Új privát üzeneted érkezett!

Én várok még a teszteléssel.
Majd Cat! Drága jelez nekem, mikor teszteljek először.
Ugye??? :wink:

Most még úgyis negatív lenne.

Jó pakolászást mára!
és majd gyere várunk.

Puszi

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Szia Andy!
Már úgy hiányzotál nekem! :oops: :oops: :oops:

Szegény Dani manó, akkor ma kényeztetni fogod? :D

Szorítok neked. Milyen izgalmas most megint.
Jönnek a pé-s, és tesztelős időszakok.

Mikor mész a dokihoz?
Meddig kell izgulni?

Én még nem tudom mikor tesztelek

picimami

Te jó ég.... alig voltam kicsit távol, és Pici megint bezsebelt egy laptetőt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsi Zsuzska!!!
99. oldalon ráadásul. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

picimami

Andi!
Adj törpédnek egy puszikát helyettem is :wink: :lol:

Cat!
Nektek jó "ágyazást" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, tudom, hogy lehet nega is......meg amúgy sem jöttek még meg a tesztjeim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Sajna kicsit alacsony a progeszteron szintem, azért szoktam barnázni jó pár napot mensi előtt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Este 5-7ig rendel, és mihelyt hazaért apa, indulok is. Tehát 7 elött ne várjatok eredményt!!! :wink:

Zsu!
Köszi és átadom!

Képzeljétek!
(lehet a szuri miatt is) Dani bevonult a szobájába, felfeküdt az ágyra és bevágta a szunyát....
Zabáljam meg a kis drágámat!!!

Kép
oriandy

Ó szegény Zsuzska!
Nekem azt még nem néztek most.
Csak régebben, 2005-ben.
De akkor minden normális volt.

Mikor mész orvoshoz?
Úgy izgulok érted, és magamért is.

Én is szeretnék rendelni tesztet, de nem írt vissza Huncutka :cry:

picimami

Andy!
Megy a drukk neked. Majd leszek skype-on!
Várom az eredményeket.

Dani, de édes lehet.
Fotózd le... :!: :!: :P

picimami

Kép

Kép
oriandy

Köszönöm.
Nagyon édes. Szegényke, én is aludnék szuri után :oops: :oops: :oops: :oops:

picimami

Andy,

nagyon ÉDESEN alszik, megtudnám zabálni,nyami nyami :lol: :P :lol:

Kép
Kép
minimano74

Mennyi cumija van
Wooooooooowwwwwwwww :roll:

picimami

Andy,
Jó sok cumi van :wink:
Én imádtam ilyenkor a lányomat nézegetni, simizni, puszilgatni (ilyenkor még a nyakát is lehetett, nem ugy mint most :twisted: )

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Zsuzska!
Mész ma dolgozni?
És végülis, mikor mész a dokihoz?
Tesztelés után?
Vagy már előtte? :oops:

picimami

Picimami egy rugón jár az eszünk mind a kétszer ugyanazt irtuk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó is az!! :wink: :lol:

Jól vagy ma?

Nekem nagyon fáj a fejem :cry: :cry:

picimami

Asiye!
Ibici!
Nika!

Merre vagytok??

picimami

Picimami,
Köszi jól vagyok, ha rám gondoltál :lol: :lol:
Szerencsés alakat vagyok nekem nem szokott a fejem fájni :lol: nem jó dolog nekem a páromnak fáj sokat. :twisted:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Pici
te dolgozol vagy már szabin vagy???
Én két hétig egyedül vagyok lesz elég munkám azt hiszem nem fogok unatkozni :twisted:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Hát először legyen két csíkos az a teszt, majd csak utána megyek dokihoz.....

Andi!

De édesen alszik Dani...... biztos nagyon megviselte a szuri szegénykét :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nemlajos, nagyon drukkolunk hogy minden rendbe legyen küldöm a +++++++++. Remélem jó hírekkel jösz :wink:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Bocsika, csak közben megfüdödtem, hajat mostam, meg betömtem a mosógép száját újabb adag rucival :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Igen rád gondoltam.
Pessze érdekel, hogy hogy vannak a többiek is?

picimami

Én már dolgozom.
10-re jöttem ma, egész héten így leszek.

picimami

Most jobb így. Tovább alhatok. A múlt hét nagyon kimerítő volt.
4.50-kor kelni.
Ebben csak az a rossz, igazán másra nincs időm.
Ha apa megy valahová, nem tudok menni vele. :wink:

picimami

Még jövőhéten dolgozom. Aztán két hét szabi.
Csak aug.25-én leszek újra :lol: 8) 8) 8) 8) :lol:

picimami

Pici,
hát ezt én is tudom én is 5-kor kelek :twisted: minden nap de igy legaláb hamarabb végzek.
:lol:
Gabi

Kép
Kép
minimano74

Zsuzska!
Mész ma dolgozni?

Biztos nagyon szép lettél, hajmosás stb..

picimami

Én is azért szeretem a korai műszakot, mert hamar végzek.
De a múlt hét nagyon megviselt. :cry: :oops: :oops:

Várom már a szabit.
Sokat fogok aludni.
Akkorra már az is kideül, hogy lesz-e picurkánk. :roll: :shock:

picimami

A héten h-sz-p: 13-19-ig, k-cs: 9-15-ig dolgozom.

Hát sokkal jobb lett a hajam,most, hogy egy kicsit nőtt.... sokkal jobban beáll magától :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Kérünk fotót!!!!

Nekem is iszonyú sokat nőtt most a hajam. :roll:

picimami

Már alig bírok vele, mit kezdeni.
A fodrászom szerint sűrűsödött is.
Biztos, az elevit.
Csak ne lennék rosszul tőle...
Mit javasoltok, melyiket szedjem?
Vagy hogy?

picimami

Lányok, nagyon köszönöm.

Hazajöttem a kórházból, megnéztük uh-n, és ott volt! És vert a szíve!!!
Azóta is vérzek, most szigorú fekvés van, de így se biztos, hogy velünk marad.

Érdekes, hogy azt mondta a dokinő, hogy hát azért vérzek, mert rosszul tapad, pedig másfél hete pont azt mondta, hogy milyen mélyen be van ágyazódva. Hát, gondolom, ahogy nő, úgy számított a mély már kevésnek...

Megyek az ágyba, úgyhogy most már csak nagyon elvétve leszek, de azért figyelek!!!
Köszönöm a drukkokat még egyszer!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Ma ismét nagyon büszke lehetsz magadra. Teljesítményed kimagasló, és újabb sikereket zsebelhetsz be. Vigyázz, nehogy bajba keverjen elbizakodottságod. Érthető, hogy szereted, ha dicsérnek, ünnepelnek, de tegyél különbséget a barátok őszinte és a vetélytársak kelletlen gratulációi között.

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, az Oroszlán jegyében, a játékok házában áll. Lassan kezded megszokni, természetesnek venni, hogy nagyban megy a játék. Először még hihetetlennek tartottad a szóban forgó összegeket, teljesíthetetlennek a határidőket. Pedig egyik sem az. A munka nem is mennyiségében növekedett meg igazán, az idegfeszültség vált szinte elviselhetetlenné. Egyetlen apró hiba is végzetes lehet. A sport, a mozgás felfrissít!

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Nappal. Testi értelemben nem vagy erőd teljében, mégis kimagasló teljesítményekre vagy képes a szellemiek terén. Bátrabban kockáztathatsz, mint máskor, merészebb lehetsz a kapcsolatok kezdeményezésében, mert a sikerre kitűnő esélyeid vannak. Csupán egyetlen dologban kell óvatosnak lenned, ez az egészséged, amely még mindig hagy kívánnivalót maga után.

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, hajnalban, az I. házból indul útjára. A tegnapi kedvező élmények hatására könnyebben kezded az új hetet. Lelki életedben is ehhez hasonló jó változások következhetnek. Munkádban is örömödet leled, új ötletek juthatnak eszedbe. Légy kezdeményező kedveseddel, vidd el koncertre vagy vacsorázni, lepd meg valami aprósággal! Így elkerülöd az unalmas hétfői hangulatot, ünneppé varázsolhatod ezt a valóban remek napot.

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, saját jegyében áll együtt a Merkúrral. Ha július 23. és augusztus 2. között születtél, akkor csak nagy igyekezettel ronthatod el a napot, hiszen a planéták csupa jót ígérnek a számodra. Túláradó érzéseidnek ma semmi sem szab határt. Az áldott nap persze egyaránt süt mindenkire, ezért még a csüggedők is bízhatnak váratlan szerencséjükben.

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Nappal. Vigyázz azokkal, akik túl kedvesek veled. Jó tanácsaikat ma nem érdemes megfogadni, hiszen valószínűleg rosszindulatú csipkelődésről van szó. A partnereddel kapcsolatos megjegyzésekről pedig győződj meg saját magad – ha egyáltalán érdekel –, kár lenne a „jóakarók” álláspontját készpénznek venni. Sajnos vannak, akik az ilyen apró „örömökben” élik ki magukat.

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Neptunnal. Nem lehetsz biztos benne, hogy helyesen döntöttél, de mivel mindenki szabadságon van, nem volt kitől tanácsot kérni. Egy a lényeg: vállald az esetleges következményeket, legyenek azok kellemesek vagy kellemetlenek. Ma nyilvános szereplésre kérnek fel, s mivel imádsz a középpontban lenni, örömmel és azonnal elvállalod. Nem is gondolod, hogy mennyire nehéz és kimerítő feladat előtt állsz!

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó, hátráló mozgásban van a Nyilas jegyében. A vállalt különmunkát mindenképpen el kell végezned, mégpedig olyan színvonalon, ahogyan azt tőled elvárják. Szerencsére alkotóerőd teljében vagy, s még az ilyen rutinfeladatok sem jelentenek neked unalmat és szürkeséget. Fantáziád a rekkenő melegben is szárnyal, s ezt használd ki.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban van a Marssal. Terveid megvalósítása során váratlan akadályokkal találod magad szembe. Olyanok részéről is értetlenséget tapasztalsz, akikre pedig számítottál. Falakba ütközöl, fafejekkel vagy kénytelen vitatkozni, veszekedni. Elbizonytalanodsz. Még azt is fontolgatod, hogy feladod. Mindenesetre halálra idegesíted magad, s megbántasz valakit, akit pedig igazán szeretsz.

Kedves Bak!

A Bak jegyében tranzitál a Jupiter, a kényelem bolygója. Furcsa kettősségre van lehetőséged: dolgozni és pihenni egyszerre. Ha szerencsés vagy, olyan elfoglaltság vár rád, amely szabad levegőn végezhető, és nagy sikerélménnyel kecsegtet. A Bakok többsége a hónap hátralévő idejében el is hagyhatja a munkát, hiszen nincsenek különleges lehetőségek. Nem vesztesz semmit, csak nyersz a pihenéssel. Ne érezz lelkiismeret-furdalást!

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz, szemben áll a Marssal. Lehet, hogy a meleg teszi, de mostanában mintha elhagyott volna a megfontoltságod, mindent mérlegelni tudó okosságod. Még ki sem békültetek igazán, még meg sem száradt a tinta békeszerződéseteken, máris újabb veszekedésbe bonyolódtál pároddal. Ne hidd, hogy mindig és mindenben neked van igazad! Csalhatatlan ember, no és persze egyetlen, kizárólagos igazság ugyanis nincsen! Jobban tennéd, ha ezt tudomásul vennéd!

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, szemben áll a Vénusszal. Most már megnyugodtál, és szemrehányásokat teszel magadnak, miért nem kerested fel előbb orvosodat. Eredményeid összességükben elfogadhatóak, persze kisebb-nagyobb foltoznivaló akad itt-ott. Mivel könnyen veszel fel egy-két kilót, tartózkodnod kell a zsírostól, az édestől, a sóstól, a füstölttől, a vajastól… de hát mi lesz veled? Még szerencse, hogy a Halakat szereted. Ennivalóak!

picimami

Nemlajos!
Nagyon örülök neked, hogy elvileg minden rendben.
Nyugodj meg és pihenj. Hogy a pici szivecske tovább verjen.

Sírok...
Puszillak

picimami

kaptál valami gyógyszert? Vagy szurit?
Nem kellene kórházban lenned?

picimami

Pici!
Remélem, este apácska csinál fényképet, most még töltődik az aksi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szerintem próbáld ki vagy a Maternát, vagy a Gravidát, vagy a Centrumnak a terhesét.

Ja, és elalszom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nemlajos!!!

Ha feküdni kell, akkor megéri a picikéért :wink:
Nagyon vigyázz magatokra és pihenni, pihenni, pihenni :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
te is álmos vagy?
Azt hittem csak én, szendvedek ettől. :oops: :oops: :oops:

picimami

Nem ismeritek van most valami új magzatvédő vitamin, ami tartalmaz jódot.
Ami nekem nem árt, anyukám pajzsmirigy gondokkal küzködik.

Az elevit nem ok nekem :?

picimami

Nem kaptam gyógyszert, hormont már péntek óta szedek, meg magnéziumot. Kórházban meg ugyanúgy csak feküdnék. Jövő héten péntekig várunk. Ha akkor meglesz, az jó, ha nem...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nagyon szorítok érted!
És meglesz a picike, higyj benne.
Minden rendben lesz!

Most futás az ágyba.
Puszillak

picimami

Zsuzska!
Várom majd fényképet!
Kérd meg apát!

Beszélgettél vele?
Rendeződött már a dolog köztetek?

picimami

Nika!
Cat!
Asiye!

Mi jót főztök ma?

picimami

Nemlajos!
Küldöm a porizít energiákat : +++++++++++++++++++++++
És a babaragacsokat: %%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Pici!
Hát apácskával nemvolt idő beszélgetni, de most ugrál egy kicsit :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A nögyógyász elöadást tart nöi hallgatóságnak.
- A kemény pénisztöl méhrákot lehet kapni pár éven belül - mondja.
Egy hang közbeszól:
- A puhától meg idegbajt, azonnal.

A boldog új laáastulajdonost meglátogatja barátja. Hosszasan beszélgetnek még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy réztányért, ráakasztva
egy rézkalapáccsal. Meg is kérdezi:
- Az micsoda a falon?
- Beszél~o óra.
- ????
Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapáccsal, mire a falon keresztül üvöltés hallatszik:
- Hajnali fél kett~o van, a kurva anyád, minek vered a falat!

Szőke nő meséli :

-A múltkor csengettek, kinyitom az ajtót, és ott áll egy magas, jóképű pasas, és azt kérdi, itthon van-e a férjem. Mondom, nincs, erre felkap, bevisz a szobába, lerak a franciaágyra, és jól megdug. Utána egy héten át minden egyes nap ugyanez történt... Na most már megöl a kíváncsiság, hogy vajon mit akarhat ez a pasas a férjemtől?

Nászéjszakán az újdonsült férj pózol a tükör előtt:
- Ha 5 centivel hosszabb lenne, én lennék a király!
A feleség bosszús hangon az ágyból:
- S ha 5 centivel rövidebb, te lennél a királynő...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Örülök neki, hogy alakul.
Biztos megérezte rajtad.

picimami

Zsuzska!
Nagyon jók a viccek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi szépen. :D :shock:

picimami

Nálunk is igyekszik apa, én is kezdtem szétesni.
És most jól esik, hogy végre kimutatja hogy fontos vagyok neki.

Én nagyon igénylem.
Érzékeny vagyok nagyon :oops:

picimami

Gondolatok szeretkezés után...
Nő: - Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...
Férfi: - Ott a plafonon mászkál az a légy. Vajon hogy a picsába nem esik le?

A részeget leszólitja egy néger kurva.
- Szépfiú, nem akarsz hazakísérni?
- Mi... mi... mi a f*szt csináljak én Afrikában?

A feleség lágytojást készít a konyhában reggelire. Belép a férje. A nő így szól:
-Szeretkezzünk, de most ebben a pillanatban.
A férjnek felvillan a tekintete, hogy végre jól indul a napja. Felkapja az asszonyt, és nyomban magáévá teszi a konyhaasztalon. Ezek után a feleség csak annyit mond, "Köszönöm" és visszamegy a tűzhelyhez.
A férj kissé furcsállva megkérdi:
- Mi volt ez az előbb?
- Tudod, lágytojást csinálok, de eltört a homokóra...

A férj meséli a feleségének:
- Képzeld, van egy új titkárn~onk, az Icuka. Valahonnan kiszimatolta, hogy Fradi-drukker vagyok, és kaptam t~ole egy dobozban zöld és fehér tollakat. Kis dolog, de jól esik az embernek.
Másnap hazatérésekor ezt mondja:
- Képzeld, ez az Icuka ma fehér blúzban és zöld szoknyában volt. Kis dolog, de jól esik az embernek.
Harmadnap ezzel megy haza:
- Képzeld, ez az Icuka ma zöld melltartót és fehér bugyit vett fel. Kis dolog, de jól esik az embernek.
Negyednap ezzel fogadja a felesége:
- Képzeld, ma itt járt a szomszéd. Az övé 3 centivel hosszabb, mint a tiéd. Kis dolog, de jól esik az embernek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!:

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?