Sziasztok...
Zsolt köszönjük az infókat...Nagyon jól néztek ki mind a hárman,gratula mégegyszer...
Rekanna
Igen megyek akkor.15 órakor talizom a szülésznővel a csecsemőosztályon és utána lemegyek!!Át lehet öltözni ott valahol??Mégse mennék melcsibe a szülésznőhöz első találkozóra...
..
Bacsbern
Köszi a választ..szép kismama vagy
..nekem is hátrahajló a méhem,de ez egy új infó számomra hogy ezért nem nőne..pedig az enyém is kisebb az átlagnál,de nekem azt mondta a dokim h ez a sport miatt van..nagyon kötöttek és erősek a hasizmaim és nem engedi tágulni egyelőre a pocimat..illetve a magasságom és főleg a széles csípőm miatt egyelőre elég helye van...de rákérdezek nála erre a hátrahajló méhre..érdekes felvetés..
Babzsák
Én szept1 óta vagyok táppénzen..az elsőt november végén kaptam!!okt 1től nov 2ig...j7en kapom meg a nov 3tól dec 12ig...szóval irdalmatlanul lassúak...
viszont nemtudom h neked van-e telefonszámod??Ha nincs megadom szívesen,kinyomoztam a pénzfolyósító osztály számát,és ha ott megadod a TB kártyád számát meg tudják mondani h a céged kiküldte-e már nekik az orvosi papirod,éshogy mikorra dolgozzák fel éshogy mikor kapod meg...stb!!
Nanett..
én szerintem ne aggódjál emiatt a csaszi miatt..igazából lehet h Te jársz a legjobban..én nem vagyok megszállott "természetes szülés" hívő!!Nemhiszem h attól hogy különböző kínok árán jön ki belőled a gyermeked bensőségesebb kapcsolatot tudsz vele majd kialakítani mintha pár perc alatt műtik ki onnan!!
Én személy szerint meg is kékrdeztem erről a dokim és valószínű h ha Ő engedné (sajna nem)akkor én császárral szülnék..fiatal vagyok 24 éves,ha lehetne,ott lennt mindent úgy hagynék ahogy van..mert így eddig jól működött minden,nem ragaszkodnék a vágáshoz,táguláshoz,varráshoz..isten tudja még mi jöhet utána..persze évezredek óta így szülnek a nők stb,de sztem akkor is Te jársz jobban!!!
Nagyon szépek a babasarkok..nálunk is külön szobában lesz a baby-na de most para van,m lehet költözés lesz lassan,mert mikor máskor,most vennék meg a lakásunkat,úgyhogy minden össze-vissza van most a fejemben,lehet h nem is lesz saját babaszobánk hanem Anyuéknál lakunk mígle nem rendeződik ez az egész..persze lehet h április végéig lefut a dolog,de hát ki tudja..reménykedünk...vmi biztos lesz..
Rendben nem szaporítom a szót...
Sziasztok szép napot mindenkinek...