoktól (állítólag gyakran előfordul) csak infarktust kapnék. Szerencsére nem történt soha baj. Most viszont valamiért sokkal parásabb vagyok (öregszem?), ezért valószínűleg lesz (kapunk kölcsön).
Amit tuti nem szerzek be még egyszer, az a mérleg, az agyamra ment :roll:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Ja... és ha megyek Mrleohoz, akkor az VÉGLEGES lesz :oops: :lol: :wink:
Egyre több az olyan körülmény, ami azt erősíti, hogy menni kell! :?

Kép
mrsleo
Debrecen

Rokamama,nekem van légzésfigyelőm Angelcare!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Hopihe, lassan mi is 100%-ra mondjuk. Most olvastam valahol, hogy Angliaban olcsobb, es mivel 2 het mulva megyünk a sogornömekhez valoszinüleg megkerjük, hogy szerezzen be egyet.

A kiscica tenyleg nagyon edes :)

Szerintetek mi lehet ha a bal oldalamon alul nha nagyon szur. Olyan mintha egy gyomorgörcs es a beszorultlevegö erzes kombinacioja lenne. Mikor meseltem anyukamnak rögtön azt mondta, hogy szerinte az orvost feltetlenül kerdezzük meg, pedig anyukam egyaltalan nem aggodos :?

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Légzésfigyelő
Szerintem, va ebben is egy nagy adag üzlet!!! Az egész SIDS azóta lett annyira felkapva, mióta lehet légzésfigyelőket kapni!

Bébiőr
Mikor a barátnőm gyerekeire vigyáztam, a csukott ajtónál is meghallottam, ha felébredtek...

Kép
mrsleo
Debrecen

Gil: 7

Brunhild: remélem te nem rottyansz le, fiúknak jobbulást. 4 beteg férfi, atya ég :shock: 8) :wink:

Pihe: Gratula a kiscsajhoz. Én is lányra voksoltam neked.
Ha apát nem lehetett volna meggyőzni h Zentánk legyen, akkor magyar névként nekünk is Hangánk lett volna :-)

Rékus: Gyanús, h sem lent, sem fent nem buggyant ki semmi a lába között. Szerintem nálad is kiscsaj lesz.

Addisz: hallottad? jön vasárnaptól a jeges szél a mínuszokkal. Még sokáig fogunk fázni.... (pedig már alig van valami vastag cuccom, amibe beleférek.....

Lina: Lili milyen kis édibogár volt :-) Azért Leviről is kérünk ám képet!!!

Fülzúgást sajnálom, biztos nagyon kellemetlen lehet. Ezzel nálam nincs gond, de a puncivisszéres csapathoz csatlakoznék. :(

Ana: fogadd részvétem. A lábdagadást pedig reméljük hamar elfelejtheted.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Leo, csak abba gondolj bele, hogy a fuvolat is el kell nyomnia a baba hangjanak :wink:

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Linacska, cicajelmez cuki. :) Akartam kérdezni, hogy amikor írtad, hogy Levi pöttyeinek már nem így kéne kinézniük, akkor végülis ennyiben maradtatok? Miért néznek ki mégis még csúnyán?

Rókakoma, mindig együtt mentek a férjeddel uh-ra? És ha egyszer nélküle mennél, és sutyiba megkérdeznéd...? :D :D :D

Légzésfigyelő: mi használtunk, soha nem volt semmi gond, 1 alkalmat leszámítva. Éjszaka volt, és Pannánál bejelzett a légzésfigyelő. Mi átrohantunk, felkaptuk, és persze folyt rólunk a veríték. Sosem tudtuk meg, hogy tényleg kimaradt-e a légzése, de elképzelhető, mert ezen kívül sosem riasztott be fölöslegesen. Szóval mi most is tervezünk egyet beszerezni.

Addisz, epidurál Lillánál nálam is teljesen féloldalas volt! Borzasztó volt, hogy az egyik lábamat nem bírtam mozdítani ("anyuka, húzza fel a lábát!", én meg kb mint egy zsák krumpli, a férjem rakta arrébb), a másik oldalon meg mindent éreztem. De egyébként azért kérdeztem, mert nálam mindkét alkalommal a bekötést követően nagyon leesett a vérnyomásom, és már nem emlékszem, mi történt pontosan, talán az infúzióhoz rohantak, vagy ilyesmi. Szóval azt hittem, ez általános jelenség alacsonyabb vérnyomásúaknál.

Leo :lol: Amikor fülészeten voltam, még nem zúgott a fülem, viszont azóta nem fáztam megbb. Csak a köhögésem nem múlt még el 100%-osan.

anabique
Budapest

[quote="rokakoma2"]L írta:rokakoma2eo, csak abba gondolj bele, hogy a fuvolat is el kell nyomnia a baba hangjanak :wink:

Nekem a fuvola olyan finom hangszer... nem egy trombita, vagy egy üstdob. A kisbabák meg elég hangosak tudnak lenni :wink:

Lehet, hogy lesz majd olyan, hogy a fuvolával próbálod a baba hangját elnyomni :oops: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Jaj, olyan rossz híreket kaptam:

Egy ismerősöm huszon pár éves lánya meghalt....:-(
A beosztottam, akivel két hete együtt sírtunk örömünkben, h terhes lett, most hívott, h üres a petezsák, holnap be kell feküdnie a kórházba.....

Viszont h lássuk, a Jó Isten egyik kezével ad, a másikkal elvesz, míg ezt a telefont intéztem, apa is hívást kapott egy barátunktól, aki meghívott jún 5 re lagziba,. mert h pozitív a teszt a kezükben :-)

Érdekes dolgok ezek....

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

egy újabb csajos gönc :-)

Kép

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Jaj, ezek a csajos cuccokd annyira jók :)

Én is látom már, hogy lányoknak könnyebb vásárolni, de nem baj, azért Gábornak is csak találok egy-két vagány cuccot :)

Ma megvolt Zsófi első barátnőzése, átkéretőzött egy ovis barátnőjéhez játszani, fél ötkor elvittem, hétre érte mentem, és nem akart hazajönni, ott akart aludni :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jaj, ezek a csajos cuccokd annyira jók :)

Én is látom már, hogy lányoknak könnyebb vásárolni, de nem baj, azért Gábornak is csak találok egy-két vagány cuccot :)

Ma megvolt Zsófi első barátnőzése, átkéretőzött egy ovis barátnőjéhez játszani, fél ötkor elvittem, hétre érte mentem, és nem akart hazajönni, ott akart aludni :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi
Ezek szerint jól sikerült a bandázás :) Ehhez hozzá kell szoknunk, máshol sokkal finomabb az étel, sokkal izgibb ugyanaz a baba vagy playmobil és az ágyak is kényelmesebbnek tűnnek :lol:

Netty
Ez szörnyű...nem is tudom, mit érezhet az, aki elveszíti a gyerekét :(
Szóval már téged is kínoz a visszér? Én újabbakat fedeztem fel, ezúttal az ágyékomnál... És még félidő sincs.
Időjárás: ma reggel többször megfordult a fejemben a disszidálás gondolata... De megnéztem az előbb a koponyeg.hu-t, szerencsére csak 2-3 napos lehülést mondanak és utána úgy néz ki, hogy végre tényleg jön a tavasz...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

rókakoma,
én nagy légzésfigyelő párti vagyok, amíg meg nem születik Botika, addig fog menni Levi alatt is. Nekünk is Angelcare van, soha nem riasztott tévesen, nekem nagyon megnyugtató érzés.
Amúgy soha nem tudhatjuk, hogy az a csipogás, amikor berohanunk a babához, és szépen veszi a levegőt, téves riasztás volt, vagy pont ez a hang kellett ahhoz, hogy kizökkenjen a baba, és vegyen levegőt. Én úgy gondolom, bár nem vagyok szakember, hogy nem is olyan sok az a téves riasztás, ezért nem mondanék le a légzésfigyelőről. Egy viszont szerintem nagyon fontos: semmit nem ér a légzésfigyelő, ha nem tudod, hogy mit csinálj, ha bejelez.

Anabique,
ma nézte a gyerekorvos a pöttyöket, vagyis a nyomát, azt mondta, hogy valószínű jónéhány megmarad belőle. Azért kenegetjük, hátha minél kevesebb. Amúgy már kezd halványodni az a nagy pirosság, ami a hegek körül van.

Panndi,
akkor várhatóan Zsófi is elkapja Fruzsitól. Bár már kicsúsztatok ha jól sejtem a 48 órából, de nem gondoltatok rá, hogy Zsófit gyorsan beoltatjátok?

Na elteszem magam holnapra. Kicsit kivagyok esténként. Úgy érzem, hogy csak háztartási alkalmazott vagyok itthon. Beszélgetni igazán már csak veletek tudok. A férjem hazajön, eszik, laptopozik, valóvilágozik, meg Lilivel csinálnak mindig valamit, az is általában a tv-hez vagy a laptophoz köthető. Néha úgy érzem, hogy én meg csak úgy vagyok, de hiába szólok, meg sem hallják. Elpakolni senki sem tud maga után, a férjem is csak megkajál, mindent otthagy, kicsit kezd elég lenni. Na jó nem panaszkodom, de ez most úgy rajtam van. Viszont holnap megyek apukámhoz, vele legalább bármiről el tudunk beszélgetni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: van úgy, h ki kell írni magunkból,ha apával van egy kis összekülönbözés. Ha másra nem is, arra jó mindez, h megkönnyebbülj. Biztos ugyan olyan fontos vagy neki, mint eddig, csak Te is érzékenyebb vagy, és több figyelmet szeretnél, hisz ott egy újabb kis élet a pocakodban. Sokszor a pasik olyan érzéketlenek....De ugyanakkor meg mindent megtesznek azért, h ne nélkülözzünk, és biztonságban lehessünk mellettük. Érdekes népség, de hát így szeretjük őket :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

addisz, hát igen, fura is, de majd megszokom :)

linacska, nem szerettük volna beoltatni őket, inkább most kapják el, mint felnőttként.

Na megyek aludni, talán holnap többet jövök és visszaolvasok :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Linacska
Abban tökéletesen igazad van, hogy tudni kell, mi a teendő riasztás esetén!
Nyugodtan panaszkodj, néha mindenki besokall, ráadásul jogosan is teszed, ha nem figyel Rád otthon senki.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Fiús cuccok: nyilván abból adódik, hogy még sosem vadásztam csaj cuccokra, de nekem sosem okozott gondot a fiúknak klassz ruhákat venni. :lol: Pedig már előre "figyelmeztettek", hogy jajj a fiúkkal szívni fogunk ruhaügyben... de én ezt eddig nem tapasztaltam. :) Csak nyitott szemmel kell járni. :lol:

Légzésfigyelő: szerintem is csak úgy ér valamit, ha megfelelő ismerete van az embernek arról, hogy mit kell csinálni ha riaszt... Mi Dominót várva is voltunk egy több órás tanfolyamon, mindenkinek szívből ajánlom. (www.leghajo.hu), és aztán Lócit várva is voltunk itt ismétlő kurzuson, megtanultuk (nem csak megmutatták, hanem mi is egyesével kipróbltuk, addig kellett csinálni, amíg jól nem ment), hogy hogyan kell pl újraéleszteni egy csecsemőt. Most itt lesz a városunkban egy ilyesmi "tanfolyam", feliratkoztam rá, mivel szerencsére sosem kellett alkalmazni a tanultakat, sokat felejtettünk.
Mindezek mellett valószínűleg nem lesz légzésfigyelőnk, mert egyszobában lesz velünk a pici, az ágyunk mellett... vagy az ágyunkban. :wink:

netty, jajj, szomorú hírek :cry:

Mrs Leo, az titkos hogy Mr Leo merre van? :wink:

Jaj még írnék, de készülni kell az oviba, megreggeliztek a manók. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Köszi csajok! Tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen, de már olyan izgatott vagyok. :oops: Szeretnék már vásárolgatni neki, de így még nem merek. :(

Hopihe: A saját dokimhoz legközelebb csak 1 hónap múlva megyek újra. Hétfőn megyek a körzetis védőnőhöz, utána szokott lenni rövid uh. Kedden még mennem kell a körzetis kórházba genetikai uh-ra. Remélem valamelyiken még kiderül.
Apa azt mondta tegnap este, ha se hétfőn, se kedden nem látnak a dokik semmi, akkor elmegyünk még egy 4D-re. Már ő is izgatott.

Netty: Ricsinél ilyenkor már szépen látszódott a kuki. Én is úgy gondolom, hogy ennyi uh-ból valamelyiken, valamerről már ki kellett volna lógnia valaminek. De lehet, hogy tévedek?!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84

Nekünk van bébiőr és légzésfigyelő is.
A bébiőr az agyamra ment, semmi hasznát nem vettem. Ha hangosabban vette a gyerek a levegőt már bekapcsolt, vagy a csecsemők adnak ki álmukban mindenféle hangot és akkor is bekapcsolt. A sírást meg zárt ajtó mögül is hallja az ember, egyébként is 10 percenként kukucskáltam rájuk, ha aludtak akkor is.

A légzésfigyelő viszont jó, sokkal nyugodtabban aludtam éjszaka. Nálunk is volt téves riasztás, de olyankor lemerülőben volt az elem. De tuti volt valós riasztás is, mert utána egy nagy levegőt vett a gyerek. Szóval mélyen aludt és egy-egy levegővétel kimaradt. De riasztás után vett egy nagy levegőt és aludt tovább. Utána persze tiszta ideg voltam, de kb fél éves kor után már nem riasztott egyiknél sem.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Lucababa, te most hogy állsz a vizsgálatokkal? Gondolom neked a saját dokid csinálta a genetikai uh-t és nem küldött ilyenre még pluszba a védőnő?! A vasasba mindig ugyanahoz a dokihoz küldenek be? A 0 körös beutalót leszámítva, még csak egyszer voltam ott. A Katához tartozok.

rekus84

Nekünk bébiőrös légzésfigyelőnk van, és én nagyon szeretem.
Nálunk kétszer volt csipogás, de csak az 1 jelzés, utána nem kezdett el riasztani. Riasztás a használati szerint az, mikor villyog. Ha csak 1-et csippant, akkor keresi a jelet.
Szóval nekünk ilyen volt 2x, szerintem is mélyebben aludt, vagy előtte ziláltan vette a levegőt - ami a kisbabákra jellemző, és utána hosszabb szünet jelentkezett.
Azt írja még a használati, hogy sima felületre kell helyezni. Úgyhogy mi ezért a kiságy rácsaira vágattunk bútorlapból (fiók alsólap - kb. 5 mm vastag) egy lapot, arra tettük rá.

Mi nem lakunk nagy lakásban (60nm), de a bébiőrnek is nagy hasznát vettem. Nem akartam, hogy a gyerek síri csöndben aludjon, de azt sem hogy minden zajt halljon. Ezért az ajtó csukva volt, én kint takarítottam, ami ugye zajjal jár (víz, porszívó), főztem - sütöttem (habverő, sistergés) meg zuhanyoztam - szintén csukott ajtónál. Ezekben az esetekben nagyon hasznos volt.
Az elején pl. folyton hallucináltam, hogy sír a gyerek - gondolom a fáradságtól - így elég volt a bébiőrre néznem.
Persze más ha az ember gyerekekre vigyáz - gondolom akkor ücsörög, max tv-t néz és figyel.

Egyik kollégám kisbabájával egyébként megtörtént...

Lehet, hogy az egész egy üzlet, de ha a szaros 10-20 ezres spórolás miatt történne tragédia - nem tudom ki bocsájtaná meg magának.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Rekus nekem a genetikai UH-t a Klinikán csinálták és épp Sikovanyecz volt. 5 perc alatt végzett, de mindent megnézett még azt is, hogy nunija van, pedig nem is kérdeztem. Nagyon emberi módon elmondott mindent. A saját dokim nem csinálhat genetikai vizsgálatot.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

sziasztok! :)

netty: :( olyan rossz ilyeneket hallani

rekus84: valamelyiken csak kiderül! :) majd szurkolunk!

vivcsen ma hányra ment? izgulok Érte!

ezt találtam a brendonban :P ha nem hálózsákkal kezdenénk, biztos megvenném :)
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

hopihe79
Budapest

Rekus,
szerintem jovo heten mindenkepp kiderul hogy kislany-e vagy kisfiu....en kislanyra tippelek ha eddig semmi logot nem lehetett latni :)

Legzesfigyelo,
Melyik tipust ajanljatok? Velemenyetek szerint melyik a legmegbizhatobb?

En most szamuzott vagyok.....Apumnak izotop vizsgalata volt szerdan es allitolag legalabb 2 napig nem lehetek a kozelebe mert sugaroz!, ugyhogy most bejottunk Pestre egy nehany napra (meg jo hogy meg nem sikerult kiadni a lakasunkat)
Tegnap voltunk a Maria bababoltba a Visegradi utcaban. Oriasi az a bolt, de nem vettunk semmit.
Az egyik kedves elado mondta hogy a nyari cuccok majd csak Aprilis fele jonnek, addig erdemes varni a vasarlassal.

Betegeknek jobbulast!

Kép

Kép
ica79

Csöppke: Nekem sem volt gond a fiús cuccokkal. Épp most adományoztam át a barátnőm kisfiának, aki tegnap teljes extázisban hívott, h milyen tündériek, és vagányak. Eddig lánya volt, megszokta a sok fodrot, meg rózsaszínt. Én rengeteg sport cuccot vettem Zétinek a neten is, szinte nem is volt más neki, csak csupa márkás sportruha :-)

Piha: Édi kis szett.
Én is találtam aranyosat:http://baba-mama.teszvesz.hu/agynemu_takaro_baldachin/baldachin_es_tarto/mickey_disney_s_100_pam_baldachinszett_5_resz_1445565858.html

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Linacska,
Beirnad a mi kis Oliviankat is a tablaba legyszi :)

Kép

Kép
ica79

Leo,
VEGLEG az nagy szo! Barhova is mesz, biztosan nagyon jol fogod erezni magad, foleg ugy hogy Mr. Leo veletek lesz!
Azert irjal majd nekunk mert en szeretnem tudni hogy mi van veled es hogy alakulnak a dolgaid, meg persze te vagy a mi netdoktorunk, mi lenne velunk nelkuled?!

A Madeline nagyon angolos nev am! :wink: Miss Maddy.... :P

Kép

Kép
ica79

Lucababa, nagy szerecséd volt a Sikoval! Őt nagyon sokan dícsérik, de rengetegen vannak nála. Emiatt nagyon nehéz bejutni hozzá. A te dokid, miért nem csinálhatta meg a genetikát?

rekus84

Pihe
Ez nagyon szép :) De mi is maradunk a hálózsáknál.

Ma nagyon szép idő van, VÉGRE :) Holnapra mindenképpen kinti programot kéne szervezni, talán elmegyünk a vadasparkba vagy medvehagymát gyűjteni az erdőbe.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Olyan jo titeket olvasni :) Kijöttem pop/jazz harmoniatanrol es most feltöltödöm veletek :)

Rekus, nagyon drukkolok! Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!!!

Netty, sajnalom, hogy ilyen rossz hireket kaptatok :( Emellett teljesen igazad van, a Joisten egyik kezevel ad, a masikkal elvesz. Persze nem lehet semmit mondani annak, akivel a szörnyüseg törtenik, de nekem pl. eszembe jutott a verzesemkor, hogy lehet, hogy igy kell törtennie, mert ha megmaradna a baba, beteg lenne. Aztan szerencsere nem törtent semmi, de akkor jo volt ebbe a hitba kapaszkodni!
Akkor is sokat gondolkodtam ezen, amikor a Nagypapam agyverzest kapott es nem tudtuk napokig, hogy mi lesz vele, csak azt, hogy biztosan serült fontos terület is. Akkor sokat gondolkodtam azon, hogy miert imadkozzam, azert, hogy eletben maradjon, vagy azert, hogy könnyebben es hamarabb elmenjen. Olyan jo, hogy ilyen helyzetekben nem nekünk kell döntenünk!
Ne haragudjatok, de ez most ugy kikivankozot ...

Köszönöm, hogy irtatok tapasztalatokat a legzesfigyelöröl. Most meg utanaszamolunk, hogy tenylg megeri-e Angliaban, vagy inkabb itt, es biztosan megrendeljük! Mi is trvezünk tanfolyamot csinalni, de meg nem tudom, hogy Becsböl hogy jön össze. Az Angelcarehez ingyen tanfolyam is jar, de mindig keddenkent es nem tudom, hogy otthon tudnk-e lenni akkor! Esetleg ismertek olyat, ahol hetvegi van?

Leo, a fuvola lehet, hogy tud finom is lenni, de azert sokszor nem kevesbbe idegesitö, mint a trombita :wink: Föleg a magas hangjai nagyon erösek tudnak lenni es sajnos nem csak szep darabokat kell gyakorolnunk, hanem ujjgyakorlatokat, kortars darabokat stb.

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Nekem ez van:
http://www.legzesfigyelok.hu/ac301r.html

Viszont ennek a szülői egységén csak egy világító jel van, ha hang van, az is mozog, de egyébként nem mutatja a működést.
Nekünk jó ez, mert egy szobában vagyunk, a gyereknél lévő egységen pedig látszik a villogás - ami a működést jelzi.

Van a profibb típus:
http://www.legzesfigyelok.hu/ac401.html

Ez már a sülői egységen is mutat mindent: működést jelzi + a hőmérsékletet is a baba szobában.
Most már nincs nagy árkülönbség a kettő között, úgyhogy én ezt venném.
Szerintem érdemes kombináltat venni (légzésfigyelő és bébiőr), hogy kezdetben ne kelljen két kütyüt cipelni.
Természetesen mindkettőnél kikapcsolható a légzésfigyelő funkció, és később bébiőrként is funkcionál.

Én is találok Áronnak jó cuccokat - de azért szerintem nekik jóval nehezebb.
Míg egy kislánynak a tescoban is vannak szépek, addig fiúnak ott pl. szerintem csak kevés. Én a H&M-ben, OVS-ben szoktam neki jókat vásárolni...esetleg Next...de szeirntem lányokra jóval több a választék.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Nekünk is van légzésfigyelő is, bébiőr is. Bár a légzésfigyelőt csak kölcsön kaptuk, de mivel kaptuk, így használtuk.

Bébiőrt szerettem, mert ha kinn vagyunk a kertben, akkor jó volt, hogy hallottam, ha felébredtek. Lakáson belül nem használtuk. Most is, ha a két lánnyal kinn homokozunk, vagy ilyesmi, jó lesz, hogy hallom Gábort felébrendi, és nem kell mindig ránézni. Meg én amúgy sem vagyok az az ötpercenként benézek a gyerekhez típus :oops:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?