Jaja itt a várva várt jó idő, mindenki csak kifelé!!!
Még az ember kedve is jobb ilyenkor. Én is kicsit jobban, bár még azért vannak villanások. De tudatosan tréningelem magamat
Nyuszi, mi ez a lap teteje-megjött dolog? Lemaradtam?
Mi is a Tesco-sat használjuk Emmának, 12 órát simán kibír, bár az én csajaim nem csak hason alszanak. Pörögnek, forognak, mászkálnak éjszaka az ágyban.
Örülök, hogy jól sikerült az Interspar-ozás, sok újdonság volt nekik.
Kata, jobbulást Bálintnak! Ez a kutacsos dolog nem hangzik túl jól. Erre nem mondott semmit egyik doki sem? Még akkor is, ha épp visszahúzódott.
Lpemoni, hogy van Matyi? Náthás még? Sajnálom, hogy Fanni ennyire küzd a fogaival. 4 egyszerre
Ráadásul rágó?
Hát kitartást Nektek, nekünk még az egy is szörnyen megviseli Emmát. Milyen az új kocsi? Kipróbáltad ebben a jó időben?
Timi, Alexának gratula. Ebből állt fel nekem is mindkét csaj egész rövid időn belül. Max 1-2 nap. Viszont vigyázzatok, vigyázzatok! Nekünk is így kezdte Emma. Aztán hát mi is kímélni akartuk Mírát, és szép lassan rendszer vált abból, hogy átjött közénk, virgonckodott, hangoskodott. Most meg szenvedünk a leszoktatásról, mert nem állapot, hogy a gyerek hajnalban szórakoztatni akarja magát, illetve szórakoztatni akar minket
Éljen az új cipő! Jó fej apa, hogy ennyire kényeztet. Meg is érdemled!
Szizzsófi, gratulálok Katának is! Nagyon ügyesek ezek a mai gyerekek
Az enyémek hol voltak ilyenkor még a felállástól
ALvás napközben nekem is rég volt, de mióta éjszaka másfél óra virrasztás van gyerekenként, le KELL dőlnöm, vagy kidőlök. Szunyálj csak, ha szükséged van rá.
Dorcsi, reméltem, hogy jól fog sikerülni a Minimuzsika, talán legközelebb nem egyedül fogod hallgatni a csajszit
A csúszdát az én Mírám is imádja, vettünk is egyet neki az udvarba. Talán már nincs messze az idő, hogy fel is állítsuk neki.
Rana, miért gond az, ha a gyereket ingerli a rács a felállásra? Olvastál, hallottál erről valamit? Nekem Míra akkor állt bizony fel, mikor bekerült a rácsba.
Az elalváskor állva sírással én sem sokat tudok kezdeni. Bár már mostanában nincs rá gyakran precedens (max éjjel, de azzal a dologgal amúgy sem tudok mit kezdeni). Szóval egy ismerősöm azt mondta nekem erre, hogy le kell fektetni a gyereket. Aki úgyis fel fog újra állni. Akkor még egyszer vissza. És ezt 83szor, ha annyiszor kell. Hát, én nem tudom, hogy működne ez
Ma bababörzén voltam, egy csomó szép nyári rucit vadásztam a csajoknak potom pénzért. Addig azok a lányok vigyáztak a bébiimre, akikkel nyaralni is megyünk. Baromi jól elvoltak, élvezték az együttlétet mind a négyen. Most már nyugodtan vágok neki az egy hétnek, lesz ki néha gardedámolja mellettem a lányokat
Néha esetleg le is fogok tudni ülni. Ja, de hogy ne legyen miden fenékig tejfel, apa egy nappal a nyaralás előtt legénybúcsúra megy. Csak másnap jön utánunk Aládiba. Én meg cuccoljak le egyedül nyaralni a két törpével