Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Kb. fél órája értünk haza, Dani persze elaludt a kocsiban, így őt csak átraktam az ágyába és alszik tovább. nagyon kiszívta a víz, és engem is, úgyhogy csak gondoltam gyorsan bekukkantok és megyek is alukálni.
Remek délutánunk volt, a kis kacsámat alig lehetett kihozni a vízből!

Csajok! nagyon édesek a babók pici képei és a pocakfotók... Nagyobbnál nagyobb pocik! Ezt nevezem!
Akkor most jöhet a következő, ugye?? Első babaváróknak pedig az első pocakosodás és hogy Pici szavaival éljek: bálnásodás!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Picikém!
Ne sírj! Hamarosan mi is a poz. tesztünkben majd az UHU képben fogunk gyönyörködni!!

Na és akkor a képek, aztán lépek! :wink: :lol: (és még rímel is)

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
oriandy

És még laptető is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Még 1 kérdés!!

Sissi!!!
A 4. kép véletlenül nem Veszprémben készült????

Kép
oriandy

De igen!!!

Magyon jók a képek! Grat a laptetőhőz :D
Vendég

Szép reggelt lányok!
Nekem az az utolsó korai reggelem. Holnap szombat!!!
Izsonyú fáradt vagyok már.

Cat!
Borzasztó ami a fogaddal történt. te jó ég...
A hideg kiráz tőle.
Sajnállak.
És a kicsit is... Mert hát a te párodda, mennyit dolgoztatok rajta :wink:

Andy!
Nagyon édes a kis fürdős Danikád. :D
Cukorfalat nagyon.

Mi délután megjártuk a reumatológust,(csak kontroll vizsgálaton voltunk)
Majd átmentünk Sikrokba, most van a motoros találkozó.
Nagyon hideg volt. Még szerencse hogy autóval mentünk.
Szép este volt, sokat beszélgettünk és nevettünk.
Majd elaludtam, mint a csuda.
Az úton végig émelyegtem, és közben majd éhen haltam.
Iszonyat fura volt. És fel vagyok puffadva. :? :shock:

Szép napot nektek.
ma már jobb az idő.. remélem a kedv is jobb lesz :wink:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

2006.07.25. péntek

KOS 03.21. - 04.20.
Nagyon erős az empátia, a részvét. De felerősödnek a negatív érzések is, mint a féltékenység és a birtoklási vágy. A cselekvés java része otthona köré összpontosul. Este öröm és szórakozás várja.

BIKA 04.21. - 05.20.
Megszabadulhat valamilyen fontos és terhes kötelezettségétől, amely akadályozta szerelmi céljai elérésében. Hírt hall egy régi barátról, aki mind a mai napig nem közömbös az Ön számára.

IKREK 05.21. - 06.21.
A Hold az Ikrek jegyében. Találkozik valakivel, akiről úgy véli, állandó társa lehet a szerelemben. Vagy ha nincs egyedül, most ébred rá arra, mennyire fontos Önnek jelenlegi partnere.

RÁK 06.22. - 07.22.
Fontos találkozója lesz, de olyan hírek jutnak a fülébe, melyek nem éppen örömtelik az Ön számára. Érzékenyebb lehet a megszokottnál.

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Utolsó negyedben a Hold, és feszültséget keltő hírek jutnak el Önhöz. Ne vegye vállaira mások gondját-baját, hamarosan jó híreket kap.

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Belezúgott valakibe, aki már foglalt. Azon töpreng, érdemes-e tovább folytatni? Amikor feltűnik a Merkúr a hajnali égen, kezdje a napot testedzéssel, terelje el a gondolatait.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
A hét eleji lendületéből még péntekre is maradt. Tele van tetterővel, tempósan végzi a munkáját. Főnöke az előléptetését fontolgatja.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Egyedülálló Skorpió-hölgyek ma csak úgy dúskálhatnak az ajánlatokban. Komoly kapcsolat veheti kezdetét, Bak-, Vízöntő- vagy Halak-jegyű társsal.

NYILAS 11.23. - 12.21.
Olyan információk juthatnak a birtokába, amelyekből hasznot húzhat. Önbizalma erősödik. Ha a vállalkozás beüt, legyen nagylelkű.

BAK 12.22. - 01.20.
Visszafogott hangulat uralkodik, sokakban erős a hajlam az aggodalmaskodásra és a pesszimizmusra. A biztos ítélőképesség hiányzik, ezért fontos döntéseit halassza későbbi időpontra. Most inkább lazítson.

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Erős a beleérzőkészsége, pontosak az intuíciói. Azt is megérti, amit mások nem tudnak szavakkal sem kifejezni. Munkáját derűsen végzi, ezért viszonylag könnyedén teljesíti is azokat.

HALAK 02.20. - 03.20.
A hét utolsó munkanapja zökkenőkkel indul. Nehéz kapcsolatot teremteni az emberekkel, a telefonok vagy foglaltat jeleznek, vagy akit keres, nincs a megszokott helyen.

picimami

andy: nagyon jóka képek :):):)

Picurkám jó korán keltél ma is de fela fejjel itt a hétvége:):)
ott lesz az a baba a pociban :):):))

Cat: bátor vagy én utálom a fogászatot:):):):)

nika70
Salgótarján

Drága Nika!
Te is jó korán ébredtél?

Mi jót csinálsz ilyen korán?

Gege jól aludt ma éjjel?

Mi jót csináltok ma?

Puszillak

picimami

Kép

Az érzelgésről
Szereteted ne olyan legyen, mint az éhség, mely mohón válogat ehető és nem-ehető között; hanem mint a fény, mely egykedvűen kiárad minden előtte-levőre.

Mikor a szeretet válogatni kezd: már nem szeretet többé, hanem sóvárgásnak és undornak kettőssége. S ez: az érzelgés, mely manapság mindennél veszedelmesebb; cukros váladéka bekente az emberiséget.

picimami

A rosszkedvű lányoknak.
Csak hogy picit jobb kedvetek legyen!!!

"....Mikor úgy érzed semminek nincs értelme,
akkor jussanak e szavak eszedbe,
mit jelent egy szó,egy meleg ölelés?
nem tudhatja más csak ki érzi a létét.
Érzések közt élünk,igy fontos a vágy,
értsd meg végre kérlek,hogy szükségem van Rád.....

Testünket átkarolja a meleg szeretet,
forróságot lehel a kihűlt szívekbe.
Halk szavak közt lágyan suttogom el neked,
mit jelent,hogy élsz milyen fontos ez nekem......
Kép

picimami

Kép

Biztos vagyok abban, hogy sem távolság, sem halál, avagy távollét szét nem választhatja azokat, kiket egy lélek éltet, egy szeretet fűz össze.

picimami

Szép reggelt mindenkinek:)

Pici: Látom reggel nagyon fitt vagy:)

Most vissz akell olvasnom mert egy picit elmegyek innena gép elől és már oldalakkal vagyok lemaradva. aminek örülök persze:)

Tegnap a barátnőm jött délután hozzánk. Este 11kor ment el. Tök jót dumcsiztunk és pletyiztünk. Jajj nagyon jó volt:)
Szabinais ékvezte és teljesen fel volt pörögve. Nem is mondom , hogy a barátnőm is mondta úgy szeretne már kismama lenni:)

Remélem már jön a jó idő bár már most szebb idő vankint mint az egész héten volt.

Csajok nekem elvileg tegnap volt jónás napom. Létezik, hogy a mensi után 2nappal van PÉ? Fájt is a pocakom de nemúgy mint félidőben. Ja és tegnap volt egy két csep piri is. Pedig 2nbapja elmúlt. Ez mitől lehet??

Kép
csucsu05

Jó reggelt Csucsu!

Fittnek tűnök?
Oh köszönöm.
Jelöltelek iwiw-en.
Olvastam a régi irományokat. És megtaláltam, a nevedet :wink:

Szerintem létetik.
Egyik kolléganőm, menszi után pár nappal esett teherbe a 3. gyermekével, 35 évesen :roll:

picimami

Pici: Igen láttalak :) Vissza is igazoltalak:) Milyen szép vagy a képeken:)

Kép
csucsu05

Csucsukám!
Nagyon köszönöm. :oops: :oops:
Aranyos vagy. :!: :!: :!:

nagyon szép menyasszony voltál. És a picikéd is gyönyörű.

Teszel föl te is pocakos fotót nekünk?? :wink:

picimami

Pici: Képzeld el sajnos egy sem készült rólam pocakosan. Illetve az esküvői az az. mert ott már 4.hónapban voltam:)
Az igazság, hogy előtte vettük meg a régi házukat és felújításban voltunk ezerrel. Az esküvő is 1hét alatt lett megszervezve. Az anyakönyvezető a párom barátja anyuja volt. És ment nyaralni de közben mi házfelújításban voltun igy 1hét alatt le is lett szervezve. Az esküvői ruha is úgy lett, hogy szezon volt és örültem, hogy volt rám ruha. akkor már volt pocakom nem volt könnyű dolgom.Éttermet , zenészt tortát meg a többit 1nap alatt szerveztük le. 1-nap volt a meghívó hisz van nyomdász rokonunk. Na onnatól készültünk a lagzira és utána maradt a házfelújítás. Mire megszületett a lányom kész legyen minden. Majd most , hogy kész lett eladtuk és vettünk egy újat:)
Szóval igazi pocakfotós képem nincs:( De majd a másodiknál:)

Kép
csucsu05

gege ilyen korán kelt :)
én ma megyek a boltba egy két dolgot kell vennem majd palacsintát kell sütnöm :):) apa kívánságára :)

nagyon szépek ezek az idézetek :)

nika70
Salgótarján

Csucsu!

Semmi baj! Biztos nagyon boldog voltál.
Esküvő, kisbaba. :wink:
Nagyon jól sikerült annak ellenére, hogy gyorsan szerveztétek :wink:
Nem is baj az. Más volt a fontos, és így is lehet jól sikerült esküvő.
Tettem föl még képeket az iwiw-re.

Remélem hamarosan lesz pocakos fotód neked is :!: :!:
És önző módon, nekem is!!!

picimami

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Na képzeljétek a nagy hír az, hogy nagy nehez sikerült elkapni apát (na nem is volt nehéz) :lol: :lol: :lol: És nagyon tetszett neki az új sexis fehérnemüm, hétfőn vettem. :lol:

Nagyon jó mindenki képe, aranyosak a bébik és persze a kismamik is a nagy pocakkal. :lol: :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt Gabi!
Nagyon örülök, hogy sokkal jobb kedved van.
És annak is, hogy elkaptad apát.

Nika!
Én is szoktam sok palacsinát sütni, de nem nagyon szeretem.
Csak a fiúk imádják.
És egyszerre 60-70 darabot sütök. :roll: :shock:

picimami

Az angliai Birmingham egyik kórházának nővére nem egyeztette a páciens adatait, és tévesen másnak adta be az abortusz-injekciót.
hirdetés

Az eset miatt a nő elveszítette magzatát. A tévedés abból adódott, hogy a brit várótermekben csak a keresztnevük alapján szólítják a kismamákat, ezzel is védve személyiségi jogaikat.

A nővérnek a vizsgálóba lépő kismamától meg kellett volna kérdeznie a nevét. Ez esetben ez elmaradt, és a nővér beadta a magzatelhajtó anyagot az eredetileg konzultációra érkezett nőnek. A nővért elmarasztalták, de nem rúgták ki, a kismama pedig panaszt tett.

picimami

Pici: Na ez durva. Csak azt nem értem a kismama aki kunzultációra megy az nem kérdezi meg minek akarjál megszúrni??

Kép
csucsu05

Szerintem is nagyon durva.
Én sem értem.
Én tuti nem hagynám megszúrni magam, csak úgy szó nélkül

picimami

Pici: Mert gondolom megszúrták. Hát nemtudom a kismama mire gondolt ?? Én biztos rálérdeztem volna mit is akarnak csinálni Uh helyett.

Kép
csucsu05

Mindegy mit csináltak vele, szútrák vagy egyéb...
De egy kontrol vizsgálatnál nem tesznek olyat!
Ill. elmodnják mit csinálnak.
De uh-nem magzatelhajtás, szerintem :shock:

picimami

Asiye!
Cat!
Zsuzska!
Kislibus!

Merre vagytok ma??

picimami

Sziasztok!

Vagyok én is, csak a fájdalomcsillapítótól, amit éjszaka vettem be, ma tovább aludtam.

És tegnap volt pém. :? Most nem is tudom, hogy örüljök-e vagy sem.
Lehet, hogy felhívom a fogorvost, hogy feltétlenül szükséges-e az antibiotikum. Bár van egy érzésem, hogy azt fogja mondani, hogy igen. Na mindegy.
Ha mégis ott lesz a baba, akkor majd elkezdek gondolkozni, hogyan is tovább.
Mit gondoltok? De őszintén, nem vigasztalást várok!
Ha tegnap volt pém, akkor a beágyazódás kb. akkor lesz, amikor már beszedtem az összes antibiotikumot. Ha ez káros lenne a babára, akkor nem is ágyazódna be, igaz? Ha pedig marad, akkor egészséges lesz?
Vendég

Szép jó reggelt minenkinek!

Ma Márk 8 körül kelt :) igaz 1 körül megint áthoztuk magunkhoz,mert hányt :( .Azt vettem észre ha anyatejen kivül iszik mást este akkor hábny.Vajon mitől lehet? Eddig nem volt ilyen.Lehet,hogy még mindig van neki lerakódva vmi? Mert azóta csak szopizott és semmi baja. Nappal pedig soha em történik ilyen.

Én is lassan meygek boltba utána főzők,majd megyünk a nagymamámhoz.Utána meg Mozi!!!! Már alig várom.

Pici: nagyon jók az idézetek.

Nika: palacsinta :) milyen izesítésű lez? külddj át nekem pár darabot :)
Vendég

Szia Cat!
Én nem szedném a helyedbe az antibiotikumot.
De ez az én véleményem.
Hívd föl, és mond neki babás vagy.
Vagy kérdezz meg egy nőgyógyászt.

Szorítok hogy minden rendben legyen nálad.

Teszel fel hőt?

Puszi

picimami

milyen antibiotikumot kaptál?
Vendég

Sissi!
Jobbulást a kicsinek.
És szép napot neked, érezd jól magad a moziban.
Puszillak

picimami

Cat!
És mit ír a gyógyszer tájékoztatója?
Már kiváltottad?
Apázás is volt??
Hogy érzed, elkaptátok a pé-t? :oops:

picimami

Cat!
Nagyon fáj a fogad?
Mi a baj vele?
Muszáj volt kihúzni?

picimami

Cat, szerintem ilyenkor még nem számít, és igazad lehet, hogy ha számít, akkor nem ágyazódna be. Úgyhogy szerintem ezzel ne törődj!
Én vagyok, vérezgetés csak ritkán, ma fél négyre megyek dokihoz, de szinte tuti, hogy még nem lesz szívhang, számításaim szerint olyan 5+6 lehetek ma.
Aztán majd kiderül. Okozott ez a kölök már aaaaaaannnnyi meglepetést :lol:
nemlajos

Nemlajos.
Örülök, hogy jelenkeztél.
Már aggódtam érted.
Jól vagy?

Írj, majd, ha végeztél az orvosnál.
Nagyon izgulok érted :roll:

picimami

Úgy gondolom, hogy egy bakteriális fertőzés, vagy egy hosszan elnyúló gyulladás sokkal rosszabb lehet. Már kiváltottam, és tegnap be is vettem egy szemet. Tudja az orvos, hogy lehet, hogy babát várok.
Ez van a tájékotatóban:
"Terhesség és szoptatás

Terhesség és szoptatás idejealatt csak elkerülhetetlen esetekben szedhető a készítmény, ezért azonnalszóljon kezelőorvosának, ha Ön terhes, vagy gyanúja van a terhességre, illetve,ha szoptat."

A fogam nagyon rossz állapotban volt, már nem lehetett megmenteni. Pedig azt akarta. Le is volt törve és be is volt gyulladva. Lehet, hogy a baba agyulladás miatt nem jött eddig.

Most pedig csak a fogam helye van és egy csomó varrat... :(
Vendég

Ezt találtam:

“8200 gyógyszer van és ebből csak 27 veszélyes igazoltan a magzatra. Ennek ellenére az anyák de az orvosok is nagyon félnek minden gyógyszertől és inkább nem alkalmaznak semmit, ami gyakran nagyobb bajt eredményez. Évente sok terhességet szakítanak meg indokolatlanul mert félnek a gyógyszerek káros mellékhatásaitól.” (dr. Czeizel Endre)

Kicsit megnyugtatott.
Vendég

Cat!
Nyugodj meg.

Minden rendben lesz.
Puszillak

picimami

picimami

Találtam egy hasonló görbét, mint az enyém.

Szerintetek van esélyem, hogy most sikerült? Kép

picimami

Rutinműtét után meghalt egy nő Szentesen
MTI - ugyelet@mail.index..hu
| 2008. július 25., péntek 09:28
Orvosi műhiba miatt meghalt egy fiatal nő a szentesi kórházban egy rutinműtét során, írta pénteki számában a Délmagyarország.

A napilap információi szerint egy nőgyógyászati beavatkozás után három héttel, még szerdán hunyt el a 31 éves fiatalasszony. Az intézményben nyilatkozatstop van, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.

A lap úgy tudja, a nő spontán elvetélt, és ezért egészségügyi küretet végeztek rajta az intézmény szülészeti és nőgyógyászati osztályán. A beavatkozás során azonban az orvos kilyukasztotta a méhfalat, amit nem vett észre.

Egyes szakmai vélemények szerint ez a sérülés általában azonnal észrevehető, de 24 órán belül mindenképpen megjelennek a tünetek.

A cikk a hirdetés után folytatódik h i r d e t é s
A 31 éves nő azonban csak a nőgyógyászati beavatkozástól számított 48 óra múlva került sebészkés alá, ekkor derült ki, hogy nemcsak a méhfala, hanem a vékonybele is sérült. Ennek következményeként súlyos hashártyagyulladás, szeptikus állapot lépett fel. És bár ezt követően több műtéti beavatkozásra is sor került, a többhetes intenzív kezelés ellenére sem tudták az életét megmenteni, és szerdán elhunyt.

A rendőrség már vizsgálódik. Tuczakov Szilvána, a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az ügyben úgy nyilatkozott: a szentesi kórház jelzése alapján közigazgatási eljárás indult, a haláleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. Ennek során kiderül majd, hogy a 31 éves nő halálát emberi mulasztás okozta-e vagy sem.

A kórházban egyébként az intézmény vezetői közül senki sem nyilatkozott a Délmagyarországnak.

picimami

Csajok, nekem elvileg vasárnap lesz ovulációm (ez a pé, ugye??) kiszámítás szerint akkor ha tegnap együtt voltunk lehet belőle valami, vagy nem? Jó kérdés ugyi?? Tudjátok én lányra hajtok és azt irták, hogy ovu. előtt 2 nappal már inkább ne legyünk együtt. :lol:

Várom biztató :wink: válaszotokat. :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Picimami, ilyen jó híreket nem kérünk :twisted: ez borzasztó :cry: :oops:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Szerintem még nem elég..
Szerintem. De lehet más másként látja.

Bocsi a rossz hírekért.. :cry: :cry:

picimami

sziasztok! :lol:

na! elaaludtak afiuk, most van időm,mindent direkt megcsináltam, hogy mikor alszanak, tudjak jönni.

visszaolvastam,és megnéztem a képoeket!!
Mindegyik nagyon szép, és jó, hogy jobban megismerjük egymást.
de még sokan tartoznak a képekkel :!: :!: :!: :twisted:
én is :oops:
én most próbálok majd párat feltenni.
bár megmondom,nekem egy árva darab terhes képem nincs. sosem csináltam :? ésaHamzának a születésénél amiket anyukám csinált, eltüntek memória kártyával,géppel együtt!
még jó hogyy voltnyomtatva :roll:
az Alperrel vannak képek, mikor énmég aműtőben voltam, anyu meg a férjem csinálták. meg vannak korháziak....
ja! az Alper a legjobb indulattal is "csúnya"újszülött volt. :lol: :lol: de komolyan,kellett 3 nap hogy kikupálódjon :lol:
mindegy amit találok felrajkom :lol:

lányok! zsuzskameg a többiek????????

pici! azt hiszem rájöttem mire gondoltál tegnap!
annak én nemtudom a receptjét, de anyós igen. 2 hét múlva megyünk, és ott is van net,majd onnan felrakom.
de ha gondolod attól még azt is feltehetem a mit tegnapmondtam :!: :?: :?:

Kép Kép Kép
asiye

Szia Drága Asiye!
Örülök, hogy már vagy te is. :wink:
Köszi a receptet.
Várom amit te mondtál is, és majd ha megtudod a másikat, azt is szeretném persze.

Puszillak érte

Vigyázz magadra nagyon

picimami

Zsuzska mami merre vagy??

picimami

akkor egy párat rólunk előszőr! a zuram meg én :lol:
anyósommal ellentétben én úgy gondolom,hogy illünk egymáshoz :lol:
Kép