Sziasztok,
Megvagyok en is. Kicsi gagyi a babanet, osszevissza teszi a mosolyjeleket...
Ancsa, Macsek,
Vereredmenyek, nekem is hasonloak voltak vegig, nem kell aggodni a csillagos ertekeken, egy terhes nonel eleg sok ertek elterhet, nincs vele kulonosebb gond.
A feherje a vizeletben utalhat gondra, de ha jol emlekszem Nikanak is volt es nem volt gond. Jol emlekszem, NIKA? Masreszt a dokid kiertekeli neked.
Pattogobolha,
Nem fazhattal meg? Remelem, nem utotted meg magad, mikor elajultal... Vese tajekra gondolok, sztem megnyugtatobb dokinak megmutatni. Egyik terhesseg sem olyan, mint a masik, biztos fogsz meg kulonbsegeket tapasztalni, ettol meg nem kell hinni, h. vmi nincs rendben! Fel a fejjel...
Ozi,
Koszi az infokat... Castor olaj? Nekem? 9 honapot hasmenessel toltok
Ez nalam nem fog mukodni ...
A mellbimbos dolog sem, ua. okok kapcsan. A szexnel fertozestol kezdek felni, tehat maradna a seta, de inkabb ne kelljen alkalmazni...
Joslas, hat igazabol azt gondoltam, h. Bacilivivel egyutt neked is meglesz Levike mar vasarnap este. No, errol lemaradtam...
25 fok????? De jo! Itt +10 korul van, tavaszias, csak nincs mar kabatom a telin kivul, ami ramjon, tehat nem tudom kihasznalni csinosan az idot...
Tenyleg, emlekszem, neked az elejen nagyon durva volt az a becsipodes!!! Hala egnek kinottetek. Ma egyebkent kerdezgettek az orvosnal, hogy vagyok stb, es meg voltak lepodve, h. mennyire ragyogok, mert hat ilyenkor mar nem szoktak a kismamak... Boknak vettem...
Macsek,
Az akupunkturat mar elkezdtem (34.-35. hettol ajanljak) es meg kb. 5 alkalom lesz, attol fuggoen, h. Noah mikor szeretne megerkezni. Annyi lesz, amennyi belefer szules elott. Szules kozben is lesz stimulalas. Homeopatiat nem csinalok, csak a teat iszom majd talan matol...
Akkor most a mai vizsgalatrol. Mar sikerult lehiggadnom, es megnyugodnom... baba meretei, fekvese minden tokeletes, de a bal vesemedence meg van nagyobbodva. 2 het mulva ismet UH, hogy van -e valtozas. Eloszor megijedtem, de o is azt mondta, h. a legtobb esetben nincs gond vele, fiuknal gyakrabban elofordul. Elolvastam egy csomo cikket most hirtelen a neten, es allitolag tenyleg gyakori dolog, es a legritkabb esetben kell muteni, vagy meg a mehen keresztul leszivni a vizet.
HA VKINEK HALLOTT ERROL, kerlek irjatok. Elore is koszi.
BPD 92 mm
Femur 69 mm
MAD 94 mm
Magzatviz, mehlepeny, OK
Mehnyak mar megvan rovidulve, felpuhulva, minden a 36. hetnek megfeleloen. A sulyara annyit mondott, h. 3 kg felett lesz, de 4 kg biztos nem. Ugy tunik, itt ovatosabban becsulnek, mint otthon.
Babzsak,
Kerdeztelek, hogy jarsz-e meg Raffaihoz??????? Mert hogy nem nagyon irsz rola mostanaban.
Hallottatok mar a szenaviragrol???
Mint a teat elkesziteni, es gozolni vele az also fertalyunkat. Holnap megkerdezem a szulesznot. Ez is segiti a mehszaj kinyilasat...
Edi,
En rengeteget hiztam, ma meg is neztek, hogy nem dagadok-e, meg hogy a kajalassal erzem-e, hogy tobbet eszem, es a poen, h. nem igazan... nasi sem annyi, h. ennyit szedjek fel. Ez van, ugy vagyok vele, h. ennyi kell a babanak. Sok ismerosom van, aki nadszal volt es azota ujra az, es tobb, mint 20 kilokat szedtek fel... Ram is ragadtak mar az elejetol kezdve... Ha egeszsegi gondjaid nem lesznek, nem igazan lehet vele kezdeni semmit.
Ma kaptuk meg vegre a bordurt a babaszobaba, nekem nagyon tetszik
http://nyitray-ec.hu/popup.php?p=../pic ... .jpg&t=Tapéta, bordûr > Bordűr > Disney öntapadó bordûr > Farm 42502