Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok ha valakit érdekel

Kép
peg perego aria twin
makulátlan 40ezer ajándék esővédővel pelustáskával

lanyané

illetve hőmérsékletjelzős csúszásgátló kádba nagy méretű
3000ft békás

2 db kiságy nem börtönrácsos hanem léces:)
5000/db

képek a lányok weboldalán alul az eladó cuccok közt valamiért nem enged ide képet tölteni mégeggyet :oops:

lanyané

Lpemóni,nem is láttam,hogy írtál az előző két hsz-em között.És milyen pelust használtok?
Fél6 :roll: de éjjel nem keltek,ugye?

Dorcsi,de legalább találtatok egy jó játszóházat :lol:
Na,akkor kipróbáljuk a tescostCsak nagyon ritkán járok oda,inkább interspar :roll: Na mindegy,max beszaladgálok pelusért ha bejön.
Mi sem hálózsákozunk,és szerintem már nem is fogom elkezdeni.Mintha valaki írta volna,hogy ilyenkor már nehéz hozzászoktatni őket.Nemsoká jön a meleg,(hihi,holnap :D )és akkor az sem lesz baj,ha kitakaróznak.

Ja,Törpi,nem az enyém a laptető,meg is jött :lol: :lol: :lol:

Lanyané,hogy vannak a csajok?Megnéztem az 1 éves videótokat :D Édesek!
Én majd esernyőre csukahtó kocsit veszek valamilyet,mert megtelik a csomagtartó a babakocsival. :evil: Pedig kombi.

Tényleg babus,herqules jó?Tetszik nekik?

Reunion,Balázsnak éjjel ha véletlen felkel én is vizet adok,de ő jó evő,Noémi meg amúgy is carabbul eszik,már 3 kilóval lemaradt,így őt megetetem.Érdekes,mert kel 3-4 napig,aztán 3 hétig nem...aztán megint... :roll:

Vért nekünk is onnan vettek,ahonnan a nagyoknak,könyökhajlatból,vagy minek hívják.

Tényleg Timi,mikor lez eredmény?
Vendég

Nyuszi,
én Activ Baby fan vagyok, nekem a Tesco nagyon nem tetszik, többször próbáltam, és mivel Pampers mindig akciós valahol, árban sem jobb egyáltalán - de ez csak az én véleményem.
Amúgy pedig de, éjjel is kelünk, vagyis inkább ébredünk sokszor :-(

Dorcsi,
én csak második kocsit próbálok megfelelőt találni, mert nekünk Maclaren Twin Technonk van, amit egyszerűen imádok, csak épp nem fér be az én autómba. Szóval nálunk a méret a lényeg :-) a második kocsinál, esernyőre csukhatós tolóka mindkettő...

Móni

Kép
lpemoni

Sziasztok!

Reggel írtam egy jó nagyot és elszállt. :twisted:

Nyulasz: tegnap már megvolt az eredmény, ahogy én látom a vérszegénység rendeződött teljesen, viszont mintha valami gyulladás lenne- mondjuk lehetett is, mert ugye most volt ez a 3 napos láz. Majd 10-én megyünk a kardiológiára, akkor okosabb leszek. Már 3 kg eltérés van köztük? Nem semmi, de végül is nem lehetnek egyformák, a fiúk többnyire erősebbek, nehezebbek, Noémi meg kis törékeny nőci. Mégy a végén topmodell lesz!

Alexa ma megint hajnalban kelt. 3-kor apja visszaaltatta, 5-kor meg hozta át, mert legalább Hangát hagyja aludni, ha már minket nem. Na a kisasszony bealudt hozzám bújva 1 óra duma meg vigyorgás után.

Voltunk Camponaban, végre vettünk apának ezt-azt, mert már nyúzott egy ideje. Így megy ez nálunk-én utálok próbálgatni, vásárolgatni, ő meg nem hajlandó nélkülem. Zoknit nem találtam a lányoknak olyat, amit nem szednének le, de azért vettem. :D
Ettem egy nagy gyros tálat, csak a jó kis jegeskávét sajnálom, de a lányokkal oda meg sem próbáltunk beülni. Jó volt kicsit csavarogni, nézelődni és én is kaptam egy sportos szandit, amilyet már évek óta szerettem volna, de sajnáltam rá a pénzt-apa meg most nem engedett a rinyámnak, felpróbáltatta, és már vitte is a pénztárhoz. Azért nem tiltakoztam nagyon meggyőzően! :wink:
Lányok nagyon élvezték, Alexa nem is aludt még ma semmit, most is mesél a kiságyban-alvás helyett. Nagyon élvezi a tömeget, zsivajt. Hanga meg elaludt, amikor úgy gondolta neki elég volt a látnivaló.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Lpemóni,sajnálom az éjjeleket,hát igen,így valóban nagyon korai a fél6 :?
Nekem sem az árral van gondom,illetve nem azért akartam a tescost kipróbálni,hogy olcsóbb lenne,egyszerűen átázik reggelre az actív baby. :? Mi eddig a babylove-t használtuk,a dm-est,(meg néha liberót,huggiest)az nem ázott át,csak gondoltam váltok,mert az elég vastagnak tűnik,aztán gondoltam a melegben jobb lenne valami vékonyabb.
Vendég

Timi,éljen az új szandi :D
Na,kiváncsi vagyok doki mit mond a vv eredményre,de az tök jó,hogy nincs nagy gond!Biztos ez a 3 napos láz látszik a leleten.
Milyen zoknit,és hol?
Szökőkútnak örültek? :lol: Noémi még dumált is neki :lol:
Vendég

Nyulasz: nem működött a szökőkút, de pl. az egyik üzletben Hanga vígan gyömöszölte a szájába az egyik férfipólót-túl közel parkoltam a babakocsival. A kajáldás résznél Alexa megállás nélkül mondta a magáét és lazán túlkiabált vagy 5 busznyi gyereket. :shock: Iszonyat nagy hangja van és csak simán dumált. Sima zoknit vettem nekik a H&M ben (Alt Gr billentyű+ a c billentyű, már a múltkor akartam írni, csak most jutott eszembe), nem csuszás gátlós, de láttam azt is!

Akkor jól emlékeztem, hogy a DM-es pelus vastagabb! Na, nekem ezért nem jött be. Most van egy csomó mindenféle pelenkára kuponom, úgy döntöttem kihasználjuk, így kipróbáljuk az összes pelust.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Szizzsófi: ügyes Kata! Tegnap Alexa Anyósra mászott fel, a combján támaszkodva meg nyújtogatta a karját, hogy vegye fel. Csak lestünk! Aztán jött Hanga hozzám, de neki még nem elég erős a karja a nagy fenekéhez! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: igen, nagyon szeretik Csajok föleg azt a karfát :lol: :lol: amugy ülésre sztem ua :lol: talán 1-2 centivel keskenyebb espritnél, mert multkor befértünk a dokihoz nem kellett kinyitni a másik szárnyát az ajtonak :wink:
espritet még nem vitték el :cry: felraktam ikresre meg expresszre is, csak bejön vmelyik :wink: herkit is az expresszen vitték el :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Sziasztok!

Timi, én is rágom már Apa fülét egy jó kis plázázás miatt, hagy legyenek a babák egy időre plázacicák! :lol:

Nyulasz, írtad még a múltkor, hogy Noémi sír, mert nem tud állásból leülni. Hogyan oldódott meg a dolog? És mennyi idő alatt? Nálunk most ugyanez a helyzet. :?
Nem tudom, hogy szökhetett ki a pisi az Active Babyből... Mondjuk nekünk is megesik, nagyon ritkán, de én 15 órát is hagyom néha ugyanazt a pelust :oops: (pont azért, mert szinte soha nincs vele semmi baj). Nem lehet, hogy nem szorítod meg eléggé? Én ha nem merem eléggé megszorítani a pocaknál, akkor fordul elő nagy ritkán ez a probléma. Pedig enyémek is mindig hason alszanak.

Törpi, kakis sztorin én is nevettem, még Apának is felolvastam, hogy tudja, ránk is ez vár! :lol:

Zsófi, nektek mekkora a karámotok (hány szögű)? Mi kaptunk most egyet kölcsön, de hiányzik egy talp, így csak 5 szögűt tudtunk felállítani, de sztem nagyon kicsi a két gyereknek (plusz egy felnőttnek meg pláne... :roll: ).

Most szereltük össze (a két gyerek meg izgatottan kurjongatott), de még nem próbáltuk. Ráadásul nem tudom, jó ötlet-e Lettit rácsokkal izgatni a felállásra (lehet jobb lenne a habtapi csak úgy natúran, ahogy Timiéknél van...) :roll:

Nekünk is fejvénából vettek vért az 5 hetes kontrollon, szegénykék nagyon sírtak. Pedig állítólag csak egy szúnyogcsípés... :roll: :roll:

Na megyek, mert kel a banda.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófi! Nekünk is ugyanilyen a másik karámunk, mint a tiétek. Ez a kölcsönkapott viszont teljesen más (külföldön vették), ú.hogy sztem nem is kapható hozzá talp. Marad az asztalos. :? Ráadásul mi nem tudjuk a falhoz tenni (tényleg, a tiétek nincs a falhoz rögzítve? ), mert az egyetlen szabad falfelületen radiátor van. :?

Akinek a babái túl vannak már a felálláson: elalvásos sírás helyett állva üvöltéssel mi a teendő? És a kiságyban való álldigálás utáni eleséssel??? Próbáltam tanítani L-nek, hogy fogja lejjebb és lejjebb a rácsot míg le nem ül, de annyira szorítja a kis kezével a rácsot, hogy nem tudom lefejteni az ujjait. Most is Ajsi alszik, Lettit meg megszántam, kivettem, és most itt rendetlenkedik az ölemben...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

nyulasz köszike jol vagyunk egy honap és a két éveset nézheted:)
nem mondom ,hogy eggyre könnyebb velük
már visszadumálnak 8)
nekem esernyő nem jött be az összes nyeklik nyuklik volt vagy 3 fajtám
illetve az sem foglal kis helyet :wink:
meg olyan nehéz összecsukni á
én nagy babakocsi őrült voltam volt vagy 10 db :oops:
kisérletező tipus vagyok :lol:
nem kell az enyém megvenni de ha adhatok egy tippet menj be egy brendonba probáld ki a peg peregot és rájössz miről beszélek :wink:
nagyon könnyű 9kiló megáll magában
nagyon lapi igy a kis civicem csomitartoja aljában meglapult
és nagyon könnyű tolni benne a csajokat siklik minden pályán :wink:

lanyané

Sziasztok!

Nagyon ki voltam a napokban. Bálintnak szerdán este kezdődött a hőemelkedése. Akkor kapott Germicidet, ahogy írtam, és másnapra már nem volt gond. Egészen délutánig. Aztán úgy tűnt a kutacsa is dudorodik. Nagyon megijedtem. Elmentünk megint a dokihoz miután a lázát levittem, és megnézte a dudort. A gyerek épp ordított, és a kutacsa nagyon feszült és dudorodott. A doki is mintha megijedt volna. Aztán megnyugodott a karomban, és a doki vizsgálgatta, a kutacs pedig szépen normalizálódott. Furcsa volt az egész. Ma fül-orr gégészeten voltunk. Míg tegnap a dokink - aki elég idős nő - azt mondta, hogy piros hólyagos a torka, mára a másik doki semmit sem látott, se a fülében, sem a torkában. Aztán dél körül megint felment a láza. Nagyon beparáztam megint, mert a kutacsát néha ilyennek, néha olyannak láttam. Nem tudtam már hová forduljak az ijedtségtől, és imádkoztam, én is és még egy kedves házaspárt hívtam fel, akik olyanok nekem, mint a nagyszüleim. Aztán Bálint jobban lett. Estére se ment fel a hője. A félelmeim is teljesen elmúltak. De rémesen hullámzó voltam én is, épp ahogy Bálint állapota. Lehet hogy furán hangzik ez így olvasva, de nem célom itt valótlan dolgot írni. Attól féltem, agyhártyagyulladása van, és teljesen rácsavarodtam a dologra. HÁLA ÉRTE ISTENNEK, már megnyugodtam.

Volt itt valakinek ha jól emléxem három napos lázas balhé... Nem tudom már pontosan kinek, és elég fáradt vagyok a vissazolvasáshoz. De érdekelne, hogy másnál is ilyen furcsa mód jött és ment a láz???

Bocsa ha kaotikus és hosszú voltam, nem vagyok valami kipihent.

Szép estét!

Kata
labkat

Kata! Én nem tudok tanácsot adni ezzel kapcsolatban, csak jobbulást kívánok! Remélem nagyon hamarosan kutya baja sem lesz Bálintnak!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kata: nekünk volt, de mi 1x-i hőemelkedéssel és 3 napi piros kiütésekkel megúsztuk. Jobbulást Bálintnak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kata,hű,remélem hamar rendbejön a kispasid.

Babus,ja,karfa rágás nálunk is van :lol: És neked stabil?Nem nyeklik-nyaklik,mint ahogy Lanyané írta?

Lanyané,hű,10 féle kocsi :shock: Tényleg nem jöttek be az esernyőre csukahtók? :roll: Nekem volvo V40-es van,kombi,de full tele van a hoco babakocsival :evil:
És most milyennel nyomjátok?
Mondjuk nagyon szép,a színe is jó ennek amit árulsz :wink:
Tényleg baccus,mindjárt 2 évesek :shock: Mondd,hogy könnyebb :lol: :lol: :lol:

Most jól elbizonytalanodtam,asszem tényleg brendon lesz belőle,mármint megnézésre,ott van aria is,meg esprite is. :roll:

Rana,én sem tudtam megmutogatni neki,hogy lejjebb fogja,mert alig bírtam lefejteni az ujjait,és ahogy sikerült,össze is rogyott :lol: esélyem sem volt,hogy megmutassam,hogy kéne lejjebb menni...de 1 hét alatt rájött,hogy elkezd leereszkedni,aztán elengedi,és lehuppan.Már nincs sírás,mondjuk a lábai is megerősödtek,és már rengeteget bír ácsorogni :lol: De tényleg rövid idő volt ez az átmenet,addig car volt,mert mindig ugranom kellett,ahogy felállt.

Timi,szökőkút :evil: pedig az a legjobb az egész camponában...na meg a férfipólók :lol:
..."busznyi gyerek"-en gondolkodtam egy ideig,az milyen gyerek lehet :lol: :lol: :lol:

Szizzsófi,délutáni alvás :D
Én direkt raktam nekik be nagy párnát,tornázzanak csak! :wink:
Vendég

Na,ebben a jó időben sehol senki?

Voltunk Intersparban,felavattuk a bevásárlókocsit :lol: Nagyon élvezték :D

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jaja itt a várva várt jó idő, mindenki csak kifelé!!! :D

Még az ember kedve is jobb ilyenkor. Én is kicsit jobban, bár még azért vannak villanások. De tudatosan tréningelem magamat :?

Nyuszi, mi ez a lap teteje-megjött dolog? Lemaradtam?
Mi is a Tesco-sat használjuk Emmának, 12 órát simán kibír, bár az én csajaim nem csak hason alszanak. Pörögnek, forognak, mászkálnak éjszaka az ágyban.
Örülök, hogy jól sikerült az Interspar-ozás, sok újdonság volt nekik.

Kata, jobbulást Bálintnak! Ez a kutacsos dolog nem hangzik túl jól. Erre nem mondott semmit egyik doki sem? Még akkor is, ha épp visszahúzódott.

Lpemoni, hogy van Matyi? Náthás még? Sajnálom, hogy Fanni ennyire küzd a fogaival. 4 egyszerre :shock: Ráadásul rágó? :shock: Hát kitartást Nektek, nekünk még az egy is szörnyen megviseli Emmát. Milyen az új kocsi? Kipróbáltad ebben a jó időben?

Timi, Alexának gratula. Ebből állt fel nekem is mindkét csaj egész rövid időn belül. Max 1-2 nap. Viszont vigyázzatok, vigyázzatok! Nekünk is így kezdte Emma. Aztán hát mi is kímélni akartuk Mírát, és szép lassan rendszer vált abból, hogy átjött közénk, virgonckodott, hangoskodott. Most meg szenvedünk a leszoktatásról, mert nem állapot, hogy a gyerek hajnalban szórakoztatni akarja magát, illetve szórakoztatni akar minket :? Éljen az új cipő! Jó fej apa, hogy ennyire kényeztet. Meg is érdemled!

Szizzsófi, gratulálok Katának is! Nagyon ügyesek ezek a mai gyerekek :lol: :lol: Az enyémek hol voltak ilyenkor még a felállástól :roll: ALvás napközben nekem is rég volt, de mióta éjszaka másfél óra virrasztás van gyerekenként, le KELL dőlnöm, vagy kidőlök. Szunyálj csak, ha szükséged van rá.

Dorcsi, reméltem, hogy jól fog sikerülni a Minimuzsika, talán legközelebb nem egyedül fogod hallgatni a csajszit :lol: :wink: A csúszdát az én Mírám is imádja, vettünk is egyet neki az udvarba. Talán már nincs messze az idő, hogy fel is állítsuk neki.

Rana, miért gond az, ha a gyereket ingerli a rács a felállásra? Olvastál, hallottál erről valamit? Nekem Míra akkor állt bizony fel, mikor bekerült a rácsba.
Az elalváskor állva sírással én sem sokat tudok kezdeni. Bár már mostanában nincs rá gyakran precedens (max éjjel, de azzal a dologgal amúgy sem tudok mit kezdeni). Szóval egy ismerősöm azt mondta nekem erre, hogy le kell fektetni a gyereket. Aki úgyis fel fog újra állni. Akkor még egyszer vissza. És ezt 83szor, ha annyiszor kell. Hát, én nem tudom, hogy működne ez :?

Ma bababörzén voltam, egy csomó szép nyári rucit vadásztam a csajoknak potom pénzért. Addig azok a lányok vigyáztak a bébiimre, akikkel nyaralni is megyünk. Baromi jól elvoltak, élvezték az együttlétet mind a négyen. Most már nyugodtan vágok neki az egy hétnek, lesz ki néha gardedámolja mellettem a lányokat :) Néha esetleg le is fogok tudni ülni. Ja, de hogy ne legyen miden fenékig tejfel, apa egy nappal a nyaralás előtt legénybúcsúra megy. Csak másnap jön utánunk Aládiba. Én meg cuccoljak le egyedül nyaralni a két törpével :? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Kata!
Nálunk is teljesen hullámzó lázzal ment a 3 napos. Ha a 4-5. nap környékén szép, piros kiütések jelennek meg, akkor ez volt. van, akinél torokgyuszit okoz, meg prezentál ez a vírus néha fura tüneteket. csillapítsd a lázát, mást nem tudsz tenni. jobbulást!

Nyuszi!
nekem az Aria Twin lenne az álmom. Az esernyőshöz azért ragaszkodom, mert nekem ugye meg kell csukni alattuk, hogy beférjen a liftbe. De az Aria egyébként fordulékonyabb, könnyebb.
vovanda

Jó reggelt!

Vagyok én is, csak tegnap uszi, aztán Velence és ma is megyünk! Ebben a jó időben nem bírunk itthon maradni! :D

Törpi: azóta nem kellett átvinni a kiscsajt, hajnalban viszont mindíg kelek hozzá cumit vadászni, mert anélkül alszik el este, hajnalban viszont kell neki és hiába van odakészítve a sarokba neki, mindíg elkeveri a kis duhaj.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi,jó idő-jobb kedv :D
Na,ez a nyaralás biztos szuper lesz,ha ilyen jól lefoglalják majd a csajokat :D Egyedül cuccolásért nem irigyellek :shock: Esetleg valaki nem tud annyi emberből besegíteni,mondjuk ahol egy gyerek van?Vagy mindenki ikres? :roll:
Ja,interspárban a legnagyobb újdonság ugye a bevásrálókocsiban ücsörgés volt :lol: Jobb mint hordozóban :D

Régen,a beültis topicban,meg még sok hasonló fórumon hülyéskedtünk ezzel,hogy a laptető szerencsét hoz,és jön a baba :lol: :lol: :lol: Na,ezért írtam,hogy feliratok fogigátlót :lol:

Timi,mégis cumiztok?Mintha földkörüli pályára küldték volna anno a csajok a cumit :roll: Visszajött? :lol:
Noémi mindig megtalálja...az ujjacskáját :lol: Balázs mostanában meg számolja z ujjait,és úgy alszik el :lol:

Vanda,de ha az aria ugyanakkora mint a hoco,akkor nincs értelme az egésznek,hogy lecseréljem.Én azért akartam esernyőst,hogy kissebb helyet foglaljon az autóban.Na,azért megnézem én magamnak ezt az ariát...ha egyszer eljutok a brendonba.

Nemsoká Balu szülinap :D Mit kér?Nálatok nincs dínóőrület? :roll:

Kata,fiúk hogy vannak?
Vendég

Ja,jut eszembe,valaki vett már valami kismedencét?Olyan gyerekeknek valót...és milyet?Jajj,de fogják élvezni...csak akkora kéne,amibe én is beleférek :lol:
Vendég

Megvan az első fogacskánk! :D :D :D :D :D :D Illetve Hangának! Minden reggel vizitet tartok-már ha hagyják és ott figyel a jobb alsó 1-es teteje! :D

Nyulasz: csak Hanga röptette a cumit, Alexát meg már a PIC-en rászoktatták, 2 naposan már cumázott a drága, viszont este anélkül alszik el. :D

Szizszófi: szar érzés, de azért a buli jó volt? Inkább erre gondolj! :wink: Kevés pasi van, akire ilyesmit lehet bízni, pláne, ha nem rágod a szájába.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,fogacska :D Lassan majd jön mellette is :wink: Most Noéminek is ég csak 1 foga van,de lassan áttöri a másik is.

Szizzsófi,jajj,ez tényleg bosszantó...szerintem az én férjem is simán otthagyta volna.

Tigriske,megint hirdeti a kocsit,szerintem ugyanaz :roll:

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ho ... 91775.html
Vendég

Nyuszi!
Dínóőrület van már két éve folyamatosan. Korábban nálam volt a t-rex, brachiosaurus, triceratops, és kész. Azóta meglehetősen művelt lettem dínó ügyben, de a gyerek így is kijavít néha. :D

Szizzsófi!
Bosszantó. Tuti a pasim fejére ötnöm, ha így járok...
vovanda

Sziasztok!

Na az én torkom is hólyagos. Szerintem akkor ebben a 3 napos cuccban vagyunk benne. Bálintnak fura pici piros pöttyei vannak, de nagyon nagyon halványak. Gergőnek egyenlőre kutya baja. Várom a további fejleményeket.
Ami tuti, hogy nagyon rosszul aludtunk. Bálint csak vergődött és tekergett, meg sírt. Nagyon nem jól aludt. Tömködi az öklét a szájába. Ma már adtam neki egy adag Panadolt megint, hogy csillapítsam a fájdalmát. Szerintem összetett: fog + hasika :(

Timi: gratula az első fogacskához. Már én is nagoyn várom hogy végre meginduljon.

Olyan fura egyébként lányok, akinek csak kiscsaja van, szerintem a fiúkkal sokkal több baj van, mint egy lánnyal. Már ha csak a hasfájást nézzük. A lányoknál bármit ehettem szoptatás alatt, most meg tök sok mindenre érzékenyek a srácok. Vagyis Gergő már nem, de Bálint máig elég érzékeny :( :( :(

Amúgy Bálint kutacsa azóta is rendben!

Zsófi: sajnálom a kaját, igazán bosszantó tud lenni az ilyen eset. Én is jártam már hasonlóképpen :(

Kata
labkat

Kata,ezt jól kifogtátok :( Jobbulást neked is!

Hasfájás,lehet a fiúk érzékenyebbek,de akkor nekem szerencsém volt,Noéminek 2x,Balázsnak 1x volt hasfájása.Amikor mindkettőnek,akkor valószínű a narancslé volt a ludas,a másodiknál talán a mazsolás krémtúró.Mondjuk én is kerültem minden gyanús ételt,amitől lehet,de a narancslét akkor még nem tudtam.

Vanda,két éve?Unokatesók nálunk majdnem Baluval egyidősek,októberben lesznek 5,és ott a fiúnál nemrég kezdődött...elötte verdák,roary,hot wheels(vagy hogy is írják),a dínó viszonylag új.
Most lesz a névnapjuk,gondoltam rollert kapnak.Balu rollerezik?
Vendég

Nyuszi!
Balu eddig csak motorozott. Bringája volt, de valahogy nem érzett rá a tekerés mechanizmusára. A múltkor kipróbálta a keresztfiamét, de 2 méter után közölte, hogy szédül, és inkább futna. Nem tudom mi lesz így, lehet, hogy sose fog bringázni? :D
Roller meg abszolút nem izgatta eddig. Én meg nem erőltetem.
vovanda

Vanda, :lol: szerintem fog majd elöbb-utóbb bringázni.De ha nem,az se a világ vége :wink: Kismotor az nagy találmány,csak gondolom már ő is kinötte :lol:

Mi meg felavatódtunk a homokozóban :lol: Először furi volt nekik,a tenyerükre tapadt,de aztán megszokták...innen lesz izgi a játszóterezés :lol:
Vendég

Nyulasz!

Nagy kálvária volt a babakocsival kapcsolatban. Először írták, hogy nincs meg, majd rá pár nappal később, hogy miért nem fizetjük ki. Nem értettük a dolgot és végül kiderült, hogy a srác aki árulja, a volt csaja neve alatt értékesített, de összevesztek és a nő rajtunk keresztül állt bosszút. Természetesen így már nem akartuk megvenni látatlanul. Szerencsémre egy másik hármasikres anyuka megrendelte nekem a sajátjával együtt, így most hozzájuk szállítják majd (feleztük a postaköltséget) az új szuper kocsinkat. Kicsit így drágább, de ez legalább új és tuti meglesz.

Kép
tigriske1978

Szizzsófi, hát én is kiborultam volna. Simán lekiabáltam volna a fejét uramnak. Egy a szerencséje, hogy nálunk ő főz. :oops: De más esetben ilyen szituknál nagyon nem vagyok kíméletes. Utálom a figyelmetlenséget, mikor a másik munkáját semmibe veszik. Tudom, párod nem szándékosan csinálta, de akkor is :evil: :evil: De jó, hogy sikerült kikapcsolódnod!!!

Timi, gratula az első fogacskához! De jó, Velence, én is, én is!

Nyuszi, most aztán lesegetheted, mennyi homokfagyit fogyasztanak :lol: :lol: Jó móka, én is alig vártam, hogy kipróbáljuk, de csak Emmám volt el. Mint aki egész életében ezt csinálta, fogta a lapátot és pakolt a vödörbe. Bár többnyire semmi nem volt a lapáton, de a mozdulat tökéletes volt :lol: Míra meg itt sem bír megülni a fenekén 2 percnél tovább. Képtelenség lekötni a nőt. Nem tudom, mi lesz így velünk :shock:

Tigris, örülök, hogy sikerült végre álmaid kocsiját megszerezni!!!! Bár a bosszuálló történetet nem igazán értettem :oops: De a lényeg nem is az, ugye. Mindenestre számolj ám be az első utatokról :)

Kata, csak Te le ne robbanjál! Szegény Bálint! De ha megnyugtat, szerintem eddig csak szerencséd volt a lányaiddal. Bár sógornőm is a Te véleményedet osztja, de nem találkozott az én Emmám hasfájásával. Nem szopiznak fél éve, szinte mindent megeszik hatalmasra tátott szájjal, mégis a mai napig vannak kaják, amik megviselik. Nem tudom, ezt a gyenge pocit mikor fogják kinőni :? :( Kutacsnak örülük! Panadolt az enyémek is kapnak esténként, ha napközben nyügik és folyik a nyáluk (ami amúgy nem jellemző náluk fogzáskor). Sajna mindkettő szenved nekem is most, Míra az alsó, Emma egy újabb rágófogával. De mikor jönnek az elsők? :shock:

törpilla812

Tigriske,én is csodálkoztam,hogy mintha ugyanaz a babakocsi lenne megint eladó :roll: Na,ilyen emberekkel ne is foglalkozz,a lényeg,hogy lesz :D

Törpi,ja,mi homokozó felszerelést nem vittünk :oops: Sőt semmilyen játékot :oops: Itt az utcánkban a kis barátjukkal sétáltunk ki,és ott töprengtünk,hogy vajon ők homokozhatnak-e már :lol: Aztán beraktuk őket.Még kell venni lapátot,vödröt meg egyebeket :D De ezzel megint öregedtünk egy kicsit,hogy a mi kis kölkeink homokoznak :lol: komolyan,el sem hoszem,nemrég még két kis csomag voltak,most meg peckesen ülnek a bevásárlókocsiban,homokozni megyünk meg hasonlók :D

Emmának elöl még nincs foga? :shock: :roll:
Édes lehetett a lapáttal :D

Valaki használt már Babe naptejet?Nem fogja meg a ruhát?Sógornőm szerint eddig egyedül a vischy(vagy hogyis írják :oops: ) volt jó,de ezt a Babét még ő is most látta először.
És akkor minden kimenetelnél kenegetni kell őket?Vagy hogyis van ez?

Panadolt milyet kell venni?
Vendég

Ja,mégegy kérdés :oops:

Eddig csirkemellet,és pulykamellet csináltam csak nekik.Most vettem sertéscombot,szerintetek azzal kell kezdeni?Vagy karajjal? :roll:
Vendég

Nyulasz: nem szárnyasból én nem merek sertést adni :oops: :oops: max marha de abbol is vmi drágább :oops: :lol: mondjuk mi sem eszünk már nagyon röfit :oops: :lol:
kocsi...én szeretem esernyöset, nekem bejön ééés mint Vandáéknál nálunk is szempont volt méret, mi liftajton ugyan nem csukjuk de a lakásban igen és ez sokkaldesokkal kevesebb helyet foglal igy :wink:
Kata: jobbulást Nektek :wink:
Tigriske: ugyanilyen lesz a járgány? szupi h sikerült intézni :wink:

babusok
Budapest

nyulasz: én inkább szűzpecsenyével kezdeném, mer az elég omlós, és gyorsan megvan, már ha tudományos alapon akarod a dolgot. De amúgy én azzal kezdtem, ami a levesben volt. Általában karaj csontján maradt húscafat.

Kata
labkat

Babus,köszi.Szóval csak szárnyasokat esztek?mi meg nagy röfiimádók vagyunk :lol: Sütve,rántva,töltve,bárhogy.
Na,tényleg elmegyek majd a brendonba körbenézni babakocsiügyileg.

Szizzsófi,ügyes kezű sógornő kincset ér :lol:
Győr :shock: hát ez nagyon szomorú...de ti helyesek vagytok a képen :D Ébren így tűrik,hogy fekszenek?Mert ha jól látom nem alszanak :roll: És ez milyen babakocsi?Közelebbi épet is tehetnél a lúrkókról :wink:

Kata,szűzpecsenye,aha...ez eszembe sem jutott.Combot vettem,dióját,mostmár megcsináltam,csak kiváncsi voltam adhatom-e nekik,vagy ki mivel kezdte.
Jobban vagytok?

Na megyek hajat mosni...
Vendég

[quote="törpilla812"]Rana, miért gond az, ha a gyereket ingerli a rács a felállásra? Olvastál, hallottál erről valamit? Nekem Míra akkor állt bizony fel, mikor bekerült a rácsba. [quote]

Törpi, hát azért, mert még csak 7 és fél hónapos (vagyis annyi volt, amikor először felállt. Azóta eltelt egy hét)!! :shock: És a gyógytornász meg a fizioterapeuta azzal riogat, hogy tönkremegy a csípője meg a lába, ha korán áll fel!!!! Meg azt is olvastam, hogy olvasási és írási nehézségeket is okozhat a túl gyors mozgásfejlődés... :( A lelkem meg egész nap álldigállna, annyira élvezi! :? :shock:

[quote="törpilla812"]Szóval egy ismerősöm azt mondta nekem erre, hogy le kell fektetni a gyereket. Aki úgyis fel fog újra állni. Akkor még egyszer vissza. És ezt 83szor, ha annyiszor kell. Hát, én nem tudom, hogy működne ez :?
[quote]

Jaj képzeljétek, KÉT NAPJA ez megy!!!! Most már átérzem, Sziszifusz mekkorát szívott! :? :shock: :x

Majd mindjárt írok még, csak ez az idézgetés átmenetileg felemésztette minden számítástechnikai energiámat.

Na és úgy látom, még csak nem is sikerült!!! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Törpikém, akkor már tuti egyedül mész majd a csajokkal?? Hát anyám minden tiszteletem a tiéd, nekem még Apával is kész téboly egy utazás (vagy pont azért... :roll: :lol: )

Zsófi, részvétem a leves miatt. :( Ha ez megnyugtat (tudom hogy nem), az én férjem is otthagyta volna. (De utasított, hogy írjam azt, hogy ő nem hagyta volna ott. Szal ez a hivatalos verzió. :wink: :lol: Nem tudom, miért érdekli annyira, hogy egy rakás ikres kismami mit gondol róla... :lol: ) Buli miatt meg irigy.. :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Timi! Első fog: gratulaaaaa!! (Nekünk még mindig sehol.... :cry: ) Fogtündér viszi a fogat, nem hozza, hihi.. Az még odébb lesz... :wink:

Karámot megeszkábáltam, így 6 szögű lett (majd holnap dobok fotót). Szép nagy helyük lett a minikéknek, nekünk meg szép kicsi! :? :lol: :lol: Muszáj lesz kidobnom egy csomó mindent, mert már nem férünk... :oops: :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kata, sajnálom. De vigasztaljon, hogy a 3 napos láz csak 3 nap (ha minden igaz... :roll: ) Már csak egy van hátra?? :roll:

Tigris,
, babakocsi :evil:

Nyulaszkám, bizony, lassan nagyszülők lesztek! :lol: :wink:

Zsófi, látom usziban is voltatok! :lol: Jó, tudom nem vicces az árvíz. :(

Milyen háziasak vagytok, sütés-főzés megy a babáknak.. Én meg csak üveges kaját adok nekik... . :oops:

Tényleg, TPK hova lett, nem tudtok róla? A múltkor kitörölt egy hsz-t, azóta nem volt itt.... :roll:
Bocs, de csak így részletekben voltam képes reagálni. De most már legalább addig csinálom, míg be nem laptetőzök itt!!! :lol: :lol: :wink: (Én nem bánnám... )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana :lol: :lol: :lol: :lol: Jól estél a nap zárásaként. 00:00-tól azonban kezdődik a műszak a csajokkal, attól félek, olyan gyakran pattog a bibyphone. Carul alszanak már most :(

Szép álmokat Mindenkinek!

törpilla812

Na jó éjszakát magamnak... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Törpi! :D Neked is! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tigriske!
Hát ez nem volt egyszerű beszerzés...

Szizzsófi!
Nem semmi van nálatok. Pasim egész családja Miskolc és környéke, eddig megúszták. (kopp-kopp)

Nyuszi!
A sertéscombot főzd jó sokáig, hogy puha legyen, adhatod nyugodtan.

Rana!
Ha fel akar állni, fel fog. Ha kúszás-mászás van, ne izgulj emiatt. Dani is 8 hónaposan állt fel. érzik ők, hogy mikor kell. Erőltetni nem szabad semmilyen mozgásformát, amit nem csinálnak maguktól. És ha feláll a kiságyban, hagyd ott, majd leül/lefekszik. Ha visszafekteted, csak reakció van, és juszt is csinálni fogja, plusz nagyokat röhögni, mert szerintük ez vicces. Enyémek a fürdőkádban állnak fel abban a percben, ha valamelyikünket meglátják. Mert következetesen ültetjük vissza őket... :D

Balukám alighanem megtanulta tegnap, hogy a kádban nem állunk fel. Jó nagyot esett... :?
vovanda

Jó reggelt! Látom éjszakai baglyok jártak erre! :lol:

Törpi: én velencei lány vagyok, ha minden jól megy, akkor vissza is foguk költözni. Én már nagyon várom, de még 1-2 év, addíg meg ott vannak anyumék, meg a nagymamám, akikhez sűrűn lehet menni! :wink: Még jó, hogy csak 30 km-re lakunk. :D Egyedül uatni a lányokkal nem semmi! Ügyes vagy, fog az menni! Esetleg ha veled menne valaki a csapatból?
Én újabban nagyon élvezem, ha párom délutános-mindennek van jó oldala, inkább azt nézem. Rengeteget nevetünk meg játszunk ilyenkor a csajokkal, minden más le van tojva.

Szizzsófi: azta! Jó nagy víz van ott is! És irigykedem a csini alakodért. (tudom, irigykedés helyett fogyóznom kéne, de nem megy) Masszőrért is irigy, nagyon fáj a hátam, hajnalban nem csak Alexa kelt, hanem a hátam is, annyira fáj, hogy aludni sem tudok.

Nyulasz: én már pici röfihusit adtam a csajoknak 1x, ahogy Kata irta, a levesbe főtt karajcsonton lévő husiból.
Jó hogy mondod, hogy van a Babenak is napteje, ma úgyis megyek a gyógyszertárba, mert muszáj valamit venni a lányoknak, meg szúnyogriasztót is.

Tegnap annyira jó volt! Anyuéknál hagytuk a lányokat és bringáztunk egy hatalmasat, utána meg sétáltunk egyet a tóparton a lányokkal.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Csajok, Ti milyen szunyogriasztot használtok?
-otthonra
-kint esetleg? vmi fujosat v kenöset
lett pár csipésünk hétvégén :?

babusok
Budapest

Sziasztok!

Vanda,ja,este megcsináltam a röfihusit,már ott didereg a jégkockatartóban :D
Balud nagyon szerencsés,ha csak most esett először a kádban :lol: Nem lett baja,ugye?

Rana,sziszifusz :lol: :lol: :lol:
Pár nap,és rájön a rácselengedés,és seggrehuppanás technikájára :lol:

Timi,ha ti velencére költöztök,mi sokat látogatunk majd titeket 8)

Tegnap én is egyedül voltam este velük.De még fürdetni nem fürdettem egyedül,de nemsoká eljön,mindenki megy esküvőre csak mi nem,már ki is találtam,hogy beviszem az etetőszékeket a fürdőbe,így megnézhetik egymást fürdés közben,és tuti sírás sem lesz,ha valakit egyedül hagyok a karámban :D

Éjjel kelt megint Noémi enni 1 óra után,de baromi jól működik,eszik,be az ágyába,és elalszik...én meg mindig a nappaliban ringattam 1.5 órát,hogy aludjon már el :x ha tudtam volna...
Vendég

Babus,bio galaktív.
Vendég

Nyulasz: köszi :wink: hol szoktad venni? gyogyszertár, dm, hiperek?

babusok
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?