Új privát üzeneted érkezett!

Basszus :cry: Szegény Menion. Imádkozom Értetek. Nagyon nagyon erősen gondolok Rátok. Kitartást és nyugalom. Soksok puszi Nektek.

Az smskből úgy tűnik, hogy egészen higgadt (nem úgy mint én, olvasva a bejegyzéseket, kiszaladt a könnyem is). Ez nagyon jó.

(Maradunk, nem költözünk :) )

KépKép

Kép
szandriii

Jaaajjj!
Istenke.....segits Menionnak és a pici Lánykának....segits....

Köszönöm az infot Evita és Laci!

És Evita...természetesen küldök majd olyan Nekedszólós sorokat..... :wink:

Kicsit más:------ :wink:
Reggel irány Sopron!
Ha nem lennék net közelben...kérlek vki dobjon rám egy üzenetet, hogy mi van Menionnal!
Nagyon köszönöm!

Puszillak Benneteket!

Új képek gmailen! Puszi! :oops:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Laci
Köszönjük az infokat! Szurkolunk értük nagyon!!!

Szandri
Örülök,hogy maradtok, és nem költöztök!

Orsi
Előre is köszönöm az sms-t, ha majd szükség lesz rá! :wink: Tényleg meg tudsz nyugtatni mindig! Olyan nyugalom árad belőled mindig! :lol:
Természetesen informálunk Téged! Jó időtöltést Sopronban!

evita10
Budapest IX. kerület

szép reggelt.újra Laci vagyok,Szilvi üzeni:::megértük a reggelt egyben :) 2szer volt negyedórás görcsölés,aztán semmi.most folyik egy infúzió,fájdalom nincs,csak a szokásos :) tüdőérlelő injekciót csak 24óránként adnak.ha megérjük,csak du.fél2kor kapok újra.a császárnak a függvénye a görcs ill.vérképeltérés,azt most is levettek,v a szívritmuszavar,de az is nagyon egyenletes.most várjuk a dokimat és majd vizsgálat után okosabbak leszünk.a szivárgás továbbra is megy,a vénámat szétszurizták :D a további helyzetjelentés majd smsben a kórházból :)

Kép
menion
Budapest

Laci
Köszönjük az újabb infokat! Minden rendben lesz! Akkor majd várom az sms-t, és majd továbbítom mindenkinek a fejleményeket!

Hajrá Menion!!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Laci!Köszönjük az infókat!!!
Szorítunk értük nagyon :!:

Szandri!Örülök nagyon h nem kell költöztök el!

Kép
erika12

Erika
Hihetetlen,hogy még mindig egyben vagy! :lol: Beszélgess el kicsit Ádámkával,hogy jó lenne,ha kibújna! A végén még Menion beelőz Téged, meg Noémit! Ezt sem gondoltuk volna! :shock:

evita10
Budapest IX. kerület

[quote="erika12"]L írta:erika12aci!Köszönjük az infókat!!!
Szorítunk értük nagyon :!:

Szandri!Örülök nagyon h nem költöztök el!

Kép
erika12

Evita!Tényleg el kell beszélgessek Ádámkával h már jó lenne ha kibújna ezen a hétvégén.Én sem gondoltam volna.

Kép
erika12

Nagyon nyűgös Barni, csak benézek, mert aggódok nagyon Menionért! :oops:

Köszönjük Laci az infókat!
Menion hogy van? Hogy viseli? Ugye nincs elkeseredve?

Unokatesóm is a 33.hétre szülte mind a két babáját és mind a kettő teljesen egészséges lett!
(Csak benn tartották őket majnem egy hónapig...)

Továbbra is nagyon drukkkkkkkkk!+++++ Minden rendben lesz! :)

Orsi
Jó utat!

Szandri
De jó,h nem költöztök!

Erika
Neked meg azért drukk, h Ádámka lassan induljon ki. Lehet, h írtad csak én elfelejtettem :oops: , de mikor fognak indítani? Beszéltél erről a dokival?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi!Jó utat kívánok érezzétek jól magatokat!!!

Vivi!Köszi!A dokim szerdán mondta h be indítja.Remélem h be indul majd magától.
A férjem hétfőn nem kell menjen a munkába aminek nagyon örülök,mert így be tud vinni a korházba és a csomagokat sem kell cipelje Anyósom.

Kép
erika12

Sziasztok!

Evita,Laci! Koszi a tudositast! A drukk megy tovabbra is. Remelem Menion tenyleg olyan nyugodt,mint ahogy tunik az sms-bol.

Orsi! Jo utat!

Erika! Nektek "hasznos" beszelgetest..... es magunknak is :wink: (de itt semmi nem lesz a hetvegen). Hatha Nalatok :wink:

Szandri! Ez szuper! Kar volt idegeskedni.... :?

Kesobb meg leszek,kivancsi vagyok a fejlemenyekre. Pusz

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

Menion üzenete:
"Bent van a doki, fél 2kor dől el mi lesz, mert addi jár le a tüdő szuri, de úgy néz ki utána császár, mert csak folyik a víz. Se görcs, se más baj nincs, csak az ágy iszonyat, meg a szét szúrt vénáim! Puszi mindenkinek!"

evita10
Budapest IX. kerület

Helló mindenki!

Menionnak és Anna babának!
Kép
Hogy minden jól menjen!!!!
Nagyon izgulok értetek!
Laci köszi a folyamatos tudósítást.Nagyon rendesek vagytok,hogy gondoltok ránk is.

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Szép napokat nektek! :wink: :lol:

Erika-Nomi!
:?: :?: :?: Mi van már?Minden alkalommal mikor jövök azt nézem melyikőtök babázik már :roll:
Induljon már be valaki!!!!!!!!!!!!!!!Nem lehet könnyű így a legvégén. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Laci
köszönjük, h informálsz minket Menionról, nagyon aggódunk Értük, de reméljük minden a legnagyobb rendben lesz :!: sok erőt és kitartást Nektek :!: ha bármi van, kérlek szólj nekünk :!: nagyon erős és ügyes feleséged van :!:

Evita
köszi az üziket Neked is :!:

Szandri
örülök, h maradtok :!: :wink:

Erika
beszélgess Ádi babával, h Nektek viszont itt az idő :!: :lol: gondolok Rád sokat :!:

Noémi
gratulálok a 40. betöltött héthez :!: :wink: Te is beszélgess a kicsikéddel :!: :lol:
idő milyen :?:

Orsi
jó utat Nektek, érezzétek jól magatokat :!: :wink:

Akkor jól gondoltam Menionnál, h a rózsaszínes tenyérnyi vmi a nyákdugó volt :roll:

Végig aludtam most az éjszakát, "csak" pisilni keltem fel, örültem neki :!: :wink: Cipike ma nagyon lustizik :!: :roll:

További szép napot :!:

Menion
megy a drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Megszületett Anna Flóra 1920 g,40 cm.Mindketten jól vannak!!!!

annus11

Menion!
Gratulálunk Anna babához!Jó egészséget és sok tejcsit nektek és,hogy minél előbb otthon legyetek.

De jó,hogy jól vannak!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !Kiváncsi vagyok nagyon a részletekre :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Annus!
Köszi a hírt!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!köszi az infót!

Annus!Köszi a jó hírt!!!

Menion!GRATULÁLUNK Anna babához!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok tejcsit kívánok és egészséget :!:
Örülök nagyon hogy mindketten jól vagytok!

Nomi!Gratulálok a 40 héthez :!: Lehet hogy Te következel :?: :roll:

Gabi!Már Én is szeretném hogy Ádámka megszülessen.Ma el beszélgettem vele,remélem hogy rám halgat és a hétvégén lesz valami :lol: ...jó lenne.

Szép estét mindenkinek!

Kép
erika12

Csajok!
Mi lehet Annával (Presario)????????Tud róla valaki? :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Menion
Hatalmas gratula Anna babához! Sok-sok egészséget nektek!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi
Én csak annyit tudok Annáról,hogy szoktam fent látni a facebook-on. Ennyi!!! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Menion,Laci! Gratulalok a babahoz!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol Kép

nomi77

Annus! koszi a jo hirt :)

Erika! koszi...hat ezt nem lehet tudni....egy picit csalodott vagyok,azt hittem mara mar meglesz a NAGY TALALKOZAS. Erre sehol semmi :(

Gabi! Anna valamikor megemlitette,hogy nem igazan van ideje jonni,mert suli,stb... Remelem minden ok Veluk.

nomi77

]Menion
szívből gratulálok a kicsi Anna babához, nagyon jó egészséget, sok tejcsit és mielőbbi felépülést kívánok :!: :lol: örülök, h mindketten jól vgytok :!: :wink

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Annus
köszi a hírt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok! Lattatok az uj fotokat????? olyan kis aranyosak ezek a babak. Egyik szebb mint a masik :lol: :lol: :lol:

Andi,Gabi,Orsi,Vivi!
1 kerdes....ma olvastam,hogy az elso honapokban furdetesnel megteszi a sima viz,de semmi esetre ne hasznaljunk babakozmetikumot,legfeljebb patikaban kaphato furdetokremet. Ti mit hasznaltok?

nomi77

Menion
Gratulálunk a kis Anna babához! Mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit! :) :) :) :)
Drukk, h gyorsan kiengedjenek majd titeket! :)

Annus
Köszönjük a híreket!

Nomi
Köszönjük a dicsit! Lassan már a te babód fotóiban is gyönyörködünk majd! :) :) :) :)
Mi a sima gyógyszertári fürdetőt használjuk. Kicsit felhabosítjuk a fürdővízbe (amennyire sikerül, mert nem habzik jól), és úgy. Én egyenlőre nem mertem vele átdörzsölni Barni bőrét. (Mert nekem olyat is mondtak, h van aki úgy használja.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Én is megnéztem a babás új képeket, nagyon szép mindegyik bébike :lol: gratulálok kedves anyukák :!: :wink:

Vivi
gratulálok a 4 hetes Barnushoz :!: :wink: hogy vgytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nomi!
Mi is a gyógyszertárit használjuk.Rolit a kórházban baba fürdetővel fürdették (Gabival) és nagyon száraz lett a bőre.

A gyógyszertári fürdetőt én úgy használom,hogy egy tusfürdős flakonba forró vizet teszek,belenyomok fél tubus fürdető krémet és összerázom,így rendesen felolvad és amikor a kádba engedjük a vizet még habzik is kicsit. :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: Igen!Nagyon szép minden babuci!Várom már,hogy te is rakhass fel képet.Kíváncsi vagyok nagyon!

Kép
cukigabi
Budapest

Anna!
Írj egy pár szót nekünk,ha olvasol!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Köszönjük! :) :D
Most éppen megvacsizott és végre alszik a kisHerceg. :) Furcsa most a csend... :) :D

Gabi
Ezt ki fogom próbálni! Köszi! :D :)

Megnézegettem én is a babákat!
Nagyon-nagyon édesek! :D :D :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!
Én is megnéztem a Babókat! Mindegyik gyönyörű!

Menion most írt:
"Most vagyok az őrzőben, baba az iton (ez intenzív akar lenni? nem tudom :oops: ), semmi légzés támogatásra nincs szüksége, teljesen stabil most, 1950 g, 40 cm és ordított mint a fene, aztán meg csöndben lett. De én csak egy percre láttam vörös kicsi és olyan, mint egy kis öreg ember, de ezek szerint erős!"

evita10
Budapest IX. kerület

Menion!
Gratulálunk neked! Sok tejcsit és egészséget és minél előbb legyetek otthon! puszi

Mi is a gyógyszertári fürdőkenőcsöt használjuk, vízbe kissé felhabosítjuk és így fürdetjük Dóri!

puszi mindenkinek

andicsiga

Sziasztok!

Menionnak és Anna babának nagyon gratulálok, szívből örülök Nektek! Kívánok minden jót, örömteli napokat, tejcsit!

Evita! Sztem Menion az AITO-ra gondolt, viszont én is csak tippelni tudom, hogy ez az intenzív terápiás részleg lehet, a jelentését nem tudom pontosan, csak azt tudom, hogy van ilyen... :oops:

Köszi én is a híreket!
Szép estét mindenkinek!!!!

KépKép
manama

Sziasztok,Laci vagyok újra,hátha még nem untok rám :D mindenkinek szívből köszönjük mindketten a sok kedves szót,bíztatást és az együttérzést :) nagyon aranyosak vagytok és én is örülök nektek és ,hogy a feleségemnek ilyen remek"sorstársai" vannak ;) a császár rendben lezajlott,csináltam vidit róla,csak nehezen megy a feltöltés,mert szeretném feltenni a közös email címre,ha ugyan érdekel valakit :) pontosan 15óra 43kor emelték ki a babát Szilviből és hangos sírással tudatta velünk,hogy ANYA-APA MEGJÖTTEM!!!mától én vagyok a mindenetek :)annyira megható volt,nem is ott érzékenyül el az ember,legalábbis én,mint inkább itthon,mikor már leülepszik a sok történés és fel sikerül fogni:APA lettem!újra és újra megnézem a videót,nem tudok betelni vele,folyik a könnyem a boldogságtól és nézem a csöpp kis életet,amiért felelősséget vállaltam,aki már örökké az enyém(miénk),az én legújabb pici szerelmemet :) kimondhatatlanul boldog vagyok és igen,ezért a pillanatért érdemes mindent végigcsinálni!!!HAJRÁ LÁNYOK!!!

Kép
menion
Budapest

utóirat:olyan tüdeje van a kisasszonynak,hogy simán lehetne Megasztáros :D mint egy kovácsfújtató ;) hála az ISTENNEK,azon kívül,hogy korán jött picit,semmi de semmi baja nincs,minden életjele stabil,igazi túlélő gyerek ;)

Kép
menion
Budapest

Laci-Menion
Jó olvasni a soraidat! Annyira meghatódtam!
Nagyon örülök nektek és a boldogságotoknak! :) :D
Mégegyszer kívánok jó egészséget és hogy mielőbb egyesülhessen a kis családotok! :)
Abszolút nem untunk Rád/Rátok! Nyugodtan tudósíts minket, ha vannak fejlemények, és kikerül a KisHölgy az intenzívről és lesznek új eredmények! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Hát Laci sikerült könnyeket csalni a szemembe!Nagyon aranyos amiket írtál!
Jöhet minden infó,nagyon kíváncsi csapat vagyunk!
Menionnak sok puszit küldünk,Anna babának meg milló puszit és sok pozitív energiát.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Laci! Jajj,olyan jo olvasni,dehogy ununk..... :wink: . Annyira orvendek,hogy mindketten jol vannak,es Annacska is teljesen egeszseges :lol: :lol: :lol:

Koszi a furdetos infot. A listan,amit a korhazbol kaptam rajta van babasampon es szappan. Beviszem amit a Mami kuldott (Nivea),ha nem jo,ugyis kiokositanak.

Szep napot mindenkinek :wink:

nomi77

Sziasztok!
Laci köszönjük az infokat! Olyan jó volt olvasni a soraidat! Én is majdnem elsírtam magam! Hát persze,hogy érdekel minden minket, a videó is! Nem ununk egyáltalán!

Menion írt:
"Még az őrzőben vok, nincs hely az osztályon, 2ig nem láthatom a kicsit. Sírok, mert le akarják állítani a tejem a szteroid miatt. Próbálom holnapig ezt húzni, hátha az immun dr tudna megoldást, de az itteniek nagyon elzárkóznak. Kapok méhösszehúzót, meg alvadásgátlót, ne legyen trombózis. Igyekszem mozogni. Az itteniek még házon belül se hajlandók megkérdezn,hogy jól van-e a baba. Ha osztályon leszek, lesz net és akkor írok nektek! Puszi"

Szörnyű,hogy ezek a nővérek mennyire szemetek,hogy nem informálják! Remélem lesz megoldás,hogy ne kelljen a tejét elapasztani!

evita10
Budapest IX. kerület

Óóóóóóóóóóóóó,szegénykém :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Szegeny Menion! Hatha van valami megoldas. Puszi Nekik....

nomi77

most fedeztem fel,hogy a koldokom folott be van repedve a borom.... :( :( :(

nomi77

Nomi
Hát az nem túl jó! Látom meglep Babóddal nem sikerült jól elbeszélgetni! Nagyon jól érzi magát bent! Pedig kijöhetne már, mert nagyon kíváncsiak vagyunk rá!!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

sziasztok kismamák :) még mindíg Laci vagyok,de ha minden sikerül,délután már Szilvi jelentkezik élőben,helyszíni tudósítással a kórházból,jutalmul,mert ilyen jó kislány volt,beviszem neki a gépet :D a vidit nem tudom feltölteni,mert 36mb és csak 25ig engedi a gmail :( próbáltam mammutmaillel,de 99%nál megáll és nem fejezi be :( délután csinálunk képeket és azokat feltölti a (remélhetően) boldog anyuka ;) mindőtöknek további kellemes,gondoktól mentes terhességet és szép napokat kívánok :) ölelek mindenkit mindent bele lányooook!!! :wink:

Kép
menion
Budapest

Menion!
Már nagyon várjuk az élő helyszíni tudósítást!!! És természetesen a képeket is! :lol: :lol:

Laci
Köszönjük a sok információt, és azt is,hogy beviszed neki a gépet!!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

újra Laci vagyok,mivel másként nem ment,hát feltettem a közös emailre a videót 2 részletben,így megtekinthető a beérkezett levelek menüben iksz ipszilon név alatt :) kellemes mozizást :)

Kép
menion
Budapest

Laci
Nagyon szépen köszönjük! Nagyon édes!!! Nagyon cuki!!! Gratulálok hozzá!!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?