Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok!

a biztatást, próbálkozok elég sokat kell feküdni mert ülve még nem a legjobb, mindig bedagad a sebenél egy helyen ha sokat vagyok fent.

Yuyu, a doki mondta, lehet sajna olyan hogy összenő vagy belenő a méhbe a méhlepény, de ugye én se nagyon értem nem vagyok doki!!!! egy a lényeg hogy nagyon rossz volt a méhlepényem is, állítólag szivacsos!!

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

A szuperpocakostalálkozós képek :) sok szeretettel:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
columbine

Szia Gabi!

Nagyon sajnálom, hogy így alakult és kívánom, hogy minél előbb meggyógyulj, testileg-lelkileg. Ide sok szeretettel várunk mindig!!!

Apróka, gratula a biztos mocorgásokhoz :) ! Majd a papírtekercses módszert magyarázd el, hogy kipróbálhassam, ugyan van itthon sztetoszkóp, de semmit nem hallunk vele. :) Hátha a gurigás megoldás bejön.

Binyek, átadom az uramnak az msn címet, ha hazaér végre, persze most is repül :) de szóltam neki, és azt mondja az amerikai barátja biztos, hogy tud majd segíteni a párodnak! Nagyon bátrak vagytok, de bátraké a szerencse :lol: :lol: :lol: :lol:

Szuszu, köszi a dvd-t ez már szuperül megy!!

Örülök, hogy ilyen jól összejött a tali, mindenképpen szervezünk még, ha már mindenki ráér napközben is, sokkal egyszerűbb lesz összehozni és persze nem kell bent ülni sehol, lehet jó nagyot piknikezni a szabadban :) és akik nem tudtak jönni, kötelező a részvétel!
:lol: :lol: :lol:

KépKép
columbine

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a találkozó. :D :D :D

Pénteken elmentem a Babyfun babadiszkontba a CSengery utcába.

Rengeteg minden van, egy férfié az üzlet és ő van ott. Nagyon pici, túl zsúfolt, de minden megtalálható. A pasi nagyon segaíítőkész és nagyon 'tapasztalt'. JA bármit ráír a számlára amit elfogad az egészségpénztár, mi vettünk ruhát is és pelenkát írt a számlára.

Küldök pár képet a szerzeményekről. Kép Ágynemű (paplan, párna, rácsvédő, baldachin 6990.- Kép Bodyk 570.-
Vendég

halihó!

nagyon klasszak a képek, de azért várom majd a teljes repertorát is! ;)

bár nem vág ide, de még korábban kértétek, hogy tegyek fel esetleg pár fotót magunkról és az esküvőről. hát a következő bejegyzésembe, akkor beapplikálok párat!

a mocorgással kapcsolatban! gratula mindenkinek, aki biztosan tudja már, hogy a baba az. és azt hiszem, hogy lassan én is belépek ezen szerencsések körébe! :):)

tegnap éjjel, amikor lefeküdtünk, 3x volt egymás után érdekes érzés a hasam alján, a harmadik próbálkozást már apa is érezte! biztos vagyok benne, hogy nem más történt a pocakomban, mint Beni baba apró rugdosódását éreztem, de nem bánom, már éppen itt volt az ideje, hogy bemutatkozzon nekünk ;)

jövő hétre mindenkinek nyugis hetet! én már vágom a centimet! :P

sophie27

Még egy.

Kép Együttes (rugi, sapi, hosszú body 2999.-) és ujjatlan body 470.-
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép

sophie27

Kép

sophie27

Sziasztok Kismamik!

Látom tényleg szupi lehetett a tali, jók a képek. Biztos furcsa volt a pincéreknek ennyi pocakost látni egy helyen.

GAbi!
Szőrnyű amin keresztül mentél, nem lehet könnyű még most sem. Jobbulást kívánok!

Beleki:
Hol van a Csengery utcában ez a babadiszkont melyik utcához közel, mert a neten nem találtam rá csak a csalogány utcában írja.

Zsófi:
Nagyon szép vagy a képeken!
Kedvet kaptam nézegetni a mi képeinket is :) :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Gabi jobbulást kívánok én is.

Lányok, ha esetleg valakit érdekel, épp most megy egy mixem a tilos rádión, mert vendégeskedtem, mint meghívott dj. Szóval utólag is meg lehet hallgatni (letöltés után) a számokat. Csak azért írom ide, mert ez egy igazi kismama szett, eleve a leendő kisfiamnak dedikáltam és ha megnézitek a linket, akkor láthatjátok, hogy a kép is kismamás :-)

http://blog.tilos.hu/roadmovie/

szuszu

Ági! Nagyon jók a képek:))

Zsófi! Egyszerűen gyönyörű, csodaszép vagy a képeken! Kár, hogy nem jöttél a talira, nagyon jól sikerült, na de majd a következőre:)

Binyek:) feltettem a sajtos-spenótos kosárka receptjét is, most lett kész, és nagyon finom!!!

lei,
Ne haragudj, de úgy néz ki, hogy nem tudok menni holnap jógázni, viszont Te menj, ha tudsz: Aranytíz Művelődési Ház, Arany János u. 10., ahogy belépsz az épületbe, jobbra le kell menni a lépcsőn és ott már megtalálod a többieket. 1/2 6-kor kezdődik.

sniky

Sziasztok!

GAby sajnálom! ((((((()))))))))

Lányok azért mert én nem írok akítvan még olvasgatlak benneteket valaki talán még emlékszik rám..

NAgyon jól néztek ki a képeken, és látszik milyen jól éreztétek magatokat!

Zsófi gyönyörű vagy! :lol:
Vendég

ja és a hiperszuper Pre Pérego babakocsi :lol:

Kép
Vendég

tehát Peg Pérego :oops:
Vendég

Hát ezzel a babakocsival biztos okozna az ember 1-2 tömegkarambolt! :lol: Mert elég látványos ahhoz,hogy mindenki megbámulja.... :wink:

Niki!Köszi a receptet!Alig vártam már,hogy ehessek és hízhassak! :lol:

Sose lesz már szerda!!!Ma már egész éjjel uh-n voltam! :lol: De a nemüket nem tudtam meg...
Tegnap szétverték a bébik a hasam alját!Nem tudom,hogy kerültek le a szeméremcsontom magasságába,de már azon gondolkodtam,hogy fejenállok,hogy visszacsússzanak...mivel ott lent nem nagyon vannak lágy részek,úgyhogy elég fájdalmas rugások kopogtak a csontjaimon! :( De estére visszataláltak a helyükre. :lol:

binyek

Sziasztok!

Szép és könnyű hetet mindenkinek!
Itt van annak a másik tornának a torrent linkje, amiről meséltem páratoknak a találkozón. Ez az a torna, amihez kell kicsi súlyzó meg fittball is. Nekem nagyon tetszik, főleg a lazítós részek jók.

http://www.mininova.org/tor/1196859

szuszu

Sziasztok lányok!!

Látom klasszul sikerült a találkozó. :) Sajnos most lemaradtam róla, de remélem lesz még máskor is alkalom. Ha van még képetek (és persze, ha publikus is) akkor szívesen megnézném. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Gabi, nagyon sajnálom, hogy így alakult, és drukkolok, hogy gyorsan felépülj!!!

Zsófi, nagyon szép voltál az esküvőn!!!

A találkozón nagyon jól éreztem magam! Örülök, hogy szemáélyesen is megismerhettelek benneteket! :lol: Megpróbálom a képeket betenni...

Kép

Dorka
dorkak

Sziasztok! Mindenkinek csak minden jót kívánok!

Gabi!
Nagyon sokat gondoltam rád! Sajnálom, hogy így alakult és ilyen dolgokon kellett átmenned/átmennetek. Nagyon sok erőt kívánok Neked és mihamarabbi szép és gondtalan babásodást!

Üdv: Anikó, a szeptemberiektől

Kép
Kép
konan

Sajnos nem skierült beillesztenem a képeket.

Szuszu, tudnál nekem segíteni? Átküldeném az e-mail címedre. Neked biztos megy... :oops:

Köszi....

Kép

Dorka
dorkak

Zsófi, csak úgy ragyogtál az esküvődön :D

Ági, köszi, hogy felraktad a képeket!

Ez a babakocsi nekem is tetszik, mondjuk nem tudom mennyire praktikus vajon??

Szuszu, még egyszer hálás köszönet a cd-ért! A hétvége elég rohanós volt, meg a kicsi fiam sem volt túl jól (lehet, hogy a csokitorta nem volt friss???) még épp csak az elejébe néztem bele, de tetszik.

Este megyünk UH-ra, majdnem el is felejtettem :lol: pedig a múlt héten még sokszor eszembe jutott.
Vendég

Dorka, felteszem, ha átdobod: agnes.porpaczi@gmail.com.

KépKép
columbine

Szuszu, ez nagyon klassz kis lazulós mix. ;)

k.a.t.i.c.a

boniko! Ez aztán a futurisztikus babakocsi!! :D

Tök jók lettek a képek, köszi Ági, hogy felpakolásztad őket!

Zsófi! Tényleg nagyon szépek voltatok, és szerintem elképesztő, mennyire összeilletek a férjeddel. Legalábbis külsőre! :lol: Legyetek boldogok!

Gabi! Pihenj sokat, és ha ülni mégnem bírsz, ne erőltesd! Majd eljön annak is az ideje...

Én most keveredtem haza a városból. Elképesztő mi volt bent reggel, de most már egész türhetően járhatóak az utak...

Már megint nincskedvem dolgozni. Jaj. Pedig múlt héten olyan jól pörögtem. Aztán úgy látszik a 7végi lazítástól vérszemet kaptam a pihengetésre :P :lol:

panna1

Köszi Ági a segítséget! Átküldtem a képeket. Remélem, rendben megkaptad őket...

Kép

Dorka
dorkak

Sziasztok!
Hazaértem a cukorterhelésesről...
Rosszabbra számítottam, bár a kellemestől is messze volt. Reggel egy üveg pisivel és egy üveg facsart citromlével indultunk neki. A kismamákat előre vették, a nyugdíjasok puffogása ellenére is :)
Nagyon gyorsan ment minden, levették a reggeli vért, bemutattak a teásbögrémnek, és magamra hagytak :)
Kb 4-5 dl volt benne, és a citromlével együtt nem is volt annyira szörnyű, mint ahogy híresztelik, bár az utolsó néhány korty már nehezen ment, azért viszonylag hamar legyűrtem, aztán el is engedtek. Hazafelé az autóban már nem voltam annyira büszke magamra, mert voltak pillanatok, amikor azt hittem vissza jön az egész, pedig sosem voltam hányós, de ez csak kb. negyed óráig tartott. 2 óra múlva kellett visszamenni az újabb vérvételre, ismét előre vették a kismamákat, újabb jó pont nálam, és újabb reklamáló nyugdíjasok :( Pedig egyszer biztos ők is voltak kismamák....
Gyors pisi, és újra vérvétel, aztán jöhettünk haza.
Szóval szerencsére nagyon kevés időt kellett a kórházban tölteni, nagyon gyorsan ment az egész, és egy hét múlva jön meg az eredmény.
Szerintem el lehet viselni a dolgot, ne izguljatok!

Kellemes hetet mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Dorka képei, ha nem haragszol, kicsit feljavítottam, mert eléggé sötétek voltak, de semmi mást nem változtattam :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
columbine

Köszi Ági a segítséget!!! Nem szoktam ennyire béna lenni :lol:

Kép

Dorka
dorkak

Sziasztok Lányok! Köszi a képeket, nagyon jók lettek :-)

Zsófi, tényleg nagyon szépek vagytok az esküvős képeken :-D

Csenge, szombaton én sem éreztem jól magam, de a fáradtságra, meg az allergiámra fogtam. De most hogy mondod, lehet hogy a csokitortával is volt valami gond. Pedig nagyon fincsi volt...

Sziszka, én azért félek, a cukorterhelésestől, hogy rosszul leszek éhgyomorra attól a löttytől.

Szuszu, én is letöltöttem a mixedet, csak még nem volt időm meghallgatni ;-)

yuyu79

Dorka, nagyon szívesen, át kell méretezni őket, mert hatalmas nagyok voltak, de ha valakinek nincs hozzá PhotoShop-ja, megcsinálom, csak dobja a mailemre!

Szuszu, nagyon jók a zenék, azt hallgattam ma egész délelőtt :) köszi :)

KépKép
columbine

Sziasztok!

Én is nagyon élveztem a találkozót!! Jók voltunk együtt!! :)
A többi képet is nagyon várom, de persze ági képei is jók!

Gabi! Sajnálom amin keresztülmentél, szörnyű lehetett a műtét....pihenj sokat és kitartás!!

Felrakom a szuszunak és a többieknek ígért támogatásokról szóló doksikat.

1207561611.7469.doc

1207561633.3952.doc
1207561657.7501.doc
1207561675.355.doc
1207561716.5071.doc
1207561730.9126.doc
lei

Örülök, hoyg tetszik a kocsi :lol:

ja és én hosszú keresgélés után tanácsok hatásásra jutottam el ehhez a kocsihoz! könnyűű ülőrész vázzal 8 kg , félkézzel öszecsukható, előre hátra fordítható a tolókar, hosszabítható és strapabíró :ismerősöméknél már a 3. gyereket szolgálja!tudom kicsit dága, de tényleg jó .. ja és majdnem vizszintesig dönthető lehet mózest csatlakoztatni, meg hordozót
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

a másik favorit és ez is kb 9 kg , csak anynira új, hoyg nincsenelk tapasztalatok...

http://gportal.hu/picview.php?prt=68278 ... 2278097d9d

bocs, hogy offoltam
Vendég

Szuperek a képek :)

Köszönjük, hogy megosztottátok velünk!

<
sziszka78
Tolna

Szörnyű, hogy ma milyen nyomott az idő, hogy bírjátok?

Holnap jön hozzánk a védőnő és nem tudom, hogy adja e neki pénzt, és mennyit? Úgy látom olyan fajta, aki hajt rá. Mit tegyek, annyira kínos ez...

KépKép
columbine

Lei, köszi a doksikat és hogy dolgoztál helyettünk.

Képzeljétek most volt itt egy kolléganőm, akinek kilenc hónapos a kisfia és egy peg perego pliko 3 babakocsival jöttek. Agyba-főbe dicsérte, hogy mennyire jó és mennyire meg van vele elégedve. Látszott, hogy a gyerek is imádja. Én is jól megfogdostam (a kocsit és a gyereket is :oops: ) és nekem is tetszik nagyon. Ha majd az örökölt fekvős kocsit kinövi a fiam, akkor lehet, hogy én is benevezek egy ilyenre.

szuszu

Első ruhadarabunk (az apai nagyszülőktől): :D

Kép

Bocsi, de meg kellett mutatnom. :)

k.a.t.i.c.a

Lányok, egy kérdés:

Praxis vagy Genesis??? Mostmár lassan döntenünk kellene, de még nem sikerült, összességében melyik a jobb? Sokat írtatok erről, de teljesen össszekevertem már az infokat. :( A Genesisben tart tovább a vizsgálat, és nem csak a baba arcocskájára koncentrálnak, ugye ezt írtátok??

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Én ma jól beszívtam a sztrájkot. Azért reggel felkeletem 6 előtt jóval, hogy kibírjam éhgyomorra az utat, ami szokásosan olyan másfél óra szokott lenni. Vittem kis üvegcsét, mert azért ennyi ideig nem bírtam volna tartogatni.
Majd a 3 km-re lévő MO volt 1 óra. Amikor belértem a Budafoki úthoz és a Savoya Parkig csont be volt állva, feladtam a küzdelmet. Így lőttek a mai vizsgálatomnak. Tehát visszabumszliztam a melóhelyre, ahol rém kedvesen fogadták a hírt, miszerint holnap újabb próbálkozásra leszek kénytelen......
Ez az élmény+ koránkelés+ez az idegroncsoló front teljesen padlóra küldött.
Legszívesebben magamra borítanék egy meleg paplant, forró teát kortyolgatnék és végre kiadludnám magam.
És még 4 óra......

Közben azt hiszem dülőre jutottam a bababútorral és a babakocsival kapcsolatban is. Már csak meg kell küzdenem az igazamért otthon is. :-) Kissé borsos, de megéri.
Babakocsi: bergon, már annyiszor elkeveredtem tőle, de mindig ide lyukadok ki, ez nem véletlen.
Bútor: IKEA, antikolt tömörfa: LEKSVIK-szett. Egy pelenkázó, mellette egy magas vékonyka egyajtós, 3 polcos szekrény és az egész összekötve egy nagyon praktikus akasztós polccal. A honlapon csak a pelenázó van fenn( az egész összeállítás a katalógusban található), de együtt nagyon szép, sokáig kihúzza, átalakítható.....beleszerettem.

Zsófi, nagyon szépek az esküvői képek!!

Columbine, a védőnőnek is kell adni valamit?? Ez nekem teljesen új. majd megérdezem a kolléganőmet, hogy ő adott-e. Ugyanaz a védőnőnk, csak neki már közel 30 évesek a gyerekei.
:)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

szuszu :lol:
Vendég

Katica, hadd zavarjalak össze :D . Én a Magzati Diagnosztikai Központban voltam 4D-s ultrahangon még az integrált teszt keretében a 12. héten. Szuper a felszerelésük (állítólag hazánkban ez a legjobb gép). A doki, aki csinálta nagyon profi volt. Ő egyébként szülész-nőgyógyász (Dr. Timmermann Gábor - http://www.timmermann.hu/ ).

Itt a weboldaluk: http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index_a.php?akt=5

Mostanában tervezem, hogy elmegyünk mégegyszer.

szuszu

Köszi Apróka, én nagyon tanácstalan vagyok! Kíváncsi vagyok mit mond a kolléganőd. Az a baj, hogy nekem nagyon úgy tűnt a nő, mint aki szereti, ha meglepik egy kis borítékkal. Sőt, azt is mondta, hogy ő úgy szereti az ajándékozást... gondolom enyhe célzásnak szánta, hogy örülne, ha nem üres kézzel távozna. Bosszant a dolog, mert ugye ha megszületik a baba, nagyon gyakran kell jönnie. Nem hinném, hogy hetente rá tudnék szánni pár ezret erre. És igazából nem is mondhatnám, hogy nagyon hasznos, tőletek sokkal több infot kapok! Szóval kínos és bosszantó a dolog.

KépKép
columbine

Katica, én is a Magzati Diagnosztikai Központban voltam, de én genetikai UH-n. Oda hívott az orvosom, ott is szokott rendelni (dr Belics Zorán). Én is meg voltam elégedve. Remélem, hamarosan újra mehetek.

Ági, én nem gondolnám, hogy adni kellene a védőnőnek, és én még ilyenről nem is hallottam. Én biztos nem fogok adni, mert sokszor hülyeségeket is mond (a barátnőm is hozzá ment 2 lakalommal, de szerencséjére elköltözött..). Nem Te választottad, és nem azért jársz hozzám, mert oda szerettél volna menni, hanem, mert kötelező, és hozzá tartozol... De ez csak az én véleményem..

Kép

Dorka
dorkak

Dorka, köszi a véleményt, nekem jól jön, mert totál tanácstalan vagyok, nem tudom mi lenne a legjobb. Mindenki véleménye érdekel. :)

KépKép
columbine

Ági, szerintem se adj pénzt. Nekik ez a foglalkozásuk, ezért kapják a fizetésüket, különben sem "tett még le az asztalra semmit". Meg az teljesen más lenne, ha nagyon meg vagy elégedve vele és veszel neki egy könyvet vagy egy csokit, mert te szeretnéd megajándékozni, mint hogy célozgat rá, hogy kéne adni valamit.
Az unokanővérem védőnő (ráadásul nagyon jó) és ő sosem csinálna ilyet.

szuszu

Szuszu, Dorka köszi a tippeket, megnézem ezt az oldalt is, aztán lehet hogy mi is emellett döntünk. :)

Ági, szerintem ne adj a védőnőnek pénzt, én sem hallottam még ilyenről. Ha annyira szereti a meglepetést, meg az ajándékozást kínáld meg egy kindertojással. :D na jó ez csak diliskedés! De szerintem tényleg na adj pénzt neki.

k.a.t.i.c.a

Ági! ne adj pénzt neki semmi esetre se. Maximum, ha már megszületett a baba, akkor lehet mondjuk egy ajándékkosarat, vagy valami más ajándékot adni. Legalábbis én így terveztem, meg egy barátnőm is így csinálta. De persze ehhez tényleg az kell, hogy a védőnő szimpi legyen neked. Ha nem az, akkor egyáltalán nem kell neki adni semmit.
lei

szuszu: nincs mit, úgyis kellett nekem is :) Én nem tudom letölteni a zenét, de még próbálkozom.

niki: kár, hogy nem tudsz jönni jógára....így nincs is kedvem menni. pedig jó lenne már a mozgás, de így persze nem olyan jó egyedül odamenni :( na még meglátom fél ötig hogy döntök :?:
lei

k.a.t.i.c.a

Lei,
jobb klikk a 'letöltés / download' linkre és 'save target as' vagy 'cél mentése másként'.

szuszu

Köszönöm csajok, megkönnyítettétek a dolgot, főzök neki egy teát ha jön és kap valami sütit, hogy meglegyen az ajándék :), aztán ha meglesz a baba és jól teljesít, kap majd valamit.

De elegem van ebből a hálapénzes dologból...

Szuszu, istenit jógáztam, nagy puszi érte, nagyon jót tettél velem! Köszönöm még 1x!! A tornát is leszedem, olyan jól esik mozogni a sok gép előtt ülés után.

KépKép
columbine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?