Halihó
Basszus, kettőt kellett visszalapoznom hogy odaérjek, mikor még írtam valami értelmeset
Csak csapongani fogok az tuti, mert ezer dologról írtatok, nekem meg be van szűkülve az agyam
Pocok!
RobotX ügyben semmi előrelépés, köcsög extreme digitalt nem lehet elérni

Több e-mail, meg egész napos szervizhívogatás, csesznek reagálni
Az hogy Nimród fél a Pizsitől az teljesen normális. Minden gyerek fél tőle, aki nincs kutyákhoz szokva. Nimród meg Botond kutyás gyerek ezért nem paráznak tőle.
Csillagszórótól nem tudom miért rémült meg, mert amúgy piromán gyerek, minden tortán 5X kell elfújni a gyertyát a kedvéért
Ezt a mackós ágyat én is néztem anno, nekünk is Brendonos van. A többi bútora is ez a család?
Ezek a kombi kiságyak rohadt nagyok, nálatok ez elfér?
Én már eldöntöttem, hogy Zétény tavasszal kap rendes ágyat és nem még1 kiságyat veszek. Múltkor felraktam azt a bungalós ágyat, olyasmit szeretnék neki. Hogy lehessen benne kuckózni
Ülés
Tike!
Sajnálom, hogy ilyen köcsög a GLS

Nekünk még azt mondták a telefonba, hogy téged (a feladót) kártalanítanak
Kövileg kitalálunk valami más transzportot
Boo!
Átforduláshoz gratula
Mozi

Nem kapom be

Évi két mozi jut nekem, ez a második, és büszkén vállalom
Amúgy Anyu szülinapján megyünk mindig, mert anno őt is mindig moziba vittem a szülinapján, és ezt a hagyományt folytattuk a tesómmal. Mindig megnézzük a legcsöpögősebb karácsonyi nyálat. Ez most a Szilveszter éjjel volt, én nem ezt akartam megnézni, azóta is bánom, hogy nem a másikat sikerült. Ez nekem elég zsibbasztó volt. Szigorúan "egyszernézős". Azért a kiruccanás része jó volt.
Pocok!
Tök jó ötlet ez a lánc, én nagyon szeretem őket, és mikor Zétény abban a korban volt, akkor sajnáltam, hogy nem hordhatok semmit csak pici fülbevalót, meg gyűrűt. Nekem spec. nyakláncot is szakított ki a nyakamból, meg fülbevalót is a fülemből. Na ezután minimalizáltam az aktuálisan hordott ékszerparkomat
Hozzátáplálás

Én banánt sokkal később adtam. Nem a K vitamin tartalma miatt, hanem mert nekem a banán olyan műdolog, gázzal érlelt műgyümölcs. Attól függetlenül persze mikor kapott Zétény utána akkora sláger volt, hogy naponta betolt volna egy fürtöt
Boo :arrow: Almából sok féle van, savanykásabb meg édesebb fajták is. Meg ha picit megpárolod még édeskésebb lesz, úgy biztosan jobban bejönne Vencelnek
Libero

Nekünk egyfolytában azt hiszik hogy szobatiszta már Zétény, az összes téli gatyája úgy áll a liberon, mintha nem is lenne, jól átverünk mindenkit
Nálunk semmi előrelépés peluselhagyás-ügyben.
Évfordulókat mi sem tartunk meg sosem, ált. elfelejtjük, de ez a 10.-ik házassági évfordulónk volt (anyám, de gáz még leírni is...

), és egy vacsi erejéig megemlékeztünk eme nemes dátumról. Tavaly veletek voltam játszóházban ezen a napon. Kábé ennyire van eszemben, hogy ez most valamiféle "ünnep".
Itt nálunk egy olyan nagyonnagyon fullos étterem van, mióta megvan csak 1X voltunk, Zétény óta meg egyszer sem, de most az alkalom kiérdemelte. Ha egyszer lesz itt nálam mamatali (

) tuti ide viszlek titeket. Nagyon jó volt, az év kajáját ettem meg. Meg az uram is. Pedig nagy finnyadékok vagyunk
Dodi!
Zétény régóta csajozik, kicsikkel is (azokat csókolgatja), nagyokkal is, a férjem lányának van egy barátnője, hozzá mindig odasomfordál, és közli vele hogy SZÉP
Karácsonyi képeket még le sem töltöttem
Pocok!
Jujj, nagyon cukik vagytok

A tesósbuksis a legédesebb
Boxer

Nekem is az tetszik, de Zétény a fürdőgatya szárát is folyton felhúzza, így hagyományos alsógatyát vettem neki, halál boldog mikor felvesszük. Aztán meg jól belepisil
Szilveszter

Mi bulizunk, már ma is alapoztunk rá