Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Szeretnék csatlakozni hozzátok :)

Budapesti 25 éves, jelenleg egy gyerkőcös (aki 10-el is felér) anya vagyok. Férjemmel 8 éve alkotunk egy párost. 

Lányom Laura, szeptemberben volt 4 éves, igazi cserfes kisasszony :)

Pocakos vonalzót még nem készítek, ugyanis még nagyon a kezdeteknél vagyunk, nagyon reménykedünk, hogy ez a hónap a miénk, és pocaklakó beköltözött ;) Ha sikerült akkor augusztus végi babánk lesz :) (jövő hétvégén kiderül, ha tesztelek)

Rólam ennyit első körben :)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

Helenka, ezek jó hírek! Hogy van ez nálatok, akkor ti inszemmel kezdtek, nem tudom (lehet hogy írtad de nem emlékszem, meg annyira nem is vagyok tisztában a dolgokkal).

Pancsika, üdv köztünk! Szurkolunk. A kislányod rögtön összejött?

Mi egy éve próbálkozunk, Bével (a férjemmel) minden rendben, nekem viszont PCOS-em IR-em és pajzsmirigy-alulműködésem van. Bé 29, én 27 vagyok.
Röviden tömören rólunk ennyi.

Tegnap voltunka a nődokinál, szerencsére a nyelv már megy annyira hogy mindent szótár nélkül szépen megbeszéltünk, panaszaim, betegségek, gyógyszerek stb. Holnap megyek az első kukucskálásra, aztán 2 naponta. Tényleg hiperszuper aranyos a néni, és szép szeme van :)
Remélem lát majd valamit, bár kicsi az esély, mert sztem az elmúlt 1 évben nem nagyon volt Pé...

Többiekkel mi a helyzet?

Kép
samimi

Drukkolok a holnapi kukucskáláshoz ;)

Igen szerencsére elsőre összejött, és most is ebben reménykedünk, de ha mégsem, akkor sem keseredünk neki, hisz még most kezdtük el...... :)

pancsika20

Pancsika üdv itt! Drukkolok, hogy hamar összejöjjön a kistesó!

Helenka ezek szupi hírek, apával is minden rendben lesz.

Én jövő héten megyek az endokrinológushoz. Lejár az egy hó mióta szedem a gyógyit. Kíváncsi vagyok, hogy javul-e az eredményem. Múltkor azt mondta a doki, hogy valószínűleg úgy is kell az adagon emelni. De azért rendületlenül ügyködünk a bébi projekten.
csepp24

Köszönöm a bìztatást, örülök neki, hogy mindannyian lépkedünk a családalapìtás felé. Néha azért berezelek, hogy gyerekünk lesz, de tőlem százezerszer rosszabb anyák vannak, akik nem törődnek a gyerekükkel, ez kicsit vigasztal.
Hétfőn terheléses cukor, a kollégáim nem tudják a valós okot, PCO-t mondtam, hogy ki kell vizsgálni, de sok járkálással jár. Támogatnak és segìtenek, ez nagyon jól esett.
De jó lenne néhány baba tőletek, csajok, majd kicsit lemaradva csatlakozom és kis csúszással nyaggatlak titeket, hogy mire számìtsak :)

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka

Szia Pancsika, Aki ide bekoszont mindenkinek hipp hopp sikerult, nyugi:) csak mi maradtunk" nagy oregek", bar remelem nem sokaig
ugy erzem magam mint a matrixba ragadt ember :)

Helenka biztos minden rendben lesz.

Ami azt illeti en is van h. beparazok egy pillanat alatt, legfokepp attol h mi lesz ha sok iker lesz :)
Aztan eszembe jut, hogy van meg ido, ez most nem azt jelenti h. holnapra mar gyerekunk lesz :)
Ugy mennek a napok, hogy csak na! holnap megyunk tuszot nezni, irto kivancsi vagyok.
Es erzem a hasam rendesen, fajdogal, feszul, gorcsolget mint amikor megjon. Remelem ez csakis jot jelent.

Szep estet!
Drukk mindenkinek! :)

20140211131327

reginand: Sok tüszővel nem csinálják meg az inszemet. És ha esetleg sok bava maradna meg, akkor még mindig vannak lehetőségek és a természet is dolgozik.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm Lányok.
Én is paráztam a lányomnál, mindnetől, ha fáj azért, ha nem fájt azért :) Ha hánytam azért (majdnem 6 hónapig, -10kg-val zártam a hányós 6 hónapot), ha nem akkor örültem

Hogy jó anya leszek-e, vagy hogy el tudom-e majd látni. 20 éves voltam
Most már nagyon sok dolgot másképp csinálnék, pl. az együttalvás, imádom, de már kényelmetlen, 4 éve velünk alszik de most megígérte, ha lesz kistesója, átköltözik a szobájába vele együtt

Mára annyira elkezdtek feszülni a melleim, hogy majd le szakadnak........kiváncsian várom a jövő hétvégi teszt eredményét

pancsika20

Lányok, nekem olyan furcsa érzésem van, érzékeny a mellem, szurkál a hasam a köldököm alatt, hason fekve, mintha egy lufit éreznék a hasamban ami ki akarna pukkanni...........

Szóval na, ez van, remélem azért van amiért szeretném, hjaajjjjjj.............

pancsika20

Sziasztok!

Na, jövök itt a fejleményekkel. Sok jó hír, egy nem olyan jó hír és egy csomó kérdés amire most nem tudom a választ :)
Szóval tegnap voltam UH-on a tündéri dokinéninél, akire amőgy nem tudok rosszat mondani, de azért érdekes, hogy nem hívott vissza... leírom miért.
Szóval: nagyon figyelmes volt, egyáltalán nem volt kellemetlen (az otthoni dokimat nagyon szeretem, nem volt rá panaszom soha, de mikor legutóbb hüvelyi UH-on voltam nála, akkor valahogy nem sikerült neki finoman csinálni és kicsit kellemetlen volt; na az itteni dokinéni úgy csinálta mintha - már bocsánat - a férjem nyúlt volna hozzám). Ugye a 11. CN-on voltam (átlag 32 napos a ciklusom mostanában). A méhem szép nagy, jó alakú stb (nyersfordításban ezeket értettem abból amit mondott). Jobb oldalon van egy 11,8 mmes tüsző és még 1-2 db 3-4 mmes tüsző, amire azt mondta  aköv. ciklusban fognak érni (ilyenről hallottatok már, hogy ez is megállapítható?). Bal oldalon 5 db 3-4 mmes tüsző, amire szintén azt mondta, hogy köv. ciklusban érnek majd, várnak a sorukra. /lehet h pont fordítva volt az oldal de nem lényeges, és nincs kedvem előkutatni a leleteimet, olyan jól fekszem itt a kanapén és nem is lényeg szerintem :D/
A rossz, hogy a 11. cnon 5,9 mmes volt a méhnyálkahártyám, ami szerinte nagyon vékonyka. Azt mondta, a köv. ciklus 1. napjától a 10. napig szedjek ösztrogént (felírt egy gyogyót) vagy tapasszak magamra ösztrogénes tapaszt (azt is felírta), ezt minden hónapban, és ha 3 hónapig nem jön össze, akkor menjek legközelebb. Mert náluk ez a szokás, talált egy okot, megpróbálja azt kezelni aztán meglátjuk. Én meg ugye félénk voltam a kis orosz tudásommal, nem akartam ott az ő munkáját végezni, nem mondtam h nálunk úgy van h attól még h valami nem jó 2 naponta folytathatná az UH-ot mert engem érdekel, hogy van-e tüszőrepedés, hogy esetleg a 15-16. napra nem vastagodik-e meg eléggé a méhnyálkahártya (nem tudom pl. h összefüggésben van-e azzal, hogy nekem ugye hosszabb a ciklusom, tehát ami normál ciklusnál 11. nap az nálam már kb a 15. nap) meg ilyenek. Ha mondtam volna, biztos mondta volna h oké, mert annyira segítőkész, felhívta a férjem hétfőn vagy mikor és rögtön fogadott, azt csinálta amit kértem (ugye kész tervekkel mentem, hogy én peteérés-követést akarok, pedig előtte nem is hallott rólam) szóval buta voltam. Most kicsit tanácstalan vagyok, mert annyi kérdésem van és kitől kérdezzem?
Pl. hogy nem lehet h a sok kis pete igazából ciszta? Ezt el lehet nézni? ugyanúgy néznek ki UH-on? Mert ugye nálam a PCOS miatt azért ez esélyes. Meg hogy ha van ugyan peteérésem mindig de nincs tüszőrepedés, akkor feltétlenül maradnak ott cisztáim, vagy azok kiürülhetnek? (Azaz így utólag meg tudná mondani 100%ra hogy de igen volt tüszőrepedésem az elmúlt hónapokban, mert nincs ciszta???) És hogy ez a méhnyálkahártya még nőhet a cikluson belül? Vagy ilyen vékonykával semmi esélyem a teherbe esésre? Valami alternatív, bevált módszer arra, hogy ezen segítsünk? (A gyógyszer amit felírt, az nem hormonos, csak a tapasz, csak a gyógyszert nem tuti h itt árulják).

Ti tudtok erre válaszolni nekem? Olyan felemás most a hangulatom. Az a tüszőcske annyira felvidított, Bét is (bejött velem), hogy hazafelé már arórl beszélgettünk, hogy karácsonyra pont kiderül h babás vagyok és milyen jó lesz...és komolyan most megint bennem van a lelkesedés, hogy most tuti sikerül. De ha meg nincs hova befúrnia magát akkor megint csak azt kell mondanom hogy esélytelen... Szóval örülök is, meg csalódott is vagyok...

Hát nálunk így alakult a tegnap. Azért dolgozunk az ügyön, de már nem tudom hogy mit gondoljak.

Kép
samimi

Hali Samimi,
Nem tudom teljesen a valaszt a kerdeseidre, de sztem ha jo doki, marmint szakertelemben , nem nezi el a tuszoket cisztanak. Azt hiszem masmilyen a kepen. vagy maskepp latszik. Egy jo doki meg tudja kulonboztetni. Es igen, elofordulhet h. cssak kesobb ernek hiszen a peteknek is kell 3-4 honap mire beernek. Ezt en is csak nemreg tudtam meg :) ezert is van az ha elkezdesz szedni vmi szert ami hat a petekre, tuszokre annak a hatoideje 3-4 honap. Ha pl vkinek nincs vagy ilyesmi..

Azt mondjak h. az tenyleg vekony, allitolag 10 mm kell, de azert ha neked ilyen hosszu a ciklusod akkor esetleg lehet, de sztem mindenkeppen nezetni kellene.

Nekem pl a 9. napon volt 11 mm, de nekem rovid a ciklusom.

Termeszetes gyogynoveny ami ezen segithet a cickafark-palastfu, pe-ig cickafark, utana palastfu. A cickafark osztrogent tartlamaz vagy serkenti ezt nem tudom 100%. De olvass utana, megtalalod:)

Azert ne add fel hogy karacsonyra meglepi lesz, mindenki mas es mas, tovabba vannak csodak is! :)
20140211131327

reginand, hogy álltok? miújság? Hol vannak a karácsonyi kisbabák? ;)

helenka

Helenka, koszi az erdeklodest.
megvolt a beavatkozas, mast nem tudok mondani, csakhogy remenykedunk a szep karacsonyban :)
A munkahely eleg stresses, tegnap szet idegeltem magam, bar nalam ugy jon ki h kiabalok :) szoval egyfolytaban mondtam mint a kocsis, aztan delkorul elcsendesedett minden :)
Remelem ezzel nem tettem rosszat, bar azt gondolom ha itt az ido, ezen semmi nem valtoztat.

Volt egy kis pitty-putty, ugyanis a mikor beadtam a tuszorepit, vasarnap este, mar akkor fajt a hasam, es egesz ejjel ereztem. UGye kedden kellett menni, es feltemn h. elobb megrepedtem. Mondtam a dokinak a problemaimat, de azt mondta kizart, miutan ranezett a papiromra..
Neki legyen igaza :)
Dec 30 an kell tesztelni ha addig nem jon meg. Azt viszont nem tudom hogy most a ciklusom mennyire fog a normalis mederben folyni, ugy ertem hogy ha nem vagyok babas, akkor elmeletileg mar 24 en megjon :( vagy 23.. ezt nem szeretnem, szoval ha nem zavarnak be a gyogyik, akkor mar elobb is tudom h. nem sikerult.. Ennek ellenere kell majd tesztet csinalni ha megjon akkor is.. ez erdekes,mert en tudom mikor jon meg es mikor nem..
Aztan ha pozitiv asszem vissza kell menni, de ezt nem is tudom biztosan mikor kell vissza menni :) nem figyeltem oda erre mar, csak a tesztelesre es  agyogyszerre, ami tamogat egy darabig.
Szoval itt allunk jelenleg.
Nagyon varom a johireket, es nagyon nehezen tudok kikapcsolni, sokat gondolok ra, hogy vajon mi ujsag odabent :)
Tegnap meg nem voltam olyan jol, ma mar sokkal jobb. El kellene mennem tornazni, de nem tudom szabad e.. egy kicsit muszaj lenne, mert igy nem birom.. mar elozo heten sem mentem, mert akkor meg a hasam feszegetett ezert kihagytam. Most ez elmult de nem tudom mi lenne a jo..
Ha valaki tud , segitsen egy ket tanaccsal :)

meg van egy kis vmi erdekesseg is, amit nem tudok hova tenni mert sehol sem olvastam rola: erdekes feheres nyakot talaltam reggel a papiron, enyhen barnas, de gondolom ez a piszkalas miatt van. Viszont az allaga meg mint a mensis, asszem :S Ha errol valaki tud vmit mondani azt is megkoszonnem.
Jo hosszura sikerultem :)
Mindenkinek szep napot!
reginand1pont0

Jajj, szuper hìrek! hogy ment a szurizás? magadnak csinálod?
megvan a tergeléses cukor eredmény, éhgyomorra 5,4 1 óra 45 petcre 5,6 a cukrom, az inzulin meg 5,23. tudjátok, hogy ez mit jelent?

helenka

Helenka a cukrod teljesen rendben van. Terhelés után ha 7 fölött van akkor van gond. Az inzulint nem tudom.

Reginand akkor mennek a drukkok. Szorítok, hogy a világ legszebb ajándékát kapd karácsonyra.

Ma voltam az endokrinológusnál, lejárt az egy hónap. Azt mondta, hogy 2 hónap múlva kontroll vérvétel. A gyógyszer adagomat megemelte. A tsh szintemet egyes körülire kell levinni, nálam ez az ideális a bébihez, mert az anti testekből túl sok van a pajzsmirigyemben, ezek pusztítják. De azért már most áldását adta rá, hogy élesben próbálkozzunk, mintha eddig nem azt tettük volna.
csepp24

Helenka, nem, parom csinalta nekem. Nagyon ugyes volt, deazetr orulokh egyelorevege..
reginand1pont0

Sziasztok! Már régen írtam, nem is tudom, hogy valaki emlékszik e rám?! :)
Örülök, hogy egyeseknél jó ütemben alakulnak a dolgok, szurkolok mindenkinek!  

Velem még mindig semmi, ezért szeretném a segítségeteket kérni, akik használtak már LH tesztet. Mert én csak most először, eddig hagytam a dolgot a véletlenre, de beleuntam. Olyan régóta  várok már a csodára, de nem jött/jön. :( Talán egy kis segítséggel előbbre hozható. 

8-án voltam beteg, (3. óta volt barnázásom-de azt mondják az első nap a rendes vérzéstől számít)
Ma vagyok a 4. napon. Csináltam egy tesztet, csak hogy kipróbáljam,de a T-csík csak kicsit volt halványabb a C-csíknál. Ez hogy lehet? Arra számítottam, hogy csak a C-csík fog megjelenni. Volt már köztetek olyan, akinek "mindig" 2 csíkos volt a tesztje? (leszámítva azt, hogy csak akkor pozitív a teszt,ha erősebb a T, mint a C vagy ugyanolyan erős mind kettő)?

Köszi a mielőbbi válaszokat! Puszi! :)

tiger23

Én nem használtam még, de azt mondják, hogy akinek emelkedett az lh szintje, annak mindig pozitívat mutat.
vicky79
Budapest III. kerület

Reginand mi újság?
csepp24

Csepp, semmi. Meg egy het mig nem kellene megjonnie. Tesztelnem 30-an kell.
Remenykedem.. bar ami korulvesz :( lehet el kell mennem tpre, mert igazabol jarok melozni, nem mentem el inszem utan mivel ulomunkat vegzek, emelgetnem nem kell.
Dehat olyan felelotlenek az emberek h. betegen jarnak..

Kerem a drukkokat ! :)
reginand1pont0

Reginand mennek a drukkok! Szurkolok, hogy szupi karácsonyi ajándékotok legyen!
csepp24

Nekünk megvan az elő-ajándék : a párommal genetikailag minden rendben, januárban konzultáció és max 2 héten belül biopszia. Nekem közben késik, de remélem nem sokat és engem is ki tudunk majd vizsgálni :)

helenka

Helenka de jó! Csak így tovább, minden rendben lesz.
csepp24

Helenka, ez nagyon jo hir! :) Orulok :)
20140211131327

Köszi Vicky! Aranyos vagy, még ha sokat nem is tudtál segíteni, de legalább Te írtál! Köszi :)
tiger23

csajok, mit gondoltok, van szakrendelés 23-án? ugyanis ma éjjel meg fog jönni és jó lenne egy 3. napi panel...
Amúgy hogy vagytok? nekem már kitört a kéthetes szünet, bár holnap még vizsgázok :) Jajj, imádkozunk sokat, hogy a 2014 tényleg a mi évünk legyen. 1 teljes éve próbáékozunk. persze rengeteget haladtunk, de nem eleget. Reginand, nagyon szurkolik nektek!

helenka

csajok, mit gondoltok, van szakrendelés 23-án? ugyanis ma éjjel meg fog jönni és jó lenne egy 3. napi panel...
Amúgy hogy vagytok? nekem már kitört a kéthetes szünet, bár holnap még vizsgázok :) Jajj, imádkozunk sokat, hogy a 2014 tényleg a mi évünk legyen. 1 teljes éve próbáékozunk. persze rengeteget haladtunk, de nem eleget. Reginand, nagyon szurkolik nektek!

helenka

Helenka, sztemnincs :( de ugyelet kell hogy legyen. A legjobb ha felhivod oket.

en sutok fozok, jovok megyek :) ma epp bejglit fogok, tegnap mezeskalacs volt.

Az imadkozasokon mar tulvagyok, ill a kezdesen..
20140211131327

Helenka van szakrendelés. Kórházban dolgozom és nálunk rendes munka nap 23-a.
csepp24

meg voltam gyozodve h. nincs csak ugyelet :( de jo hogy jottel Csepp:)

20140211131327

Sziasztok!

Itt vagyok én is!
Drukkolok mindenkinek,hisz 2014-re szeretnénk babát,szóval mindenkinek hajrá! :D

Nálunk még mindig semmi,16 hónapja próbálkozunk. 1 hónapja szedek-iszom ezt-azt az ügy érdekében, nekem most Karácsonyra érkezik (24-én v. 25-én) a "nemvárt".

Sajnos adott jelt magáról,barnázás már van,de még nem mennyiség,csak jelzés értékű.
Örültem volna,ha aznap inkább egy pozitív teszt kerül a kezembe,nem egy betét vagy tampon! :lol: :lol:

Eszti

Kép
incifinci2

Sziasztok!!!Közben azért én is bejelentkezem, ha kislánykám enged Szóval ebben a hónapban mi is teljes erőbedobással "ráálltunk" a kistesóra...Vettem ovu tesztet, majdnem lecsúsztam,mert gondoltam Nórámnál 16. nap lettem két csíkos,most is ráérek tesztelgetni.12. napon kezdtem,most hétfőn  és 2 egyforma csíkom lett, kedden volt a csúcs,akkor az én vonalam erősebb volt és előbb előjött,mint a teszt csík, szerdán újra egyforma volt és csütörtökön már elég halovány volt a csíkom.Hát mi mindent megtettünk a babóért, majd 2 hét múlva kiderül, hogy van-e pocaklakóm...

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hajni1980
Répcelak

Eszti, hat megint egyutt jar az orank :) nekem is dec 24 a nemvart idopontja :)
bar ugye allitolag az utro kitolhatja, meglatjuk.
En meg nem kaptam "jelt", de ugye ez teljesen normalis most:) meg az utobbi idoben nem is szokott lenni.
de pill. hat egy kis jel az meg nem jelenti a veglegest! :)

Hajni, drukk :)

20140211131327

Ziasztok!
Először is boldog karácsonyt mindenkinek!
Kinél mi újság?

Sajnos nálam tegnap este előjött a "jel", volt egy kis barnazas, szóval valszeg holnapra megjön :( azért tudtam én ezt, mert tegnap reggel csináltam egy tesztet, hátha be tudom tenni a fa alá...
Ez sem a mi évünk volt, remelem 2014 sokkal jobb lesz.

Várom Rólatok a híreket!

Kép
samimi

Hali, nalam is megjott ..:( nemcsak jel volt :(

20140211131327

Reginand sajnálom.  Szorítok, hogy a köv. inszem sikerüljön.

Nálam remélem, hogy a Jézuska segített, pont a héten volt peteérésem. Majd két hét múlva kiderül. Igaz majd csak január végén lesz tsh-ra vérvételem. Orvos szerint az ideális 1 körüli érték a bébihez.
csepp24

Csepp, nekem 1,66 volt a BMC ben es adoki azt mondta ez jo..
20140211131327

Sziasztok!

Reginand,sajnálom,hogy még Nálad sincs baba!

Nekünk is sikertelen volt a hónap,25-én megjött,így variálnom se kell a vonalzómon,teljesen pontos...
Durva,hogy napok múlva már 2014-et írunk... Jó lenne,ha 2015-re babát szeretnénk csoportra már nem lenne szükségünk..!

Egy hónap múlvára van időpontom endokrin.-ra,hogy megnézzék gyatra leleteimet... :?
Addig próbálkozunk ezerrel,még pont lesz előtte egy tesztelési lehetőségem,klassz lenne,ha lemondhatnám az időpontot :D

Eszti

Kép
incifinci2

@reginand:

Nekem azért kell, hogy egy körüli legyen, mert túl magas az antitest a pajzsmirigyemben, ezek pusztítják. Ezért mondta a doki, hogy akkor ideális az értékem a teherbeeséshez.

Eszti drukkok mennek, hogy ne kelljen menni az endokrin-ra. 2015-ben már mind babásak leszük, és arról írunk, hogy mennyit nem aludtunk!
csepp24

Nagyon sajnálom, hogy ez nem a mi évünk volt. A 14 már tuti az lesz, mert szuperül támogatjuk egymást -szerintem- és én úgy látom, hogy mind jó irányba haladunk a babáink felé. Ìgy értékelem az évünket. Ugyan csak egy baba fogant a társaságban, de remélem ez a szám folyamatosan nőni fog.
reginand, mikor mehettek a következő inszemre? Nagyon elszomorodtam, hogy nem sikerült, én sem bìzok benne, hogy egyből megmaradnak majd a babák.
Elszaladt az év, de én nagyon hálás vagyok nektek, mert nagyon sokat segìtetek nekem. Sokat gondolok rátok és imádkozom mindnyájunk babázásáért.
Új év, új babák teljes bedobással

helenka

Helenka, ne add fel, az elso is szokott sikerulni! Sot en egy csomo ilyet olvastam, es lattam is kozvetlen kozelemben is! Nehogy ilyen eszedbe jusson!!

es majd a kov. ciklusban kellene, vagyis olyan jan. 19 + 3 nap, de nem megyunk ;) legalabbis igy keszulok. igaz, spontan terhesseg eseten is be kell mennunk, de az mar nem szamit :) Rettentoen nagy bennem az ellenallas hogy en megegyszer odamenjek, nem is tudom megmegyarazni ezt az erzest.

Csepp, nekem nem is neztek az anti izet...
20140211131327

Ami azt illeti en sem szeretnek mar egy olyan topicban benne lenni ( 2015)  :(
20140211131327

@reginand

Atpo-t és atg-t nézett nekem az orvos. Ezek antitestek, amik ha több van belöle a pajzsmirigyben mint a megadott érték, akkor azt jelenti, hogy pusztítják a pajzsmirigyet. Ezt elég egyszer megnézni. Nálam ezek az értékek nagyon magasak. Csak azért kérte ezt a vizsgálatot, mert mondtam, hogy babát szeretnénk, és 3,3 volt a tsh-m. 

csepp24

@csepp24:

amikor voltam endosnal, ajavasolta o is h. nezzuk meg majd a kov. prolaktinnal, de aztan a BMC ben en ezt nem mondtam kulon :( a papairaim ott voltak, lehet elmegyek vmi dokihoz es kiiratom.. Gondolom haziorvos nem irathat ilyet ki, ugye?
20140211131327

Sziasztok!!!Először is BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!Remélem 2014 a mi évünk lesz!!!Bár nekünk a 2013 is az volt, hiszen február 12-én született Nóránk!!!Hát csajok lenne egy kérdésem, ugye én ovu tesztet csináltam Nóránál és elsőre terhes is lettem, most is decemberben ezt tettem és késik is, igaz csak 1 napja...Azt szeretném kérdezni, terhességi teszttel még várnék pár napot, de ovu tesztet tegnap és tegnapelőtt is csináltam és 2 csík lett rajta és egyre erősebb...Ez nem jósolhatja előre a terhességet?Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, csütörtökön tervezem, ha addig nem jön meg a teszt elvégzését

hajni1980
Répcelak

hajni,az ovu tesztet használják jóstesztnek. de nem mindenkinél megbìzható. Remélem jön a kistesó, tegnap az egyik barátunk bejelentette, hogy terhes a felesége, szóval készen állok a jó hìrekre :) Termékeny új évet kìvánok mindenkinek ;)

helenka

@reginand:

Ezt a vizsgálatot csak szakorvos kérheti. Mivel kórházban dolgozom én az osztályon lévő nővérkével vetettem le, mikor mondta a doki, hogy milyen vérvétel kell. Le kellett szólnom a laborba, hogy ki kéri, különben nem csinálták volna meg.

Hajni drukkolok, hogy tényleg kistesó legyen!

Helenka a húgoméknak dec. 23-án mondták, hogy 174-es a hcg szintje. 3 bébit kapott vissza, majd másodikán kiderül, hogy dupla vagy tripla öröm van-e. Nekik ez volt a negyedik beülti.

Mindenkinek boldog és babásodós új évet kívánok!
csepp24

Csajok, nem bírtam tovább, ma reggel teszteltem és bizony,ha halványan is , de ott az a fránya 2. csík is!!!!!!!!!Szerintem most nekünk a legboldogabb az új évünk!!!!!

hajni1980
Répcelak

Sziasztok!!!!!!Tegnap délután már erős 2 csíkom lett VigyorSenki nem tudja még, 3 hét múlva megyünk dokihoz!!!!!!

hajni1980
Répcelak

hajni1980
Répcelak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?