Új privát üzeneted érkezett!

Nekem? :D :D :D :D :D
Oké, semmi. Jaj, erről jut eszembe, majdnem megszívattam az érettségizőket. Ültem bent angol érettségin mint felügyelő tanár, és csak a legutolsó vizsgafeladatnál lehetett kiosztani a szótárt nekik. Erre én kiosztottam a feladatlapot, leültem, bámultam ki a fejemből. Kérdezi az egyik fiú: - Tanárnő, a szótárt megkaphatjuk? Én: - A szótárt! Dehogyis! Nem szabad használni! Gúvadt a szemük, aztán mondtam, hogy ja, de, bocs stb. :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

Benó, egy telken mindig van munka, de megéri. Apuéknak is van szőlőjük és én szeretek oda kimenni. :) Bár én félek mindentől amitől Te nem! :D

Szerettünk volna elmenni Jordániába, megnézni a Holt-tengert. Nekem nagy vágyam Portugália, már gyerekkorom óta, pedig senki nem mesélt róla. És én szoktam foci eb-t és vb-t nézni és természetesen nekik szurkolok. De ezt se kérdezzétek miért! :D Szóval mindenképp látni szerettünk volna, egyikünk sem egy ilyen strandon fekvős típus! :)

Kép
szilzi

Húhúhúhú, laptető! Már rég volt! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Sziasztok...:)

Szép napot...:)
Jelentem saját gépről irok, hazakerült a szervizből végre!!!Ha elmondom mi volt a baja, azt hiszem mindenki nevetőgörcsöt fog kapni...:D
Amikor bekapcsoltuk, akkor nem indult, hanem egyből BIOS-ba lépett és nem reagált semmire, csak kattogott.
Ezért volt vinyócsere, tápegységcsere, stb...
Ma kiderült, hogy a kábel is jó hozzá...
A srác a homlokára csapott, na azt mondja mutat valamit.....
Elinditotta a gépet, és végre ott is kattogott...mondtuk hogy igen, ez a baj.
Erre közölte, hogy akkor vegyek úgy billentyüzetet, mert a DEL gombom van beragadva és ezért csinálja ezt!!!!!!
Hát nyert.:)
A gomb a helyén, nem látni, hogy be lenne ragadva, de ha megpiszkálom, akkor ismét megy a gép...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Benó nektek tök mindegy mert csak hétvégén értek rá!!!!!!!Ha azt mondom 20 tól aug 1ig akkor se kap Gy. szabit!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia, Tancsu!
Igazad van, Zsuzsi! De majd még beszélek a Gy.-val! Tudod, azt mondta, hogy a hétfő, kedd vagy a csüt., péntek még beleférne!
De jól összejöttünk! :D :D :D Gratula a géphez! Akkor végül is olcsón megúsztátok?

KépKép
benó

Már csak az Évi kellene, és mindenki itt lenne! :D

KépKép
benó

Tényleg hajlandóak lennétek elárulni mi történik a nászéjszakán?? :D :D

Én szégyenlősen nem mertem errőll ebben a topikban kérdezni :D :D

Kép
szilzi

Jó, oké, nem a strandon fekvés a lényeg, de néha az is jó, nem? Ez is, az is. És itthon merre mentek? Tudtok már valamit?

KépKép
benó

Szia Tancsu,
hogy erre nem jöttek rá! :D Na mindegy garanciális volt, ugye?

Milyen volt a torna?

Kép
szilzi

Nem képzeled, hogy ilyen intim dolgokról írunk egy nyilvános fórumban! :shock: :shock: :shock: :shock: Hát minek nézel te minket? :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez teljes meglepi! Bár én adtam az ötletet, mert Ők nem akartak pénzt adni.

Kép
szilzi

Szia Tancsú!!!!!!!
Na végre hogy rájöttek, tök mindegy mi volt a baja, hála nem nagy, végül is azért vannak hogy kitalálják????

Szilvi most akkor felvilágosítsunk vagy ne????????? :D Elmeséljük hogy készül a kisbaba, nem mintha mi tudnánk!!!!!!!!!Tancsu kivétel de erősit bennünket!

Kép
muzsuzska

Bocsánat!!!!!!! :D A Zsuzska ajánlotta fel!!!!! Nem, :oops: én nem :oops: :D :D :D :D :D

Kép
szilzi

Nekem fogalmam sincs, hogy készül a kisbaba. :cry: :cry: Nekem olyan hihetetlennek tűnik az egész. Ez most tényleg így van. Néztem ma a kolléganő hasát, aki 7 hónapos terhes (azt hiszem), és úgy csodálkoztam, hogy ebben egy gyerek van. Hogy a fenébe? :shock: :shock: :shock: :shock: És mindig attól félek, hogy ezt az érzést én sose fogom megtapasztalni. Mindig csak csoda marad. De legalább van telkünk! :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Na nekem aludnom kéne!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Fájjó szívvel elköszönök!!!!!!!!!!

Ja itt az alvégeken gyönyörűen süt a napocska!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Az ötleteket mindenképp várom és azt hittem sakkoznuk vagy kártyázunk, szülőkkel beszélgetünk, vagy talán veletek "kell" fórumoznom?? :D :D Kisbaba????? :D :D :D :D Atya ég! Mi vár rám?? :D :D

Kép
szilzi

Benó, igen az egy elég furi dolog, mikor más pociját nézegeti az ember lánya. :( Na de egy telek azért mégis csak telek :!: :!: :D

Kép
szilzi

Mi a nászéjszakán pl. anyuék nappalijában aludtunk, tele lett rizzsel az ágy meg a föld, meg minden, nagyon kényelmes volt, tudod, nekem volt közben néhány kontaktlencse is a szememben, nem vettem fel természetesen szexi cuccot meg ilyeneket, mert mi van, ha a többiek kimennek a fürdőszobába vagy valami? Nászéjszaka csak a nászúton volt. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Húúúú

Nem birok veletek lépést tartani....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hát akor marad meglepi a nászéjszaka, de lepődj is meg!!!!!! Csak nehogy eszedbe jussunk a sok hülyeséggel és a hasadat fogod fogni a röhögéstől!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Tancsu, örülök, hogy megoldódott a gép problémája. Akkor mostantól jobban telnek a napjaid. Tudsz fórumozniés böngészgetni is. :D

Kép
flóra 11

Jó pihenést Zsuzska, majd jövő héten "találkozunk"! Puszi Neked :D

Kép
szilzi

Így van, így kell hozzáállni. Van, akinek gyereke van, van, akinek telke. Minden nem lehet! :D :D :D :D Ez tényleg így van. Nem szabad telhetetlennek lennem. Majd lesz az is, csak várjam ki a végét. Ez olyan, mintha ettem volna 5 gombóc fagyit és utána rögtön sírnék a torta után.

KépKép
benó

A nászéjszakát be lehet pótolni....:D

Szilzi

Egy a lényeg, hidd el hogy a félszemű nem akar bántani és akkor semmi baj nem lesz...:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Szia, Zsuzsi! Vigyázzatok magatokra! :D

KépKép
benó

Pedig szerintem tuti eszembe fognak jutni ezek a mondatok :D Már sokszor előfordult velem :D

Kép
szilzi

Gyerünk, Flóra és Tancsu, húzzatok bele! :D

KépKép
benó

Zsuzska Jó pihit, várunk a jövőhéten is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kösz Tancsu, Neked hiszek, bár Te is még napokig szűz voltál az esküvő után! :D :D

Kép
szilzi

Hát Szilzi,babagyártásban tanácsot én sem tudok adni. Hogy is volt az régen,mikor a fiúk készültek? Ja, az már rég volt. Már szklerózisom is van azóta, tudod,meg más volt a divat. :D

Kép
flóra 11

Ne ránk gondolj a nászéjszakádon! Az már tényleg nagyon durva lenne! Úristen! Váltsunk témát: mikor jöttök hozzánk a telekre?

KépKép
benó

Flóra

Kérdezted a hosszú hétvégét.Nem a holnap lesz szabad, hanem a hétfő.Vasárnap és hétfőn lesz pünkösd, az lesz az ünnep és igy jön ki megint hosszú hétvége nekünk...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu én leszek az aki csak a jövő héten jön! :D Ezért ide nekem minden laptetőt! :D :D

Kép
szilzi

De lehet, hogy most ebben a hónapban összejött neked, nem, Flóra? Azt mondtad, a fiúk is elsőre sikerültek, és végül is ez az első olyan igazi hónap (na jó, a múltkorit leszámítva).

KépKép
benó

Elolvastam 3 oldalt, hogy sorban reagálok, de annyit irtok, hogy minden kiment a fejembőőőőőőől....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jó, átadom a laptetőt, főleg azért, mert menyasszony vagy! :D

KépKép
benó

Zsuzska,jó pihenést és kitartást a munkában.Pá.

Kép
flóra 11

Hehe, én a múltkor kb. 2 hétig olvastam 6 oldalt, nem bírtam behozni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Bocsi Szilzi, akkor neked legyen jó hétvégéd és siess hozzánk vissza...

Mondom hogy összekeverem a sok hozzászólást.-.....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Hú, de durva, nézzétek meg, 15:45-kor mind a négyen egyszerre írtunk! Váááááááááááááááááááááááááá! Ez boszorkányság!!!!!

KépKép
benó

Ja,értem,Tancsu. Persze,hiszen most lesz pünkösd. :D

Kép
flóra 11

Hozok kaját, addig olvassál, Tancsukám. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Tancsu én leszek hétvégén!!!!!!!!!!

Szilvi jó hétvégét!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vettem most hazafelé egy nadrágot (tavaszi fehér vászon) és egy nyári újjatlan felsőt....)
:)
Tiszta trendi kismami vagyok...:D:D:D

És a kettő együtt volt 3340.-

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra még tartozom a BK-val:

Géza megkapta az új taxit, Tildát elvitte magával, mert Ő vigasztalhatatlan a Pali miatt. Imre kiosztotta a Vandát, amiért belebeszélt a dolgaiba, Imi meg közölte Zsófival, hogy Ők tényleg csak barátok. Az Anyus haragszik a világra, főleg a gyerekeire, amiért mindent titkolnak és amiket tettek régebben... A Klaudia Patrikkal ebédel kettesben, Miklós lemondja az ebédet és Klaudia beveti minden báját. :evil: Nóra féltékeny.
Azt hiszem ennyi!

Kép
szilzi

Akkor most mind babások leszünk. Csiri bí, csiri bá. :D

Kép
flóra 11

Mi nem nagyon készülünk a hétvégén sehova.
A párom volt ma dokinál, csak kedden megy dolizni.
Addig édes kettesben lustizunk...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi,köszike. :D

Kép
flóra 11

Az jó lenne. :D
Én is vettem új ruhákat. Szép kismama lehetsz, Tancsu. :D :D :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság