Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz: nem tudtam a sóskáról, most olvastam utána, hogy nekik ez még árthat. Nem vicc volt, csak tudatlanság. Lányok a spenótot nyomatták, mert kaptunk rengeteget akkor, most meg még nem!

Kata
labkat

Timi,
ilyen 3 napos lázunk nekünk is volt, én jól meg is ijedtem, mikor kijöttek a pöttyök, egyből szaladtam megint a dokinénihez, de nálunk nem kapták el egymástól, egyik sem a másiktól, kb. 2 hónap különbséggel jött elő.

Törpi,
nagyon sajnálom az éjszakát, azt hiszem, hogy nekünk tényleg el kell fogadnunk, hogy ilyenek a gyerekeink! Bár mi amióta pénteken megcsináltuk a szobájukat - egész szobányi karámjuk van, mert hogy rács van az ajtón - azóta nappal is egy szobában alszanak és szinte mindig otthagyom őket egy kicsit küzdeni és Fanni mindig el is alszik egyedül!! Matyi általában nem, de ő is kifárasztja magát és már csak egy picit kell ringatni utána - nála egyszerűen nem megy másképp... Fanni szeme mára egész szép lett, pirosság szinte teljesen elmúlt, egyszer kamilláztam neki a hétvégén én is. Bár a szemész orvos azt mondta, hogy ha tényleg nem dörzsöli és nem zavarja, akkor ne csináljak vele semmit, mert ez csak nekünk rossz látvány.

Nyuszi,
éljenek a bevásárlóközpontok :-) Én ma kénytelen voltam kimenni velük sétálni délután, mert az ebéd utáni alvásból felébredtek, míg én kint voltam teregetni és utána 2 órán keresztül úgy üvöltött mindkettő, hogy egyszerűen nem tudtam mit kezdeni velük, a babakocsiban pedig nagy nehezen elaludtak (ilyen már rég volt) Egyébként enyémek is imádnak csavizni, holnap megyünk is a mamához, ha már kimozdulni nem nagyon lehet ilyen időben, legalább legyen valami kis változatosság nekik.

Zsófi,
hogy telt a szülinap??? És a vizsgáid hogy állnak?

Jó éjt mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni

Lpemoni: hát ezek a pöttyök elég ijesztőek, pedig én nem vagyok egy ijedős paramami. Egyébként a pöttyökön kívül semmi baja a Manónak, pörög ezerrel és huncut nagyon.

Nyulasz: melyik üzletben sikerült zoknit venni? Nekünk is kellenének zoknik, de olyanok, amiket nem olyan könnyű lehúzni, mert jelenleg kb. 5 mp egy zokni, amíg a lábukon van. Campona jó, mi is megyünk valamelyik nap.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Labkat: minket nem küldött kardiológus vv-re (Taminak volt lyukacska de kinőtte szerencsére :wink: meg pici zörej, de doki azt mondta ez még okés :wink: )
Timi: jobbulást, remélem nem lesz rosszabb a dolog :wink:
mi ikeáztunk ebben a "szuper" idöben :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

TESCO-ban napozó 700 Ft -30% azaz 490 Ft, 0-24 hónapos korig, csak alul patentos, én pizsinek vettem :wink:

babusok
Budapest

Sziasztok!

Lpemóni,ja én is a változatosság miatt mentem velük.És hazafelé képesek voltak elaludni az autósülésben,azt hittem az kényelmetlen nekik alváshoz,de úgy látszik nem gond :lol: Illetve állnék be a garázsba,hátranézek,Balázs alszik,Noémi meg cumizza az újját,és félkómásan bambul kifelé a fejéből...na,gondoltam megyek velük még egy-két kört,hogy akkor ő is elaludjon.
Lehetne már jó idő.

Babus,pont ma gondoltam,hogy megkérdezlek titeket,van-e értelme a napozónak? :oops: Azt body helyett?Vagy bodyra? :roll:

Timi,a H and M-ben(bocsi,nem tudom hogy kell azt a jelet a két betű közé tenni :oops: ).
Azt nem tudom,hogy mennyire marad majd a lábukon,este kimostam,de még nem száradt meg.C und A-ban elfelejtettem megnézni,pedig bementem,Noéminek szabadidő gatyát akartam venni,de csak fiús volt :evil:
Vendég

Nyulasz: tavaly nyáron mi többnyire napozóban voltunk pl. sétálni, igen body helyett :wink: én nagyon szerettem :wink: itthon viszont bodyban voltunk mert nagyon meleg volt, idén már csak pizsinek vettem mert kigombolnák és levennék a pelust :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Na, megjártuk a vérvételt. Hanga elnézelődött és egy hangja sem volt! :shock: Alexának viszont turkáltak és így is csak második szúrásra sikerült levenni, szegénykém ő sem sírt volna, de a turkálás kihozta a béketűrésből. Viszont nagyon büszke voltam, mert ahogy kihúzták a tűt, hüppögött kettőt, aztán vigyorgott mindenkire. :D

Nyulasz: köszi, megnézem. Hanga zokniját ma Alexa szájából szedtem ki, a kezében pedig a sajátját lóbálta. Jó lenne már a meleg, akkor nem kéne zokni sem, így meg hiába húzom rájuk, leszedik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Pocsék idő, pocsék hangulat, nem zúdítom ezúttal rátok.
Csak a zokni miatt jöttem. Mi a Rossmann-ban vettük, négy pár 1000Ft, és az egész talpon van a tappancs. Szóval az egész talpa egy nagy tapadó, nem csak apró tapadós pontok vannak a talpon. Hú, ez zizire sikerült :oops: Nálunk az volt a titok, hogy ne tudják lehúzni, hogy egy kötőt tettünk a bokájukra.
Nyuszi, húzd ki a cipőcskékből, és azt kösd a bokájuk köré. De imádnivaló lehetett Noémi, ahogy örült a zsákmánynak :lol:

Timi, Alexa, a kis Hősnő! Szegénykék, de nagyon ügyesek a csajaid!

Babusok, köszi a Tesco tippet.

Itt se Ikea, se Campona, se gyerekeknek tetszetős bevásárló. Vidék. Én meg befordulok :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Törpi: nálunk nem lehet semmi kötőset rájuk adni, mert kikötik és már lent is van. Ja, idő pocsék. Már én is kivagyok tőle. Olyan jó volt 2-3 napig kint lenni délután a pléden. Csajok is jl elvoltak, én is tudtam napozni meg olvasni, most meg majd megfagyok, még a fűtést is bekapcsoltam, olyan hideg van.

Ma Apa délutános és nincs segítségem. Anyós tegnap jött haza a kórházból (pajzsmiriggyel műtötték), Anyum dolgozik és nem akarom mindíg őt ugráltatni 30 km-ről, ami nem távolság, csak neki ott a rokkant apám is, lenne egy csajszi, aki szívesen jönne, de neki meg nem merek szólni, mert babát vár és most Alexától nehogy elkapjon valamit, bár látszólag semmi baja a kisasszonynak. És holnap megismételjük ezt a délutánt! Igazából nincs is gond velük, csak az esti etetés gázos, de majd szépen összehozzuk mi hárman csajok! Fő az önbizalom és az optimizmus! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi!
Hol vagytok lerakva? Mert ha emberi távolság, akkor esetleg levizitellek. :D Én is be vagyok már fordulva, állandóan mehetnékem van...
vovanda

Babus,köszi :lol: akkor veszek én is.

Timi,micsoda hősök a csajok :D Mikor lesz eredmény?Kiváncsi vagyok.
Mondjuk ez a zokni olyan,hogy vissza van hajtva,mert külömben térdig érne,és a visszahajtás alatt meg lehet kötni,bár enyémek is akkor a kötővel vannak elfoglalva.
Te biztos tuti jól megoldod egyedül is a csajokkal :wink:

Törpi,köszi,nem szedem ki...ha nem gond,akkor még maradhatnak 1 hónapot?
Ja,értem én az egész tapadó talpat.És az jobb? :roll:
Hát igen,ebből a szempontból azért jobb,hogy car időben is van hova menni :roll:

Vanda,szinte a szomszédban vannak Törpiék :lol: :lol: :lol: Útközben be is ugorhatto hozzánk,úgy félúton megtalálsz :lol:

Na,megyek alszom velük egyet :D
Vendég

Vanda: mi meg Nyulaszéktól 20-30 percre. :D Szerintem néhány nap alatt oda is érnél Törpiékhez, ha útba ejtesz mindannyiónkat! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vanda, valóban, nem épp a szomszédban vagyok; Vazs az én hazám :? De végre a mai nap egy jót röhögtem Nyuszi és Timi utitervén. És hidd el, szívem szerint neki inulnék Debrecennek! Mintha a szülés utáni depresszió jelei jönnének ki rajtam egy év után. Kicsit megkésve, de a béka feneke alatt érzem magam. Valahogy ki kéne mászni ebből, csak nem tom, hogyan. Biztos ez a car idő is betesz, meg Piroska is összezavarja az amúgy is kusza hormonjaimat, de világgá tudnék futni, állandóan bőghetnékem van, még ha ezekre a kis porontyokra nézek is. Persze aztán ők is meg vannak huzatva mostanában, ez se biztos, hogy jót tesz.
Nesze, mégiscsak panaszkodtam Nektek, pedig azt ígértem, nem teszem.
Vanda, leírnád nekem még egyszer azt a honlapot, ahol a szobatisztaságról van szó? Köszi!

Kötőket enyémek is imádják a mai napig is, duplára kötve még csak párszor sikerült nekik leszedni, amúgy meg baromi jó elfoglaltság addig is. Míra ujjának finom-mozgása leírhatatlanul jó. Két ujjal csipked fel mindent eszméletlen, felnőtteket meghazudtoló ügyességgel. :wink:

törpilla812

Most jut eszembe, hisz dicsekedni-valóm is van; Emma apától anyáig lépked és vissza. A max a 17 lépés volt. Bár kissé csípőficamosnak látszik néha a mozgása, és nem egyszer veszti el az egyensúlyát, de korrigál is, és megy tovább. Tüneményes :)

törpilla812

Törpi: ha hiszed, ha nem, megnéztem, hogy ha nyaralni megyünk közelebb leszünk -e, hogy esetleg meglátogassunk, de nem. :cry: Pedig két helyre is megyünk az országban. :oops: Kicsi ország milyen nagy tud lenni!
Emmának nagy-nagy gratula! Nagyon ügyes a kiscsaj! :D
Szülés utáni depresszióval még nem találkoztam, másfajtával terhesség előtt annál inkább. Ha padlón vagy is gyere és panaszkodj! Ha valaki, akkor azt hiszem mi itt megértjük! Ki fogsz te mászni abból a gödörből, hisz fogadjunk, hogy volt már rosszabb is! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpikém,tessék csak leírni,kipanaszkodni magad!És gratula Emmának :D Nagyon ügyes!
Sógornőm szerint 2.5 évesen 1-2 hét alatt szobatiszta lesz,mert akkor már a saját reflexei irányítják(vagy valahogy ilyesmin fogalmazott).Szerinte elöbb nem érdemes próbálkozni,mert sok kudarc éri a gyereket,és a szülőt is.Akkorra megérnek rá,mint a kanalazásra,vagy egyéb dolgokra.Persze biztos sokan nem így gondolják,én is szívesen hallgatok más véleményeket is! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, h most is csak röviden.
Törpi fel a fejjel!
Emmának nagy gratula, és egy így kezdődik..... :lol: :lol:
Írtam privit.

Kép
dorcsi73

A Balcsinál kellene talizni!!!
Oda legalább én is tudok menni...ha mehetek...

t-pk

Törpi!
Szülés utáni depi bármikor kijöhet.
Majd írok privit, ha a majmocskáim elaludtak, én pár hete voltam nagyon lent lelkileg...
www.kismama.hu-n keresgélj. Az oldal keresőjébe írd be, hogy szobatisztaság. de ha beírod, hogy szülés utáni depresszió, arról is találsz szerintem.
vovanda

T-pk,már miért ne jöhetnél :shock:
...öööö,nem beszélsz egy kicsit "haza" ezzel a Balcsival? :lol: :lol: :lol: De szerintem is jó hely :wink:
Vendég

Törpi: nekem is vannak hullám völgyeim. Főleg a rossz idő miatt, mert a srácok is sokkal nyügibbek ilyenkor, és szana-szét van a lakás, a lányok megbolondulnak a bezártságtól :shock: :shock: :shock: De amúgy tényleg olyan jó lenne, ha itt laknánk egy kupacon, és elugorhatnánk egymáshoz, ha épp ilyen az idő.
Egyébként én megint rengeteg édességet gyártok és zabálok :lol: :lol: :lol: az egy kissé kizökkent a rosszkedvből :)

Kata
labkat

Bálintnak hőemelkedése van, voltunk dokinál is, és estére benyomtam neki egy Germicid kúpot. Hát remélem nem lesz gond, és nem lesz semmi hosszadalmasabb betegség.

Kata
labkat

Sziasztok!

Törpikém, most te vagy lenn? Fel a fejjel, a felhők felett mindig kék az ég ! (És ez most szó szerint is lehet érteni!)

Én se vagyok mostanság a topon: átmeneti (és kismértékű) fogyás után ismét sikerült hízni picit (hála anyám kosztjának), fodrászt nem látott a hajam vagy egy éve (vagy inkább 2). :( Ráadásul a szezámmagtól (vagy nem tudom, mitől), kiragyásodtam, úgyhogy nem vagyok egy szívderítő látvány... :((((

Kata, remélem semmi komoly. Jobbulást!

Timi, és ezt a 3 napos lázat kitől kaptátok el?? Vagy ez csak úgy jön? :shock:

Nyulaszkám, azt akartad kérdezni, mi az a CSÚNYA fekete a SZÉP habtapi körül, ugye? :wink: :lol: Van egy ócska kanapénk, annak levehető a támlája, azt tettük le gyerekelszökés-gátlónak (Lettinél már nem működik, mondanom se kell. Nála gyerekátbucskázássegítő lett belőle.... :? ). Mert a karámunk Anyáméknál maradt. DE a héten kapunk kölcsön egy másikat! :D Már várom, mert így egy mp-re se lehet L-t magára hagyni. Biztosítókötél kéne neki, mint az artistáknak (lehet hogy ezt már írtam), annyit koppan a feje (és ilyenkor bőg a lelkem).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Kata,jobbulást Bálintnak!Ugye nem lett lázas?

Rana, :lol: :lol: :lol: bizony,nem lesz akadály a kanapé támlája :lol: Pusszancs a kis artistáidnak :wink:

Törpikém,remélem már jobban van a kis lelked :roll: Sajnos én nem vagyok túl jó a lelki segítségnyústásban,de nagyon szívesen meghallgatlak bármikor,ha az is segít. :roll:

Enyémek még alszanak :roll: én meg már túl vagyok két kávén.

Úgy néz ki,hogy júli 11-én keresztelő lesz nálunk is,úgyhogy arra a hétvégére senki ne csináljon szabadtéri programot,mert tuti esni fog az eső :lol:

Szerintetek mikortól lehet beültetni őket a bevásárlókocsiba?Tudjátok,mint ami a tescóban,meg interspárban is van?

És homokozóba?
Vendég

Sziasztok!

Bálint jól van, nincs hőemelkedése se most reggelre. Remélem csak a foga és valami pici vírus volt az oka. Én is érzem kicsit a torkomat, de nem komoly.

Na ennyire futotta most, mert sírkásznak. Szép napot!

Kata
labkat

Labkat: látom Bálintnak semmi baja! Maradjon is így!

Rana: senki nem volt beteg a környezetünkben, gyanítom, hogy ez csak úgy jön. Csak én erről a 3 naposról olyan magas lázakat hallottam, hogy eszembe sem jutott egyetlen kósza hőemelkedésből meg 3 napi kedvetlenségből, hogy az lehet. Csak a pöttyök voltak ijesztőek, de már tegnap is alig volt és nagyon halovány.
Letti nem semmi kis artista! Én nem is barikádozok, rács sincs. Hanga tegnap már a dvd-lejátszót szerelte.

Ma lejjebb raktuk végre a kiságyakat, mindegyik csápolt felfelé és a kiságy szélébe kapaszkodva rágták a szélét.
Hajnalban arra keltem, hogy Alexa játszik ezerre kommentálva az eseményeket. Amikor bementem meg ki akart jönni, de sikerült meggyőznöm, hogy még aludni kéne, úgyhogy 8-kor keltünk. :D

Nyulasz: képzeld, némelyik tescoban van "ikres" bevásárló kocsi. Két gyereket lehet ültetni 1 kocsiba. Tök meglepődtem, magamtól észre sem vettem volna, ha nem hívja fel rá a figyelmem egy ikres anyuka. Persze nálunk még nem játszik, de ezentúl figyelem, hogy hol vannak ilyen kocsik, hogy majd tudjam hová mehetek egyedül bevásárolni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Labkat, örülök, hogy Bálint jobban van! Tudom én, hogy mindegyikőnknek vannak nehéz napjai, időszakai, és én még a kettő csemetémmel egy szót se szólhatok a Te négyedhez képest, de rettentő padlót fogtam a napokban.

Nyuszi, köszi, drága vagy, de próbálom rendbetenni magamat anélkül, hogy mást is lehúznék a mélybe. Mi abba a piros műanyag vacakba ültettük a csajokat egy ideig, aztán szerintem 10 hónaposan már simán a rácson dugtuk át a lábukat menetiránnyal szembe. Játékot vittünk nekik a kezükbe, néhány vásárolt dologgal is jól elvoltak, csípik szerintem az ücsörgést a kosárban. Persze néha rallyztunk is velük, hogy feldobjuk az egyhangúságot. A vásárlóközönség is jól szórakozott :D És a mi keresztelőnk jó időben volt, nem lesz gond nálatok sem!

Rana, fel a fejjel Neked is. Tudom, hogy nem nyugtat meg, de én se fogyok, az arcom nekem is egy pubertáséval vetekszik, bár nekem a hajam apa befestette egy hete, csak illene néha megmosni :oops: Keresem én azt a kék eget, de nagyon!

Timi, ilyen ikerkocsiról még én se hallottam. Bár a mi jelenlegi állapotunk szerintem meg se engedné, hogy együtt tegyem őket, mert most a csajoknál is a gyepálás korszak van. Vagyis inkább Míra gyepál, Emma meg azonnal tutul. Ő így védekezik. Pedig próbálom neki magyarázni, hogy nem lehetek mindig ott. És nem is akarok beleszólni, de annira tud sírni :( Milyen jó fej Alexa! Bár ezt mindig is mondtam. Visszafekszik aludni, miután kidumálta magát? Döbbenet. Nem akar elbeszélgetni az én Emmámmal?
Mikor mentek nyaralni? És Balcsira? Esetleg akkor összeugorhatnánk egy napra valahol félúton.

Nem ecsetelem az éjszakánkat, apa azt mondta egész jól bírja még, majd délután jön a holtpont, én meg most megebédelek és hunyok addig, míg a csajok is alszanak, különben nem bírok ki még egy ilyen éjszakát :?

Móni, ha nekünk ez jutott, akkor valamiért rohadtul büntet minket valaki! A gyerekeinken keresztül. Nem gondoltam, hogy ekkora bűnt követtem volna valaha is el :shock: :lol:

Dorcsi, Vanda, privi menni fog, csak este korán le kell feküdnöm, hogy aludjak is valamennyit, napközben meg közjegyzőnél leszek. De írok!!!!

törpilla812

Törpi: na, ez az, hogy nem Balcsira, hanem Harkányba megyünk, a másik Eger, de az csak messzebb van tőletek, mint ahol lakunk. De rendes párod van, hogy befesti a hajad! Alexa sem ilyen kis szófogadó ám. Meg is lepődtem, hogy így visszaaludt, mostanában mi is keltünk néhányszor.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi!
Nyugodtan intézd a dolgaidat, majd írsz, amikor tudsz. Az alvás most sokkal fontosabb, a fáradtság nagyon rátesz a rossz lelkiállapotra.
vovanda

Nyulasz, puszit átadtam. :) Sztem a tieidet már simán lehet ültetni bevásárlókocsiba (etetőszék meg kocsikerék-nézegetés ha megy, akkor ez is).

Törpikém, biztos van olyan, akinek sokkal rosszabb, mint neked (hátha vígasztal). Mondjuk akinek a párja nem hajlandó hajat festeni... :wink: :lol:

Timi, na ez az ikres bevás.kocsi érdekelne. Még ilyet nem is láttam. Igaz, Tescot se sokat mostanság! :lol: :lol:
Ez a 3 napos láz is biztos sokféleképpen tud előjönni... Tuti van ijesztőbb formája is!

Kata, örülök, hogy csaK ennyi volt.
Neked meg még a múltkor akartam írni (a tieid isznak szörpöt, ugye?), hogy nem aggódsz a fogaik miatt? Vagy minden szörpi után fogat mostok? Ez a fog-dolog mostanában foglalkoztat ennyire... :roll:

Ma is voltunk tornán, Ajsika annyira sírt. :cry:
Ja, erről jut eszembe, vki kérdezte, használ-e a torna, csak elfelejtettem válaszolni. :oops: Szal sztem igen, észrevehetően jobban -szebben mozog utána!
Kúszás is volt téma: szép kúszás az, amit a kommandósok csinálnak, a sárban: ellentétes láb és kéz felhúz, így halad. A Terminátor kúszás az nem szép. :roll: Ajsié meg néha Partavetetthal (két kéz és két láb szétdob, és így fickándozva halad). :? De azért Kommandós is van, egyre többször! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: akkor Alexa kommandósan kúszik, Hanga meg ötvözi terminátor-partra vetett hal technikát. Kommandósat még nem igazán láttam tőle. :? Ajsi akkor szépen ügyesedik.
Ilyen kocsit eddíg én csak a dunaújvárosi tesconál láttam-máshol meg még nem figyeltem ki, pedig mi sem oda járunk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vanda, köszi, aludtam is, privi is ment. :)

Rana, ja, tudom, hogy valakinek az enyémnél is rosszabb a helyzete :? Szegény kicsi Ajsi, de legalább látod a változást.
Az enyém volt a termnátoros, és tudom, hogy az nem szép, de én azért boldog voltam attól is :oops: :lol:

Timi, Hanga ötvözete sem lehet semmi látvány :D

törpilla812

Nyuszi, nem Te kezdted az oldalt! :wink:

A nap sztorija; Emmát etettem, mikor Míra megjelent előttem csuklóig kakis kezekkel. Mindez nem volt elég, mikor elkaptam gyors, hogy tisztába tegyem, megláttam, hogy a kanapé és a parketta sem úszta meg. A gatyájáról és a bodyjáról ne is beszéljek. Persze nem belül, hanem kívül, mert az a kaki nem kifolyt a pelusból, hanem az én drága lányom fogta, és kikanalazta belőle a termést :?

Másik nagy eszessége a csajnak; ugyebár azon megy a remegés minden kajánál, hogy ne hányjon. Ami általában úgy kezdődik, hogy elkezd köhögni. A köhögés után jön az öklendezés, majd a hányás. Kiismerte a kis Pernahajder, hogy anya-apa teljesen kétségbe esik, ha ő krehácsolni kezd. És, itt jön a gyerek leleményessége: Míra lányom nem a jó étvágyáról híres, így pár kanál után már nem kéri a kaját, különböző cselekhez kell folyamodni, hogy egyen is. Ő viszont rájött, ha köhögni kezd, abbahagyjuk az etetését. Így tegnap óta már az 5. kanál után köhög, nehogy enni kelljen. Na azért ennyire még engem sem lehet hülyére venni :lol:

törpilla812

Törpiiiiiiiiiiiiiiiiiii: itt vonyítok a röhögéstől! Bocsi, de ez annyira nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gondolom te annyira nem röhögtél akkor. Míra nagyon okos kislány!

Alexa, ha nem akar enni, akkor nem is eszik. Márpedig napok óta még a kedvenc gyümölcseit sem hajlandó kanalazni, a zöldségtől meg egyenesen visít. Csakis cumisüvegből kisbabamód hajlandó enni, kipróbáltam a tejpéppel. Kanállal szájszorítás visítás, cumival nyami. Visszafelé fejlődünk. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok
Nnna megint jó sokat kihagytam, de ugye babakocsi projekt volt, mértem, néztem, kerestem végül sikerült juhéjj
egymás mögötti kocsi lett a vége, több szempont alapján pedig már az elején megbeszéltük hogy az semmi képpen nem lesz
na ennyit az előre elhatározásokról
(ja és azóta már jobbat is találtam volna) :twisted:
2 oldal megvan visszafelé

Vérvétel-: honnan veszik ilyen piciknél a vért könyökvénából??
minket is küldtek cukorbetegség gyanu kizárása miatt
mert a lányok ugy tűnt sokat isznak (vizet) de végül mértem és 2 liter folyadéknál több nem nagyon fogyott összesen, igy nem visszük őket

ínálunk is voltak pöttyök a lányoknál 2-3 napig, én gondoltam a meleg miatt

Móni
KépKép
reunion

pont egyszerre sírtak fel,
már fél nyolc óta alszanak, lehet hogy reggel megint korán kelnek majd :evil:

Lányok én most egy kicsit meg vagyok lőve kajaügyileg,
már csak 4X esznek a lányok,
nem tudom hogy csináljam hogy meglegyen az 5X-i étkezés, mert ha a fürdés utáni kaja az 5. (és az tápszer mindig), van hogy nem eszik meg, csak vizet hajlandóak elfogadni
(vagy ők is fotoszintetizálnak? de az este nem műkszik)
A mennyiségek meg nem olyan nagyok szerintem hogy csökkenteni kelljen, mert a legtöbb 170-180 amit egyszerre megesznek

pl Sinlacot mikor érdemes, mikor a legjobb adni?

Móni
KépKép
reunion

Timi, hidd el, én is röhögtem. A kanapéval kapcsolatban előrelátó voltam 3 éve, és moshatót vettem. A többi meg nem szenvedett kárt. A nap egyik legviccesebb pillanata volt a trutyis kezű lányom, ahogy tarja maga előtt, mint a véres kardot, nézegeti, és közben totyog felém.

Reunion, éljen az új babakocsi! Nekem is van egymás előttim, én nagyon szeretem, és a csajok is. Praktikus boltban, utcán, mindenhol. 2 liter :shock: Az én csajaim max együtt ittak meg annyit szopi idején.

törpilla812

Törpi,
remélem, jobban vagy! Ha vígasztal, a mi hetünk és elég "car", Téged idézvén:
a buliban megfáztak a skacok, főleg Matyi, szörcsög, folyik a taki, de ha szívjuk, nem nagyon jön, ettől persze az elmúlt 2 éjszaka elég nehéz volt , ráadásul Fanninak állítólag 4 rágófoga áttörés előtt, ő valószínűleg ettől üvölt és az esti elalvásnál is hülyére vettek: üvöltöttek mint a sakál, hagytam őket, bementem-kijöttem-bementem, lefeküdtünk a földre mind a 3-an, kijöttünk TV-zni, majd 1 órai küzdelem után aludtak el...
Ja, mi egyébként 1 éves vizsgálaton 77 és 78,5 cm-ek és 9500 ill. 9650 grammok vagyunk.

Lányok, vettem a Vaterán egy babakocsit, bár ki kell próbálnom gyerekekkel is, de ha beválik, akkor valószínűleg eladom a tök egyszerű ikres tolókát, szinte vadiúj és sztem az összes létező ikres kocsi közül ez csukható a legkisebbre (esernyőre) Szóval ha valakit/ismerősét esetleg érdekli, kérlek szóljatok!

Jó éjt mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni

Reunion!
Általában nem könyökvénából veszik a vért. Alapból ha nincs sok haja a babának, fejvénát szúrnak (szörnyen hangzik, de nem vészes), ha az nem játszik (Rékámnak már születése után sem lehetett a fejét szúrni, annyi haja volt), akkor kézfej, lábfej, esetleg alkar jöhet szóba. Kérdezz körbe, hogy hova vidd, mert nem minden laborosnak van gyakorlata az ilyen pici babákkal. Nekem ugye mázlim van, ha szúrni kell, akkor csak a sógorom és senki más.
vovanda

Jó reggelt!

Ki lettem üldözve a saját ágyamból! Na jó, nem, de most egy Manó alszik a helyemen én meg ugye nem tudok úgy, hogy oda van hozzám bújva. Apa áthozta 5-kor, mert a kisasszony úgy gondolta játszó-idő van és nem akartuk, hogy Hangát felkeltse. Most mindenki alszik, csak én kukorékolok.

Reunion: nekünk 3 hósan és most is könyökvénából vettek. Csak a gyerekosztályokon szúrnak fejet, laborokban nem, max. kéz -és lábfej. Jó sokat isznak a lányaid tényleg. Én biztos megnézetném a cukrot-nekem egyébként is ez a parám, mert nálunk sajna öröklődő a cukorbetegség-pont az ő generációjuk van veszélyben.

Lpemoni: nem semmi ez az elalvás. :shock: Jobbulást a gyerekeknek! 4 rágófog egyszerre? Szegény kislány!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Tegnap egy volt kolleganőm volt itt babázni,így 27 hetes terhesen,így nem jöttem.Tök jó volt,mert délelött 10-kor jött,és este amikor letettük őket akkor ment el.Szóval szuper volt,viszont most meg már hallom a dumát,majd visszaolvasok mégegyszer,mert addigra tuti elfelejtem,mire újra géphez ülök.
Vendég

Timi,nekem fél5-kor kelt fel Noémi,állt az ágyban és sírt,de szerencsére visszaaludt,és most kelnek megint.
Vendég

Na,csajok,nem jött be a pampers actív baby :( :( :(

Nem tudom mi lehet a gond,reggelre mindkét gyerek nyakig pisis lett,két nappal ezelött is ez volt.Este 1/4 8-és 1/2-8-kor kerül rájuk a pelus,és reggel 1/2-8-ig nem bírja :evil: Igaz este 11-kor Noémi megevett még 140 tápot,Balázs csak vizet ivott,de ez akkor is gáz.

Másnak is alszanak hason ebben a pelusban?Már arra is gondoltam,hogy ez a gond,mert a hasuknál jön ki a pisi,nincs külön pelus hasonalvósoknak? :roll:
Vendég

Nyuszi,
enyémek nagyon sokat alszanak hason, semmi gond a pelussal, mi is kb. 8 körül tesszük fel nekik és kb. 1/2 8 - 8 körül pelenkázom őket reggel.

Rana,
privi ment.

Enyémek ma megint 1/2 6-kor keltek :-(

Móni

Kép
lpemoni

Ikres bevásárlókocsi :shock: Na,ilyet még én sem láttam.Nem is az a gondom,hogy ne tudnának megülni,hanem abból oldalra nem bírnak kidőlni? :roll: Na,lehet holnap az interspárban leteszteljük.

Törpi,tejóég :lol: :lol: :lol: kakis sztori nem semmi :lol: Na,és a köhögjünk,akkor nem kell enni :shock: :lol:
Ja,nem húzol ám le a mélybe minket,tudjuk milyen "lenn" lenni,vagyis inkább "fenn" a karnison,és sokszor már az is jó,ha ezt elmondhatjuk.

Lpemóni,és milyen babakocsit sikerült lőni?
Hú,irigy vagyok ám,hogy ilyen szépen egyszerre fejlődnek nálatok a gyerekek.Car érzés,amikor lassan azt sem hiszik el,hogy ikrek :shock:
Hű,jó kis este :shock: :evil:
Nálunk nem tudom tegnap este mi volt,szépen elaludtak,aztán 11-kor Noémi felállt az ágyban,és nyüszített.Balázst is felébresztette,ő meg sírni kezdett.Végül Noémi kajált,pedig ilyenkor sosem szokott,ezért elötte még 20 percig szórakoztam azzal,hogy visszaaludjon,na akkor feladtam,és csináltam tápot.Utána szó nélkül elaludt.

Nem megy valaki a kölyökszigetre?

Na,szerintem megéheztek...

Ja,és az eső ma is esik :evil:
Vendég

Nyulasz! Ha megtalálod a hason alvók pelus megoldását engem is érdekel. Nekem Zita lesz pisis reggelre, így én hajnalban át szoktam pelenkázni, ha felkel enni, ha nem akkor ruhacsere.

A rosszkedv ellen egy vicc:

- Gyerekek, mondjatok a rendőrök, tűzoltók, mentősök munkájával kapcsolatos mondatokat! - mondja a tanító néni az elsősöknek.
Pistike jelentkezik:
- A tűzoltó terhesen szalad ki az égő házból.
- Pistike, tudod te mit jelent az, hogy terhes?
- Igen, tanító néni. Azt, hogy kihord egy gyereket.

Kép
tigriske1978

Tigriske, :lol:

Még a tescos pelust nem próbáltuk :roll: vélemények?

Most esett le,hogy szegény Noémi fél5-kor biztos azért állt az ágyban sírdogálva,mert nyakig pisis volt...én meg lenyomtam alvásba :x jajj,milyen car érzés lehetett neki :cry:
Vendég

sziasztok
Pelus nálunk is pampers aktív baby, és talán ha 2X volt reggelre pisis a RÉKA Hasán a ruha (születésüktől hason alszanak)
a sleep and play? valaki használja? mitől olcsóbb az aktív babytől?

Nálunk nincs cukorbetegség szerencsére, de tényleg érdemes lenne megszúratni őket végülis csak 1 szúrás
pedig én laboros vagyok tudhatnám, de nálunk senki nem szúr babákat sajna mindenki sajnálja őket

Réka éjfélkor ébredt, már ez a 2. nap, nem tudom hogy éhes-e nem akarom etetni mert rászokik itt nekem, és akkor alvás felejtő lesz
ugyhogy vizet kapott megint, és közben el is aludt szerencsére

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!
Most aludtak el a lányaim, írom a beszámolót a Minimuzsikáról :)
Tetszett nagyon! Lányoknak kevésbé, mert ez egybe van egy játszóházzal és meg voltak őrülve a játékokért!!!! Még sosem voltunk ott, de ezután célba veszem gyakrabban. A foglalkoztató egy nagyon aranyos csaj, ért a gyerekekhez nagyon. Csak az én drágáim kivágytak a csúszdához- minicsúszda, isteni találmány!- és a babakocsihoz!! :(
link egyébként: http://www.szulokhaza.hu/
Biztonság kedvéért vettem egy 6 alkalmas bérletet, mert így duplázva azért nem egy olcsó mulatság. Jövő héten újabb próbát teszünk :roll:

Nyulasz! Én Zósfi ajánlására a tesco színes pelenkát használom, minőségre- tapintásra stb. szinte pampers-, árban verhetetlen:-) Nekünk bevált, nem ázik át.

Móni! Milyen kocsit vettél és milyet adsz el? nem magunkak, csak ha érdeklődő akadna..(van egy újszülött ikres ismerősöm..)

Törpi! Nálunk Laura a hányós, ő ugyan jó evő lenne, ha nem hányná ki. Ő is köhécseléssel kezdi, aztán jól belehergeli magát.. Ilyenkor Nonó is elkezdi és jót röhögnek, mi meg próbáljuk elviccelni és lassan abbahagyatni velük, vagy megitatni stb.., hogy a köhögésből ne legyen hányás. (egyébként egyre ritkábbak az ilyen alkalmak-szerencsére!)
Én nem tudom sírtam volna-e a kakis látványtól, mert nekünk nem lemosható a kanapénk 8) De tuti édes lehetett Míra, honnan tudhatta volna, hogy ez most jó, vagy sem, amit tesz :lol:

Nálunk a nem-alvást még mindig a kitakarózások okozzák- többnyire.. Ti használtok hálózsákot?? Nem idegenkednek tőle? Tudnak benne forogni ide-oda az ágyban? (Noémim ált. centrifugában érzi magát) :?

Szép napot! Itt végre nem esik!!! :P

Kép
dorcsi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?