hát kicsit hosszú történet
itt az a rendszer hogy ha nem szülsz meg a kiírt időpontig akkor be kell feküdni ez csütörtökön volt másnap próba inditást csinálnak ilyenkor ellenőrzik hogy reagálsz az oxitocinra.na én sehogyan sem
:):)közben figyelik a baba szívhangját én meg álmos voltam fáradt voltam és nem minden mozgásnál nyomtam a gombot hogy tudják azért ver gyorsabban a pici szíve mert mocorog. erre a délután a doki azt mondta tachicard a gyerek szíve vaygis gyorsan ver erre elküldtek uh-ra ahol meg azt mondták vizes a ygerek:) na utána behívott a doki hogy meg kéne inditani stb nehogy valami baja legyen a babának közben gege baromi jól érezte magát nem akart megszületni mert én megbeszéltem vele hogy 21-e előtt ne szülessen meg mert akkor már vízöntő lesz
:):)
na estére kaptam egy zselkét amivel más simán megszült volna pár órán belül én meg megs em éreztem hogy fájásaim vannak bár meg kell vallanom nekem baromi fájdalmas mensijeim voltak szülés előtt na akkor reggel rámkötötték az oxit megint kétszer kaptam esteére sem nyiltam csak egy újjnyira akkor szólt a szülésznő a főorvosnak mert ő volt az ügyeletes hogy péntek délután óta ott vagyok nem ettem nem ittam semmit sem pihennem kéne így a doki elengedett aludtam ettem ittam és reggel vissza kellett mennem a szülőszobára közben szombaton mellettem szültek vagy 5-en
aztán vasárnap újra rákötöttek az oxira és erre már 2 perces fájásaim voltak bár semmit nem éreztem belőle továbbra sem nyíltam így a fődoki mert még vasárnap is ő volt az ügyeletes azt mondta kettőkor hogy akkor bizony ebből csaszi lesz onnantól kezdve már minden nagyon gyorsan ment így apa nem is volt ott mikor megszületett a Gergő mert azt mondták nekik hogy még arrébb van hogy megszülessen és közben 5 perc alatt döntöttek így 15.38-kopr megszületett 4150g és 58 cm-vel egyből odahozták mert végig fent voltam csak érzéstelenitettek deréktól lefelé meg sem tudtam szólalni csak potyogtak a könnyeim és mindenki dícxsérte egy hétig mig bent voltunk állandóan dajkálgatták a csecsemősök annyira tettszett nekik
:):) hát röviden ennyi a csaszi sebem már nem is látszik szinte olyan varrattal varták amilyet plasztikai mütéteknél használnak
ja és nem volt választott orvosom de aki pénteken meginditotta a szülést elküldeném a melegebb égjahlatra mert amikor a zselét feltette úgy csinált mintah még egyetlen egy 100 kg-s nőnek nem tette volna fel zselét vagy nem vbizsgált volna a praxisa során ez az egyetlen kellemetlen incidensem volt de a legszerencsésebb ügyeletben szültem az osztályvezető főorvosnál ezt a szülésznő mondta mert nem nagyon voltak szombatig szülkések jól összehaverkodtunk legalább nem unatkoztam