Uristen lanyok leesett az allam annyi minden tortent azota, hogy par napja nem kukkantottam be!!!!!!!!!!!!!!!
Bacilivi! Gratula Nektek, szuper hogy mar te is babazol, gyonyoruek vagytok! Nezegettem a babas kepeket a tieidet es Bettiet es en is sirtam a meghatottsagtol! Sok boldogsagot, oromet es sok-sok tejcsit kivanok!
Vitte: tudom milyen rossz ha egyedul vagy es raadasul ketsegek kozott, de biztos vagyok benne, hogy
nem lesz semmi baj en ugyan errol meg nem hallottam, de ha a lanyok azt mondjak semmi komoly akkor szerintem ne aggodj! Probalj utanaolvasni a problemanak a neten, engem az mindig megnyugtat ha minel tobb infot osszeszedek az aktualis paraimrol...
Ozi Nagyon drukkolok, hogy minden ugy legyen ahogy eltervezted es lelekben veled vagyunk mindannyian!!!! Biztos vagyok benne, hogy ugyesek lesztek
es mar lehet hogy meg is van a kis Levi
Mi ma voltunk ultrahangon, baboca mar 2800 g, ami eleg jo teljesitmeny tekintve, hogy egy honapja meg csak 1600 g volt. A doki szerint ha igy folytatja 3200 g korul lesz szuleteskor. Eddig semmi jel nem utal arra, hogy korabban jonne. Nekem megint nem neztek mehszajat pedig folyamatosan gorcsolgetek es ma ugy fajt a szemeremcsontom, hogy alig tudtam jarkalni (lehet hogy nem kellett volna megmasznom az Akropolist?
) Szoval mindig csak legyint a doki, hogy ez jo, teljesen normalis.
A placentan neztek a felhalmozodott kalcium mennyiseget es ennek alapjan az 1-2 kategoria koze soroltak be.
A 3-as a szules.
Tudtok valamit errol a kategorizalasrol??? Nekem ez teljesen uj....
A jo hir, hogy a baboca ugy nez ki nagyon jol viselkedik, szepen iveli a kis gerincet es a kis feje is lebolint, jo pozicioban van
ugy orulok!
bocsi kicsit hosszu lett....
Dijcsi: gratula, tok jo, hogy benne leszel a kismamaban!