Tike!
Óóóó, nekem az ilyenek miatt már nincs is lelkifurdim.
Ma szoptattam Andort, Botond ilyenkor mindig visszaél azzal, hogy "le vagyok kötve". Elkezd idegesítően sikítozni, párbeszéd:
- Kicsim, hagyd abba légyszi, nagyon rossz ezt hallgatni.
- Vááá, ijjjjááááá, voááááá.
- Botond, fejezd be légy szíves!
2 perc csönd
- Vááá, ijjjááá, víííííí
- Botond, szóltam, fejeeeezd be! Ha megint sikongatsz, mész büntibe!
- Nem mész büntibeeee!
- Akkor hagyd abba!
- Nem hagydabbbaaaaaa!
- Ne kiabálj velem, mert szájon váglak! (csak szófordulat volt.

Azt se tudja mit jelent.)
- Szájon váglak anya én!
Iszunyú komikusan tud veszekedni, de persze jött a bünti, aztán bocsánatkérés, és megbeszéltük, hogy ilyet nem szabad mondani, és senkit sem szabad bántani, és ő se akarjon megütni engem, mert mi sem bántjuk őt...stb.
De én csesztem el, már az első ellenkezésnél bünti kéne, nincs alkudozás. Csak béna vagyok, nem bírom.
Pocok!
Sportboltban voltam, de csak úszódresszek vannak.

Télen csak uszodába lehet járni, és csak dresszben, nem tudtad?!
Édi vagy, de kb. feleakkora a cicim, mint tiéd, és alsóm sincs.
De, megfelelési készerem van!

Illetve apa "belémverte".

Még a gyerekek előtt csak amiatt volt köztünk vita, ha retek volt itthon. Most már sokkal lazább, de nekem 10-ed annyi időm van! Mondjuk nem ezen vitáztunk tegnap, de ilyenkor már persze ezt is előkapja.

Lehet emiatt álmodtam ezt.
Éjszakáink már tűrhetőek, most csak 3x kelt.

Reggel meg 6-tól már fent volt, de most nem aludt vissza, mert 7 előtt bekakilt, és utána már kérte a kakót, mesét... De amúgy már eljátszik reggel magában. Sokszor fogalmam sincs mikor kel. Este viszont 7-kor már aludni akar.
40-es, hát igen gondoltam, hogy nagyobb, mert magasabb is vagy, meg cicisebb is.

Most pont az s-es, meg az m-es között vagyok, ciciben/hátban kéne az m-es, de bugyiban az s-es.

Pedig még mindig nagy a seggem.

De a bon prix-n a 94-es popo az s-es.

(De akkor is m-eset rendeltem volna, mert nem hiszek nekik.

)
Tegnap kerestem farmert és 36-osakat próbáltam.

Csak ami tetszett nem volt kicsiben. Ilyen sem volt még, hogy ez legyen a bajom.
Mondjuk én baromira nem látom magam vékonynak, inkább csak már nem vagyok dundi.

Sajnos feszes az nem vagyok, így nem úgy nézek ki, mint egy normál 54 kilós. Sztem többnek tűnök sajna.

Ezért sem vettem volna s-est.