Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Beti nagyon tündéri a kiscsaj!!! Bacilivi nagy nagy gratula!!!

Betennétek engem is a táblázatba, köszi!!!

Kép
rena12

Zsana, 8-ra kaptam időpontot, jó lenne összehozni a találkozást. Kiváncsi lennék a pocakodra is! És köszi a bíztatást.

Nika, mi is ott vettük :D

Betti, az orra meg a szája szerintem rád hasonlít :lol:

Barbamami, köszi a beszámolót, így tényleg megnyugtatóbb a rákészülés a műtétre.

KépKép
nanett

Betti!
Én nem tudom igazán eldönteni,mije kire hasonlít :D , de abban EGÉSZEN biztos vagyok,hogy egy kicsi TÜNDÉR!!!!!!!!!! Nagyon édes!!!!!! Remélem,jobban vagy :roll: ,és sok-sok örömed van a babázásban! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Betti,

sztem is rad hasonlit a kiscsaj!!!! Edesek vagytok ketten!

Nanett,
Sztem sem kell felned tole. Eleg sok csaszaros ismerosom kimeredt szemmel nezett ram, mikor mondtam, h. termeszetes uton szulnek.
"De hat miert???"- kerdeztek... Mindennek meg van az elonye es a hatranya. Es ha az elony az, h. maskepp nem lehetne megszulni a Picit, vagy teged es/vagy a babat nagyon megeroltetne, akkor eleg egyertelmu a dolog.
DE nincs kizarva, h. befordul, mostanaban sok olyen sztorit hallok, h. az utolso pillanatban befordult a baba es mehetett a term. szules.

KépKép
KépKép
vitte

Macsek, Gyanixi és a többiek! Köszi az infókat!

Macsek! De jó, ha elküldöd! Akkor gyorsan be is jelentkezünk!

sch.judit

Bacilivi,
Gratulalok a kis Dalmihoz!!! Sok boldogsagot, egeszseget es megtobb tejcsit kivanok nektek!!! Alig varom, hogy gyere meselni!

Vitte,
Sajnos en meg nem is hallottam errol, semmi infom sincs, meg csak nem is ismerek senkit akinek ilyen problemaja lett volna :( . De latom a lanyok megnyugtato dolgokat irnak, remelem nem lesz semmi gond nalatok!

Nanett,
Jobbulast, mar nem tart soka! ;) Jo lenne ha befordulna Dominika, de gondolom lelekben mar inkabb a csaszira keszulsz... Akarhogy is lesz, biztos vagyok benne, hogy nem lesz veletek semmi gond. Meg fogod tudni oldani a felmerulo problemakat, gondolj csak bele mi van mar mogotted! Es gondolj bele mennyi energiat fog adni, hogy ott van valaki a kezedben, akire mindig is vagytal!!!

Koszi a drukkokat lanyok! :)

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Bbetti:szerintem rád hasonlít,de a lényeg,hogy nagyon édes,szép kislány!!!Jól viselkedik?

KépKép
vicuska

Hát a szüléssel kapcsolatosan:én is szeretnék természetesen szülni,de ha úgy alakul akkor a babám egészsége fontosabb lesz.Na meg aztán nemtudom milyen fájdalom várható...lehet könyörögni fogok,hogy valamit csináljanak már....
Őzi:most már neked kell következned.Hajrá!!!

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Vitte:
nem is hallottam még ilyenről, de ahogy mindenki írja, nyugodj meg, úgy látszik tényleg előfordul, és kinövi a baba. Most mekkora a babó súlya? Akkor a mi kislányunk nagyobb lesz? Nekem 3,5 kg-ot mondott a doki :)

Nanett:
szerintem ne izgulj a császi miatt, nekem a sógornőm tavaly császárral szült, ő utólag mondta, hogy nagyon gyorsan felépült, és örült, hogy így gyorsan túl volt az egészen...
Én pl. nem tudnám eldönteni melyiket válasszam, ha lehetne, így a sorsra bízom... :)

Őzi:
semmi hír? :)

Bacilivi:
majd várjuk a fejleményeket, remélem mind a ketten nagyon jól vagytok.

Betti:
köszi az infót, az orra tényleg a tiéd :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Jó reggelt lányok! :D

Bacsbern több,mint 1 hónapja már kifordult a köldököm. Pontosan nem emlékszem,hogy hányadik héten.
Bbetti szerintem is rád hasonlít a kislányod. Nagyon édes,jó alvó? :lol:
Tegnap beszéltem nálunk a munkaügyessel,és január 16-án dolgozom utoljára. :lol: Január végéig szabin leszem,majd a 15 nap betegszabi és táppénz.
Holnap se dolgozom,mert védönőhöz megyek majd. :lol:
Most a legtöbb időmet a pihenés teszi ki,ami nagyon jól esik.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Majd jovok ma rendesen, de nem nagyon erzem most jol magam. Ha otletetek van, irjatok, lecci:
Kicsit ugy erzem, mintha foly. szedulnek (mar tegnap es ma reggel is), es mintha nem kapnek eleg levegot. Ha beszelek, szinte 5 szavankent lihegek. Ilyenkor ablakot nyitok, setalgatok fel-le. Tudom, kisebb a hely a gyomornak es a tudonek mar ilyenkor, de nincs vmi trukk? A vernyomasom tok jo. Aztan del korulre elmulik, de addig sem jo igy lenni. Otlet, vki?

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Rena!A táblázatba úgy lehet bekerülni,ha nekem írsz egy privit z összes adattal,ami kell a táblázatba!
Ez másra is vonatkozik!!
Az aktuális változtatásokat megtettem a többieknek!

Macsek!
Én nem tudom mi lehet,de néha én is szédelgek.Szerintem vérnyomás,vagy a baba nyom valami ideget,eret,ilyesmi.Azért mondd majd el a dokidnak!

Kép
babzsák

Luisa,
Nem tudok kilot mondani, csak annyit, h. nem lesz orias bebi. Mondom, itt valszeg ovatosabban becsulnek, mint otthon.
Irok mailt.

Macsek,
Iszol eleget? Nekem kb a te korodban volt hasonlo, de parosult alacsony vernyomassal (ami amugy igazabol inkabb egyszer alacsony egyszer magas volt), a terapia abbol allt, h. naponta min. 3 l-t kellett innom, es tenyleg segitett.

KépKép
KépKép
vitte

Ozi,

Most mar tenyleg barmikor varhato a hir Levirol! Nagy drukk neked! Latod, mar most szotfogado baba, megvarja mig anyukaja felepul es meg ad neki is egy kis plusz idot is! :D

Hat azt hittem eros vagyok, de tegnap sirogorcsot kaptam, pedig mindenki hasonlokat irt a problemarol, h. elmulik, es semmi gond nem lesz. De akkor is. Raadasul ferjecske csak csutortokon jon vissza es valszeg sok volt egyszerre, egyedul. Probalom osszekaparni magam es sokat beszelni kis Picurral/hoz :D
Nem lehet semmi baja pici Noahnak!

KépKép
KépKép
vitte

Jó reggelt!

Őzi:
Mikor indítják be a szülést, ha nem akar kijönni a baba? Drukk, hogy azért meginduljon magától és lehetőleg minél hamarabb.

Nikky:
Jössz ma kismamatornára? Tudod, hol van? F épület, II. emelet 15,30-kor. Kell valami alád, törőlköző vagy vékony szivacs és kényelmes ruha. Én szerintem mindenképp megyek.

Macsek:
nekem ilyesmi rosszullétem elsősorban az első 12 hétben volt, akkor nagyon kóvályogtam, mindenesetre az biztos, hogy a baba egyre jobban nyomja a gyomrodat. Viszont a terhességem előtt több hónapig küszködtem a gyomrommal: tükrözés, diéta, gyógyszerek és végül magától elmúlt. Szerintem sokszor összefügg az idegességgel és ezért próbálj meg ellazulni, esetleg jóga légzést csinálni és persze azért kicsit odafigyelni, higy ne egyél nehéz, zsíros kajákat, szénsavas, koffeinos italokat.

Kép

Kép
rekanna

Nikky:

bocs, 16,30-kor van a torna, legalább is múlt évben akkor volt.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok Csajszik! Köszi mindenkinek a vérvételes infot! MACSEK:nekem is néha vannak ilyen furi rosszulléteim,csak nekem ilyenkor ilyen látás zavarom van olyan mintha a szemem elött vibrálna valami.Aztán egyszer csak elmúlik.A vérnyomásom nekem is normális,míg nem voltam terhes addig 1 kicsit alacsony volt de mióta terhes vagyok azóta teljesen jó.BETTI nagyon édi és szép a kicsi lányod,szerintem rád hasonlít :D
Vendég

Sziasztok!

Zsolt vagyok, a Livi férje, Dalmi apukája. A lányok üzenik hogy jól vannak, Dalmi már cicizik! Remélhetőleg 2 nap múlva már hazaengedik őket, Livi majd beszámol részletesen mindenről. Elöljáróban annyit, hogy 8-kor értünk be a kórházba, és éjfél után 27 perrcel meszületett a bébi, volt gátmetszés. Papírforma szerint rövidnek mondható, viszont annál intenzívebb - DE MINDENKÉPP MEGÉRI!!! Úgyhogy kitartás mindenkinek!!

Üdv,
Zsolt

Kép Dalma 1 órás korában Kép A család Kép 1 órával a szülés után Kép Dalmi fél naposan Kép Így telik a nap nagy része Kép Bábó
Vendég

Sziasztok!

Mindenekelőtt: Betti, Bacilivi, nagyon édesek a babák! Szerintem helyesebbek, mint Brad Pitt és Angelina Jolie bébije!

Nikky: Majd rakok fel képet a kocsiról, csak nem tudom mikor, mert a kocsi most darabokban van a lakás különböző pontjain, de megpróbálom majd megkeresni a hirdetés képét és átmásolni.

Fenix: Így egy kicsit tényleg drága a disznóölés. Akkor szokott sokba kerülni, ha sok segítője van a böllérnek. Hány kilós a disznó? 280-300 Ft/kg a reális ár magáért a húsért. Mikor mentek? Azért érezzétek nagyon jól magatokat, és persze te csak nézd, ne dolgozz SEMMIT!

Vérvétel: Az én eredményeim közt is volt jópár csillag, nekem is alacsony a hemoglobinom. A fehérje a vizeletben és a magasabb fehérvérsejtszám utalhat enyhe húgyúti fertőzésre vagy hólyaghurutra. Nagyon sokat kell inni, és érdemes lenne még egy vizeletvizsgálatot csináltatni, hátha elmúlik antibiotikum nélkül is pár nap alatt. Lényeg az ivás! Persze csak alkohol és szénsavmentes italokat.

Cukorterhelés: Nekem a 23.héten volt, otthon kellett éhgyomorra pisilnem, aztán meginni a cukros löttyöt, aztán bementem a kórházba és az ivás után 120 perccel levették a vért, nem kellett újabb vizeletmintát adni. Jó volt, hogy csak egyszer szúrtak.

Szédülés: Nekem is volt, igaz, csak kétszer egy napig tartott, és nekem mindig is alacsony volt a vérnyomásom, és most is az. Macsek, nekem is hasonló tüneteim vannak mint neked, légszomj, vibrálás, kifulladás séta közben stb., csak talán enyhébben, és nekem is csak egy-két hete jelentkezett. A szédüléssel nem tudok mit csinálni, ha olyan napom van, egész nap szédülök, és másnapra elmúlik. Igaz, hogy nem tanácsos koffeint fogyasztani, de nekem a védőnő azt mondta, hogy ha segít, napi egy gyenge kávét, capuccinót vagy egy teát ihatok. Ha rendben van a vérnyomásod, attól is lehet, hogy kicsit vérszegény vagy, ez okozhat légszomjat, azt mondják, a terhesség tipikus tünete. Szerintem ne aggódj, de azért legközelebb említsd meg az orvosnak, vagy a védőnőnek. És persze igyál sokat, az tényleg fontos.

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Bacilivi! Zsolt! Dalmi!
Csuda jól néztek ki! Naaaagyon édes a baba,kezdek irígykedni!
Mégegyszer hatalmas gratula nektek!!!

És szégyelem Betti, az előbb kimaradtatok,de természetesen ti is nagyon édesek vagytok!

Sok tejet,nyugis babákat kívánok!

És Őzi! Nagyon szorítunk!!!

Kép
babzsák

Lanyok, koszi a gyors reakciot! Mar kicsit jobban vagyok, pont mint tegnap, del korulre felebred a szervezetem is, ugy latszik.
Az viszont teny, hogy mar terhesseg elott sem birtam eleget inni, ha jol osszeadtam, akkor is volt, hogy napi 1 liter sem jott ki. Elvileg egy ideje odafigyelek, de nem mindog jon ossze. Mostantol figyelek ezerrel, igerem!

Livi, Dalmi es Zsolt, gyonyoruek vagytok! Annyira meghatoak a kepek :D Foleg, amiken 3-an vagytok. A rancos labiko, hat az meg tunderi! Megegyszer sok boldogsagot es egeszseget nektek :!:

Vitte! Te tenyleg eros vagy, hiszen tudod! Es Noah-nak tenyleg semmi baja, es nem is lehet, hidd el! Ja, es mindjart itt az a csutortok!

Kép
Kép
-macsek-

Betti, Bacilivi, Zsolt!

Mindenkinek nagyon aranyosak a babái!
Bár már mi tartanánk ott!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ma délután kell mennem a nődokihoz és kifaggatom a labor leleteimmel kapcsolatosan.
Majd este megírom, hogy mit mondott!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok...
Zsolt köszönjük az infókat...Nagyon jól néztek ki mind a hárman,gratula mégegyszer...

Rekanna
Igen megyek akkor.15 órakor talizom a szülésznővel a csecsemőosztályon és utána lemegyek!!Át lehet öltözni ott valahol??Mégse mennék melcsibe a szülésznőhöz első találkozóra... :? ..

Bacsbern
Köszi a választ..szép kismama vagy :) ..nekem is hátrahajló a méhem,de ez egy új infó számomra hogy ezért nem nőne..pedig az enyém is kisebb az átlagnál,de nekem azt mondta a dokim h ez a sport miatt van..nagyon kötöttek és erősek a hasizmaim és nem engedi tágulni egyelőre a pocimat..illetve a magasságom és főleg a széles csípőm miatt egyelőre elég helye van...de rákérdezek nála erre a hátrahajló méhre..érdekes felvetés..

Babzsák

Én szept1 óta vagyok táppénzen..az elsőt november végén kaptam!!okt 1től nov 2ig...j7en kapom meg a nov 3tól dec 12ig...szóval irdalmatlanul lassúak...
viszont nemtudom h neked van-e telefonszámod??Ha nincs megadom szívesen,kinyomoztam a pénzfolyósító osztály számát,és ha ott megadod a TB kártyád számát meg tudják mondani h a céged kiküldte-e már nekik az orvosi papirod,éshogy mikorra dolgozzák fel éshogy mikor kapod meg...stb!!

Nanett..
én szerintem ne aggódjál emiatt a csaszi miatt..igazából lehet h Te jársz a legjobban..én nem vagyok megszállott "természetes szülés" hívő!!Nemhiszem h attól hogy különböző kínok árán jön ki belőled a gyermeked bensőségesebb kapcsolatot tudsz vele majd kialakítani mintha pár perc alatt műtik ki onnan!!
Én személy szerint meg is kékrdeztem erről a dokim és valószínű h ha Ő engedné (sajna nem)akkor én császárral szülnék..fiatal vagyok 24 éves,ha lehetne,ott lennt mindent úgy hagynék ahogy van..mert így eddig jól működött minden,nem ragaszkodnék a vágáshoz,táguláshoz,varráshoz..isten tudja még mi jöhet utána..persze évezredek óta így szülnek a nők stb,de sztem akkor is Te jársz jobban!!! :lol:

Nagyon szépek a babasarkok..nálunk is külön szobában lesz a baby-na de most para van,m lehet költözés lesz lassan,mert mikor máskor,most vennék meg a lakásunkat,úgyhogy minden össze-vissza van most a fejemben,lehet h nem is lesz saját babaszobánk hanem Anyuéknál lakunk mígle nem rendeződik ez az egész..persze lehet h április végéig lefut a dolog,de hát ki tudja..reménykedünk...vmi biztos lesz..
Rendben nem szaporítom a szót...
Sziasztok szép napot mindenkinek...

Kép
nikky

Heló lányok!

bacilivi,
Nagyon szép család vagytok!!!! A kisasszony pedig gyönyörű!! Jaj, de irigy vagyok, én is akarok már babázni :D :D

vitte,
Szerintem nyugi, én is azt hallottam erről a dologról, hogy abszolút nem veszélyes a babára nézve. Persze könnyű mondani... Pláne, tudom, hogy milyen érzékenyek a kismamák...

fénix,
13-án itt a régi új év! Fogjátok ünnepelni?! Mi nem, de hívni fogom az otthoniakat, felköszöntöm őket. Ráadásul 13-án a legjobb barátnőmnek, aki Ukrajnában él, van a szülinapja.

bbetti,
Olyan cukorfalat a lányod!! Az orra, a szája a tiéd. A szemöldök íve pedig az apukájé. Egy gyönyörüség a kis Niki. Mi is Nikinek hívtuk volna a babát, ha kislányt várnánk. Pontosabban Nikol Anna lett volna. Na de majd a második.

Ma hívtak a Kismama magazintól, hogy beválogattak a "Hónap kismamája" rovatba. Jövő hét kedden megyek fotózásra. És a májusi "Kismamában" leszek, vagyis leszünk, mert Márk is benne lesz. 2 sorozatból áll a fotózás, az egyik pocakosan, a másik a baba 6 hetes kora után. Remélem nem lesz fárasztó a fotózást, mert mostanában alíg élek, olyan hamar elfáradok.

Lányok, szeretném kérni a segítségeteket!!!!! Milyen babacuccot kell vinni a korházba?! És miből mennyit?! Már kezdem vasalni a kimosott babaruhákat, és azt, amit a korházba kell vinni külön pakolnám. De most ugrott be, hogy gőzöm nincs, hogy mit, és mennyit... Lécci, segítsetek!!!

A saját csomagomat már félig-meddig összeállítottam, be is pakoltam a sporttáskába, és hááááát eléggé méretes lett a csomag. Olyan, mintha 2 hetes nyaralásra készülnék :)

Pusz mindenkinek

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Őzi:
Hogy vagytok? :P

Bacilivi,Zsolt,DALMI:
Nagyon aranyosak vagytok együtt! Tündér a kis leányzó! :D Tiszta röhej,hogy nekem kettő is van itthon,de egy kicsit irigykedem :oops: :oops: :oops: rátok!

Dijcsi:
Az Istvánba vittem babaruhát (elvileg 3 napig vagy benn,de van,hogy át kell öltöztetni..,szóval kb. 5 váltás mindenképp kell), aztán textil pelus,ebből is kell vagy 3-4. (Pelenkázót leteríteni,szopizáshoz,stb.),kell még pelenka (napi kb. 6db),popsitörlő,popsikenőcs.. Hintőport elvileg adnak a köldökhöz,meg gézlapot.. Hasznos lehet kis sapika a buksijára,mert könnyen megfázhat, és egy puha takaró is..
Azt hiszem,nekem ennyi volt a babacsomag. Igazság szerint nekem is a végére akkora lett a pakkom,mintha legalább egy havi nyaralásra vonultam volna be.. És a saját csomagomba most még 1-2 ( :roll: ) dologgal többet rakok majd........

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Elfelejtettem megírni:

MA 6 ÉVES A NAPSUGÁR!!! :D :D :D
(Érdekes,pontban hajnali 4-kor született,és ma is felébredtem,pont 4-kor.. :P . Eddig csak tavaly nem ébredtem fel jan. 9-én 4-kor,mióta megszületett.Tavaly akkoriban rengeteget éjszakáztam.. :? )

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Nikky:
igen, át lehet öltözni A kórházlátogatás után lesz még egy kis időd, mert gondolom az nem tart fél-1 óránál tovább, nehogy elmenj rögtön az F épületbe, mert ott nem lehet leülni és a folyosón kell állva várakozni.

Dijcsi:
ez kórháztól függ, a Szt. Imrébe kizárólagosan mondták, hogy ne vigyünk babaruhát, mert ők beöltöztetik és ha viszünk, az ott elkeveredik, mert mindent ők mosnak egybe. Csakis a hazahozatalra kell ruci. Kérdezd meg a kórházadban a szülésznőket, hogy mit vigyél. Nálunk pl. mellszívót sem használhatsz sajátot.
Ja és gratula a modellkedésedhez!

Bacilivi:
köszi a férjednek az infót meg a képeket, megint majdnem bőgtem elérzékenyülés miatt. Az én férjem biztos nem lesz képes felrakni képeket egyedül, tehát nálam majd várni kell, mire hazaérek.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok Lányok!

Baciliviék! Nagyon szépek Vagytok!
/basszus...munkahelyen vagyok.. néztem a képeket és sirtam :D A kollegáim csak egy kicsit néztek hülyenek.. és halála aggodtak magukat.. azt hittek fáj valamim.. vagy rosszul vagyok... :lol: /

-macsek-
fuuu!!!! Nekem is igy volt... reggelente... OLYANnehéznek éreztem magam.. nem kaptam levegőt... borzasztó volt... De, érdekes, csak akkor ha melóba keltem... vagyis nem magamtól ébredtem, amikor ki vagyok pihenve... hanem ébresztőre..
Aztán ünnepek alatt ugye nem kellett korán kelnem.. és most ez a pár melós nap nagyon jó telt... elmult /lekopogom/ ez a reggeli fulladozásos állapott...
Nagyon remélem hogy Nálad is mihamarabb el fog mulni.. Amugy nem tudom mit kell csinálni ellene.. /Aludni sokat! :D /

barbamami
Boldog szülés/születés napot! :) :) :)

dijcsi
Hát a párom lelép barátokkal bulizni .. még pénteken és három napra... Igy talán megyek oroszokkal valahova... talán idén is lesz valami avcsora/ müsor a kulturális központban.. tudod az Andrassy úton...

Kép

Kép
fenix

Sziasztok!

Nikky! Köszönöm,de én is kinyomoztam a számukat. Kb. 1 óra várakozás után fel is vették...A cégem még csak a legelső papíromat továbbította,és mondták,hogy 30 napon belül utalnak. Olyan 20-a körül talán megérkezik...De az tuti,hogy ezentúl személyesen viszem be a papíromat,ezzel legalább nyerek vagy 2 hetet!

Dijcsi!
Tök jó,hogy bekerültél a Kismamába! Ott mindig olyan ápolt,és szép kismamik vannak! Büszke lehetsz magadra!
Most hirtelen nem tudom,h melyik kórházba jársz,de a Péterfyben tegnap volt a szülőszoba látogatás. Ott elmondták,hogy szabadon választható,hogy kórházi,vagy saját ruhában van-e a baba,viszont a pelenka napi limitje 5 db,azt tanácsos vinni.Persze txtilpelust,popsitörlőt,ilyesmit is szerintem.A péterfyben cumiztatás tilos,ezért cumisüveg nekünk nem fog kelleni...
De gondolom ezt kórháza válogatja,szóval lehet,h ezzel nem vagy most kisegítve...

Kép
babzsák

Sziasztok Lanyok!

Csak tavirati stilusra van idom...

Bacilivi,
Nagyon szepek vagytok! Olyan jo volt latni Titeket igy egyutt! Nagyon szep kislany Dalmi...

Vitte,
Ugy sajnalom, hogy idegeskedsz, barcsak valaki meg tudna nyugtatni!

Es vegul rolunk: hatasosak voltak a drukkjaitok, 5 perces fajasaim vannak, nemsokara bemegyunk a korhazba. Fajasokkal, de nyugodtan telt az ejszaka. Szoval ugy tunik randink lesz Levivel!!! :) Uramisten, olyan boldog vagyok, most mar nemsokara a kezemben lesz!!! Drukkoljatok nekunk, en pedig ahogy tudok jelentkezek es majd kuldok sms-t Nanettnek! Puszi mindenkinek! :) :) :) :) :)

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Őzi!!!

Nagyon szorítunk!!!

Kép
babzsák

SZIA OZI,

Most jol eltereled a figyelmem a sajat bajomrol, veletek vagyok lelekben es szoritok nagyon!!!!!!

Huh, nagyon kivancsi vagyok ratok!!! 5 perces fajasok, az igen, hamar meglesz Levi!

Nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Hahó!

Őzi:
nagyon szorítunk Neked és a kis Levinek!!!!!!!!

Vitte:
köszi az sms-t :), remélem jobb a kedved!!!!! bizti minden rendben lesz!!!!!

Bacilivi:
nagyon szép a kis család!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa

Bacivili valami csodásak a képek! :lol: Nagyon szép kislányod van,és a közös kép nagyon aranyos! :D

Lányok vki tud nekem segíteni a következőben:
Úgy néz nagyon,hogy nálunk a cégnél több osztály( a mienk is) megszünik,és lehet a cég is. :? Most akkor ilyenkor mi van velem? Kapom a GYED-et rendesen amennyi járna a fizum alapján 2 évig?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Őzi!!!
Most elsősorban Nektek megy a drukk!

Bacilivi!!!!
Gyönyörűek vagytok! Nagyon szép a kis-család így együtt! Köszönjük a férjednek is, hogy ilyen ügyes volt és jelentkezett.

Dijcsi!!!
Hűűűűűű, ez nem semmi. Gratulálok! Tényleg mindíg nagyon szép kismamik vannak az újságban. Már várom a májust!!!

Vitte!!!
Bizti nem lesz baj. Én sem tudok erről semmit, de látom vannak, akik igen, úgyhogy próbálj megnyugodni. Most már nemsokára a férjed is otthon lesz, akkor egyszerűbb lesz minden.

Barbimami!!!
Boldog születésnapot Napsugárnak!!!

sch.judit

Őzi!!!
Szoritok!

boszibaba1980
Ha megis szünik a cég - ugyan ugy megkapod a neked járó pénzt! ne izgulj!
fenix

Fenix köszike,most kicsit megnyugodtam. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Özi: Drukk megy ezerrel. perces fájások az nem semmi lehet mire ezt írom már megvan levi baba :)

Bacilivi: Szép a családod és gyönyörű kisbabád van:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok.Olvastam Özi utolsó üzijét,és végigszalatt a hideg a hátamon.eszembe jut,milyen fantasztikus érzés,tele voltam izgalommal,némi félelemmel.leirhatatlan...májusban átélhetem én is ujra...REMÉLEM,MINDEN RENDBEN LESZ,GYORS,KÖNNYÜ SZÜLÉST,ÖRÖMKÖNNYEKET NEKIK. bacilivinek nagyon szép a babája!!szép nagy is...formás! mindenkinek üdvözlet,a császártól ne féljen senki,nekem is az lett az elsö szülésem vége...most meg a természetesre várunk,én attól félek!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Őzi,
NAGYON-NAGYON SZORÍTUNK NEKTEK!! Végre elérkezett az időtök! Kívánom, hogy minél könnyebb szülésed legyen. Várom majd az SMS-t.

Boszibaba, szerintem a GYED-re való jogosultságod nem függ attól, hogy megvan-e még a cég, ahol dolgoztál. Ha jól tudom, az elmúlt 2 éven belül 180 munkanapnak kell meglennie a jogosultsághoz.

Mindenkinek köszönöm a csaszis bátorítását, aranyosak vagytok.

Dijcsi, gratulálok, hogy téged választottak az újságba. Így látni fogunk téged szépen kicsinosítva. :D

Bacilivi, nagyon-nagyon szépek vagytok a képeken és gratulálok az apukának is, hogy ilyen ügyesen felrakta őket. Majd várjuk a beszámolódat.

Zsana, mi volt ma a CTG-n?

KépKép
nanett

Bacilivi
gyönyörű a kislányotok! :) :) :)

Őzi
Talán már a kezedben van Levi, amikor ezt írom! Nagyon szorítok!

Boszibaba
Megfogod kapni a gyedet,csak passzív jogon. De te leszel az utolsó akit onnan elküldhetnek! Téged véd a tv.
http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-g ... tb_szotar/
Ezen az oldalon megtalálod ami téged érdekel, pontosan leírva. Remélem tudtam segíteni egy kicsit.

Kata

berzkat

barbamami,
akkor ezek szerint az Istvánban nem adnak ruhát a babának, hanem végig a sajátjában van?!?!? Az jó!!! Köszi a segítséget! Már kezd alakulni a korházi babakelengye...

babzsák,
A Szt. Istvánban fogok szülni. Én is már nagyon kíváncsi vagyok az ottani szülőszöbára. A Péterfy korház merre van? Nem fárasztó utazgatni innen a 9. kerületből?

boszibaba,
Ha határozatlan idejű a szerződésed, és megvan a 180 napos munkaviszony, akkor minden rendben van, jár a Gyed. Jár a határozott idejű szerződésre is, de ott az aktív biztosításnak a T-Gyás folyósítása alatt kell megszünnie, csak akkor jár.

Köszi szépen a gratulációkat a "modellkedéshez"! Egyébként mindez úgy indult, hogy poénból küldtem még kb október elején egy levelet a Kismama magazinba, nem gondoltam volna, hogy felhívnak, és bekerülök. Kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak belőlem kihozni a profi sminkesek :D Ruhát, amiben fotóznak, ők bíztosítanak, amikor megkérdezte a nőci hány kiló vagyok, hogy ebből megállapítsa az aktuális méretemet, tiszta ciki volt mondani :D

Jaj, ezt elmesélem nektek. A párom írt nekem egy CD-t, amelyen olyan "sírós-megható-romantikus" dalok vannak. Köztük van a Cserháti Zsuzsának az "Édes kisfiam" című dal, és ahányszor hallgatom, mindig bőgök.... Nagyon meghatódom ezen a dalon.... Milyen dilis vagyok, ugye?! :?

Kép
dijcsi

Őzi,
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!

De jó, hamarosan három fórumos babánk lesz!

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Bacilivi nagyon szépek vagytok én is belekönnyeztem!

Én ma voltam tanácsadáson és rámszóltak hogy sokat híztam 6 kg-t. Ez van majd jobban odafigyelek.

Kép
rena12

Sziasztok!

Őzi
Nagyon nagyon szorítok!

Dijcsi
Gratula a fotózáshoz! Tudsz majd feltenni képet, hogy ne kelljen várni májusig?

Bacilivi Zsolti

nagyon helyesek vagytok szép a baba, a szája és a szemöldöke az apjáé, sok tejet és jó egészséget kívánok.

Fenix jó dusznótorozást. mi minden évben vágtunk régebben de nem nagyon szerettem, zsírszag, italos pasik.

Napsugárnak boldog szülinapot.

Nekem légszomjam volt elég sokáig a terhesség alatt, ilyenkor sokat pihentem, és a felsőtestem magasabbra tettem.
Tegnap kihívtuk a gyerekdokit,mert a baba orra szürcsögött, meg szerintem a hasa is fájt hajnalban. kapott espumisan cseppett és vettünk orrszívót a porszívóra, kiszívattuk vele az orrát. azt hittem, hogy útálni fogja, de csak lesett bele a világba.
Egész nap úgy alszik, hogy fel kell kelteni enni, hajnalban 5 óra körül, viszont csak nyöszörög evés után és már kettőt látok belőle a fáradságtól mire elalszik, pedig ketten altatjuk a párommal.

Kép
Kép
bbeti

Őzi nagyon drukkolok neked én is! :)

Nenett neked miért is lesz csaszi? :( Bocsi, csak elkerülte a figyelmemet, ha irtad! :(

Kép
elizabeth25

Elizabeth, harántfekvésben van a babám, ezért lesz - valószínűleg - műtét.

KépKép
nanett

Őzi megy drukk!

Már lehet, hogy meg is született a kis Levi!

Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, más voltama nőgyógyásznál és írt ki vasat, de egyébként azt mondta, hogy minden rendben van ezzel a laborlelettel, mert a kismamákra más értékek vonatkoznak, mint a többi emberre.

Most megnyugodtam!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

ŐZI,SZORÍTOK!!!! :D :D :D Jajjjj,de jó!!! :D :D :D :D

Betti:
Ismerősek az első pár heti hullafáradt érzések... :roll: KITARTÁS!!! Szépen be fog állni az alvás,és minden..hát,sajna az elején mindig et van.. Nagyon ügyik vagytok a pároddal!! :D :D

Dijcsi:
Igen,napi 3 peluson kívül nem kapsz ott mást a babának. De én is örültem,hogy a szép kis rugikáiban feszített - az amúgy is elképesztően fess :D :D - kicsi fiam..

Gabi.baba:
Neked miért kellett császárral befejezni az első szülést? Hol szülsz most? A sima szüléstől ne féljél,ezek szerint te is pont a "katarzisról" maradtál le! De iszonyú jó érzés!!! Egyetlen hátránya van,ha császár után simán szülsz,ezt sajna sehogy sem lehet elkerülni (már próbálkoztam pedig... :roll: ),a szülés utáni betapintás. Hát nem túl kellemes,de pár perc.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Meg van a cukorvizsgálat eredménye és minden oké.A vércukrom is tökéletes és a vizeletemben se találtak semmit.Ennek most nagyon örülök hogy minden rendben van!! :D De a holnapi nap már kevésbé lesz ilyen jó mivel megyek apával fogdokihoz! :(

Bbetti!
Még mindig nagyon aranyosak vagytok! :) Szerintem is rád hasonlit a pici! :)

Livi,Zsolt!
Nagyon aranyosak vagytok a képen,főleg ahol 3-an vagytok!Tündéri a kis Dalmi! :) Ja, és persze várjuk a beszámolot!!

Dijcsi!
Gratula,bizti most is csinos kismami vagy és fotozáson az leszel!! :)

Barbamami!
Boldog szülinapot kivánok Napsugárnak!

Pusszancs mindenkinek!

Dica
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?