Új privát üzeneted érkezett!

Őzi: Drukkolok4 Tud valaki valamit??

Kép
gyanixi

Őzi!
Én is drukkolok nektek!Remélem már babázol mostanságra!

Tök jó hogy elindult a babaeső!Most már legalább mindig van valaki soron!! :)
Vendég

Nanett és hol fogsz szülni? Félsz? :(

Kép
elizabeth25

Őzi:nagyon drukkolok én is neked!!!
Lányok nagyon beindult ez a szülés project!
Bacilivi:nagyon szépek vagytok-gratulálok!!!

KépKép
vicuska

Akinek már van nagyobb babája tudna nekem arra válaszolni, hogy az a baba is sokat csuklott-e az első időkben? a doki szerint ha jól lakik a gyomra ingerli a rekeszizmát, és ezért csuklik. ezzel az a gondom, hogy nagyon nem szereti és sokat sír miatta. akinek esetleg volt már ilyen, mi a megoldás? :(

Kép
Kép
bbeti

Ja,a múltkor kérdeztétek mi történt a barátnőmmel:35hetes volt és este pisilés után észrevette,hogy nem áll el.Elfolyt a magzatvize,bement a kórházba ott megnézték a szívhangot és elég gyenge volt-császározták!Jól vannak,csak várni kell amíg nem éri el a 2300grammot-már nincs inkubátorba a picike!

KépKép
vicuska

Elizabeth, a Dél-Pesti Kórházban. Félek, de a lányok már eléggé megnyugtattak. És még változhat a dolog persze. Akkor nálad is valószínű a csaszi. :(

Gyanixi, még nem kaptam semmit Őzitől.

KépKép
nanett

Uristen lanyok leesett az allam annyi minden tortent azota, hogy par napja nem kukkantottam be!!!!!!!!!!!!!!!
:shock:

Bacilivi! Gratula Nektek, szuper hogy mar te is babazol, gyonyoruek vagytok! Nezegettem a babas kepeket a tieidet es Bettiet es en is sirtam a meghatottsagtol! Sok boldogsagot, oromet es sok-sok tejcsit kivanok!

Vitte: tudom milyen rossz ha egyedul vagy es raadasul ketsegek kozott, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj en ugyan errol meg nem hallottam, de ha a lanyok azt mondjak semmi komoly akkor szerintem ne aggodj! Probalj utanaolvasni a problemanak a neten, engem az mindig megnyugtat ha minel tobb infot osszeszedek az aktualis paraimrol... :)

Ozi Nagyon drukkolok, hogy minden ugy legyen ahogy eltervezted es lelekben veled vagyunk mindannyian!!!! Biztos vagyok benne, hogy ugyesek lesztek :D es mar lehet hogy meg is van a kis Levi :D

Mi ma voltunk ultrahangon, baboca mar 2800 g, ami eleg jo teljesitmeny tekintve, hogy egy honapja meg csak 1600 g volt. A doki szerint ha igy folytatja 3200 g korul lesz szuleteskor. Eddig semmi jel nem utal arra, hogy korabban jonne. Nekem megint nem neztek mehszajat pedig folyamatosan gorcsolgetek es ma ugy fajt a szemeremcsontom, hogy alig tudtam jarkalni (lehet hogy nem kellett volna megmasznom az Akropolist? :? ) Szoval mindig csak legyint a doki, hogy ez jo, teljesen normalis.

A placentan neztek a felhalmozodott kalcium mennyiseget es ennek alapjan az 1-2 kategoria koze soroltak be. :? A 3-as a szules. Tudtok valamit errol a kategorizalasrol??? Nekem ez teljesen uj.... :oops:

A jo hir, hogy a baboca ugy nez ki nagyon jol viselkedik, szepen iveli a kis gerincet es a kis feje is lebolint, jo pozicioban van :D ugy orulok!

bocsi kicsit hosszu lett....

Dijcsi: gratula, tok jo, hogy benne leszel a kismamaban!

KépKép
KépKép
pannica

annyira izgulok Ozi miatt, hogy sztem itt ejszakazom a gep elott :D

KépKép
KépKép
pannica

Nanett, hála Istennek nem, mivel amin múlik a szemem miatt a császár, az minden rendben van! :) Megyek még azért jövő csütörtökön egy adjunktus doktornőhöz, és azt mondta, hogy ha minden ok, úgy ahogy a másik doktornő is mondta, akkor zöld utat kapok! :)

Persze....jöhet közbe más, pl. , hogy val.szinű 4 kg körül lesz a babám, vagy afelett és ha pl. nem fogok rendesen tágulni, akkor...mindegy, majd meglátjuk, nem is akarok ezen agyalni!Van elég bajom! :(

Kép
elizabeth25

Pannica, Dijcsi, Macsek, Sch. Judit,

Koszonom szepen a kedves szavakat, sokat szamit!!!! Mar jobban vagyok, kozeledik a csutortok :D es amugy sem lehet semmi bajunk! Kaptam egy nagyon kedves privi uzenetet is, annyira sokat jelent!!!
Ozi, Luisa, nektek mar megkoszontem :D

Pannica,

Na ez a placentas dolog uj, ilyen nalam nincs, nekem csak UH-nal mondta a doki, h. minden rendben a placentaval is.

A szemeremcsontfajast mar joparszor taglaltuk, tuti azert van, mert a buksija mar be van keszulve es feszit, hiszen irod is, h. jol fekszik. En is erzem nagyobb seta utan, meg Akropolisz sem kell hozza :D :D :D

Nincs tapintasos vizsgalat???? Azert a mehszaj allapota eleg fontos lenne... Minden orszagban mast vesznek lazan. Nalam pl. tegnap derult ki, h. itt nem rutin a streptokokus vizsgalat... Nem gond, persze, utanajartam es megcsinaltatom, de bakker, ha nem tudnam, h. mashol ez rutin, nem is kerdeztem volna ra...

Malnaleveltea,
Lanyok, Rekanna, Bbetti, ,
a ti teatokban mas is van malnalevelen kivul?
Ma voltam a gyogyszitarban, es itt keverik ezt a teat, van benne jo sok egyeb, pl. szederlevel, komeny, a tobbit nem jegyeztem meg...
Ugye a 36+0 hettol ajanlott?

KépKép
KépKép
vitte

Betti:
Nekem is sokat csuklottak a babák az első pár héten,de nem igazán zavarta őket. Állítólag kis teáskanál citromlevet kell ilyenkor adni,de szegény babák ezt nem szeretik, hát én nem is próbáltam,mert nem zavartatták magukat a csuklástól.. Kell egy kis idő a gyomornak,hogy megszokja,hogy "tele" van,mert a pociban nem kellett degeszre tömni.. Azt is hallottam,hogy pont a még egy kis plusz cicizés szüntetheti meg a csuklást. (Végül is a felnőttek is isznak - egy kis vizet..)

Pannica:
Ez azt jelenti,hogy "meszesedik",vagyis öregszik a méhlepény. Végül is benne vagy az időben már te is,ahogy néztem! Ezt a dokik úgyis figyelik,és attól függ,milyen tempóban öregszik. (Azért nem jó,ha nagyon "meszes",mert akkor nem kap elég tápanyagot a baba). De ez így a végén teljesen normális!

JAJJ,DE IZGULOK,MI VAN ŐZIVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok,nagyon szaladnak ezek a vonalzók!! Gyanixi,te jó ég,már te is hol tartasz!!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami, Vitte: koszi... a streptococcus vizsgalatra en is rakerdezek, eddig itt sem emlitettek...

KépKép
KépKép
pannica

Hello Lányok!

Livi, Zsolt és Dalma: csodásak vagytok! Örülök, hogy mindenki jól van. Szeretnék már én is ebben az állapotban lenni...

Őzi: sokat gondolok Rátok! Minden rendben lesz. Látod Levi tudta a dolgát és nem jött akkor mikor rosszul érezted magadat. Reméljük a későbbiekben is ilyen rendes baba lesz! :wink: :wink:

Nanett: hogy vagy? Jobban alszol mostanában? Mi a helyzet a szobával?
Ma voltam CTG-n. Érdekes ez a szerkezet. Nem tudom, hogy Te hova szoktál menni, de engem a szülésznő a lila szobába vitt nem kellett várnom sem, és jó volt mert olyan nyugis volt minden. Babóka mozgolódott, akkor nyomnom kellett a gombot. Összehúzódás semmi... Jövő kedden megyek megint, de nem tudom még mikor, meg vérvételre is kell menne stb. Na mindegy de jó lenne összefutni. Képzeld senki nem volt a szülőszobán. Tiszta nyugi volt. Mondtam is, hogy most kéne szülni mert a lila szoba is szabad volt. Hát remélem amikor szülök akkor is így lesz!!!

Képzeljétek, tegnap kicsináltam magamat... Nem aludtam egész éjjel szó szerint, mert nem mozgott úgy a kisherceg ahogy én gondoltam. Pedig keltegettem de akkor se semmi. Végül hajnali 3 körül megszánt... na szörnyű éjszakám volt. Ma persze mintha mi sem történt volna rendesen mocorgott. Kész röhely, hogy az ember agya mennyire tud kombinálni...

Ma elkezdem szedni a homeopátiát, ja meg iszom a málnalevél teát.

Vitte: itthon sima málnalevél tea van, vagy nem írnak rá semmit és ezt is keverik. Szerintem nem árthat a kinti sem. Ja,és még egyszer ne izgasd magadat, mert a barátnőm is nagyon idegeskedett, de aztán tényleg rendben lett minden. ha jól tudom nem is fáj a babának.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok, dobok egy pocifotót! :)

Kép

Kép
elizabeth25

Őzi, úgy izgulok én is értetek! :) Már lehet, hogy babázol Levivel! :)

Kép
elizabeth25

Látom még semmi hír őziről. Elizabeth szép nagy már a pocid

Kép
rena12

Sziasztok, Lányok!

Rég nem írtam, de folyamatosan követem az eseményeket. Valszeg már nem dolgozom a továbbiakban egy ciszta miatt, ami a méhlepényen van, illetve az ingadozó vérnyomásom miatt, így írni is gyakrabban tudok majd.

Betti, Bacilivi, le a kalappal előttetek! Komolyan! Erről van szó, kívánom, hogy majd én is ilyen erős és bátor legyek, mint Ti. Teljen sok örömötök a gyönyörű babáitokban! Dalmi tappancsa, Niki haja külön megér egy fejezetet, imádom.

Őzi, Veled vagyok lélekben, kívánom, hogy mielőbb karjaidban szorongathasd Levit! Várjuk a beszámolkát. :D

Jó éjt! Várom a reggelt. :)

Kátya
kincsimano

vitte
Nálunk sima málnalevél tea van 36. héttől én kétszer ittam naponta, szerintem használt, mert elég gyorsan tágultam a fájások alatt.

Barbamami

köszi az infot, remélem tényleg nemsokára megszokja a gyomra a dolgot, elvégre még csak két hetes.

Pannica a vizsgálatot szorgalmazzad a dokimnál ez rutin volt. a szülőszobán ez volt az első, amit kérdeztek, hogy negatív-e.

Őzi

még mindig szorítok

Kép
Kép
bbeti

Vitte:
szerintem az én teámban is csak málnalevél van, más legalább is nincs ráírva. De én azt kimondottan gyógynövényboltban vettem, zöld, kicsit moszatos állaga van.

Nikky:
voltál tornán? én nem találtalak. Remélem bírok jővő héten menni, mert ma is már nagyon nehezemre esett a torna. Milyen volt a korházlátogatás. Tényleg, ki a dokid és van bábád?

Őzi:
nagy drukk, én azért még örülök, hogy van 3 hetem, de szerintem a vége felé már én is alíg fogom tudni kivárni, míg a kezemben tarthatom a babát.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Betti, Bacilivi: Fantasztikusan édesek a babák. Nagy gratula nektek! Sok boldogságot és tejcsit!

Őzi: Drukkkkkkkkkkk!!!

Elizabeth: ejjha :D

Azt álmodtam, h a doki elnézte az uh-t és 4-es ikreink lesznek :? :D :D :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok lánypk!

Ahogy felkeltem,nekiestem a gépnek...hátha valami hírt olvashatok Őziről... de semmi?? Jó ég,remélem már RÉG megszült!!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Jo reggelt mindenkinek,

En is csak abban bizom, h. Nanettet hagyta a kislany egy fantasztikusat aludni es azert nem irt nekunk.

DE LEVI MAR BIZTI OZI KARJAIBAN VAN!!!!

Rekanna, Bbetti,
Hat rossz nem lehet ez a tea, hatasra... izre mar mas kerdes... :roll: De azert kiprobalom.

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok.
25 hetes terhes vagyok és a 3-ik babámat várom.
Van egy 11 éves lányom és egy 2 éves 3 hónapos kisfiam.
Most is kisfiam lesz.Nagyon régóta olvaslak titeket,és olyan jo,hogy beindult a sok szülés.
Mindig izgatottan ülök a gép elé.
Ezúton is gratulálok a gyönyörü kisbabákhoz.
Egyébként én Óbudán lakom a Florián téren,és a Margit kórházban fogok szülni.
Bbeti:Nekem a lányom volt az aki sokat csuklott,és nekünk bevált a citromlé.Nagyon picit adtam neki,és ez mindig használt.
dorcacs

Vitte, sajnos nem az alvásom jött rendbe. Még mindig nem kaptam semmi hírt Őzitől/ről. Már azt gondoltam, másnak írt, de látom, nem. Most már kezdek aggódni. Remélem, csak nem volt lehetősége írni.

Nekem is csak málnalevél van a teámban, nincs mással keverve. De biztos tudják, miért raknak bele ott mást is.

Dorcacs, üdvözlünk közöttünk. Gratulálok a 3 babádhoz!

Betti, én is a citromlevet hallottam a barátnőmtől csuklásra.

Zsana, szerintem összefutunk kedden a kórházban :D Reggel 7-re megyek UH-ra, utána vérvétel, majd 8-tól a CTG. Utána megint a dokimmal találkozó. Szóval eltöltök ott egy kis időt, csak találkozunk. Én a "hivatalos" CTG-s szobába megyek, a 8. emeletre, a betegfelvétel meg az UH-os szoba után van a szoba. De várni nekem sem kellett eddig szerencsére, a megadott időpontban elkezdték a monitorozást. A nyomkodás eléggé kifárasztott, mert én a szék szélén ülök (a múltkori rosszullét miatt), így a tappancsot is nyomnom kellett + a mozgásokkor a "nyomkodót". Tisztára elzsibbadt a kezem a végére. Tényleg jó lenne a lila szobát kifogni, azért az teljesen más, mint a többi. Nagyon sajnálom, hogy így rádijesztett a babád. Tényleg, választottatok már nevet?

A szobába felvittük az ágyat, a szekrényt, a ruháinkat, a baba komódját. De nincs még fenn WC, így éjjel le kell kóvályognom. :( De legalább már itt tartunk, így már nyugodtabb vagyok.

KépKép
nanett

Sziasztok!

Nagyon izgi, hogy ilyen gyorsan jönnek a babák! Nagyon várom a történeteket! Részletesen!

Lányok, akik a vége felé vagytok! Körkérdés: használtok, használtatok pocaktartó, gerinckímélő kismamaövet? Jó? Az Anitában több mint 7000 ft, egyelőre nem vettem meg, azt mondták, a 7. hónaptól érdemes. Van valaki, akinek van, és szülés után szívesen eladná? Érdekelne. Köszi.

Babzsák: Én is a Péterfyben fogok szülni, de sajnos egyelőre nem tudok bejárni az előadásokra, mert január végéig ezerrel dolgozom, az iskolában most van félév, két fogadóóra estig, egy egésznapos értekezlet és rengeteg adminisztráció a tanításon kívül, pluszban. szóval arra kérnélek, ha tudsz még mit mesélni a Péterfyről, írjál légyszíves!

Köszi!
Vendég

Sziasztok!

Ozi, kuldjuk a pozitiv hullamokat, minden OK lesz!!!

Farfekveses babas anyukak. Ma hallottam, hogy az elemlampazas mellett allitolag az is megfordithatja a babat, ha vmi csorgo-zorgo golyokat tesztek a zsebetekbe, ami kb. a mehszaj magassagaban zorog majd, ha ide-oda setaltok. Es a baba meg amilyen kivancsi, akar oda is fordulhat. Gondolom annyi a tudomanyos alapja, mint az elemlampazasnak, de proba cseresznye!

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Őzi, mi van Veled, remélem már babázol!

Megy a DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Edi, én vettem ilyen kismamaövet, de nem tudtam használni :( Az én pocakom lejjebb van az átlagnál, a babát így zavarja, akárhogy is próbáltam felvenni, odalenn mindig rugdosott, nyomkodott, ha rajtam volt. A derekam pedig - lekopogom - nem fájt még eddig szerencsére. Talán ez is a lejjebb levő pocak miatt van, a más testtartás miatt, de igaziból nem tudom. De fáj helyette minden másom. :( Kiváncsi lennék, másoknak, akik szintén vettek, bevált-e.

KépKép
nanett

Vitte, amugy kell most surubben menned a dokihoz a veseugy miatt? Mikor neznek legkozelebb?
Holnap mar csutortok, jon a parod, remelem vidam vagy mar elore is!!!

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Hát,én is kezdek aggódni Őzi miatt...Feltétlenül híreket szeretnék már hallani!

Na Macsek,én is megkészültem,már második napja szinte felülni sem tudok,hányingeres-izzadós-szédülős leszek,aztán du-ra elmúlik...Nagyon szar

Edi! Én egyre elégedettebb vagyok a Péterfyvel.Minden doki epidurál érzésteleníthet,nem csak az anesztes,tehát bármikor szülsz,vagy csasziznak,így érzéstelenítenek.A csasziban profik,ha esetleg erre kerülne a sor.
A gyengéd szülést is támogatják,bár "csak" annyira,hogy a kitolásnál nincs semmi erős fény. A szülőszobák jól felszereltek,csak kád nincs,mondjuk engem az nem is vonz.
Apa lehet saját otthoni ruhájában,papucsában veled végig,csaszi alatt is.
Csecsemő és koraszülött osztály egy emelettel lejjebb,de van!
Cumiztatást egyáltalán nem engedik,24 órás rooming-in,de ha pihenni szeretnél,leadhatod a babát.Abszolút szoptatáspártiak,állítólag 15x is segítenek,ha igényled.
Kb. ennyi hirtelen.

Kép
babzsák

Latom meg semmi hir Ozirol es a kicsi Levirol. Remelem mar regen tulvannak a dolgon :!:

Lanyok nem birok labra allni annyira faj a szemeremcsontom. Ma reggel osszeestem. Az agybol a furdobe egy kesz kirandulas... :( A doki szerint a baba valoszinuleg nyom egy ideget. Szoval most fekszem. El is vagyok szontyolodva nagyon...

KépKép
KépKép
pannica

Őzi én is nagyon drukkolok természetesen,de remélem azért már erre nincs szükséged és régen túl vagy rajta,csak nem jutott időd írni...

Rekanna
Ne haragudj,csak tegnap Anyukám elcsábított jógára,pont ugyanakkor van,és mivel már fél4kor végeztem a szülésznővel inkább oda mentem!!Ne haragudj,sajnáltam de nem volt kedvem ott dekkolni még egy órát!! :(
Viszont nagyon rendes ez a szülésznő úgyhogy Ő lesz a végleges..Széles Ágnes..a dokim a Fülöp Tamás!1 hónap múlva pont együtt van szülésük,meg párszor még előttem úgyhogy ez jó sztem!!És Kik a tieid??A Bába most ugyanaz mint a szülésznő??
Ja és tegnap egy szomszéddal taliztam aki ott szült a Szt Imrében(minden baromi jó volt,mindenki kedves volt stb,csak állítólag és ilyet még nem hallottam nem a gyerek sarkából hanem a fejéből!!!vettek vért!!Kérdeztem hogy miért és mondta hogy Ő sem tudja,neki azt mondták hogy itt úgy szokás????Erre rákérdezek j7 keddena dokinál..ilyenről még nem hallottam!!!És Ti jártok a férjeddel szülésfelkészítőre..ja meg itt nagyon benne vannak ebbena homeopátiában..te használsz ilyen gyogyikat??

Babzsák
Nehogy bevidd személyesen a táppénzes papírod..iszonyat sokan vannak,nem nekünk való..beküldöd és 2 munkanap alatt beér,én is így csinálom már..cím:Fővárosi és Pest Megyei Országos Egészségbiztosítási Pénztár,Pénzbeli Ellátási Osztály
1387 postafiók 27!!!csak előtte fénymásold le és azt küldd be a cégednek!!Ja és ajánlva add fel természetesen az OEPnek...

Edi..
Ez a hasszorító ez az amelyiket szülés után is hordhatod hogy hamarabb összemenjen a poccer,vagy ez egy másik??ez csak tartaná a pocid??

Kép
nikky

Ja pattogobolha

Majdnem leesett az állam mikor olvastalak,m a mondatod eleje felett elsiklottam szóval fullra azt hittem hogy KOMOLYAN 4ES IKREID Lesznek..... :lol:
Na nem irigyeltelek volna..sima ikrekért viszont igen :lol:

Kép
nikky

Most irtam egy mailt Ozinek a privat cimukre, hatha a ferje elolvassa... Bizom benne, h. olyan, mint az enyem, aki ha nem velem van, gep elott ul es dolgozik... :roll: :D

Macsek,
Aranyos vagy. Ket het mulva ujra nezik. Megneztem az eddigi osszes leletemet, a vesek mindenhol szerepeltek es rendben voltak, tehat nagy gaz nem lehet, nem regota tart. Mar nagyon varom ferjecsket, megyek is fodraszhoz, ha elbirom vonszolni magam...

Pannica,
Nekem egesz este voltak olyan alhasi fajdalmaim, h. nehezen aludtam ill. inkabb nem aludtam. Mire elaludtam volna, 7-kor jott a postas.... Azt hallottam tapasztaltabb kismamiktol, h. a 36./38 eleg nehez. Utana jobb. Sovany vigasz...., ugye?

Nanett,
Legalabb a szobatok rendben van.
Es orulok, h. en nem vettem meg az ovet... pedig rengeteget utaztam, de a 8. honap korul mar az sem segitett volna, ha mukodik is, en gorcsolni kezdtem vezetes kozben...

KépKép
KépKép
vitte

Hello Lányok!

Őzi: sokat gondolok Rátok! Niztos el vagytok telve a kis Levivel és nincs idő irogatni. Megértem... :wink:

Nanett: remélem akkor talizunk a számod még meg van azt hiszem. :wink: Ja a nevek kérdéséről azért nem írtam mert volt egy bonyodalom...amit most hosszú lenne leírni. Na mindegy, most úgy néz ki hogy a Bálint, György nevet kapja. A Györgyöt apukám után ehhez az egyhez ragaszkodtam. Sajnos Ő már nem élheti meg ezt a szép eseményt, de tudodm, hogy végig velünk van, meg egyébként szeretem is ezt a nevet! A lényeg, hogy előre nem mondunk be semmit, szeretnénk látni a babát, aztán mondjuk a nevet. Márcsak ott tartanánk... :wink:

Edi: nekem van ilyen, de összesen 5-ször volt rajtam. Amikor megvettem utána alig hordtam, mert úgy éreztem magamat mint Nanett. Mostanában veszem fel ha megyek valahova hosszabb időre. Most nagyon jó. Legalább is úgy érzem, hogy tényleg más a derekamnak. Szerintem újat ne vegyél semmi képp. Úgy drága, inkább nézz körül a bababörzén. Én lehet hogy majd eladom, de szerintem én nagyobb vagyok mint te... 176 cm vagyok és én L-st vettem. Sajnos ez a hasfogó a szülés után nem használható haskötőnek. Pedig milyen jó lenne! Akkor megérné. Szóval, ha sokat jössz- mész az utolsó időben akkor ajánlom, ha nem akkor kár a pénzt adni rá. Inkább egy szülés utáni haskötő.

Lányok! Tényleg a haskötőről van valakinek valami tapasztalata??? NAgyon érdekelne. A nagymamám azt mondja vegyek, mert régen is már fáslizták az asszonyok hasát, hogy szép legyen... :roll: Véleméyn?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Bocsi,
En az ovelvezetore gondoltam :)

KépKép
KépKép
vitte

Lányok én 10 percenként bekukkantok nehogy megint lemaradjak vmiről... :lol:

Zsana
Sztem ,bár saját tapasztalatom természetesen nincs,de sztema nagyidnak van igaza!!Csak segíthet..viszont ennek az ellenkezőjét olvastam a neten,már nemtudom h mi volt az indok de negatív véleménnyel voltak róla...szóval ugyanúgy mint minden másnál itt is mindkét vélemény megtalálható...majd rákeresek megint mivel magyarázták..
mind1 szóval én mellette voksolok...

Kép
nikky

Vitte, sejtettem, hogy arra gondolsz. :D

A haskötőről nincs tapasztalatom, mint első babás kismamának.

KépKép
nanett

Megint benéztem,de látom még mindig semmi hír Őziről :( :(

Dorcacs:
ÜDV! De jó,hogy te is a 3.-at várod!!! És nagyjából ugyanakkorra vagyunk kiírva!!! :D :D :D

Pannica:
Hát nem irigyellek :roll: Kitartás!!! Már nincs sok időd hátra!

R.zsana:
Nekem még sosem volt haskötőm,de szerintem se lehetett ez hülyeség annak idején! Nem tudom,lehet-e ilyet kapni, de én sok tornával igyekeztem visszaállni...

Ma értünk a 100. naphoz!!!! Az az érdekes,hogy pont most fogyott el az Elevitem. Tehát a következő 100-as csomag legutolsó darabja aznapra lesz,amikorra ki vagyok írva :D :D (nem mintha a szoptatás alatt nem szedném,csak érdekes,hogy így jött ki..).

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami

Te akkor mindennap szeded az elvitet???és szedted is végig??
Én szedtem terhesség előtt 2-3hónapig meg a 14.hétig rendszeresen,de azóta hanyagolom a témát,m azt gondoltam lehet h attól indultak meg a kilóim ezerrel..neked nincs így??szóval mostmár csak 2szer veszek be egyet a héten...vagy még anyit sem.. :roll:

Kép
nikky

Nikky,
En is szedem az Elevitet, mindennap es szoptatas alatt is fogom.
Megoszlanak a velemenyek, de en hiszem azt, hogy nincs olyan kiegyensulyozott es egeszseges taplalkozas, ami mellett egy terhes nonek nincs szuksege vitaminokra, nyomelemekre stb.
Masreszt, D-vitamin kell a baba csontjainak, kulonben nem tudja beepiteni a kalciumot csak hogy egy peldat emlitsek...
Hogy a kilok attol vannak-e, nem hiszem, ez alkati kerdes.

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok,
hát meg mindig semmi hír Őzivel kapcsolatban... ???:(

Ez a haskötő téma engem is érdekelne, mostanság mit javasolnak, hogy szépen visszamenjen a poci, azt hallottam nagyon gázosan fog kinézni egy ideig :), de talán nyárra majd helyreáll :)

Én már nem szedek Elevitet, a 26. hétig szedtem, azóta Ferrofolgammát szedek (Vas, Folsav, B vitaminok) +Mg-ot, és a doki azt mondta az Elevittel sok lenne...

Olyan szép idő van odakinn, azt hiszem sétálunk egyet a Városligetben a picurral a torna előtt :)

Majd még benézek, hátha van vmi fejlemény...

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!!

Hát,mindennek a teteje,hogy Őziről semmi hír! Én már tényleg izgulok!!!

Nikky! Nagyon köszönöm a címet,ha nem szólsz,bevittem volna a pappert! Így viszont postázom! Tényleg nagyon rendes tőled...

Hasfogó,haskötő téma
Pont tegnap mondtam a páromnak,hogy veszek egy hosszú sálat,és a nyakamba kötöm a hasam,persze ő csak vihogott.Én kevésbé,igazi hatalmas kacsának érzem magam!!!
A szülés utáni haskötőről meg annyit,hogy egy 3. babáját váró barátnőm mondta,h feltétlenül szerezzek,mert visszaalakítja a hasat.
A Nagy Lajos Király út 112-ben,a Mini manó bababoltban lehet is kapni,6-7 ezer,de én tuti veszek!

Kép
babzsák

Sziasztok!
Bbetti, Bacilivi, gratulálok a babócákhoz, nagyon édesek! Őzinek pedig szorítok nagyon!
Lenne pár kérdésem: afp előtt szabad enni?(holnap reggel megyek).
Terheléses cukorvizsgálatot kb. mikor csinálják? A 24. hét körül?
És még valami: csinálja v.ki közületek a Rubint Réka-féle kismamatornát? Egyáltalán van-e értelme, és kb. meddig lehet nyugodt szívvel tornázni?
Köszönöm előre is a válaszokat! Kinga

Kinga Kép
kinga26

Nikky:
sejtettem, hogy korán végzel és ott tényleg nem tudsz egy óráig mit csinálni. Talán jövő héten összejön, nekem mondjuk már nincs sok hátra. Az orvosom Dr. Bardóczy, a szülésznőm vagy bábám (ugyanaz) a Kecskeméti Vera. Nagyon rendes mind a kettő, pont ma voltam a bábámnál Nst-n, minden rendben, jó, hogy nála van az Nst (privát járok hozzá), mert így mindent elmagyaráz. Én 1 hete iszom a málnalevélteát és csinálom a gátmasszázst én minden téren a homeopátia híve vagyok. A férjem 2 előadásra eljött velem, ahol elmondták a szülést, szerintem neki ennyi elég, én meg szintén voltam több előadáson, papás tornán, stb.. A teoriát már kivülről fújom, most már csak az a kérdés, hogy milyen lesz átélni a szülést. :?
Ha van kedved, megadhatod a mobil számod (küldj priát üzenetet) és akkor rajtad keresztül tudok üzenni, ha jön a baba.

Edi:
én egy barátnőmtől kaptam haskötőt, de nem hordom, nem túl nagy a pocakom, én nem hiányolom.

Vitte:
neked mennyit mondtak a málnalevélteánál, hogy igyál. Nálam még egy hétig naponta fél liter 2 evőkanál teával és utána dupla adag.

Téma Elevit:
ez már sokszor felmerült kérdés, én sosem szedtem Elevit-et, az elején csak folsavat, utána meg csak zöldség-gyümölcs. Szerintem mindenki azt tegye amit ő vagy az orvosa jónak lát, az biztos, hogy Elevit nélkül is lehet egészséges nagy babát szülni. Persze aki nem akar vagy tud változatosan táplálkozni, biztos, hogy jobban teszi, ha vitaminokat is szed.

Kép

Kép
rekanna

Kinga!
Az AFP-vel együtt veszik a Hepát is,de össz egy cső vér,és szabad előtte enni,ez 99%.
A terheléses cukor a 26. héten történik.
A terhestornával kapcsolatban,hát,nekem Rubint Réka féle nincs. Viszont míg nem tiltott le a dokim,addig egy olyan DVD-re tornáztam,aminek címe Terhességi Torna,relaxáció és légzéstechnika. Ölveszky L&B(ÖL&B) kiadó.Gyógytornász tartja,és tényleg jó! És kb. 2300 Ft volt,tehát még meg is fizethető.És én minden bababoltban,meg DVD-s helyen látom.

Vitamin téma.Én napi egy Maternát szedek,plusz 2x1 Maltofert,plusz 3x2 Magnerot magnéziumot,és van,hogy C-vitamint,mert a vas felszívódását az segíti. Se az orrom,se az ínyem nem is vérzik azóta,hogy szedem. Viszont elevittel kezdtem,de én azt nem bírtam,szerintem nagyon büdös,és magamon is éreztem azt a bűzt állandóan...és szorulásom is volt tőle. Hogy hízni mitől kezdtem ennyire,háááát......

Kép
babzsák

Sziasztok Lányok!

Gratula mindenkinek! Mostanában nem irtam mert sok dolgom (suli, munka, ünnepek) volt de időnként olvastalak benneteket.
Az lenne a kérdésem, hogy kinek mi a véleménye a szabolcs utcai klinikáról, estleg ismeri valaki Dr. Dancsó Jánost!
Mi a 27. hétben vagyuk és már csak 89 napunk van hátra!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Üdv:
Tüsike

Tüsike
tüsike

Sziasztok Lányok!

Most értem haza, rohantam a géphez, mert attól tartottam, hogy én leszek az utolsó, aki gratulál Őziéknek. De látom még semmi hír!

Dorcacs, Kinga: Üdv közöttünk!

Képzeljétek, ma volt az utolsó vizsgám (egy szigorlat), és ezzel befejeztem ezt a félévet is. Már csak egy van hátra. De azt már nehezebb lesz, a babával. A többieknek még van vizsgájuk, csak ketten lettünk készen, egy szintén kismamával. Meg is kaptuk a többiektől, hogy nekünk könnyű volt tanulni, mert volt segítségünk, mi ketten tanultunk, stb. Még szakdogát kellene gyorsan írni a baba születése előtt. De majd megoldódik az is! Most úgy örülök!
Holnap el is pakolok minden sulis cuccot. Sőt nálunk még a karácsonyfa sincs leszedve, annak is holnap lesz a napja.

Még benézek, hátha ír Őzi sms-t.

Betti, Bacilivi: gyönyörűek a babák! Én is szeretnék már, nagyon-nagyon!!!

Judit

sch.judit

Judit!
Gratula a félévhez! Mindig olyan jó érzés volt befejezni egy vizsgaidőszakot...Mit tanulsz egyébként?Elkezdtetek már vásárolni? Csak azért kérdezem,mert pár nap van közöttünk...

Kép
babzsák

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?