Dorcsi, édesek a kis vörösek! Ahogy vigyorognak
Megeszem őket! Van itt Gencsen is egy vörös ikerpár, hirtelen elgondolkodtam, hova valósiak is vagytok, de aztán rájöttem. Azért nem gyakori két ilyen hajszínű ikerbaba!
Úgy nem nehéz ám pillesúlyban nyomni, ha napjában nem egyszer cipelsz magadon 10 kilót!
Etetőtálcára kép isteni ötlet!!! Hogy ez nekem nem jutott eszembe
Vanda, Nyuszi, Ti hány topikban vagytok képesek helyt állni?
Lefigyeltelek ám Vanda, Neked tényleg a véredben van ez a segíteni akarás, a 2010-es ikres mamiknak is adsz jó tanácsokat. Egyszer majd beköszönök én is oda, nosztalgiázgatok egyet
Hát igen, nem lettem boldogabb a szavaidtól, bár volt egy ilyen sejtésem, hogy már sosem leszek a régi. Pedig nekem tényleg nem volt nagy hasam a csajokkal. Senki nem feltételezte még az utolsó héten sem, hogy ketten vannak. Az, hogy naponta tornázol... kezdesz emberfeletti képességekkel rendelkezni a szememben. Nekem a heti egy fix program - nem itthon - is megerőltető. Nincs mit tenni, világ életemben lusta ember voltam
Móni, szóval szerintem az, hogy hetente egyszer elszabdulsz tonázni, azzal csak a lelkednek teszel jót. A hasad napi tréninget igényel, ezt hidd el nekem. Ez a benn maradok és csendben ülök mellette módszer még nem jutott eszembe, pedig eddig úgy tűnt, Emma addig csendben elszenved az ágyában, míg ézri, hogy ott vagyok. Lehet, hogy kipróbálom, amit csinálsz. Majd beszámolok
De azt azért még áruld el, hogy hogyan lehet két gyereket egyszerre simizni? Én képtelen vagyok fizikailag ezt kivitelezni. Tippet kaphatok?
Nyuszi, igen, azért írtam le, hogy aki még nem maradt le róla (bocs Dorcsi), az még kipróbálhassa, ha tetszik neki. Rövid műsor, de aranyos, és a fénykép a pillanatról megmarad. Aztán majd lehet nekik sztorizni róla 20 év múlva
Kandallót vihetitek, ha a hétvégén egy kis kerülővel beugratok hozzánk. Extraként biztosítok a gyerekeidnek 50 m2 szabad mozgásteret, Neked ezalatt frissítőt, pihenést, valamint jó idő esetén 4000 m2 füves "rétet" és tujaerdőt
(Tudom, már annyi invitálásod lesz lassan, hogy az eredeti uticélhoz nem is lesz érdemes elmenni
) Ja, és ideje lenne kimutatnod a fogad fehérjét
, mert valóban, lassan már csak Téged nem tudunk arccal párosítani
Még az iwiw-en is csak miniben vagy látható. És azon egy cseppet sem tűnsz rondának, úgyhogy Neked sem árt egy önbizalomnövelő tanfolyamra eljönnöd velem!
Amúgy igen, a legjobb a ciciknek a plusz kiló lenne. Na, ez az, ami nálam nem jöhet szóba, de Neked küldök valami hízlalót
Rana, sorstárs, én is ezzel a szöveggel nem kezdtem neki semmi tornának, míg szoptattam. Aztán utána sem. De akkor már nem volt kifogás
Kata, szerezhetnél némi plusz infót erről a TB támogatásos dologról, mert én nem a hasam méretétől, hanem az elcseszett császár-sebem körüli hupolagoktól leszek lassan depis. Semmit nem javul, és én sem bírok idővel sem megbarátkozni a látványával.
Timi, jövőre talán már tornázni sem kell, mert annyit fogsz futni a lányaid után, hogy anélkül is lecsúszik az a plusz.