Labkat, örülök, hogy Bálint jobban van! Tudom én, hogy mindegyikőnknek vannak nehéz napjai, időszakai, és én még a kettő csemetémmel egy szót se szólhatok a Te négyedhez képest, de rettentő padlót fogtam a napokban.
Nyuszi, köszi, drága vagy, de próbálom rendbetenni magamat anélkül, hogy mást is lehúznék a mélybe. Mi abba a piros műanyag vacakba ültettük a csajokat egy ideig, aztán szerintem 10 hónaposan már simán a rácson dugtuk át a lábukat menetiránnyal szembe. Játékot vittünk nekik a kezükbe, néhány vásárolt dologgal is jól elvoltak, csípik szerintem az ücsörgést a kosárban. Persze néha rallyztunk is velük, hogy feldobjuk az egyhangúságot. A vásárlóközönség is jól szórakozott
És a mi keresztelőnk jó időben volt, nem lesz gond nálatok sem!
Rana, fel a fejjel Neked is. Tudom, hogy nem nyugtat meg, de én se fogyok, az arcom nekem is egy pubertáséval vetekszik, bár nekem a hajam apa befestette egy hete, csak illene néha megmosni
Keresem én azt a kék eget, de nagyon!
Timi, ilyen ikerkocsiról még én se hallottam. Bár a mi jelenlegi állapotunk szerintem meg se engedné, hogy együtt tegyem őket, mert most a csajoknál is a gyepálás korszak van. Vagyis inkább Míra gyepál, Emma meg azonnal tutul. Ő így védekezik. Pedig próbálom neki magyarázni, hogy nem lehetek mindig ott. És nem is akarok beleszólni, de annira tud sírni
Milyen jó fej Alexa! Bár ezt mindig is mondtam. Visszafekszik aludni, miután kidumálta magát? Döbbenet. Nem akar elbeszélgetni az én Emmámmal?
Mikor mentek nyaralni? És Balcsira? Esetleg akkor összeugorhatnánk egy napra valahol félúton.
Nem ecsetelem az éjszakánkat, apa azt mondta egész jól bírja még, majd délután jön a holtpont, én meg most megebédelek és hunyok addig, míg a csajok is alszanak, különben nem bírok ki még egy ilyen éjszakát
Móni, ha nekünk ez jutott, akkor valamiért rohadtul büntet minket valaki! A gyerekeinken keresztül. Nem gondoltam, hogy ekkora bűnt követtem volna valaha is el
Dorcsi, Vanda, privi menni fog, csak este korán le kell feküdnöm, hogy aludjak is valamennyit, napközben meg közjegyzőnél leszek. De írok!!!!