Helenka, koszi az erdeklodest.
megvolt a beavatkozas, mast nem tudok mondani, csakhogy remenykedunk a szep karacsonyban
A munkahely eleg stresses, tegnap szet idegeltem magam, bar nalam ugy jon ki h kiabalok
szoval egyfolytaban mondtam mint a kocsis, aztan delkorul elcsendesedett minden
Remelem ezzel nem tettem rosszat, bar azt gondolom ha itt az ido, ezen semmi nem valtoztat.
Volt egy kis pitty-putty, ugyanis a mikor beadtam a tuszorepit, vasarnap este, mar akkor fajt a hasam, es egesz ejjel ereztem. UGye kedden kellett menni, es feltemn h. elobb megrepedtem. Mondtam a dokinak a problemaimat, de azt mondta kizart, miutan ranezett a papiromra..
Neki legyen igaza
Dec 30 an kell tesztelni ha addig nem jon meg. Azt viszont nem tudom hogy most a ciklusom mennyire fog a normalis mederben folyni, ugy ertem hogy ha nem vagyok babas, akkor elmeletileg mar 24 en megjon
vagy 23.. ezt nem szeretnem, szoval ha nem zavarnak be a gyogyik, akkor mar elobb is tudom h. nem sikerult.. Ennek ellenere kell majd tesztet csinalni ha megjon akkor is.. ez erdekes,mert en tudom mikor jon meg es mikor nem..
Aztan ha pozitiv asszem vissza kell menni, de ezt nem is tudom biztosan mikor kell vissza menni
nem figyeltem oda erre mar, csak a tesztelesre es agyogyszerre, ami tamogat egy darabig.
Szoval itt allunk jelenleg.
Nagyon varom a johireket, es nagyon nehezen tudok kikapcsolni, sokat gondolok ra, hogy vajon mi ujsag odabent
Tegnap meg nem voltam olyan jol, ma mar sokkal jobb. El kellene mennem tornazni, de nem tudom szabad e.. egy kicsit muszaj lenne, mert igy nem birom.. mar elozo heten sem mentem, mert akkor meg a hasam feszegetett ezert kihagytam. Most ez elmult de nem tudom mi lenne a jo..
Ha valaki tud , segitsen egy ket tanaccsal
meg van egy kis vmi erdekesseg is, amit nem tudok hova tenni mert sehol sem olvastam rola: erdekes feheres nyakot talaltam reggel a papiron, enyhen barnas, de gondolom ez a piszkalas miatt van. Viszont az allaga meg mint a mensis, asszem :S Ha errol valaki tud vmit mondani azt is megkoszonnem.
Jo hosszura sikerultem
Mindenkinek szep napot!