Új privát üzeneted érkezett!

Annus - en majd csak csutortokon megyek vissza a dokival megbeszelni, hogy mi van. Eddig meg nem is talalkoztam vele, csak a nurse-szel, aki a beutalokat adta es felvette az eddigi elozmenyeket. Valoszinueg itt mas a neve a gyogyszereknek, amit hasznalnak, de gondolom van olyan, ami hasonlo celt szolgal. Az viszont biztos, hogy itt vizsgalat nelkul nem irnak fel gyogyszert.

Laton te nem unatkozol ma sem. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsibima: hát nem tudom. Mindenesetre hamarosan kiderül. :wink:
Örülök, hogy azért most aktív körülötted minden. Végül is csak halkan jegyzem meg, de ezt is szeretted volna, nem? Így most tényleg nincs idő túl sokat agyalni :wink: A kiscsalád és a segítség...mindig mondom anyósomnak, hogy nagyon jól nevelte a fiát. Én pedig igyekszem nem elrontani. Tényleg mindenben segít. Elmosogat, kitereget, felporszívózik. Ennél többet nem is várok tőle, de ez (mosogatás kivételével) mindig az ő feladata.

Gyógyszerek: én most csak napi egy folsavat és napi két magneb6ot szedek, no meg C vitamint. Aztán ha teherbe esnék, akkor majd dokibá szépen megmondja, hogy mi legyen. De az szerintem sem túl nyerő, ha gyógyszerekkel vaktában lövöldözik - kivizsgálás nélkül. Bár gondolom, ez gyógyszerfüggő is, és ha ártani nem árthat..hát nem tudom.

Tényleg, nem is meséltem, hogy most volt a héten a teljesítményértékelésünk, no meg a célkitűzés. Főnököm nagyon helyes volt. Azt mondja, hogy mindenképpen olyan feladatokat tervez nekem idénre, amit babásodva is meg lehet csinálni, de semmiképpen nem akar parkolópályára tenni, mert számít rám, de tudja, mivel mondtam neki, hogy ezek után biztosan nem fogok dolgozni, szóva gondolkozik azon, hogy hogyan lehetne távmunkába csinálni mindezt.
Sokat gondolkodtam, hogy menjek e majd tp-re, ha teherbe esek, és arra jutottam, hogy ennyi pihenés nekem is jár. Semmi stressz, csak itthon szétunom az agyam. :wink:

Soha vissza nem térő alkalom, hogy pár hónapig itthon lehetek, olvashatok, apránként kitakarítgatok.. gondtalanul figyelhetek a pocakomban fejlődő kis emberre. Szóval lesz@rom a lelkiismeretem és a mi lesz a munkahelyemen nélkülem (az ember szereti hinni, hogy azárt pótolhatatlan) gondolatokat.

Bár már itt tartanánk :roll: Na mindegy, egyszer eljön ez is, nem leszek türelmetlen. Egyszerre csak egy lépés..

Kép
wruska

Ja és naná hogy hozok fotókat :lol:

Kép
wruska

Na én a clostyt egyszerre vettem be...bár a papírjá sincs róla semmi.Illetve annyi h 1 szem kell naponta,ha ez nem segít,akkor köv hónapban dupla adag.Tehát én azt szűrtem le h egyszerre kell bevenni,de ez nem biztos h így van.Az is lehet h mindegy :wink:
Zsibima!
Majd megbeszélünk egy alkalmas időpontot!Mi szoktunk ebédelni,szívesen meghívlak hozzánk vmi fini ebédre :wink:

Hajni!
Engem megvizsgált a doki,szóval nem csak úgy kitalálta.Szerintem ha téged is megnéz,bizti ad vmit amitől lesz péd!Ha csak ennyi a baj akkor ez kezelhető!!

annus11

Wruska - teljesen egyetertek! A pasiknal nagyon attol fugg, hogy mihez vannak hozzaszokva abban, hogy mennyit segitenek. Az en parom segit mindenben, de magatol nem csinalna meg csak ha kerem. Amig ketten vagyunk talan meg tudnam tenni, hogy mindent megcsinalok helyette, de akkor kesobb is elvarna es nagyon nehez lenne visszarazodni, hogy segitsen tobbet. Szoval ha kernem is kell ra, de kiveszi a reszet mindenbol. :wink:

Tok rendi a fonokod, hogy igy bekalkulalja a terveidet. En ilyenrol, hogy itthonmaradok honapokig nem is almodhatok. :(

Annus - azt hittem meg csak most kezdted el a hormonvizsgalatokat, mibol kiderulne, hogy van-e valami gond, de biztos felreertettem. Ha nem kellene gondolom biztos nem adta volna.

Zsibima - merre vagy?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!
Igen,most kezdtem a hormonvizsgálatot.A köv hónapra lesz eredménye.Maga a closty csak a peteérésre van,szóval igen,azt gondolom megelőlegezte nekem :wink: Nem értek én ehhez.Ugyan ahhoz a dokihoz járunk Zsibimával,ő viszont csak az eredmények után kapta a clostyt,annak ellenére h minden oké nála...ki érti ezt!

Nekem ilyen gondom nincs h mi lesz a munkahelyemen...mivel nincs munkahelyem :lol: Szóval amx suliba járkálok be nagy pocakkal,nem igen érdekel ez most :oops:

Az én uram mosogatni szokott,meg néha feltesz egy mosást,esetleg főz vmit.De az esetek 99%ban én csinálom ezket is.A takarítást nem hagynám rá,úgyse lenne jó ahogy megcsinálja...nagyon kényes vagyok erre :wink: :lol:

annus11

Sziasztok!!!

Hajni, itt vagyok! :lol: De lányok képzeljétek: a gyomrom gyűszűnyi...anyámnak és a hugomnak most volt a szülinapja és átugrottam hozzájuk egy kis ünneplésre!
Háát nem jól sült el!!!
A húgom majdnem összeverekedett az apámmal!!!! Még szerencse, hogy a Jani lelépett ma a melóból és eljött ő is, mert csúnya vége lett volna...illetve így is az lett.

Na lehet hogy azt mondjátok, hogy nem szép dolog, hogy elmondom a családi dolgaimat, de ki a fenének mondhatnám el???
:oops:
Na szóval az apánkat utáljuk és mindhárman utáltunk gyerekek lenni, szóval sokminden felgyülemlett bennünk mire felnöttünk és a hugom most kipakolta a szennyest!!! Húúú olyanokat mondott a faternak: hogy majd csak a temetésére megy el!!!
Mondjuk csak lökdösődés volt, ha apám felemelte volna a kezét, akkor én is felemeltem volna!!! Szerintem ketten a hugommal simán megvertük volna. (engem úgyis mindennap megvert gyerekkoromban és nagyon szíves visszaadnám neki azt a sok rosszat amit tőle kaptam)
Mégis mindig azt mondom magamnak: mégis az apám...de asszem mostantól én se megyek át hozzájuk...

Szóval nagy volt a balhé, "kellemes szülinap és húsvét"....

Bocsi lányok, egyszerűen belehaltam volna ha ezt magamban kell tartanom!!! :oops: Végülis ez is én vagyok...

Hát lányok ti összetehetitek a két kezeteket, hogy ilyen rendi férjetek van!!! :lol: Mondjuk én azzal is megelégednék, ha a férfi munkákat elvégezné..(villanykörte csere, zárjavítás stb) .persze meg kell mondjam nem lusti az én drágám, csak elkényeztettem. Persze, amihez erő kell, azt ő csinálja, sokszor még egy pár kilós dolgot sem enged meg felemelni...de talán jobb is ha nem ő csinál rendet!!! :lol: :lol: :lol:

Azért mindenkinek boldog húsvétot kívánok!!! :lol:

Jajj a Pumpinak ma van az esküvője!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annus - en sem ertek hozza, de a doki boztos tudja, mit csinal.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Nagyon egyszerre írtatok!

Zsibima!
Hát nálunk is szoktak családi zűrök lenni...bár inkább azt mondanám h voltak,de ma már minden ok.Én anyummal nem voltam kibékülve,de ő már nem él,azóta minden ünnep,családi ebéd maga a boldogság!Nagy a család,mind mások vagyunk de marha jól kijövünk!

Az én férjem kifejezetten szereti a férfi munkákat,rögtön meg is csinál mindent!Talán úgy van vele h legalább megmutatja mit tud 8) :wink:
Na megyek,lesem a tvt!

annus11

Ami lemaradt: :oops:

Wruska-tényleg jó érzés azt hinni és tudni, hogy fontosak vagyunk a munkában, de ezt én úgy oldottam meg, hogy 6 hónapig dolgoztam, és az uccsó háromban otthon voltam! Bőven elég volt nekem legalábbis. Jó volt a pocimra figyelni, rendezgetni a babacuccokat, de már unatkoztam is egy kicsit...
Ha nekem sikerül, akkor megint így tervezem... :D
(akkor tényleg várom a képeket!!!! :lol: )

Annus-nemakartam én magam meghívatni, főleg, hogy soha nem is ebédelek! :lol: (még reggelizni se szoktam) Meg olyan hamar elmegy az ebédidő...de tényleg talizzunk!!!

Hajni-sikerült kondiznod ma?? Most már nagyon kiváncsi vagyok te milyen kezelést, gyógyszert fogsz kapni! Az nagyon jó, hogy kivizsgálás nélkül nem adnak nálatok gyógyszert, sajnos nálunk igen!!!
(mondjuk én csak és kizárólag akkor veszek be gyógyszert, ha babával kapcsolatos...na jó meg ha fáj a fejem) Én nagyon gyógyszer-ellenes vagyok! De mindent azért a nagyon várt kölökért!!! :lol:
Vendég

Zsibima - hat ez tenyleg nem hangzik tul jol. :(

En tenyleg osszeteszem a ket kezem, annyira jo ferjem van. Egyszeruen imadom :P Nalunk is o csinalja a ferfimunkakat, amire en nem is vallalkoznek pl. amikor az egyik szobat csinaltuk o szerelte be az uj csatlakozokat, a radiatort arrebb rakta ja es szerencsere az autokhoz is ert, igy mindig o csinal mindent azokon is. Nagyon hasznossa tudja tenni magat. :lol: Persze, amikor nem lep le hat napra... :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsibima - igen sikerult eljutni a konditerembe. Masfel orat izzadtam, de nem tunt olyan soknak, mert a legtobb gepen van tv kepernyo. Most kellemesen faradt vagyok, de nem csinaltam ma itthon semmit.

Egyebkent en is nagyon gyogyszer ellenes vagyok, fejfajasra is inkabb elmegyek setalni egyet ha tehetem. De vannak dolgok, amit ugye nem lehet igy helyrehozni ugyhogy muszaj.

Ja - azt nem mondtam meg, hogy majus elejen vegre megyek haza :D Alig varom, de csak egy hetvegere!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni-akkor irigy-irigy :lol: Én inkább magam csinálok meg minden ilyesmit...akkor jó lesz. Jancsika 2 perc után lecsapja a szerszámot, és tör-zúz! :lol:
Viszont, ha azt mondanám neki, hogy hordjon be a hátán 2 kamionnyi cuccot, azt aztán minden szó nélkül!!! Hát neki a testi ereje meg van ezekhez a dolgokhoz, és ehhez nem kell türelem! Mert neki az nincs sajna a szerelgetésekhez! Ee vannnn!!! :lol:

De azért azt mondom: ennél jobbat én sem igen kaphattam volna! Mert hát nem csajozik (nem tudok róla legalábbis :lol: ) nem iszik, nem járkál el itthonról, de hát ő sem tökéletes...na meg én sem! :wink:

Most végülis mikor fejeződik be a kivizsgálásod???
Vendég

Hajni-azért gondolom jó lesz egy kicsit a családoddal lenni! Ha rövidke is az idő, biztos nagyon várnak már téged!!! És ilyenkor a férjed is jön veled? Vagy egyedül jössz??
Vendég

Zsibima - amit eddig irtal a parodrol, abbol azert ugy tunik te sem valasztottal rosszul. Tetszik a hozzaallasa dologkhoz. En azt szoktam mondani, hogy a parom sem tokeletes, de tokeletesen illik hozzam :P

A kivizsgalast nem tudom. Gondolom attol fugg, hogy mi derult ki a vizsgalatokbol, hogy mit kell helyretenni. :?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Igen, mar en is varom, hogy lassam oket. Foleg a keresztfiamat - negy es fel eves es a kepek alapjan nagyon nagyot nott a kolok.

Legutobb egyutt voltunk szeptemberben, de most csak egyedul megyek. Pont azert azon a hetvegen, mert a ferjem akkor sem lesz itthon. Anyossal mennek egy masik hoki-hetvegere jatszani. Pont anyak napjan leszek otthon, aminek anyukam meg jobban orult!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Annus - jo tevezest!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni-anyák napján?? Az szép ajándék lesz anyudnak!!! :lol:

Jajj képzeld/jétek!!! El is felejtettem mondani!!!

Tegnap Üllő és Vecsés között mentem, amikor elrepült a fejem fölött egy gólya!!! :lol: :lol: :lol: (mármint a kocsim "feje" felett) :lol:
Rögtön rátok gondoltam!!!

Valaki biztos hogy be fog itt nekünk zebrásodni!!! :lol: :lol: :lol:

Alig várom már ki lesz az!!! :lol:
Vendég

Zsibima - hmm ez a golya dolog tok jo! :lol: Mar reg esedekes egy zebras tesz valakinek itt (well tobbeknek is...) de az sem lehet veletlen, hogy te lattad meg :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni-én felettem (pont a házunk felett) már tavaly ilyenkor is elrepült a gólya-úgyhogy- én ezért nem magamra gondoltam, mert akkor sem jött be teljesen... :cry:
Vendég

Látom ti nem alszotok éjjel!!! :wink: Na én igen,igaz 6 elött fenn is voltam.
Tegnap láttam unokaöcsimet,7 hós.Olyan cukin kúszott,majd összecsináltam magam a gyönyörűségtől 8) Annyira édi volt!

Zsibima!
Hát én szoktam 2-3 szor enni 1 nap :lol: Én ilyen vendégvárós vagyok,imádok vendéget fogadni és sütni -főzni :wink: Mindjárt megyünk is ki a fárjem nagymamájáért az állomásra,a tiszteletére megcsinálom a nyulat.Szóval most" nyúl a pácban" van nálunk :lol:
Ez a gólya nagyon jó jel,nem tudom kinek.Remélem mindenkinek!!!!!Már ami az elkövetkező hónapokat illeti!

Hajni!
Jól hangzott ez a kondizás...engem lefárasztottak a gyerekek tegnap...2 csaj,hihetetlenek.Még telefonálni se engedtek,mert annyira hangosan kiabáltak utánam h nem hallottam semmit :shock:
Én is gyógyszer ellenes vagyok,persze a baba kivétel!Fejfájásra én fagyasztott zoknit szoktam használni!
Nagyon jó ez a duma!Ez szerencsére nálunk is így van,nem tökéletes de hozzám tökéletesen illik.És fordítva is igaz!Nálunk az a baj h én is nagy szerelős vagyok meg ő is,összeveszünk h ki csinálja :wink: :lol:

annus11

Sziasztok!!!

Pletyivel jöttem! :lol: "Odaát" Pannynak elment a nyákdugó!!! Izgi!!! :lol: Pumpinak meg sikerült az esküvő, és képek is vannak, ha valaki még nem látta, azért szólok!

Annus-én is fennt vagyok 7 óta, megy a sütés-főzés...de én képtelen vagyok korán lefeküdni sajna. Évekig éjszaka dolgoztam, mert én éjszakai lény vagyok! Varázsa van az éjnek! :lol: Fiatalkoromban képes voltam egész éjjel ébren lenni és úgy menni melózni, mert elememben voltam éjjel...de má" nem bírom! :lol:

Na majd kérdezzetek meg, ha itt fog üvölteni nekem éjjel kölkice, akkor mennyire akarok majd ébren lenni éjszakánként! :lol: :lol: :lol:

Biztos fincsi lesz a nyuszi...én még nem csináltam, de szeretem csak a lányom meg ne tudja...meggyilkolna a szemével! :lol: Mert volt párszor nyuszija és imádja! De nem enni! :lol:

Gólya-egyetértek, jöjjön mindenkihez!!! :lol:
Vendég

Panni
Hajrá!!!Csak jön már a húsvéti nyúl a babával :wink:

Na mi megettük a nyulat!Már a mákos gubát nyomom.Hulla vagyok,egész nap a konyhában főztem!
Fiatal koromban én is nagy éjszakai életet éltem...de elég hamar meguntam!Bár itt Pesten az a jó h 11 kor éjjel még akkora a pörgés!

annus11

Ma kivetelesen en is koran keltem, de csak a Forma 1-es verseny miatt es utana visszamentem aludni. :oops: Lehet, hogy ma nem megyek konditerembe, mert meg egy csomo mindent meg akarok csinalmni itthon. Majd talan holnap megint.

Szerencsere nekem nincsenek vendegeim ugyhogy a fozes nem vesz el sok idot - egy csirkemellet grilleztem parolt zoldseggel. Gyors es finom. :P

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Mi is a forma 1 miatt keltünk,többek között!De csak 1 órát láttunk belőle,mert mentünk a vonathoz!

annus11

Annus-"fiatal korodban"??? :lol: :lol: :lol:
Én 30 éves koromig heti 3x jártam szórakozni... :lol:
Vendég

:lol:
Na igen...én már nem szeretek menni,mert nem bírom lerázni a pasikat...és engem nagyon idegesít ahogy nyomulnak :wink: Utoljára 1 éve voltam,de megfogadtam h többet nem megyek!

Most lettem kész a tiramisuval...apcim már itt rágta a fülem h mikor lesz már kész...kis éhenkórász 8)

annus11

Sziasztok lanyok,

Eloszor is Kellemes Husveti Unnepeket kivanok nektek!
Jo reg ota nem voltam itt, most egy kicsit visszaolvasgattam, de meg nem teljesen vagyok kepbe.
Eloszor is orulok hogy a babasok jol vannak.
Es hogy mindenki jol van.
Sok kitartast kivanok a vizsgalatokhoz is.
En nem mentem el vegul is vizsgalatra, nagyon sok volt a munkam es lelekben nem voltam ra felkeszulve.
A mensim megjott 35 napra, ugy nez ki hogy rendben van minden. Ha minden igaz mostansag van peteeresem, szurkal a hasam, szoval probalkozunk szorgalamasan ( mint a nyulak ) De majd meglatjuk mi lesz. Nem bizom el magam. Minden ugy is kiderul.

Amugy azt hallottam, hogy a husvet pont alkalmas erre.

En is lattam ma golyat, ahogy Zsibima irta, remelem jot jelent, remelem sikert hoz a tavasz itt kozottunk is.
Talan nincs is uj kismamank? Vagy csak meg nem jutottam el odaig az olvasassal.

Na jo megyek olvasni aztan jovok!

Jok legyetek es sok locsolkodot kivanok!

Puszi mindenkinek!
eperke25

Szia Eperke!
Örülök h jelentkeztél!Neked is kellemes ünnepeket!!!

Szerintem mi tudjuk a legjobban h nem 2 perc ennek a feldolgozása.Nekem is hetek kellettek mire úgy igazán írni tudtam ide,de ez így van rendjén!

Ha szeretnél a tábliba bekerülni,írj nekem,akár privit is! :wink:

Babásunk még nincs,de talán hamarosan tesztel Wruska és Merszi :lol: Mindjárt dobok is fel táblicskót 8)

annus11

Kép

annus11

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPELKET KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK!!!
és hozzon a nyuszika minél több kétcsíkos tesztet:)
Nagyon drukkolok nektek!

Kép
kimma

ünnepelket=ünnepeket :oops:

és sok-sok locsolót :lol:

Kép
kimma

Nekem nagyon kellemes volt a húsvét...már rendesen "bűzlök" a pacsulitól...
Egész nap aludnék....még mindig a tavaszi fáradság "kínoz"!

Remélem ti is kaptatok a locsolásból :lol: :lol:
merszi

Sziasztok, remélem mindenkinek jól telt a húsvét.
Mi is megérkeztünk a rokonlátogatásból. Locsolóm is volt bőven, mindegyik 10 év alatti, leszámítva sógoromat, de ő határeset :lol: Szerencsére mindenki más pacsulival, de én rutinosan nyakig beöltözve vártam őket, majd mikor lement a roham, mosolyogva ledobtam magamról a pulcsit (ami most a mosógépben keringőzik) és illatmentesen végigzabáltam a napot. :lol:

Hallottam Panniról. Kiváncsi vagyok, kibújt e már Olivér nyuszi így hétfőre :lol:

Én egyenlőre még várakozó üzemmódban vagyok. Vannak jelei, hogy megjön a menzeszem, már tegnap is, meg ma is egy-egy alkalommal volt egy kis barna a papíron, de semmi más. Bár ezt vehetem biztosra is, mert ilyenkor mindig meg szokott jönni. Ennek ellenére, vagy éppen ezért a mellfeszülés továbbra is megvan és azért a gyomrom sem százas - bár ez lehet a húsvéttól is, bár nem zabáltam túl magam szerintem. Á mindegy, kiderül úgy is hamarosan. Valahogy ez a legnehezebb. Ha megjön és ez idő alatt nem is tudok másra gondolni, mint hogy megint nem jött össze, de aztán az első tiszta naptól már ezek a gondolatok a kukában vannak és tele vagyok új év új élet gondolatokkal :wink:

Annus, lárom a többiek bemondták, hogy hány évesek, én erről meg is feledkeztem. :oops: Beírhatod majd nekem is, hogy 27.

De most nem tudok igazán rosszkedvű lenni:

Csütörtökön 1 órakor már a velencei Szent Márk téren iszogatom azt a felejthetetlenül tökéletes olasz cappuchinót :D

Kép
wruska

Lányok! Megszületett Olivér ! Másik topikban vannak képek!

Kép
wruska

Annus11,
En is szeretnek bekerulni a tablazatba:
Eperke25
kor: 27 ev
Angyalka: 29-Jan-2008, 8 hetes
Gyerek: nincs
Vizsgalat: nincs
Probalkozunk: 05-Mar
Ciklus: 35 nap
Kov mensi: 9-APR

Koszi
Eszter
eperke25

Igen!!!! Nézzétek meg feltétlenül Olivért lányok!!!
Megmutiztam gyorsan a Janinak is, mert szerintem ő még nem látott olyan babát, aki ma született!!! :lol: Hátha gyorsan leveszi a mintát!!! :lol: :lol:

Amúgy ma pont megnézegettük a gyerekkori képeit Janinak...hát remélem, ha lesz gyerekünk, inkább rám fog hasonlítani kicsinek... :lol: :lol: :lol: (nem mintha én gyönyörűség lettem volna) Ugyanakkora fülei voltak újszülött korában, mint most...csak most már hozzánőtt a feje! :lol:
Bár egye fene hasonlítson rá, csak már legyen!!!

Ilyenkor mindig dupla kedvet kapok, ha baba születik...

Én megúsztam a locsolást!!! Kikapcsoltam a csengőnket...
Úgyhogy a Jani, após és a lányom pasija locsolt csak meg! :lol:

Mindegy a lényeg: nem hervadok el!!!

Wruska-nekem minden hónapban ugyanez van a fejemben, mint neked...megjön-nemjönmeg....
De eljön a mi időnk is, csak sajna türelemmel kell kivárni!
És még van remény!!!

Merszi-én is most ébredtem, és egyből a kis Olivért pillantottam meg félálomban... :lol:
Most rajtunk a tavaszi fáradtság, remélem jól feltöltődünk, mert terhesen szükség lesz az energiákra!!! :lol:

Kimma-köszönjük!!! Úgy legyen!!!

Eperke-remélem bejön a gólya! :lol:
Vendég

Na én is megjöttem....végre!

Most épp Szolnokon vagyok,öcsémet holnap engedik ki a kórházból,ápolgatom kicsit.

Ma reggel még Sződligeten voltunk vendégségben,túlélhető volt az is :lol:

Nagyon aranyos Olivér!Olyan hihetetlen...

Wruska!
De jó lesz nektek olaszban....én is mennék 8) Új ciklus új remény,na szintén ismerős érzés..nekem még 2 hét a peteérésig....Ez a barnázás nem sárgatest elégtelenségre utal?

Ti tudtok aludni délután :shock: de jó nektek...én 5 kor keltem,hát most készülök összeesni a fáradtságtól...

Adatokat vettem,táblit frissítem hamarosan!

Na boldog nyulat mégegyszer! :lol:

annus11

Annus, nem tudom, hogy mi ez a barnázás. Szarul van a gyomrom továbbra is és mensi még nem jelentkezett, csak barnázás, de ez is csak egy egy "törlésnél" Bocsi :oops: . Elvileg ma kellene megjönnie, de a hasam is csak szurkál, nem úgy fáj, ahogy az elmúlt jó pár évben szokott. Szóval nem tudom mi lesz a vége, de már jó lenne valami biztosat tudni.

Kép
wruska

Értem :wink:
Hát akkor hamarosan kiderül van e babóca vagy sem.Bár ha ma csinálsz tesztet lehet kimutatná!!!Na drukkolok nagyon,vkinek legyen már 2 csíkos++++++++++++

annus11

Wruska!
Még reménykedj hátha bejön!!!

Nekem valamivel többet kell várnom mint 1 hét és én is megtudom mi is történt odabenn...bár elég kedvtelen vagyok, és fáradt. Ha csak nem ettől van hangulatváltozásom.
Legyen szép időtök Velencében! Én utoljára szakadó esőben voltam. Most tervezem én is máj. vagy júniusba kiruccani.

Megnéztem Olivér babát! Nagyon érett és gyönyörű kisfiú.
merszi

Sziasztok

Wruska
Nem csinálsz tesztet?
Még mielőtt elutazol.A barnázás valóban utalhat sárgatest elégtelenségre!Ezért lenne jó tudni mi újság!

Valakinek,vagy mindenkinek valóban lehetne már 2 csíkos a teszt!

Akkor:

Kép
Vendég

Kép

Na íme a művem amit varrtam!

Alziza!
Remélem a babaeső most már eltalál vkit!!!!

annus11

sziasztok Lányok!
hát én dögrováson vagyok sajnos :( Prágában isteni volt, csak hát iszonyat hideg. Úgyhogy nagyon megfáztam. Taknyolok, meg köhögök rendesen. Holnap nem is jövök be melózni, hanem otthon kúrálom magam, mert csütörtökön meg már indulunk síelésre. Remélem addigra kicsit jobban leszek. Ma reggel sós melegvízzel gargalizáltam....majdnem jött a rókacsalád utána. Este a fokhagyma-méz kombinációval próbálkozom tovább.

Drukkolok a pozitív teszteknek, tényleg jó lenne már újabb zebrás tesztet látni itt köztünk!! :lol:

Mindenkit puszilok!

Lei
lei

Wruska-a szurkálás lehet beágyazódás is...nekem 1 x ilyen volt, úgyhogy reménykedjünk te leszel a következő zebrás! :D

Alziza-köszi a babaesőt! :lol: Most már valakinek tényleg "illene" babásodni!!! :lol:

Annus-jó lett a huzat, kár hogy nem csináltál "előtte-utána" képet! :lol: Ügyes vagy! (én úgy utálok varrni, hogy inkább kidobom a kedvenc cuccomat is, csak ne kelljen megvarrnom! :oops: Úgyhogy irigykedek a türelmedért! )

Merszi-remélem a rossz hangulatod, már a hormonok változásától van! :lol: Nagyon várom, hogy tesztelj pár nap múlva!!!
De ha most nem is jött össze, azért ne keseredj el, mire jön az igazi tavasz, addigra babásodunk mind!!! :lol:

Hát lányok: öröm átmenni a másik topikba!! Ennyi szép babát!!! :lol: (igaz az embernek a saját babája a legszebb, de a Betty olyan kis nyeszlett volt ezekhez a babókhoz képest :lol: szerencsére később megnőtt-szépült...de újszülöttnek, hát nem volt ilyen szép... :oops: )
Vendég

Lei!

Gyógyulgass!!!!Aztán vigyázz magatokra!!!!Nehogy nekem ágyat fogj! :wink: Lassan félidős leszel...el se hiszem! :shock: :lol:

annus11

Jajj Lei elfelejtettem: vigyázz magadra!!! Most olyan sokan betegek!!! Kúrálgasd magad!!! Jesszus, hát rajtad mérem az idő múlását, nem semmi, hogy mindjárt félidős vagy!!! :shock: :lol:
Vendég

Na Annus-jól egyszerre írtunk Leinek!!! :lol:
Vendég

Helyzetjelentés: mensi még sehol, hasfájás viszont bekopogtatott, de még mindig nem ugyanaz az érzés, mint szokott. Hát nem tudom.
Azért vettem egy tesztet. :wink: Holnap reggel - ha addig nem történik semmi, megnézem, hogy mi a helyzet. Már csak azért is, hogy mielőbb el tudjak menni a dokihoz, és mindent megtegyünk, hogy ez a babó kilenc hónapig bent maradjon.

Hát mindenesetre szorítsatok nekem, ha tudok valami biztosat, jelentkezek. (Azért vettem vérzés esetére is mindent, mert teljesen kifogytam. Nehogy aztán felkészületlenül érjen a dolog.)

Kép
wruska

Haliho!

Kepzeljetek teljesen el vagyok havazva - minden ertelemben :!: Me reggel kineztem az ablakon es tok feher volt minden :shock: Azutan hallottam a radioban mondtak, hogy itt gyakoribb a feher husvet, mint a feher karacsony. :?

Raadasul nem tudtam otthon begubozni, mert most minden nap be kell jonnom az irodaba dolgozni. Nagyon nem vagyok en mar ehhez hozzaszokva. :evil:

Lei - vigyazz magadra es gyogyulj meg csutortokig. Gondolom a sielest azert nem akarod kihagyni, hiszen annyira vartad mar!

Annus - nagyon szepet varrtal, ugyi vagy. Gondolom a tesod is orulni fog neki nagyon. Legkozelebb tenyleg csinalj elotte/utana kepet, hogy meg jobban amuljunk. :lol:

Wruska - de jo lenne, ha tenyleg te lennel a legujabb zebrasunk. Holnap tessek felrakni az eredmenyt, mert ugy latom mar nemcsak nekem furdalja az oldalamat a kivancsisag.

Merszi - a hangulatingadozas teljesen belefer mint elojel. :lol: Persze en ezt nem magamrol tudom, mert nalam olyan nem volt (na ezzel a parom nem biztos, hogy egyetertene :lol: )

Zsibima - tok ari, amit a parod fulerol irtal. :lol: Itt vagy egy egykori focista, aki hires a nagy fuleirol. O szokta azt mondani, hogy nem a fulei nagyok, hanem a feje tul kicsi - gondolom neki nem erte utol mint a te Janidnak. :wink: Nalad mikor van teszteles legkozelebb?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?