Bacilivi,
Nahat, micsoda hirekre erkeztem!!! De izgi! Nagyon drukkolok neked, alig varom az sms-t Nanett-tol!!! Kivancsi vagyok, hogy milyen sullyal es hosszal szuletik majd a Dalmi, hiszen nekunk szinte minden adatunk stimmel. Jaj de kivancsi vagyok, hogy alltok most, mi tortenik eppen veled! Ja, es ezek szerint ha en almodtam volna, hogy te szultel akkor most en szulnek
?
Koszi mindenkinek az erdeklodest, de en meg egyben vagyunk. Nem tudtam eddig jonni, mert itt olyan pofatlanul jo ido kerekedett, hogy (nem is tudom le merjem-e irni) elmentunk kirandulni kicsit. 25 fok volt es folyamatos napsutes!!! Mi egy eleg dimbes-dombos, hegyes teruleten lakunk, igy kicsit felmereszkedtunk ide a kozeli hegyekbe. Lattunk szarvasokat is es sikerult is lefotozni oket. Hegyet persze nem masztunk, felvitettuk magunkat es odafent nezelodtunk, ettunk, setalgattunk, majd legyalogoltunk szepen komotosan... Ezzel ment el a legtobb ido, bamulatos, hogy milyen tityitotty csiga-biga lettem.
Nanett, Vitte,
Nekem is gyakran faj a szemeremcsontom, a gatam es ugy nagyjabol az egesz altajam, foleg estefele. A mensiszeru fajdalmak pedig szinte folyamatosak. Egyik sem mulik el semmitol, hiaba fekszem le, vagy probalok ki akarmit. Azert is gondoltam, hogy egy intenziv seta aldasos lehet, de azt hiszitek volt valami eredmenye a hadmuveletnek?!?
Mindegy, legalabb kihasznaltuk a jo idot es jol ereztuk magunkat. Kineztunk egy konnyed utvonalat is februarra vagy marciusra, akkor mar Levi is ott lengedezik majd a nyakunkban.
Amugy irulok-pirulok, hogy Bacilivivel mi lennenk a menok?
Mindez szerintem alkati kerdes. Vagy lehet hogy rosszul gondolom, es a kov terhessegem nekem is fajdalmakkal teli lesz? Nem tudom, de gondoljatok bele, nekem azert kijutott az elejen rendesen, jarni is alig tudtam attol az idegelnyomodastol!!! Szinte mindenkinek van valami egyedi gondja, mas a szervezetunk, mas a teherbirasunk es mindannyiunkbol mast hoz elo a terhesseg...
Barbamami,
Nagyon szep a babad, az elso kepen olyan kislanyos! Persze, mert kislany...
Vitte,
Eredetileg Bacilivinek is irtam volna ezt, mert vele beszelgettetek errol, de nala ez mar targytalan...
Mi mar beszeltunk arrol a dokimmal, hogy mi indithatja be termeszetes modon a vajudast. De meg mielott barki vadul belekezdene, ezek is egyenfuggo dolgok, es csak akkor mukodnek, ha a szervezet es a baba is kesz, szinte csak egy "poccre" var. Szoval mellbimbostimulalas (ez nalam szoba sem johet, mert nagyon erzekenyek, es abszolut nem szopi elott akarom oket kikesziteni...), szex (ezt biztosan tudom, hogy nem mukodik nalam), es ha mar elfolyt a magzatviz, akkor tilos a szex!!! Ami a gumit illeti, az nem tul jo otlet, mert a szex ket dolog miatt jo, az egyik hogy az orgazmus soran a huvelyi osszehuzodasok hathatnak a mehre (tehat osszehuzodasokat valthatnak ki), a masik, hogy az ondoban prosztaglandin van, ugyanaz az anyag ami prosztaglandin gel es tabletta hatoanyaga, amit a mehszaj puhitasara es erlelesere hasznalnak.
Aztan Castor olaj, ez azt hiszem ricinusolaj magyarul (gyakorlatilag egy durva hashajto, aktiv belmozgas -> mehosszehuzodas), akupresszura, es bizonyos gyogynoveny teak es tinkturak is segithetnek. Es SETA, SETA, SETA. Szoval mi lehet hogy majd kiprobalunk ezekbol valamit, de csak akkor ha mar amugy is inditani kene, mert a gyogyszeres inditas elott mindenkepp adnek ezeknek eselyt. Jaj de nem akarom hogy inditani kelljen!!!!!!
Ja! Tarsadalmi munkaban nem akarsz nekem is josolni
?
Benkoka,
Hat bizony te sem takargathatod mar a pocakod!
Evica,
Nem mergelodj, ha nem valaszolunk a kerdesedre, hanem kerdezd meg megegyszer. Eleg aktiv most a forum, sok dolog felett csak atsiklik az ember. Velem is szamtalanszor elofordult mar, hogy nem reagaltak ram... En csak egyagyas szobat tudok elkepzelni, viszont en nem leszek egyedul, a parom velem lesz vegig, szoval lesz kire hagynom a gyerkocot, ha ugy adodik...
Mary,
Igy igaz, nagyon lassan megy az ido. Kicsit irigylem azokat akik el sem jutnak idaig, szepen megszulnek a 38-heten es fogalmuk sincs az utolso 2-3-esetleg 4 het gyonyoreirol. Szep nagy a pocakod, gondolom milyen konnyu vele forgolodni az agyban...
Babcsbern,
Szep a kislanyod nagyon! Jol sikerult a kep.
Na most mar megyek, vege a kisregenynek, neki kell keszulnom a vacsoranak. Brassoit csinalok es meg ki sem engedett a hus... eh! ezek a hirek es ez a forumozas!
Ja es koszi mindenkinek a drukkokat, ramfer!!!