Új privát üzeneted érkezett!

Na,hol kezdjem...

Panny!

Jóslófájás sincs még?Semmi?Akkor lehet mégis csak a gólya hozza a babát,nem a húsvéti nyúl! 8)

Wruska!

Szabadon lehet próbálkozni :wink: Hála az égnek...én jelentem beszedtem a clostyt.Remélem lesz itt bőven tüszőrepedés!A doki szerint nem jön előrébb a pém,na erre kíváncsi leszek!Ti meg legyetek rosszak Velencében 8) Aztán meg várjuk a + tesztet!!!

Merszi!
Zizi vagy?Nem lehet h már a babától?Vagy az még korai felismerés lenne?Próbálj nyugtató dolgokat csinálni,lazítani.Nálam bejön ha feszült vagyok!++++++++++++

Baba
!
Na én már tuti nem veszek lh tesztet!Ebbe beleőrülnék!Tudom h jósló tesztnek szokták használni a hónap vége elött,de szerintem ne agyalj ezen.A múltkor is h hányingerem volt,már majdnem elhittem h baba...aztán persze nem lett és nem is volt ezzel gond.Csak 1hétig paráztam...ma se tudom h mitől volt.De tanultam belőle!Sokkal türelmesebb vagyok :!: Nincs több teszted?Pár nap múlva h mindig pozitív akkorgyanus! :wink: :lol:

Lei,Röné!
Várjuk a képeket!!!Ja én is most voltam fodrásznál!

Hajni,Zsibima!
Hát túlzás h tudok varrni.Ruhákat még nem csináltam.Csak felhajtást,javítást,párnahuzat,függöny és minden más.Egyenlőre gyakorolok!Majd teszek fel képet a nagy műről a hétvégén!

annus11

Kellemes ünnepeket mindenkinek!Merre lesztek húsvétkor???
Kép

Már megin én kezdem a laptetőt... :roll:

annus11

annus

már elfogyott hála Istennek, mert akkor tovább idegesíteném magam! Majd hcg-zni fogok pár nap múlva! :D
Vendég

Sziasztok!

Annus! Ha írod a köv. táblázatot,már beletudod írni a köv. vizsg. időpontját.
márc.9. 30. heti uh!
Ja! És képzeljétek mégsem a Jánosba szülök,hanem a Margitban! :lol:
Mind1 végül is csak a dr. ott legyen,valahol majdcsak kibújik a kiskópé! :lol:
Amúgy voltam kedden dr-nél,méhszáj rendben,streptot levette,2 hét múlva lesz eredmény!
Sajna a vetélés után pozitív volt,ezért most többször megnézzük!
Kíváncsi vagyok!
Uh most nem volt,mivel vittem a 4d-s eredményt!
12 kilót híztam :cry: és valószínű a Magne b6-tól egész nap a hűtőt nyitogatom!
Ma már 2x reggeéiztem,nem keveset és olyan éhes vagyok már megint!!!
Ez borzasztó!
Lépek mert sok dolgom lenne ma is!!!

Szép napot mindenkinek!!

Várjuk a pozitív teszteket!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ma itthon maradtam, mert nem múlik a nyavalyám, sőt nagyon rossz a közérzetem. felüdülésként megpróbálok feltenni babaképet. Nem a legjobbak, de azért látszik aminek látszani kell. Az egyik nagyított kép, a fejecskéjét fotózta le a doki. A dvd-n van jobb, 4D minőségű kép is, de azt apa hordozza már két napja magával, és nem tudom arról le tudok e menteni külön képet... Nem vagyok valami számítógépzseni...

Na lássuk, sikerült e...

Kép Borsika a 12 hetes UH-on

és egy egész alakos fotó:
Kép

Rönééé

Kép
röné

Hú, fent van, de ezt még gyakorolnom kell, mert a szöveget meg szétvágta. Mindegy lényag hogy le tudtam kicsinyíteni, és felrakni, így már ti is láthatjátok. Az alsó képen szemből nézetből van a baba, pont középen.. Remélem tudok majd jobb fotókat is hozni.

Rönééé

Kép
röné

Szóval a 30. heti uh időpontja ápr. 9.,kicsit elírtam!

Röné! Nagyon jól látni!
Tök cuki!
Hatalmas gratula nektek és vigyázz magatokra továbbra is!!!

Kép

Kép
ibm

Annus!

Háát én nehezen kapcsolok ki...marad a ziziség! Hogy nekem ez jó e? Majd a ciklus végén megmondom...
merszi

Ibm, Röné!
Rohan az idő....
Vigyázzatok magatokra! Röné ha kell, pihenj és gyógyulj meg mielőbb. Köszi a fotókat, nem csodálom, hogy apa nem tud megválni a sztárfotótól.

Túlvagyok a vizsgálatokon és bár volt egy nagyon rossz éjszakám, mert a tegnapi uh alapján elég nagy volt az esélye a méhen kívüli terhességnek, de szerencsére ma újra megvizsgált a doki a kórházban, mert ott érzékenyebb a gép és kiderült, hogy az a nagyon nem tetsző árnyék, amit tegnap látott, az csak egy ér. De bevallom, hogy ma reggel nagyon boldog voltam az egy csíkos teszttől - hú de furcsa ezt leírni - de a zebrás teszt egyértelműen méhen kívüli terhességet mutatott volna. Szóval remélhetőleg a véralvadásgátló gyógyszer okozta a vérzésszavaromat, amit most megpróbál gyógyszerrel rendezni.
tücsökbogár

Hahó csajok!
megvolt ma reggel az UH, minden rendben van a gyerkőccel, minden végtagja megvan, a méretei is teljesen jók (BPD: 42 mm, súly 211 g), a hasfala és a csigolyák is zártak, a koponya formája is normális. Az AFP 1,4 MOM, úgyhogy az is tökéletes. Nagyon megnyugodtam, és olyan boldog vagyok, hogy minden OK, hiszen még nem érzem a mocorgást és azért aggódtam kicsit, de most hogy tudom, mi van odabent, lenyudogtam, hogy majd csak jön az érzés is pár héten belül. :lol:

Ja, és KISFIÚÚÚ!! szépen beterpesztett a legelején, úgyhogy abszolút egyértelműen látta a szonográfus nő. Úgy örülök, hiszen én az elejétől fiút éreztem. :P

Képet sajnos nem tudok felrakni, mert csak nyomtatva kértem, és azon is elég UFO-cskának néz ki, de nem baj, a lényeg, hogy minden OK.
lei

röné: tök jól látszik oldalról a feje az első képen!!! :P
Én amúgy úgy csináltam képet a DVD-ről, hogy megállítottam a DVD filmet a pause- gombbal és lefotóztam digifotógéppel a képernyőt, majd azokat a képeket letöltöttem a fényképező gépről a számítógépre és így be tudtam ide rekni a fórumba, mert amúgy azt én sem tudom, hogy DVD filmről hogy lehet képet kiszedni.

Húúú, akkor akinek kell, drukkolok a sikerhez!! Velence izgisen hangzik!!
Remélem áprilisban már babaeső lesz itt végre!!! :lol:
lei

Tücsökbogár!

Örülök,hogy most egy csíkod lett és rendben vagy!
Azért minél előbbi sikeres 2 csíkot kívánok neked is mint mindenkinek!
Hajrá csajok!!!

Lei!!

Hatalmas gratula nektek is a kispasihoz!!!!
Nagyon örülök,hogy minden rendben veletek is!!!!
Most végül is hol fogsz szülni?
nekem mégis Margit lett!
És ne izgulj nemsokára úgy fogod érezni a mocorgást,hogy csak na!
Abba sem fogja hagyni hidd el!!!!!
:lol:

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

ibm: hát végülis a Szent Imrében, ha minden igaz. Ma megyek az új dokimhoz, és akkor letisztázom a részleteket. Viszont UH-ra a Margitba szoktam és szerintem ezentúl is oda fogok járni.
Neked is gratula, hogy minden OK odabent!! :lol:
lei

Hajrá kismamik!
Csak így tovább!

Lei, biztos vagyok abban, hogy hamarosan érezni fogod, ahogy a kiskrapek simizi a pocidat belülről. Nevek?????
tücsökbogár

tücsök: hát én Csabát szeretnék, mivel a párom is Csabi és az apukája is az volt, aki három éve halt meg sajnos és én az ő emlékére gondoltam a Csabát. De párom meglepődött először, mikor mondtam neki az ötletemet, mert ő abszolút nem gondolt a Csabára, mint leendő gyermeke nevére. Szóval majd még meglátjuk. :) De szóba jött még a Máté is. Na de majd kitaláljuk úgyis nemsokára :)
lei

Jaj nagyon jó a kép!!!!Én látom a babát,bár első ránézésre egy nagy paca az egész,de ha tudja az ember mit kell keresni akkor kiszúrja a szemét! :wink: Szóval nagyon jó!Milyen furi h már ilyen jól látszik!!!

Lei!
Gratula a kisfiúhoz!!!!Nagyon jó h minden rendben van,de hát hogy is lehetne másképp!!

Én épp sütök -főzök!Majd jövök!!!

annus11

Lei!
Gratula a kis kukacoshoz! :wink: :lol:
Annak meg pláne hogy ilyen jók lettek az eredmények!
A magzatmozgásokkal kapcsolatban ne aggódj, én a 20. hét végen kezdtem csak el érezni, akkor is úgy hogy egy icipicit, aztán 2 nap szünet, utána fokozatosan keztek el erősödni. Most meg már apa is érzi :wink:

Annus!
Mi jókat sütsz? Ennék valami finit! :wink:

Kép
kimma

Hát kérlek....most készült el életem első kocsonyája...sose csináltam mert én nem szeretem.Remélem azért sikerült!Illetve krumplipürét gyártottam,stefánia szeletet és...holnap kapok bárány húst :shock: ,mit csináljak abból?Vmi ötlet vkinek?De van egy nyúl is a fagyóban...már szilveszterkor is azt akartam megcsinálni...

Aztán még lesz pörkölt,meg vmi sült...de ma már végeztem a konyhában!!!

annus11

Nálunk otthon (Erdélyben) főleg húsvétkor a bárányfejből szoktunk levest csinálni, tárkonnyal, jó sok tejföllel és citromlével ízesítve.
A többiből vagy roládot, vagy töltött bárányt.

Kép
kimma

Huuu.Köszi.Majdnem egy fél bárányka lesz,az egyik combja hiányzik csak.Na kíváncsi leszek ...nem igen ettem még. :roll:

annus11

Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki jól van.
Zsibima, a munka tényleg elvesz tőlünk :cry: na jó, viccelek, de azért hiányzol :wink:

Annus, azt hiszem, hogy tejbe is beszokták áztatni a bárányhúst, mert akkor nem lesz olyan erős a szaga és puhul a húsa is. De a neten biztos találsz ínycsiklandó recepteket.
Tényleg, te most táppénzen vagy otthon? Vagy tanulsz, vagy mi is van? Csak irigykedek, hogy annyi időd van sütögetni, én is szeretnék ilyen házias lenni, de nem sok erőm van hozzá meló után :(

A múltkor megkérdezte a kevésbékedves szomszédasszonyunk, hogy ritkán futunk össze. Mondom persze, mert most sok a munka, és sokáig bent kell lennem. Erre ő, hogy sosem tudta elképzelni, hogy mit is csinál egész nap egy humán erőforrás gazdálkodó. :twisted:
Meg tudtam volna folytani! Ha ki tudta mondani ezt a hülye megnevezést, akkor belegondolhatna abba is, hogy amiért nem jön ki a kezem alól kalsszikus értelembe vett produktum, még szükséges, hogy legyen ilyen osztály és dolgoznak is az emberek ott! :twisted:
Na mindegy, nem dühöngök.

Kellemesebb téma:

Panni: lehet hogy pont hétfőre lesz meg a kis locsolód :lol: Ha ilyen verőfényes hóesés lesz továbbra is... :lol:

Kép
wruska

Ja egyébként én könnyen vagyok húsvétkor. Vasárnap anyósomékhoz utazunk, hétfőn anyáékhoz. Szóval főznöm csak szombatra kell. Azért tartom magam a megszokottakhoz, mindig festek tojást még kettőnknek is. Igaz nem sokat, de azért a hagyományok.... Azért jó lenne már egy kisemberrel készülni az ünnepekre, de jövőre biztosan így lesz :D

Kép
wruska

Wruska!
Egyetemista vagyok...még mindig!Így nálunk az a szokás alakult ki,hogy mire 3 kor megérkezik az uram terített asztal várja!Én addig sütök,főzök,bevásárlás stb.Mindent én csinálok.Félig htb vagyok,félig meg egyetemista :wink: De ez csak szeptember óta van így,elötte melóztam suli mellett+háztartás.Na az kemény volt :roll: :lol:

Mi minden húsvétkor körbejártuk a családot,így főzni nem kellett de az utazásba belefáradtunk.Így idén itthon leszünk,egy helyre megyünk csak,de az se kifejezetten a húsvét miatt.
Én már elfáradtam h mindenkit körbelátogassak ha ünnep van,Jöjjenek ők,én meg pihizek itthon :wink:

annus11

Sziasztok

Röné
Jó a kép! :lol:

Lei
Gratulálok a kisfiúhoz!
Kép
Vendég

Annus, én is ezt szeretném. Mármint ünnepekkor itthon az én kis családommal :D Addig pedig megyünk rokonlátogatóba.

Most jöttünk meg egy "csendes ülős" koncertről, szuper volt.
Még az is kiderült, hogy a párom kislányt szeretne, de nagyon :P Ezt sem tudtam, mert legutóbb nem tudta megmondani. Ebből az elejtett félmondatokból tudom, hogy mennyire vágyik most már ő is egy bébire, pedig igyekszik nem mutatni, hogy ne érezzem sürgetőnek a dolgot.Nagyon imádom! :oops:

Mire nem jó egy kis koncert?! :)

Jó éjt mindenkinek.

Kép
wruska

ja és Annus: a nap poénja, hogy tesóm nemrég hívott, hogy adna nekem bárányt:) Na puff neki, most én is gondolkozhatok, hogy mit csinálok belőle :lol:

Kép
wruska

Wruska :lol: :lol: ,micsoda véletlen!!

Nekem ma rossz kedvem van...olyan sokáig kell várnom...még 3 hét a pémig :evil: És olyan messzinek tűnik...Arra nem is gondolok ha nem jönne most össze,akkor megint 4 hét mire pé lesz :(
Nagyon bizakodom h összejön...hátha a closty is besegít...de most el vagyok kenődve
Kép

annus11

annus: szerintem ne görcsölj rá erre a PÉ dologra. Felejtsd el és inkább két három naponta legyetek együtt. Nem kell mindig ez lebegjen a szemed előtt, hogy mikor lesz PÉ. Lehet, hogy tényleg nem is akkor fog megfoganni a baba majd, hiszen a természet olyan kiszámíthatatlan tud lenni......

wruska: de jó, Te is HR-es vagy!!! Éljen, éljen!!:)

mi szerencsére nem leszünk itthon Húsvétkor, hanem Prágában leszünk barátokkal, így nem kell végilátogatni a rokonokat. Az nagyon fárasztó tud ám lenni.... :?
lei

Lei!
Nem az lebeg a szemem elött h mikro van pé,hát 2-3 naponta megvan a sex...ez eddig is így volt.Tudom azt is h kiszámíthatatlan...de a tudat h ennyit kell várni :roll: :twisted:

annus11

Akkor jó! Csak megijedtem, hogy nehogy rápörögj a PÉ-re teéjesen :) ezekután viszont azt mondom, hogy ha Ti mindent megtsztek azért, hogy sikerüljön, akkor bizotosan hamarosan meg is lesz a próbálkozások gyümölcse :D

húú, most lapátoltam be egy jó kis túrós csuszát szalonna darabkákkal....nagyon finom volt. Desszertnek meg kaptam egy munkatársamtól egy marcipános csokitojást :) NYami!!
lei

Olvaslak benneteket, de lusta voltam írni, mert én olyan álmos vagyok, h leesik a fejem...már a kávé sem segít...de jó lesz otthon ez a 3 nap. Én is most toltam be egy meleg szenyót...a desszerten még gondolkodom...bár lehet rágni se tudnék az álomkórtól.. :shock:
merszi

merszi: én is nagyon álmoska vagyok, gondolom az időtől.....háromkor lépek is haza, mert még ezer dolgot kell elintéznem hazafelé (posta, vésérlés, C&A, DM, patika)

Mindenkinek szép húsvétot kívánok!!!
lei

Lei!

Egyre gondoltunk. Én is lépek 3-kor!!!tegyük együtt...kb 140 km-rel távolabb ugyan.
merszi

Zsibima! Hol vagy? Furcsa, hogy nem írsz!!!

Lei, gratulálok a kisfiúhoz! Gondolom most már apa is kellőképpen lelkes!

Húsvét nekünk is jövés-menésből áll, de most legszívesebben otthon végigfeküdném egymagam a 3 napot!

Kellemes húsvétot mindenkinek!!

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok lányok!!!

2 percem van csak sajna, így majd holnap olvasok!!! Nem tűntem el, csak zűrös vagyok, majd mesélek!!!

Addig is mindenkinek puszi, és boldog húsvétot kívánok, annak aki már nem jön a hétvégén esetleg!!!

Holnap jövök, puszi mindenkinek!!!
Vendég

Én ma már 1 órakor hazajöttem. Mindenkit hazaküldött a főnök azzal a jelszóval, hogy úgysem dolgozik senki, így mi minek legyünk most bent. :lol: Szóval megcsináltam, amit nem akartam keddre hagyni, aztán léptem is. :lol: De jó is volt itthon egy kicsit, csak bekrepált a gépem monitorja. Megint. Egy hónap lesz, mire megjavítják. Megint. A kiscipőm teli van vele. Még jó, hogy apa hazahozta a saját gépét, így azért nem leszek net nélkül a hétvégén. :roll: mert már kezdek függő lenni. - de hát a jó társaság mindig idevonz :wink:

Egyébként kihasználtam a rámszakadt időt és nekiálltam megsütni a húsvéti kalácsot. Ez már hagyomány, úgyhogy most sem maradhatott ki.

Zsibima, azért jó, hogy olvasol bennünket. Nagyon várom már a beszámolódat a melóró és a gyógyszerről..meg párod kivizsgálásáról.

Lányok: milyen hamar jönnek terhességi tünetek? Az elmúlt három napban elég sz@r a gyomrom. Főleg reggel és délután. És meg tudnék őrülni sokszor egy bizonyos édességért, éppen mi jut eszembe :oops: és van, hogy a mellemhez nem bírok hozzáérni, olyan érzékeny. De korai lenne ez még terhességi tünetnek nem?! Inkább csak összezabáltam mindent az utóbbi időben és attól lehet. :shock: A mellfeszülés meg a közelgő mensi jele.

Na mindegy nem is agyalok rajta, beképzelni meg pláne nem, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jut eszembe, hogy ez talán mégis előjele valami csodálatosnak. :roll:

Kép
wruska

Lei: Rövid az agyam ,el is felejtettem mondani: Gratulálok a kisfiúhoz!

Én is mindenkinek, aki már nem jön addig felénk, kellemes Húsvétot kívánok!

Kép

Kép
wruska

Panni, ezt neked küldöm. Megörültem neki, amikor megtaláltam, és egyből te jutottál az eszembe :lol:

Hátha tényleg meghozza az évszázad legkorábbi Húsvétja Olivért! :wink:

Kép

Kép
wruska

Wruska!
Érezni már érezheted!Húsvét után ki is derül össze jött e!!!Nagyon izgi!

Én még mindig magam alatt... :roll:

annus11

Ne légy elkeseredve. A gyógyszer biztosan segíteni fog. Mit mondott a dokid erre a hosszú ciklusra?

Kép
wruska

Hát furcsán nézett,de mondtam h mindig ilyen volt.Nem is mondta h próbáljuk meg rövidíteni.Ezen a closty pl nem segít.De nem gond,csak annyira nehéz várni...és ilyenkor lassabban telik az idő! :lol:

annus11

Na rendeltem hcg tesztet!jó ha van itthon alapon!Attól akit Baba mondott,sokkal olcsóbb mint a boltban!!Állítólag nagyon érzékeny,szóval még a várható menszi elött kimutatja a terhességet...na amjd kiderül! :wink:

annus11

Sziasztok, végre beestem a gép elé!

Na képzeljétek, hogy egyik reggel rajta hagytam a világítást a kocsimon, és lemerítettem az aksit, úgyhogy ott kellett hagynom a "nyóckerbe" a kocsimat...utazgattam napi 3 órát...hulla voltam mire haza értem. Jani meg nem tudta bebikázni, az aksit, mert dolgozott hajnalokig...

Ezért nem bírtam a gép elé ülni, mert este fél 7 fele értem haza, és itthon meg romeltakarítás vár mindennap...

De ma már kocsival tudtam hazajönni, úgyhogy most már leszek! :D

Örülök, hogy hiányoltatok!!!

Hajni- ne dolgozz sokat!! Én is egyedül leszek húsvétkor! Hétfőre jön csak haza a lányom, Jani dolgozik mindennap! Úgyhogy remélem mi ketten "összefutunk" itt a topikban, mint "facér" húsvéti lányzók! :lol:

Tücsi-most szoktatom a családot, hogy segítsenek egy kicsit. Mindennap kupleráj van, és én minden este órákig pakolok, és takarítok, és mosok, és stb....k...vára elegem van!!! Elkényeztettem őket na!!! Most magamra vetek!!! :lol:

Wruska-Velence....hmm de jó lesz!!! :D Remélem csinálsz nekünk képeket!!! Mi már évek óta szeretnénk, de mostanság bizti nem megyünk...legalább akkor képeket hagy nézzek róla! :lol:

[quote]A írta: múltkor megkérdezte a kevésbékedves szomszédasszonyunk, hogy ritkán futunk össze. Mondom persze, mert most sok a munka, és sokáig bent kell lennem. Erre ő, hogy sosem tudta elképzelni, hogy mit is csinál egész nap egy humán erőforrás gazdálkodó

:lol: :lol: :lol: Ezen jót röhögtem! Kedves szomszédasszony merre melózik??? Mars, vagy hold???

Lei
-tudtam-tudtam-tudtam!!!!! Tudtam, hogy kisfiú lesz!!! :lol:
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!!

Merszi-ez az első hónap, hogy nem érzed a pé-t??? Mert ha igen, akkor én ezt személy szerint jó jelnek veszem, szerintem, most hogy nem tudod hogy van/volt pé most fog összejönni a baba!!! Remélem!!!! :D Most úgy is sok baj zúdult rád, ideje hogy valami nagyon-nagyon jó dolog történjen veled!!!

Annus-nem ér ilyen fincsis kajákról beszélni!!! Egész nap nem eszem semmit, és éhen halok állandóan!!! :lol: Most lemaradtam valamiről!!! Mit mondott a doki mi van veled???

Panny-most már kitartás, nagyon a célegyenesben vagy!!! Tudom ezek az utolsó órák nagyon nehezen telnek...de képzeld én az uccsó hetemet a kórházban töltöttem, (terhespatológia, enyhe 30 kg-os túlsúllyal) és azzal múlattam az időmet, hogy kb. óránként megmásztam 3-4 emeletet, hátha beindul már a szülés...na de Bettyke jól érezte magát odabent! :lol:
Neked gondolom a gyerekek mellett nem kell ilyen trükkökhöz folyamodnod, biztos vagyok benne, hogy nem tudsz mellettük nagyon pihizgetni...
Nagyon-nagyon drukkolok most már tényleg neked!!!!!!!

Na nem tudom, ha valakit kihagytam, akkor ezer boccccs!!!
Valaki kérdezte, hogy mi van velünk....hát mi most úgy állunk, hogy nem tudunk menni férfivizsgálatra, mert az 5 napos cuccot nem tudjuk "összerakni"!!! :lol: :lol: :lol: Most inkább akciózunk...majd pé után megpróbálom rávenni drágámat, hogy legyünk már ezen is túl!!!
Gondolom már mindenki szedett clostyt rajtam kívül! Tapasztalatokat kérek!!! Nekem fájt a gyomrom tőle, de nem mindennap. Szúrkált a bal petefészkem, de csak 1 napon, de akkor többször! Marhára remélem, hogy nem lesz több petécském, v. ha igen, akkor nem mind termékenyül meg! Csak egy!!!de az nagyon-nagyon!!!! :lol:
Vendég

Zsibima - jo, hogy itt vagy megint. :lol: En mar ma sem dolgoztam, mert munkaszuneti nap volt, de a parom mar tegnap itthagyott es csak kedden jon vissza. :(

Nekem most nagyon olyan erzesem van, mint az elozo ciklusomnal, amikor nem volt pe-m. Szerintem ebben a honapban sem volt. :(
Nagyon kivancsi vagyok mit mondd majd a doki, de teljesen be is vagyok sz@rva tole...

Most probalok nem gondolni ra - kigondoltam egy csomo mindent, amivel elfoglalom magam a hetvegen!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Bocs, hogy nem reagalok mindenki uzijere, de valahogy ugy erzem csak azt ismetelnem, amit mar a tobbiek elmondtak. Valahogy most nem igazan vagyok kreative... :(

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Zsibima!
Na végre h jöttél!!!Ha legközelebb ilyen gondod akad,nyugodtan gyere be hozzánk!Elszállásolunk szívesen!!!Főleg h 1 sarokra vagy tőlem!!!Most már össze kell fussunk vmikor! :wink:
Hát nem mondott semmit a doki.Clostyt szedek én is.Meg a hormonvizsgálat megy ebben a hónapban,de nem kell védekeznünk.Nekem nem volt semmi a clostytól,mármint mellékhatás.Te mennyit szedsz?Nekem napi 2t-t kellett szednem.Télleg azt 2x1 vagy 1x2 szem?Bár most mrá mindegy,mert beszedtem 8)

Hajni!

Szerintem h volt e péd,talán majd a pozitív teszt támasztja alá a hónap végén!!!Néha csinál érdekes dolgokat az ember szervezete!!

Én a tegnapi rossz napom után ma sokkal pozitívabb vagyok.Igaz szörnyű álmom volt...remélem nem válik valóra(nem babával kapcs.)
Hétvégén én is leszek!Holnap jön az uram nagymamája,hétfőn meg vendégségbe megyünk,estére már Szolnokon kell lennem.Öcsémet csak kedden engedik ki a kórházból!Ünnepek alatt benn lesz :(

annus11

Sziasztok

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

Kép
Vendég

Annus - bevallom nagyon meglepodnek ha most lenne pozitiv, de szerintem nem lesz. A hogorbem is ugyanolyan cikkcakkos, mint januarban volt es ugye akkor sem volt pe-m.
Szegeny ocsed - megy be hozza valaki latogatni? Nem lehet jo ilyen hosszu hetveget korhazban tolteni.

En most tenyleg nagyon magamra maradtam a hetvegere, meg a barataink, akik a kozelben laknak sincsenek itthon. Tegnap takaritottam, ma mozizok itthon es talan majd konditerembe megyek el. Ilyenkor altalaban ugyis nagyon kevesen vannak.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!
Te nem kaptál clostyt?Vagy ott ezt nem ismerik?
Nekem annak ellenére is adott a doki h nem is volt diagnosztizálva h nincs pém.Gondolom biztos ami biztos alapon :wink:
Öcsém már hétfő óta benn van...szóval minden nap van látogatója.De mivel Szolnokon van,így cssak 1szer tudtam bemenni hozzá,de mindig hívom telón.És majd ha kiengedik akkor otthon leszek és segítek náluk.

Én délután nővéremékhez megyek,másik nővérem kivisz kocsival.Mindig jön vmi váratlan program!
Aztán meg takaríthatok ha hazajöttem,na és persze sütök-főzök!!!!

annus11

Hajni-remélem is hogy sikerül elfoglalnod magad! Azért néha-néha jó egyedül nem?? Persze nem mindenki szereti, de én nagyon...jó egyedül és jó várni, hogy újra együtt legyek a családommal!
Remélem jót kondizol, aztán polcold fel a lábad, lazíts egy kicsit, nézz meg egy jó filmet, v. olvasgass! Gondolom te sem túl sűrűn jutsz hozzá egy jó kis lazitáshoz! :wink:
Remélem a doki jó dolgokat fog mondani...látod én is felkészültem a legrosszabbra, aztán talán nincs is akkora baj...

Annus-mindennap 3/4 12-től van ebédszünetem, és mivel nem eszem, így ráérek... :wink: :D
Ja jó hogy mondtad a clostyt, én se tudtam hogy kell bevenni, úh. reggel és este vettem be egy-egyet! :oops:

Wruska-elfelejtettem mondani, hogy igenis lehet nagyon korán érezni a terhességet!!! Én élő példa vagyok rá, már meséltem, de akkor most megint: 1 x nem védekeztünk a Betty apukájával, és rá 3 napra én már produkáltam tüneteket, sőt kijelentettem, hogy terhes vagyok...hogy ezt most az agyam produkálta, vagy tényleg éreztem, hát nehéz lenne megmondani! Mindenesetre még a menzesz ideje előtt 1 hét 10 nappal már szoktam érezni, hogy valami nem stimmel...mellfeszülés, és olyan "furcsa érzés"...
Remélem te is jó korán megérzed!!!!!!!! :lol: Már itt az ideje, hogy zebrás tesztet nézegessünk!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?