Új privát üzeneted érkezett!

halihó mindenkinek!

nagyon szép időnk van ismét, szóval tessék kiélvezni ezt a jóságot!

sajnos én dolgozom, és már nagyon nagyon nehezen viselem...

még 14 nap ezen kívül... :(

sophie27

Zsófi, 14 nap? :) Nekem még 12 hét. :D :lol: Mondjuk az én munkám egyáltalán nem megterhelő.

k.a.t.i.c.a

nekem is van még pár hónap hátra....de én is egyre nehezebben bírom. engem maximum a társaság hiánya kezdene el idegesíteni mondjuk egy-két hét után, ha otthon lennék innentől. De a meló, a stressz, a hülyeségek nem hiányoznának abszolút.... :?
lei

sajnos engem már a társaság sem tart itt... a külföldi főnökeim körében nem volt egy népszerű emberke, a többiek is mind újak, így nem izgat ez a része sem... sajnos! mert sokkal jobb lenne, egy jó hangulatú csapatban dolgozni, de egy multinál ne várjuk ezt :P

azon gondolkozunk apával, hogy mikor menjünk egy kis üdülésre... a Balatonhoz mennénk, csak egy hosszú hétvégére, de már nagyon várom! ;)

sophie27

szóval én nem voltam! :)

sophie27

Jó reggelt!

Nekem is még vagy 8 hét, de már egyre nehezebben bírom magam.
Mentem volna ma továbbképzésre a Ferenciek terére, de aztán feladtam mert totál beállt a halásztelki út.

Így most bejöttem dolgozni. :?

Engem nagyon érdekelne a Gyári úti kismamatorna. Meg a hölgy telefonszáma is.
Amúgy jó közel vagyunk egymáshoz ha a posta környékén laksz, mert én meg az önkorinál dolgozom!!

Nekem is van valami megint a pocakommal 2 napja, annyira rossz a közérzetem, mint az első 14 hét alatt. egész nap utálom a kaját, bezzeg estére egy tehenet is felfalnék, de ugye akkor már nem lehet. Ez lehet szimpátia izgalom is, mert párom ma vizsgázik.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

találtam egy cuki oldalt, annyira jók a vonalzók....gondolkodom egy cserén:

http://www.nagyonbaba.hu/terhes-ticker

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi Zsófi ;) Én már cseréltem is :P

sophie27

én majd június eleje-közepe fele megyek el egy hétre Balcsira barátnőimmel egy hét csajoskodásra. Tavaly is voltunk, és nagyon jól szórakoztunk. Minden nap elmentünk valamerre kocsikázni, meg várost nézni (Keszthely, Badacsony..stb.). Már nagyon várom, hogy pihizhessek egy hétig, és semmi mással ne kelljen törődni, csak azzal hogy mit együnk aznap :lol:
lei

párommal meg Horvátorzságba akarunk leugrani egy hosszúhétvégére majd június végefelé. Hiszen utána egy darabig nem lesz családi nyaralás :)
lei

szisztok!

Szép napot mindenkinek! Én legjobb esetben (minimum) 5 hétig dolgozom! DE ezek a napok nekem sem jók. Egyrészt fáj a torkom nagyon, úgyhogy homeopátiás bogyeszt szedek, másrészt a csípőm be van csípődve, fáj a térdem, és enni nagyon én sem tudok! Mi lehet tényleg.........

Azért örülök a mai szép napnak!

Rita

Kép
rituspoc

Fura, mert én meg az elmúlt pár napban tök jól vagyok. Semmim nem fáj, a haspuffadás is alább hagyott, szóval lehet, hogy most kezdődik nálam a második trimeszterre általában jellemző kicsattanó életkedv és vitalitás szakasza?????
lei

Szia Lei!

Én UH-n eddig csak a nőgyógyásznál voltam, a magánrendelésen. Ott van gépe, és ő csinálja mindig. Elivleg a mostani volt a 18. hetes (bár már a 20. héten vagyok), legközelebb 5 hét múlva megyünk hozzá.

A tegnapi "paramétereink":

ORL: 120 mm
BDP: 46 mm
OFD: 58 mm
THT: 46 mm
AP: 48 mm
FC: 30 mm

A legelső a fejtől popsiig hossz, a második talán a buksija. Elvileg minden érték megfelel a korának. :)

Bevetettük a csokit is, de "túl jól" sikerült. :) Annyira aktív lett Picike, hogy alig tudta az orvos megmérni.
A végén kérdezte, hogy szeretnénk-e tudni a nemét. Mondtam, hogyha látszik, nézzük meg. De Picike még mindig nagyon szemérmes, egymás mellé rakta a lábait, esélyünk nem volt még találgatni sem. :D

Beus

Kép
félhold

Aki szereti, tettem fel egy egyszerű krémtúró elkészítési módját a receptek közé.

Beus

Kép
félhold

Köszönjük Félhold, ez tényleg igazán egyszerű. :) Én nagyon tejtermékes vagyok, úgyhogy ez nálam favorit lesz szerintem. :D

k.a.t.i.c.a

Jó reggelt mindenkinek!

Napsütés bolond szél :? a fejem meg majd leesik a helyéről annyira fáj. Én is akarok tejeset enni :cry: :cry: Nektek is vannak kaják vagy ételek amit nem ehettek, mert nem birja a gyomrotok?

Ez az új vonalzókódhely nagyon szupi én is csere :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szia Mecsi!
Nem ehetsz tejeset?? Az nagyon rossz lehet.
Én az édessel, vajassal és a fűszeressel vagyok így, meg az élesztős, fincsi kelt tésztákkal. :( Pedig nagyon szeretem, de olyan leszek tőlük mint a léggömb, aztán napokig csak szenvedek. :? Ez van sajnos. :shock:

k.a.t.i.c.a

sajnos nem , mert bármi ami tejjel készül kijön belőlem :( csak a trapista sajt és a creme bonjour marad bent furi az miért. MI lesz velem igy nyáron én a nagy fagyievő :cry: :cry: :x valahogy kéne majd gyártanom vizes gyümölcsös fagyikat

Kép

KépKép[/url]
mecsi

félhold
Legközelebbi vizsgálat előtt beszélgess el vele este és kérd meg, hogy mutassa meg mi van a lábikók közt, Nekünk bejött és én hiszek az anya magzat kapcsolatban! Valamelyik nap is szét püfölte a hasam kifelé befelé és mondtam neki, olyan jó lenne ha másnap kicsit nyugisabb lenne. igy is volt :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Milyen szépen süt a nap, és ez a hülye szél mennyire elrontja. :cry:
Nekem is zsibog egy picit a fejem ettől...

Kipróbáltuk ezt a wc papír gurigás dolgot, de a férjem nem hallott még semmit Noel szívveréséből.

Nagyon jó ez az új vonalzós link, köszi lányok!!!

Mecsi, ez nálad laktózérzékenység vagy vmi komolyabb?
Nálam csak hasmenést puffadást, görcsöket okoznak a tejtermékek. De időnként bebűnözök, én is imádom a fagyit :lol:

pöttömpanni

mecsi!

Ugyanazt szemeltük ki. :lol:
Nekem még a kicsi ez a ház, kirúgom az oldalát tetszett nagyon......
De ez olyan kis megható.

Nem baj, a kis figura viszont más.

Amúgy én sem bírom a tejes dolgokat. Volt egy idő, amikor azt hittük, laktóz, de mégsem.
Viszont nálam nincs rendszeresség. Van amikor ugyanaz a dolog jó és oltári pocsék napokat szerez nekem.

Már csak alig egy óra és végre mehetek túrni a földet. Most nagyon kell a hétvégi napocska, mert végre párom nem dolgozik, mindkét nap rendezkedhetünk. :lol:
Kitesszük holnap a kis kerti ülőgarnitúrát teljesen felszerelve és napfürdőzünk. Juj, már ha belegondolok, az is annyira szuper!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nemtudom mitől van, mielőtt terhes lettem birtam a tejet meg mindent. A dokik a terhességre fogják és kész, kipróbáltam a bio tejet is 350forintért egy doboz :? abból tudok inni fél decit de többet nem.

Aproka :lol: igen ez olyan szívet melengető és azért is választottam ezt, mert még mindig furi hogy fiúnk lesz és ez olyan mintha ő szólna hozzánk.
A dokinál is találtam a váróban egy könyvecskét Miért jó hogy fiam lesz címmel, amiben találtam egy idézetet majd beszúrom ide az is annyira meghatott.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok! Nálunk is szép idő van, itt a szél se nagyon fúj. Vártam is már a jóidőt, csak a pollenalleriát nem :-( Ma végre eljutottam a háziorvosomhoz, és ajánlot homeopátiás bogyókat az allergiára. Remélem beválnak, mert ez az egész nagyon nem tesz jót a közérzetemnek. Főleg, mikor aludni sem tudok...

yuyu79

Elnézem a fiamat a kiságyban, s a fiam visszanéz rám.
Örülök, hogy fiú vagy -mondom neki-
bár kislányt szerettem volna, de akkor még nem ismertelek
és úgy látszik, a fiam is örül, mert rám mosolyog.
Talán arra gondol, hogy lesz neki egy húga.
Vagy ha nem lesz, akkor majd hoz Ő egy kislányt a házhoz.
Persze szépet, kedveset, olyat,
aki szereti a mamáját!
Nem csak a sajátját,hanem engem is!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ez nagyon kedves idézet tényleg :-)

yuyu79

Na én most megyek sütök mézes krémest az uramnak meglepem vele délután meg csavargunk egyet.
További napsütéses szép napot lányok!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Hát én tudnék mesélni a laktózérzékenységről, meg persze ami rosszabb, hogy én lisztérzékeny is vagyok egyben!
Ha a laktózra gyanakodtok és nagyon szeretitek a tejet, akkor a mizo-nak van laktózmentes teje, nagyon fini, én azt iszom. Én is szoktam bűnözni a tejjel, mert én túró rudi fun vagyok :) A fagyi, hát igen a fagyi.......... de nagyon fincsi kis jeges csodákat lehet kapni én azt imádom, de sajnos ennek látja most kárát a torkom :)
DE sebaj a manónak ízlik ;)

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok Lányok!

Én június végéig dolgozom, ha minden igaz, szóval még van majdnem 3 hónapom, de még ezt sem fixáltuk le. Ha mázlim van, akkor a júniust már otthonról fogom csinálni. Nekem napközben egész jó a közérzetem, de esténként annyira nyomódik a baba súlya lefelé, mintha ki akarna szakadni az egész alvázam. Nektek nem szokott ilyen lenni?
Lei, mi is készülünk júniusban Horvátországba egy pár napra, bár anyukám azt mondta, hogy nem kéne erőltetni, de én úgy vagyok vele, hogy ha bármi is történik (de miért történne), akkor onnan könnyű hazajutni.

szuszu

Ritus, én is a sárga mizo tejre esküszöm. Már az összes létező laktózmentes tejet kipróbáltam és ez a legjobb. :D

szuszu

nekem a hagymával nincs jóban a gyomrom mostanában...

nem mondom, hogy eddig paraszt gyomrom volt, és mindent bevett, de most a hagyma iszonyatosan megdolgoztat... pedig szeretem, de ez van! ennyi áldozatot megér nekem Babci! ;)

fagyi fronton már én is nyomulok egy ideje, amióta szép idő is van, mindig keresek alkalmat egy kis fagyizásra :P

sophie27

sziasztok kismamik:))

tegnap láttam megint Prüntyőkét a dokibácsinál. Teljes hossza kb. 30 cm és 600g a súlya, pocakátmérő: 6cm:)))

Nagyon édesen alukált éppen, fényképet a két pici talpáról kaptam, alulnézetből. Már megint keresztbetett lábakkal pihizett:))) a fütyijét most nem keresgéltük, hagytuk, had aludjon:)

tényleg nagyon szép időt sikerült összehozni! ;)

Zsófi, én is már csak 14 napot dolgozok:)))) jujj, de jó:)

mecsi, mindig olyan finomságokat írsz, teljesen lázba jövök tőlük:)
és nagyon szép az idézet is:)

Leila, hétfőn nekifutunk ennek a kismamajóga dolognak megint? ;)

sniky

Sziasztok!

Hát ezalatt a 3 nap alatt jó sok minden történt!!!!

Barbi! Örülök, hogy már egy kicsit jobban vagy, pihizz, amennyit csak tudsz!

Szuszu! Elég durva ez a Margitszigetes eset! Sajnos tényleg sok az aberrált ember, bár azt hiszem eddig engem sikerült nagy ívben elkerülniük.... Elhiszem, hogy megijedtél! Ráadásul pont egy kismamát kell a frászba kergetnie!! Kasztrálást érdemelne az ilyen!

Az ultrahangos vizsgálatoknál a nem-meghatározással én is óvatos vagyok. Ha azt mondják, hogy fiú, és a két szememmel látom a kukit, akkor hiszem el 100%-ban. Így nekünk is kérdéses még a lányka, de eddig 3-ból 3x azt mondták....
Nevekkel még mi is bajlódunk... a fiúnevet mondjuk elég egyszerűen lefixáltuk: Alex lesz, azaz Balogh Alex. Ha kislány, akkor még mindig megy a huza-vona a Réka-Eszter-Fruzsi vonalon. És hogy még bonyolítsuk, bejött hozzá a Zoé név is.
Nem tudom, ettől kicsit tartok, hogy ha Zoénak hívjuk, mindenkinek elsőre lejön-e,hogy kislányról van szó???!! :roll:

Most készülnöm kell, mert megyünk Szegedre, épp csak beugrottam, és elolvastalak benneteket. Remélem 7végén lesz internet, és akkor tán jobban ráérek...

Ja!!!! Niki!!! Hátha te is tudsz energiával segíteni (meg persze a többiek is!) Egyik barátnőmnek gond van a terhességével: kevés a magzatvize, nem tudják miért. Múltkor volt feltöltésen, de az is gyorsan feszívódott. Ma megint töltik neki, és ha nem sikerül, most is felszívódik a víz, valószínű, hogy meg kell szakítani a 20hetes terhességét :cry: . Küldjetek neki (Zsuzsinak) gondolatban sok +++ energiát! Köszi előre is.

Pusz mindenkinek, és szép 7végét!
Panna

panna1

nekem a narancs italoktól lesz sok a savam, úgyhog yaz ilyenfajta ücsiket nem iszom most már. Viszont a mekis-burgeres vanília fagyi csoki öntettel egyszerűen fenséges. Imádom!!

Én azért is szeretnék Horávtba menni még a nyáron, mert amúgy nagyon nem tudok úszni műshol, mert nagyon könnyen elkapok bármilyen fertőzést. Szóval a tenger a legjobb úszás szempontjából.
Meg hát nem olyan lentre akarunk menni, hogy tényleg hamar oda lehessen érni, meg vissza, ha baj van. De miért lenne :)
lei

lei!

én eddig a kötelező uh-kat a XI. kerületi rendelőben (Bártfai utcában) intéztem. 4D-re pedig a Schöpf-Merei kórházban

sophie27

Kedves Lanyok :)

ELADO :

1.,
hasznalt HAROMKEREKU Quinny babakocsi, nagyon jo allapotban.
Futni is lehet vele, konnyen osszecsukhato, modern, praktikus.
http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3
autosulessel, mozeskosar -fekvo resszel, ulos resszel, kb 6 hos kortol hasznalhato, labzsakkal, es minden tartozekkal ( szonyoghalo, esovedo, kistaska...stb)
Ara : :) :) 60 000 ft :):) !!!!!
( autosules Maxi cosi, de a Qunny alapra szerelheto, 9 kg is hasznalhato, szine : drapp es sotetkek.
Mozeskosar resz szine vilagoskek/turkiszes arnyalattal ,
Ulos resz es labzsak piros. )

2.,
Avent Urban Bag = pelenkazos taska
meg eredeti csomagolasban, egyszer sem hasznalt, vadonatuj
annyi a kulonbseg , hogy a kepen csikos szerepel, nekunk tiszta feketenk van.
Ara : 12 000 ft ( Brendonban 16 450 ft )
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25

3.,
Avent kezi mellszivo szett hasznalt, de fertotlenitett, tarolopoharakkal, kis cumisuveggel.
Ara 5 000 ft ( DM ben 14 000 ft korul )

4.,
Kenguru hordozo 1 napos kortol is akar
http://babaslings.com/
parszor hasznalt, tokeletes allapotban
Ara 6 000 ft ( eredeti ara: 13 000 ft )
Szine : meregzold

5.,
Amit a baba kerdezne c. konyv
vadonatuj
1 500 ft ( eredeti ara : 3 399 ft )
http://www.antikkonyv.hu/cgi-bin/antikk ... 9637054297

Ha valaki a babakocsit es a pelenkazotaskat egyutt megveszi, annak a konyv ajandek + fekete M es meretu kismama jogging is.

akit erdekel, kerem NE ide, hanem a
bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon

A termekek Bp. VI. keruletben megnezhetoek, barmi kerdesre szivesen valaszolok.

Jo babavarst !
bogyogyorgyi

niki: persze hogy megyünk hétfőn jógára!!! Már be is írtam a naptáramba!!!
most megyek hát-nyak masszázsra, már nagyon rámfért :)
lei

lei! nagyon irigyellek a masszázs miatt! ;) én is ma egész nap nyüglődök, szóval valamit ki kellene már találnom, hogy jobb legyen!

sophie27

Lányok, a nyaralás előtt azt hiszem érdemes ezt a kis cikket elolvasni, hasznos és érdekes dolgok vannak benne. :)

http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... nt&sid=212

k.a.t.i.c.a

Jaj én is megyek ma masszázsra, de várom.............
A nyaralás, hát mi is csak Balcsira megyünk, nem merünk elindulni máshova!

Rita

Kép
rituspoc

nem sikerül az új kis vonalzóm :(

Kép
rituspoc

Rita, próbáld meg a másik linket bemásolni.

k.a.t.i.c.a

Itt a vonalzóm... :)

Köszönöm én is az ötletet. :)

Elalszom, suliba mennék, de telefonáltam "társamnak", hogy haza akarok menni... :D :D :D :D
Vendég

Sikerült!

Köszönöm!

Kép
rituspoc

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Használjátok ki a jó időt! :)

Sziasztok!!

k.a.t.i.c.a

szeretnék bejelentkezni a praxis rendelőbe... de egyfolytában sípol a telefon! ez hogy van? :( pedig annyira mentem volna... a másik, hogy az egészségpénztári fizetés hogy működik vajon? lehúzzák a kártyát, vagy számlát állítanak ki?

jó hétvégét! én csak hétfőn leszek, mert otthon nincs net... :(

sophie27

A Masszőröm ajánlotta, hogy június 13-ig nagyon jó áron lehet apartman házakat kibérelni a Balcsin Szabadisóstón. Itt egy link is:

http://www.balatoninyaralo.atw.hu/

http://www.vizpartonnyaralni.fw.hu/

Nem rosszak így első blikkre!!
lei

lei

Hahó csajok!
Pörögtetek ám ma... :lol: :lol:
Nagyon komolyak az új vonalzóitok! :wink:

Örülök neki,hogy nem csak én nem érzem magam jól.Vagyis nem annak örülök,hogy Ti se vagytok néha jól,hanem annak,hogy nem én lettem egy hisztis "picsa"! :roll: Kb 3-4 naponta mindig van egy depis napom,amikor ki nem állhatok senkit és úgy gondolom,hogy nem is kellett volna terhesnek lennem...Aztán másnap már kutyabajom...Átkozott hormonok! :twisted:

binyek

Akkor csak halkan mondom, hogy én nagyon jól érzem magam. Nagyon fitt vagyok, pedig az egész családom dögróváson, szegények :(
Megyek is jógázni. Szuszu, ha vagy még... nem jösz?
Kellemes hétvégét mindekinek! Nagyon szép időnk lesz, menjetek kirándulni! Mi lehet, hogy elmegyünk Veresegyházára a maci parkba. Volt már közületek ott valaki?
Vendég

Sziasztok!

Mecsi reménykedj benne, hogy tényleg csak terhes laktózod van. Én totális tejallergiás vagyok....most is mármint babásan sem jobb...de a málna fagyi! :lol: már 2 hete nyekergek érte és ma ettem, olyan jól esett.... :oops:
én szójatejet szoktam használni (600 ft/l), nem iszom meg, mert nagyon érződik a szója rajta,de főzni jó....
egyébként mik a tüneteitek laktózosok?

Mi is megyünk nyaralni, pár napra Gyulára, május végén nősül a tanúm és ottmarad az egész famili pár napra...már nagyon várom. Aztán meg majd még egy hosszú 7végét beiktatunk valamikor nyáron, legalábbis nagyon szeretném még a töki megérkezése előtt....

Panna sok-sok drukk a bnődnek! Kitartás neki!!

Binyek akkor most hány babátok lesz? :oops: elvesztettem a fonalat. 2 fiú egypetéjű és 1 kicccsaj?

Szerintetek a Levente nem tucat név mostmár? Úúúúgy szerettem volna Bendegúzt,de apósomék hisztiztek a férjemnek és nem lesz :roll: :x :shock:
makadu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?