Új privát üzeneted érkezett!

oké, oké, da ha véletlenül megmutatja, azért elmondod? ;)

hopihe79
Budapest

Sziasztok!

Mi is holnap megyünk uh-ra. (17.30)
Remélem maradunk rózsaszínek! Már nagyon izgulok!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84

Sziasztok!

Csöppke
Nagyon szép név és a becéző formája is aranyos!

Linacska
Mesélj majd, mi volt a gasztrón, drukkolok!

Rokakoma
Ez tényleg kegyetlenség velünk szemben :lol: Hogy bírjátok ki, én belepusztulnék a kíváncsiságba...:)

Pihe
Rohanj majd a hírrel hozzánk! Nagyon erős kislány megérzésem van veled kapcsolatban amúgy :)

Arra gondoltam, hogy a táblázatba kerülhetne még egy oszlop a babák nevével (persze ha nincs ellene kifogásotok és Linacska bevállalja :)). Nem mindenkinek van a vonalzóján, így egyszerűbb lenne észben tartani.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz: majd rohanok! :) kár, hogy telefonról nem tudok írni, megírnám rögtön :) ha megmutatja! :) annyira érdekes, hogy eddig mindenkinek kislány megérzése volt velem kapcsolatban :)

hopihe79
Budapest

Brunhild
Ez az oldal nagyon jó, kisebb vagyont el tudnék költeni :oops:
Nagyon visszafogott vagyok ezen a téren, Lucának ilyenkor már mindenfélét összevásároltam...
Hogy vannak a fiúk? Lázasak még?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz ;)

A fiúk még mindig lázasak, Etelének már jobb a közérzete, nem fáj a feje, de lázas, sápadt, étvágytalan.. Bendegúznak ma hasmenése van, gondolom a gyógyszerektől, mert 3 napja jóformán nem eszik, néha a feje is fáj még. Mind köhögnek.

Nimródot az éjszaka az emeletes ágyról szedtem le :shock: hallom, hogy sír (szokott néha éjjel), átmegyek, és látom, hogy valaki ül a létra tetején...Nimród..gondolom felmászott, de aztán mégis megijedt a sötéttől.. Nem tudom, mit tehetnénk, éjszaka még sosem próbált felmászni, napközben pedig nincs ott a létra..de éjjel, sötétben, álmosan felmászni nagyon veszélyes :shock:
20140901114303

szegény Nimród, biztos nagyon megijedt! :(

brendonban anyák lapja kuponnal a hauck minden egyben babakocsi 64ezerért kapható:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

hopihe79
Budapest

Volt már valaki itt? http://dinopark.kristall.hu/

Szeretnénk tavasszal/nyár elején egy napra kiruccanni és megnézni...biztos nagyon szép. Az állatkertben Bécsben már voltunk párszor, az nagyon szép..Ez messzebb van, de úgy gondolom, egy nap alatt meg lehet járni nyáron :roll:
20140901114303

Juj, ez nagyon tuti brunhild!
kivancsika
Budapest

Brunhild
Barátaink jártak itt tavaly nyáron (két fiúk van), ők nagyon-nagyon élvezték, azt mondták, hogy igényes, kulturált.
Szegény Nimród! Nem mondta, miért ment fel?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Most kaptam mailt, hogy Etele osztályában ma már csak 9-en voltak! (a 24 gyerekből)... :?
20140901114303

Addisz, Nimród nem sokat mondd még :)
Luca jobban van???

Szerintem is nagyon élveznék a fiúk, sajnos csak most télen fedeztem fel :) Remélem sikerül elmenni majd. Szállás is van ott, de az már luxus lenne...úgy számoltam, 1 nap alatt meg lehet járni, esetleg Sopronban megszállni, az olcsóbb. :roll:
20140901114303

Sziasztok! Ma voltam uh-n a sima rendelőben, mondjuk csak azért mert azt mondták, hogy ez a hivatalos. Felháborító volt! kb 2 perc volt összesen az adminisztrációval és az uh-val együtt.Jó alapos mi??? Még jó, hogy voltam nemrég a genesisben, különben biztos agyvérzést kaptam volna a dühtől!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Brunhild, sajnalom a fiukat :( Hihetetlen, hogy ennyi a beteg! Erdemes igy meg orat tartani?

Hopihe, en is nagyon varom a hireket! Irj minel gyorsabban :)

Gondolhatjatok, hogy a csaladban milyen nagy nyomas, hogy kerdezzük meg a nemet. Eredetileg ugy terveztük, hogy meglepetest szeretnenk, de most mar en is egyre nehezebben tartom magam az elhatarozashoz :? Ferjem viszont kitart, ugyhogy nem fogjuk megkerdezni :) Addig lehet fogadasokat kötni :)

Szerintem ha valakinek van ideje mostansag erdemes kijönni a becsi allatkertbe, mert most született valamikor kis elefant es allitolag nagyon edes :) Ha jol emlekszem azt olvastam valamikor, hogy Europa legjobb allatkertjenek valasztottak meg 2010-ben.
En is tervezem, hogy majd valtok eves jegyet (kb. 8000 Ft, de lehet, hogy diakkent meg olcsobbat is kapok), mert hozzank viszonlyag közel van es akkor majd lehet setalgatni ott :)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Gydavid, nagyon sajnalom :( Hihetetlen, hogyan kepesek viselkedni ... ertem en, hogy ök minden nap ezt csinaljak, de nem kepesek felfogni, hogy ez masnak milyen fontos? :(

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Brunhild: Ez nagyon jó, Zéti is élvezné tutira. De ehelyett marad a tavaszi nosztalgia gőzösözés Pesten vidámparkkal, állatkerttel egybekötve. :-) Fiaidnak jobbulást, remélem te nem leszel beteg.

Csöppke: Sebi :-) aranyos nagyon.

Uh-soknak megy a drukk holnapra.

Mi 16-án megyünk 4dre. Remélem addig lesz valami változás odabent, mert olyan érzésem van, mintha a háta lenne a köldököm felé, és lent is, fent is a beleimmel focizna. :roll: szinte érzem, ahogy megbillenti őket. elég bizarr :roll: :roll: :roll:

Voltam védőnőnél tegnap, minden oké. csak a reggeli 500 mg c vitaminomat mutatta ki a vizeletből a teszt. :-) Hihetetlen, h milyen gyorsan ürül ki a szervezetből. A bevétel és a pisi közt kb 35 perc telt el... A kilókat inkább hagyjuk, úgy látom ez a hízás nálam genetikus, hiába nem eszem többet mint régen, és nem is nassolok, a vacsiról nem is beszélve, rakódnak le sorra a kilók....

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Érdekes ez a hízás dolog! Én amilyen iramban terhesség előtt híztam, ahoz képest most talán 1-2kg. most ugyanannyit mért a védőnő mint 2hete. Persze nekem alapból is sok a 105.
Valamiért nincs étvágyam, pedíg ma is kaptunk hipp-hopp egy fél disznót!?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Gydavid: Sajnálom az uh-t, én is jártam így... Még jó, h voltatok magánba.
Fél disznó? Küldhetnél nekünk is.
Dávidod hogy van? Mit szól a kis tesóhoz?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Gydavid :?

Rokakoma, mi kétszer (vagy háromszor) voltunk az állatkertben, és nagyon tetszett, nekünk is, és a fiúknak is. Az idén is szeretnék egyszer elmenni :)

Netty, én is felszedtem újból egy kilót :shock: Lassan már nem vagyok olyan biztos benne, hogy most is csak 10 kg-t fogok felszedni...Lehet, hogy a negyedik terhességnél megdöntöm saját súlyrekordomat :?
20140901114303

3 hét múlva utazom Mrleohoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Leo: De jó. És maradsz is ott? Vagy haza jössz? Hogy alakult így a dolog?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty
Már hiányoltunk, jó, hogy jöttél! Zenta focista lesz :lol: ?

Gydavid
Hát igen, felháborító, hogy egy tényleg alapos és lelkiismeretes uh-t csak akkor élhetünk át, ha magánba megyünk...

Leo
Szuper! Gondolom már alig várod a találkozást. Meddig maradsz?

Brunhild
Meg lehet járni egy nap alatt, az ismerősömék is úgy mentek, hogy belföldön nyaraltak (valahol a határhoz közel) és onnan ruccantak át.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

brunhild,
mi voltunk tavasszal a Dínó parkban. Tényleg nagyon jó. Lilit nagyon érdekelte, pedig előadásra nem is ültünk be. Viszont ha elfogadsz egy jótanácsot, GPS nélkül ne induljatok el. Olyan eldugott utakon lehetett odajutni, hogy csak úgy magunktól nem biztos, hogy odatalálunk.

rókakoma,
tényleg van kiselefánt? Bár a mostani hosszú hétvégénken csak egy Bécs belvárosi sétát tervezünk, meg a Sonnenthermét. Schönbrunnban a húsvéti vásárt szeretjük, de már nem olyan az sem, mint pár éve volt.

Gasztrón minden ok volt, azon kívül, hogy 1,5 órás csúszás volt. Időponton kívül jött egy anyuka, tisztára kiborított, mert mindenki elé be akart menni, mert ő 2 hónapos babával van... Mindenki másnak időpontja volt, mindenki 1,5 órája várt kisebb-nagyobb gyerekkel, de ő előre akart menni. És ráadásul az a 2 hónapos baba "csak" aludt a hordozóban, semmi gond nem volt vele, az enyémet kb. 8x szedtem ki a liftből, nekiindult a lépcsőnek, bement a nővérpultba... Na és a vége az lett, hogy doktornő fél 5-kor kiszólt, hogy még két időpontosa van, neki 5-kor el kell menni, és most el is fog, mert családi programja van, úgyhogy jöjjenek vissza pénteken. Olyan jól esett, komolyan, pedig alapvetően nem vagyok rosszmájú.
Májusig még szedjük a gyógyszert, akkor megpróbálják elvenni Levitől, nyáron meg újra lesz tejterhelés. Bárányhimlő maradványoknak állítólag nem így kellene kinéznie, lassan az 5. hét is eltelik, és elég csúnyán látszik még.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Leo, nagyszerű! Kép

Addisz, most látom, hogy akkor a Johanna végleges :lol:

Rokakoma, a suliban ma már nem is tanultak semmit, nem is volna értelme...
20140901114303

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, hosszabb útra mindig GPS-szel megyünk, de már így is eltévedtünk Bécsben :oops: Kivéve, amikor utoljára mentünk, itthon felejtettük a GPS-t :twisted: , és 2 órát keringtünk a belvárosban (körbe-körbe...), amig megtaláltuk a Schönbrunnt :roll:

A korházról pedig amit írsz :?
20140901114303

Brunhild,
a másfél óra csúszás amúgy nem azért volt, mert hú de lassú a doktornő, hanem később tudott lejönni az osztályról, mert ott is munkája volt. Szóval nem lébecolt, meg ebédelgetett, hanem nem tudott előbb elszabadulni. Én az ilyet maximálisan megértem, és el tudom fogadni, hisz fent az osztályon is a munkáját végezte, és azt is megértem, ha kivételesen a családjával programja van (volt ő szegény még este 8-kor is ott), de ez a nő akkor is kiborított. Főleg, hogy nem kért, hanem szinte úgy érezte, hogy neki jár, hogy előre engedjük, ja, mert ő amúgy fogorvos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Brunhild, jobbulást a fiúknak.

Ultrahangosoknak megy a Drukk!

Mrsleo,gondolom már nagyon várod!

Én péntekre kaptam időpontot Hajdú Krisztinához, a Praxis rendelőbe 12.20-ra

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Brunhild
Te vagy az első, aki észrevette :lol: Tegnap előtt írtam át a vonalzót, kíváncsi voltam, hogy mikor tűnik fel :) Igen, úgy tűnik, hogy végleges.

Vivcsen
De jó, hogy ilyen hamar kaptál időpontot! Biztos megnyugtat majd, szerintem jól tetted, hogy bejelentkeztél.

Linacska
Akkor hosszú napotok volt... Hát, arrogáns, tolakodó emberek mindenhol vannak sajnos és egy másfél-két éves gyerekkel tényleg nehezebb hosszú sorokat kivárni, mint egy alvó csecsemővel.
Mit gondolsz, bővíthetjük még a táblázatot egy neves oszloppal?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

linácska: köszi a táblázatot! :)
szerintem nika74et kiveheted belőle, novemberben volt utoljára, nem hiszem, hogy jelentkezni fog még. Ha mégis, max visszakerül :)

vivcsen: de jó, hogy ilyen hamar kaptál időpontot! Ő majd biztos megmondja a tutit, és utána megnyugodhatsz! :)

mrsleo: de azért majd onnan is fogsz tudni írni!? :)

netty: jó, hogy jöttél! hogy állsz a tapéta, szőnyeg stb kiválasztással?

gydavid: ez tényleg bosszantó, hihetetlen különbség van a kórházi és a magán UH között :( pedig mindkettőért mi fizetünk.

hopihe79
Budapest

Addisz: én is észrevettem, csak azt hittem, hogy már rég beírtad :)

hopihe79
Budapest

addisz,
persze, bővíthetjük. Majd legfeljebb a jónásos vagy a vágyas oszlopot elrejtem, hogy ne legyen olyan nagy a táblázat, és még olvashatóan fel lehessen tenni.

hópihe,
én már gondoltam, hogy olgit és vivikét is el lehet rejteni, ők is csak bejelentkeztek, de azóta sem jöttek. Vivike a kecskeméti topicba is bejelentkezett, de oda sem írt azóta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Beírtam a neveket amikre emlékeztem, szóljatok, ha valakinek már megvan a név, csak kifelejtettem.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: én is gondoltam Rájuk is. Szerintem a rejtett sor jó ötlet, bármikor újra felfedhető! :)

hopihe79
Budapest

közben meg is csináltad! :) szuper!

hopihe79
Budapest

Linácska, értem én, én is megértő vagyok, de akkor is...
Köszi a táblázatot! Amúgy igazad van, lassan a Jónást, meg szerintem a "vágyat" is ki lehet venni, már úgysem számít :roll:

Vivcsen, nagyszerű! Utána nyugodtabb leszel!

Láttátok? HAVAZIK!!! :?
20140901114303

Sziasztok!

Lina! Én nem jól vagyok a táblázatban. Most vagyok 20+1 és júl. 19-re vagyok kiírva.Köszi.

Hajrá Ultrahangosok! Vivcsen nyugi!

Én ma bementem a kórházba az afp eredményemért. Még nincs kész, egy hét múlva érdeklődjek. Akkor leszek 21. hetes. Mondtam, hogy akkor most már ne is törjék magukat, mert nem érdekel. Ha nem jó, akkor kb.1 hét mire amniocentézisre jutok, annak meg nem lesz meg az eredménye a 24. hétig, utána meg már nem lehet elvetetni a gyereket, akkor sem ha beteg, csak ha az élettel összeegyeztethetetlen betegsége van, azaz születés után vagy még méhen belül elhalna. Nagy utánajárás után és nem kis lelki szenvedéssel biztosan el lehetne intézni, hogy beindítsák a koraszülést, mindezt a diagnosztika lassúsága miatt.Nem értem, hogy akkor minek költenek erre a vizsgálatra, ha utána ezen bukik az egész.

Amíg vártam a rendelő előtt összeszámoltam, hogy összesen 22 várakozunk és ebből csak én nem voltam roma. Ez csak egy tény, egy észrevétel, nem kell kommentelni.
jjucuss
Eger

Lassú vagyok mint egy csiga :( Köszi, nagyon szép így a táblázat :)
Úgy emlékszem, Hemejnek is megvan már a név, Jasmin, ha jól emlékszem.
20140901114303

Sziasztok!

Megvagyunk, csak Fruzsi bárányhimlős, Zsófi meg csak simán nyűgös, gondolom ő is beteg lesz.

Ma voltam dokinál, Gábor jól van, sokat nőtt, a feje kb másfél héttel nagyobb a koránál, ez anno a lányoknál is így volt, úgy látszik, minden gyerekünk a nagy fejünket örökli :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jucuss :shock: :?
20140901114303

Hú, Panndi, bárányhimlő :? Kitartást és gyors gyógyulást!
Jó, hogy Gábor baba jól van! Bruni is egy héttel nagyobb, azt hiszem ő sem lesz pici törékeny leányzó :lol:
20140901114303

Linacska
Szuper a táblázat, köszi!
A 3 lányt szerintem is elrejtheted, nem hinném, hogy visszatérnek hozzánk.

Pihe
Csak néhány napja döntöttük el, hogy marad a Johanna, nekem még ízlelgetnem kellett egy kicsit :)

Panndi
Jaj, jobbulást Fruzsinak, remélhetőleg kevés pöttyel és kellemetlenséggel megússza!

Esik a hó?! Neeee! Tavaszt akarok, MOST!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Húú, végigolvastam ám a termést!

Tök jó, hogy szinte már mindenki tudja baba nemét.

Jobbulást a gyerkőcöknek!!!

Képzeljétek, az Auchan akcióban nekilendültem a vásárlásnak, eddig ugyanis semmit se vettem. Na, most aztán pótoltam! :) :) ÉS ANNYIRA JÓ VOLT!! (a pénztárnál aztán kikerekedett a szemem...)

Lina
Köszi az érdeklődést, nem volt ma net nálunk, ezért nem tudtam előbb írni. Remélem, még olvasod. Ha ráérnél holnap, összefuthatnánk, mert bent leszek, mennem kell még a gazdaságiba, meg elmegyek szerintem az ÁNTSZ-be. Ja, meg harisnyát kellene beszereznem. Szóval holnap??? Bocs, hogy csak most szólok.
Jó, hogy Levinél minden rendben volt!
Bölcsis kérdésre én nem tudom a választ...

Csöppke
Szép név! :)

Leo
Na, akkor együtt hamarosan a Leo család!! :) de ne csigázz már minket, hogy meddig maradsz ott!!

Addisz
Jobbulást, remélem, már hamar elmúlik Luca baja. Nekem is tetszik a Johanna! :)

Jucus
Hajrá három fiú!!! :) kollégámnak 4 lánya van, egy ismerősnek 4 fia, sokszor összejárnak, és egyikük se bánja, hogy így alakult. Sőt mindegyik család a másikat sajnálja... :(

Róka
Az én férjem se akarta tudni a nemét, de győzködtem, hogy jobb így készülni, aztán az ultrahangosnál hamar kiderült minden :)

Bruni
Ha már ennyiszer mondták, hogy lány, tuti az lesz! :)

Netty
Elárulod, mennyi az annyi? Nekem nagyon ingadozik a súlyom. Egy este fel tud ugrani egy kiló, aztán van, hogy két nap múlva le is megy.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Panndi: Zsófi még nem volt himlős? Szegénykém akkor biztos elkapja most... Te voltál?

Vivcsen: Hidd el minden rendben lesz HK-nál. Bár én nem ismerem, de az olvasottak alapján a legjobb kezekbe kerültél.

Pihe: A héten várom a pillangókat. Eddig egy futó szőnyeget vettem az ajtó elé, rózsaszín-lila, Angel felírattal. Tüneményes :-) Megtaláltam álmaim lámpáját is, csak a még meg sem érkezett fizimet is elköltöttem már látatlanba :-) Meg lenne a függöny is, szép dekorral, de az se két forint. Ja és kell egy nagy szőnyeg is a szoba közepére, de az meg legalább egy 20as, és akkor keveset mondtam. Szóval csak szépen lassan. :-) Minden hónapban csak egy dolgot.
Most még ki kell nyögjek egy telefont magamnak, mert ha elmegyek táppénzre, a jelenlegi cégest leadom, a privátom meg egy kaka. Az is egy vagyon, ha be akarok kerülni egy bizonyos tarifacsomagba, ami hosszú távon megér, ahhoz most kell perkálni.

És persze Zétényem kinőtte a sportcipőjét, de még a tornacipőjét is. :?

Linácska: Én 30 lettem időközbe :? sajnos...

Jucus: A romás sztorit mindig felmérem én is a kórházban. Mindig a magyarok vesztenek. :roll:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

gil,
a holnap most nem jó, Levi délelőtt kap két védőoltást, és ha nincs semmi gond, akkor délután megyünk vele angolra. Szurik után tuti alszik egy nagyot. Jövő hét hétfő-kedd még itthon vagyok.

netty, jjucuss,
javítottam a táblát, legközelebb már úgy teszem fel.

Lucababának Luca lesz a lánya, vagy Luca a már meglévő kislánya? Ebben nem vagyok biztos.

Panndi,
hogy hogy Fruzsi lett bárányhimlős? Zsófi nem? Vagy ő már volt. És ilyen piciként hol szedte össze? Mert ok, nálunk Levi Lilitől, de nálatok? A PoxClin tuti volt rá, nem vakarta Levi egyáltalán.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: én csak azt tudom, h Addisznak a lánya Luca. De hogy Addisz Luca-e????

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

linácska: igen, azt írta, hogy talán most lesz Lucababája :)

hopihe79
Budapest

jajj, akkor én beszélek félre, bocsi.
le is fekszem 8) :oops:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty
Ez aranyos volt :lol:

Addisz