MUTYURKA!!!! Ez nem ér!!!
Lemaradtunk a tesztelés örömeiről!!! ????
Nagyon-nagyon gratulálok!!!
Igazából már hetek óta várunk egy pozitív tesztre, ez álmomban nem jutott volna eszembe, hogy neked fog sikerülni!! De nagyon örülök neki!!!
Vigyázz magadra, és próbálj meg nyugiba lenni, mert tudod a gondolatok befolyásolják a történéseket, úgyhogy csak jóra gondolni!!!
Írjál!!!!!
Kimma-gratulálok a kiscsajhoz!!! Van már nevetek?? Ha nem titok persze...én úgy örülök, én annyira lánypárti vagyok!!!
Persze egy fiúcskát se hagynék ott a kórházban...
Röné-igen closty...remélem nekem is összejön előbb utóbb...
De ez most mellékes! Tessék vigyázni magadra!!! A kóla tényleg jó a hányingeres dolgokra, én utálom, de terhesen én is ittam kortyokat...meg nem terhesen is ha sz@rul vagyok...
Mit mondtak mitől van ez a rosszullét?? Remélem nincs semmi baj!
Nagyon vigyázz!!! Pihengessél!!!
(egyébként az a baj a melóval, hogy utálom és sz@r, de ne is beszéljünk róla, mert péntek van és 2 napig nem megyek!!! )
Tücsi-akkor ezek szerint neked van ugyanolyan bajod, mint Hajninak! Rövid az agyam...emlékeztem, hogy olvastam, csak nem jutott eszembe, hogy te vagy az...Remélem, megnyugszik Hajni egy kicsit ettől, hogy van sorstársa, és tényleg jó ha jobban odafigyelnek az ember lányára terhesen!!! Köszi, de én nem tudok pihizni...egész héten halogatom a házimunkát, aztán hétvégén álldogálok egy 8-10 órát a konyhában, stb.stb. nem akarom magam sajnáltatni, de tényleg sanyarú sorsom van mai napság
! Itthon akarok lenni gyeden!!!!!! Azért akarok fáradt lenni, mert egy sírós kiscsomag nem hagy aludni éjjel...
Gondolom vagyunk így egy páran...
Eperke-fél 1-ig meló??
Hú akkor én bekussolok!!! Nekem 6 óra amit melóznom kell, de én nem attól fáradok el, hanem attól hogy nem szeretem...
pl. régen amikor zöldségesek voltunk, akkor hiába volti fizikai a munka, és 12-15 óra, nem voltam ilyen fáradt...mert szerettem csinálni! De ha valamit nem szeret az ember, akkor 1 óra is sok belőle...
Azt hiszem inkább neked kell most egy jó kis hétvégi pihenés!!!
Annus-miből vizsgázol??? Asszem elkéstem, de: egy kalappal!!!