Sziasztok!
Én ma jól beszívtam a sztrájkot. Azért reggel felkeletem 6 előtt jóval, hogy kibírjam éhgyomorra az utat, ami szokásosan olyan másfél óra szokott lenni. Vittem kis üvegcsét, mert azért ennyi ideig nem bírtam volna tartogatni.
Majd a 3 km-re lévő MO volt 1 óra. Amikor belértem a Budafoki úthoz és a Savoya Parkig csont be volt állva, feladtam a küzdelmet. Így lőttek a mai vizsgálatomnak. Tehát visszabumszliztam a melóhelyre, ahol rém kedvesen fogadták a hírt, miszerint holnap újabb próbálkozásra leszek kénytelen......
Ez az élmény+ koránkelés+ez az idegroncsoló front teljesen padlóra küldött.
Legszívesebben magamra borítanék egy meleg paplant, forró teát kortyolgatnék és végre kiadludnám magam.
És még 4 óra......
Közben azt hiszem dülőre jutottam a bababútorral és a babakocsival kapcsolatban is. Már csak meg kell küzdenem az igazamért otthon is.
Kissé borsos, de megéri.
Babakocsi: bergon, már annyiszor elkeveredtem tőle, de mindig ide lyukadok ki, ez nem véletlen.
Bútor: IKEA, antikolt tömörfa: LEKSVIK-szett. Egy pelenkázó, mellette egy magas vékonyka egyajtós, 3 polcos szekrény és az egész összekötve egy nagyon praktikus akasztós polccal. A honlapon csak a pelenázó van fenn( az egész összeállítás a katalógusban található), de együtt nagyon szép, sokáig kihúzza, átalakítható.....beleszerettem.
Zsófi, nagyon szépek az esküvői képek!!
Columbine, a védőnőnek is kell adni valamit?? Ez nekem teljesen új. majd megérdezem a kolléganőmet, hogy ő adott-e. Ugyanaz a védőnőnk, csak neki már közel 30 évesek a gyerekei.