Új privát üzeneted érkezett!

evica,
Petik Dóránál. Te kinél fogsz szülni?

Kép
dijcsi

Gajdos Editnél

KépKép
evica76

Sziasztok!

Beti a plédet egy kis bababoltba vettük. Egyébként tündéri a kislányod!!!
Kép
rena12

Sziasztok!

Megvettük a babakocsit! Maxi Cosi sportrésszel és mózeskosárral (ezek használtak voltak, de nagyon jó állapotban, pontosabban szólva a sportrésze nem is volt használva). És vettünk egy, a babakocsi vázára illeszthető autós hordozót is (ez új). A színe sötétkék, és úgy gondoltuk, hogy a kislányunk rózsaszín takarói jól fognak mutatni benne.

A következő dilemmánk a kiságy. A mérete adott, csak 120x60-as fér el a szobában, viszont ágyneműtartósat szeretnénk. Láttuni is ilyent. A kérdés csak az, hogy leengedhető legyen-e az oldalrács vagy sem. Az a kérdés, hogy ha fix rácsút veszünk, és a baba nagyobb lesz, és a legalsó pozícióba állítjuk a matracot, akkor nagyon mélyre kell behajolni érte. Ha leengedhető rácsú ágyat veszünk, akkor viszon attól félek, hogy egy 10-14 hónapos baba le tudja-e engedni egyedül a rácsot, illetve be tudja-e csípni az ujjacskáját. Akinek van már babája, kiságya, tapasztalata, kérlek írjátok meg, MIT TANÁCSOLTOK!

Betti: milyen a kézi mellszívó? Bevált? Azt hallottam, hogy nem olyan hatékony,mint az elektromos. Ez igaz?

Zsana: A fertőtlenítésben ugyan még nincs tapasztalatom, de úgy gondolom, hogy ha otthon fertőtleníted a cumikat, stb. és be sterilen akarod bevinni őket a kórházba, én a helyedben vennék steril kötszert és vagy mull-lapot a patikában, steril csipesszel abba tenném őket, majd bebugyolálnám egy kifőzött, vasalt pelenkába, és úgy egy zacskóba. A kórházban valószínűleg nem fogsz tudni fertőtleníteni, viszont amit a többiek írtak a fertőtlenítő tablettával, az jó ötlet. Meg kéne kérdezni a védőnőt is.

Evica: Nekem ugyan sok tapasztalatom nincs, de pillanatnyilag úgy gondolom, hogy én egyágyas szobában szeretnék lenni. Napközben nem sokat leszek egyedül, mert anyukám, párom, anyósom sokat lesznek nálam, és nem szeretném, ha a látogatóim zavarnák a többi kismamát, akik éppen szoptatni próbálnak, vagy kócosan nagy nehezen elvonszolni magukat a wc-ig, és persze magamnak sem kívánok hasonló tortúrát más látogatóival kapcsolatban. Ezen kívül az egyágyas szobához külön wc-fürdő jár, tehát úgy gondolom, ha egyedül leszek, és wc-re kell mennem (pisilni), egyszerűen nyitva hagyom az ajót, hogy rálássak a babára, zuhanyozás, vagy nagyobb dolog esetén pedig segítséget fogok kérni a nővérektől vagy a látogatóimtól. Szóval számomra pillanatnyilag kényelmesebbnek tűnik az egyágyas, persze lehet, hogy mikor elérkezik az idő addigra meggondolom magam, vagy esetleg nem lesz szabad egyágyas. A másik szóba jöhető lehetőség a kétágyas, egyvalakihez azért könnyebb alkalmazkodni, mint több emberhez.

Fenix, a disznóvágás ára kicsit soknak tűnik, de ez attól is függ, hogy megkapjátok-e feldolgozva az egész disznót (húst, disznósajtot, hurkát, kolbászt)? Annyit tudok mondani, hogy egy 100 kilós disznó ára önmagában kb. 30 ezer forint, és erre rakódik rá a munkadíj (hentes, kisegítők) + pörzsölés. Ha a 100ezerben ez is benne van, kóstolóval, stb., akkor kicsit drága, de nem irreális. A szállás benne van? Mert ha az is benne van, akkor viszont olcsó. Ha viszont ezért a pénzért csak nézhetitek az akciót, és nem vihetitek el a húst, akkor átvágás.

Remélem, lesz türelmetek elolvasni ezt a sok "okosságot" :roll: :wink:
Vendég

Kép
Sziasztok! Itt jön a vonalzó! :lol:
Vendég

Edi:
Nekünk itthon fix rácsú az ágy,igazából nem probléma a behajolás,mert mire a legalsó szintre engeded a matracot,a baba úgyis lelkesen feláll,ha ki akarod venni.. De a leengedhető rács nagyon hasznos! Szerintem egyébként ma már annyira szigorúak az előírások,hogy nem hiszem,hogy magától le tudná engedni a baba!
Anno,mikor én születtem (már majdnem 30 éve?Te jó ég!),anyuék leengedhető rácsút vettek.Még mindig megvan egyébként,anyunál ezt szoktuk használni..( :D ) Egyszer sem volt vele probléma! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

mióta írtam nektek (kb 11kor asszem) elég gyakran fájogatok. tök rendszertelen (10-20-30 perc összevissza) és fájdalmasabb mint eddig (nem tudtam egy jót szunyókálni :? ) de egyáltalán nem vészes. egy csomót olvastam már arról, hogy miből lehet biztosan tudni, hogy ez már szülés.na most aztán TELJESEN elbizonytalanodtam.Vajon ez azt jelenti, hogy esetleg még ma elkezdek rendesen fájni, (jajj dejóó lenne, főleg neked VITTE, dőlne a lóvé :wink: ) vagy csak annyit jelent, hogy esetleg egy héten belül lesz babó??????
Mai örömhír: ELVITTÉK A SZOBABICAJT!!!!!!! :D :D :D végre lett egy kis helyünk!!!! :D :D

barbamami,
hát azért ezt a babkocsiemelős dolgot azért nem vetem be... :lol: :lol: És írtam privit!

vitte,
:lol: :lol: :lol: talán kipróbálaom :wink:
Vendég

Bacilivi,

VALOSZINULEG AZ, AMIRE GONDOLSZ!!!!
Epp most olvastam egy baratnem szulestortenetet, ott pontosan igy kezdodott. Ajanlom a furdot, ha nem mulik es erosodik, akkor meg egy gyors uzi nekunk :mrgreen: es aztan tessek bemenni a korhazba...
Az uzit termeszetesen ki lehet hagyni, de nem bannank, ha tudnank mi van...

Mennyit fizetsz, ha meg ma meglesz ? Tudod a piszkos anyagiak...
Na OK befejeztem, meg a vegen tenyleg felreerti vki... :?

:lol:

KépKép
KépKép
vitte

Csajok,

Hat nem gyonyoru ez a kiscsaj??? Shiloh, Brad Pitt es Jolie babaja...
Kép

KépKép
KépKép
vitte

vitte,
namostmáraztán tényleg remélem, hogy jóstehetség vagy :wink:
És ha esetleg indulnánk kórházba, irok nektek!!!!!!!
Na de mindenestre fájások nem erősödtek,nem rendszeresebbek.Ha nem is lesz ma bébi, ezért ez is már valami történés VÉGRE!!!! És itt a remény, hogy nem kell majd indítani!!!!!
Piszkos anyagiakat megbeszéljük "négyszemközt", de nem fogsz csalódni. :lol: 8) :wink: :wink:
Vendég

Van, akinek smst kuldesz, ha jon Dalma baba?
Ha nincs, en vallalom, hogy felteszem a tobbieknek. Kicsit dragabb az sms ide, de ha gondolod, nagyon szivesen!

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Remélem Bacilivi, hogy hamarosan mennetek kell és nen kell tovább várnod a picurra!

Mindenképpen várjuk a híreket!

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy holnap megyek cukros löttyöt inni!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok! :lol:

Bbetti nagyon gyönyörű a kislányod. A párommal néztük a képeket végig,és ő is el volt tőle ájulva! :D
Mindenkinek csodás a pocija,de Mary neked aztán nem semmi nagy! Olyan mintha nem is 1 babát várnál.
Én 15 reggel megyek a kórházba uh-ra,18án pedig a nődokimhoz vissza,és még aznap állományba is vesz,tehát végre itthon leszem,és pihengetem. :lol:
Egyébként most is azért jöttem később,mert most már sokat pihenek itthon,nem nagyon gépezem.
Aludni tudok még rendesen,de már néha fel kell kelnem pisilés miatt.

Friss fotók

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Bacilivi:
JJJUUUJJJ,de jó hír!!!! NNNagyon drukkolok nektek!! :D :P :D És nagyon várjuk (most már lassan a párom is topic-tag,szinte mindent elolvas :D ) a híreket!!!!! :lol: :lol:
Ja,a babakocsiemelést NEM tanácsnak szántam!!!
Nekem a szülésznő a Petinél a sétálgatást tanácsolta,mint fájáserősítést :roll: .. De EGYÉL is,hogy legyen energiád!(Aszalt gyümi,magvak,müzliszelet,stb..., amitől nem leszel "tele",de ENERGIÁT ad!)

Boszibaba:
Jaj,de ÉDES a köldököd! :D

Ancsa:
Nem irigyellek...,de túl lehet élni :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

A héten nézelődtem a bababoltokban, és hát megint vásárolgattam egy pár darabot.

Mindjárt fel is teszem a képeket.

A szilveszteri ruhámról is teszek fel képet!

Holnapra nagy drukkot kérek, ugye nagyon rossz a cukros lötty?????????

Ancsa Kép Kép Kép

Egyébként, Ti mikor kezdtetek el vásárolgatni? Meg mire van szüksége kezdetben a picurnak? Mert olvastam már egy pár babakelengye a jánlatot, de hátha tud még valaki valami okosat írni. Ja, és én nem vettem csak 62-es mérteű ruhácskákat, szerintetek vegyek 56-okokat is?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Vitte, én vállaltam az SMS-szolgálatot Bacilivinél is. De még nem jött semmi.

KépKép
nanett

Nanett,

Akkor OK. Nalad vallalt vki???
Hogy vagy amugy???

Cukik a rucik Ancsa. Hat en vettem azert 56-st is, de nem sokat. Sztem boldogulsz a 62-esekkel is, max kicsit nagy lesz az elejen.
Mi azt hiszem a 30. het korul kezdtuk bele veszetten a vasarlasba, mi 0-rol indultunk, semmit sem kaptunk. :(

Bodyk, pizsik, rugik, (en nem veszek zoknit meg ketreszest, a bebik az elejen utaljak, ha a fejukon huznak at vmit, masreszt a zokni az macera. SZVSZ), pelenkak bufihez stb.

A cukros lotty gusztustalan, de meg rosszabb, h. nincs reggeli, es utana meg vizet sem lehet inni, nalam nem lehetett kozben pisilni... csak, amikor merni kellett... 3 vizelet vizsgalat + 3 ver... Jajajajjajajjj. Nem irigyillek, drukk, h. minden OK legyen.

Boszibaba,
Neked mar kifordult a koldokod? Akkor az enyem mar nem fog? Mondjuk, nem bannam...

KépKép
KépKép
vitte

Húúúúúúúúú Bacilivi!!!
Most már biztos, hogy nem sok idő! Szurkolunk nagyon!!! Azóta vmi változás? Vagy már el is indultatok a kórházba? :)

Őzi??? :?:

Ancsa!
Szerintem nem volt vészes a cukros vacak, mondjuk én nagyon bírom az édeset. Vittem citromot magammal, van aki tesz bele és akkor limonádésabb, de én nem tettem. Nekem az a sok várakozás nem volt jó. Levettek éhgyomorra (8.10-kor) és utána még 3x. 11.10-kor vették az utolsót. Addigra már nagyon szomjas és éhes voltam. De nem mindenhol tart ilyen sokáig, van ahol 2xvesznek és kicsit ihatsz is.
Azért drukkolok, de bizti nem lesz vészes és minden oké lesz. :D

Voltunk ma UH-n. Minden jó, korának megfelelő. Ismét láttuk a kukit (elég kicsinek tűnt), viszont a "golyók" olyan nagynak néztek ki... :lol: :lol: :lol:
Képet nem kaptunk. Valószínűleg elmegyünk Kecskemétre, 4D-re, és akkor majd onnan lesz kép is.
Vásárolgattunk is kicsit. Rugit, kiskádat, Aventes garnitúrát (Cora-akció), játszószőnyeget és kiságyat. Az ágyat még nem hoztuk haza, csak megrendeltük. Babakocsit néztünk, de még mindíg várunk. Bár még bizonytalankodunk.

sch.judit

Vitte, most olvastam vissza a kérdésedig. Nekem ma is rettenetesen fájt/fáj a szeméremcsontom, a combjaim, a térdeim, sőt, inkább mindkét lábam végig. Menni, mozogni alig bírtam órákig. + a méhkeményedések állandóan. Nem kellemes állapot egyáltalán. Az utóbbi egy hétben teljesen "leamortizálódtam", nagyon látványos az állapot-romlásom. Írigylem Őzit, ő még most nemrég is kirándult, sétált... Bacilivi is kitűnően tartotta magát végig. De szerintem Te is ilyen jól fogod bírni végig.
nanett

Vitte, remélem, Bettinek megírhatom én is, ha történik velünk valami és ő majd továbbítja.
nanett

Nanett,

Hat kulonbozoek vagyunk, igen, Bacilivi es Ozi a menok :)

En sem birom mar annyira...Ennyit nagy a futo multamrol... Ma sem mentem el setalni, mert holnap sok inteznivalom lesz es akkor nem birom...
Szegenykem, te is jol megszenvedsz... na sebaj, megeri :wink:

Ozitol mar en is nagyon varok eletjelet!

KépKép
KépKép
vitte

Hello Lányok!

Nanett: ha gondolod írhatsz nekem is, bár titkon azt remélem, hogy mi bent találkozunk... :wink: ja, és nem lehet, hogy az utóbbi egy hétben azért fáj ennyire a szeméremcsontod mert a kiscsajszi feje lent van? Nekem is fáj, a doki azt mondta azért mert a feje lent van, de az is lehet hogy ez típus kérdés. Egyébként mostanában én is változó állapotban vagyok... inkább a kedvem az ami nagyon változó, van hogy semmihez sincs kedvem, és ráadásul már két napja nem tudok éjjel 3-4 előtt elaludni, de nem azért mert nem jól fekszem, hanem egyszerűen nem megy, de utána aztán jól alszom. Ritkán nekem is vannak ilyen mensi szerű érzések, főleg reggel és este, de nem komoly.

Őzi: mi újság Veletek?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Zsana, köszi, ha nem találkozunk benn, akkor lehet, hogy neked írok. De én is reménykedek benne, hogy együtt leszünk benn. Sajnos biztos, hogy nem fordult be a baba, ugyanúgy jobb oldalt fenn érzem a fejét és keresztben balra lenn a lábait. De a csontjaim azért fájnak tisztességesen. Az alvás menete meg a hangulat kb. ugyanúgy van nálam is, mint nálad :(

Őzi, jelentkezz!

KépKép
nanett

Sziasztok, most értem haza anyuéktól! :)

Szemészeti ügy a -8-as szememmel kapcsolatban:

Voltunk ma a párommal a szokásos helyen megrendelni az éves kontaktlencsémet......pont ott volt a doktornő. Mondtam neki, hogy nézze már meg a szememet, mivel ugye a szemfenék állapotától meg a szem állapotától teszik függővé a csaszi vagy sima szülést! Azt mondta, hogy a szemfenekem...a szemem nagyon szép, semmi elváltozást nem lát....sőt mondta, hogy cukorbetegséget és egyéb szemből megállapítható betegséget sem! DE, akkor sem engedne ilyen dioptriával simán szülni..., mert nagy a rizikó, és a szemem világa a legfontosabb! Azt mondta, hogy egyenlőre 50-50% nála a dolog....kiváncsi más orvos mit fog mondani! Amúgy aranyos volt!

Kép
elizabeth25

Lányok, ti mennyit híztatok terhesség alatt?
Én a 18 hétig semmit, most meg mintha repülnének rám a kg-k! :( Ez nagyon gáz!

Kép
elizabeth25

A köldököm igen ki van már jó ideje fordulva,de a képen a nacim gombja dudorodik ki,amivel szabályzóm a bőségét! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hello Lányok!

Érdekelne, hogy Ti mit tudtok a magzat mozgásokról. Én ahány könyv és cikk annyi félét olvastam már... Kíváncsi lennék, hogy Ti moit olvastatok, 1 nap alatt mennyit kell mozognia?

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Nagyon arik a pocak fotok és a kisrucik is! :)

Bbetti!
A kislányod még mindig nagyon aranyos! :D

Légyszike nekem is szoritsatok holnap,mert én is holnap megyek cukorterhelésre,de már a citrom el van készitve!

Bacilivi,Őzi!
Hogy vagytok? :?: Remélem már a napokban babázni fogtok!!
Szoritunk nektek!

Üdv mindenkinek!
Elteszem magam holnapra,felkészülök testileg és lelkileg a vérvételre!

Dica
Vendég

Lányok, most kaptam SMS-t Bacilivitől:

"Bent vagyunk a kórházban, elfolyt a magzatvíz. Reméljük, hogy 24 órán belül megszületik a bébi."

Nagyon drukkolunk neked, Bacilivi!

KépKép
nanett

SZUPER!!!!!

Hoppa, en sejtek vmit!!!!!!!!!

Bacilivi, naaaa, mit mondtam :?: :?: :?: :D

KépKép
KépKép
vitte

Bacilivi, hajráááááááááááááááá! :)

Kép
elizabeth25

Csak jól érezted délután Bacilivi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha elfolyt a magzatvíz, akkor itt pár órán belül baba lesz!! :P
Szorítok, majd gondolok rád!!!!

Csajok,úgy látszik beindul a babaeső. Kicsit felgyorsulhatna most az idő. Ti nem gondoljátok? Már én is úgy szeretnék ott tartani, hogy bármikor jöjjön a kiscsajszink. Na, nem álmodozom....

berzkat

Sziasztok!

Bacilivi
Borzasztóan szorítok!

Nanett
Természetesen írhatsz nekem, továbbítom.

Evica76
én egyágyas szobában voltam, nagyon jó volt. Akkor mentem wc-re amikor akartam, a párom addig maradt amíg akart. Ráadásul más nem látta a szenvedésem, amikor menni is alig tudtam. Társaságnak ott volt a többi kismama és anyuka a folyosón, bárkivel szóba lehetett elegyedni. nem kellett senkihez sem alkalmazkodni.

zsana
nekema 36. héttől kellett írnom a kiskönyvbe. 24 óra alatt min. 10-t kellett mozogni. ha ennél kevesebb rohanj ezerrel a kórházba, ezt mondta a dokim.

Ancsa
mi vettünk 56-ost is egy párat meg 62-est is, annak fel kell tűrni az ujját.

Kép
Kép
bbeti

Bacilivi: nagyon szorítunk!!! Csak idejében jön a kiscsajszi! :wink:

Betti: Köszi az infót. Azért érdekelt, mert valahol azt olvastam, hogy óránként kell 10-szer mozognia... eddig nagyon sokat mozgott, de két napja kevesebbet, most is inkább reggel és este, de akkor nagyon. Persze neki is kevesebb a hely, ezt én is érzem.
Hogy vagytok? Milyen érzés anyának lenni? Jól eszik a leányzó?

KépKép
Kép
r. zsana

Bacilivi: nagyon szorítunk!!! Csak idejében jön a kiscsajszi! :wink:

Betti: Köszi az infót. Azért érdekelt, mert valahol azt olvastam, hogy óránként kell 10-szer mozognia... eddig nagyon sokat mozgott, de két napja kevesebbet, most is inkább reggel és este, de akkor nagyon. Persze neki is kevesebb a hely, ezt én is érzem.
Hogy vagytok? Milyen érzés anyának lenni? Jól eszik a leányzó?

KépKép
Kép
r. zsana

Bacilivi,
Nahat, micsoda hirekre erkeztem!!! De izgi! Nagyon drukkolok neked, alig varom az sms-t Nanett-tol!!! Kivancsi vagyok, hogy milyen sullyal es hosszal szuletik majd a Dalmi, hiszen nekunk szinte minden adatunk stimmel. Jaj de kivancsi vagyok, hogy alltok most, mi tortenik eppen veled! Ja, es ezek szerint ha en almodtam volna, hogy te szultel akkor most en szulnek :D ?

Koszi mindenkinek az erdeklodest, de en meg egyben vagyunk. Nem tudtam eddig jonni, mert itt olyan pofatlanul jo ido kerekedett, hogy (nem is tudom le merjem-e irni) elmentunk kirandulni kicsit. 25 fok volt es folyamatos napsutes!!! Mi egy eleg dimbes-dombos, hegyes teruleten lakunk, igy kicsit felmereszkedtunk ide a kozeli hegyekbe. Lattunk szarvasokat is es sikerult is lefotozni oket. Hegyet persze nem masztunk, felvitettuk magunkat es odafent nezelodtunk, ettunk, setalgattunk, majd legyalogoltunk szepen komotosan... Ezzel ment el a legtobb ido, bamulatos, hogy milyen tityitotty csiga-biga lettem.

Nanett, Vitte,
Nekem is gyakran faj a szemeremcsontom, a gatam es ugy nagyjabol az egesz altajam, foleg estefele. A mensiszeru fajdalmak pedig szinte folyamatosak. Egyik sem mulik el semmitol, hiaba fekszem le, vagy probalok ki akarmit. Azert is gondoltam, hogy egy intenziv seta aldasos lehet, de azt hiszitek volt valami eredmenye a hadmuveletnek?!? :( Mindegy, legalabb kihasznaltuk a jo idot es jol ereztuk magunkat. Kineztunk egy konnyed utvonalat is februarra vagy marciusra, akkor mar Levi is ott lengedezik majd a nyakunkban.
Amugy irulok-pirulok, hogy Bacilivivel mi lennenk a menok? :D Mindez szerintem alkati kerdes. Vagy lehet hogy rosszul gondolom, es a kov terhessegem nekem is fajdalmakkal teli lesz? Nem tudom, de gondoljatok bele, nekem azert kijutott az elejen rendesen, jarni is alig tudtam attol az idegelnyomodastol!!! Szinte mindenkinek van valami egyedi gondja, mas a szervezetunk, mas a teherbirasunk es mindannyiunkbol mast hoz elo a terhesseg...

Barbamami,
Nagyon szep a babad, az elso kepen olyan kislanyos! Persze, mert kislany... :D

Vitte,
Eredetileg Bacilivinek is irtam volna ezt, mert vele beszelgettetek errol, de nala ez mar targytalan...
Mi mar beszeltunk arrol a dokimmal, hogy mi indithatja be termeszetes modon a vajudast. De meg mielott barki vadul belekezdene, ezek is egyenfuggo dolgok, es csak akkor mukodnek, ha a szervezet es a baba is kesz, szinte csak egy "poccre" var. Szoval mellbimbostimulalas (ez nalam szoba sem johet, mert nagyon erzekenyek, es abszolut nem szopi elott akarom oket kikesziteni...), szex (ezt biztosan tudom, hogy nem mukodik nalam), es ha mar elfolyt a magzatviz, akkor tilos a szex!!! Ami a gumit illeti, az nem tul jo otlet, mert a szex ket dolog miatt jo, az egyik hogy az orgazmus soran a huvelyi osszehuzodasok hathatnak a mehre (tehat osszehuzodasokat valthatnak ki), a masik, hogy az ondoban prosztaglandin van, ugyanaz az anyag ami prosztaglandin gel es tabletta hatoanyaga, amit a mehszaj puhitasara es erlelesere hasznalnak.
Aztan Castor olaj, ez azt hiszem ricinusolaj magyarul (gyakorlatilag egy durva hashajto, aktiv belmozgas -> mehosszehuzodas), akupresszura, es bizonyos gyogynoveny teak es tinkturak is segithetnek. Es SETA, SETA, SETA. Szoval mi lehet hogy majd kiprobalunk ezekbol valamit, de csak akkor ha mar amugy is inditani kene, mert a gyogyszeres inditas elott mindenkepp adnek ezeknek eselyt. Jaj de nem akarom hogy inditani kelljen!!!!!!
Ja! Tarsadalmi munkaban nem akarsz nekem is josolni ;) ?

Benkoka,
Hat bizony te sem takargathatod mar a pocakod! :)

Evica,
Nem mergelodj, ha nem valaszolunk a kerdesedre, hanem kerdezd meg megegyszer. Eleg aktiv most a forum, sok dolog felett csak atsiklik az ember. Velem is szamtalanszor elofordult mar, hogy nem reagaltak ram... En csak egyagyas szobat tudok elkepzelni, viszont en nem leszek egyedul, a parom velem lesz vegig, szoval lesz kire hagynom a gyerkocot, ha ugy adodik...

Mary,
Igy igaz, nagyon lassan megy az ido. Kicsit irigylem azokat akik el sem jutnak idaig, szepen megszulnek a 38-heten es fogalmuk sincs az utolso 2-3-esetleg 4 het gyonyoreirol. Szep nagy a pocakod, gondolom milyen konnyu vele forgolodni az agyban...

Babcsbern,
Szep a kislanyod nagyon! Jol sikerult a kep.

Na most mar megyek, vege a kisregenynek, neki kell keszulnom a vacsoranak. Brassoit csinalok es meg ki sem engedett a hus... eh! ezek a hirek es ez a forumozas! ;)
Ja es koszi mindenkinek a drukkokat, ramfer!!!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok!

Bacilivi: Remélem mire ez írom már rééégen babázol. :) Ha még útban van akkor hajráááá!!! :)

A pocakok és a kisrucik is éédesek.
Én Auchanban dolgoztam. Ráadásul a gyerek-baba textilen. Amúgy is imádom az apró kis rugákat, de mikor megtudtam, hogy babát várok.. :D:D Szívem szerint az összeset megvettem volna. :D

Tegnap elég vacakul éberdtem. Ha volt valakinek ilyenje kééérem írjon! Arra keltem, h a bal oldalon a hátam és a derekam között egy foltban iszonyúan fáj. Mintha kést szúrtak volna bele. Kimentem wc-re és elkezdtem nem kapni levegőt, szédültem, hánynom kellett és pár pillanatra elájultam. Aztán meg minden oké lett. Volt valakinek már ilyen? Vivivel soha nem voltam rosszul. Előfordulhat, h a terhesség ennyire heves rosszullétet idéz elő?? Ha valaki válaszol annak köszi. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok , jó reggelt mindenkinek!

Bacilivi én is remélem, hogy már babázol! :)

Kép
elizabeth25

Lányok, itt a jó hír Bacilivitől és Dalmától:

"Éjfél után 27 perccel megszületett Dalma! 3540 gramm, 57 cm. Mindhárman jól vagyunk!"

GRATULÁLOK!!! Ez gyors volt!

KépKép
nanett

Éljen bacilivi! :)))))))))))

Nem semmi, jó gyors szülése volt! :)

Puszilom!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt mindenkinek!

GRATULA-GRATULA-GRATULA, BACILIVI!!!!!! ÜDV A KISCSAJNAK!!!
Erőt, egészséget kívánok a kis családotoknak!!

Kép
dijcsi

GRATULA BACIVILINEK ÉS DALMINAK! :lol:
TÉNYLEG JÓ GYORS SZÜLÉSE VOLT!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gratulálok Bacilivi!

Az előző sms-edből kiindulva sejtettem hogy éjfél körül baba lesz!! Jó gyors volt! Nagyon várom az élménybeszámolót, valószínű egy szép szülésről fogunk hallani. :P :P :P

jaj, most megyünk először óvodába..... Szorítsatok hogy Áronnak tetszen és ne kelljen sokáig beszoktatnom. Mindjárt indulunk, csak gondoltam benézek a jó hírekért, hogy jobban induljon a nap.
Mindenkinek szép napot!

Őzi
remélem ma már rólatok is hallunk valami jó hírt!!

berzkat

GRATULA DALMIHOZ!!!! Nagyon gyorsan kipottyant!!!! :)

Már két baba van, ki lesz a következő? Na Őzi, beindultok? :)

Lányok! Köszi a válaszokat a pólyával kapcs, még átgondoljuk, van előnye és hátránya is :).

Betti:
kicsit kényes kérdés, ne válaszolj, ha nem akarsz. De azt hallottam szülés után eléggé nehéz nagyvécézni, hogy lehet ezt megoldani? Adnak valamit? Nem szakadsz szét?

Amúgy tündériek a fotók, amiket feltettél!!!

Vitte:
írtam emilt..., nekem még nem fáj semmim, csak a hátam néha ha sokat ficergek egész nap, az éjszakát pipi nélkül átalusszuk, szóval még bírjuk a dolgokat, bár úgy érzem ne halogassam a dolgokat, amit ma megtehetek, ne halasszam holnapra, ki tudja mi lesz :)
Nagyon gyönyörű a kis Shiloh :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Vitte:
írd meg mi volt majd a dokinál, mekkora a kis Noah, Lara párja? :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!

Jézusom Bacilivi!Tegnap délután néztem be utoljára és most jó nagyokat nézek!Hát mik történtek itt az éjjel! :D
Nagyon gratulálunk!Ügyi voltál,jó gyors szülés volt.
Sok boldogságot a picúrhoz!

Lányok tök érdekes,nem is ismerjük egymást itt a fórumon,de mikor Bettiékről kaptuk a híreket és most Baciliviről,engem mindíg elkap a bőgés.Tökre elérzékenyít.Már alig várom,hogy mi is itt tartsunk.

Cukros lötty:Én decemberben voltam,fél 5-kor keltem reggel,hogy beérjek,útközben a vonaton ittam meg a löttyöt.Nem volt semmi extra benne,nekem inkább utána fájt a gyomrom,majdnem két napig.De a jó az egészben,hogy nekem csak egyszer vettek vért,az ivás után 2 órával.

Csütörtökön 4d-s uh.Aztán hozom a képeket!

Bacilivi:Még egyszer gratula és sok boldogságot.
Őzi:Mostmár tényleg te jössz!
Vendég

Jo reggelt,

Jajjjajjj, de joooo!!!!
Jo hosszu kislany Dalma, Baciliviek kezdhetnek a 62-es ruhakkal... Te jo eg... Remelem Noah nem lesz ennyire hosszu lurko, mit csinalok a kiscicas stb rugijaval?! ... :lol:

Szoval csak 27 percet keslett a joslasom, de Ozinel meg nem jott be... Van mit fejlesztenem :D

Most nem irok tobbet, megyek dokihoz, aztan jelentkezem!

Szep napocskat!

KépKép
KépKép
vitte

Bacilivi,GRATULÁLUNK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap 23h körül feküdtünk le a párommal,és pont arról beszélgettünk,hogy talán most szülsz! És annyira ÖRÜLÖK NEKTEK!!
Remélem,nagyon (az állapotokhoz képest..) jól vagytok,és NAGYON-NAGYON várjuk a beszámolót és a képeket!! :D :D

Őzi:
Neked is NAGYON szorítok! Hát ügyi vagy,hogy még tegnap is kirándultál! Nagyon helyes! Én ma 6 éve vonultam be a kórházba,hogy megindítsák a szülést (még a hétfő is stimmel..),de előző nap még felmásztam a kilátóba.. :roll:

Mindenkinek szép napot kívánok! :P

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Bacilivi!!!

Hatalmas gratula! Vigyázzatok magatokra,és várjuk a fotókat!!!
Mindjárt rakom a táblát,csak ki kell javítanom Liviéket :)

Kép
babzsák

Na itt a tábla!

Kép
Kép

Kép
babzsák

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?