Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm.:)

Pati
Igen...de ez így jóóóó!Így kellett lennie...
Igaz apa hazafelé az úton megjegyezte:
"HÁÁÁT,KÁT GYEREK NEM GYEREK" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(pedig Dorkánál még úgy gondolta,elég 1 gyerek :lol: )

Betti
Gondoltam,hogy lányra tippelsz.:)
Amúgy Lexi írta,hogy nekem lányom lesz én azóta úgy érzem,hogy tényleg...CSAK mindenki próbálta belémmagyarázni a kukacot. :lol:
Vendég

Lego nagy gratula:) gyönyörű kiscsajszi, írigykedem:)

Móni nagyon jók a képek. Nekem is lavoros tetszik a legjobban.

Vera az a helyzet, hogy ez a hatvani kórház egy katasztrófa. 30. héten volt velem utoljára 4D-s uh-on ott még minden rendben volt. azóta pedig nem volt uh, a 36. héten volt egy köldökzsinoráramlás, majd a 38. heti uh-on derült ki hogy valami nincs rendben. Most beszéltem a gyereksebész ismerősömmel, akinek a leletet felolvastam, és azt mondta hogy több mint valószínű hogy műtét lesz mert a húgyvezeték is szűk, még jó hogy egyáltalán van vizelet, az hogy mikor lesz az majd jövőhéten kiderül amikor majd a gyerekurologus megvizsgálja. Jó kezekben lesz, az ország legjobb gyerekurológusa fogja őt kezelni. De neki is az volt az első kérdése hogy ezt magzati életben nem látták?,mert ez nem most alakult ki az ezer százalék.

Tudjátok én végig az első perctől kezdve mondtam mint kívül álló, de szakmabeli ember hogy nem jó a terhesgondozás, nem jókor vannak a vizsgálatok elvégezve, uh-on kimaradnak, csak mert a doki szerint ez káros, cukorbetegségre való hajlamot nem ellenőriznek, pedig többször magasabb volt. És akkor nem hallgatnak rám, ez szörnyű volt. És végig attól retegtem csak hogy minden ok legyen, és még is beigazolódott az hogy valami gond van. Még a méhlepény helyzetét sem jól állapították meg.
És még most is azt mondja hogy ő nagyon meg van elégedve a dokival. Eszem megáll. Na jó azt hiszem megpróbálok nem idegeskedni, mert nekem se jó.

Kép
lieglgabi

Jéé, a Lexa is banya!!! Bevuduzta Legoba a kislányt :shock:

Lego, ez egy játék. Az ember szeretne valamit de amikor kiderül a valós neme, onnantól el kell szeretettel fogadni. Pocsék lehet azoknak a babókáknak, akiknek a szülei ezt a nem-esdit vérkomolyan veszik és amikor az ellenkező derül ki, akkor kétségbe esnek, csalódottak és ezt érzi a kicsi is. A legnagyobb adomány, hogy egészséges. Minden más csak másodlagos. :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok lanyok!

Lego!
Hatalmas gratula.
Nagyon szepek a kepek.
Orulok, hogy boldogok vagytok.

Gabi!
Sok erot kivanok az unokatesodeknak meg nektek is
Sajnalom, hogy ennyire hanyag volt az ellatas es csak igy es most derult ki az egesz.
Szornyu!

Lanyok!
Teljesen levagyok torve.
Korulottem annyi h*lye ember van, hogy el sem hiszem.

A ferjem testverenek a feleseget is megcsasziztak ma, de ertesitot nem kaptam meg sms-ben sem, igy nem tudok semmit.
A ferjemnek kuldtek valamit, vagy felhivtak nem tudom, mert nem jott meg haza, de igy mar nem is nagyon erdekel majd gratulalni is a ferjem fog ugy is, hiszen engem nem ertesitettek, igy nem is hiszem, hogy kellene gratulalnom.
Vagy szerintetek en vagyok csak kotoszkodo?
Annyit tudok, hogy lany, de ezt eddig is tudtam.

Na mindegy.
Mar ugy is keszvagyok a mai naptol.

Magi
Vendég

Hakihó! :oops:

GRATULA A LEGOBABALÁNYHOZ!!!! Ugye hogy ugye 8) Banya? :o :lol:

Mellesleg, Pati! Az lehet, h agyamra ment a terhesség :D Köszi, akik írtatok, olyan nagyon jól esett :) Maradok, nem megyek el, írok, már amikor tudok! Nagyon szeretlek titeket!!!

Fáj a torkom, de nagyon :cry: Lázam az hála (még) nincs, de nagyon félek, h lesz, és baj lesz! Vettem be ma vitamint, többet nem merek magamért tenni. Az orvoshoz meg nem jutottam le, annyi munkám volt ma (tegnap). Jó, mi?

Bocsi, h most csak a nagy hírre reagáltam, de teljesen le vagyok strapálva. Holnap úgyis hétvége, akkor ált. kevesebb az írás, végigolvasok majd mindent, és írok is!

Puszi

KépKép
lexus

Hihetetlen, hogy mindenkin kijön ez a takonykór.
A múltkor megúsztam, a jelenlegi egyetlen szobánkban (már csak 2 hét és kész Gordon szobája) pár hete az ágyban egyik oldalamon az apjuk haldoklott a másikon Gorka szórta a bacikat. Akkor megúsztam.
Ma éjjel Gordon elkezdett köhögni, fáj a mellkasa és sír annyira szutyokul van.
Dupla király a feeling: :? miközben majd megszakad a szívem az egyik gyerekemért és próbálok neki segíteni túljutni a krízisen, majrézom, nehogy rámragasszon valamit a kicsinek.
AKINEK MÁR TÖBB GYERKŐC VAN: mi a tapasztalatotok, a nagyobbaktól kaptatok el valamit pocakosan?
Állítólag ilyenkor azért messze erősebb az immunrendszerünk.

Lexa, együttérzésem, parázhatunk együtt a lányodért és a fiamért ha gondolod :wink: Örülök, hogy előkerültetek Magival, már komolyan aggódtam, hova lettetek. Remélem a vitamin megfogja a kórságot. Igyál sokat (ne piálj!! :lol: )

Magi, az én sógornőmmel se egy rózsacsokor helyzet maximálisan megértelek. Nekünk ennél sokkal durvább konfliktusunk volt 2 évvel ezelőtt, amiután 1 évig nem beszéltünk. Majd egyszer elmesélem.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Lego!
Gratula a kislányhoz!Olyan szupi neked :) Nekem is van itthon már egy kislányom,de én se bánnám az tuti,ha az isten megajándékozna még egyel.

mpart!
Jobbulást Gordonnak!
Az én tapasztalatomat eltudom mondani:bölcsibe dolgozom és onnan is mentem szülni.Szülés előtt 2 hétig dolgoztam.
Ott aztán van baci rendesen!!Egyetlen egyszer voltam beteg,mandula gyulladásom volt :cry:
Reméljük megúszod a takonykórt!!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici, köszi, ez jó hír!! :)

Kép
Kép

mpatr

Vera!
Gondolat átvitel INDUL :D :D

Lexa!
Hogy vagy?Hogy ébredtél?Láz reméljük nincs!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibici! Köszi a kérdésed, jobban vagyok, mint tegnap, enyhült a torokfájásom, és lázam sincs! Most mondjuk az orromat fújom rendesen, de az annyira nem izgat jelenleg.

Áááá!!!! Most éreztem (télleg most), h úgy "bugyog" a hasam, mint a múltkor!!! Ez most Törpicsek???

Patika!!! Nem fogsz te elkapni semmit se ;)

Puszi, Lexa as Dinnye as Banya :lol:

KépKép
lexus

Hmm, a Mekdonálcban, a hepi mill menühöz Hello Kittys ajándék van :lol: :lol:

KépKép
lexus

[quote="mpatr"]L írta:mpatrexa, együttérzésem, parázhatunk együtt a lányodért és a fiamért ha gondolod :wink: Örülök, hogy előkerültetek Magival, már komolyan aggódtam, hova lettetek. Remélem a vitamin megfogja a kórságot. Igyál sokat (ne piálj!! :lol: )

Lányomért? 8) 8) 8) Lehet, h te leszel a kövi banya :D

KépKép
lexus

Lexa Drága
Küldök én neked Hello Kittyt,csak szólj! :lol:
Kép
Jobbulást,gyógyulj meg!

Mpatr
jobbulást nektek is!

Lego
GRATULA ÉDIBÉDI HÉDIHEZ! :wink: A következő hátha fiú lesz! :wink:

Magi
Persze,biztos te vagy a kötöszködő! :wink: :lol:
Azóta van újság?Kiderültek a dolgok?

edoci

Köszi, Gordon jobban van, bár délelőtt belázasodott, de ő így szokott beteg lenni, tombolóan indul, pár óra múlva felmegy a láza az egekig, lázcsillapító, immunerősítés, hétfőn már szerintem oviba megy... :roll: remélem. :wink:

Lexus! Az ottan a kiscsaj ami bugyog a bugyiban (vagy felette) :wink:
KISCSAJ ÉS KÉSZ. :lol:
Nem olvastad a másik topikon hogy PAndi óta mindenki hozzám fordul varázslatokért??? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Akkor en is kerek szepen egy kislanyt! :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Felvettem a rendelést. Milyen a férjed? Mert esetleg megcsinálni is segítek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de úgy drágább :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Lexa!
Neked én is kislányt érzek!
És szerintem az a babó én már 12 éreztem a Rékát olyan volt mintha valaki belülrők finoman kaparászná a hasam!

Magi!Írtam Privit!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Maginak meg szerintem megint kispasi :oops:
de tévedhetek :wink:

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!
Én is így érzem!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Lexa jobbulást neked, igyál sok meleg teát, c vitamin, és orrcsepp ha bevan dugulva az orrod.

mpatr én terhesség alatt nem nagyon kaptam el a gyerekektől semmi betegséget. Jobbulást nektek is.

Én Maginak kislányt érzek.

Nálunk minden ok, ma a gépésszel volt egyeztetés hogy a csatorna kiállások hol legyenek.

Gabi

Kép
lieglgabi

harivera hőd hogy áll?

Kép
lieglgabi

Szerintem lázas. Azért beszél félre. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Vera ha a 22. napon ahogy írtad akkor érezted a pe-et akkor a hőd alapján is lehetett akkor. A tesztek negatívak, de ahogy Magi mondta az csak az ovulátió előtti napon +, és ha akkor is reggel csináltad, akkor pont nem tudtad elcsípni. Azért drukkolok hogy ebbena hónapban sikerüljön, most már majd elvileg emelkednie kell a hődnek ha megvolt az ovuláció.

Kép
lieglgabi

Én is csatlakozom, drukkolok!

ÉS MINDENKI MÁSNAK IS mielőtt megint reklamálnátok :lol: :lol: :lol:
már nem merem név szerint részletezni mert úgyis kihagyok vkit :oops:

Kép
Kép

mpatr

Hát az én gyerekeim meg vannak ma huzatva, nem lehet bírni velük, és még most se bírnak magukkal, pedig már fekszenek. Totál kiborítottak ma.

Kép
lieglgabi

Na mostmár tessék megmondani, h ti mi alapján érzitek, h nekem lányom, Maginak meg fia lesz :D Mondjuk én is lányt éreztem Legonak 8) De h mi alapján, azt spec nem tudom.

Gabi! Köszi!

Amúgy olyan jól vtam ma, most meg szétrobban a fejem :?

KépKép
lexus

Neeem, Vera! Ez nem lehet sima tipp :D Pati olyan biztosan állítja 8)

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Csak gyoran jottem mert hulla vagyok.
Bocsi, hogy nem irok mindenkinek nev szerint de nincs erom.

Holnap megyek 4D-re.
Azt mondta az uH-s, hogy ha szetteszi a labat 90%-ra meg tudja mondani mi lesz.

Mivel az uh majdnem egy ora, majd megbokdosom, hogy szettegye nekem, egy ora alatt csak megteszi nekem.

Olvastam hogy tobben fiut gondoltok nekem.

Nos lehet szavazni.
Holnap este meg kiderul remelem, hogy mi is lesz.

Na megyek mert megettem egy almat es most rosszul lettem tole.

Magi
Vendég

Sztem is fiú lesz, Magi! Holnap 4D-re??? Azta! :shock: Képeket majd mindeképp kérünk (tudom ám, h alap dolog, h teszel fel 8)), és drukkolok, h beterpesszen! ;)

KépKép
lexus

Jajj! Már akartam eddig is:
Edóci drága!! Köszönöm a Helly Kittyt!!! :D :D

KépKép
lexus

Helly Kitty = Hello Kitty :shock: ,
azért h ezt nem bírom leírni... tényleg gond van velem :lol: :lol:

KépKép
lexus

Sziasztok!

egy-két tegnapi kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Még ma délután lesz egy ünneplés, arról is lesznek majd képek, remélem nem vagyok ma túl sok! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
Petinek:
Kép
Jók a képek! :D

Magi
Megy a drukk az uh-hoz!Nagyon kíváncsi vagyok szétteszi-e a lábát! :D Feltétlenül jelentkezz!

Mpatr
Én is sorban állok nálad egy fiúért vagy egy leányzóért! :lol:

Gabi
Tegnap Máté is nagyon meg volt buggyanva!Nem tudom mi lehetett! :roll:

Kép

edoci

Sziasztok!!
Viki!
Isten élltesse sokáig Petikét!!!!

Magi!
Megy a drukk!!Igen kérjük a képeket hogy mi is
gyönyörködhessünk :D :D

Valaki légyszi mesélje el nekem az LH-tesztek használatát és értékelését.Ha szombaton mégis meglátogat a Piroska akkor kénytelen leszek mostmár ahoz folyamodni.
Sajna minden esély meg van Piroskára,mert már barnásodom :( :(
Igaz olvastam,hogy beágyazódásnál is van.Majd meglátjuk!!

Kép
Kép
a.ibici

Magi!
Várjuk a fejleményeket!!!!
Nagyon izgulok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Viki
Petinek nagyon boldog születésnapot kívánok!!!
Szuper képek!

(keresztfiamnak is ma van:) )

Magi
Hűűűű,de izgi.NAgyon várom az estét.
Én csajszit érzek!De majd kiderül. :wink:

Lexa,Pati banyák hogy vagytok????
Lexa olvastam a lányneveidet.:) Örülök,hogy Dorka is bekerült a sorba.:)
Nálunk ismét könnyen eldöntöttük.Dorkánál is ez volt.Én javasoltam,apa bólintott.De totál illik rá ez a név.
Hédi...egy szőke kislányt képzelek...majd meglátjuk. :lol:
Pati nálatok mi lesz a legény neve???Elképzelés?

Betti
Jól vagy?Hamarosan október...remélem gyorsan eltelik ez a pár hét.
Párod hajthatatlan????Azóta is?

Ibici
Én nem igazán értem a tesztek használatát,soha nem csináltam.
:roll:

Edoci
Mikor mész dokihoz?Javulgatsz?Gyógyszerek?

Mindjárt megyünk anyósékhoz,mindenkinek szép délutánt
Sziasztok!
Vendég

Vera
Szerintem csak este megy UH-ra...mintha azt írta volna... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Legó!
Nálunk változatlan a helyzet :?

Én is úgy értelmeztem hogy Magi de. megy UH-ra.Te hol voltál?

Viki!
Nagyon Boldog Szülinapot Petikének!Hogy vagy?Rosszullétek?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a jókívánságokat!

Betti!

Köszönöm, már kb.5-6 napja semmi, de semmi bajom nincsen (remélem nem kiabálom el) :D :D :D Néha a hasam fájdogál, de gondolom ez teljesen normális egy rohanó 2 éves mellett! :? na de sebaj, ennél nagyobb bajom ne legyen! :wink:

Ibici!

Itt mindent megtalálsz az lh tesztről:

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!
Köszi az infót,de már túlvagyok rajta.Utánna néztem :)
Azért a remény még meg van :D :D
Bízok benne,hogy Piroska elkerül szombaton :oops: :oops:

Vera!
Jól emlékszem?Mi jövő héten együtt izgulunk? :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Akkor jövőhéten izgulhatunk 2 tökért is!
De jó!
Így gyorsabban telik nekem is a várakozás!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?