Új privát üzeneted érkezett!

Nekem ugyan lejött a zene, de kell valamit telepítenem az irfanview-ról hozzá, ami kompatibilis. Na, még próbálkozom.
Én is, én is jógázni szeretnék!!!!
Holnap délutánra be is iktatom a dolgot, mert én még kismamatornára sem járok, csak a kerti munkák nevezhetők tornagyakorlatoknak....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok kismamák!
Milyen volt a randi?
feluca
Mezőszemere

aprooka, ez egy sima mp3 fájl. Lejátszható windows media playerrel, ami alapból van minden windows-os gépen. Az irfanview meg egy képnézegető program, nem is értem mit akar ezzel a fájllal.

Ági! Egészségedre. Ma este én is tornázni fogok, de az is lehet, hogy kimegyek a Margitszigetre sétálni, mert a férjem futni fog, én meg ugye azt már nem tudok sajnos. De azért a hétvégi Vivicitta versenyre beneveztem a gyaloglás kategóriában.

szuszu

Én a hétvégén voltam sétálni egy nagyot a opaszi gáton. Majdnem 5 km-t sétáltam oda-vissza, de olyan jól esett, meg az idő is tök jó volt még tegnap.
Ma ezen a jógán tényleg gondolkozom, hogy menjek-e, mert bevallom most olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt elalszom...nem tudom mit csináljak. :(

szuszu: nem a letöltéssel van gondom, hanem utána valami Oick Time-os dolgot dob fel nekem. Na mindjárt megnézem mégegyszer.
lei

OK, elindult a zeneletöltés és már meg is van :lol: :lol:
lei

További szép napot mindenkinek!! :)

Sziasztok!

k.a.t.i.c.a

Nem győzlek követni ma titeket :lol:

Yuyu, nekem is hasmenésem volt, pedig csak a torta maradékát ettem meg, nagyon gyanus, hogy az volt a ludas :( Kicsi fiamnak még ma is megy a hasa és nem nagyon akar enni három napja semmit.

Ági, nagyon ügyes vagy ezekkel a képekkel :) majd én is tőled kérek segítséget, ha nem boldogulok. Én védőnőnek nem adnék semmit, hacsak nem vagyok nagyon megelégedve vele. Aztán meg mindig a nyakadra fog járni :) Nekünk, mint írtam megint nincs védőnőnk, hát ezzel sem kell sokat foglalkozzak.

Szuszu, olyan kíváncsi vagyok a mix-re, de tegnap megpróbáltam letölteni és nem sikerült :-( megpróbálom még egyszer...

Nemsokára megyünk UH-ra :) addig még próbálom elolvasni a többi hozzászólást, amit me termeletek.
Vendég

Katica, én egy barátnőmtől kaptam egy hasonló pár zoknit, amikor Zétit vártam és én is nagyon örültem neki. Praxis: Győrfi Mátyáshoz érdemes menni, nagyon jó szakember, alapos és kedves. A vizsgálat tényleg nem tart túl sokáig, de azt mondják, hogy nem is jó a picinek a hosszas UH vizsgálat, mert felmelegszik a magzatvíz. Genesisben, akinél én voltam (Lengyel vki?) ugyancsak tapasztalt szonográfus, kórházban dolgozott UH-on vagy tíz évig. Nagyon kedves, meg lehetett beszélni vele, hogy mire vagy kíváncsi (nekem még a veéimet is megnézte :oops: ) kicsit ráérősebb a vizsgálat és még csokit, üdítőt is kínálgatnak :lol:
Vendég

Mára én is elköszönök.... Legyen szép estétek.... :lol:

Szuszu, sajnos nekem sem sikerült letöltenem és meghallgatni... remélem, holnap ügyesebb leszek... :wink:

Kép

Dorka
dorkak

Szuszu, a Vivicitta gyalogláson én is gondolkodtam, de mikor is lesz? Már nem emlékszem.
Vendég

Bocsi!

Rosszul írtam:
Csalogány utca 42/a. Jurányi utca vége.
Vendég

na, megoldódott a jóga dilemmám :( most szóltak, hogy be kell üljek egy tárgyalásra, úgyhogy most már ha akarnék sem tudnék elmenni....ez olyan jellemző
lei

Lei, sajnálom, pedig kíváncsi lettem volna arra, hogy milyen. Holnap jösz tornázni a Szent Imrébe?
Vendég

Szia Andrea!

Majd gyere és mesélj mi volt UH-on!
Nekem semmi bajom nem volt a torta után, kivéve, hogy a sok étcsokitól kicsit lelassult az emésztésem :) nem bántam volna, ha egy kissé gyorsabb :)
Képekkel akinek gondja van, szívesen segítek, még ha nem is túl jók, egy kicsit tudok rajtuk variálni, hogy jobb legyen! Na meg persze méretezni.

KépKép
columbine

Sziasztok!

Szuszu, letöltöttük a mixet, nagyon tetszett mindkettőnknek! :D

Ági! Én is egyetértek a többiekkel, szerintem is bőven elég egy kis süti, és egy pohár innivaló :)
Mondjuk én elfogult vagyok, mert nekem nagyon béna védőnőm van, de ha kedves és aranyos lenne, akkor sem adnék neki előre semmit, ez biztos!

Kellemes estét mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Csenge, sajnálom a kisfiadat :-( Nekem is volt egy kis hasmenésem, de csak egyszer, még szombaton...

Én ma kozmetikusnál voltam, délután meg védőnőnél, és sikerült meghallgatnunk a babó szívhangját :-D Még mozgott is közben, nem tetszett neki a macerálás ;-)

2 hét múlva kell mennem laborba, vérkép, terheléses cukor, meg ellenanyag. Ja és toxoplazma... Szerintetek marad azért még vérem? ;-) Nálatok is a gyógyszertárban kell kiváltani a lötyit a cukorhoz?

A védőnőnek én sem adnék semmit, max a szülés után, ha nagyon sokat segít...

yuyu79

Yuyu!
Nekem ma a terheléses cukron mindent adtak, csak egy beutalót kellett vinnem semmi mást!
A vérvétel után viszont egész délután aludtam :) Biztos akkor pótoltam, amit elvettek :)

<
sziszka78
Tolna

Nekem a védőnő mondta, úgy látszik itt pakson a muníciót is vinni kell...

yuyu79

Nem valami nagy itt a forgalom ma este ;-)

yuyu79

Niki, köszike a spenótos receptet, isteni lett, ugyan kicsit átdolgoztam, mert nagyon siettem, de mindenkinek csak ajánlani tudom. Tele van vitaminnal. Étvágygerjesztőnek itt egy képecske a vacsinkról :)

Kép

KépKép
columbine

Meg kell néznem ezt a receptet, nagyon jól néz ki Ági! :-)
Megnéztük a picit, mindene megvan, a mérete is rendben, néhány nappal nagyobb, mint a számolt érték, kb. 350 g. Nagyon örültem, hogy mindent rendben talált a szonográfus hölgy. Nem akarta mutogatni az arcát, próbált minél jobban elbújni előlünk :) de az kiderült, hogy fiú :D
Vendég

Húú Ági,

Nem semmi ahogy kinéz a "sütike", ügyi vagy!
Mit dolgoztál át rajta, mesélj, már azon kívül, hogy nem muffin alakú:)

sniky

Én most sajna összevesztem a spenótos sütivel, az epém nem tolerálja se a fokhagymát se a tojást:(((

sniky

Sziasztok!

En is jol ereztem magam a talalkozon - jo volt talalkozni. A piknik szerintem is jo otlet - remeljuk hamarosan megint jo ido lesz :)

Columbine! Ez a suti tenyleg nagyon jol nez ki - mostanaban barmannyi spenotot meg tudnek enni - en is kiprobalom :)

A vedononek szerintem se adj penzt - kinald meg valamivel - aztan ha kesobb meg vagy vele elegedve - vegyel neki egy kis csokit vagy kavet - de tobb szerintem nem kell.

En is megprobalom letolteni a zeneket.

Jo ejszakat!
Petra

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Jó reggelt Lányok!

Csenge, berírtam a táblába, hogy fiad lesz.
Itt a tábla, nézzétek meg. Írjátok meg légyszi, ha változtatnom kell valamit. augusztusi_babák

A Vivicitta vasárnap lesz és 2,8 km-t kell gyalogolni. A gyalogszám reggel 9:35-kor indul. Bővebb infó: http://www.futanet.hu/verseny/2008/vivi ... citta.html

Beus jössz este tornázni? Én megyek.

Erre a spenótosra én is rárepülök.

Szép napot!

szuszu

Jó reggelt mindenkinek!

Csenge: Gratulálok a kisfiadhoz :) Lényeg, hogy minden rendben van :) Kisfiút vagy kislányt szerettetek volna másodiknak?

Ági: tényleg nagyon jól néz ki a tegnapi vacsitok, és mi is imádjuk a spenótot. Hova teszitek fel a recepteket?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szuszu!

Beírsz engem is a táblázatba?
Szilvi, mail: tegzes.szilvia@gmail.com Szekszárdon fogok szülni, kislány lesz, a nevében még nem vagyunk biztosak, és 2008.08.01.-re vagyok kiírva.
Tolnán lakunk, és ez a 24. hét :D

Köszönöm!
Szép napot!

<
sziszka78
Tolna

2008 augusztusi babaváróinak receptjei

yuyu79

Csenge, én is gratulálok! Focicsapatot terveztek? ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Szuszu! A táblába, a nevünk Attiláról Kristófra változott. Köszi :D

És tegnap délután-este megvoltak az első igazi látható "kirúgások", a párom sajna mindig lemaradt róluk, pedig bőszen beszélt és simogatta... :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Szuszu átírnád a nevet nálunk Áron Dánielre. Köszi

Csenge gratula a fiúcskához!

Engem nagyon megvisel ez az időjárás, egyfolytába álmos vagyok , rémálmok gyötörnek,megint visszatért a hányingerem :? Alig birok enni valamit,viszont egyfolytába sütit kivánnék puncstorta krémes ilyeneket. De mostanában a lelki hangulatom is a béka sejehaja alatt van sírógörcsök törnek rám, szegény párom sokszor nem tudja most miért is?!
Holnap megyünk doktorbácsihoz, leinformálom a vérvételről stb...

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Látom, alakulnak-változnak a nevek is ;-)

Az én párom vasárnap már el tudott kapni több rúgást is, pedig eddig neki se sikerült. Tegnap is nagy aktív volt a Drágánk :-)

yuyu79

Hát akár tervezzük a focicsapatot, akár nem, ez van :lol: a párom imád focizni, úgyhogy ezzel nem lesz baj. Szerencsére mint ahogy elsőre sem, most sem voltak igazán terveink vagy elvárásaink a gyerek nemét illetően. Ha fiú, akkor fiú, ugyanolyan jó, mintha lány lett volna. Majd harmadikra lehet, hogy lány lesz :lol: én már tervezem a harmadikat, a párom még erősen szokja a gondolatot (de bele fog menni :) ) De ezt még azelőtt terveztem, hogy kiderült volna a neme a másodiknak.
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Nálunk pont fordítva van a párom mondta legyen 3 lurkónk. hááááááátttttttttt én nem is tudom??!!! :shock: :shock:

Focicsapat, aztán majd megalakíthatjuk a agusztusi babák csapatát és lehet versenyt rendezni :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szuszu, akkor lehet, hogy ez a gyaloglás nem jön össze. Szüleim jönnek fel vasárnap, meg az a 9:35-ös időpont is túl korai nekem hétvégére. Kár, de neked jó sportolást kívánok!

Niki, sajnálom, hogy nem bírod a spenótot, és attól tartok, hogy akkor lehet, hogy nekem is jobb lesz kerülnöm, mert mostanában én sem vagyok jóban az epémmel, és még csak azt se pontosan tudom, hogy mire "ugrik". Elfelejtettem mondani, hogy köszi a napsütést vasárnap :lol: szinte egész nap a hintaágyban lógtam a szüleim kertjében, nagyon jó volt. Zétit meg nem lehetett volna kiszedni a homokozóból, max. egy kis hintázás erejéig.

Az én picikém is egyre aktívabb, most is rugdossa a chasam alját, mert mikor a billentyűzethez hajolok mindig elfelejtem, hogy nem kellene összepréselni szegénykét, jelezz is rögtön, hogy tessék kiegyenesedni! A névvel mi sehogy se állunk, még szerencse, hogy csak holnap töltöm a félidőt és van még gondolkodási időnk.
Vendég

Szép Napot Mindenkinek!! Sziasztok! :)

Köszönöm az infokat az ultrahangról.

Sziszka, most nézem, hogy mi elég közel fogunk lakni egymáshoz. :) Mi Bonyhádon fogunk lakni miután táppénzen leszek.
Azt múltkor olvastam, hogy Szekszárdon fogsz Te is szülni. :) Alakul a csapat... :)

k.a.t.i.c.a

Szia Katica!

Na melyik rendelő mellett döntöttetek?
Mi múlthéten voltunk a Praxisban Győrinél a képeket láthattad is felraktam , de legközelebb a Genesisbe megyünk szerintem.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szia Mecsi, még nem döntöttünk, nagyon szimpatikus a Genesis is, meg a Géndiagnosztikai központ is, amit tegnap ajánlottak Szuszuék. Még kicsit vívódunk. :) Ti hogyhogy a Genesisbe mentek legközelebb. Nem voltál teljesen elégedett a Praxissal? Vagy csak megpróbáljátok a másikat is?

k.a.t.i.c.a

Sziszka, megtaláltalak iwiw-en, jelölj vissza lécci ;-)

yuyu79

Az előbb rosszul írtam, nem géndiagnosztikai központ, hanem magzati diagnosztikai központ. :) Elnézést!

k.a.t.i.c.a

Megvoltam elégedve a Praxissal, mi genetikai Uh-on voltunk a képeket inkább cdre irattuk és mivel regisztráltam itt a babaneten igy ez végül is ingyen volt. mert 1000ft értékű ha regisztrálsz. de csak 15perces volt a vizsgálat és ahogy olvasgatom a Genesisbe sokkal tovább lehet nézegetni a babót. Nekünk a következő 4D lesz az utolsó is mert többet nem megyünk, nem olcsó mozizás ez.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szia Julcsi!! :)

A múltkor olvastam, hogy lehet menni a szekszárdi kórházba szülőszoba látogatásra, meg hasonlókra, Ti tervezitek ezt a látogatást?? És ha igen kb. mikor? Csak azért, mert engem is érdekelne és akkor esetleg találkozhatnánk is, mivel a múlthéten sajnos lemaradtam a találkozóról.

k.a.t.i.c.a

Ja értem, akkor jó, ha végülis meg voltatok elégedve velük. :) Amúgy majdnem mindenki azt mnodja, hogy a Genesisben alaposabb a vizsgálat, és nagyobb élmény a mozi, mert ugye mindamellett, hogy meggyőződünk róla, hogy tényleg egészséges e a babánk, ez nagyban szól már arról is, hogy kicsit szórakozzunk, mozizzunk. És akkor már tényleg jó, ha nem csak az arcocskáját nézzük 10 percig, hanem mindent. :)

k.a.t.i.c.a

Mit szóltok, hogyha megjelöljük egymást az IWIW-en, már aki fennt van. Én létrehoztam Kismama csoportot.

Vélemény??

Ja, van egy meghívóm, ha valaki szeretné. Írjon e-mail címet.
Vendég

Beleki, ez jó ötlet. :) Julcsi is elkezdte már, ha jól tudom. Akkor csoport alapján keressünk, vagy azonosítók/név alapján?

k.a.t.i.c.a

csenge: még nem biztos, hogy tudok-e menni a tornára.

ez a spenótos csoda tényleg jól néz ki, na majd én is kipróbálom.
meg mindjárt meghallgatom szuszu zenéit.
lei

Sziasztok!
Ma megint itt vagyok. Nagyon jók a képek a találkozóról. Sajnálom, hogy vidékiek ennyire szét vagyunk szóratva mert nekünk is jó lett volna összehozni egy randit.
feluca
Mezőszemere

Mecsi, szerintem nem véletlenül csak 15 perc a vizsgálat, ha ennél tovább ultrahangoznak, az már veszélyes lehet a babára, mert nagyon felmelegíti a magzatvizet. Én inkább örülök egy rövidebb vizsgálatnak.
Pár embert már én is bejelöltem az iwiw-en, akit sikerült megtalálnom. Az én nevem ott van a mixemnél feltüntetve :-)

Csajok, nekem van egy olyan isteni aszaltszilvás-almás lepény receptem, hogy mind a tíz ujjatokat megnyaljátok utána. Legutóbb vendégségben voltunk és ilyet készítettem, ott is nagy sikere volt, az összes elfogyott. Ráadásul az emésztésnek is jót tesz a szilva miatt. Be is írom a másik topikba.

szuszu

Ha már ennyire sütiztek, akkor én is megosztok Veletek egy kis finomságot. :) Joghurtos fánk. Nagyon egyszerű és fincsi. Kb. fél óra alatt kész van. Beírom én is a receptek közé.

k.a.t.i.c.a

Látom nagyon beindultatok a sütéssel.
Ma voltam a védönőnél és minden rendben ment. Kicsit kilóilag vissza kell magamat fognom, mert majd csak ezután következik az igazi súlygyarapodás, de azt hiszem talán a több mozgás lenne az ideális.
Minden esetre a dokim megörvendeztetett azzal a hírrel, hogy nyugodtan járhatok úszni. Én amúgy is vizes vagyok így legalább nem kell visszafognom magamat ilyen téren.
Tök jó lenne elmenni a gyaloglásra, de ezen a hétvégén biztosan nem fogok. Szereplünk az aszonykórussal.
Én szombaton éreztem valami mocorgás félét és tegnap is. A védönő azt mondta, hogy ha mindennapossá válik akkor beírja a szombati időpontot, mert ő mindíg attól számolja az elsőt amikortól a kismama már minden nap érzi.
Barbi biztos tudna ebben tanácsot adni, meg akik már sokadik babájukat várják, hogy tényleg mit is kell érezni.
feluca
Mezőszemere

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?