Új privát üzeneted érkezett!

Bacilivi: Nagy Nagy Gratula a kis Dalmához :) Gyorsan meglett a babóka.

Nekem most éjszaka volt egy folyamatos mensi szerű érzés ami nem volt kellemes de még nem mondanám fájásnak.Nem is aludtam jól most viszont semmi. Ez josló lenne? Elvileg még van 10 napom kb.

nika70
Salgótarján

Bacilivi hatalmas gratuláció tőlünk is!
Én is ilyen gyors szülést szeretnék...nem is hittem el mikor feljöttem az oldalra reggel,hogy bementél 10körül és jött az sms éjfélkor..
Szóval gratulálunk és várjuk a beszámolót illetve természetesen a fotókat is!!
Húú de jóóóó..nagyon örülök nektek,puszi a nemis olyan "kis" Dalmának :lol: ...

Kép
nikky

Bacilivi:

ÓRIÁSI GRATULA A KISLÁNYHOZ! Várjuk a beszámolót és a képeket.

Edi:

Mi nálunk is csak a kiságy fér el, nem kivehető rácsosat vettünk, szerintem ez jó lesz egy darabig, aztán meg kap nagyágyat és remléljük, hogy jön majd az új baba.
Itt a fotó az igért babasarokról, még nincs belakva, meg kell egy-két kiegészítő, kép, de majd ez is lesz idővel.

Kép Kép

Zsana:

Szerintem ne izgulj a baba miatt, az enyém is van, hogy órákig nem mocorog. Tegnap is este nagyon csendben volt, ilyenkor kicsit megnyomkodom és rögtön jelez. A bába is ezt csinálta, amikor a ctg-nél aludt.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok

Voltam ma a barátnőméknél....neki apuja orvos....nőgyógyász....dumcsiztunk meg minden, meg láthattam Domcsit megint uh-on. :)
Nagyon sokat nőtt, valami hihetetlen kg-ra és cm-re is! Egy hét alatt! El sem hiszem. Apuja azt mondta, hogy tuti 4 kg felett lesz, kb. 4200 grammra számíthatokés val.szinű nem 51-52 cm-el fog születni, hanem többel! Jó mi? :)

Kép
elizabeth25

Baciliv!!!
Gratulálunk!!! Ez tényleg gyors volt és remélhetőleg komplikációmentes! Már várjuk, hogy hazaárjetek és jöjjenek a beszámolók!
Puszi Dalminak!!!

Judit

sch.judit

Sziasztok!

Túl vagyok a cukros löttyön, annyira nem borzasztó, vitrom levével egészen türhető.
De, azért utána 1 órát olyan hányinger kínzott, hogy csak na.
De a lényeg, hogy túl vagyunk rajta, 13.30-kor lesz készen a leletem, majd délután jelentkezem az eredménnyel!
Barbamami! Ha jól emlékszem Te is ma voltál cukros lötyit inni?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!

Nem olyan rég értem haza a terheléses cukor vizsgálatról,nagy nehezen,nyüglődve kilehetett birni!Én is citromlével ittam igy elfogadható íze volt.De az a 2 óra várakozás a két vérvétel között az már sok volt!Az eredményem holnap délelött lesz meg, és remélem minden rendben lesz!

Bacilivi!
Gratula a kislányhoz!!!!! :D :D Kíváncsian várjuk a beszámolot e gyors szülésről és persze a képeket is a "kis" Dalmiról!

Őzi!
Most már rajtatok a sor,úgy hogy hajrá nektek!! :D

Pusszancs mindenkinek!!

Dica
Vendég

Sziasztok!

Bacilivi! Gratulálok! Természetesen mint mindenki, én is kíváncsian várom a beszámolót, de csak miután hazaértél és kicsit kipihented magad, legfontosabb, hogy mindenekelőtt magaddal és a babával törődj. Külön gratuláció, hogy ilyen szép nagyra növesztetted!

Köszönöm a tanácsokat a kiságy ügyben.
Rekanna, gyönyörűek a képek!

Már nem tudom ki írt a hízásról, de ez ügyben én a folyamatosan aggódók közé tartozom. Mivel nem voltak hányingereim, kezdetektől folyamatosan hízom, most (25.héten) + 7 kg-nál tartok. Az első trimeszterben híztam hármat, a másodikban több mint 4-et. Az az igazság, hogy most 61,5 kg vagyok (de a babanaplóba csak 61-et írtam, mert szégyelltem, hogy ílyen gyorsan kúsznak fel rám a kilók). Igaz, most az ünnepek alatt nem vigyáztam, csak két-három napja kezdem visszafogni magam édességileg. Joghurtra és müzliszeletre váltottam.

Dijcsi, még korábban írtál a narancsbőrről. Ez nekem is probléma. Csíkjaim (még) nincsenek, de a narancsbőr jobban előjött. Korábban azért célzott tornával és krémekkel elfogadható állapotban tudtam tartani, de mindig is hajlamos voltam rá. Most viszont nem tudok olyan gyakorlatokat csinálni, mint eddig. A narancsbőr elleni krémet lehet használni, megkérdeztem, de én főleg terhességi csíkok elleni olajat használok a combomon is.

Pattogobolha: tegnapelőtt voltunk az Auchanban bevásárolni, és jó alaposan megnéztem a bébirészleget. A budaörsiben dolgozol? Nagyon aranyos dolgok vannak, de most még nem vettünk semmit, mert még nincs kiürítve a szekrény a cuccoknak. Csak a babakocsit vettük meg vasárnap.

Üdv mindenkinek!
Vendég

Heloo!!!!

Baclivi: Nagyon sok boldogsagot es egeszseget kivanunk nektek, varom nagyon a kepeket es a beszamolot!

Vitte: erdekes, amit az akkupunkturarol meg a homeopatiarol irsz, te mikor fogod alkalmzni? Szulesnel fajdalomcsillapito mellett/helyett?

Dicamama:
Remelem, tulelted a cukorterhelest, szerintem ez a legbrutalisabb resze a terhesgondozasnak. Etlen-szomjan majd' bepisilo kismamakkal teli rendelo... Szornyu latvany. Amugy mi az a varandos mama kupon? Nem lehet, hogy azert nem tudok rola, mert a kiskonyvem 2004-es?

Betti: Annyira aranyos Niki baba, es szerintem te is nagyon jol nezel ki, szoval johetnek az uj kepek. Szerintem nagyon hasonlit rad a kis edes!

Elizabeth:
Ugye milyen jo erzes, mikor mar egyertelmu, hogy rug a kicsi? Nekem mar 4 hete csinalja, de meg mindig imadom. Van egy uj talalmanyom, felteszek egy plussmacit a hasamra, mikor hanyadt fekszem, es a maci nagyokat "csuklik", mikor rug Luca. Amugy en nagyon keveset hiztam meg mindig, most tartok +3nal (70).

- Lanyok: nektek is csillagos a verkep? Az enyemen 9 volt. Nem gaz ez? Majd a belgyogyi megmondja, de azert nem orulok nagyon. Ami alakos elem, az alt. keves. Nem nagyon, de...

Barbamami: Jol latom, hogy Bogi asit a 4D kepen? Annyira aranyos!

Bacsbern: Az OK, hogy a 4D kepen ott mosolyog a picur, de pocakod az hol van?! Te hol tartasz sulyilag?

Evica: Nem semmi, hogy mar 16 hetesen a korhazi agyon gondolkodsz. Nekem pl. meg eszembe sem jutott, ezert is orulok, hogy kerdezted, es a tapasztaltak reagaltak is. Mostanaban a szulessel kapcsolatos dolgok foglalkoztatnak egyre jobban. Jovo heten majd le is infozom a dokimat, hogysmint lesz. Eddig meg korainak tartottam.

Jok legyetek, remelem semmi virus nem er utol senkit!

Ja,Fenix:voltam en is bowlingozni, de csak ugy oregesen, mikrogolyokkal, de piszok jol esett.

Kép
Kép
-macsek-

Macsek!
Én a védőnőmtől kaptam egy kis könyvet amelynek cime:
Várandós Mamák Könyve
Na szóval,ebben sok minden le van írva terhességről,szülésről,szoptatásról stb... és a könyv hátulján van egy kupon amit ki kell tölteni és az ott felsorolt boltokban be lehet váltani!A csomag tartalma változó lehet,de ezt már írtuk egy páran.
Vendég

Bacilivi:GRATULÁLOK A GYORS SZÜLÉSHEZ A BABÁHOZ ÉS REMÉLEM MINDEN RENDBEN!!!

KépKép
vicuska

Dica: Na, en errol lemaradtam. Majd megkerdezem mar tole. En csak kiskonyvet kaptam. :?

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Készem van a vércukor eredményem: rendben van, az éhgyomri: 5,2, a 2 órás 5,44 mmol/l.
Viszont a fehérvérsejtszámom: 9,4g/l (határérték 7 alatt)
a heamoglobin érték: 114 g/l (határérték: 120-160)
a haematokrit érték: 34,4% (határérték: 35-52)

A vizeteletben fehérje pozitív, a többi minden jó.

Ezek mitől vannak???????????????????????????

Segítsetek! Nagyon aggódom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Ancsa: nekem is ocskak ezek az eredmenyek, de a multkor a dokim azt mondta, ezek tipikus kismama elteresek, es ahogy nezem, neked sem tulzottak a kulonbsegek. Szoval nyugi! Vasat szedsz? Vagy vmit?

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Bacilivinek Naaaaaagy gratu a kislányához! :) :) :) :)

amit meg én kérdeztem ara senki sem válaszolt :( Vagy nem volt ilyenje senkinek?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogobolha!

Egyszer nekem is haza kellett mennem a munkahelyemrol, mert ugy ereztem, nem kapok levegot, es bar nem ajultam ugyan el, de elegge szedultem. Fajni nem fajt semmim. Es ezt mar ereztem azota is, de a dokim szerint ez azert van, mert ha egy helyben allok vagy pl. mint nalad: fekszem, a megnovekedett vermennyiseget nehezebben keringeti a sziv, foleg ha nem tul magas a vernyomasod. Az egy helyben allas megoldhato, ha 5-10 pecenkent mozogsz kicsit, beinditja az izompumpat. Az alvasra nincs otletem. Szerintem mindenkeppen kerdezd meg a nodokid vagy a vedonodet. Jobb esetben tenyleg csak most kezd atallni igazabol a szervezeted. Remelem azota nem volt ilyened, majd irj, mit mondtak az okosok.

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok,

Megvagyok en is. Kicsi gagyi a babanet, osszevissza teszi a mosolyjeleket...

Ancsa, Macsek,
Vereredmenyek, nekem is hasonloak voltak vegig, nem kell aggodni a csillagos ertekeken, egy terhes nonel eleg sok ertek elterhet, nincs vele kulonosebb gond.
A feherje a vizeletben utalhat gondra, de ha jol emlekszem Nikanak is volt es nem volt gond. Jol emlekszem, NIKA? Masreszt a dokid kiertekeli neked.

Pattogobolha,
Nem fazhattal meg? Remelem, nem utotted meg magad, mikor elajultal... Vese tajekra gondolok, sztem megnyugtatobb dokinak megmutatni. Egyik terhesseg sem olyan, mint a masik, biztos fogsz meg kulonbsegeket tapasztalni, ettol meg nem kell hinni, h. vmi nincs rendben! Fel a fejjel...

Ozi,
Koszi az infokat... Castor olaj? Nekem? 9 honapot hasmenessel toltok :roll: Ez nalam nem fog mukodni ... :D
A mellbimbos dolog sem, ua. okok kapcsan. A szexnel fertozestol kezdek felni, tehat maradna a seta, de inkabb ne kelljen alkalmazni...

Joslas, hat igazabol azt gondoltam, h. Bacilivivel egyutt neked is meglesz Levike mar vasarnap este. No, errol lemaradtam...

25 fok????? De jo! Itt +10 korul van, tavaszias, csak nincs mar kabatom a telin kivul, ami ramjon, tehat nem tudom kihasznalni csinosan az idot...

Tenyleg, emlekszem, neked az elejen nagyon durva volt az a becsipodes!!! Hala egnek kinottetek. Ma egyebkent kerdezgettek az orvosnal, hogy vagyok stb, es meg voltak lepodve, h. mennyire ragyogok, mert hat ilyenkor mar nem szoktak a kismamak... Boknak vettem... :roll:

Macsek,
Az akupunkturat mar elkezdtem (34.-35. hettol ajanljak) es meg kb. 5 alkalom lesz, attol fuggoen, h. Noah mikor szeretne megerkezni. Annyi lesz, amennyi belefer szules elott. Szules kozben is lesz stimulalas. Homeopatiat nem csinalok, csak a teat iszom majd talan matol...

Akkor most a mai vizsgalatrol. Mar sikerult lehiggadnom, es megnyugodnom... baba meretei, fekvese minden tokeletes, de a bal vesemedence meg van nagyobbodva. 2 het mulva ismet UH, hogy van -e valtozas. Eloszor megijedtem, de o is azt mondta, h. a legtobb esetben nincs gond vele, fiuknal gyakrabban elofordul. Elolvastam egy csomo cikket most hirtelen a neten, es allitolag tenyleg gyakori dolog, es a legritkabb esetben kell muteni, vagy meg a mehen keresztul leszivni a vizet.

HA VKINEK HALLOTT ERROL, kerlek irjatok. Elore is koszi.

BPD 92 mm
Femur 69 mm
MAD 94 mm
Magzatviz, mehlepeny, OK

Mehnyak mar megvan rovidulve, felpuhulva, minden a 36. hetnek megfeleloen. A sulyara annyit mondott, h. 3 kg felett lesz, de 4 kg biztos nem. Ugy tunik, itt ovatosabban becsulnek, mint otthon.

Babzsak,
Kerdeztelek, hogy jarsz-e meg Raffaihoz??????? Mert hogy nem nagyon irsz rola mostanaban.

Hallottatok mar a szenaviragrol???

Mint a teat elkesziteni, es gozolni vele az also fertalyunkat. Holnap megkerdezem a szulesznot. Ez is segiti a mehszaj kinyilasat...

Edi,
En rengeteget hiztam, ma meg is neztek, hogy nem dagadok-e, meg hogy a kajalassal erzem-e, hogy tobbet eszem, es a poen, h. nem igazan... nasi sem annyi, h. ennyit szedjek fel. Ez van, ugy vagyok vele, h. ennyi kell a babanak. Sok ismerosom van, aki nadszal volt es azota ujra az, es tobb, mint 20 kilokat szedtek fel... Ram is ragadtak mar az elejetol kezdve... Ha egeszsegi gondjaid nem lesznek, nem igazan lehet vele kezdeni semmit.

Ma kaptuk meg vegre a bordurt a babaszobaba, nekem nagyon tetszik :D
http://nyitray-ec.hu/popup.php?p=../pic ... .jpg&t=Tapéta, bordûr > Bordűr > Disney öntapadó bordûr > Farm 42502

KépKép
KépKép
vitte

Macsek és Gyanixi!
Ti, mint szegediek tudtok olyan 4D-s ultrahangot, amelyik nem szimpla babamozi, hanem leletet is adnak a felvétel ill. kép mellé?
Mert nagyon szeretnénk menni a közeljövőben. Kecskemétet ajánlották, de ott csak 30 hetes korig néznek meg, és én abból már kifutottam.
Előre is köszi!!!
Judit

sch.judit

Macsek,

Bocs, a fajdalomcsill. kerdesedre nem irtam. Nem szeretnek elni vele, nagyon arra keszulok, h. ne legyen ra szuksegem. Mar amennyire lehet. Sok mulik az agymunkan, igy erre koncenrtralok.

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok..
Rekanna
Nagyon kis csini bababútort vettetek..szeretem ezt a színt..

Edi:
Nem akarsz felrakni képeket a babakocsiról??Kivi vagyok nagyon... :lol:Ja és a kilók..ne aggódj.én már 10nél járok..illetve előző héten ott jártam,most nem állok már rá..érdekes m nem zabálom kétpofára az édességet,mozgok..és mégis!!Nemtudom mitől függ,de ne aggódj majd letornázzuk ha vége van...véres verejtékes munkával :? ... :lol:

Ancsa,Barbamami
Főleg nektek..azt néztem hogy ti már túl vagytok a cukorterhelésesen...én j7en megyek csak az orvosomhoz,múltkor azt mondta akkor beutal a következő vérvételekre cukorra ilyesmi..hogyhogy Ti már megcsináltátok??
[/b]Mindenki a 23-24.hétben csinálta???Le lennék maradva??
Én a jelek szerint csak a 25-26ban megyek...???
Előre is köszi...

Kép
nikky

Rossz sorokat emelt ki a gép...
és a gólyám azt jelzi ahol SZERETNÉK tartani,nem ahol tartok... :lol:

Kép
nikky

Sziasztok!

Ancsa! Ne aggódj,ezek normális terhes értékek tényleg.Max. kapsz majd vasat a dokitól. Nekem sokkal szarabb értékeim voltak,nem kell megijedni!

Vitte!
Ne haragudj,h nem válaszoltam,de nem sűrűn jövök mostanában,inkább igyekszem fetrengeni,a dokim szerint ülni se kéne,bár nem tudom,mennyire túlzott óvatosság ez,azért igyekszem feküdni.Szóval Raffaihoz nem járok ,már egy ideje,mert sajnos azóta sem kaptam táppénzt(okt.vége óta!!!), így nem tudtam hetente több ezret fizetni érte. Azért amikor módom van,próbálok kommunkiálni Samuval,mikor milyen eredménnyel. Itthon azért egész más.
A táppénzemről meg annyi,hogy talán ebben a hónapban kapok végre...

Sch. Judit!
Érdekes,hogy Szegeden nem adnak leletet a 4D UH-hoz...nem csak valami félreértés ez?
Mi Debrecenben voltunk 2x is,és orvosi leletet kaptunk mind a kétszer! Én azt hittem,ezt eleve csak így lehet.Sajnos Szegeden nem tudok jó helyet...

Egyébként én sem kaptam semmi kuponos dolgot. Majd rákérdezek a védőnőnél,bár ahogy írtátok,nem sok mindenből maradtam ki...

Kép
babzsák

Még valami!

Nem tudom,maradt-e még rajtam kívül Péterfys,de ma 17.30-tól előadás lesz a 4. emeleten a tanácsteremben. A szoptatás lesz a téma. És bárki jöhet,nem csak péterfysek.
Csak szóltam...

Kép
babzsák

Babzsak,

Nem szemrehanyas volt, csak kivancsi voltam, meg elfelejtettem, h. pihenned kell sokat... Mondjuk az feltunt, hogy keveset vagy fenn. Gaz a tappenz is, remelem latsz mar belole vmit!!!

Nem tudom, erdekel-e vkit, de egy baratnem most szult a Szt. Imreben es gatvedelemmel, es csak apro repedes lett, 1-2 oltes.
Nem tudom, mennyire publikus ez, h. melyik korhazban csinalnak es melyikben nem, gondoltam, hatha segit vkinek az info.

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok! Csak röviden írok, mert úgy keményedik a hasam, hogy nem nagyon tudok ülni (sem).

Ma voltam a 2. CTG-n, a baba háborúzott odabenn, hát élesztgetni nem kellett, az biztos. Minden rendben volt vele. Továbbra is harántfekvésben van, így a dokim azt mondta, elkezdhetek dátumot nézegetni a kiírás körül a műtéthez. :( A méhszájam még mindig zárt, nem is rövidült még a méhnyak, nem tudom, ez baj-e, nem kéne már készülődniük.

Zsana, Te mikor mész a következő CTG-re? (már a holnapin kívül perszer) Én jövő hét kedden.

Ancsa, én is úgy tudom, hogy ilyenkor nem jelentenek problémát a vérképben az eltérések. Nekünk most nem "normál" értékeink vannak. De a dokid majd megmondja.

Szegény Vitte, nagyon sajnálom, hogy így rádijesztettek. Remélem, hogy a beszerzett infók alapján már megnyugodtál. Én még nem hallottam ilyenről.

KépKép
nanett

Sziasztok!

Bacilivi óriási gratula, jó egészséget és sok tejet kívánok nektek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Luisa
a nagyvécézés tényleg nem egyszerű. belőlem a jövő hetit is kihajtotta a beöntés. :oops: :cry: mivel a baba az egész medencémet végignyomorgatta kijövetelnél a nagydolog feszített rendesen. Akinek "csak" egyszerű gátvarrása volt már másnap szaladgált a folyosón. Szét nem lehet szakadni. Ha két napig nem megy magadtól, adnak hashajtót.

Macsek
azon kevesek közé tartozol akik szerint rám hasonlít. Az orra az enyém az biztos. :)

Ancsa
kellene szedned vasat én maltofert szedem még mindig, és pezsgőttablettát iszom. tornázd fel a szintet a min. fölé, hogy ha ne adj isten többet véreznél ne kelljen vért kapnod, nekem a magas vasszintem miatt nem kellett. Fehérje nekem végig volt a vizeletemben, ha nincs magas vérnyomásod nem gáz.

Amúgy jól vagyunk, hajnalban a csajszi nagyon sokáig fent volt, fájt a hasa nyöszörgött, sokat csuklott, szörcsögött az orra. A doki szerint túlette magát, a gyomra nyomta a rekeszizmát, vettünk orrszívót is a porszívóhoz, kiváncsi leszek hogy bírja majd. :(

nem tudom ki kérdezte de az Avent kézi mellszívó jó, én meg vagyok vele elégedve, (az elektromosra nem futotta).

Ha valakinek nem írtam bocsi, és szóljon rám!!! :!:

Kép
Kép
bbeti

Judit: adnak leletet itt is a 4d-s hez, ha kérsz, bár az én dokim nem adott, én is hiányoltam, de egyik bnőm ilyen táblázatszerű lapot kapott!!

Kép
gyanixi

Nanett
sajnálom, hogy műtét van kilátásban, de még bármikor befordulhat. Ha mégis műtét lenne ijedj meg tőle, a Jánosban utánna egy napig voltak az őrzőben a lányok, második nap lemehettek a szülészetre és onnantól a babával lehettek. nekik is beindult a tej csak egy nappal késöbb, a hasi sebük fájt az igaz, de egy páran két három nap múlva frissebek voltak mint én.

Kép
Kép
bbeti

Gyanixi!
Köszi a választ!
És hol csinálják? Vagy melyik dokit kell keresni? Estleg ha van telefonszámod,...?
Judit

sch.judit

Hű,de tudtok termelni,lányok!!

Nika:
Az az,ezek már jó kis jóslók! Hát végül is tökéletesen időben vagy már... :D

Rekanna:
Tündéri a bababútor! :D :D

Ancsa:
Én még pont a karácsony előtti héten voltam cukorterhelésen,gondoltam,jobb túl lenni rajta karácsony előtt.. A hemoglobin értéked szerint kicsit vérszegény vagy,de ez terheseknél normális, kell rá vasat szedni.. Majd a doki ír valamit.. A többit nem tudom,de szerintem ne izgulj,nem vészesek ezek az eltérések. :P

Macsek:
De még mekkorákat ásított!!!! Az volt a legtündéribb,hogy amikor 2D-re váltott,lehetett látni,ahogy mozgatja a kis szemét,pedig a szemhéja még nem nyílt ki! :lol: A csillagozás szerintem mindenkinél van,az a lényeg,hogy nagyon ne térjen el.. Nekem is szokott lenni,de a dokim még egyszer se mondta,hogy probléma lenne..

Vitte:
A nővérem kisfiának is ugyanezt állapították meg,amikor kb. ennyi idős terhes volt vele a tesóm. (most 2 éves) Nem lett belőle a világon semmi gond,csak agyon vizsgálgatták a tesómat.. :roll: Persze,inkább nézzék meg. De a születés után teljesen rendbejött magától!!

SchJudit:
Mi a Brendonban voltunk most szombaton. Ott nincs Brendon? Mert mi kaptunk szép részletes leletet,és a Brendonban a 38. hétig mehetsz. Bár azt mondták,csak a 32. hétig érdemes,mert utána nem lehet már olyan jól látni.. De arról még nem késtél le! :D :D

Nikky:
Elvileg a 24. héten kell menni a cukorterhelésre,legalábbis én úgy tudom. De én pl.a 23-on voltam.. Azt mondta a védőnőm,hogy nem baj,ez nem olyan,mint az AFP. Nyugodtan mehetsz 2-3 héttel később is,a barátnőm a 28-on ment... :)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Vitte igen nekem volt elküldtek tenyésztéses vizeletre ahol baci volt és szedtem rá antibiotikumot és azóta nincs fehérje a vizeletemben.De tudjátok hogy fehérje lehet a vérnyomástól is de azzal nincs gond akkor a doki úgyis eldönti mit akar. Kép

Ez a kicsike kis babasarok nálunk :)

nika70
Salgótarján

Barbamami: Igen én is igy gondoltam de mondjuk csak éjszak vannak ilyenek ma sem volt napközben semmi ilyen inkább csak könnyebben keményedtem de ha leülök ledölök akkor elmúlik. De hát én is úgy gondolom hogy időben vagyok már a súlya szerint is az uh alapján a 38. héten már 4100g volt szóval bármi lehet de én azért szeretném ha 21-e után születne mint vízöntő baba. De hát mindenben a baba dönt ha akar jön ha akarom ha nem :D :lol:

nika70
Salgótarján

Nika,

Ugy latszik tobben palyazunk vizonto babara :D En is mindenaron azt akarom. Na jo, ha minden rendben megy, akkor az is lesz.
haat, tenyleg joslonak tunnek, de az meg tenyleg eltarthat. Cuki a babasarok!

Barbamami,
OROK HALA!!!!!!!!!!!!! Koszi az infot!!!!!!! Bizom benne, h. nalunk is igy lesz.

Nanett,
Hogy allsz amugy a csaszihoz? Felkeszultel ra vagy meg nem tudsz szembe nezni vele?
Sztem az, h. mikor rovidul a mehszaj, stb valszeg szinten egyenfuggo. Mellesleg nem tudom, az akupunktura bejatszhatott-e mar, de nem lepodtem meg az eredmenyen, mert gatmasszazs kozben ereztem, h. vmi mas odalenn. Te elkezdted vegul?

Szegenykem, lehet mar erre sem tudsz valaszolni. Pihenj sokat!!!!

KépKép
KépKép
vitte

nanett
Bocsi a ne ijedj megből a NE kimaradt. Tényleg NE izgulj biztosan minden rendben lesz!!

Kép
Kép
bbeti

Boszibaba nagyon szép a pocid ha megkérdezhetem mikor kezdett el kijönni a köldököd?NIKKY: nekem is jöv hétfőn kell mennem a cukor vizsgálatra.Nem hiszem hogy lelennél maradva mert állítólag ezt a 24-28.hét között végzik.MACSEK : én veled ellentétben már 7kg híztam :oops: amit persze soknak tartok de azért fogyózni már csak nem fogok nem? De már többen mondták hogy nem igen nő a pocim,de állítólag azért mert hátrea hajló a méhem.Nem tudom ez mennyire igaz ?Ma voltam a dokinál és azt mondta hogy améhem elérte a köldök magasságot,ami azt jelenzi hogy nem 23 hanem már betöltött 24.hétben vagyok.Nem tudom ti hogy vagytok ezzel de nekem mindig azt mondják mikor megyek vizsgálatra hogy több hetes vagyok mint aminek lennem kéne.NIKA 70 Nagyon édi a babasarkotok :D LÁNYOK akik egy szobában lesznek a babákkal,nem féltek hogy apa nem tud majd aludni éjjel a baba miatt?Én nem nagyon akaromegyedül hagyni a babát 1 szobában de ott van az is hogy apa hogy fog menni reggel dolgozni ha ő is egész éjjel viraszt velünk.
Vendég

Sch.Judit: En csak dvd-t kaptam kb. 12 perc filmmel, 7-8 kepet, amibol 2 tablazat a mert adatokkal. Nem volt kedvem Kecskemetig cugolodni, ez igy is elmeny, bar a picur piszok szegyenlos volt. Majd holnapra megkeresem az elerhetoseget, elkuldom priviben.

Kép
Kép
-macsek-

Nekem csak a 30.héten kellett cukorterheléses vizsgálatra mennem,és nem cukrosvizet hanem 1 zsemlét és 2dcl tejet kellett innom!Tehát ez változó-legközelebb pedig a 35-36héten megyek ilyen vizsgálatra.
Nekem külön szobában lesz a babám,de én is beköltözök vele egy pár hónapra!Apa addig aludjon legalább amíg én ki nem dőlök!
Nika:kitartás,szorítok!
Őzi:drukkolok!

KépKép
vicuska

Mindenkinek nagyon szép a babakuckója!!!

KépKép
vicuska

igen nekem is 1 zsemlét és 2dl tejet kell innom majd elötte.A zsemlének üresnek kell lennie vagy lehet benne szalámi is :lol: :oops: ? Igazából hogy csinálják ezt a vizsgálatott?Csak sima vér vételel nézik?
Vendég

Betti, jót nevettem a "nyugtatásodon", de sejtettem, hogy mit szerettél volna írni. Remélem, hogy nem vagy nagyon fáradt. Tudsz valamikor aludni, amikor éjjel sokat fenn van Niki?

Vitte, persze olvastam már jó pár horror történetet császár-ügyben is, de próbálom nyugtatni magamat, hogy minden rendben lesz. Remélem, hogy nem lesz komplikáció és hogy utána nem leszek nagyon rosszul. Még attól félek, hogy a sebtől hogy tudok a babával foglalkozni.

Elkezdtem a gátmasszázst, csak ahogy egyre bizonyosabbnak tűnik a császár, alábbhagyott a lelkesedésem. De lehet, hogy folytatnom kéne, hiszen semmi sem biztos.

Ja, aztán délután elaludtam és most jobban érzem magam. :D

Nika, aranyos a babasarkotok. Ugyanolyan színű-mintájú pelenkázólapot vettünk, mint a tietek. :D

Bacsbern, mi azt beszéltük meg apával, hogy ha nagyon nem tud majd pihenni, akkor átvonul a nappaliba. Hullafáradtan nem mehet dolgozni, mert sokat vezet, nagyon veszélyes lenne.

KépKép
nanett

Kép ez1 mai friss pocis fotó:) azért itt már van pocim
Vendég

Bacsbern:nagyon csinos kismama vagy és igen ezen már lehet látni a terhes pocit!
Volt egy rendes vérvétel majd amit vittem üres zsemlét és tejet megettem-megittam és pontosan az első vérvételhez képest 1 órával kellett ujra bemenni!Akkor már csak 1 kémcsővel vettek le!

KépKép
vicuska

Tehát éh gyomorra kell menni-ezt el felejtettem írni

KépKép
vicuska

Hello Lányok!

Bacilivi: Nagyon örülök Nektek! Remélem minden rendben volt. Várjuk a képeket!!!

Vitte: a barátnőm kisfia is ezzel a problémával született. Aztán pár hónap múlva magától megoldódott a probléma. Ne izgasd magadat ez sokszor előfordul. Azóta sincs semmi baja a kicsinek. Már 2,5 éves!

Nanett: holnap megyek, aztán nem tudom, de ha bent lesz a szülésznőm jövő kedden, akkor mehetek akár akkor is. Hányra mész jövő héten??? Megpróbálom elintézni, jó lenne találkozni. Már nagyon izgulok, remélem minden rendben lesz. A császártól ne félj. Nekem az összes barátnőm császárral szült (kivéve egyet). Semmi gondjuk nem volt, sőt lassan kezdem azt hinni, hogy császárral könnyebb szülni..., egyébként a babátok tudja majd, hogy hogy legyen. Meg van az oka, hogy így fekszik. Minden rendben lesz.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Nanett:
Az a helyzet,hogy mivel nekem az első babám császárral,a második simán született,Kénytelen-kelletlen mindkettőről van tapasztalatom :roll: . Tudod,igazából azért van egy baromi nagy előnye a császárnak: hát ugye a szülési fájdalmak kimaradnak.. Namármost engem sajnos az első babával a "katarzis"előtt császároztak,(a kitolás előtt),tehát ezt az előnyét nem tudtam kiélvezni :( ,de ki lehet bírni,ezt határozottan állíthatom. Másnap már a rooming-in szobában pelenkáztam,stb... Az első nap nem valami élvezet,de valami elképesztő,hogy az eltelt napokkal arányban mennyire gyorsan helyrejön az ember!! És tudod,amikor az intenzív őrzőn voltam (az első napot ott kellett tölteni,hát mondjuk nem is nagyon volt kedvem megmozdulni :roll: ),azzal vigasztaltam magam,hogy az összes aznapi nőgyógyászati műtötteket is odahozták. Szerintem nekik sem fájt kevésbé,de nekem AZÉRT FÁJT a hasam,mert a VILÁGRA HOZTAM EGY KISBABÁT!!! És ez fantasztikus!!! :D :D

Nika:
Hát tudod,én is reménykedem a szülési időpontot illetően. Mert én 20-ára (ápr. 20.) vagyok kiírva... Namármost ugyebár egy nap dönt a kos és a bika között,és hát egy bikának jobban örülnék.. De ez van.. :roll: Egyébként bak-ként is le lehet élni az életet :P :P ,én is az vagyok,jan.16-án születtem :D :D

Bacsbern:
Édes volt ez a szalámis kérdésed!!! De sajna ÜRESEN kell megenni, a szalámit odaképzelheted :D :D .. Nekem is hátrahajló méhem van,nekem az első babával még az utolsó héten is csak akkora volt a pocakom,mint egy "normális" 7. hónaposnak... :? Most a 3.-nál már VÉGRE észre lehet venni... :D :D De hallottam már olyan véleményt,hogy nincs összefüggés.. Persze,egy magas,széles csípőjű csajban kényelmesebben elfér a pocaklakó (bennem még a 8. hónapban is keresztben is simán ejtőznek :lol: ..)
Mi a babával aludtunk,kb. a 6-8. hónapig. Igazából attól függ,milyen alvók vagytok. Én már arra is felébredtem,ha a Peti elkezdett mocorogni..,ebből tudtam,hogy éhes. És máris kapta a cicit :D ,apa meg szépen aludt mellettünk. Mondjuk sajnos meg is szokta ez a kutyafülü kis pasikám,hogy mindjárt kinyalom a popóját, és baromi kényelmes egy gyerek... :roll: :roll:
Ja,és csini vagy!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Terheléses cukor: szerencsére nem szentírás, mint az AFP hogy mikor nézik, úgyhogy izgalomra nincs ok.

Nagyon szépek a babasarkok. Nálunk is kész nagyjából minden, de a babaágy még nincs bent. Anyukám babonás, vagy inkább a megszokás híve, bár azt mondta úgy csináljuk ahogy akarjuk, de most már én is úgy vagyok vele, hogy majd akkor beviszik ha megszületett a baba és rendben van. Ezen már ne múljon ha így jobban érzi magát! Egyébként a garázsban áll összerakva mert így kaptuk kölcsön, szóval tényleg csak be kell hozni meg letörölni.

Bacsber: nagyon csini kismama vagy!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

nanett: mi a tescóban vettük :)

Nálunk a cukros terhelés cukros víz volt citrommal kicsit elviselhetőbb de azért a hányinger megvolt.

Apa ki fogja bírni hogy egyszobában leszünk amúgy meg hajnali négykor már úgyis kukorékol nálunk szóval nem hiszem hogy gáz lesz. Nem nagyon van más megoldás :)

nika70
Salgótarján

barbamami azért a kos nem olyan rossz.Én ápr 9.-én születtem.
Végülis minden jegyben megvan a jó oldal csak nekem a legjobb barátnőm és apukám egynapon születtek január 26.-án
Szóval nekem a vízöntő kellemes jegy:) meg jól kijövök velük a bakokkal már nem annyira :) tisztelet a kivételnek :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Nu én lemaradtam !!!
Bacilivi
Drága!!! Gratulálok!!! Csodás, hogy ilyen gyorsan meglett a Dalma Baby!!!!
Alig várom, hogy haza gyere, találj egy szabad percet és mesélj nekünk részletesen mindenről… juj.. és persze fényképek!!!

Dijcsi
Köszönöm szépen! Neked is))) Cкоро Старый Новый ГоД)))

edi5

100.000 ft ből 40 ezer maga a disznó… ami természetesen a miénk… A többi böllér munkája /erősen gondolkodom pályamodositáson… ilyen Órabérrel!!!/ gáz palack /amit NEM veszünk meg)))/ ja… és disznó feldolgozásban segitenek a fiúk)))
Szállás természetesen nincs benne. /akkor nem panaszkodnék))))/

elizabeth25
Ez a hízás téma… Szerintem nem jó.. hogy kilókkal hasonlítunk össze))) mert ugye mindenki más magasságú… más felépítésű.. más súllyal indult… van aki felesleggel.. van aki.. mínuszból))).. így nézd meg magad inkább százalékban… kb. 20% a terhesség előtti súlynak – normális összeszedni.. ha felesleg nélkül indultál…
Én idáig kb. 9% híztam)))

-macsek-De jó!!! Én már mennék megint))) Vagy billiárdozni… Sőt.. párom volt focizni vasárnap.. UGY irigyeltem… Legszívesebben kirohantam volna én is a pályára!!! Juj.. de mozognék valami brutálisat!!!

Baba szobák/kuckok csodásak!!! Ruhácskák is)))… /nem leszek lusta én is lefényképezem a miéinket)))/

Bacsbern , Barbamami - nagyon jól néztek ki!!!!!

Holnap reggel én is megyek cukrosvért adni! brrrrrrrrrr

Kép

Kép
fenix

Sziasztok! Na szerintetek kire hasonlít? Anyára vagy apára? Kép

Kép
Kép
bbeti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?