Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!

Ugy áldjon meg Isten neved napján,
Hogy beérhesd vele minden órán.
Legyen élted mint a virágos fa:
Remény s öröm virágozzék rajta.
Mely sok szívnek keserű gyötrelem,
Legyen neked édes a szerelem.
Igaz legyen, s mindig hű, szeretőd,
Ki jobban szeressen, mint te szereted őt.
Bánat ha ér, legyen az rövid éj,
S utána hosszú boldog nap a kéj.
S bárhova visz tőlünk a szerencse,
Lépésidet emlékünk kövesse.
S rokon érzet tartson köztünk hidat:
Te se felejtsd távol barátidat.

Kép
kimma

Sziasztok lányzók!!!

Hát már megint alig bírtam ide vánszorogni a géphez, annyire le vagyok fáradva estére... :cry: Lehet inkább elmegyek egy bányába dolgozni, mert ott nem fáradnék úgy el, mint itt, merthogy itt az agyamat kell használni...és az nagyon nehezemre esik!!! :lol:
6 órakor már majdnem elmentem lefeküdni, de ez már tényleg túlzás lenne...

Wruska-nagyon megy a drukk!!! A halvány csík is csík...nekem mindig ilyen sikerál elsőre!!! Úgyhogy nagyon reménykedem!!! :lol: (ja lehet már el is utaztál, mire írok :cry: , de bizti jó lesz és várom a képeket!!! :D )

Hajni-havazááás??? Szép, akkor arrafelé is igen szép idő van...meg itt is! Fogalmam sincs hogy állok ciklusilag, hogy őszinte legyek, most nem akarok foglalkozni vele...szóval fel van írva a naptáramba mikor volt az uccsó mensi, de fejből nem tudom. Nem is akarom tudni mikor van pé és mikor kell(nemkell) megjönnie...
Most spontánkodok... :lol: Te hogy állsz??? Jajj nem ma vagy dokinál??? Beszámoló???

Henka-hát téged is "látni"??? :lol: Hogy van a vérnyomid??? Mit mondanak a dokik??? Azt hogy csak nyáron lehet majd próbálkozni?? Vagy ezt magadtól találtad ki??? Na jó sokat kérdeztem!! :lol: Ééés persze hogy lesz még kisbabád!!!!!! :lol:

Baba-én is barnázok, és a doki látatlanban azt mondta, hogy biztos van valami hormonális gázom, de végülis a vérvételek nem mutattak ki semmit...Remélem neked sem lesz, de jobb ha elmegy az ember, akkor legalább megnyugszik! :wink: Remélem mielőbb jó hírrel jössz majd!!!

Annus-Lehet többször is peteérés egy hónapban!!! Pl. ikrek... :lol:
De én örömmel olvastam, hogy egy orgazmus is kiválthat akár egy rendkívüli peteérést!!! :lol: :lol: :lol:

Eperke-tutira pé-d van, tessék jókat
akciózni!!! :lol:

Merszi-ugye már jobb a kedved?? Itt a szépidő mindjárt!!! :lol: Férjecskédet nem fárasztottad le nagyon, most hogy ágyban fekvő??? :lol:
Vendég

Jaajjj!!! Hajni névnap van ma??? :shock:
Én olyan kuka vagyok, hogy sose nézem a naptárt!!!
Akkor nagyon boldog névnapot kívánok Hajni!!!! :lol:

Még jó hogy itt vagy nekünk Kimma!!! :lol: Olyan szépet írtál!!!
Vendég

hmmm,hát ha az orgazmus is csinálhat rendkívüli pét,akkor nem csodálnám ha 2szer lenne....bár ennyi erővel lehetne 50 is :wink:
Ha a tegnapot nézem....akkor máris növelhetem a pék számát.Milyen jó lenne ha minden orgazmusnál lenne egy jó kis peteérése az embernek...bizti nem lenne gond a népesség csökkenéssel!!! :wink: :lol:

annus11

Annus-látom te is ilyen kis rosszaság vagy, mint én!!! :lol: :lol: :lol: 50 pé??? Ez még nekem is sok!!! :lol: Na mondjuk egy hosszabb ciklus alatt... :lol:
Vendég

Annus, Wruska - koszi szepen :lol: Itt nem unneplik a nevnapokat, de a paromtol azert kaptam ajandekot. :wink:

Voltam ma dokinal is. A jo hir, hogy teherbe esessel kapcsolatban semmi bajom nincs, minden rendben van. A rossz hir az, hogy van egy genetikai problemam, amitol valoszinubb, hogy nalam a terhesseg vetelessel vegzodik. Tok ari volt a dokino, nagyon birtam a no-nonsense stilusat. Gyogyszert nem adott semmit, azt mondta eloszor is most az a feladatom, hogy teherbe essek es annak elvileg semmi akadalya. Ha az sikerul egybol hivjam fel oket, mert valoszinuleg minden nap szuriznom kell majd magam a terhesseg vegeig es a 12. hetig ket hetente UH. A szurinak nem orulok, viszont igy legalabb majd surubben latom juniort, mert egyebkent itt csak harom UH van a kilenc honap alatt. Ez van.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!!!!

Akkor a véralvadással van gondod ugye??? Ez tulajdonképpen nem egy komoly probléma már manapság!!! Már amennyit én tudok róla! Azt tudom, hogy itt a babaneten is olvastam kismamákat, akik mindennap szúrták magukat, és minden rendben volt!!!

Most az a feladatod, hogy gyorsan teherbe ess, és nagyon-nagyon figyelj magadra!!!

Végülis ez nem egy olyan rossz hír, mert ugye teherbe tudsz esni, és tényleg jó lesz a rosszban, hogy jobban oda figyelnek majd rátok!!! Úgyhogy nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!
Vendég

Uh,Hajni!
Ez nem semmi!!!! :shock:
Az tök jó h 2 hetente láthatod,hát a szuri....de legalább kiderült!!!Így tuti h minden rendben lesz a babával,már csak össze kell hoznotok!!!

Zsibima!
Hát nem panaszkodom :lol: Alapból túlfűtött vagyok! :oops: Tegnapra visszagondolva nem is számoltam 3-4 után(ezt is csak utána tudatosítottam magamban :wink: )

annus11

Koszi mindenkinek - csak most lattam :)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Ha még vki akarna írni 19:13 kor annak szólok h elkésett! :lol:

annus11

zsibi

Kitartást a melóhoz! :wink: Nekem már tegnap se volt barna, meg ma se. :roll: Fura! Kivi leszek mostmár hogy mi van! Szombaton tesztelek! :roll:
Vendég

Annus-fiatalság bolondság!!! :lol: :lol: :lol:
Majd 10 év múlva beszélgetünk... :lol: (márminthogy 10 év házasság után... :lol: )
De csak az irigység beszél belőlem!!! :lol:
Vendég

Baba-köszi!!! Kitartok egyenlőre... :cry: Hát remélem nem szúr ki velem a babám, és hamar jön, mert nem akarok sokáig dolgozni itt!!! :lol:
Várom a tesztet!!! :lol:

Annus- én a 19:19-re hajtok! :lol:
Vendég

Baba!

Kár h nincs több lh teszted,akkor okosabb lehetnél már ma is!Szombaton kéne megjönnie?Mert akkoregy hiper érzékeny teszt már megmutatná.De türelmes vagyok :lol: Jó lesz nekem szombato is a + teszt,aztán ha Wruska megjön tőle is + tesztet várok! :wink:

Zsibima!
Hát erre most mit mondjak 8)

annus11

Annus - hat ez tenyleg jo volt. :lol: De itt a 19.13 meg csak 18.13 :wink:

Zsibima - igen azt mondtak, hogy a szurik valoszinuleg segitenek, de ezen a teruleten nem vegeztek meg eleg kutatast, hogy bizonyitott legyen. A szurik arra jok, hogy csokkentik a veralvadast, tehat majd arra is vigyaznom kell, hogy ne vagjam meg magam tul gyakran a konyhaban stb. De most valahogy megnyugodtam, legalabb tudom, hogy mi van.
A doki azt is mondta, hogy evente ketszer teherbe esni teljesen normalis, ez is arra utal, hogy ott nincs gond. Ja es a parom kulon rakerdezett, hogy nala rendben talaltak-e mindent es igen, szoval o is megnyugodott. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni-nagyon örülök, hogy megnyugodtál!!! Tényleg nagyon szuper, hogy 1 év alatt kétszer is sikerült a teherbe esés, ez már tényleg nyugalomra ad okot. Mert a legrosszabb szerintem az, ha itt van a probléma. És mivel most már tudod mi a baj, tudsz jobban figyelni!!!
Késeket, ollókat elrakni!!! :lol:

Keress itt babaneten hasonló cipőben járó kismamákat, talán ők tudnak neked pár jó dolgot mondani!!!

És most már mindent bele!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Hali!

Annus:Köszi hogy betettél a tábliba!!

Zsibima:Hát igen én szeretném ha csak nyáron próbálkoznánk,mert épp ma beszéltem a doktornővel /belgyógyásszal/,Kedden megyek hozzá,gyógyszer átállításra.
Mert ez mellett amit most szedek nem lehetnék terhes,ártana a babának.Remélem már van olyan jó a vérnyomim hogy írhat újat!!!

Meghát még most is ugyanolyan jól érzem magamat a munkahelyen mint januárban.Nagyon jó a csapat!!!!!
De nem tettem le a babavállalásról.Mint írtam érdekes lenne a sógornőmmel egyszerre terhesnek lenni.Képzeljétek egymás mellet lakunk Anyuékkal,Öcsémék pedig az emeleten laknak náluk.
Nem vagyunk messze egymástól. :lol:

KépKép
henka76

Hajni!

Azt nem mondták h szülésnél mire kell számítanod?Lehet h csak császárral engedik?

annus11

Henka!
Szivesen!
Huuu,akkor az pláne jó lenne ha egyszerre babázhatnátok!!!!Az olyan jópofa,szeretem a nagy családot!

annus11

Zsibima - ja most nyugi vagyok, de ha sikerul bebabasodnom lesz itt meg para. Igen, gondoltam en is ra, hogy szetnezek hatha van ilyen topic is.

Annus - nem arrol egyaltalan nem is beszeltunk. Probalok nem elore gondolkozni, mert abbol csak aggodas lenne es annak nem sok ertelme lenne szerintem.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni !
Az igaz,idővel ezt is megtudod,addig meg azon járjon az agyad h minnél több sex :wink: Hogy közben baba lesz,azzal ne is foglalkozz! :wink:

annus11

Hajni-asszem erre a topikra különösen igaz, hogy ha teherbe esünk akkor PARA EZERREL!!! De már csak azért is sikerülnie kell mindannyiunknak! A sok rossz után már nagyon kijár nekünk egy izgága, vörös, üvöltő csomag!!!
És ha majd parázol, akkor itt leszünk mi, és vígasztalgatunk!!! :wink:

Henka-irigyellek a meló miatt!!! Ha én egygy kicsit jól érezném magam a munkahelyen, akkor lenne kedvem legalább reggel felkelni!
Így legalább tényleg nyugodtan várhatod a nyarat, és a babásodást! És biztos jó lenne együtt babáznotok a sógornőddel!! (na erre képzeld nekem is lehet esélyem...öcsém barátnője 18 éves és gyereket akar(nak)! :D Csak mi nem lakunk közel egymáshoz!)

Na csajok én elrakom magam...hátha holnap szép napsütés lesz, és lesz egy kis kedvem melózni... :wink:
Vendég

egygy=egy :lol: Na már tényleg cserben hagy ez a kis agyam...
Vendég

Sziasztok

Hajni
Kép

[quote] írta:ja most nyugi vagyok, de ha sikerul bebabasodnom lesz itt meg para.

Biztosan így lesz!De ez normális!
Erről könyvet írhatnék! :roll:
Én amúgy is mindentől parázok,Zsibimával már egyszer erről írtunk egymásnak!
De mi azért vagyunk,h megnyugtassunk! :lol:
Vendég

Kimma - nagyon szepen koszonom a verset :!: :D

Alziza - koszi szepen a kepet. :D

Egyebkent nem vagyok egy parazos tipus, de nehez lesz ugy hozzaindulni a kovetkezohoz, hogy tudom a genjeim miatt a normalisnal nagyobb a valoszinusege, hogy nem marad meg a baba... Foleg, hogy ez nem hormonproblema, amit helyre lehet hozni, mert ugye a genjeim azok nem valtoznak.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni így utólag én is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Én talán meg tudlak kicsit nyugtatni, mert nekem ugyanilyen genetikai rendellenességem van, mint neked. Mivel a terhesség egy rizikófaktor - a hormonális hatások miatt, ami növeli a vérrög kialakulásának valószínüségét, ezért terhesség esetén ezt meg kell előzni. Én is naponta kétszer adtam magamnak szurit, ami bár nem kellemes, de meg lehet szokni. Ez olyan anyag (heparin), ami nem kerül be a méhlepénybe, tehát a babánál nem okoz semilyen problémát.
Nem befolyásolja a szülést, tehát nem ezen fog múlni, hogy természetes szülés lesz, vagy császármetszés.
A terhesség során egy kicsit komolyabb odafigyelést igényel az orvostól, ez tulajdonképpen havi vérképellenőrzést igényel, így folyamatosan tudják figyelni a véralvadás szintjét. Ha úgy vesszük, akkor ez még pozitív is, hiszen a vérképből sokminden más is látszik, így nagyobb biztonságban lehetünk.
tücsökbogár

Sziasztok!

Itt aztán zajlik az élet! Örülök, hogy többen is vagytok végre akiknek lehet a pozitív tesztért drukkolni! Alziza babaesője meghozza a hatását!!

Hajni, jó hogy végre megtalálták a problémát. Így most hajrá, a feladat dava van :lol: Kívánom, hogy minél előbb hívnod kelljen a doktornődet a szuriért sorakozva!! Egyébként én még mindig szedem az Aspirin100-at, annak is van valami hasonló hatása!
nem veszélyes, mert a 100-as gyerekeknek való adag, a terhesség megtartásában viszont segít.

Ja, és NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK így utólag is!!

Zsibima, lehet, hogy írtad, de nem emlékszem rá. Mi a baj a melóval? Egyszerűen csak szokatlan még, vagy van valami más oka, hogy nem szereted? Te most szeded a Clostyt? Nálam az egy ciklus után hozta az eredményt anno.. Akárhogy is van az a melódolog, neked is mielőbbi babásodást kívánok!

Annus, Baba, szintén kiváncsian várom a híreket :D

Én sajnos nem vagyok még mindig 100-as. Tegnapelőtt este fél 11-kor mentünk a nőgyógyi ambulanciára. Egész nap hánytam, és olyan fejgörcsöm volt, hogy nem bírtam fent lenni, estére csak bőgtem. Kaptam hányáscsillapítót, fájdalomcsillapítót (napközben azt szépen kihánytam, hiába vettem be), kólázást és ropizást ajánlott a doki. Csak azért engedett haza, mert a kiszáradás még nem volt olyan mértékű, nem volt még aceton a vizeletben.. Ma kicsit magamhoz térni..

Rönééé

Kép
röné

Tücsökbogár!

Na,ez így sokkal jobban hangzik!Én nagyon megnyugodtam,pedig nem is rólam van szó!Ez bizti igaz h többet figyelnek majd rá,főleg odakinn,ahol az elején nem is szokták nagyon nézegetni a gyerkőcöt!!

Igaz h nem hormonprobléma,amit helyre lehetne hozni,de ez ellen meg ott a szori!Egy esetleges hormonproblémát beállítani,na az se egyszerű!És addig próbálkozni se lehet!

A parázás....hát sajnos ez velünk marad örökre :wink:

annus11

Röné!
Jajajajaj.Pihenj nagyon sokat!!!!!Lassan csak elmúlik ez a hányós időszak....úgy látszik h neked tovább tart egy kicsit! :?
Köszönjük a jókívánságokat,igyekszünk! :wink:

annus11

Sziasztok Csajszik,

Annus: Es parod birja meg az iramot, nincs ellenvetese?
Nekem a parom kicsit furcsan nezett, mikor egy nap 3szor is akartam... De azert beadte a derekat :lol: Remelem sikerrel is jarunk

Baba: Varjuk a teszteredmenyt, remelem meg lesz a 2 csik!!! Drukkolok!!!
Tenyleg jo lenne ha Wruskaval egyszerre lennetek terhesek!

Rone,
Hat akkor jobbulast kivanok neked, kivanom hogy minel elobb tullegyel ezen az idoszakon

Zsibima,
Majd csak jobb lesz a munka, vagy mindig ilyen faraszto?
Nalunk most nagy a hajtas, mert negyedev vege van, ejjel 1-ig dolgoztam tegnap es ma mar fel 7-kor keltem. De mar csak ket nap van hatra. Mellette meg szorgalmasan akciozunk, bar a tegnap este kimaradt! :cry:

Hajnski,
Ennek orulok, hogy kideritettek mi a baj. Akkor most egyenlore nincs mar teendo, mint teherbe esni, Jo lenne ha ez ugy menne mint a karikacsapas, nem igaz?

Mindenkinek kitartast kivanok ehhez a szomoru pentekhez! Szornyu az ido!

Kép
eperke25

Eperke!
Nálunk gyönyörű az idő itt Szombathelyen. Ezerrel süt a nap, küldök belőle nektek is!!!!
Mindenkinek szép napot és hétvégét kívánok!

Zsibima!
Hétvégén tessék pihenni is!!!
tücsökbogár

Voltunk UH-n és végre kiderült hogy kis nunisunk lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ennek örömére már vettem tegnap két kis édi ruhácskát :P
Egész este nézegettem őket és beleképzeltem a kis Emcikét :wink:
valószínű tetszettek neki mert egész este fickándozott nagyokat :lol:

Wruska mikor jön vissza?
Már annyira izgulok érte!++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kimma

Sziasztok!

Kimma!Nagyon nagy gratula a kislányhoz!!!!Bizti igazi ksi csajszi lesz,ha már most ennyire érdeklődik a ruhák iránt :wink:

Eperke!
Helyes,akciózzatok csak.Nálunk bírja az iramot az uram,annak ellenére h hajnali 4 kor kel...és ugye este már fáradt.Igaz én is le voltam már állítva...hogy sokat akarok,de ez mindig változó,h épp milyen kedve/kedvünk van!
Ja és nálunk is gyönyörű az idő!
Csak 4 kor zh... :twisted: :roll:

annus11

Tucsokbogar,
Megerkezett a szep ido ide is, koszonom szepen
Igy mar jobb az ember kedve, csak kar hogy az irodaban nincs termeszetes feny!

Annus,
Ugyi legy a ZH-n. Mibol vizsgazol? Amugy mit tanulsz?

Kép
eperke25

Sziasztok Csajok!

Tudom nagyon eltüntem, ennek több oka volt!(családi dolgok, munka hely keresés eddig főként kevesebb sikerrel)
De főként a babona! 8)
De már nem bírom tovább magamban tartani!!!

8 hetes múltam :lol: :lol: :lol:

Ne haragudjatok, hogy csak most mondom, de nem akartam úgymond elszólni!
Ma voltam Uh-on, és minden rendi, de sajna képet nem kaptam mert kifogyott a papír.
Duphostant kaptam 2és fél hete, amikor először voltam, mert volt egy kis barnázásom. Ezt a 14 hétig kell szednem. Azt mondta a doki, hogy valszínű múltkor is sárgatest rendellenesség (vagy hogy mondják) lehettett a gond. Azóta lekopogjam nincs se barnázás, se semmi. Néha kicsit be-be szúr a hasam, de gondolom az a szalagok nyúlása miatt van.

Annus, ha lehet szeretnék bekerülni a táblicskuba! Csak nem tom pontosan miket kell megadjak. Kórházam: Kaposi Mór Oktató Kórház Kaposvár, első baba 12 hetes volt, október 3 án műtöttek, most a méretei alapján 8 hetes és 5 napos, az utólsó mensim jan. 27. Kell még valami?

Mégegyszer bocsi a hallgatásért! Eddig ti tudjátok (mostmár), + párom, anyós, sógornő, és 2 barátnő akik tudank titkot tartani. Kb 2 hét múólva mondom el majd anyciéknak, másoknak, meg amíg tudom még titkolom! Próbálok nem parázni, bár ez nagyon nehéz.

Mindenkit millószor ölelek! :lol:

Puszika
mutyurka

Mutyur!
Nagyon-nagyon örülök neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
már jó rég nem volt babahír errefelé, remélem most megindítottad a lavinát :wink:
A Duphaston valóban használ a progihiányra, én is azt szedtem, csak aztán átváltottam utro-ra mert az erősebb(10X).
Csinálj lécci vonalzót is!
És RELAX, NO PARA!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

És írhatnál a fenti topikba is egy pár szót 8) :wink:

Kép
kimma

Mutyurka!
Persze h beraklak a tábliba!!!Gratula !!!!!Igen,az utro erősebb.Kérdezd meg a dokit,hátha felírja azt is.Nehogy baj legyen aztán!!!!!!Hogy tudtad ezt elhallgatni!!!!!Hát mi meg majd megveszünk egy + tesztért!Erre te jössz és rögtön 8 hétről lemaradtunk :wink: :lol: Na most mrá jöhetnek a többiek is + tesztel!!!++++++++++

Eperke!
Közlekedésmérnök leszek egyszer,most meg valszámból volt zh.Úgy érzem sikerült,de nem kiabálom el!

annus11

Mutyurka!
Ami kell a tábliba:esetleges gyerek,következő vizsgálat,kezelés,mikortól próbálkoztatok,szülés várható időpontja.

annus11

MUTYURKA!!!! Ez nem ér!!! :lol: Lemaradtunk a tesztelés örömeiről!!! ???? :lol:
Nagyon-nagyon gratulálok!!! :lol:
Igazából már hetek óta várunk egy pozitív tesztre, ez álmomban nem jutott volna eszembe, hogy neked fog sikerülni!! De nagyon örülök neki!!!
Vigyázz magadra, és próbálj meg nyugiba lenni, mert tudod a gondolatok befolyásolják a történéseket, úgyhogy csak jóra gondolni!!! :D
Írjál!!!!!

Kimma-gratulálok a kiscsajhoz!!! Van már nevetek?? Ha nem titok persze...én úgy örülök, én annyira lánypárti vagyok!!! :lol: Persze egy fiúcskát se hagynék ott a kórházban... :lol:

Röné-igen closty...remélem nekem is összejön előbb utóbb...
De ez most mellékes! Tessék vigyázni magadra!!! A kóla tényleg jó a hányingeres dolgokra, én utálom, de terhesen én is ittam kortyokat...meg nem terhesen is ha sz@rul vagyok...
Mit mondtak mitől van ez a rosszullét?? Remélem nincs semmi baj!
Nagyon vigyázz!!! Pihengessél!!! (egyébként az a baj a melóval, hogy utálom és sz@r, de ne is beszéljünk róla, mert péntek van és 2 napig nem megyek!!! :lol: )

Tücsi-akkor ezek szerint neked van ugyanolyan bajod, mint Hajninak! Rövid az agyam...emlékeztem, hogy olvastam, csak nem jutott eszembe, hogy te vagy az...Remélem, megnyugszik Hajni egy kicsit ettől, hogy van sorstársa, és tényleg jó ha jobban odafigyelnek az ember lányára terhesen!!! Köszi, de én nem tudok pihizni...egész héten halogatom a házimunkát, aztán hétvégén álldogálok egy 8-10 órát a konyhában, stb.stb. nem akarom magam sajnáltatni, de tényleg sanyarú sorsom van mai napság :lol: ! Itthon akarok lenni gyeden!!!!!! Azért akarok fáradt lenni, mert egy sírós kiscsomag nem hagy aludni éjjel... :lol:
Gondolom vagyunk így egy páran...

Eperke-fél 1-ig meló?? :shock: Hú akkor én bekussolok!!! Nekem 6 óra amit melóznom kell, de én nem attól fáradok el, hanem attól hogy nem szeretem...
pl. régen amikor zöldségesek voltunk, akkor hiába volti fizikai a munka, és 12-15 óra, nem voltam ilyen fáradt...mert szerettem csinálni! De ha valamit nem szeret az ember, akkor 1 óra is sok belőle... :cry:
Azt hiszem inkább neked kell most egy jó kis hétvégi pihenés!!! :lol:

Annus-miből vizsgázol??? Asszem elkéstem, de: egy kalappal!!! :lol:
Vendég

Mutyurka,
HURRA!!!!!!! Nagyon-nagyon orulok es kivanom a leges-legjobbakat!!!! Aztan most mar szamolj be mindenrol, mar ha szeretnel. :lol: :lol:

Kimma,
En is gratulalok a kislanyhoz. Mostanaban mindenhol csak lany babakrol hallok. Vigyazz magatokra!

Annus,
Valszam az fincsi, remelem sikerult. Kozlekedesmernok - az jo? Azzal lehet munkat kapni?

Zsibima,
Hat igen, igyekszem pihenni. De meg vasarnapig lesz meg egy kis melo. De utana pihi lesz. Jovoheten megyek fodraszhoz, kozmetikushoz. Megszepulni. Mert most mar gazul nezek ki, jol all a felhomaly. :roll:

Most amugy nagyon faj a hasam, allandoan bufizek, hanyingerem van. Nekem igy volt a terhesseg elejen is, de ez most meg nagyon korai. Szerintem ez a stressztol van, meg is lepodnek ha ilyen korlumenyek kozott megfoganna a baba.

Kép
eperke25

Eperke!
Hát semmi se lehetetlen,lehet ott még baba.Bár ugye nekem is előző hónap tanulsága...a mai napig nem tudom mitől volt a hányinger....Közlekedés mindig van és lesz is...szóval van meló!

Zsibima!
Kár h annyira nem élvezed a melót,mondjuk maga az utazás is kimerítő lehet...nekem ugye nem nagy távolság :wink: Én mennék is szívesen,de gondolom nem tudnék eljönni heti 2szer 2 órára...annyi a sulim :?

annus11

Tucsokbogar - jo tudni, hogy nem vagyok egyedul a problemammal. Nektek mikor is jon a kovetkezo proba? Biztos mondtad, csak mar elfelejtettem :oops: Azt is biztosan mondatad mar, hogy mi volt a gond az elozo terhessegednel - leirnad meg egyszer?
A doki egyebkent azt moindta, hogy nem bizonyitott, hogy a szuri tenyleg hasznal-e vagy csak azert nagyobb az egeszseges babak aranya, mert jobban odafigyelnek rajuk es ezert a mamik is nyugodtabbak...

Rone - koszi szepen. :D Igen, kaptam egy csomo iromanyt is errol, hogy itthon is at tudjam olvasgatni es abban is az van, hogy ha megtudom, hogy terhes vagyok egybol el kell kezdeni 150mg aszpirint szedni. Ezzel csak annyi gond van, hogy en kb 10 evvel ezelott szedtem utoljara aszpirint es teljesen befulladtam tole! :shock: Szoval lehet, hogy ezt meg tesztelem elotte, hogy meg mindig gond van-e vele.
Te pedig vigyazz magatokra nagyon. Ideje lenne ennek a korsagnak mar eltavoznia irgum-burgum. :evil:

Kimma - Nagy gratula a kislanyhoz! :lol: :lol: :lol: En is nagyon szeretnek egy kislany... meg egy kisfiut is, de foleg egy kislanyt! :wink: Nevek?

Eperke - nem semmi mennyit kell neked is dolgoznod! Most nalunk is ez van, de 'szerencsere' most nem tudok otthonrol dolgozni szoval nem ejszakazom. Viszont a munkahelyrol mindig olyankor jovok el, amikor a takaritok mar tul zajosak...

Mutyurka - Tudtam, hogy valakinek mar be kellett babasodnia! Eppen ideje volt es en teljesen megertem, hogy egy kicsit magadban akartad tartani a hirt. De most akkor nagyon nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol:

Zsibima - tenyleg megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedul. :) Te pedig inkabb fogd be a csaladot munkara, hogy segitsenek. Nehogy mar neked kelljen mindent csinalni egyedul!

Ma egyebkent nekem is faj a hasam, tok ugy mintha meg akarna jonni, pedig szeritnem meg csak nehany nap mulva kellene. El is teszem magam aludni, de nem volt idom idenezni egesz nap csak most. Hulla faradt vagyok! :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hali csajok!

Mutyurka! Mit látok! te kis Sunyi :lol: :lol: :lol: Gratulálok! Nagyon örülök! Meglátod ezúttal minden rendben lesz! :D :wink:

Csajok! Mai tesztem nega! De nem vagyok elkeseredve! Új hónap új remény! ne is írjátok, hogy sajnáljátok meg hasonlók, nem kell szomorú smile se! ok? :D

Ma bizti meg is fog jönni! :wink: 3. napon vérvétel! :D
Vendég

Baba-nagyon büszke vagyok ám rád!!! Ez aztán a pozitív gondolkozás!! Így tovább!!! Én is így gondolom!!! :D
Lehet, hogy a következő hónap lesz a mienk...most talán Mutyurka beindította megint a babaesőt!!!
Vendég

Zsibi :D

Hajrá kövi hónap! :wink: :D Bár a következő hónapban nagyon nem akartam pozitívat tesztelni, de ha a sors így akarja, akkor ám legyen :D
Vendég

Baba-ha nem akarod, akkor tutira sikerülni fog! :wink:
Vendég

Baba!
Akkor ezt küldöm neked! Kép

annus11

Jó reggelt!

Örömmel olvasom, h van egy új ++++ élmény!!! Gratula Mutyurka!
Én sajna már érzem a poci fájást, napok vannak hátra a mensiig. Igaz én jelentettem ki, h ne legyen decemberi! Na ez úgy néz ki bejött! A tavaszival kibékülnék, addig még küzdhetünk érte!

Wruskáért még izgulhatunk! Talán neki is bejön!
merszi

Na nem is meséltem!
Tegnaő nordic walkingon voltam.Ez egy olyan eröltetett séta,adnak 2 botot és szakszerű mozdulatokkal kell menni.Annnyira jól megmozgatott!!!!Gyönyörű helyen voltunk!Igaz most fáj mindenem,de 2 hét múlva ismét lesz!Szerintem el fogok menni!Akit érdekel,jöhetne velem! :wink:

Reméljük h Wruska +-t tesztelt már azóta!!!!

Ja és még a tegnapi nap nem ért ám véget....hazafelé még jártam az ikeában,elektro word,burger king,saturn....de csak pár dolgot vettünk.Többek között egy új WC ülőkét(nálunk egy vacak műanyag volt,aminek már hiányzott egy iylen alátámasztó izéje,az ember ráült,aztán mozgott össze vissza)

Ma meg takaríthatok....

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?