Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek el ,ma reggel annyira fájt a farcsontomnál...így ébredtem.És nem tudom mit műveltem éjszaka,lehet becsípődött vmi de k..ra fáj.Egyfolytában érzem,és ha megmozdulok mégjobban fáj :( Nem tudom mit kezdjek vele...lehajolni pl nem is tudok,mert úgy belenyilal :roll: De azért kinéztem pecázni...csak hamarabb hazajöttem,mert nem bírtam se ülni,se állni se semmi....

annus11

Na én is átcsúszok januárra...lement ma a hőm,szóval meg fog jönni holnap kb.És minden rosszban van vmi jó, a 40 napos ciklusaimból lett egy 32 napos ciklus!!!!És ez már nagy szó!Ha ez így marad,akkor az éves 8-9 lehtőségem máris 11 re nőtt!!!Jövőhéten megpróbálok elmenni a dokihoz,megtudom a vérvétel eredményét is...lehet ott van vmi gubanc :wink: Szépen ad rá vmit,és aztán hajrá :lol:

Eperke!
Mikor mész dokihoz?

Ja és a becsípődésem nagyjából helyre jött,már csak az üés fáj...

annus11

Sziasztok!

Koszonom a gartulaciot, de majd inkabb 13 het elejen tegyetek. Mert addig meg nagy lesz a drukk.
Dokihoz nem tudom mikor megyek, majd hetfon hivom fel. Nekem kicsit nehezkes mert videkrol jarok fel Pestre dokihoz. Meglatom majd hogy viselkedik, aztan ha nem tetszik lehet valtok.

Amugy jol vagyok. Szinte hasonlo tunetek mint az elozo terhessegnel. Mellfeszules es emelyges, meg szedules. De nem hanyok. Tudom megint ez fog idegesiteni, hogy tul jol vagyok es biztos van valami baj.

Paromnak reggel mondtam el. Jott haza ejszakasbol es odaadtam neki a tesztet. Nezte vagy ot percig, de nem esett le neki a tanatusz. Aztan orult, de mondta hogy nagyon fel.

Szamolas szempontjabol most vagyok 6 hetes. Hu de az elejen vagyok meg.

Most megyek! Jok legyetek!
eperke25

Annus!
Éppen a vonalzód néztem amikor megállapítottam hamarosan izgulhatunk érted is. Csak később vettem észre, h írtad lement a hőd...Lehet a farcsont fájás is a mensi előjele, produkálhat ilyet, hiszen kisugározgat...Azért még szorítunk az ellenkezőjéért! Ha most nem akkor majd jössz velem és Zsibivel a tavaszi babáért, mert mi arra gyúrunk!!!
Az pedig szupi, h a ciklusod rövidült az esélyek pedig nőttek. Nekem is csak 6 esélyem van a babára egy évben. Csak 1 jöjjön be :!:

Eperke mi akkor is nagyon-nagyon örülünk, ha még nem teltek el a kritikus hetek, mivel itt már az is jó jel ha valaki 2 csíkos lesz! Pozitívan állunk a dolgokhoz! Nem lehet baj! Akármi és akárhányszor is történt az előzményekben!
merszi

Egyébként gyönyörű nap lesz ma! Mindenki sipirc a szabadba! Babások a friss levegőért, mi pedig várakozók a feltöltődésért (depi ellen) !
Az éjszaka buliztam 4-kor feküdtem le és 8 óta fenn vagyok! Kérdés bírom e a friss levegőn... :lol:
merszi

Nekem már jobb is lenne egy februári baba pl.Mert akkor még a köv félévet is be tudnám fejezni a suliban :wink:

Eperke!
Esetleg kérj utot!!!Hogy megtámogassa a babót!Ha a 8.héten volt az előző vetélésed,akkor lehet h progihiány miatt.Próbálj kérni vmit,talán te is megnyugszol kicsit!!!Sok sikert!!!!

Mindenkinek szép napot!Mi megyünk egy közös ebédre!!!Szülinapot ünnepleni!

annus11

Eperke-gratulálok!!! :lol:

Merszi-te is buliztál?? Húú nálunk most kétnapos kerti buli van...má' nagyon el vagyok fáradva, közben füvet nyírtam, betonoztunk, ástunk, kőlapokat raktunk le...de kinnt vagyok végre az imádott kertemben!!!

Wruska-nagyon örülök a hányingeredneknek-gondolom te is! :wink:

Annus-azért csípődtél be, mert mindig ugrálsz!!! Nem vagy te véletlenül oroszlán??? :lol: (mert ugye én is az vagyok)

Megyek mert indul a bográcsolás...
Vendég

Eperke - Csondes gratula! :wink: Tok jo, hogy decemberre is lesz mar babank. :lol: Na kivancsi leszek ki lesz a januari babasunk. 8)

Zsibima - Jo, hogy otthon olyan jo ido van - itt meg eleg hideg es esik is. En meg semmit nem csinaltam a kertunkben, pedig a fu mar eleg nagy. Csak nem volt meg egy igazan szaraz nap, amikor raertem.

Merszi - nem is tudom, mikor voltam utoljara egy jo buliban szoval most irigykedem. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Annus - neked mennyi van meg hatra a sulibol?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Na megjött!Jelentem! :wink:

De oroszlán vagyok :lol: De már helyrejöttem!!!

Hát nekem még min2 év lenne....de nem akarunk addig várni a babával :lol: Mazohista vagyok,szeretném ha a diplomaosztóra babakocsival, 1-2 gyerekkel mehetnék :wink:
Na hétfőn nem is kell akkor vérvételre mennem,csak vissza kéne menni a dokihoz...remélem h hamar kapok időpontot,nem tudom ugye a vérvétel eredményét még...szóval azt se tudom h elkezdjem e a clostyt a köv hónapban....

annus11

Jo reggelt Mindenkinek!

Eloszor is szeretnem megkoszonni a gratulaciokat ( a csendeseket is) es a jo kivansagokat!
Amugy jol vagyok, tegnap elmondtam anyumnak es noveremnek a dolgot, oket nem lehet kihagyni ilyenekbol, meg hat lattak rajtam. De mas nem fogja tudni majd ha betoltottem a 13. hetet is.
Szerencsere most sem hanyok, emelygek ugyan, de jol vagyok. Csak iszonyatosan almos vagyok,
Es ami a legjobb ujra kijott az allergiam. De nem szedhetek gyogyszert, csak most mar sokat tusszogok. Nem tudtom valami szert amit lehet hasznalni terhesseg alatt is a tunetek enyhitesere?

Koszi
Eperke
eperke25

Kép
Kép

annus11

Eperke!

Én is allergiás vagyok!!!Nekem anno felírtak egy tök erős gyógyszert,amitől lyan voltam mint egy álomkóros....És jobban előjöt az allergiám :twisted:
Aztán elkezdtem szedni egy pollen grape nevű kapszulát illetve teát.De csak akkor szedem ha már nagyon kijött az allergiám!!És sokkal jobban hazsnál,azóta amióta szedem kevesebbszer jön elő!!!Ez egy természetes szer,szőlőmagkivonatból készül!

Na azt enm tudom h lehet e ezt szedni a terhesség alatt,talán allergológust kéne megkérdezni.De én alapból úgy hallottam ha vki alergiás,akkor a terhesség alatt is szedhet gyógyszert,mert azzal kevesebbet árt,mintha mondjuk a baba nem jutna elég oxigénhez!!!!Mert ha te nem kapsz rendesen levegőt...a baba sem!!!Na kb ennyi!Érdeklődj allergológusnál!!!!

annus11

Szerdán megyek a dokihoz!!!!!Megtudom az eredményeket!!!!! Kép Kép

annus11

Annus-akkor drukkolok a jó eredményért szerdára!!!

Hajni-lassan remélem ott is jobb idő lesz!

Lányok!!!

Most látom, hogy csak 7-en vagyunk a még nem terhesek tábliba!!! :lol: De jó!!!

Remélem átmegyünk a másikba szép lassan mind...
Vendég

sziasztok csajok!!
De örülök, hogy megint van egy pozitív tesztünk!!! NAGY GRATULA EPERKÉNEK!!!! :lol: :lol:
nem lesz semmi baj!!! Hinni kell ebben, és abban is, hogy ez a baba erős, és érett és nagyon is élni akar és kapaszkodik és minden rendben lesz!! úgyhogy csak hajrá!!!
De tényleg mielőbb dokihoz kéne menni, hogy adon valamit ami megtámogatja a kicsit odabent.

Nekem is mocorog már odabent, érzem a kis rugásokat néha. :D :D :D olyan megnyugtató érzés.
lei

Lei-jó tudni, hogy jól vagytok! És örülök, hogy Csabi már rugdosódik... :lol: Mikor lesznek új képek a fiatalemberről???
Vendég

Eperke!
Gratulálok!!! Vigyázz magadra!

Húúú! Ennyi oroszlánt egy helyen! Én is az vagyok. Szerintetek ez véletlen?
tücsökbogár

Tücsökbogár!

Nem hinném....egyébként az oroszlán jellemzői elég jól illenek rám :lol: Rátok is?

annus11

az én kislurkóm is oroszlán lesz, ha minden igaz :)

zsibi: képeket szerintem majd csak a 26. hét környékén, a kötelező UH-n fogunk újra látni a babóról. 4D-re meg majd a 28-30. hét környékén szeretnék megint elmenni, hogy a pofiját is megnézzük.
lei

Lei,
Te is kaptal gyogyszert az elejen?
Es mi volt a neve?

Kép
eperke25

vonalzot is kellene cserleni mar
eperke25

Lányok tényleg ennyi oroszlánt!! :lol:

Egyébként meg az oroszlán nagyon jó anya...úgyhogy rajta lányok! :wink:

Eperke-igaz nem engem kérdeztél, de utrogestant, vagy duphastont szoktak felírni...hátha Lei már nem jön ma és tudd, hogy mit kell kérni a dokitól... :D De a legjobb gyógyszer : a nyugalom! :wink:

Lei-háát az oroszlán pasik...khmmm. asszem lesz nálatok bőven lányforgalom majd!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

eperke: én nem kaptam semmit, de nekem a dokim azt mondta, hogy nem progi hiány miatt ment el az előző bana, hanem valszeg kromosma hibás volt a pici. Szóval nekem a mostaninál nem adott semmi plusz bogyót, csak a folsavat és a Gravidét szedtem az elején. Most meg már csak C vitamint és MagneB6-ot szedek, semmi mást.
lei

Télleg Eperke!

Neked az előző babánál mondtak vmit mi lehetett az oka?Vagy nemis firtatta a doki?Nálam ez az új doki azt mondta h biztos a szervezetem meg volt keveredev h abbahagytam a gyógyszert....ezért is leszek kíváncsi h most milyenek a hormoneredményeim!

annus11

Szépen gyarapodik a tábla! Jól van csajok a mérleg nyelve már a babások felé dől!!! Remélem az elkövetkező időben mi is nyomunk a mérleg ++++ oldalán... :lol:
merszi

Koszonom a gyogyszer tippeket.

Annus,
Nem volt vizsgalat, nem gondolja hogy hormon problema lett volna, csak nem volt egeszseges, nem volt rendben valami. Szerintem hasonlo mint Leinel volt.

Amugy erosen ketlem, hogy add gyogyszert.

De jelentem egesz nap fekudtem es holnap is igy lesz mert itthonrol dolgozom
Szoval nyugi az megvan teljesen!
eperke25

Sziasztok, reggel beszéltem a dokival, azt mondta, megnyugtató, hogy nincs már komolyabb vérzés, csak barnás folyás - igazából az is hol erősebb, hol gyengébb, hol meg egyáltalán semmi . Az is előfordulhat, hogy sokáig elkísér ez az átkozott maszatolás, de ettől még egészséges gyereket szülhetek. És így is lesz! :wink:

Szóval igyekszem megbarátkozni a helyzettel és sztoikus nyugalommal figyelni a történteket. :? Ha már ezt osztották.

Ja a lényeg, hogy a doki is azt mondta, hogy ennél jobban egyenlőre nem tudjuk megtámogatni a terhességet, szóval most várunk. Mondtam neki, hogy mindenképpen szeretném, ha az egy hetes kontrollt, amit múlt csütürtökön beígért, megejtenénk, mert hogy akkor még nem hallhattunk szívhangot.

Szóval szerda 19:20ra megyek uh-ra a magánrendelésére. Remélem, dobogni fog a szivecske és megnyugodhatunk egy kicsit.

Zsibima: Azért a hányinger tényleg megnyugtató, főleg, hogy azért reggel bekínál, így egész nap nyugodt vagyok és nem lesem magam félőrültként. Igaz estére ez kicsit változik, de mivel általában álmos vagyok, hamar el is felejtem. :shock: Most nincs kocsim se, úgyhogy sokat sétálok busztól buszig :wink: , de ilyen szép időben ez most igazi áldás.

Kép
wruska

Wruska!
Már bizti lezs akkor szívhang!!!Pihenj sokat,aztán várunk a hírekkel!!!

annus11

Sziasztok!

Beszeltem tegnap este a dokival, azt mondta majd jovo hetre kerjek idopontot. Azt mondta pihenjek sokat es vigyazzak magadra. Plussz gyogyszert ne szedjek eleg a napi 2 folsav.
Jovoheten remelem csinal ultrahangot is.

Wruska,
Szoritok, hogy legyen szivhang es hogy minden rendben legyen. Fo a nyugalom es a pozitiv hozzaallas!

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
eperke25

Eperke!

Szerintem csinál uht!Akkor lehet mrá szívhang is lesz!!!És akkor tartsd be amit a doki mondott!!!Pihenj!!!!

annus11

Stiasztok lányok!

Már megint panaszkodnom kell, de muszály kiöntenem. A héten megyek egy phszichológus barátnőmhöz is. Nagy gáz van!!!
Kiderült hogy a párom megcsal, kb azóta amikor fogant a baba. Már voltak jelek, de mindig hárított, hogynemm. A múlt hét óta lefogytam 4-5 kg-ot. Most is a sírógörcs kerülget. Sokminden történt hosszú lenne leírni. A lényeg, szerinte megromlott a kapcsolatunk, már régebben, és közben jött ez a fiatal kiscsaj(17). Ha egy barátunk nem pirul bele amikor rákérdezek, talán örökre tagadta volna. Úgy döntöttem ha nem fejezi be én elmegyek, elvetetem ma babát és kimegyek hajóra masszírozni, és többé vissza nem jövök. Ő mondta hogy azat sem tudja rögtön lezárni, mert hogy érzelem köti oda is. A dokimnál voltam tegnap, és kerekperec mehmondta, hogy csak emlkéezzek vissza hogy a múltkori hogy megcviselt, és hogy ő tudja, hogy ezt én nem akarom igazándiból. És hát igen ő mondta ki, de hogy akarom megölni a gyerekem, ez volt minden vágyam. Tudjátok mi a vicces, hogy ebben a 4 napban annyit beszélgettünk mint az elmúlt évben összevetve nem beszéltünk ennyit. Ő egyfolytában azt hajtógatja hogy nem akar elveszíteni, tudja hogy többé ilyen nőt nem talál, és ő ezt a babát is nagyon akarja, de értsem meg azt neki lekell zárni, mert ha egy űr marad benne, egy hiány érzet akkor ez újra előfordulhat. Tisztáznia kell magában hogy mit is érez írántam. Úgy érzi hogy mégis csak korán nősült. Mondtam hogy ne legyen ilyen őnzö, nekem is el kell döntenem, hogy én akarok e vele egyáltalán maradni. Most leköltöztem az alsó szobába. Mindeggyönk átgondolja az egészet.Mondtam hogy a gyűrűt csak akkor huzza vissza az ujjomra, ha komolyan gondolja. És hát még írhatnám és írhatnám, de akkor több oldlas lenne a mondandóm. Ez csak egy része de végülis a lényeg. Szóval h nem megy, csajok, akkor egyedül álló anya leszek egy albiba. Szép mi. Az emebr élete pillanatok alatt darabokra tud hullani. Az elmult fél évem, csak káosz és szomorúság volt. senkiben nem bizhat az ember, még a saját családjában sem, ez azért gáz.
Bocsi hogy megint elszomórítomm a fórum hangvételét. de egyszerűen úgy érzem megbolondulok, és ki kell írnom.
mutyurka

Mutyurka!

Nagyon jól tetted, hogy kiírtad magadból a bánatod! Mi itt tulajdonképpen arc nélkül ugyan de kicsit támogathatunk. Azt gondolom rengeteg pár keresztülmegy ezeken a dolgokon. Lehet, h most csúnyát írok le de néha egy ilyen eset józanítja ki a párokat, h valami nem úgy működik ahogy kell.Beszélgessetek sokat, persze ilyenkor nagyok az indulatok, de talán rendezni tudjátok a sérelmeket. Drukkolok nektek, h ez sikerüljön. Talán a baba is kijózanítja a párod!!! Vigyázz magadra és a babára!!!!
merszi

Mutyurka!!!!

Nagyon jó h leírtad!!!Hátha egy kis megkönnyebbülés!!!!Nem is tudom mit csinálnék a helyedben....erre nincs is jól bevállt recept.Az biztos h mindkettőtöknek tisztáznia kell magában h mit is érez...remélem jól végződik ez az eset!!!Ami a babát illeti...szerintem ezen ne morfondírozz!!!!Ezt a babát nagyon szeretnéd.Ha esetleg nem békülnétek ki a férjeddel,ne rajta állj bosszőt!Hamarosan lesz vki akit mindennél jobban fogsz szeretni,és rád lesz utalva!!!Ez a fogyás pedig....végképp nem tezs jót a babának!Hogy egyedül álló anya leszel...ez ne rémítsen meg.Hány ilyen van!!!Biztos sokat segít majd a család is!Nagyon nehéz,de a baba miatt próbálj erős lenni,neki most nagy szüksége van rád,hiszen belőled meríti az erőt!!!!
És mivel nem tudhatod mit hoz az élet,ezért ne keseredj el!!!Minen rossz után jön vmi nagyon jó dolgok!!!Tudom h ez nálad/nálatok is így lesz!!!!

annus11

Mutyurka!
Még annyit, h ahogy telnek a napok meglásd egyre "könnyebb lesz". Kicsit lecsillapodsz.Az jó jel, h a párod továbbra is akar téged!!!! Hagyj neki időt, az ő "agya" is biztos zakatol most!Csúnya dolog történt, de ez még helyrehozható! Nehéz a megbocsátás, de ha továbbra is szeretitek egymást nem szabad küzdeni ellene.
Ne fordulj be! Nyugodtan írj ki minden bánatot magadból! Mindegy hogy hány sort írsz! Nem leszel számunkra teher! Lényeg, h könnyebbülj meg! Meghallgatunk és próbálunk kívülállóként is segíteni. Persze a megoldás a ti kezetekben van!!!!
merszi

Teljesen osztom Merszi véleményét!!!!!
Szóval gyere és írj bátran!!!!!!

annus11

Mutyurka!
Nagyon sajnálom a történteket. Én lehet, hogy egy kicsit negatívabb leszek mint a többiek. Szóval ha annyira szeret téged és nem akar elveszíteni, akkor miért gond neki lezárni azt a másik kapcsolatot és miért gondolja hogy túl korán nősült. Ha nem tévedek, akkor itt egy pár hónapos kapcsolat áll szemben a ti házasságotokkal és mégis nehéz a döntés???
Bocsánatot kérek, nem negatívkodni akarok, csak úgy gondolom, hogy a dolognak két oldala van. Nem csak neki kell döntenie, hanem legalább annyira fontos az is, hogy ezt képes vagy-e te megbocsátani és feldolgozni illetve képes leszel-e megbízni benne újra. Ha nem, akkor jobb lesz annak a babának veled, sok balhétól kímélhetitek meg. Szerintem az a lehető legrosszabb, ha csak a gyerek miatt marad veled. Egyébként én is úgy gondolom, ahogy annus, ha nem ő az igazi, akkor lesz más aki megadja neked és a babának azt a szeretetet és törődést amire szükségetek van.
Mindezek ellenére persze az is lehet, hogy tényleg szeret téged és az a tudat, hogy elveszíthet kijózanítja majd és mintaapuka lesz majd belőle. Ki tudja....
Kívánom, hogy akár vele, akár nélküle, de sikerüljön megoldani a helyzetet, mert a kisbabádnak nyugalomra van szüksége.
tücsökbogár

Mutyurka - en is megdobbenve olvastam, amit irtal. Az ilyesmi olyan dolog, amirol mindenki ugy gondolja csak masokkal fordulhat elo. Gondolom te is igy voltal vele. :cry: Megmondom oszinten en is Tucsokbogarral ertek egyet. Egy kapcsolathoz bizalom kell es az nagyon nehez helyrehozni, ha egyszer osszetort. Foleg, hogy a parod azt mondja erzelmileg kotodik a masikhoz. Abban viszont egyetertek, hogy neked most a babadra kell koncentralnod. Tudom, hogy a gondoloat, hogy egyedul kell esetleg boldogulnod a babaval ijeszto es tenyleg lehet, hogy nem konnyiti meg az eleted, viszont sokkal tobb ertelmet ad neki! Hiszen annyira akartad ez a kis embert. Nagyon nehez ilyen helyzetben jo tanacsot adni, mert mi ugye nem ismerjuk az osszes korulmeny, de nyugodtan oszd meg velunk, ami bant. Ilyenkoz az is segit ha megoszthatja az ember. Van valaki, akinek esetleg a kornyezetedben el tudod mondani - baratno, csalad?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Tücsökbogár!
Ez egy másik vélemény, és nem is kell, h egyezzen, hiszen nem vagyunk egyformák.
Én továbbra is úgy gondolom, h tudni kell megbocsátani. Sajnos az életben történnek balesetek... Természetesen, ha ez gyakorivá válna akkor bizony már el kellene gondolkodni a szakításon. Hozhat az élet még szerető társat.Nem biztos, h az a jó megoldás, h azonnal leírjuk a párunkat. A bosszú nem biztos, h jó megoldást hoz! (gondolok én itt a másik kidobására!)Ha szeretjük egymást bizony meg kell próbálni a békülést! Nehéz lesz felejteni (mindkét félnek!!!) és újra bízni a másikban! De talán újraépíthető , sőt akár szorosabbá is válhat a kapcsolat egy ilyen baklövés után.
merszi

Mutyurka,
En forditott helyzetben voltam. En voltam aki megcsalta a parjat egy honappal az eljegyzesunk utan. Utalom magamat miatta, megbantam es talan az utolso pillanatban de sikerult helyrehozni a dolgokat. Azota is egyutt vagyunk.
Szerintem egy a fontos: Nem neked, hanem a parodnak kell kimutatnia az erzeseit, hogy veled akar lenni. De ido kell hozza neki is. Ha mar eldontotte mit akar, o teperjen erted. Te pedig jol gondold at az egeszet. Ha megbocsajtasz, tudsz e ujra bizni benne? (Nalunk mar masfel ev telt el azota, es a parom neha meg mindig tesz utalasokat a multra. Es en szorgalmasan nyelek egyet, mert tudom hogy ido kell neki.)
Egy szo mint szaz, jol gondold at mit akarsz, inkabb maradj egyedul a babaval es eljetek boldogan, mint a paroddal es allandoan azon agyalva, hogy most hol is jarhat igazabol.
Nem akarok en is negativ lenni, hiszen vannak pozitiv peldak is, lasd a mienket.
Kitartast kivanok es vigyazz magadra es a babadra!

Kép
eperke25

Mutyurka

nagyon sajnálom, hogy ez történt! :( Őszintén szólva el vagyok képedve :x . Tanácsot nem tudok adni sajna ,mert nem tudom, hogy olyan esetben én mit csinálnék. Viszont annyit elmondhatok, bármi lesz, te csak a babádra gondolj! Te őt vártad, Ő jönni akart!
Bárhogy alakuljon köztetek a dolog a pároddal, így vagy úgy, a pici ott lesz neked, ő lesz az életedben a legnagyobb boldogság! Ő az ki benned bízni fog, és akiben nem fogsz csalódni! :)
Az én unokatestvérem pl. úgy járt, hogy a párja még a szülésnél is bent volt, ő vágta el a köldökzsinórt, és egy hét múlva lelépett, és mai napig nem érdekli, hogy mi van a fiával, pedig azóta újra nősült, és van egy lánya, az uncsim küzd, mert ott van neki egy gyönyörű kisfiú, aki bearanyozza az életét! :D Kitartás! És ide írj bátran! :wink:
Vendég

mutyurka!
hát én is ledöbbentem azokon, amiket írtál!
ÉS egyetértek az előttemszólókkal. Neked kell elsősorban eldöntened, hogy mit akarsz. A baba alapvetően az egyetlen biztos pont most az életedben, hiszen a társak jönnek mennek az életben, de ő mindig ott lesz neked, és ez nagyon fontos. Szóval Te döntsd el,hogy visszafogadod-e apárodat, ha visszakérezkedik, illetve, hogy tudsz-e majd benne bízni a jövőben. És hogy egyáltalán akarsz-e vele együtt maradni a jövőben ezekután.
De tényleg jó lenne, ha a családodra száímthatnál, vagy barátaidra, akikkel ki tudod ezt a dolgot személyesen is beszélni.
Mindenestre drukkolok, hogy rendeződjenek a dolgaitok, hiszen a babának nem jó, ha a mamája ideges és sír. Mert akkor azt hiszi a babó odabent, hogy vele van a baj, hogy nem akarja őt az anyukája. És én tudom, hogy Te mindennél jobban akarod ezt a kisemberkét. Szóval fel a fejjel! ÉS akár egyedül is, de menj tovább!!
lei

Látom mindenki ledöbbent ezen....
És mindenkinek igaza van!!!!Mert létezik olyan h megbocsátás!Mert ha elromlott egy kapcsolat,arról 2 ember tehet!Én abban hiszek,és ezt be is tartom:Ha bármi gond van,akármilyen apróságnak is tűnik meg kell beszélni!!!Ez nagyon fontos.Kompromisszum nélkül pedig sehova!!!Az h vki egy ilyet meg tud e bocsátani...az egyéni.De ha szereti,akkor akár harcolni is lehet érte!Az hogy megéri e,sajnos csak idővel derül ki!!!
Inkább egyedül nevelj egy gyereket egy boldog légkörben,mint állandó vezsekedések közepette(nekem meg ebben volt részem...)
Nagy ölelést küldök neked!!!
Kép

annus11

Mutyurka!
Nagyon sajnálom ami veletek történt, tanácsot nem tudok adni, csak annyit hogy a szívedre hallgass. Mert már mostantól érezheted azt, hogy a Te részedről működőképes e továbbiakban a kapcsolatotok. Ami a párodat illeti, hááááát minimum annyit meg Kell tennie- szerintem- ahhoz hogy szóba kerülhessen a közös jövő , hogy AZONNAL véget vet a másik kapcsolatnak! Én így látom :roll:
Akárhogy is alakul, nyugodtan jöhetsz kiönteni lelkedet, mi meghallgatunk, együttérzünk veled még ha nem is szolgálhatunk mindig a legjobb tanáccsal
Millió ölelés,
Kimma

Kép
kimma

A kisbabát pedig természetesen mindennél jobban akarod, és ami a legfontosabb most neki hogy érezze ragaszkodásodat , szeretetedet! Ne legyenek vele kapcsolatban kétségeid, minden más gond megoldódik majd ilyen vagy olyan irányban, ezt a csöppséget és szeretetét azonban majd senki nem veheti el tőled

Kép
kimma

Eperke!
nagy-nagy gratula a pozitív teszthez!!! :lol: :lol: :lol:
Most már valóban beindult itt a babaeső :lol:

Kép
kimma

Lányok, most nézem a vonalzómat, már csak 100 nap van hátra!
Juhhhhééééééééééé :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Kimma,
Barcsak mar en is ott tartanek!

Kép
eperke25

Eperke!
Már csak 138 nap,mi az neked!!!!!

Kimma!Neked meg már csak 99 :wink: jaj matematikusnka kellett vola mennem :lol:
Na ma doki,annyira izgulok......mintha nem lenne már úgyis ott az eredményem.... :roll:
Mutattam a szombati pecázás képeit?....Na akit érdekel a hátfájós képem :wink: www.pecka.annus.fotoalbum.hu

annus11

Mutyurka-nem tudok neked okosakat mondani, csak azt, (itt most sokan megbotránkoznak lehet) de szerintem minden férfi félrelép, mert genetikailag így vannak kódolva...ezt vagy elnézzük, nekik, vagy mi is félrelépünk...
Én úgy vagyok ezzel, hogy tiszteljen meg azzal, hogy nem bukik le!!!
De ha már megtörtént, akkor hiszek abban, hogy ez a kemény pár hét majd közelebb hoz benneteket egymáshoz! Nehéz lesz elfelejteni...illetve megbocsájtani, de ha úgy érzitek még működő képesek tudtok lenni, akkor meg kell próbálni!

Lesztek ti még boldogok szerintem a babátokkal, ezt kívánom nektek!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?