Új privát üzeneted érkezett!

Na ez így jól hangzik.
kb. +15 000, de szerintem megéri
Kint találtam stokkét pl. 200 fontért, de 300-ért több is van, itthon a legolcsóbb 155000 Ft volt.

KépKép
KépKép
kfnoémi

En is nezegetem oket, csak a 200 fontosba nem tudom hogy benne van-e a vaz?
Sok helyen csak a mozest aruljak kulon....

Kép

Kép
ica79

Azt írják benne van: pram and stroller (babakocsi és sportbabakocsi)
Ez a 200 fontos bordó

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!
Régebben bejelentkeztem ide, de mikor volt egy bevérzésem, kicsit háttérbe húzódtam.
De gondoltam, hogy segítségképp megírom, hogy nekünk Pierre Cardin PS692-esünk van, amit a www.babaholmiolcson.hu -s cégnél 62ezer környékén megkaptok ( http://www.argep.hu/trend/PIER/Pierre-C ... S-692.html ), és az szerintem nagyon jó. Mózes+autós+sportrész. 2. gyereket szolgál most ki, de a 3.is abba kerül majd :-)
És én is programozott császárral fogok szülni a Szt. Istvánban, így azt hiszem, lesz sorstársam is köztetek.
Bocs, most csak ennyi, elnézést, hogy főleg csak olvasok, de 2 gyerek mellett alig élek néha. Remélem ha a jó időben kifáradnak a szabad levegőn, gyakrabban tudok írni.
Addig is mindenkinek boldog babavárást :lol:
M.

macianyu

Ica: Bal oldal csípő előtt: Vastagbél. Innen megy a kanyar hátra.... :-)És ha nagyon teli van, bizony irdatlanul szúr, és feszül. Viszont van rá megoldás. (én mint nagy kaki szakértő.... :oops: )

Ma csajos napom volt. Elmentem a barátnőmhöz, adott egy kazal nyári ruhát Zentának. Jót dumcsiztunk, együtt reggeliztünk. Aztán egy kis Dm, Rosmann, és is a végállomás: két bababolt. Terhességem alatt most először. Mennyei volt :-)
Azt hittem másodjára nem érint meg annyira, de tévedtem. Teljes extázisba jöttem, pláne, h találtam olyan babakocsit, amibe beleszerelmesedtem. Totál ugyan az, mint a 4kg-os Espiro Vektor, csak Chipolino Lumina a neve. Annyival más, h bár cserélhető rajta a hordozó és a sportrész, nincs külön mózese, hanem a sportrészt lehet úgy alakítani, hogy mózesként funkcionáljon. Ez +12 cmes belső hosszt jelent az eddigi 71 cm-hez, vagyis a gyerek 4 hónap után is belefér. Továbbá 180fokig dönthető a sportrész, így mehet a hason alvás is, és később , mikor a mózes már nem jó méretre, akkor is egyenes a gyerek háta, nem úgy, mint a 160 fokig dönthető Espironál. (igazából nem akarlak benneteket untatni, csak magamat győzködöm :-) illetve készülök egy meggyőző előadásra apának :-) Hordozóval, táskával, 80.000.- És nagyon csajos. El kéne adnom a kocsikat, és a hordozónak, és akkor nem is kéne hozzá sok. Annyira tetszik.

Ja és megvettem az első ruhát Zentának: -)
Kép

És egy múlt hetes félidős pocakfotó
Kép

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Én is császár... És be vagyok tojva...
Babakocsi ügyben nekem olyat kéne néznem, ami föld úton is megállja a helyét, de akkora a kínálat, hogy kezdő "anyukaként" semmi rutinom, elképzelésem stb... :(
kivancsika
Budapest

Netty :D Csak így tovább! :wink: A ruha is nagggggyon cuki, és a hasad is szépen nő :lol:

Babakocsit nem ismerem, de valaki :oops: írta, hogy Chipolino-ja volt/van, és sok baj volt vele, talán a kereke esett ki, vagy ilyesmi?!?
20140901114303

Kivancsika, császárhoz nem tudok hozzászólni, ha muszáj..muszáj... :(
Barátnőmet kétszer császározták meg, első gyereknél toxémia miatt, másodiknál mert egyáltalán nem tágult, semmi sem segített...

Ha csak "terepjáró" kocsi kell, tehát nem szándékozol vele tömegközlekedni, és nem kell emeletre cipelni, akkor nincs gond, sok direkt erre a célre gyártott, nagy kerekű, jó rugózású kocsi van...A gond akkor kezdődik, ha városban, bkv-is használod, akkor egy ilyen kocsival nehéz közlekedni.
Például a KRASNAL babakocsik -nem ismerem, de típusban ilyesmi kell neked szerintem http://www.zsebibabaaruhaz.hu/termek.htm#Babakocsik
20140901114303

Kiváncsika: Brunhild jól beszél :-) Olyan típus kell, ami nagy kerekű, és lehetőleg felfújható. Igaz, h ezek 15 kilósak, de télen is szuperek, hóban is megy mint a golyó, és remekül téliesíthető. Ha nem kell cipelned, és az autó is kombi, az ilyen tipus a nyerő. (ilyen van nekem is, amit most eladnék :-) )

Bruni: Chipolino :-( akár ki is eshet a kereke felőlem, mert úgy fest, h a boltban marad.... Sz.rért h.gyért tudnám csak eladni amink van, és így nem lesz új kocsi. Ahogy néztem babakocsi max 25000, Cam hordozó max 6000, esernyőkocsi max 10.000 . akkor még mindig csak a fele lenne meg, és még festeni is kell, és.... és.... és.... :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Én lennék még császár gyanús, meg Gil. Ránőtt a lepényünk a méhszájra. Ha marad, akkor csaszi. De ha bement, valahogy ki is kell jönni :-) Ettől még nem áll meg a világ.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Sajnálom :( Hátha mégis sikerül majd lecserélni :wink:
20140901114303

Köszi brunhild, tök jól néznek ki :D
kivancsika
Budapest

Teljesen depressziós vagyok... egész nap essik a HÓ :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Csak el kell költöznöm melegebb éghajlatra :wink:

Kiváncsika
Én inkább a sima szülést választom, császár akkor lesz, ha gond adódik...

Ica
Nem szokott gond lenni a szülésnél a régi vakbélműtétes hegekkel, mivel semmi kapcsolata nincs a méhhel...

Itt szúr, ott fáj
Ahogy emelkedik ki a medencéből a méh, ahogy rendezi át a belső szerveket, járhat kellemetlen érzéssel...

Rokakoma
Nem lehet általánosítani. Én ismerek több osztrák párt, ott mindennap fürdetik a gyerekekket... :wink:
Barátnőm ambulánsan szülte a 4 gyerekét :wink: Igaz, neki nincs bébiszittere, ő maradt otthon GYES-en a gyerekekkel... :wink:

Babakocsi
Graco, evenflo, safety1st? Ismeritek? Milyenek?

Netty
Valami domborodik a pocakodnál :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Kép

A 18. héten kb. ilyen a pocak....

Kép
mrsleo
Debrecen

Kivancsika, nállunk is nehéz terepre kellett venni a babakocsit. Sok a környékben a föld út. Én egyáltalán nem vagyok híve a felfújható keréknek. Nagyon gyorsan kilyukad és nehézkes a javítása.
Mi Touragoo tömör kerekes babakocsit vettünk. A közép árkategóriába tartozik, de én nagyon meg voltam vele elégedve. Masszív és nem borulékony, jó a rugózása. Rengeteget kipróbáltunk, de ez volt nekünk a legjobb.
A városba járkáláshoz pedig egy esernyőre csukható kocsink van.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84

Netty,
szep pocak! :)
Megneztem a babakocsit, tenyleg szupi, kar hogy a regit nem tudod jo aron eladni, de hatha lesz valtozas...meg van ido!

Koszi a tanacsot a bal oldali szurassal kapcs....kakiproblemara nem gyanakodtam, de lehet hogy van benne valami :shock:

Brunhild,
Ez a terepjaros babakocsi jo! En eredetileg ilyet szerettem volna, de most ugy nez ki hogy cementgyar csomagolo uzem epul a szomszed faluba es ha ez igaz akkor nem kezdjuk el tavasszal az epitkezest :cry: Szombaton megyunk egy gyulesre, remelem ott kiderul hogy mi lesz.
Egyebkent ez csak internetes bolt vagy el lehet menni megnezni/tologatni? Ugy kiprobalnam! Nem lattam cimet....

Kép

Kép
ica79

Hát ma valamiért én is depressziós vagyok és szuperérzékeny, legszivesebben világgá mennék :? Remélem, hogy front vagy valami hasonló az oka, mert ha a hormonjaim kezdtek el így dolgozni, és ez így marad...hát nagyon nem lesz jó.

Babakocsi: hiába kerestem, nem találtam címet, úgy látszik, ez is csak webáruház. Próbáltam guglizni :D , de máshol nem forgalmazzák, csak ebben a boltban. Annyit megtudtam,hogy ez is lengyel. Nekem nagyon tetszik ez a kocsi, és stabilnak tünik (és jó árban van szeintem) . A felfújható kerekekhez nem tudok hozzászólni, d elehet, hogy tényleg könnyen kilyukadnak :roll:
Amúgy ehhez hasonló kocsik még a KUnert és a Raf-pol , amit én rendeltem, azok is lengyelek, és jól néznek ki szerintem. Mindjárt megkeresem.
20140901114303

Sziasztok :)

Megint jó sokat írtatok, én csak most jutottam géphez.

Zsófiéknál ma farsang volt, reggel elvittük Fruzsival csanába, aztán rohantunk a háziorvoshoz, csinált EKG-t, adott egy csomó mindent a köhögésemre, aztán elmentünk a gyógyszertárba, a postára, tankolni, Takkooba, újságot venni, DM-be, Jysk-be, haza, három órát úton voltunk, kipurcantam :)

Babakocsihoz továbbra sem tudok hozzászólni, mert nekem nincsenek extra igényeim :roll: Mi is vettünk újat Gábornak, de semmi extrát nem tud :)

Napirend: nálunk is van :) Hat fele vacsi, az nálunk hosszú program, lányok lassan esznek, hét fele fürdés, aztán még diavetítés, beszélgetés, esti ima, nyolckor alvás, reggel hat, negyed hét fele ébrednek.

Műtét: nekem volt pár :roll: Egy vakbélműtét, négy térdműtét, három szájsebészeti műtét, meg a Réka babás műtét. Meg prá anyajegy-kivágás, azt már nem is említem :lol:

Noémi: nem egyszerű két gyereket egyedül fürdetni, de úgyis rájössz, mi a jó módszer :)

Na nem tudom, még mit akartam :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Leo: Nekem 20 hetesen mondta a dokim a vizsgálat után, h egy ujjnyi van még, h a méhem elérje a köldökömet. Nekem 18 hetesen nagyon magasnak tűnik a méh helyzete az ábrán. :oops: Lehet, h kisebb a bébim, mint kéne?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Panndi: Én is rehabos vagyok :-) Nekem is két térdműtétem volt... részvétem. fél év volt mire felépültem belőlük....Addig le se tudtam guggolni.
Volt még csukló műtét, négy aranyér, egy orr és torokmandula. azt hiszem ennyi. :roll:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty :lol: :lol: :lol: Végre egy rokonlélek :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

panndi: :wink:

Czeizel doki tanácsa a baba nemének megválasztására.
Két tipp is van, az előtt tudjuk, a másodikat nem hallottam még :-)

http://videoklinika.hu/video/az_olasz_m ... l_sejtbank

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Nem rosszak, de en bepatinthato autosulest is szeretnek mindenkepp. Nem tudom hogy fogjuk-e hasznalni de ha vasarolni megyunk akkor biztos kenyelmes lesz a bebit bepatintani a kerekekbe es nem felebreszteni es athelyezni.

Kép

Kép
ica79

Mennyire igaza van Czeizel dokinak!!!!!
Szerintem is jo otlet hogy ha nem is a masodik, de a harmadik babanal a szulok megvalaszthassak a nemet ha akarjak.
Biztos tobben vallalnak be a 3. gyerkocot!

Kép

Kép
ica79

Brunhild, mikor belinkelted, akkor utananeztem kicsit a Kunertnek. Nekem nagyon nagyon tetszett, mar epp kezdtem beleelni magam, de a ferjem mondta, hogy keressek esetleg velemenyeket, mert egy ismeretlen lengyel marka nem biztos, hogy megbizhato. Hat ... külömnbözö velemenyek voltak, de többen irtak, hogy nem idötallo es nem vennenek masodszor azt.
Ma csinaltam egy tablazatot a kriteriumokkal es abban jelölgetem, hogy jobban lassam, melyik felel meg. Eddig Giraffe Club 618, Raf Pol Fenix, Anmar Hilux es Tako Jumper X azok, amik szoba jönnek. Sajnos ezeket a markakat nagyon kevesse ismerem es is igy eleg nehez dönteni.

Hamarosan vege a telnek, kisüt a nap es mindenkinek jo kedve lesz :) Ma megint megjelentek a madarkaink ... en ezt jo jelnek veszem :wink:

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Előre szólok, hogy senki ne gratuláljon :D , de van produktum. Ennyit erről. :D

Előd ma nem ment oviba, mert köhög, ill. inkább tüsszög. Kb. 50-nél jár.Szombaton meg mennénk az aquaworld-be. Tudja valaki, hogy ott a gyerekmedencének milyen a vize? Nagyon hideg?

Fürdetés. Szerintem is elég a csecsemőt 5 percig fürdetni és az sem baj, ha egy-egy nap kimarad. Nálunk is van havonta 2-3 alkalommal csak cicamosdás.
Amikor az első kisbaba született a baráti társaságban én már terhes voltam Ádival. Átmentem megnézni a fürdetést, hogy "tanuljak". A nagymama fürdette a 2 hetes gyereket. Minden kis hurkás hajlatát keményen átdörzsölte terapelussal. Meg is lett az eredménye, pár napra rá kisebesedett a baba csuklója, bokája, combja, nyaka, feneke. Úgyhogy azt frankón megtanultam, hogy hogy nem szabad csinálni. :D

Előd pár hónapos volt amikor már együtt fürdettem Ádival. A kádbetétet tettem a kádba és abba Elődöt. Ádámot tettem be elsőnek, aztán jött Előd, őt 5 perc alatt megfürdettem, majd felöltöztettem, addig Ádi játszott. Előd ment a pihenőszékbe, ott a fürdőben és vettem ki Ádámot. Jól bevált. Kicsit kényelmetlen volt hajlongani a kicsihez, de 5 perc kibírható.

Ma mindig órákig akarnak fürdeni és elúsztatják az egész fürdőt. Kiszámolóval döntik el, hogy ki jöjjön ki elsőnek. Ádám mostanában már egyedül öltözik.
jjucuss
Eger

Nekem mostanában a székrekedés ellenére kisebb lett a hasam. Hmmm?

U.i: én azt sem tudom, hogy milyen márkájúak a babakocsijaink, pedig van 3 is.

Egyébként van egy testvérkocsink, amit el szeretnék adni. Esztétikailag már nem kifogástalan(értsd: a huzata néhol kicsit elkoszolódott), de szerkezetileg az. Nagyon szerettem. ha esetleg valakit érdekel, akkor megnézem, hogy milyen márkájú, meg, hogy miket tud, meg lefotózom, ilyesmi. De ha senkit nem érdekel, akkor nem bajlódok vele. Eláll a garázsban aztán majd egyszer a többi babacuccal felteszem a vaterára.
jjucuss
Eger

Stumpf Mór...

Szerintetek?
jjucuss
Eger

miért fiúnév? hogyhogy nem folytatjátok a magánhangzós neveket? Mórként jó,de nem fogják Móriczkázni?

és mi a lánynév?
akkor nem gratulálok! ;)

hopihe79
Budapest

Hmmm...ettől a Mórickától én is tartok. :shock: de a Mór nagyon tetszik.
Fiúnévvel nagyon bajban vagyok, alig jön be egy-kettő.

Lánynéven még nem rágódok, mert abból rengeteg tetszik, fogunk tudni választani.
jjucuss
Eger

Ilyeneken röhögcséltem pár napja.
Pl. üzenet a barátoknak a gyerek születéséről:

Örömmel értesítünk, hogy Stumpf Pamfil Pelbárt nevű kisfiunk szerencsésen megszületett.

Vagy: Stumpf Roderik Rodion

Stumpf Szalvátor Szalviusz

és így tovább. Hihetetlen nevek vannak.
jjucuss
Eger

Vagy Stumpf Onga Orion? :)

hopihe79
Budapest

Stumpf Özséb Ösbő?

hopihe79
Budapest

Rokakoma, akkor viszont nektek si travel sístemes, vagyis 3az1-ben kell, később meg jöhet egy olcsó, könnyű, kicsi sportkocsi...
Én megrendeltem a Raf-Pol Fenixet, úgyhoyg ha megérkezik, tudok véleményt mondani..Persze hogy mennyire időtálló, azt nem fogom 5 perc után tudni, de legalább ránézérsre, tapasztalatból csak kiderül valami...
Az biztos, hogy árban ennél olcsóbbat nem találtam, pedig kerestem eleget....Nekem nagyon tetszik a képek alapján, és jó sok tartozék is van hozzá. PL jobban tetszik mint a Hauck Malibu. (nem annyira gyönyőrűséges, mint a hauck icoo amit majdnem megrendetem Németországból :wink: , de majdnem :) )

Meg szerintem kicsit meredek a váltás mélykocsiból (mózes) esernyőkocsira...ahhoz már stabilan kell tudjon ülni a baba. De kb 6 hónapos kortól már szeret nézelődni, feküdni már utál, tehát tavasszal már jól jön a kombi kocsinak a sportrésze, amikor picit meg tudod emelni, de még nem ül (vagyis kiveszed a mózest). Nekem ez a tapasztalatom 3 gyerkőc után :roll:
20140901114303

Netty, nekem a köldökömig ért a méhem most a legutóbbi vizsgálaton, és a doki meg is jegyezte, hogy ha csak ez alapján ítélne, már 20-22 hetesnek mondana (19 voltam) Úgyhogy szerintem a tiéd tökéletes volt! (ezek az ábrák megtévesztőek)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jjucuss: egyre jobbak a nevek :lol: Már csak választani kell :lol:
20140901114303

Amúgy jobban belegondolva, a Mórickázáson kivül , nem is igazán talál..mivel a vezetéknév is olyan "stumpf", vagyis kurta, pontosabban "tompa", egy kicsit hosszabb név illik hozzá, legalább 2 szótagú és magánhangzóval kezdődő... :roll: (mint az Előd vagy Ádám)
20140901114303

jjucuss: Andor nem tetszik? magánhangzóval kezdődik, van benne d és két szótagú! :) beleillik a sorba.

nekem is a köldököm alatt van még a méhem kb. 2 ujjnyival, lehet érezni a szélét. Ez normális?

olyan jó babakocsikat nézegettek! :)
brunhild: megjött már a Tiétek?

UH-sok? Addisz, Majga, Linácska?

farsangosok képek? :)

hopihe79
Budapest

Mi most esernyőkocsit vettünk Gábornak, teljesen fektethető, lehet venni hozzá télre bundazsákot, ha szükséges lesz, amúgy meg könnyű összecsukni, kis helyet foglal, és csak 24 ezer Ft volt :)

Nálunk is haamr együtt fürödtek a lányok, pár hónapos volt Fruzsi, talán kettő, de mindketten élvezték :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

sziasztok!!!!!!!!
jó régen jelentkeztem, inkább csak olvastam, vagy azt sem. :roll:
amióta dolgozom, bár 4 órában, nem sok időm marad, este meg annyira fáradt vagyok, hogy nem bírok fennmaradni.
A gyerekek is későn fekszenek.....
jól vagyunk, Babucit párszor érzem reggelente, de csak enyhén.
kedden megyek genetikai UH-ra, akkor remélem kiderül, ki van odabent. remélem mindent rendben találnak, drukkoljatok.

Szépek a pocakok, gratulálok én is a növögető babákhoz.

én 5 kg-ot híztam, sajnos keveset mozgok, hétköznap nem vagyok sokat levegőn, laptopról dolgozok....
de ha meg sokat akarok sétálni, akkor mintha szétnyilnék, olyan érzésem van, szóval nem egyszerű.

babakocsin mi is gondolkodunk, az első kettőnél városit használtam, kis kerekekkel, de már kiköltöztünk onnan, úgyhogy sárban, hóban nem igazán lesz jó.

KépKép
pusa

HALIHÓ :D

BPD:44,3mm
TAD:40,2mm
FL:26,3mm
EGY ÉLŐ MAGZAT KOPONYA VÉGŰ FEKVÉSBEN.
LEPÉNY A HÁTSÓ FALON.
MAGZATVÍZ ÁTLAGOS.
ÉPNEK LÁTSZÓ KOPONYA,GERINC,HASFAL.
MALFORMATIORA UTALÓ JEL NEM LÁTHATÓ.
A SZÍV NÉGYÜREGŰ.

SZÓVAL LACA JÓL VAN :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Az Andor is tetszik...csak olyan "kemény"-nek tűnik nekem. Mi van ha olyan kis mucibogár lesz mint Előd, kis vörimanó,akkor nem lesz jó neki. :D

Tényleg az ultrahangok...izgi.
jjucuss
Eger

Majga! Gratulálok!
jjucuss
Eger

KÖSZI

VISZONT AZT HISZEM ARCÜREGGYULLADÁSOM VAN....
3 HETE KÖHÖGÖK MEG FOLYIK AZ ORROM,DOKI LERENDEZETT AZZAL,HOGY MÉZES TEÁZZAK...

MA ÉREZTEM,HOGY A JOBB FELEM NAGYON EL VAN DUGULVA,MOST MEG MÁR RENDESEN FÁJ A JOBB OLDALI ARCÜREG :(

ÖTLET???CSAK AZT NE MONDJÁTOK,HOGY INFRALÁMPA,MERT NEKEM NEM HASZNÁL!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

majga, gratulálok :)

Doki komoly... engem alaposan megvizsgált szerencsére. Pedig csak EKG-ra mentem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Majga, szuper! Na nem az arcüreggyulladás :( Abban nem is tudok segíteni, lámpázni sem szoktam soha...

JJucuss: Mucibogár? Ez tetszik :) Egon, Ödön, Ákos, Etele, Attila?

Az én kocsim még nem jött meg, azt írták, majd értesítenek telefonon. De nem izgulok miatta, nincs kifizetve, úgyhogy akkor hozzák, amikor akarják..Persze, szeretném már látni, de most má nem annyira sürgős, a lényeg, hogy megrendeltem, ezt a "problémát" megoldottam :)
20140901114303

Húúú, mennyit írtatok, azt hiszem, majd reggel visszaolvasok.
Most gondban vagyok... Voltam orvosnál, minden ok a gombát leszámítva. Kaptam rá Batrafen hüvelykrémet. Én hülye elolvastam a tájékoztatóját, és kétszer is szó szerint le van írva, hogy terhesség és szoptatás alatt nem alkalmazható. Nem az, hogy konzultáljon az orvossal, hanem hogy nem alkalmazható. Az orvos meg gondolom nem véletlen írta fel...mit csináljak???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

HOLNAP HÍVD FEL A DOKIT,ÉS KÉRDEZD MEG,HOGY BIZTOS-E BENNE!!!!LEHET CSAK EL VOLT HAVAZVA :?

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Linácska :( Gondolom külsőleg kell alkalmazni, 3 napon át? Nem ismerem, nem is hallottam erről a kenőcsről... esetleg próbálj rákeresni a neten, hátha találsz valamit róla..vagy esetleg Leo tud segíteni...
Az ilyesmi orvosfüggő, második terhességemnél (az elején), az orvos felírt valami gyógyszertári kúpot és kenőcsöt... Harmadik terhességemnél, amikor először mentem orvoshoz (máshoz), mondtam, hogy kéne valami, erre azt mondta, terhesség alatt semmit sem szabad, ez ezzel jár, ki kell bírni :shock: Hát abban a pillanatban csak azt kívántam neki magamban, hogy neki is annyira viszkessen, mint nekem :twisted:
Aztán vettem Canesten...
20140901114303

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?