Új privát üzeneted érkezett!

Cat!
Gyönyörű pocakod volt. És Beni is az volt, és ma is az.

Én is akarok most már.
Pocakot, és bébit is...

:roll:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nálatok is lelassult a babanet?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én is csaszival szültem neke az az első képem gegéről amikor a cicmmel van együtt :) apa bent sem volt a kórházban mert pénteken meginditották a szülést és vasárnap döntött úgy a doki hogy csaszi lesz de nem bántam meg :)

nika70
Salgótarján

Pici!
Laptető!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen nekem is szarakodik, bocs :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nálam nagyon lassú a babanet. :?

Zsuzska Ha sikerült akkor most 5-6 dpo nál járunk!!!

picimami

Pici, gratu a laptetőhöz :!: :!:

Kép
Kép
minimano74

Nika!
És akkor kétnapig vajúdtál????? Jól ki lehettél fáradva

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nekem is vacakol reggel óta:)

nika70
Salgótarján

Bizony, Picikém :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika,
akkor szegénykém jó sokáig vajudtál :twisted: :twisted:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Olvasgatom amiket régen írtatok...
Annyira jó..
:lol: :lol:

picimami

Lányok én úgy döntöttem, hogy még várok egy hónapot a babaprojekttel, a férjecském most úgy sincs jó formában, van azt se tudom mi van vele. :oops:

Kép
Kép
minimano74

Sírok Asyie pozitív tesztjein.

De jó érzés lehetett neked

Ugyan én mikor tudom meg, milyen érzés

picimami

Hátha most ennyire nincs formában, akkor lehet, hogy megéri várni kicsit.. hátha utána meg mindent bele ad... és kiderül,hogy mi van vele :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!

Te mérsz hőt??
Figyeled a pé-t?

Mi a baj a férjeddel?
Már reggel is utaltál rá.
Aggódom érted.
Megbántott?

picimami

Tudjátok néha még az is felmerül benne hogy hagyom a francba az egészet és inkább nem is akarok már bébit (pedig nagyon-nagyon is akarok és szeretnék). :evil: :roll: :cry: :oops:

Kép
Kép
minimano74

Nem lehet, hogy az a baj, hogy fél, a régi rossz emlékek miatt??
Gabi!
Ne add fel kérlek, most!!

picimami

Pici,
én nem csinálok semmit, nem mérem a hőm, csak ovulációs bigyuzt nézegetem, hogy mikor kellene együtt lenni.

Nem bántott meg, csak most én vagyok valahogy biztos rosszabb lelkiállapotba, ma is olyan sirhatnékom van de pedig nincs semmi baj, szimplán csak hülye vagyok. :lol: :lol: .

Mondjuk az bánt, hogy tegnap este is mondom neki, hogy akkor jön velem az ágyba, erre azt a választ kaptam, hogy nem mert ő játszik még sok pontot kell összeszednie. :twisted:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

hát kicsit hosszú történet
itt az a rendszer hogy ha nem szülsz meg a kiírt időpontig akkor be kell feküdni ez csütörtökön volt másnap próba inditást csinálnak ilyenkor ellenőrzik hogy reagálsz az oxitocinra.na én sehogyan sem :):):)közben figyelik a baba szívhangját én meg álmos voltam fáradt voltam és nem minden mozgásnál nyomtam a gombot hogy tudják azért ver gyorsabban a pici szíve mert mocorog. erre a délután a doki azt mondta tachicard a gyerek szíve vaygis gyorsan ver erre elküldtek uh-ra ahol meg azt mondták vizes a ygerek:) na utána behívott a doki hogy meg kéne inditani stb nehogy valami baja legyen a babának közben gege baromi jól érezte magát nem akart megszületni mert én megbeszéltem vele hogy 21-e előtt ne szülessen meg mert akkor már vízöntő lesz :):):)
na estére kaptam egy zselkét amivel más simán megszült volna pár órán belül én meg megs em éreztem hogy fájásaim vannak bár meg kell vallanom nekem baromi fájdalmas mensijeim voltak szülés előtt na akkor reggel rámkötötték az oxit megint kétszer kaptam esteére sem nyiltam csak egy újjnyira akkor szólt a szülésznő a főorvosnak mert ő volt az ügyeletes hogy péntek délután óta ott vagyok nem ettem nem ittam semmit sem pihennem kéne így a doki elengedett aludtam ettem ittam és reggel vissza kellett mennem a szülőszobára közben szombaton mellettem szültek vagy 5-en :) aztán vasárnap újra rákötöttek az oxira és erre már 2 perces fájásaim voltak bár semmit nem éreztem belőle továbbra sem nyíltam így a fődoki mert még vasárnap is ő volt az ügyeletes azt mondta kettőkor hogy akkor bizony ebből csaszi lesz onnantól kezdve már minden nagyon gyorsan ment így apa nem is volt ott mikor megszületett a Gergő mert azt mondták nekik hogy még arrébb van hogy megszülessen és közben 5 perc alatt döntöttek így 15.38-kopr megszületett 4150g és 58 cm-vel egyből odahozták mert végig fent voltam csak érzéstelenitettek deréktól lefelé meg sem tudtam szólalni csak potyogtak a könnyeim és mindenki dícxsérte egy hétig mig bent voltunk állandóan dajkálgatták a csecsemősök annyira tettszett nekik :):):) hát röviden ennyi a csaszi sebem már nem is látszik szinte olyan varrattal varták amilyet plasztikai mütéteknél használnak

ja és nem volt választott orvosom de aki pénteken meginditotta a szülést elküldeném a melegebb égjahlatra mert amikor a zselét feltette úgy csinált mintah még egyetlen egy 100 kg-s nőnek nem tette volna fel zselét vagy nem vbizsgált volna a praxisa során ez az egyetlen kellemetlen incidensem volt de a legszerencsésebb ügyeletben szültem az osztályvezető főorvosnál ezt a szülésznő mondta mert nem nagyon voltak szombatig szülkések jól összehaverkodtunk legalább nem unatkoztam :)

nika70
Salgótarján

Na lányok én lassan lépek, talán otthonról jelentkezem, de lehet hogy csak holnap. :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Még pár kép, és indulok fogászatra.
kétnaposan Apával:
Kép

Alvás egy hetesen, két és fél hónaposan és fél évesen:
Kép Kép Kép

Két hónaposan anyával és utazás közben:
Kép Kép

Négy és fél hónapos, első nyaralás:
Kép

Hat hónapos, hét hónapos és első szilveszter nyolc hónaposan:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Móni,
hát ez aztán szép történet, nem irigyelek :twisted:
Nekem is most amikor el kellett vetettni a picimet, ragtak fel tágító pálcákat, folyadékot meg valami tablettát, de a doki nyugtatott hogy nem fáj, olyan mint egy erősebb nőgyógyászati vizsgálat :twisted: Ő könnyen beszél férfiből van neki ilyen nem csinálnak honan tudja, hogy milyen én azt hittem hogy felugrok a műtőasztalról úgy fájt és közben potyogtak a könnyeim a fájdalomtól. :twisted: ERRŐL ENNYIT HOGY NEM FÁJ :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Nagyon sajnálom!
Remélem holnap már jobb kedved lesz.
És szorítok hogy boldog légy.

Nika!
Köszi, hogy megosztottad velünk.Te milyen türelmes vagy, és nyugodt.
Irigylem tőled.

Gege nagyon szerencsés, egy ilyen anyukával :wink:

picimami

Na lányok. Tit dujátok, hogyan kell megfájdítani egy kisbabára vágyó szívet.
Milyen édes volt Beni.

Puszilgatni való.

Kitartás Cat! a Dokinál.

picimami

hát néha nem igazán vagyok türelmes de alapjában mégiscsak de köszönöm olyan jól esik mikor ilyen szépeket mondtok :):):):):)szeretlek titeket :)

Cat: beni is milyen cukipofa volt alapvetően ő sem változott sokat:)

nika70
Salgótarján

nekünk gege az első szilvesztert olyan szépen átaludta pedig durrogtak a petárdák azt hittem nem fog tuni aludni de semmi:):):)

nika70
Salgótarján

Én is Szeretlek Téged!
És mindenkit!
Jó veletek. Őszintén lehet beszélgetni, írogatni.
És csupa jóindulat itt mindenki.

Nika!
Nekem valóban, olyan bölcsnek és nyugodtak tűnsz.
Kis angyalka vagy!!!

picimami

Én lassan Bálnamami leszek.
Amennyit eszem két napja. :oops: :oops: :roll:
Most is 4 paradicsomot ettem meg, két szelet rozskenyérrel.

picimami

Pici!
nekem könnyek szöktek a szemembe.....

Nika!
Nem semmi egy szülés!!!!!! Aor apa is és Gege is nagyonbüszke lehet az anyukára :lol: :lol: :lol: :lol:

cat!
Tündéti épek :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Nem tudom, te hogy vagy vele, de az én kedvem olyan ingadozó, mint az időjárás :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!!

Megpróbálok én is feltenni csak meg kell őket keresni.

Hú Móni nem semmi a szüléstörténeted. Nekem Márk 11nappal hamarabb jött, előző nap voltam ctg-n és ott voltak fájásaim de én ebből semmit nem éreztem.Erre másnap reggel 6-kor beindultak a fájások.Forgó Andi( kereszteanya)aznap ment ki Angliába dolgzmi mondtam,hogy várjon még.Amikor felhivtam,hogy a szülőszobán vagyok teljesen rosszul lett. Márk 17:15-re lett meg apukáj a le is maradt a szülésről anyu volt bennt vleem.
Vendég

Zsuzska!
Mitől szöktek a szemedbe a könnyek?

De én is ingadozó vagyok
Most beborult, mint állat. Sötét van, mint télen.
Lehet megyek fürdöm egy forró vízben.
Úgy fel vagyok fújódva.
Nem zabáltam, de mégis nagyon

:cry: :cry:

picimami

Csajok, most búcsúzom, megyek haza....

Legyetek jók!!!!

Még mennem kell kenyeret venni és jönnek az esőfelhők is :cry: :cry: :cry: :cry:

Otthonról jövök.... remélem.... vagy alszom...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asyie!
Az én születésnapmkor tudtad meg a kicsikédet.
9 mm petezsák.

Most már én is sírok...

Most már nekem is sikerülni fog. Érzem

picimami

Pici!
Az én pocimis bálna méretű lett :roll: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sissi!
Küldj képet te is.
Várjuk nagyon.

Zsuzska! Vigyázz magadra.

Puszillak
Szép álmokat neked.
Aludj, akkor nem vagy szomorú

picimami

:lol: :lol:

Bálna mami, és Zsuzska mami :lol: :lol: :lol:

picimami

Pici!
Ne sírj, mert énis sírok, és hülye olvi pont most jött be :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bálna mami és bálna mami 2. :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:? :lol:

Ki az az olvi??
Ne sírj.
Futás haza, és pihenj.
Holnap péntek :!: :!:

picimami

Kép Kb 35 hetes voltam Kép Kép Kép Kép itt kb 2 órás volt Márk az időt ne nézzétek mert rosszul volt beálllitva Kép Kép 1 naposan Apával
Vendég

Haldoklik a net..
vihar van

Sissi! Nagyon szép és nagy pocakod volt.
És gyönyörű a picurka is.
Neked könnyű szülésed volt?

picimami

utólag már azt mondom,hogy igen :) .Csak 1 óra volt nagyion fájdalmas miután burkot repesztettek. Akkor kértem eda-t de már kléső volt,mert rá 75 percre már megszületett a Manó. :)

Most emygünk sétálni este jövök.
Vendég

szisz: neked is jó nagy pocid volt :):):):)

nekem azt hitték a kismamik hogy ikreim lesznek aztán mikor meglátták Gegét akkor azt mondták hogy nem csoda hogy óriási volt a pocim :):):):):) nagy baba volt. én 12 kg-t híztam csak igaz eleve 103 kg-ról indultam de 100 kg-val jöttem ki a kórházból aztán eleinte lement 5 kg de most nem merek ráálni a mérlegre tuti megint vagyok vagy 102-103 de engem nem zavar inkább csak a hasam mert olyan mintha 6 hónapos kismama lennék ezt az egyet nem szeretem magamon :) meg kicsit kissebb mellet csinálnék bár apa azt nagyon nem szeretné :):):)

nika70
Salgótarján

Rám összesen 4 kg ment, igaz én is 78-ról indultam, miután megszültem visszatért a 78 kg.Most fogalmam sincs mennyi vagyok.Egyébként nem is volt akkora pocim,amikor a 30 hét környékén kórházban voltam az egyik szobatársammal egy napra voltunk kiirva és neki már akkor 2szer nagyobb pocija volt.

Merree vagytok?
Mi votunk ma játszin.Képzeljétek megnéztem a foginyét, hát tiszta véraláfutásos.Nme csodálom ha nyűgös.

Holnap du. megyek moziba addig apa vigyáz a Manóra. Délelőtt meg főzők pasticiot (görög rakott tészta).Imádom a götrög kaját ill. az országot. :) Ott voltunk nászútobn is és ugye onnan már 3an jöttünk :D
Vendég

Mit csinál mindenki? Nálunk most hazajöütt apa sajnos fáj a feje. :( Nem sokara meygek pancsizni aztán ha tudok visszanézek.

Mindenkien jó éjt.Holnap nem tudom mikor jövök,mert még megyünk a nagymamámhoz is.
Vendég

....

Nem is tudom hogy kezdjem.
Ebben a hónapban nekünk nem lesz baba. :(

A fogorvos jó fej. :) Ha nem az lenne, akkor a mai nap után vissza sem mennék hozzá. 50 percen keresztül próbálta kihúzni az egyik fogamat, végül fel kellett vágni. Azt mondta utána, hogy jól is tette, mert nem jött volna ki másképp. Egy hét múlva kell visszamennem varratszedésre. :(
Írt fel fájdalomcsillapítót (Cataflam) és antibiotikumot (Dalacin C) is. Így ebben a hónapban nem szeretnék babát!
Lehet, hogy ezért is nem volt még pém, és ezért nem jött eddig a baba sem.
Tudta a baba, hogy még várni kell.
Vendég

Most én is alszok egyet. Majd reggel jövök!
Vendég

Sajnálom,bár obb,hogy már túl vagy rajta.

Én nekem vmikor mennem kell tüdőszürésre,ha babát szeretnénk az nem gond?Nem lesz rá vmilyen rossz hatással? Nem kell utána várni?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?