Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Timi.Hááát,ez pont jó is lenne :roll:

Akinek van ikeás,az 3 pontos övvel van?A képeken nem látszódik.
Vendég

Sziasztok!

Van kedve vkinek röviden összefoglalni, mi az a Ferber módszer? Majd rákeresek, csak eddig lusta voltam (meg vélemények is jól jönnének)... :oops: :oops:
Nem tudom, Ferber mit szólna hozzá, de Letti tegnap 50 percig sírt, mire elaludt, meg én is vele a másik szobában az őrző előtt. :cry:

Timi! Labdás képeket kérek, azonnal! :D

Nyulasz, tőled meg ajándékötletes privit! Még mi se mentünk vissza babamutiba, aggódtam, hogy ciki lesz ilyen későn, de ezek szerint nem az...

Vanda, apropó, ti előre ledumáltátok BB-vel, hogy mentek? Vagy csak úgy betoppantatok? (Mi van, ha pont bement a műtőbe?) Én is szeretnék képeket, amin együtt a "nagy család": mi, meg BB, meg Emese, akiknek közünk volt a pindurmanók létrejöttéhez. De amilyen a mi formánk, biztos nem lesz rá idő... Meg jó lenne vmi diszkrét hely/időpont, ahol az ajándékokat oda tudnánk adni. (Ja meg hogy Lettit javítsák meg gyorsan, mert még garanciális! :lol: :lol: :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Timi,még egy dolgot lemérnél nekem? :oops: a lábuk közt az a műanyag mennyire magas?Mármint a földtől :roll: Úgy is befér az asztalotokhoz?Az nem kivehető,ugye?

Rana,szegénykém.Én nem tudom mi az a Ferber módszer,bár hallani már hallottam,hogy van ilyen.
Küldök privit.
Vendég

Nyulasz: az olcso ikeásra gondolsz? annak sima csattja van, semmi 3 vagy 5 pontos...(mi nem is használjuk :oops: , frankon elvannak így is, persze felügyelettel :wink: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babus, :shock: és nem akarnak kijönni,felállni,lecsúszni,elrepülni :?: :lol:

Lányok,ha kész lesz az ajándék a dokinknak,akkor lefotózom,és berakom ide is.Jó?
Vendég

[quote="nyulasz"]B írta:nyulaszabus, :shock: és nem akarnak kijönni,felállni,lecsúszni,elrepülni :?: :lol:

valoban hihetetlen, de nem :lol: :lol: :lol: pedig már nagy menekülömüvészek :lol: :lol: :lol:
eleinte ugye a párnával használtuk, ugy azért nincs sok hely mocorogni, aztán elkezdték kiszedni a párnát és már csak simán van, szeretjük :wink:

babusok
Budapest

Babus,milyen párna?Sima mezei?Vagy van hozzá?
Vendég

Nyulasz: 72 cm a teteje a földtől annak a lábközi bigyónak és nem levehető. Befér az asztal alá, viszont most tűnt csak fel a hülye fejemnek, hogy a gyerekek lába már nem fog elférni mert az asztal lapja alatt van lefelé egy 7 cm-es léc körbe a szélétől 10 cm-re. Most hogy a kezembe van a mérőszalag le is mértem mindent. Max majd nem tolom be teljesen őket, de így is az asztalnál esznek majd a saját tálcájukról.

Rana: még nincs labdás kép és most ép az elkülönítőbe van Alexa, de majd csinálok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90143392
Nyulasz: ilyen :wink: éééés mosható, esti mosással reggelre száraz :wink:

babusok
Budapest

Babus,klassz a párna :D De én aggódom az öv miatt :?

Timi,na ezaz,nekünk is van ilyen perem,de nekünk rögtön a szélén,körbe :evil: Az asztal alá beférne,meg én úgy nézem,a lábuk is,mert 62 centit írtál az ülésre,és nekünk 69 centi van eddig a peremig.Viszont a széket gyerekestül nem tudom dönteni,hogy berakjam az asztal alá azt a pöcköt,ma az asztalt döntöm,amíg nincs kaja rajta :x Szóval ezek az etetőszékek jól ki vannak méretezve,csak némelyik asztal ilyen b@zi.Na,majd veszünk hozzá új asztalt :lol:
Vendég

Egy kérdés,utazóágyba alulra a gyerekek alá,mit szoktak rakni???
Vendég

nyuszi!
Én csak simán lepedőt. :D

Csajok!
A barna kockás ruha, a narancssárga, az egyik rózsaszín meg a fehér elkelt.
vovanda

Rana!
Odacsörögtünk, hogy bent van -e. Mondták a csajok, hogy pont indulóban van, de menjünk már, legalább hadd nézzék meg őket. Kimentünk, BB meg még ott volt. Jött, nagyon örült nekünk mindenki.

Bocsánat, hogy most másra nem reagálok, mászkáltunk egész délután, hulla vagyok.
vovanda

Vanda: a két prince Oliver Body kellene, és még a Wall-e-s 74-es lábfej nélküli rugik is! Hogy legyen tovább???

Kata
labkat

Vanda: megint én... A body-kat megmérnéd nekem hosszra bekapcsolt patentokkal a hátsó nyakrésztől? Csak mert vettem múltkor két 68-as body-t, szintén PO és mintha kisebb lenne mint a többi 68. Csak hogy tutira jók legyenek! Köszi, és bocsa a kukacoskodásért!

Kata
labkat

Vanda,
én kérném a zebrás rucit illetve az Asti bársonyruhát, gondolom a rózsaszínek közül a virágos kelt el? Küldjek priviben címet?

Nyulasz,
privi ment.
Mi vékony takarót teszünk az utazóágyba alulra.

T-pk,
mi 10 hós korunktól eszünk tejtermékeket.

Móni

Kép
lpemoni

Nyulasz, ez az új emailcímed? b@zi.Na :mrgreen:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
ezt Neked másoltam be:

Ferber-módszer alkalmazása. Lényege, hogy a babát minden este ugyanabban az időpontban, ugyanazon rutintevékenységek után (evés, fürdés stb.) tesszük le még éber állapotban a kiságyába, majd kimegyünk. Ha sír először 1 percet várunk, majd bemegyünk hozzá, hátsimi, elmondunk előre kitalált szöveget (pl. Most aludni kell, aludj szépen, anya nagyon szeret, de most nem játszunk.), aztán kimegyünk. Ha megint sír megint 1 perc kivárás után bemegyünk stb. Egészen addig, amíg el nem alszik. Éjszaka ugyanez. Kivenni az ágyból nem szabad. Következő este már 3 percet várunk, aztán 5- öt, 7-et stb. Pár éjszaka múlva -elvileg- magától elalszik a baba és nem ébred fel éjszaka sem. A könyv szerint ezt a módszert 6 hónapos kor felett lehet kipróbálni.

Mondjuk én napközben is próbálkozom vele, lehet, hogy akkor nem is működik??

Móni

Kép
lpemoni

reunion: rátaláltam egy aukciódra a teszveszen és ajánlottam egy ikres ismerősömnek :)

Kata
labkat

http://www.teszvesz.hu/item1022652160_7 ... ektol.html

Ha esetleg nem kel el, megkérdezzem tőlük, kell e neki? Nagyon aranyosak :)

Kata
labkat

Móni, köszönöm, aranyos vagy. :) Hát nálunk ez nem működne, mert ez van: Lettit leteszem aludni. Erre elkezd csapkodni meg könyörögni, hogy vegyem ki. Én: 1. kiveszem, elringatom 2. nem veszem ki, és ahogy távolodom a kiságyától, az ő sírása egyenes arányban egyre erősödik. Amint becsuktam az ajtót, kétségbeesett, szívettépő, hosszú sírásba kezd, ami idővel lanyhul, majd új erőre kap, majd megint lanyhul, megint erőre kap, stb, míg végül abba nem hagyja. Ha én közben bemegyek, irtózatos hangerőre kapcsol (még ha épp a lanyhuló sírás fázisában volt is), és ha nem veszem ki, csak még tovább bömböl. Kivenni meg gondolom olyankor már nem szabad, mert akkor legközelebb is bömbölni fog, mert tudja, hogy akkor kiveszem. Na így állunk. Ma este elringattam, de letenni nem sikerült, mert felébredt. Elkezdett kapálózni meg könyörögni, hogy vegyem ki, én meg gyorsan kisurrantam. Azóta csend van. :roll: PFŰ, de nehéz dolog ez. :(

Vanda, akkor lehet majd mi is ilyen ad hoc módon próbáljuk majd meg... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyuszi, ez a szék dilemma :shock: Ikeásból sajna én lányom képes lett volna felállni. De hát ez Míra. Te gyerkőceid Te ismered. Mindenesetre az öv semmire se jó.

Rana, anno még a lányok születése előtt olvastam a Suttógót (azóta se), és ott volt ez a három fázisos sírás. Hasonló a módszer, mint a Ferbernél, csak asszem ez sokkal kegyetlenebb, mert itt ki kell várnod a három szakasz sírást. Tehát ahogy írtad, sír, kicsit elcsnedesedik, megint rázendít, megint elcsendesedik, majd még egy utsó próbát tesz, és feladja, elalszik. Ahogy ezt Letti is bemutatta. Én egy percet se bírok, a szívem szakad meg esténként, mikor könyörög az ölelésért :cry: :cry: Pedig két nap már sikerült egy kis hátsimivel letudni a dolgot, és elaludt Emma egyedül, de aztán benátásodtunk, ilyenkor meg nem túl poénos ríkatni a gyereket, akinek amúgy is nehéz levegőt venni az eldugult kis nóziján, meg még ha sír is...

Vanda, kicsit elszontyolodtam, mikor írtad, hogy melyik rucik keltek el. :( Pont azokat néztem ki. Így jár, akinek a kölke napközben egy perc nyugtot nem hagy. Lemarad a jóról :roll:

Zsófi, fergetegesek a képek! Hát a Te gyerekeidnek sem kell a szomszédba menni, ha csintalanságról van szó :lol: Te meg gondolom még örültél is, hogy milyen jó gyerekek, hogy ilyen csendben eljátszanak. Mert ilyenkor aztán tudnak kussolni :lol: :lol: :lol:

Előre is elnézést mindenkitől, bár nem lettek igazán jó képek készítve a szülinapról, de nem tudtam már megint választani :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Móni!
Igen, a virágost vitték.

Labkat!
Az egyszínű body 33 centi, a csíkos 31 és kicsit szűkebb fazon.
Küldjél priviben nevet-címet, hétfőn feladom, ha tudom a postaköltséget, írok számlaszámot és utalsz.

Ferber-módszer: nem hiszek benne. Olvastam a könyvet, annál a mondatnál vágtam falhoz, amikor azt írta, a fogzás nem fáj. Egyébként éppen mostanában mondta Ferber, hogy inkább 1 éves kortól javasolja.

Törpi!
Cukik a csajok! Cicás tortát én is kérek!
vovanda

Sziasztok!

Rana,igen,új email cím :lol: :lol: :lol: nem is vettem észre.

Törpi,nagyon helyesek a csajok :D Hogy sasolják a cicás tortát :lol: Látom a hintaló is bejött :D Nagyon szépek vagytok!
Ja,ne is mond a székdilemmát :? Na,ez vagyok én :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.09 20:53-kor.
Vendég

Törpi: ugyanilyen babakocsijuk van Csajoknak :lol: :lol:
(majd nézd azt a biztonsági övet, nekünk hamar letört belöle a kis pöcök :wink: így leszedtük, de igy is benne maradnak a babák, plüssállatkák :wink: )
és persze édi 1 éveseid vannak :wink:
Nyulasz: nagyon szép ajcsi :wink:
jo7végétMindenkinek :wink:

babusok
Budapest

Nyulasz!
nagyon szép ajándék!!!!! :lol:
Jók a székek, ha lenne pénzem megvenném... teraszra tök jó lenne.

Törpi!
Gyönyörűek a szülinaposok! Miket kaptak ajándékba? Mindenki azt kérdezi mit kérünk, de fogalmam sincs.

T-pk!
Málna nem eszi meg sse a túrót, se a joghurtot. Hiába teszek bele gyümölcsöt, ki se nyitja a száját és átvágni se lehet. Gondolom nem véletlen, így én nem eröltetem. Matyinak a túrót is gyümivel szoktam keverni, de ritkán kap, mert nem bírom a ketten kétfélét eszünk műsort.
nekem szt mondta a védőnő, hogy tejföllel még várjak.

KépKép
zsófikukac

Édesek a szülinaposok!!!

Ha valakit érdekel van 2 db vadi új, címkés ruci eladó. Londonban vetettem sógornőmmel, de aztán túl sok mindent vettünk (ruhákat), így ezeket valószínű soha nem vennénk fel:
Kép

6-12 hós
2db mintás ruha, újak
Baby gap és john lewis márkájúak
eredeti ár 4500.-
Persze nem ennyiért szeretném eladni..., ha valakit érdekel, akkor majd megbeszéljül

t-pk

Szépek a szülinaposok! Cicás torta jó! Énisénis!

Labdás képek:
Kép
Kép
Kép

Ma úszáson volt víz alá merülés! Mintha mindíg ezt csinálták volna! Manó nagy komolyan köhintett utána kettőt, Hanga meg pislogott meglepetten, aztán vigyorgott.
Volt fotós is, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy nekem ebből hogyan lesz képem, de majd jövő héten!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: Nagyon Boldog Szülinapot!
picit megkésve :oops:

babusok
Budapest

Na Nyuszi, én már megint hol maradtam le? :shock: Szülinapod volt? Basszus tényleg, most nézem iwiw-et. Elnézést kérek, és utólag is az Isten éltessen sokáig!!!!
Hintaló csak Emmának jön be, Míra elég hamar lekérezkedik róla. De hát akinek sajtkukac van a fenekében...

(Utólag is bocs Mindenkitől, hogy ennyi képen rajta vagyunk mi is, ugyebár ez egy babás topik, de nem mertem őket egyedül randalírozni hagyni a teraszon, nehogy valaki rájuk lépjen, vagy épp lepottyanjanak :oops:)

Babusok, köszi a babakocsi inót, figyelek majd akkor rá. Bár egyenlőre nem nagy érdeklődést tanúsítanak iránta. Talán majd ha már babázni is fognak...

Timi, édesek a labdahalom közepette :lol: :lol: Úszáshoz gratulálok, továbbra is irigy miatta :wink: Képeket oszd meg velünk is ám majd!

Vanda, Timi, cicás tortát szállítom, ha összehozunk egy babatalit. Csak figyelmeztessetek előtte rá, hogy mit ígértem, mert mint említettem gyenge a memóriám :oops:

Vanda, egy éves kortól javasolja a sírni hagyás módszerét? :shock: Érdekes. Nekem ez most kegyetlenebbnek tűnik, mint amikor kicsik voltak. Hihetetlen szívfájdítóan tudnak most már sírni. Jó nagy színésznők, engem meg könnyű bepalizni. Hihetetlen, hogy ezt a tudatos kort kelljen megvárni egy szoktatással. Bár ha kicsi, akkor meg azért van rád szüksége. Sehogy nem jó ez :?

Zsófi, én nem sok mindent kértem, mindenki kitalálta maga. Kivétel a libikóka. Láttad, kaptunk pici babakocsikat, játéktároló dobozokat, mert abból sosem elég, és mi a nappaliban vagyunk napközben, valahogy rendet kell tartani. Aztán homokozót (Aldis, fedett tetejű, árnyékolós) kaptak még, csúszdát, felfújható gyerekmedencét, de ezek ugye mind kinti cuccok, nem tom, lakás vagy ház. Ikeás tányér-, evőeszköz készletet. Amit viszont akartam, de nem vette végül senki, az az autó-ablakra mesefigurás árnyékoló. Aztán kaptak még fürdőköpenyt, az a strandra szerintem elég praktikus. Most így több nem jut eszembe.

Az utolsó két kép magyarázata elmaradt tegnap, de már fáradt voltam. Szokás a családunkban, hogy a gyerekek első szülinapján választaniuk kell; alma, pénz, vagy könyv. A választás természetesen roppant következményekkel jár, előremutat a jövőbe. Azaz, ha almát választ, haspók lesz, ha pénzt, akkor gazdag, ha könyvet, akkor okos. Na, az én gizda Mírám az almát választotta (tudtam én, hogy aki kiskorában vékony, az felnőttnek nem lesz az), Emma egyszerre nyúlt a könyvre és a pénzre, majd a pénzt vette magához. Ez szerintem csak jót jelenthet :lol: :lol: :lol: :wink:

törpilla812

Nyulasz: boldog szülinapot! (mikor volt? :oops: )

Törpi: ez a szokás tök jó! Nagyon tetszik! Az alkati kérdésben lehet valami, mert én is gizda voltam és borzalmasan rossz evő, most meg +15 kg van rajtam (és nélküle is lenne rajtam fognivaló).
Tali előtt okvetlen emlékeztetlek! :wink:

Ja még egy kérdés, ha publikus! Te mit választottál annó? Tuti nem almát, amilyen szép vékony vagy!-Én meg irigy!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.22 04:50-kor.
vovanda

Vanda, nagyon okos feje van Daninak :D A kosárnyi kiscsaj meg tüneményes. Mond, hogy tűri, hogy begumizd a haját? Én még egy csatot se bírok sírás nélkül Emma hajába tenni, pedig már olyan hosszú elől neki, mint egy kiscsikónak.

Timi, köszi, de annyira nádszál nem vagyok már a szülés óta. Persze, mindenki nyugtat, hogy két gyerekkel mit akarok. Mintha már áshatnám is a gödrömet. Attól én szeretnék még 30-40 évet élni, és mindezalatt nem lenne rossz még egy ideig jól érezni magamat a bőrömben. Mert aztán a ráncok ellen sokat nem fogok tudni már tenni. Amúgy a mostani divat nagyon kedvez. Ezek a bő felsők pont takarják a pocakot. Mellesleg én is roppant rossz evő voltam azután, hogy már nem szopiztam. Most kaptam meg anyumtól a bölcsödei "üzenőfüzetemet", amiben az állandó panaszt a nemevésem jelentette. És már 17 hónaposan szobatiszta voltam. :shock: Régen nagyon korán kezdték már a szoktatást. Mindemellett megnyugtatlak, én is az almát választottam. És bár hatalmas zabás nem lettem, de sajna se gazdag, se okos :?

törpilla812

Kép Bolond az apjuk, nincs mit tenni Kép

Kép Nincs elég játéka szegényeknek, az étkezőszékre fanyalodnak

törpilla812

Törpikém!
Kim ondta, hogy nem vagy okos???
Mellesleg: hány kiló vagy (ha publikus). A ráncokra meg ne vegyél mérget. nekem sajna zsíros a bőröm, kínlódok vele sokat, viszont cserébe ráncok sehol. :D
Hajgumit tűri, már megszokta, csatot sajna kiszedi. De neki kb. 4 hós kora óta csatoljuk, hajasbaba, sajnáltuk levágni.
vovanda

Vanda, nem csodálom, hogy sajnáltátok levágni, mintha be lenne szárítva neki, annyira édesen kunkorodik a vége. Annyira szép kislány :) :roll: Bíztam benne, hogy enyémek is szőke göndörek lesznek, mint apa meg én voltunk piciben. Hát.... nem teljesen jött be :lol:
Zsíros bőr? Ismerős. Kínlódok én is, át tudom érezni a nyügét :( Hogy 30 évesen is úgy kell kinézni néhanapján, mint egy pubertásnak :x :evil: A smink ezen már nem segít. Hagyjuk is.
58kiló vagyok 168cm-re. Nincs is ezzel akkora baj, 55 a versenysúlyom, amikor én is jól érzem magam a bőrömben, csak a pocakról nem akar valahogy lemenni a plusz. Reggel tuti, amikor még nem ettem. Aztán azok a fránya izmok nem tartják a belső dolgokat ha elkezdem tölteni a bendőmet, és máris pár hónapos anyucinak látszom megint. És most már nem tolom ki büszkén :lol: :oops: És hát én világ életemben éppen pont jó ruhákat vettem (Szid is apa most érte. Bezzeg anno.) Azaz, ahogy most rajtam van az a plusz pár kiló, azok a ruhák úgy nem jönnek rám :?
Nincs az én eszemmel különösebb baj, mindig megvolt a magamhoz való, és a tisztesség és a családom kedvéért ezt papírokkal is bizonyítottam, de hát épp annyit adtak, hogy ebből megéljek. Nem jött volna rosszul több belőle. Lehet, akkor lenne gógyim több pénzt is szerezni. Abból meg már sok-sok kajára is futná :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: És akkor tényleg mindegy lenne, mi után nyúltam 1 évesen :roll:

törpilla812

Törpi!
Rossz hírem van: a hasadért biza dolgozni kell sokat. És még úgy sem lesz olyan, mint volt, két baba piszokul kinyújtja. Rólam Balu után a kutya meg nem mondta volna, hogy szültem, még fürdőruhában sem, pedig akkor 5 kilóval voltam több, mint most (163 centihez most vagyok 52-23). Hasazok ezerrel, de már nem lesz olyan. Eleve a megnyúlt bőr sem húzódott vissza rendesen, meg szét van csúszva picit a hasizmom. De ez van, láttam már egy baba után sokkalgázabb hasat, mint az enyém. :D
vovanda

Zsófika!
Sok sikert a vizsgádhoz!
puszi :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dorcsi73 2010.06.04 18:37-kor.
dorcsi73

Dorcsi!
Váá, gyengém a vörös haj. Édesek!!! A másik ikres topikban is van egy kis vöri csaj, imádom. :D
És pont nézem a vonalzódat, majdnem egyidősek a lurkóink.

Nyuszi!
Akartalak interjúvolni: kukkolj be lécci a másik topikba, lesz tali, ha gondolod...
vovanda

Törpi, Vanda,
has-téma nekem is ismerős: én is kb. 2-3 kg plusszal bírok jelenleg az indulási súlyomhoz képest, de pont abban a cipőben járok, mint Ti.
És már annyiszor elszántam magam, hogy elmegyek tornázni, de egyszerűen nem tudok elszabadulni, még ha itt vannak is a nagymamák.
Ja, és bocsi, azzal kellett volna kezdenem, hogy mindkettőtök picúrkái nagyon szépek! De tényleg!

Dorcsi,
édes kis vöri bébik!
Az alvással kapcsolatban úgy gondoltam, hogy legyen egy kis átmenet, nem egyből bepakolom őket a helyükre és kivonulok, hanem csak ringatni nem vagyok hajlandó egyenlőre, hanem beteszem az ágyba és simizem őket, úgy kell elaludniuk. Érdekes, hogy most Fanni a könnyebb eset, őt pl. most este még ébren betettem az ágyba, picit simiztem csak és felhúztam a zenélő maciját és csak csöndben leültem az ágy mellé és kb. 5 perc alatt szépen elaludt. Matyit valahogy erőszakkal előbb le kell küzdeni, hogy fekve maradjon, aztán mehet csak a simi...

Nyuszi,
hogy sikerült a kaális látogatás? És tényleg nagyon szép lett az ajándék, biztos meghatotta a dokidat! És boldog szülinapot, bár nem tudom, mikor van :-)

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni

Édes baba fotók :)

Dorcsi: én is annyira csípem a vöröset. Ez az árnyalat meg egyenesen a kedvencem. Ha ilyen lenne, nagyon bírnám!
Liliputin milyen hordozót vettél?

Vanda: no az enyém biztos rémesebb mint a tied. Első gyerek után meg se látszott, hogy szültem, ahogy neked, de a másodiknál már elkezdett a bőr repedin. Most meg a kórházi idő alatt sok helyen bereped. Rémes, kötény szerűen lóg le, de még csak nem is szimmetrikusan, mert ahol Gergő volt (a nagyobb baba) ott kissé jobban kinyúltam. És ahogy írtad, az én izomzatom is rémesen szétcsúszott. Akkor ez már így is marad? Sajnos a hasizom gyakorlatok ezen nem segítenek, csak a kardio edzés, ami ténylegesen zsírt éget, és remélhetőleg csak a bőr marad meg rondának. De hát az se valami jó látvány. Egy barátnőm írta, hogy TB támogatással csináltatott hasplasztikát egy anyuka, mert depis volt a terhesség miatt tönkrement bőre miatt. De azt hiszem idővel ezzel is megbarátkozom. Max keresek valami irtó drága, de mutatós fürdőrucival, ami csak annyit mutat belőlem, amennyit szabad. A hasamat meg nem mutogatom csak a férjemnek... Na és bízok benne, hogy az infraszauna sokat javít majd a helyzeten.
Holnap utaltatom a pénzt!

Szép estét!

Kata
labkat

Nyulaszkám, merre mulat az ünnepelt?? ;)

Kép

Vanda, aranyos a kis tudorka meg a kosaras kislány! ;)

Dorcsi, hú de szép kislánykák! :)

Timi, jók a albadás képek! ;) Írtam privit!

Móni, nálunk a ringatásról való leszoktatáshoz csak a radikális módszer használ... :roll: Az enyémek is kis furfangosak, az ember nem is gondolná egy 7 hónaposról... :roll:

[quote="törpilla812"]R írta:törpilla812eggel tuti, amikor még nem ettem. Aztán azok a fránya izmok nem tartják a belső dolgokat ha elkezdem tölteni a bendőmet, és máris pár hónapos anyucinak látszom megint. És most már nem tolom ki büszkén :lol: :oops: És hát én világ életemben éppen pont jó ruhákat vettem (Szid is apa most érte. Bezzeg anno.) Azaz, ahogy most rajtam van az a plusz pár kiló, azok a ruhák úgy nem jönnek rám :?

Törpi, ezeket a sorokat mintha én írtam volna!!! :lol: :lol: Rajtam nem tudom mennyi felesleg van, mert nem merek mérlegre állni... :oops: Intenzív torna (és fogyókúra) meg szóba se jöhet, amíg szoptatok. Szal egyelőre a ruhák a szekrényben maradnak és várakoznak türelmesen... :lol: Remélem te se dobtad ki őket...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

De aranyosak vagytok,köszönöm a szülinapi köszöntéseket.05.05 a dátum :D
Kaális látogatás jó volt,bár apa mondta,hogy valami hátsó ajtón kellene bemenni,mert neki mindig rossz érzés volt,mikor gyereket hoztak,én meg mondom,hogy pont ez a lényege,hogy látják,hogy igenis sikerülhet.Aztán tele volt a váró,mindenki minket nézett,én meg olyan carul éreztem magam. :oops: A doki nagyon örült,reggel még rácsörögtem a mobiljára,hogy biztos benn van-e,és mondta,hogy igen,és nagyon vár minket.Sajnos az ajándékot nagyon megköszönte,de meg nem nézte,talán zavarban volt,nem tudom.Így azt sem,hogy mit szólt hozzá.Mondtam neki,hogy fogja kézbe nyugodtan őket,annyira örült ennek :D És nagyon invitált minket egy kistesóért :shock: Mert a gyerekek 1-2 éven belül úgyis kistesót akarnak majd...mondtam ma kiskutyát kapnak :lol: Én babázni akkor fogok,ha unokáim lesznek :lol: remélem megérem.

Aztán szentendrén voltunk unokatesóméknál,annyira jól érezték magukat,övék volt az egész ház,annyit kolbászoltak,hogy el se hittem,milyen mozgásigényük van.

Törpikém,miért lenne baj,hogy ti is rajta vagytok a képeken???Én csak azért nem vagyok rajta,mert randa vagyok :lol: :lol: :lol: De te nagyon csinos,még ha te nem is érzed úgy a reggelid után :wink: "Sapkás" képek királyak!Apa meg kéri a kandallótokat! :D

Almás-könyves-pénzes nagyon jóóóóóóóóóóóó :D kipróbáljuk :lol:

Timi,hű,mennyi labda :shock: :D nagyon édesek a csajok :D Uszi tök jó lehet!Kérünk arról is képeket ha lesz!

Dorcsi,egy talicskányi gyerek :lol: Szépek nagyon,és tényleg a hajuk,nem semmi!Tündériek!
Remélem láz már nincs!
Etetőszék tálcájára mi is tettünk tányéralátétet,de sajnos őket annyira leköti,hogy még enni sem akarnak :lol:

Vanda,micsoda pasi :D édes a szemüvegben,tényleg nagyon kis okos buksija van így :D Réka azokkal a fürtökkel :D Köszi,hogy szóltál.Melyik másik?

Babus, :D

Rana,tök jó,hogy még szoptatsz.Nagyon ügyes vagy!Gyógytorna hogy megy?
Vendég

Köszönöm a dicsérő szavakat, én is el vagyok varázsolva a lányaim szépségétől! :lol: De hát egy anya legyen is elfogult!
Vörös haj apjuk érdeme, bíztam benne , hogy ezt a hajszínt öröklik.
Meglepő módon most megint kora reggel elaludtak, vszínű még nem akarnak napi egy alvást.

Vanda! Nálatok hogy volt? Bár gondolom Balu rásegít egy cseppet:-) Igen, én figyelemmel kísértem, hogy majdnem egyidősek a gyerekeink. (Nagyfiú a talicskával az unokatesó). Még akartam kérdezni Tőled, hogy nektek milyen vacsoráitok vannak? Enyémek mindent esznek, de néha elfogy az ötletem..Legkelendőbb a sonka-kenyér-sajt. Vagy virsli.

Kata! Liliputi mei tai típus. (http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... =&catId=14) Én nagyon szeretem! Már akartam mondani! Nem semmi, hogy négy gyerekkel milyen jól elboldogulsz! Van segítséged?? Mennyit szopiznak még a kicsik?

Nyulasz! Szerencsére elmúlt a láz, az éjszaka is nyugisabb volt..Kár, hogy nem bontotta ki a doki az ajándékot előttetek!!

Has-témához: nem tudom én vagyok-e csak egy extrém eset, de én most 4 kilóval vagyok könnyebb a terhesség kezdetéhez képest :shock: (akkor 54 voltam..és 166 cm.) Talán az altatási mizéria a tettes?? :roll:
Szép napot!

Kép
dorcsi73

Dorcsi,na,ez jó,hogy már nincs láz.
Én is extrém eset vagyok,én 20-at híztam a terhesség alatt,és 25-öt fogytam utána.Hasammal nics gond,se csík,semmi,de a cicik :evil: :evil: :evil:
Ja,és én szeretnék legalább 3-4 kilót hízni,de nem megy.Pedig most is nutellás kalácsot nyomatok :lol: És mindenki ezzel jö,jaj,de szépek a gyerekek...Úristen de sovány vagy :shock: Én 170 centi,és reggel rá sem merek állni a mérlegre,csak este,ruhában,és úgy vagyok 60 kiló.Szerintem ruha nélkül reggel talán 58 :? No meg a hízás gondolom a ciciknek is jót tenne :roll:

Hát,én is nagyon sajnáltam,hogy nem nézte meg elöttünk az ajándékot :(

kérünk apukáról is képet :lol:
Vendég

Nagyon szépek a gyerekek!

Hát én irigykedem lányok! Mindenki szép vékony, csak én vagyok dagi. Egész életemben küzdöttem a súlyommal. Gyerekkoromban először azért, mert nagyon soványka voltam, kamaszkoromban meg már a túlsúllyal. Higgyétek el, jobb vékonynak lenni. Van összehasonlítási alapom, mert sajna olyan is volt, hogy a 170 cm-hez 52 kg voltam, na az volt az extrém soványság, de 60 kg-osan szuper volt. Most 78 vagyok. A reggeli tükörképpel még csak-csak kiegyeznék, de elég meginnom a teámat ahhoz, hogy úgy nézzek ki, mint a 7. hónapban járó rokonom. :cry: Pedig én 10 kg mínusszal nagyon-nagyon boldog lennék, na de majd jövő nyárra!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hát ezek a vörös bébik, imádnivalók!! Nálunk Flórának pont ilyen színű haja van és nagyon remélem, hogy marad is. Pont ma mondtam apának, hogy jövő héten mennem kell fodrászhoz, de lehet elviszem magammal flórát és megmondom a csajnak, hogy olyan színű melírt kérek bele, mint Flórájé :)

Nekem is szétcsúsztak a hasizmaim, szinte 3 ujjam belefér közéjük. Edzeni kellene, de nincs túl sok időm - furcsa mód :roll: .Nekem is a kaja utáni állapottal van a bajom + kicsit nagy a bőröm :?
Infraszaunázni addig nem merek, amíg szoptatok, de utána biztos, hogy fogok. Talán edzés+ szauna segít.

t-pk

Dorcsi, édesek a kis vörösek! Ahogy vigyorognak :D Megeszem őket! Van itt Gencsen is egy vörös ikerpár, hirtelen elgondolkodtam, hova valósiak is vagytok, de aztán rájöttem. Azért nem gyakori két ilyen hajszínű ikerbaba!
Úgy nem nehéz ám pillesúlyban nyomni, ha napjában nem egyszer cipelsz magadon 10 kilót! :wink: Etetőtálcára kép isteni ötlet!!! Hogy ez nekem nem jutott eszembe :shock:

Vanda, Nyuszi, Ti hány topikban vagytok képesek helyt állni? :wink: Lefigyeltelek ám Vanda, Neked tényleg a véredben van ez a segíteni akarás, a 2010-es ikres mamiknak is adsz jó tanácsokat. Egyszer majd beköszönök én is oda, nosztalgiázgatok egyet :)
Hát igen, nem lettem boldogabb a szavaidtól, bár volt egy ilyen sejtésem, hogy már sosem leszek a régi. Pedig nekem tényleg nem volt nagy hasam a csajokkal. Senki nem feltételezte még az utolsó héten sem, hogy ketten vannak. Az, hogy naponta tornázol... kezdesz emberfeletti képességekkel rendelkezni a szememben. Nekem a heti egy fix program - nem itthon - is megerőltető. Nincs mit tenni, világ életemben lusta ember voltam :oops:

Móni, szóval szerintem az, hogy hetente egyszer elszabdulsz tonázni, azzal csak a lelkednek teszel jót. A hasad napi tréninget igényel, ezt hidd el nekem. Ez a benn maradok és csendben ülök mellette módszer még nem jutott eszembe, pedig eddig úgy tűnt, Emma addig csendben elszenved az ágyában, míg ézri, hogy ott vagyok. Lehet, hogy kipróbálom, amit csinálsz. Majd beszámolok :wink: De azt azért még áruld el, hogy hogyan lehet két gyereket egyszerre simizni? Én képtelen vagyok fizikailag ezt kivitelezni. Tippet kaphatok?

Nyuszi, igen, azért írtam le, hogy aki még nem maradt le róla (bocs Dorcsi), az még kipróbálhassa, ha tetszik neki. Rövid műsor, de aranyos, és a fénykép a pillanatról megmarad. Aztán majd lehet nekik sztorizni róla 20 év múlva :) Kandallót vihetitek, ha a hétvégén egy kis kerülővel beugratok hozzánk. Extraként biztosítok a gyerekeidnek 50 m2 szabad mozgásteret, Neked ezalatt frissítőt, pihenést, valamint jó idő esetén 4000 m2 füves "rétet" és tujaerdőt :wink: (Tudom, már annyi invitálásod lesz lassan, hogy az eredeti uticélhoz nem is lesz érdemes elmenni :lol: ) Ja, és ideje lenne kimutatnod a fogad fehérjét :wink: , mert valóban, lassan már csak Téged nem tudunk arccal párosítani :) Még az iwiw-en is csak miniben vagy látható. És azon egy cseppet sem tűnsz rondának, úgyhogy Neked sem árt egy önbizalomnövelő tanfolyamra eljönnöd velem! :wink: Amúgy igen, a legjobb a ciciknek a plusz kiló lenne. Na, ez az, ami nálam nem jöhet szóba, de Neked küldök valami hízlalót :wink:

Rana, sorstárs, én is ezzel a szöveggel nem kezdtem neki semmi tornának, míg szoptattam. Aztán utána sem. De akkor már nem volt kifogás :oops:

Kata, szerezhetnél némi plusz infót erről a TB támogatásos dologról, mert én nem a hasam méretétől, hanem az elcseszett császár-sebem körüli hupolagoktól leszek lassan depis. Semmit nem javul, és én sem bírok idővel sem megbarátkozni a látványával.

Timi, jövőre talán már tornázni sem kell, mert annyit fogsz futni a lányaid után, hogy anélkül is lecsúszik az a plusz.

törpilla812

Na most már valaki mondja el nekem, mire is jó az ifraszauna? Most tervezzük a fürdőnket megcsináltatni, és anno hagytam helyet egy infraszaunának. Aztán azóta persze rájöttünk, hogy nincs nekünk arra pénzünk, de akkor továbbra is fenntartom a helyet, ha segíthet a pocakomon. Mert melegben üldögélni viszont imádok :oops: Nos?

T-pk, 3 ujj az izmok közt? Azt hogyan? Hol? Én keresek, de lehet, hogy rosszul? Vagy nincs rés? :D Az jó, nem?

Lányok alszanak, kaját akartam nekik csinálni, mikor rájöttem, hogy nincs itthon krumpli :x

Dorcsi? Mi az, hogy mindent eszenk? Miket adsz nekik? Mert én meg ezzel vagyok meglőve, hogy milyen darabosat adjak nekik. Mert már elfogadják, de azért ésszel akarok szelektálni.

törpilla812

Törpi,nagyon kedves vagy,én szívesen elmennék hozzátok is :lol: Na,talán egyszer összeengedjük az utánpótlást :lol: Megnéztem,230 km hozzánk :shock: :( Még Kanizsához is 110 km.Mondjuk az kevesebb,de oda meg csak 3 napra megyünk,és 5 családhoz kell ellátogatni :lol: Küldjek krumplit? :lol:

Most inkább nem raknék képet magamról. :oops: Majd egyszer...50 év múlva :lol:

Ja,és már csak ide írok ám.Még pocakosan rengeteg időm volt,de az már rég a múltté :lol:

Timi,ti tényleg szeretnétek még gyereket?
És ne irigykedj,én nem szép vékony vagyok,hanem randa de vékony :lol:
Na,tényleg kell a Törpivel tanfolyamra mennem :mrgreen:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?