Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Már azt hittem lesz egy újabb bébiről hír, de úgy látszik ezek a babák jobban szeretnek bent, mint kint :-)

Tegnap azt hittem szülni megyünk, de aztán mégsem...:-)
3 órán keresztül 10-15 percenként betonra keményedett a hasam, görcsöltem is hozzá, aztán egyszer csak úgy elmúlt, ahogy jött...
De gondolom ez már valami jó jel lehet, mert ennyire még sosem voltak a jóslófájásaim rendszeresek.
Talán a hétvégére lesz valami. Mondjuk holnap úgyis megyek NST-re, meg UH-ra, kíváncsi leszek, mutat-e valamit a gép. Most ragaszkodni fogok hozzá, hogy fájásmérőshöz ültessenek!

Pandi!
Várjuk a híreket! Remélem minden rendben lesz veletek.

Mamacka!
Szépen nő a pocakod! A múltkori fotó óta jelentősen megugrott a mérete! :-)

Vera? Szemokzsu?

Majd később benézek, hogy mi a helyzet.

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Még itt vagyok... :cry: Tegnap este olyan görcseim voltak hasmenéssel együtt, hogy azt hittem már megyünk, de egyik pillanatról a másikra abbamaradt!!! :cry: Szórakozik velem ez a gyerek...Pedig már annyira beleéltem magam, mégsem akart megszületni!!Ahogy közeledik az a bizonyos kiírt időpont egyre jobban pánikolok, nem akarom túlhordani, és napi szinten kórházba járni, vagy befeküdni...Azt szeretném ha már itt lenne velünk, és reggelente odabújhatna hozzám miután apa elment, és este odatehessem az apja hasára(már annyira várja!!!!!) :lol: Rossz hogy minden nap elkeserítem azzal hogy nem megyünk, szegény jobban izgul mint én!!!!De reméljük hamarosan eljön az idő...Ma semmi étvágyam, a hasam szépen fájdogál, remélem ez már valaminek a kezdete!!!! :roll:

Katuci:Megtudlak érteni, nekem is ilyen görceim vannak, és hirtelen mint amit elvágtak, sehol semmi...Nem tudom mit kellene csinálni hogy meginduljon végre!!!De mostmár neked is mennek a drukkok!!! :D

Panda:Írj hogy mi a helyzet, remélem megnyugtatnak egy kicsit, és itt a topicban még mindig te vagy a legközelebb a babócához, hacsak nem történt azóta valami!!!! :wink:

Vikci:Egyben vagy még?Remélem nem felejted el az sms-t, ha szülni mész!!!Anyud??

Nagy Vera:Rólad is régen hallottam, vagy csak nem tudok olvasni?? :oops: Vagy lehet már babázol??? :roll:

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

[quote]S írta:zépen nő a pocakod! A múltkori fotó óta jelentősen megugrott a mérete! Smile

Igen szerintem is látványos... meg kellene már mérni...

Hű azért ez már eléggé jól hangzik... nemsokára babaeső lesz! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Megvolt az NST, minden rendben, gyönyörűen mocorgott a kicsi lány, még meg is lett dícsérve, hogy milyen kis ügyi és anyujának nem kell órákat a gépen tölteni! (kb 15 percet voltam bent :wink: ) A hasam fájdogál, szülésznő javaslatára szépen lassan leszoktatom magam a mg-ról :lol: jövő héten csütörtökön kell mennem megint NST-re, előtte kedden doki.

Pandácska, Vikci, Vera!

Remélem minden rendben van Veletek is, és esetleg valaki már közeledik a babájához is :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megjöttünk. Ctg jó, Dorka szíve szépen kalimpál volt 7 fájásom 30 perc alatt, éreztem is őket rendesen. Belső méhszáj nyitva van egy ujjnyira. Szóval örülhetnék is, de nincs rá okom. Nem szeretnék most szülni, sikerült elvenni a kedvemet. Nem lehet apás szülés a járvány miatt :cry: Ez nagyon elszomorít, mert évek óta erre a pillanatra vártunk és most tessék jól elszúrják a hülye rendeletükkel. Értelme nincs, mert én kimehet a folyosóra szóval a fertőzést ezzel nem állítják meg, csak jól megkínozzák a kismamákat lelkileg, na meg a kispapákat. A szülésznők orvosok is betegen dolgoznak, ezzel az erővel őket se engedjék be sőt a beteg kismamákat se, szüljenek úgy hogy ott se legyenek :evil: Szülésznőm mondta, hogy bírjuk ki még egy picit, mert bármikor megszűnhet a szülőszobás tiltás, szóval most egyben szeretnék maradni. Dokim akár ma is megindította volna, de mondtam hogy várjunk még, azt mondta max. 1 hetet várhatunk. Reménykedem hogy változtatnak a rendeleten, és ott lehet a párom, nekem ez nagyon fontos lenne és neki is. Azt megértem hogy nincs látogatás, de a szülést nem lehet bepótolni, lehet most utoljára élem át, nem mindegy hogy milyen lesz.
Vendég

Pandácska! :cry:

Akkor most azért szorítok,hogy még maradjon bennt egy kicsit és szűnjön meg a tilalom!
Tényleg rossz lehet egyedül ezen a nehéz napon!
Nővérem februárban szült (8éve) akkor sem engedtek be velev a szülőszobára,végül császár lett!
De a tilalom ellenére bármikor látogathattuk már az őrzőben is a műtét után!
Na ennyit a tilalomról!

Kép

Kép
ibm

Pandácska!

Sajnálom ezt a tiltás dolgot! Akkor drukkolok, hogy még maradjatok egyben egy kicsit! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!! :)
2970grammal és 54 cm-el megszületett Zsófia!!! :) Istenem ez csodálatos volt!!!! Csodálatos!!! Gyönyörű!!! Zsófia csodaszép, egészséges, Anyukája is jól van. Gyorsak voltunk mint a villám... 1kor jött az első, majd fél2, háromnegyedkettő, akkor rohantam a stopperért és egyből 3-5perces fájások voltak... Nem tudtuk mire vélni, de megfogtam a kismamit és berepültünk a kórházba... Ekkor már fél4 volt... Én 5:40kor mehettem be, mert fel van függesztve az apás szülésre a rendelet vagy mi... 6:25re megszületett Ő! Mindenről részletesen be fogunk számolni, ha Anyuka és Zsófia hazajött. Kismamák!!!! Ez hihetetlen gyönyörű és csodálatos dolog, amit szavakba sem lehet foglalni!!!!
Egyébként egyből rárepült a cicire! :) Stram kis csajszi lesz! :)

MÁR KÉT NŐBE VAGYOK SZERELMES!!!! :))))
Üdv az apuka :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1201696711.1012.jpg[/img] Zsófia [/img]

Kép
danidaniel

Hatalmas gratula a kis Zsófi babához! És örülök, hogy minden rendben, gyorsan és simán ment!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gratulálok Jó egészséget babának és mamának :D
Vendég

Gratula Zsófi babához!!!! Köszönjük az infót a lelkes apukának!!!!!!

meri

Nagyon sok boldogságot, és gratulálunk mindhármotoknak!!!Ügyesek voltatok!!!!!Várjuk a beszámolót is!!!!Mégegyszer GRATULÁLUNK!!!!!!!!

szemokzsu

GRATULÁLOK ZSÓFI BABÁHOZ, GYÖNYÖRŰ KISLÁNY.

NST-n nálam is minden rendben volt, méhszájam váltzatlanul 2100-as. vagyis még nem szülünk.

Súlya kb 3000 gr, BPD 92 mm AD 90 mm, méhlepény II-III érettségi fokozatban, magzatvíz átlagos. Combcsontot nem mért, pedig abból lehetne következtetni a hosszára. Na mindegy. Teljesen normális méretű Barbika.
1 hét mulva ujra kell mennem.

Pandus,

Sajnálom ezt a tilalmat, akkor most én is szorítok, hogy még pár napot maradj egyben, és hogy feloldják ezt a nyanvadt karantént.
Fehérváron csak látogatni tilos, de szülőszobára jöhetnek apák. Hála istennek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gratulálok és sok boldogságot Zsófi babához!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok mindhármótoknak!!!

Olyan jó látni, hogy micsoda lelkes apukák vannak! :-) Mégegyszer gratula, várjuk majd az élménybeszámolót!!!

Nálam ismét keményedés, görcs, általánosan rossz közérzet, derékfájás. Csak tudnám, hogy ez már valami jelzés, de tegnap is úgy elmúlt, ahogy jött.. :? Mondjuk a lányom is a hidegfrontra kezdett anno elindulni kifelé, bízom benne, hogy most is hat ránk!!:-)

PAndi!
Hát ez nem igazán jó hír. :-( De bízzunk benne, hogy ez a kis huncut lányzó megvárja akkor a karantén végét, ha már eddig váratott magára!!! :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Gratulálok a kis Zsófihoz! A 3 február 4-re kiírt babából egy már meg is van. Sietett a kisasszony. sok tejcsit kívánok!

Pandi,

már ítrtam máshol is de szorítok, hogy a tilalom megszünjön mire szülni mész. :-)

Zsu,

vagyok mint látod. Nekem semmi görcsöm nincs. Eléggé úgy gondolom most, hogy egy kicsit túcsúszunk az időn, mert ugye a peteérés+beágyazódás meg ilyenek miatt lehet, hogy nem akar majd kibújni. De majd meglátjuk. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

De hova tűnt Vera??????

meri

Sziasztok!

GRATULA ZSÓFIHOZ ehhez a kis hajasbabához! SOK BOLDOGSÁGOT és FINOM TEJCSIT kívánok!

Mi még egyben, csak most jutottam el oda, h. gép elé tudtam ülni: délelőtt CTG, és doki vizsgálat, ahol el is keserítettek:
a múltkor nyiladozó méhszájra azt mondta a doki, h. zárt, csak a hüvely csatorna kezdett rövidülni... :?:
Ezt mondjuk nem értem, mert vissza nem szokott záródni a méhszáj, no mindegy, csak annyira beleéltem magam, mert az egyik előttem bemenő anyuka (most 37 hetes) azzal jött ki, h. Őt már haza se engedte a dokink, merthogy szül...
Erre bemegyek tök lelekesen...Pedig nekem még 2 hét elvileg (na jó már csak 1.5) alapból visszavan, mi lesz akkor később?
Mondtam a dokinak, ha 2 hét múlva sem indul meg, akkor én is sztrájkolok és a kölyök nem kap enni...

Kata/ Zsu!
Én dettó így vagyok: valamikor baromi erős görcseim vannak amik akár 1 óráig is eltartanak (kb. 20 percenként jelentkeznek), aztán mint ha nem is lettek volna...
Derekam szintén fáj, rossz közérzet és émelygés a köbön...

Pandi!
Akkor drukk, h. max. 1 hét múlva induljon be és addigra töröljék el a tilalmat nálatok.

Mamacka!
Szépen gömbölyödik a pocid... :wink:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Meri!

Sajna még itt...
Tényleg akartam tőled kérdezni:
valamelyik kórházban hallottam, h. adnak a szülés után valami zsák szerű nehezéket a hasra, h. hamarabb visszhúzódjon a méh / has. (Valakinek erre haskötöje van).
A SOTE-n te kaptál ilyet, vagy raktak rád ilyet?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera, először is: nekem 10-én délelőtt 11-kor teljesen zárt méhszájam volt stb., és 23.15-kor már kint volt Bia. ;)
Mondtam már: itt nem adnak semmit a 2db betéten kívül. Javasolják viszont a hasszorítót. Én a bandzsomat hordtam a kórházban, de itthon már nem.

meri

Meri!

Akkor van még remény..
Tudom, h. mit akarok én a 38. hetemmel a többiekhez képest, de már nagyon várjuk mi is a manót.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera:én mikor a "nagylányomat" szültem a SOTE I. -en ott adtak homokzsákot vagy mit :lol: , a 2 órás megfigyelés alatt, persze összevissza csúszkált, de az nem érdekelt senkit!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Vera,
Ne szomorkodj hiszen tényleg van még időtök, lehet addigra az egész látogatási tilalmat eltörlik az lenne a legjobb.
Vendég

Húúúú, Márti, ti már 3 hetesek vagytok!!!!! :D

meri

Meri!

Lassan ti is azok lesztek!

PAndi!
Hát igen, az tényleg jó lenne...

Márti!
Lehet, h. mondom a szülésznőnek, h. nehezékként rakják rám a gyereket, így hasszorítót sem kell venni :lol: .

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Tényleg lányok!

Aki még nem vásárolt be nagyon: a Vikcitől tudom, h. a CORA-ban jövőhéttől baba-mama hetek lesznek, azt hiszem február közepéig (neten még nincs fenn az akciós katalógusuk).
Ja és március végén (talán 30-án) meg a BNV területén baba-mama börze. SAjna mi erről szerintem kicsúszunk, mert pici babával nehéz oda kimenni, de ha van valakinek ismerőse aki ki tud menni akkor feltétlen vásároltasson be magának is: ott állítólag a pelust nagyon jó áron lehet kapni, no meg persze a rucikat/ játékokat is.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

lányok, én össze-vissza keményedek. :( Már fél délután itt küzdök magammal, de nincs semmi rendszer benne, és nem is rosszabb egyik a másiknál, és ugye még a mg-t is bevettem délben :( Meg azért megvárnám a dokimat is. Épp azon nevettünk a párommal, ha ez így megy tovább, nem fogom tudni, mikor is szülünk, hacsak nem folyik el a magzatvíz. :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Pelus:mi a DM-ben vettük a pampers 3-6 kg-ig 3600 valamennyi és szerintem olcsó mert így 37 Ft körül jön ki 1 db, a LIDL saját márkás is ennyire jön ki a fiam méretében!!!!! :shock:

Meri:ne viccelj holnap Ti is bulizhattok, mi ma ezt úgy tettük , hogy jókat aludt a drága!!!!!!! :wink: Éééééééééés a kiságyban!!!!! 8)

Vera:na igen csak a bébi kicsit följebb lesz nem a pocidon!!!! :wink: De jó ötlet!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Akkor én ezt most nem értem :shock:
Vagy én értettem félre, vagy danidaniel férje BEMEHETETT 5.40-kor mégiscsak???
MI VAN??? :shock: :shock: :shock:

BOCSI, nagy szeretettel gratulálok, álomszép ez a lány!!!

Csak most leakadtam és nem értem az egészet. Most akkor bemehet, vagy nem mehet be?????? VAgy najóegykicsikétbemehet???? ÉS ők pont a SzentImrében szültek, ahol az elsők között tiltották ki az apucikat. Amikor én a görcs miatt ott voltam, kint ültek a szülőszoba előtti padon, mint a verebek :roll:

VAlaki legyen már szíves felvilágosítani, mert nem és nem értem.

Ja meg nehogy már azt mondja nekem valaki, hogy nem lehet belógatni egy apucit mondjuk egy éjszakai szülésre, ha látják, hogy addig a folyosón képes volt vajúdni emiatt a felesége.
TUDTOMMAL az influenza cseppfertőzéssel terjed. (NEM??? :shock: ) akkor meg annak lenne értelme KIZÁRÓLAG, ha mindenki (MÉG A SZÜLŐ NŐK IS) orrszájmaszkot kapna a szülőszobán. ÉS akkor meg lehetne akadályozni a fertőzést. A kismama addig otthon volt a férjével, akkor mi a szent szarnak (bocs.. :oops: ) kell elszakítani őket???
Szóval úgy, ahogy van nem értem.

PANDUS, kicsi kismami, ha a csajóka mégis megindulna, költözz a folyosóra apához. Ezt az élményt INNENTŐL már nem veheti el senki tőletek ezen a világon !!! (Ha 1 éve valaki azt mondja neked, hogy ez lesz a legnagyobb problémád, hogy túlhordod az édi, egészséges kislányodat és nem tudsz apával esetleg szülni, mit csináltál volna?)
JA és TOVÁBBRA IS: ne küzd túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Isten hozta a kicsi lányt a nagyvilágban!!! :)

Olyan jó olvasni kedves kispapa a lelkesedésed! :)
Férjemnek is hatalmas élmény volt.

Pandácska
Látod ő is bemehetett! Még nincs minden veszve! ;)

Cora akció mától van!!!!

Köszönjük a pocakdicsiket... hol vagyunk még tőletek! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bmo
Én most találtam a plusszban egy pelust valami Bon-Boni vagy mi a szösz... és szerintem nagyon jó még a Lidlisnél is olcsóbb! Gumis a dereka is! A maxi méret olyan 34 Ft 999 Ft egy nagy csomag.... éés több mint kétszer annyi van benne mint a Lidlisben.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Viki
Ilyenkor már ne szedjél magnéziumot!!!
Gátolja a méhtevékenység beindulását!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pati,
A folyosón nem fogok vajúdni, ezt most itt nem fejteném ki hogy miért, de mondjuk úgy érdekes emberek szoktak ott lenni :? Én se értem az egészet meg ezt az Imrés dolgot, nálunk tegnap a szülészeten senkit nem engedtek be, szülőszobára járok mindig és látom. Ma is megyek este, hátha tudok valami infót szerezni hogy mi van a rendelettel.

Mamacka,
Ez csak a azért nem vígasztal, mert saját szememmel láttam hogy nálunk nincs ilyen. Nem engedik be a papákat. Tegnap úgy sajnáltam egy párt, mert elakadta a baba és nem tudták kiszedni. Papa ült a szülőszoba elött, és látszott rajta hogy azt se tudja hol van az idegeskedéstől, és még így se mehetett be. Végül kiszedték a babát vákummal, fogóval, papa nélkül :(
Vendég

Mamacka:köszi :wink: !!!!Megnézzük!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Tábli holnapi adatokkal:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Pati!
Nálunk a SOTE-n szerintem pont ezért engedik be a papákat a szülőszobára, mert mondta a dokim is: ha a férje beteg, akkor otthon úgyis "összeköpködték" már egymást, ezzel én tökéletesen egyetértek.
Vagy akkor zárják le hermetikusan a kórházat és se ki se be...

Viki!
Egy kicsit még húzdd ki, legalább a 37.-38. hétig. Pihenj többet (ha lehet).

Eszterről tud v.ki v.mit, h. mikor engedik haza?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!Hát igen, nagyon rossz ez a tilalom, én is ezen gondolkoztam ha szülünk, és apa nem jöhet be, az mennyire rossz lesz.... :cry: Már annyira vártuk ezt a napot, és most is annyira várjuk, nagyon nagy csalódás lenne neki ha nem lehetne ott!!!!Ez tényleg olyan borzasztó, mikor még egész nap együtt vagy vele, és ott már nem jöhet be...Nem tudjátok a SOTE1-en bemehet az apuka???Eszter biztos tudja.Tényleg, mi van vele?Hazajött már?

Eszter:Ha hazajöttél és lesz egy kis időd, légyszi írd le mi volt a SOTE1-en, én is ott fogok szülni!!Csak egy pár mondatban...KÖSZI!!!

Többiek hol vagytok?Semmi változás??? :shock:

szemokzsu

Gyors bekkukk:

ma voltam NST-n, minden oké, fájások csak 40-50-ig ugrottak fel, úgyhogy végül is semmi, bébi nem nagyon akart mocorogni, elég sokat kellett keltegetni a drágámat. :-)
UH: babával minden rendben, viszont a lepényem III-as, enyhe meszesedés látható rajta, így most egy hét múlva ismét UH, majd valószínűleg már a jövő héten amnioszkópia :-(
Kerülnöm kell a lépcsőzést, meg a megerőltetést az oxigénellátás miatt.
Méhszáj egy ujjnyira nyitva, de még vaskos. De nekem már az is jó hír, hogy egyáltalán nyitva van, Vikivel még a szülés napján is több órás fájások eredményeként tudtam 1 ujjnyira tágulni.
Bízom benne, hogy most egy kicsit megpiszkálta a doki a méhszájat, hátha besegít vele babucinak megtalálni a kijáratot. Mondjuk az UH szerint még magasan van a fejecskéje.
Hát majd meglátjuk. Talán jönnek még jó kis görcsök a napokban, tegnap is voltak elég derékba sugárzó fájdalmaim, 10 percenkénti keményedéssel, erősödhetnének még, aztán jöhetne a babuci :-)
MIndenesetre nem sürgetem azért, de már nagyon várom!!! :D
Főleg, hogy most láttam az UH-n. Majd a méreteket leírom, most nincs rá időm sajna.

Pandi!
Hogy vagy/tok?

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci:Neked hol van a fejecskéje??

szemokzsu

Vera!

Én a 14.-ére pályázok! Addig ráér a kicsi lány, akkor meg már bőven jöhet :wink:

Örülök, hogy nálatok legalább beengedik apukát a szülésre, tök hülyeség, hogy sok helyen nem mehet be. Mit gondolnak otthon nem kap az ember egy puszit sem, vagy nem iszom egy kortyot az ő poharából, vagy maszkban jár, vagy nem értem? Ha meg apuci beteg, úgysem olyan felelőtlen, hogy bemenjen, és megfertőzze a saját újszülött kisbabáját, nem???????

Katuci!

Örülök, hogy rendben vagytok! Az, hogy a lepény 3. fokban érett az baj így a 39. hétben?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Eszter!

Megnéztem a babád a 2006-os topikban! Hát, gyönyörűséges! :D Remélem mielőbb hazaengednek! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na, újra itt...Felhívtam a dokim, és rákérdeztem 1-2 dologra, mert nekem magas szokott lenni a vérnyomásom, meg ilyesmi, és megkérdeztem hogy mi van ha hétfőig nem lesz meg a baba??Azt mondta hogy ha akkor is magas lesz a vérnyomásom, és a vizeletben találnak fehérjét megindítják a szülést, ha pedig semmi gond max.1 hetet várunk.Úgyhogy most nagyon reménykedek benne hogy Martinka legkésőbb vasárnap elindul, mert nem szeretném ha megindítanák, vagy ha be kellene feküdnöm...Már holnap beakart fektetni, de ha ő úgysem lesz, én minek menjek?Mondtam hogy kibírom hétfőig, ha nem muszáj nem megyek be...Már kezdek nagyon félni!!!!!Remélem elindul a Kismanó, és nem kell bent maradnom!!!Főleg hogy apa nem jöhet be hozzám!!!Most kicsit elkenődtem, ne haragudjatok hogy lelkizek...Megpróbálok beletörődni, nehéz lesz egyedül odabent!!!! :cry:

szemokzsu

Én is meglestem Eszter babáját, hát nem semmi :wink: gyönyörű :lol:

Zsu,
Reméljük megindul a pici addig. Befekvés meg tényleg nem jó, bár naponta rohangálni a kórházba se jobb :? Zsu babája tessék kijönni!!!!
Vendég

Panda:Köszi szépen, remélem rád hallgat ha már ránk nem!!!Sajnos sehogy sem jó ez, de ha bekell feküdnöm apa nem lehet velem, ha viszont be kell menni minden nap legalább este hozzábújhatok!!! :wink: Veletek mi a helyzet???Nem akar még jönni Dóra baba?

szemokzsu

Zsu,
Dóra? Köszöni szépen jól érzi magát az albérletben, nem akar kijönni :lol: Tegnap este 3 órán keresztül voltak fájások 10 percenként. Keményedtem, görcsöltem ami a derekamba sugárzott meg a combomba, de persze elmúlt. Kiscsaj jól szórakozik :D
Vendég

Panda:Ezzel én is így vagyok, már kb.2-3 napja ahogy lefekszek erős görcsök, hasmenés érzés(sokszor hasmenés is), és egyszer csak abbamarad... :x Nem tudom mi lehet ez, tegnap este már hányingerem is volt, görcsök, már mondtam is páromnak még max.1 órát várunk és megyünk, mire persze abbamaradt...Tényleg szórakoznak ezek a babák, de ez csak nekik vicces már, nekünk nem annyira!!Mondtam hogy seggberúgom csak jőjjön ki... :wink:

szemokzsu

Sziasztok!

Lányok még mindig jobb, h. otthon szenvedünk a kis lustaságoktól:
az Unokatestvérem szintén most terhes: szombaton lesz 41 hetes.
Ő tegnaptól bennt fekszik a Kaposvári kórházban (ahol szintén tilalom van), és arra vár, h. hátha megindul neki, ha nem, akkor szombaton indítják. Az viszont milyen brutál lehet, h. még be is fektetnek és bennt kell azt kivárni, h. végre meginduljon.

Úgyhogy kedves lustaságok :D tessék már lassan kijönni akinek ki kell jönnie...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!
Hát nem irigylem az unokatesód..:-( szegény, nem lehet kellemes neki. Nem elég, hogy 41. hetes, meg még bent is kell lennie, főleg most "karantén" idején.

Nálunk még mindig nincs korlátozás, ma pl. a saját dokim is félbetegen dolgozott.... alig van hangja, olyan rekedt.
Azt mondja, hogy meg kéne várnia, hogy még jobban belekeveredjen, akkor mehetne táppénzre - az már nyomós ok -, de úgy látja, hogy nem fog betegebb lenni, így marad a munka, pedig ráférne egy kis pihenés.
Úgyhogy akkor ennyi erővel a szülőszobára be sem mehetne...
Gondolom a pesti kórházakban is el-el kapják az orvosok, nővérek, stb. a vírust, vagy ők sterilek???

Szemokzsu!
Lent van középen a buksija Lilikének, csak még lehetne lejjebb is. Kicsit magasan tartja. Mondjuk szoktam érezni, ahogy emelgeti, lehet éppen az Uh-kor is feljebb tartotta. Mert a múltkor pl. annyira lent volt, hogy az NST-n alig találtak szívhangot.

Amúgy ma nincsenek görcseim, csak egy-két keményedés, de ma nagyon mocorog délután óta.
Azért bízom benne, hogy az egyujjnyi méhszáj valamit már jelez... mondtam apának, ha a hétvégéig nem indul el a lányzó, akkor be kell vetnünk apait-anyait :oops: :lol:
A doki bácsi szerint is a sperma puhítja a méhszájat, ő is ajánlotta ezt a "terápiát".
Mondjuk nem mintha magához a "folyamathoz" nagy kedvem lenne mostanság, de majd megoldjuk... :D :D

Pandi!
Nekem is olyan görcseim vannak, hogy kisugárzik a derekamba meg a combomba, de aztán 4-5 óra után paff elmúlik...
A derekam amúgy fájogat 3-4 napja szinte folyamatosan, de tegnap amikor keményedtem, akkor szabályos fájás-szerű érzésem volt, elöntötte a fejemet a meleg, felgyorsult a pulzusom, kisugárzott nagyon erősen a derekamba. És 10 percenként ismétlődött. Aztán a végén meg elmúlt...
Pedig tegnap nagyon bíztam benne, hogy lesz valami, mert rendkívül levert voltam, alig vonszoltam magam, de aztán ma meg kifejezetten aktív vagyok. Szóval nem tudom mi lesz.

Mindenesetre drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen, és ez a kis lányzó akkor induljon el, amikor már apa is bemehet veletek! Persze azért ha muszáj előbb kibújnia, akkor muszáj.

Szemokzsu!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatok, és a hétvégén elinduljon a babátok!

Mondjuk ezek a mai gyerkőcök jobban szeretnek ott bent időzni, de ezt néha meg is értem... :? :lol:

Ma 2 kismamával is találkoztam a kórházban, akikkel együtt szoktam NST-n lenni, bent fogták őket túlhordás miatt... és várják a hatást. :shock:

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Voltunk ctg-n minden rendben, vannak szép fájások. Most megyek aludni, mert holnap reggel megint mehetek ctg-re meg uh-ra. Ez a rohangálás viszont borzalmas :?
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?