Új privát üzeneted érkezett!

Addisz,
nagyon édi :lol:

Képzeljétek pénteken farsang lesz a családi napköziben. Remélem sikerül előtúrni Lili egykori cica jelmezét. Vagyis "bocica"

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Addisz :) Én is ilyesmit vettem még az elején ;)
Szerintem vírus lehet, mert barátnőm kislányánál is ugyanez van, voltak ma dokinál, azt mondák vírus..mi is voltunk, de haza is jöttünk, mert olyan tömeg volt, hogy 8-ig ott ülhettünk volna..úgy hogy holnap reggel megyünk újból.
A babakocsit köszi, hogy megkérdezed!

Leo : 3-4 üveg Martini???? :roll:
Szakmai kérdés :oops: : Canesten kúpot is lehet használni terhesség alatt? Azt hiszem engem is kerülget valami :? , de dokihoz csak 2-3 hét múlva megyek... Köszi ...
20140901114303

Brunhild én 2 éve mikor Ketteskével voltam terhes kúpot is kaptam. Bár én is bizonytalan voltam a dologban, így a szülésznőt is felhívtam, hogy biztos nem tévedett a dokim használhatom.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Lucababa, köszi! Én is használtam, akkor a doki írta fel, csak arra már nem emlékszem, hogy Canesten kúp volt, vagy valami más :roll:
20140901114303

Brunhild
Csütörtökön kérdeztem meg a doki konkrétan a Canesten kúpról, azt mondta, hogy bármikor használjam, ha úgy érzem, hogy kell, csak ne aplikátorral helyezzem fel!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Kicsit megkésve, és nem túl jó minőségben, farsangi képek:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.30 16:17-kor.
20140901114303

Addisz: köszi! Ezt jó tudni...
20140901114303

Brunhild,
nagyon édesek! :) :) :)

Az a Hello Kitty-s body hihetetlenül cuki!!!! :)

Addisz,
megkérdeztem ma a nőgyógyászomat a visszérről, és azt mondta, ne aggódjak, szülés után azonnal elmúlik. Semmi teendő nincs vele, és semmilyen életviteli változtatást nem igényel. Őszintén remélem, hogy igaza van, már ami az 'azonnal'-t illeti. :)

anabique
Budapest

Fantasztikus áron találhatsz kismamaruhákat,kismama-övet,felsőket.
Szoptatós hálóingek 3990 ft-ért és szoptatós pizsama 4990 ft-ért.

Szoptatós párna is van édes mintákkal!
www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Érdemes megnéznetek!
Szép estét!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Ana
Én is ezt hallottam és bízom benne, hogy nem mi leszünk a kivételek... Kíváncsi vagyok amúgy, hogy hová fajul majd a dolog, mennyire lesz rosszabb a helyzet. Napközben nem fáj nagyon, ami igazán gáz, az a reggeli vízszintből függőlegesbe helyezkedés, mikor megindul lefelé a vér. Na, akkor meg szoktam állni egy-két percre...

Brunhild
Nagyon helyesek! :D

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Hú, akkor én még szerencsésnek mondhatom magam, mert egyelőre nem fáj, "csak" randa. Te azóta próbálsz többet pihenni?

anabique
Budapest

brunhild: nagyon édesek a srácok! :)

Addisz: :) a Hello Kitty-s body is! :) hol vetted?

voltam tornázni, a hátam bal oldala viszont változatlanul nagyon fáj. csütörtökön megyek manuálterapeutához, remélem segít.
holnap megy valaki UH-ra? úgy emlékszem Pusa! :)

hopihe79
Budapest

Hello,

csak egy gyors friss félidős pocakot hoztam. :lol:

Kép

brunhild, nagyon édesek a kis jelmezeseid :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Pihe
Hihetetlen memóriád van, minden uh-ra emlékszel! Vagy erről vezetsz táblázatot? :) A bodyt az Intersparban láttam meg kaja vásárlás közben, szóval semmi extra, csak annyira pici volt és annyira csajos, hogy nem tudtam ellenállni. És ha belegondolok, hogy Lucára még ez is nagy lett volna anno...:)

Ana
Hááát, próbálnék, ha nem kellene dolgozni, beteg gyereket ápolni, háztartást ellátni és kórházba fekvő nagymamihoz menni... Gondolom ismerős a helyzet. Most nálunk sajnos eléggé összejött minden, néha csak este eszmélek rá, hogy én állapotos vagyok... :oops: Pedig nagyon várjuk ezt a Csöppséget, csak most sokkal kaotikusabb, pörgősebb az élet, mint anno, nem tudok annyi időt és figyelmet szánni a pocakomra, mint Lucánál.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Csöppke
Húúúha! Ez aztán a pocak :lol:
Holnap mikortájt publikálod a blogban Csodabogyó nevét? Már nagyon kíváncsi vagyok :wink:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

addisz, holnap éjfélkor jár leszz, szóval majd szerdán. :lol:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, "tipikusan fiús pocak" :D (amiben amúgy nem hiszünk ;) ...)
20140901114303

Csöppke
Na jó, valahogy csak kibírom addig :lol:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Csöppke,
aztaaaaa! Mekkora babás poci! :) Nagyon szép vagy, tök jó, hogy sehova nem hízol, csak a pocid nő. Az előző két terhességed alkalmával is ilyen volt a pocid? Ugye azért a nevet itt is megírod majd? :)

Addisz,
Igen, ismerős... Én még azon is gondolkodtam, hogy nem a folytonos köhögés miatt alkakult-e nálam így a helyzet, bár igazából mindegy, úgy sem tudok már tenni ellene. Reménykedjünk, hogy rosszabb nem lesz, és szülés után tényleg egy csapásra elmúlik.

A Hello Kitty-s body mekkora? 56-os?

Leo tényleg 3-4 üveg Martinit írt? Nem poharat? :) És nem terhesség előttre gondolt? :)

anabique
Budapest

Ana
A Hello Kitty body 56-os :) Lucán minden 56-os cucc lógott, úgyhogy apa gyorsan elment 50-es ruhákat venni, amíg mi kórházban voltunk. Ezek a rugik, sapkák azóta Luca játékbabáin vannak :) Pont tegnap nézegettük őket, hogy milyen hihetetlen aprók.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Voltunk dokinál. Vírus és egész héten itthon kell maradniuk :cry:

Tegnap este már Bendegúznak is 38,5 fokos láza volt, éjszaka hányt is egyszer, igaz csak folyadékot, mert egész nap nem evett semmit. Szóval most az van, hogy Etele tartja a 38 fokot, Bendegúz 38-38,5 fok, néha fáj a fejük és néha köhögnek hurutosan..
Nimród nem lázas, de ő is köhécsel, neki kicsit piros a torka.
20140901114303

Erről mindig eszembe jut Lilla születése. :) Panna akkor volt kb 21 hónapos, az ő méreteihez voltunk szokva. Mikor Lilla kibújt, apja pedig a kezébe vette, felkiáltott, hogy de picike! A szülésznő meg kikelt magából, hogy akkor ő még nem látott pici babát, mert ez az 59 centis baba minden, csak nem pici. :lol: Szóval minden relatív. :) Nekünk persze továbbra is aprók az 56-os és a 60-as rucik is. :)

anabique
Budapest

Brunhild :( :( :( Csak Nimród be ne lázasodjon. Bendegúznak és Etelének pedig jobbulást, remélhetőleg hamar túllesznek ezen a nyavalyán, és pikkpakk újra virgonckodnak majd!

Amúgy most már elhiszed, hogy lány, vagy még megvárod a következő uh-t? :)

anabique
Budapest

Anabique :D
Hát hiszem is meg nem is :lol: Tudom, hogy láttam, és mégis nehéz elhinni...mindig azt mondogatta mindenki, hogy nálunk a családban nem születnek lányok, mármint férjem családjában, és mi voltunk rá a legjobb bizonyíték :) Bendegúznál még reménykedtem, hogy kislány lesz, de Nimródnál már egyáltalán nem, tudtam úgyis reménytelen..és most is :roll: Ezért olyan hihetetlen az egész..de azért már beszélünk róla férjemmel, hogy milyen is lesz egy kislány, hogy milyen furcsa lesz a 3 fiú után :D
20140901114303

Brunhild, jobbulást a fiúknak :(

Tényleg furcsa lesz majd egy kislány a fiúk után, de érezni a soraidon, hogy áááááállatira boldog vagy. :lol: :wink:

Ana, amikor megszületett Lóci, felültem, odanéztem a lábam közé, és én is "elszörnyedtem" hogy milyen pici... aztán közölték hogy ja, simán megvan 4 kiló is így ránézésre. :lol: Végül 3850 gramm 54 cm volt. :D Kíváncsi vagyok Csodabogyó átlépi-e a 4 kilót. :roll: :lol:

Poci..igen, ilyesmi volt a fiúkkal is... mondjuk talán ekkor mg egy picit kisebb...de végül mindegyik elég dinnyésre nőtt. :lol:
Igen, persze, itt is publikus lesz a nnév :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Először is gratulálok mindenkinek a babához, kívánok Nektek gondtalan terhességet, és könnyű szülést! :)

Azért írok, mert szeretnék Tőletek segítséget kérni.
Munkám kapcsán érdekelne mindenkinek a véleménye, akinek van tapasztalata öntözőrendszerrel, esetleg tervezi egynek a beszerzését. Egy rövid (kb. 10 perces) telefonos interjúról lenne szó.
A kolléganőm felhívná a jelentkezőket időpontegyeztetésre, és amikor Nektek a legalkalmasabb, akkor telefonon feltenné a kérdéseit.

A segítők között egy Silvanus Kertáruház utalványt sorsolunk ki, hogy tavasszal tovább szépítgethessétek a kerteteket!

Ha jelentkeznétek, akkor a:
pindurka55@gmail.com e-mail címen tegyétek meg!

Elnézést mindazoktól, akiket hozzászólásommal zavartam, ígérem a közeljövőben nem jövök! :wink:

Köszi: Fruzsina
pindurka55
Budapest III. kerület

Brunhild
Jobbulást mindenkinek, Neked pedig kitartást az ápoláshoz.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

jobbulást mindenkinek! körülöttem is mindenki beteg, nem tudom, meddig tartom még magam! :)

Addisz: nem vezetek nyilvántartást, bár nem rossz ötlet! :) valószínűleg nagyon érdekel a téma :) szeretném már tudni, ki lakik bennem. már nagyon kevesen vagyunk, akik még nem tudják

hopihe79
Budapest

Sziasztok!

Nem lett jó az AFP.0,6 lett.Csütörtökön dönti el a doki hogy küld-e Pestre még egy genetikai ultrahangra!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

vivcsen: tegnap voltál genetikai UH-n, és minden rendben volt. a nyaki redő is! Minden rendben van! biztos nem véletlen, hogy nyugaton már nem is néznek AFP-t, annyira sok hibás eredmény születik.

hopihe79
Budapest

hopihe remélem igazad van.Rádásul egy héttel előbb veték le.16 hét helyet 15 hetesen.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

ráadásul rákerestem, és azt írják a normális érték 0,5-2,5 között van. Tehát a Tied normális!

itt írnak róla:
http://www.vitalitas.hu/konyvek/genetika/gen12.htm

fontos, hogy a 16. héten történjen a levétel, a reggeli órákban, előtte úgy tudom, nem lehet zsírosat enni, fontos, hogy hány kiló vagy, hány éves, stb.

hopihe79
Budapest

Vivcsen, épp ezt akartam kérdezni, hogy nem korábban vették-e le. Azt írják, hogy a referenciatartomány 0,7 – 2,5 között van, tehát a te eredményed eléggé határeset. Mindenesetre egy újabb uh-gal semmit nem veszíthetsz, és talán megnyugtatnak! A dokid miért gondolkodik rajta csütörtökig??

anabique
Budapest

Vivcsen,
Enyem 0,8 let es a doki azt mondta hogy rendben van. O akkor kuld tovabbi vizsgalatokra ha a fenti ertek folott van.

Mikor a baratnomnek mondtam, o is azt mondta hogy nyugat europaban AFPt mar reg nem csinalnak a sok hamis eredmeny miatt. Neki 0,6 volt es volt magzatviz vizsgalata es minden rendben volt.

Megnyugtatas keppen nem tudsz elmenni egy Integralt/Kombinalt tesztre? Vagy ahhoz mar tul keso?

Brunhild,
Jobbulast a fiuknak.
Nagyon jok a fotok, kis helyesek :)

Kép

Kép
ica79

Ica az Integralt/Kombinalt teszthez szerintem már késő.

anabique
Azért csak csütörtökön mert más doki csinálta az ultrahangot az én dokim meg csak csütörtökön rendel.

hopihe én is úgy tudtam hogy 0,5-től jó.De nálunk a 0,8-tól jó.
Azért veték le egy héttel előbb mert a 12.hetes ultrahangon egy héttel nagyobb volt.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vivcsen, szerintem sincs okod a túlzott aggodalomra. Olvastam egy cikket Hajdú Krisztinával. Ő tényleg szaktekintély, és azt mondta, hogy önmagában egy rossz AFP eredmény miatt ő nem szúr (mármint magzatvíz mintavételt nem végez), mivel manapság a hiper-szuper uh gépekkel tökéletesen lehet látni, hogy van-e valami rendellenesség.
Én inkább hozzá kérnék időpontot: az Istenhegyi magánklinikán tuti rendel - meg még valahol, de abban inkább a lányok tudnak segíteni!

Brunhild, nagyon édesek a fiaid!
Jobbulást nektek!

Netty, hol vagy?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Azt tudja valaki hogy az istenhegyin mennyi egy vizsgálat?És mennyire későn adnak időpontot?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vivcsen: mi lenne, ha még egyszer megnéznék 16 hetesen? Vagy azt nem lehet? Mert azért a hasba szúrásnak már nagyobb kockázatai vannak :(
De nekem is azt mondta a védőnő, hogy ne ijedjek meg, ha esetleg tartományon kívül esik, mert sokszor fals az eredmény. Csak hát persze, amikor tényleg nem a jó értéket mutatja, akkor az ember aggódik :(

Brunhild: nagyon helyesek a fiúk! :)

csöppke: hogy bírod hogy ekkora nagy a pocid?

addisz: nagyon tuti a body :)

Segítséget szeretnék kérni: elég csúnyán viselkedett velem a dokim, és eljutottam oda, hogy másikat keressek. De sajna nem tudom hogy kezdjek hozzá :( Van valaki aki nagyon meg van elégedve a sajátjával és esetleg ajánlaná itt Bp-en? Olvasgattam itt a fórumokat, de olyan nehéz így ismeretlenben...
kivancsika
Budapest

Vivcsen, én sem hiszem, hogy bármi gond lenne, mert az már látszott volna valamelyik uh-n.. Viszont megértem, hogy aggódsz. Nekem Nimródnál volt határeset, de felső határhoz közel, vagyis 2,3..ezért az orvosom elküldött a Schöpfibe, akkor még ott nézték. Hát amikor bejelentkeztem, szemberöhögtek, hogy mit akarok ott, ez jó eredmény..de azért persze megcsinálták, mert az orvos küldött...és minden rendben volt. Én sem gondoltam, hogy bármi baja lenne a picurnak, de azért mégis megnyugtatott a második uh...

Istenhegyit nem ismerem(bár ott laktunk 2 évig mellette), de itt többen is jártak oda, biztos tud valaki segíteni. Szerintem fel kéne hívnod őket, és meglátod, mit javasolnak?
20140901114303

Vivcsen
Hajdú Krisztina a Praxis magánrendelőben is rendel, ha nagyon aggódsz, akkor szerintem is őt lenne érdemes felkeresned. Manapság egy alapos, teljeskörű uh többet ér az AFP-nél pont amiatt, amit a lányok is írtak. Nyugat-Európában sok helyütt már nem is csinálják. Eddig minden értéked rendben volt, itt biztos a mintavétel ideje zavart be.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Kiváncsika, szerintem a könyékeden kéne keresned, vagyis írd meg, merre laksz, ahhoz, hogy ajánlani tudjunk neked valakit :)
És sajnálom, hogy csalódtál a dokidban :?
20140901114303

Vivcsen, szerintem normál árban vannak a vizsgálatok, a neten fent vannak. Egy a lényeg: Hajdú Krisztinához ragaszkodj.
(Még a Gasztonyi is jó, de szörnyű bunkó stílusa van)

KépKép
KépKép
kfnoémi

[quote="vivcsen"]A írta:vivcsenzt tudja valaki hogy az istenhegyin mennyi egy vizsgálat?És mennyire későn adnak időpontot?

vivcsen, 15.000 volt nálam a 18 hetes genetikai UH a Hajdú Krisztinánál. Ha mázlid van akkor hamar kapsz időpontot, de jövőhétre legkésőbb tuti. Legalábbis nálam így volt.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="kivancsika"]
írta:
kivancsika
csöppke: hogy bírod hogy ekkora nagy a pocid?

Jól. :lol: A fiúkkal is ekkora volt, hozzászoktam. :lol:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csajok mi van akkor ha a dokim az egyes nőire akar küldeni.Mondjam neki hogy már bejelentkeztem Hajdú Krisztinához?
Mit fog szólni?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vivcsen,
Menj oda is meg a Hajdu Krisztinahoz is....tobb szem tobbet lat.
En is az Istenhegyibe voltam 19. heten a genetikain, 15e-t fizettem es idopontot is tudnak adni 1 heten belul (igaz, en nem Hajdu Krisztinanal voltam)

Kép

Kép
ica79

Dokid meg sem fogja tudni hogy a Hajdu Krisztinahoz is elmentel mert a kiskonyvbe nem pecsetelnek es nem irnak be semmit....csak neked adnak papirt (es fotokat) a vizsgalatrol.

Kép

Kép
ica79

Ica ez lenne a legjobb de kétszer menni pestre az már nem igazán megoldható.
A párom jó ha egy nepot meg tud oldani nem még kettőt.Így csak az egyikre tudok menni hacsak nem ugyan azon a napon van a mind a kettő!
Annak az esélye meg egyenlő a nullával! :(

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

vivcsen, mondd meg a dokidnak, hogy kihez kaptál időpontot, és hogy Nála szeretnéd megcsináltatni a kontroll UH-t. Szerintem tuti ismerni fogja a nevét... Ő is ad leletet, rengeteg pontos mért adattal, DVD-t meg mindent, azzal simán "kiváltható" az 1-es klinika UH-ja.

Mikorra kaptál időpontot?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Még nem kaptam.
Csütörtökön mondja meg a doki hogy kell e menni.
Az lenne jó ha azt mondaná nem kell menni mert akkor magamtól elmennék Hajdú Krisztinához.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?