Sziasztok!
Hát ezalatt a 3 nap alatt jó sok minden történt!!!!
Barbi! Örülök, hogy már egy kicsit jobban vagy, pihizz, amennyit csak tudsz!
Szuszu! Elég durva ez a Margitszigetes eset! Sajnos tényleg sok az aberrált ember, bár azt hiszem eddig engem sikerült nagy ívben elkerülniük.... Elhiszem, hogy megijedtél! Ráadásul pont egy kismamát kell a frászba kergetnie!! Kasztrálást érdemelne az ilyen!
Az ultrahangos vizsgálatoknál a nem-meghatározással én is óvatos vagyok. Ha azt mondják, hogy fiú, és a két szememmel látom a kukit, akkor hiszem el 100%-ban. Így nekünk is kérdéses még a lányka, de eddig 3-ból 3x azt mondták....
Nevekkel még mi is bajlódunk... a fiúnevet mondjuk elég egyszerűen lefixáltuk: Alex lesz, azaz Balogh Alex. Ha kislány, akkor még mindig megy a huza-vona a Réka-Eszter-Fruzsi vonalon. És hogy még bonyolítsuk, bejött hozzá a Zoé név is.
Nem tudom, ettől kicsit tartok, hogy ha Zoénak hívjuk, mindenkinek elsőre lejön-e,hogy kislányról van szó???!!
Most készülnöm kell, mert megyünk Szegedre, épp csak beugrottam, és elolvastalak benneteket. Remélem 7végén lesz internet, és akkor tán jobban ráérek...
Ja!!!! Niki!!! Hátha te is tudsz energiával segíteni (meg persze a többiek is!) Egyik barátnőmnek gond van a terhességével: kevés a magzatvize, nem tudják miért. Múltkor volt feltöltésen, de az is gyorsan feszívódott. Ma megint töltik neki, és ha nem sikerül, most is felszívódik a víz, valószínű, hogy meg kell szakítani a 20hetes terhességét
. Küldjetek neki (Zsuzsinak) gondolatban sok +++ energiát! Köszi előre is.
Pusz mindenkinek, és szép 7végét!
Panna