Vera!
Hát nem irigylem az unokatesód..
szegény, nem lehet kellemes neki. Nem elég, hogy 41. hetes, meg még bent is kell lennie, főleg most "karantén" idején.
Nálunk még mindig nincs korlátozás, ma pl. a saját dokim is félbetegen dolgozott.... alig van hangja, olyan rekedt.
Azt mondja, hogy meg kéne várnia, hogy még jobban belekeveredjen, akkor mehetne táppénzre - az már nyomós ok -, de úgy látja, hogy nem fog betegebb lenni, így marad a munka, pedig ráférne egy kis pihenés.
Úgyhogy akkor ennyi erővel a szülőszobára be sem mehetne...
Gondolom a pesti kórházakban is el-el kapják az orvosok, nővérek, stb. a vírust, vagy ők sterilek???
Szemokzsu!
Lent van középen a buksija Lilikének, csak még lehetne lejjebb is. Kicsit magasan tartja. Mondjuk szoktam érezni, ahogy emelgeti, lehet éppen az Uh-kor is feljebb tartotta. Mert a múltkor pl. annyira lent volt, hogy az NST-n alig találtak szívhangot.
Amúgy ma nincsenek görcseim, csak egy-két keményedés, de ma nagyon mocorog délután óta.
Azért bízom benne, hogy az egyujjnyi méhszáj valamit már jelez... mondtam apának, ha a hétvégéig nem indul el a lányzó, akkor be kell vetnünk apait-anyait
A doki bácsi szerint is a sperma puhítja a méhszájat, ő is ajánlotta ezt a "terápiát".
Mondjuk nem mintha magához a "folyamathoz" nagy kedvem lenne mostanság, de majd megoldjuk...
Pandi!
Nekem is olyan görcseim vannak, hogy kisugárzik a derekamba meg a combomba, de aztán 4-5 óra után paff elmúlik...
A derekam amúgy fájogat 3-4 napja szinte folyamatosan, de tegnap amikor keményedtem, akkor szabályos fájás-szerű érzésem volt, elöntötte a fejemet a meleg, felgyorsult a pulzusom, kisugárzott nagyon erősen a derekamba. És 10 percenként ismétlődött. Aztán a végén meg elmúlt...
Pedig tegnap nagyon bíztam benne, hogy lesz valami, mert rendkívül levert voltam, alig vonszoltam magam, de aztán ma meg kifejezetten aktív vagyok. Szóval nem tudom mi lesz.
Mindenesetre drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen, és ez a kis lányzó akkor induljon el, amikor már apa is bemehet veletek! Persze azért ha muszáj előbb kibújnia, akkor muszáj.
Szemokzsu!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatok, és a hétvégén elinduljon a babátok!
Mondjuk ezek a mai gyerkőcök jobban szeretnek ott bent időzni, de ezt néha meg is értem...
Ma 2 kismamával is találkoztam a kórházban, akikkel együtt szoktam NST-n lenni, bent fogták őket túlhordás miatt... és várják a hatást.
Kata