Új privát üzeneted érkezett!

Vivcsen, Hajdú Krisztinánál én még speciel nem láttam, de eddig csak és kizárólag jókat hallottam róla (rosszat még senkitől). Ugyanakkor a I-es nőin is nagyon jó orvosok vannak, szóval szerintem akárhogy is döntesz, jó kezekben leszel!

anabique
Budapest

nem láttam = nem jártam, csak máson gondolkodtam, miközben ezt írtam :) bocsi.

anabique
Budapest

Olyan üres a ház, nincs itthon Levi sem második napja. Már nem tudok magammal mit kezdeni. Mindig nézem, hogy mikor mehetek érte...

vivcsen,
szerintem ha az orvos javasolja a vizsgálatot, akkor őszintén beszéld meg vele, hogy Te a Hajdú Krisztinát szeretnéd. Végül is a Te babádról van szó, és véleményem szerint az is baj lenne, ha nem lehetne megbeszélni a dokival, mert akkor már nem teljes a bizalom.

anabique,
és mit "láttál" a jártál helyett? :lol:

gil,
mi újság? Ma már nem dolgoztál, ugye?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vivcsen, én is inkább HK-hoz mennék.
A barátnőm elment az I. nőire is, és hozzá is.
Azt mondta, hogy az I-től elment az életkedve is. HK viszont nagyon kedves, rendes volt.
Én is megbeszélném vele, de biztosan így döntenék. Ráadásul a gép a lényeg, a magánban, meg biztosan korszerűbb!

KépKép
KépKép
kfnoémi

[quote="vivcsen"]C írta:vivcsensajok mi van akkor ha a dokim az egyes nőire akar küldeni.Mondjam neki hogy már bejelentkeztem Hajdú Krisztinához?
Mit fog szólni?

Mit szólna???? :roll:
Rólad és a te babádról van szó...
Nem lehet ezt normálisan megbeszélni a doktoroddal, hogy te inkább oda mennél?
Ha nem tudjátok normálisan megbeszélni, akkor inkább most keress másik doktort, mert nincs meg a BIZALOM kettőtök között! :?

Kép
mrsleo
Debrecen

Brunhild
Ha úgy gondolod, 2-3 napig használd a Canestent, ha nem javul addig, akkor viszont ORVOS!!!!
Gyerekeid :lol: :lol: :lol: :lol:

Anabique
Az az "azonnal" az lehet néhány hét :wink:

Csöppke
Aranyos a dinnyécskéd :lol: :lol: :lol:

3-4 üveg martini boldogult fiatal, bohém egyetemista koromban volt egy-egy buliban :oops:
És még akkor is tudtam mindenről, ami körülöttem történt :oops: :lol: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Vivcsen
AFP-t nagyon sok tényező befolyásolja. Nem kel egyből bepánikolni... Egy alapos UH (rendes szakember által) sokat elárul a babáról!

Kiváncsika
Melyik kórházban akarsz szülni? Az ottani doktorok közül érdemes választani...

Kép
mrsleo
Debrecen

A kórház tul.képpen mindegy. Bp-i vagyok, így bármelyik szóba jöhet. Talán a János kicsit közelebb áll a szívemhez, mert én is ott születtem, de nem feltétlenül...
kivancsika
Budapest

sziasztok!

én ma voltam uh-n az AEK-ben Hajdú Krisztinánál.
5 perc alatt lerendezte, mindent megnézett, gyors volt, de alapos.
AFP: 1,27 lett

KISFIÚ! Egészséges, korának megfelelő.

hideg zuhany volt, de most már szokom a gondolatot. Én nagyon lányt akartam 3.dikra.

KépKép
pusa

Vivcsen!

mi a 2. gyerkőc genetikai UH-ját az Istenhegyin csináltattuk Hajdú K.-nál . nagyon nagy szaktekintély, mindent kiszúr, ami rendellenesség, alapos, nem egy beszédes valaki, de amit kell elmondja.
én magánba mennék helyedben, mert én ma tapasztaltam meg, mekkora különbség van a fizetős uh és a kórházi között, pedig mindkettőt ő csinálta.
Az istenhegyin 20 percig nézegeti, mindent lemér, megszámolja az összes ujját, és amit néz, nagyon jól el is magyarázza.
A kórházban ez 5 perc volt, de nem bánom, mert ő úgyis észrevette volna, ha van valami eltérés.

KépKép
pusa

Azt még megtudjátok mondani hogy Hajdú Krisztina az Istenhegyibe is tud 4D vagy csak a Praxisban?Mert ha már megyek összekötném a kellemest a hasznossal!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Az én dokim egyébként nem foglalkozik az AFP-vel, azt mondja, nincs jelentősége. Ha jó az UH gép és jó az orvos, aki szűr, akkor nincs miért aggódni. úgyhogy fel a fejjel!!!!

Brunhild!

nálunk anyós volt meggyőződve arról ,hogy ő is fiú lesz, mert a férjem családjában csak fiúk vannak.
ma meg is mondta a férjemnek, hogy ő már látta a hasamon...na ehhez inkább nem szólok hozzá....

Te hogy bírtad a megjegyzéseket, arckifejezéseket, amikor a 3. nál kiderült, hogy fiú?

KépKép
pusa

Nálam átkapcsolt 4D-re, de nem babamozizott, mert az is genetikai uh volt. Csak a nemét mutatta 4D-ben. Annyira szerintem nem szereti a 4D-t, 2D-ben is mindent lát, amit kell.
ennek ellenére jelentkezz be hozzá.

KépKép
pusa

[quote="vivcsen"]A írta:vivcsenzt még megtudjátok mondani hogy Hajdú Krisztina az Istenhegyibe is tud 4D vagy csak a Praxisban?Mert ha már megyek összekötném a kellemest a hasznossal!

http://gendiagnosztika.hu/nogyogyaszat/4d-ultrahang/

Jobb helyeken, ahol modern UH gép van, ott simán tudnak 3-4d-s vizsgálatot csinálni. (a gépet kell csak átkapcsolni :wink: )

Kép
mrsleo
Debrecen

Pusa
Gratulálok a kisfiúhoz!

Kép
mrsleo
Debrecen

Vivcsen,
Az istenhegyiben is van 3D/4D es 15e-ert kaptam DVD-t, 1 fotot (foto papiron!) + 2 fotot ultrahang papiron

Most jottem meg a vedonotol, + 6 KG-nal tartok!!!! Nem akartam hinni neki amikor mondta. Itthon is megmertem magam amint hazaertem es +5 Kg volt.....de mult heten meg csak +3-3,5 Kg volt. Mi lesz velem ha ez ilyen drasztikusan megy tovabb :shock:
Pedig nem is eszem sokat es allandoan ehes vagyok!

Kép

Kép
ica79

Ica
Vércukrod? Vérnyomásod?

Kép
mrsleo
Debrecen

Pusa, gratulálok, hogy minden rendben van! Sajnálom, hogy nem teljesült a vágyad...

Leo, köszi a választ!
Tényleg 3-4 üveg? :D :D :D

Ki nem tudja még a baba nemét??? Rokakoma, Hopihe, Ica?
20140901114303

Pusa, hát ez a fele tényleg sz.r tud lenni, amikor mindenki sajnál :? Én elsőnél nagyon kislányt szerettem volna, de aztán megszoktam, hogy fiú... másodiknál reménykedtem, hogy hátha, de elég korán kiderült, hogy újból fiú :) Nem mondhatom, hogy csalódott voltam, persze nagyon örültünk volna egy kislánynak, de nem "lányra gyúrtunk". Aztán úgy éreztem, hogy még egyszer át szeretném élni az anyaság örömét (és itt nem túlzok, tényleg így éreztem), és úgy döntöttünk, bevállalunk még egy gyereket. Itt már nem is lepődtünk meg, amikor azt mondták, hogy fiú...tudomásul vettük, hogy nekünk sosem lesz kislányunk.. Viszont úton-útfélen az emberek, rokonok, barátok, mindenki jobban sajnált minket, mint mi magunk :? Ez kicsit idegesítő tud lenni..aztán jönnek a poénok, a tuti tippek lányra..próbáltuk mi is viccesre venni a dolgot, nem szabad komolyan venni....
20140901114303

Pusa: 3 királyfi lesz Nálad is! Gratulálok!

brunhild: icának kislánya lesz, ha jól emlékszem. :)
a táblázatban még 80olgi, vivike81, nika74, rokakoma meg az én sorom fehér

hopihe79
Budapest

Leo, ha nem azonnal, csak pár hét, még az is sokkal jobb opció, mint hogy örökre ottmarad. :shock:

Viszont szinte egyik pillanatról a másikra elkezdtem vizesedni! Reggel gyanús volt, hogy alig jött fel a gyűrű az ujjamra, délután meg átöltöztem, és akkor vettem észre, hogy eltűnt a bokacsontom! :shock: Ez nem túl korai még...? Mondjatok valami bíztatót lécci... Ráadásul ma a fülem is lüktetett, pedig eddig mindig alacsony volt a vérnyomásom. :?:

Pusa, gratulálok az egészséges kisfiadhoz! Remélem, hamar meg tudsz barátkozni a gondolattal, hogy fiú... Neked milyen nemű gyerkőceid vannak egyébként? Bocsánat, nem emlékszem. :oops:

Nálunk mindenki úgy gratulál a fiúhoz, mintha erre gyúrtunk volna. Szinte hátbaveregetnek, mintha ez valami érdem volna...

Egyébként beleolvastam a júniusi topikba, és ott két kismamánál is "nemcsere" volt. Egyszer egyik irányba, másszor vissza, és mindkettejüknél a huszonvalahányadik héten derült ki. Vicces...

anabique
Budapest

ana: hétfőn találkoztam a védőnőnél én is egy kismamával, akinek 12 hetesen azt mondták fiú, majd genetikain azt, hogy lány, 25 hetesen megint azt, hogy fiú, elment 4Dre, ott azt, hogy inkább kislány :) szóval 30 hetes terhes, és nem tudja a baba nemét. Kéredztem Tőle, hogy nem lehet, hogy két baba van? :) az lenne ám az igazi meglepetés :)

hopihe79
Budapest

Hopihe, nem lennék a bőrében :?

Ana :) Hát nálunk is nagy az extázis, ismerős és idegen örül nekünk, pont ma írta valaki, hogy "na végre!" Nem tagadom, mi is nagyon örülünk, ki is írtam iwiwre és facebookra, hogy lány lesz :lol: , de ez tényleg a véletlen műve, nem a mi érdemünk...arról nem beszélve, hogy most meg az kicsit zavaró, hogy nagyon sokan azt hiszik, hogy azért van/lesz ennyi gyerekünk, mert mindenképp lányt akartunk, és addig próbálkoztunk, amig összejött (Na végre, negyedikre sikerült!..)...és ez nem így van :roll:
20140901114303

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert elvileg tanulok.

Brunhild Gratulálok!

Pusa: Üdv a klubban. :D

Soha nem dohányoztam, egy szálat sem, viszont az egyetemi bulikon (Klinika Mozi-ugye Leo? :D ) azért ittam jó kedvvel bőséggel (alkalmanként). :oops:

Vivcsen! Én a Praxis rendelőben voltam 18 hetes Uh-on Hajdú Krisztinánál. 12ezer volt. Adtak DVD-t és 4 fekete-fehér 3D-s képet.
Hagyományos módon nézte végig, aztán a legvégén próbált pár percet "mozizni", de látszott, hogy ezt csak a kismamák kedvéért csinálja. Amikor befogta a géppel az arcát, akkor áttette 3D-be és csinált képet.
jjucuss
Eger

Pusa, gratulálok a kisfiúhoz!

Nekünk sem biztos még a neme. Csak egy talán kislányunk van!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84

Anabique!

hát 2 fiú! 5 és 2,5 évesek. :)

köszi a gratulációkat, most már csak mosolygok magunkon, hogy nem tudtunk egy lányt összehozni.
4. gyerek kizárt, azt már nem vállalom be. (még nem kérdeztétek, de úgyis kérdeznétek) :)

KépKép
pusa

pusa,
gratulálok a kisfiúhoz. Ki is színeztelek. Ma nem leszek, megyünk Levivel gasztróra kontrollra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pusa,
Ki tudja meg hogy mit hoz a jovo :wink:

Igen, igen, nekunk kislany lesz....ez mostmar tuti! Eloszor kisfiut mondtak de a legutobbi 2 ultrahangon kislanyt, szerintem apukaja elkeseredesere most marad a kislany :lol:
Bar mar kezdi szokni a gondolatot :wink:

Leo,
Vercukorszintem meg 4 hete rendben volt, vernyomasom 130/70 volt a tegnap.
En ereztem az elmult het ota hogy allandoan ehes vagyok, de arra nem gondoltam volna hogy masfel het alatt 2,5-3 kg jon fel!
Azt mondta a vedono hogy egyek korpakekszet meg puffasztot rizset amikor ehes vagyok, de semmikepp sem koplaljak.

Hetfonkent eljarok kismamatornara, ha melegszik egy kicsit az ido akkor heti egyszer uszodaba is akarok menni.....tolunk 45-50 perc setanyira van egy uszoda, ilyen hidegbe azert nem vallalom be (foleg uszas utan lehet kellemetlen)

Kép

Kép
ica79

Linacska,
kivancsi vagyok mit mond a gasztros doki, majd ird meg ha megjottetek

Kép

Kép
ica79

szép jó reggelt! :)

Csöppke: Szép név! :) aranyos nagyon becézve is!

ica79: a hétfői súlyomhoz képest 2 nap alatt sikerült ma 2,2 kgval többet mérnem :) ugyanazon a mérlegen. :) majd a végén kiderül, mennyit híztunk :)

hopihe79
Budapest

Hogy hivjak Csopke Csodababajat?
Nagyon furdal a kivancsisag!!!! :P

Kép

Kép
ica79

nézd meg a blogján: http://dilidomino.freeblog.hu
én is azzal kezdtem a reggelt! :D

hopihe79
Budapest

[quote="ica79"]H írta:ica79ogy hivjak Csopke Csodababajat?
Nagyon furdal a kivancsisag!!!! :P

ica, Sebestyén! :) Sebi baba lakik a pocakomban.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

ez egy cikkben volt:

"Az utóbbi hetekben egyre többen betegszenek meg azok is, akik beoltatták magukat influenza ellen.
A rossz közérzettel, torokfájással, náthával küszködőkben bizony joggal fogalmazódik meg a kérdés: lehet hogy semmit nem ért az oltás?
- Erről szó nincs, aki beoltatta magát, nagy valószínűséggel nem az influenzát kapta el, hanem valami mást - állítja Szabó János háziorvos. - Az évnek ebben az időszakában ugyanis számos egyéb vírus aktív, és akad köztük olyan, amelyik éppen az influenza tüneteit okozza."

ez a "valami mást" olyan megnyugtató :)

hopihe79
Budapest

Hopihe, én is olvastam :)
És az elején azt hittem, okosabb leszek, de nem... Írtak egy cikket a semmiről...Azt, hogy egyre többen betegek én is látom, a barátaink gyerekei mind betegek, a suliban fiam osztályában már a fele beteg, a másik osztályban a gyerekek két harmada hiányzik stb.. És mindenkinél nagyjából ugyanazok a tünetek: láz, nátha, fejfájás, köhögés...
20140901114303

Linácska, majd ha lesz időd, légyszi tedd fel a táblázatot, gyönyörködjünk benne :lol:
A gasztrón a tejérzékenységét nézik most? (ehhez a témához nem igazán értek :oops: )
20140901114303

Úgy számoltam, hogy JJucuss és pusa kisfiával 12:11re változott a lányok:fiúk aránya. :) persze úgy, hogy rekus84 talánkislányát a lányokhoz vettük :)

holnap megyek UH-ra, lehet, hogy kiegyenlítem a nemi arányokat :)

hopihe79
Budapest

Hopihe :) Nagyon szorítunk holnap, hogy megmutassa magát! Hányra mész?
Rokakoma, nálatok mikor derül ki? vagy nem is akarjátok tudni a nemét?

Az utolsó táblázatban úgy látom, Hemej még nincs benne.
20140901114303

Sebestyen! :) Nagyon szep nev!

Kép

Kép
ica79

brunhild: 12.15-re. Igen, Hemej még nem volt bent a táblázatban, így a számolásom is módosul 13:11re a lányok javára.

úgy emlékszem rokakoma március 8-án megy UHra, tehát jövő kedden :)

hopihe79
Budapest

Csajok, csajok, de figyelmetlenek vagytok :lol: A 88. oldalon van fent utoljára a tábla ( :oops: :oops: :oops: ), és a legalsó sorban rózsaszínben pompázik hemej :lol:

Csöppke,
szép neve lesz Csodabogyónak. De én nem találtam el :cry:

Brunhild,
most komplexen a tejallergia meg a reflux miatt megyünk kontrollra. De szerintem a fő téma a reflux lesz, mert a tejallergiával szerintem most két éves koráig nem foglalkoznak, akkor megpróbálják újra megterhelni. Na meg lejárt ebben a hónapban a magasabb családi pótlékunk, majd megbeszéljük, hogy kapjuk-e tovább vagy sem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Este ha hazaértünk, akkor felteszem a táblát, most a barátnőm gépén garázdálkodom, ezen nics rajta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, akkor szorítunk, hogy jó hírekkel térjetek haza!
És köszi előre a táblázatot :)

Lányok, ismeritek ezt az oldalt? Nekem most küldte át a barátnőm, vannak jó dolgok... pesze fiúknak is, de én elakadtam a kislánycuccokkal, és legszívesebben mind megrendelném :oops: :lol:
http://gezenguzruha.hu/Lany/Lany-ruha.html?parent_id=6
20140901114303

linácska: az utolsó sort nem néztem! :) bocsi :)

akkor marad a 12:11 :)

hopihe79
Budapest

hópihe,
na de akkor tessék holnapra kiegyenlíteni a fiú-lány arányt :lol:
Aztán majd rókakoma billenti a mérleget :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska: :) szívesen erősíteném a másik oldalt is! :)

hopihe79
Budapest

Brunhild,
Tenyleg szupi cuccok vannak ezen az oldalon.

Egesz jo a kislany-kisfiu arany :P
Kivancsi vagyok hogy kesobb lesz-e valtozas valakinel ami a nemeket illeti.

Kép

Kép
ica79

Én is pályázok :)
kivancsika
Budapest

Delutan majd irok, mert most rohanok ...
Hopihe, jol emlekszel kedden megyünk ... mar alig varom!!!!
Mi a merleget csak julius 25-ke körül billentjük, mert nem kerdezzük meg :wink:

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Rokakoma, hogy lehetsz ilyen kegyetlen velünk? :lol: :lol: :lol:
20140901114303

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?