Sziasztok, végre beestem a gép elé!
Na képzeljétek, hogy egyik reggel rajta hagytam a világítást a kocsimon, és lemerítettem az aksit, úgyhogy ott kellett hagynom a "nyóckerbe" a kocsimat...utazgattam napi 3 órát...hulla voltam mire haza értem. Jani meg nem tudta bebikázni, az aksit, mert dolgozott hajnalokig...
Ezért nem bírtam a gép elé ülni, mert este fél 7 fele értem haza, és itthon meg romeltakarítás vár mindennap...
De ma már kocsival tudtam hazajönni, úgyhogy most már leszek!
Örülök, hogy hiányoltatok!!!
Hajni- ne dolgozz sokat!! Én is egyedül leszek húsvétkor! Hétfőre jön csak haza a lányom, Jani dolgozik mindennap! Úgyhogy remélem mi ketten "összefutunk" itt a topikban, mint "facér" húsvéti lányzók!
Tücsi-most szoktatom a családot, hogy segítsenek egy kicsit. Mindennap kupleráj van, és én minden este órákig pakolok, és takarítok, és mosok, és stb....k...vára elegem van!!! Elkényeztettem őket na!!! Most magamra vetek!!!
Wruska-Velence....hmm de jó lesz!!!
Remélem csinálsz nekünk képeket!!! Mi már évek óta szeretnénk, de mostanság bizti nem megyünk...legalább akkor képeket hagy nézzek róla!
[quote]A írta: múltkor megkérdezte a kevésbékedves szomszédasszonyunk, hogy ritkán futunk össze. Mondom persze, mert most sok a munka, és sokáig bent kell lennem. Erre ő, hogy sosem tudta elképzelni, hogy mit is csinál egész nap egy humán erőforrás gazdálkodó
Ezen jót röhögtem! Kedves szomszédasszony merre melózik??? Mars, vagy hold???
Lei-tudtam-tudtam-tudtam!!!!! Tudtam, hogy kisfiú lesz!!!
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!!
Merszi-ez az első hónap, hogy nem érzed a pé-t??? Mert ha igen, akkor én ezt személy szerint jó jelnek veszem, szerintem, most hogy nem tudod hogy van/volt pé most fog összejönni a baba!!! Remélem!!!!
Most úgy is sok baj zúdult rád, ideje hogy valami nagyon-nagyon jó dolog történjen veled!!!
Annus-nem ér ilyen fincsis kajákról beszélni!!! Egész nap nem eszem semmit, és éhen halok állandóan!!!
Most lemaradtam valamiről!!! Mit mondott a doki mi van veled???
Panny-most már kitartás, nagyon a célegyenesben vagy!!! Tudom ezek az utolsó órák nagyon nehezen telnek...de képzeld én az uccsó hetemet a kórházban töltöttem, (terhespatológia, enyhe 30 kg-os túlsúllyal) és azzal múlattam az időmet, hogy kb. óránként megmásztam 3-4 emeletet, hátha beindul már a szülés...na de Bettyke jól érezte magát odabent!
Neked gondolom a gyerekek mellett nem kell ilyen trükkökhöz folyamodnod, biztos vagyok benne, hogy nem tudsz mellettük nagyon pihizgetni...
Nagyon-nagyon drukkolok most már tényleg neked!!!!!!!
Na nem tudom, ha valakit kihagytam, akkor ezer boccccs!!!
Valaki kérdezte, hogy mi van velünk....hát mi most úgy állunk, hogy nem tudunk menni férfivizsgálatra, mert az 5 napos cuccot nem tudjuk "összerakni"!!!
Most inkább akciózunk...majd pé után megpróbálom rávenni drágámat, hogy legyünk már ezen is túl!!!
Gondolom már mindenki szedett clostyt rajtam kívül! Tapasztalatokat kérek!!! Nekem fájt a gyomrom tőle, de nem mindennap. Szúrkált a bal petefészkem, de csak 1 napon, de akkor többször! Marhára remélem, hogy nem lesz több petécském, v. ha igen, akkor nem mind termékenyül meg! Csak egy!!!de az nagyon-nagyon!!!!