Új privát üzeneted érkezett!

Apróka, nem fixálható a bolygókerék? Mert akkor a probléma máris megoldva. :) És ha nagyon tetszik, akkor ne sokat gondolkodj rajta, mert nagyon fogod bánni, ha véletlenül elviszik Előletek. Ez nagyon jó ár érte.

k.a.t.i.c.a

Én általában bármit ehetek, csak két dologtól fújódtam fel nagyon mostanában: sárgaborsófőzelék (két napig elég rosszul voltam) és retek.
Illetve azt vettem észre, hogy ha fekete teát iszom a reggeli mellé, akkor állva kicsit szédülős leszek utána egy-két órára. A várandósság előtt csak akkor reagáltam így, ha éhgyomorra ittam, azóta figyelek rá, hogy egyek is mellé valamit.
Szóval ki kell váltanom a reggeli teámat valahogy (kávé helyett iszom), mert anélkül koradélután egyszerűen leragad a szemem. Olyan ciki volt múltkor is, a feladatátvétel miatt jöttek beoktatni egy új alkalmazás használatára, és időnként alig bírtam nyitva tartani a szemem. Biztos azt hitte a nő, aki mutogatta a dolgokat, hogy ennyire nem érdekel...

Beus

Kép
félhold

Sziasztok!

Nálunk is pezsgés volt a hétvégén, vettem a nagylányomnak egy 20'' biciklit újszerü állapotban váltóval 30 euroért a börzén, voltunk a légvárban ugrálni, stb.
Most csak gyors leszek, mert mindjárt lejár a rebarbara tortám ideje a sütöben, a paprikáscsirke már kész, még pakolnom kell, aztán irány Pest, ill. Bécs elöbb. Szegény párom szülinapját kocsiban ülve töltjük, de majd a sütike...
Barátnöm is hívott, hogy kell-e kisfickó cucc, el leszek már én is
látva.
Ági nagyon szuper a kocsid! Nekem nem lesznek ilyen szép új és vagány cuccaim, de elégedett vagyok azzal is nagyon, ami van.
Megyek pakolni, szorít az idö! Tiszta bolondokháza!

Niki! Csápolok otthonról valahogy!

Barbi
Vendég

Üdv, Nicike!

Barbi, jó utat, vigyázzatok ám magatokra! ;-)

yuyu79

Barbi, köszike, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jó kis kocsit kap a gyerkőc :) Nagyon vigyázzatok az úton!!!

KépKép
columbine

Panna!

Nagyon szorítok a barátnődnek! És sok + energiát küldök! :D

Beus

Kép
félhold

Most nézem, hogy a Szent Imrében ezek az előadások lesznek áprilisban (és júniusban is). Valakinek van kedve elmenni rá? Vagy jár már valaki amúgy?

6. FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ ELJÁRÁSOK
II.12., IV.15., VI.17., VIII.19., X.21.
Előadók: Dr. Barna István, Dr. Bencsik András, Dr. Barna Péter
Asszisztens: Széles Ágnes szülésznő

7. A GYERMEKÁGY ÉS A SZOPTATÁS PSZICHOLÓGIÁJA
II.19., IV.22., VI.24., VIII.26., X.28.
Előadók:Volenszki Vita pszichológus, csecsemômasszázs oktató
és Hans-Jürgens Annamária pszichológus
Asszisztens: Vass Gabriella t. szülésznô

8. AZ ÚJSZÜLÖTT, BABA-MAMA SZOBÁK (ROOMING-IN),
A SZOPTATÁS
II.26., IV.29., VII.1., IX.2., XI.4.
Előadók: Dr. Kónyi Olga és Dr. Tőrös Éva gyermekgyógyászok
Asszisztensek: Bodó Edit és Gazdácska Csilla
csecsemő-gondozónő

9. ÖSSZEFOGLALÁS
III.4., V.6., VII.8., IX.9., XI.11.
Videofilmek vetítése (külföldi és saját tapasztalatok)
Moderátor: Dr. Bálint Sándor, Dr. Bálint Balázs
Asszisztens: Horváthné Kondor Katalin és Biró Zsuzsa t. szülésznő
lei

Ági, nagyon pöpec ez a babakocsi:))) nagyon tetszik! hol akadtatok rá?

Barbi, várom mindenképp:)) telszámom: 70-382-0024
Jó utat és vigyázzatok magatokra!

sniky

Barbi, jó utat Nektek! :) Mégha a kocsiban is töltitek a párod szülinapját, de legalább együtt és ez a legfontosabb! ;)

k.a.t.i.c.a

Niki: akkor olvastad, hogy ma nem lesz jóga?????
lei

Jó napot! :lol:

Ági!
Tényleg nagyon szép a kocsi!Mentél már vele pár kört? :wink: Csak mert én már tologattam az enyémet az udvaron körbe-körbe... :lol:

Nicike!
Jó,hogy ránk találtál!Ez egy nagyon jó csapat,majd tapasztalod! :P

Judit!
Gondolok Rád a 4D miatt!Hova mész?A Medibe?Kihez? :wink:

binyek

Binyek, naná, hogy mentem :)Élveztem, hogy megy mint állat a járólapon :) fél kézzel tudtam megforgatni, vagánykodtam is apáméknak :)

Niki, a bababörzén volt egy nagykeres és ott rendeltük meg, a hétvégén meg elmentünk érte, mert Dabason van egy boltjuk. Ha tetszik, szívesen megadom a nő számát. Rendes a csaj nagyon, azt mondta, hogy a garanciát majd akkor indítja el, ha megszületett a baba.

Lei, a Szent Imrében holnap indul egy újabb sorozat az előadásokból, összesen 9 db van, ha most elkezdesz járni, pont július elejére van vége, minden kedden van egy. Holnap este 6-tól lesz az első: VIZSGÁLÓELJÁRÁSOK A VÁRANDÓSSÁG ÉS A SZÜLÉS ALATT
én tutira megyek, talán Csenge is, előtte ugyan ott torna van fél 5 től.

KépKép
columbine

Jöttek hozzám, de most újra egyedül vagyok:
igen, tudom, nagyon jó ajánlat, főleg, hogy szuper állapotú. ha a kerekeit nem látnám, azt mondanám, hogy vadiúj.
Csak közben megérdeklődtem, hogy a bolygókerék fixálható ugyan, de nem ajánlják, mert ha úgy megy bele az ember egy nagyobb gödörbe, az sokkal nagyobb kárt csinálhat.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

nagyon pöpec ez a babakocsi! ;) de tényleg!

én annyit szeretnék még kérdezni, hogy a cég nevét meg tudnád adni, akik forgalmazzák? lehet, hogy kérnék valami prosit, hogy milyen színekben van, hátha felhoznának a börzére nekem olyat, és akkor nem kéne lemenni Bajára.

köszi előre is!

sophie27

ági! ezt nem értem most, a honlapon volt az, amit idemsáoltam és az alapján most kedden már a 6. előadás lesz, nem az első.
Te honnan tudod, hogy most újra elkezdődik egy? Ott mondták a kórházban? Akkor ezek szerint a honlapon szereplő adatok nem jók?
egyébként akarok menni rá, még ha a tornára nem is biztos, hogy oda tudok menni.
lei

Nicike, most látom csak, hogy Szigethalmi vagy. :)
Közel leszünk egymáshoz!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Binyek, Julcsi vagyok ;-) Nem Judit, hanem Julianna :-)

De amúgy a Medibe megyek, a Juan lesz állítólag, de nem direkt megyek hozzá, csak ma épp ő van... Remélem jól fog sikerülni a felvétel, és mindent rendben talál. És azt is, hogy ő is lánynak látja, mert olyan sok szép lányos rucit kaptunk ;-)

yuyu79

Te kinél is voltál? És mennyi ideig tartott a vizsgálat?

yuyu79

Lei,

Igen, olvastam, sajnos tényleg nem lesz:(((

Ági, Előre is köszi, ha megadod a csajszi számát, esetleg van vmi oldal ahol meg lehet nézni bővebb infókat?

sniky

Bocsi, bocsi, elnéztem a hónapot, májusban kezdődik az a sorozat, ami a szülésünk előtt pont végetér. Lei, igazad van!!! Elnézést.

Zsófi, sajnos a börzére nem jönnek már, de telefonon meg tudod velük beszélni. Nem Baján vannak egyébként, hanem Dabason, az közel van Budapesthez, de még talán fel is hozzák neked, tényleg nagyon segítőkész a nő. Illetve Nyíregyházán a nagykereskedésük. Ha gondolod, megadom a címemet és ha erre jársz, megmutatom élőben, szerintem mindenképpen nézd meg mielőtt döntesz. Tényleg jó, de ami nekem jó, lehet hogy neked valamiért nem jön be. Szívesen megmutatom és általában itthon is vagyok.

KépKép
columbine

Niki, a dabasi nő száma: Horváthné 06 70 778 4777, még nincs nekik weblapjuk, most indították a boltot.

KépKép
columbine

én mennék a Szent Imrés előkészítőre, főleg, hogy a holnap 6 tökre jó is lenne... akkor most melyik előadás is lesz? :)

sophie27

Félhold, voltunk a maciparkban és nagyon tetszett Zétinek :-)
Etettük a macikat is, mi is vittünk mézet, de rájöttünk, hogy egyszerűbb a macis flakonból csorgatni, úgyhogy vettünk inkább egyet.

Ági, klasz a kocsi! Holnap valószínűleg nem tudok menni tornázni. Túl sok minden torlódott össze, ovinézőben vagyunk mostanában majd minden nap.
Megnéztem a tájékoztatót és Lei jól írta, holnap lesz a 6. előadás: fájdalomcsillaító eljárások. Nem feltétlenül kell szerintem sorrendben meghallgatni őket. Néhányra én is elmegyek majd, egyen voltam is, az elsőn: vizsgálóeljárások a várandóság és a szülés alatt, jó volt. Legközelebb május 13.-án kezdik újra a sorozatot.

Nicike üdv közöttünk!
Vendég

Ági! köszi!!! nem tudom, hogy honnan vettem Baját! ;)

akkor a májusi szülésfelkészítőre mindenképpen benevezek, mert amúgy is szerettem volna menni!

lehet, hogy felhívom őket babakocsi ügyben, akár egy kirándulásnak sem rossz, ha kiruccanunk!

köszi a tippet!

sophie27

Zsófi, kérdezd meg majd a telefonba a nőtől, hogy van e ilyen kocsijuk a boltban bemutatóban, mert amikor mi voltunk, csak ez az egy volt, amit rendeltünk, és nem volt kirakva. Hivatkozz nyugodtan Rám, biztos hogy emlékszik: a börzéről , drapp babakocsis vagyok én, szombaton voltunk nála.

KépKép
columbine

sophie, ági, csenge: akkor Ti nem mentek holnap az előadás 6. részére ezek szerint, ugye?
Hanem megvárjátok a májust, amikor újrakezdik az elejéről?

ági: tornára azért mész holnap a Szent Imrébe?
lei

Én biztos megyek holnap tornára, de az előadásra még nem. Lei, ha tudsz jönni tornázni csöngess meg előtte, a számom 06 30 518 8899, örülnék, ha nem kéne egyedül mennem.

KépKép
columbine

Lei! én igazából ráérek holnap este is... párom eü oktatáson van 8-ig, így unatkoznék csak itthon, szóval, ha van kedved, elmehetünk, legalább megismerjük egymást személyesen is! :) tényleg nem hiszem, hogy fontos lenne sorban járni...

Ági! 2x hívtam, de egyelőre sikertelenül :(

sophie27

Zsófi, sajnálom, remélem felveszi majd valamikor. Nekem más elérhetőségem nincs hozzá, csak telefonszámot cseréltünk.

KépKép
columbine

nem is azért mondtam! ;) csak, ha esetleg más is keresné a hölgyet! amúgy lehet, hogy egyszer rabolnám az idődet pár perc erejéig, mert én is a XI. kerületben lakom, így lehet, hogy megnézném a kocsit, mielőtt beruházunk rá! köszi még1x

sophie27

OK, szerintem a Torna is és az előadás is menni fog. annyira régen mozogtam már és mivel a jóga is elmarad ma, most már muszáj valamit tornáznom.
Szóval Ági majd hívlak, de azt is megbeszélhetjük, hogy negyed ötkor talizunk a főbejártanál.
Sophie_ veled meg a torna után taliznánk, mivel úgyis ugyanott van, ahol az előadás lesz.
A helyszíni megközelítést Ági meg tudja adni szerintem.
lei

Sziasztok!
Yuyu: Mi is a Medi-ben voltunk, bár nem a Huannál, hanem a Winkler-nél, fél órás dvd-t kaptunk, és képeket is. Nagyon rendes volt mindenki, jó fej az asszisztens is! Mindenképpen tedd majd fel a képeket!!!
Nicike: Üdv közöttünk!
Ritus: Mi is vettünk a Tescoban Body-t bár akkor még nem tudtuk, hogy kislány lesz és a semleges micimackósat választottuk, de nekem nagyon tetszik, de találta még egy fazont, ami nagyon tetszik, ebből is vettünk már néhányat, teszek fel képet róla :)

Ági: Szuper a Kocsi, mi is hasonló adottságokkal keresünk kocsit :)

Barbi, nagyon jó utat nektek!!! Vigyázzatok magatokra!

Csajok: a vitaminokról: azt hogy mit mivel érdemes, és lehet azt nem tudom. Én a 4. hónap végéig naponta szedtem az Elevitet, azóta csak minden másnap, mert azt olvastam, hogy a sok vitamintól nagy babák lesznek. Viszont szednem kell napi 1 Magne B6-ot, és két-három naponta egy-egy kálciumot.
A cukorterhelésesen vettek vért vérképhez is, ma jött meg az eredmény, minden tökéletes! A cukor is és a vérkép is.
Szóval úgy tűnik ennyi bőven elég :)

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Lei, rendben!

azt hiszem, hogy a neten ez is le van írva pontosan, szóval akkor készülök holnapra! ;) a számom amúgy 30/441-7668
remélem megtalállak!

sophie27

Zsófi, szívesen megmutatom, semmiség. Csöngess meg amikor jönnél a Gellért és a Móricz Zs. között lakom, Kende utca 14.

Lei, nekem jó a főbejárat előtt negyed 5.

KépKép
columbine

ági: kell vinni törcsit, vagy valamit magad alá a tornára?
lei

Igen, valamit mindenképpen.

KépKép
columbine

Kép Body

csatolom a kedvenc Bodykat :) Az tetszik bennük nagyon hogy teljesen oldalról nyílnak, és ez által nem kell a baba fején áthúzni a ruhát. Most másfél éves a keresztfiam, és azt utálta legjobban mindig az öltözködésben, amikor a fején át kellett húzni bármit is.

<
sziszka78
Tolna

Julcsi!(most már megjegyeztem :wink: )
Nekem az Imre józsef lett most a dokim és ő ott rendel,vagyis azt hiszem,hogy az övé a cucc,mert amikor rányomta a gélt a hasamra,akkor csodálkoztam rajta,hogy meleg és azt mondta,hogy direkt keresett olyan ágyat,ami melegíti a tartozékokat,hogy ne kapjanak sokkot a kismamák,amikor hozzájuk ér.
Nekem nem csinálta meg a 4D-t,mert az egyik babóka úgy feküdt,hogy semmi nem látszott volna belőle.Azt mondta,hogy úgyis megyek még és ha látja a sima uh-n,hogy jó lenne a 4D-s kép,akkor berakunk egy cd-t és megcsináljuk a felvételt.Rendes volt tőle,szerintem... :lol:

Olyan jó,hogy már ilyen sokan túl vagytok a cukorterhelésen...Itt Baján csak a 26. héten lehet menni,elöbb nem. :(

binyek

Szilvi, ez nagyon praktikus, hogy oldalt patentolható a body. Hol is vettétek??

k.a.t.i.c.a

Ja, Tesco, már visszaolvastam. :D

k.a.t.i.c.a

Egy oldal azoknak, akik szeretnének majd saját maguk ruhát készíteni a kisbabájuknak. :) Nagyon egyszerű szabásmintákat lehet találni ezen az oldalon.

http://www.nandu.hu/magyar/hasznos/szab ... intak1.htm

k.a.t.i.c.a

Szilvi, nagyon édesek a ruhák és tényleg praktikusak! Megkönnyíti az öltöztetést, az tuti!

Binyek, én megmérettem a cukromat a patikában, nehogy meglepetés érjen a vizsgálaton. Kitaláltam, hogy ha magas akkor majd csak a 28. héten megyek el a terhelésre, hogy ne kelljen diétázni annyit :) de szerencsére minden ok.

KépKép
columbine

Igen, ezeknek a bodyknak az is a neve, hogy Y nyakú body!!
Nagyon praktikusak, nekem is már több tapasztalt anyuka mondta, hogy ilyeneket keressek leginkább. Na, akkor én is elnézek egy Tescoba hamarosan :)
lei

Katica!
Ezt nem ott vettük, ott a 7 az egyben csomagosat vettük :)
Ezeket a C&a-ban és a Brandonban találtam, de akármerre megyünk, és találok mindenhol veszek :) Általában egy ezres körül van az áruk, a C&a-ban kettőt együtt lehet venni csomagban 1500-ért.

:wink:

<
sziszka78
Tolna

Szilvi, köszi szépen. :) Azt hiszem én is ilyeneket fogok keresni, ha vásárolunk. Amiket eddig kaptunk/vettünk azok is könnyen feladhatók, mert ilyen átlapolt a vállrészük, de ezek még egyszerűbben feladhatók a babára.

k.a.t.i.c.a

Nekünk ilyen van. :)

Kép

k.a.t.i.c.a

Nekem azért tetszett meg, mert ebbe az apukák is gyorsan, könnyen fel tudják öltöztetni, lesz sikerélmény :) Eddig 5-öt sikerült beszerezni belőle, de nem adom fel :)

<
sziszka78
Tolna

Aprooka tényleg :o
Lehetne egy kérdésem?Lehet bután fog hangzani.De most voltam védőnőnél és én ha a hasamra teszem a kezem azt éreztem h mocorog,reggelente meg mintha rugdosna,A védőnő azt mondta Ő ezt nagyon korainak tartja.szerinte csak a belek.
?????????????
Ti a 22. hét környékén nem éreztetek ilyet?
nicike

:D:D:D hát igen, nem egy utolsó szempont apa sikerélménye sem. :)

k.a.t.i.c.a

Nicike, a 22. hét környékén már nem korai, ha mozgolódik a baba, és amit leírtál az már lehet Ő. :) Szerintem...

k.a.t.i.c.a

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?