Új privát üzeneted érkezett!

Rana: na látod, hogy elalszik! Kitartás! Hidd el, ha most nagyon rossz is, később csak nyersz vele!

Lehet rosszul csináltam, hogy az elejétől szigorú voltam alvás téren és nem ringattam, mert Alexa ha nem is a ringatást, de a buksisimit kiköveteli nap közben. Egyszerűen képtelen elaludni, veri a fejét a matracba a lábaival együtt és üvölt amíg nem simizem álomba.

A két tálcáról nem lettem meggyőzve, mert én először a gyerekeket takarítom le, ami úgy néz ki, hogy fürdőszoba-csap fölött arc és kézmosás, utána irány a járóka. És a mi székünk is passzol az asztalhoz, ha már kultúrálódnak kicsit, de érzésem szerint mire oda jutunk már a rendes nagy szék is jó lesz nekik. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Hú,de rossz mikor új oldal kezdődik,és már azt sem tudom mit olvastam odaát :lol:

Zsófi,köszi a meghívást,igen az a 15-e hétvége,még nem tudjuk mikor jövünk vissza,valószínű hétfőn.Esetleg ha úgy alakul,akkor megcsörgetlek. :D
Na,milyen volt az éjszaka?

Dorcsi,szuper,hogy maradtál :D Gratula a járáshoz,meg a dumához is :D Tényleg így kell őket még mindig altatni? :roll: Ajaj szegénykém,tényleg nem egyszerű.Nekünk az este már megy egyedül,egy nyikk nélkül,fél9-kor be az ágyba,puszi,és kijövünk,majd késöbb bemegyek betakarni őket,meg a kilógó kezeket,lábakat visszarakni :lol: Nappal még nem megy,kénytelen vagyok a pihiszékben elaltatni őket,és úgy bevinni,mert Noémi még elaludna,mert cumizza az ujját,de Balázs csak térdel az ágyban.

Timi,én nedves törlővel letörlöm őket kaja után :lol:
Meggyet még nem adtam :roll:

Törpi,örülök,hogy csajok jól vannak.Képzeld,regisztráltam a teszveszre,nem akartalak megint zaklatni vele,és megrendeltem az üléshuzatokat az autósülésre.Édesek lehetnek,főleg a duma befejezése,"na" :lol: :lol: :lol:

Lpemóni,hú,én is irigy a nyelvek miatt.Én lusta dög,pedig jó lenne tanulni.
Ha nem is a ráckevei,de jövőhéten a letenyei piacon körbenézek mellény ügyben.Hátha...Kendőt kaptunk most olyasmit kettőt is.

Rana,hihi,Bazsi fotóját csak azért rakom ki így nyilvánosan,hogy a többi lányos anyuka irigykedjen majd Lettire meg Ajsira :lol:
Na,ezt csak nektek:
Kép

Vanda,szerinted mit csináljak Balázzsal,tud már rendesen ülni,de mindig csak így akar,de ez így nem jó,ugye?
Kép
És mostmár élvezi,csapkod a kezével,néha még elvágódik,de már egyre ügyesebb.De miért nem ül rendesen?

T-pk,gratula a felálláshoz :D És sok boldogságot!!!Azóta is próbálgatja?Mibe kapaszkodott?Nálunk Balázs áll fel,még rácsba kapaszkodva nem,de ha belénk úgy meg tud kapaszkodni,hogy ha fekszünk a füldön,és mászik ránk,akkor kinyomja magát állásba.

Kata,hihi,apát én sem dicsérném,többiek :D :D :D
Vendég

Mienk etetőszék duplatálcás, de tálca nélkül használjuk egyenlőre... így kényelmesebb nekem.

Törpi!
Ma éjjel 1/2 9-től 3/4 8-ig aludtak, pedig hajnalban iszonyat felhőszakadás volt, mi is megébredtünk rá. Szóval éljen a jóéjt tejpép, el is sétálunk ma a dm-be még pár dobozért. :lol: :lol: :lol:

Rana!
Biztos nagyon nehéz lehet, de muszáj, Neked is könnyebb lesz. Nekem könnyű volt, kórházban megszokták csórók, hogy egyedül kell elaludniuk, bele se gondolok, mennyit sírhattak az inkubátorban, de mire én megkaptam őket két mintababa volt és addigra megtanultak egyedül aludni. persze itthon voltak próbálkozások, de csírájában el lettek fojtva, most max buksisimi van, mint Timiéknél.

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Málna is így áll fel. Megpróbálta rácsnál is, de nagyokat esett és az utolsó zuhanás óta nem próbálkozik - gondolom megijedt. Ülés nálunk még nem annyira megy, most megint küzd Málna csípőjével a dévényes, nem a koraság, hanem az ikerség miatt van vele baja.
Noémiről is kéépet, nekem van ám fiam is! :lol:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz: én is törlőkendőztem, de Alexa kipattogott tőle.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,ja,az nem jó.Mi bírjuk.Olyat próbáltál ami illat meg mittomén még milyen mentes?

Zsófi,csípő :? Mi van vele?
Na,akkor Matyinak:
Kép

Ja,mi meg vasárnap megyünk a kaális dokinkhoz,megmutatjuk neki,mit művelt :lol: :lol: :lol: Már alig várom.Péntekre kész lesz az ajándéka is.
Vendég

Nyuszi!
Réka is így ül, azt mondták, nem baj. Elvileg nem nagyon szeretik, próbálhatod igazgatni a lábát. Idővel alalkul, Réka már egyre többször ül szabályosan. De ha nyugtalan vagy miatta, beszélj a dokival.
vovanda

Vanda,köszi.Ha más gyerek is ül így,akkor jó :lol: Ha leültetem rendesen,akkor úgy is meg tud ülni,de amikor kúszik-mászik,akkor nem ül vissza rendesen csak így.
Vendég

Nyuszi, én is utálom, nem tom mit olvastam már az előző oldalon. Sajnos nekem a terhességgel nem múlt el az amnézia :? Gyönyörűek a babócák, de Ranát még el kell kapnom, ha kisajátítja magának Balázst :wink: :lol: Többi fiús anyuka, dobjatok képeket még, legyen már egy kis konkurenciája Bazsinak is. :wink: Noncsiért meg mindig is oda voltam. Ahogy biggyeszti az édes kis száját :)
Sokáig nem fog így ülni Balázs, nekem mióta Míra elindult, le se lehet lőni. Csak rója a köröket a házban. De annyira hisztis mostanában. Tuti a foga szerencsétlenemnek. Annyira szenved, de már két hete. A popsija is, mint a pipacs, és tiszta pötty.

Zsófi, gratula az éjszakához!! Lehet, hogy bevezetem én is ezt a tejpépet a szilárd vacsi után. Míra ma is kelt 1/4 6-kor, szerintem éhes lehetett, de nem kért több kaját vacsorára. Aztán ki tudja, mert miután "megreggelizett" még szenvedett mellettem egy ideig, mire végre mély álomba zuhant. Persze arra ébredt Emma (7-kor), de már az csoda, hogy nem éjjel, hajnalban Csak tudnám az okát, hogy máskor miért kel. Málna csipője :( Nekem is mondta anno az ortopéd doki, hogy ikreknél a helyhiány miatt sajna előfordul a probléma. Szegény kicsi lány, most emiatt kell kínozni. De te látod, hogy az eddigi tornáknak is lett eredménye, azért ez jó.

Rana, kemény lehet Lettivel, de most csináld, mert nekem már kivitelezhetetlen szintet öltött a dolog. Este tegnap sikerrel jártam én is, volt egy kis nyüszi, de aztán bealudtak, de persze már nagyon fáradtak voltak. Napközben meg még mindig babakocsizunk. Szóval most próbálkozz még, mert ha már állni tudnak.... szinte esélytelen. :? :(

Timi, lehet, hogy én Emmámnak is emiatt pöttyös az arca? :shock: De én már attól megszakadok, hogy kaja előtt elcipelem a 9 és fél kilóját kezet mosni, ha még kaja után is meg kéne futnom ezt a kört :shock: Már leszakad a kezem, hamarosan mehetek gipszeltetni az inhüvely-gyulladásom :cry:

Dorcsi, belegondolva, ez tényleg nem kis teljesítmény :shock: Mekkorák a lányok? Hogy bírod cipelni, ringatni? Strapabíró csaj vagy! A külön szobát teljesen megértem én, napközben én is szétszedtem őket, mikor még benn aludtak és nem kinn a kocsiban. Néha, mostanában mikor mégis az ágyukban alszanak délután, valóban, arra megyek fel, hogy ülnek egymással szemben és koketálnak. Azaz simán ébresztik egymást :? És akit a kocsiban ringatsz, az dupla helyen fexik? Mekkora luxus! Franciaágya van :lol: És benn a lakásban? Vagy kinn? És aki rajtad van, az utána kiságyba kerül? És felváltva, ki itt, ki ott? Vagy megvan, hogy ki hol alszik el könnyebben? Ezernyi kérdés, bocs, de nem mindennapi a módszered. De aki szenved a gyerekei altatásával, az abszolút megérti, hogy a módszer mindegy, csak aludjanak. Én tudom, nyugi :D

Felébredtek a lányok. Délután még próbálok jönni, ma épp két alváson vannak. Két napig egyen voltak. Ez az átállás nem egyszerű dolog.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Nyulasz: megmutizod az üléshuzatokat? az autosülésre vettél jol értem ugye? (sztem nekünk is kellene ugye vmi nyári huzat azért kérdezem :wink: )
lelkesen zugolok :oops: :lol: , Minden Babó gyönyörű :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Én már ezt az oldalt is elfelejtettem... :oops: Na mingyá visszanézem.

Etetőszéket még mindig nem tudom milyet vegyünk, pedig lassan időszerű lesz.

Etetéshez kérdés: ti lefogjátok (lefogtátok) a gyerekek kezét kanalazgatásnál? Mi lefogjuk, mert különben összevissza pacsmagolnak mindent, kanalat meg tálkát meg előkét meg anya ruháját meg Apa ruháját meg Mama ruháját... De lelkiismeretfurdalásom van, hogy így visszafogom őket, aztán meg mire majd odaérünk, hogy nekik kellene egyedül enniük, majd úgy kell könyörögni, hogy fogják meg a kanalat, annyira passzívak lesznek... (Úgy emlékszem, ez volt az unokaöcsémmel is)

Timi: buksisimi akkor ugyanaz, mint a ringatás (csak fizikailag könnyebb): nehéz lesz leszoktatni róla... :roll:
Valahogy mindig úgy képzelem, itt a fórumon nektek többieknek mindig minden olyan flottul megy, aztán amikor olvasgatok, rájövök, hogy bizony másnak se fenékig tejfel az ikres élet... :lol: Aztán amikor nem olvasgatok, megint azt gondolom, másnak sokkal könnyebb.... :lol:
Etetőszék: hát igen, lehet hogy mire odajutunk, a levehető kéttálcás szuper etetőszék már az enyészeté lesz.... :roll:

Nyulasz, hát Noémi se kutyafüle, az biztos! Csini kiscsaj!

Zsófi, mi a gond Málna csípőjével? És hogyhogy csak most derült ki?

Törpi, igen, ez adta az utolsó elszánt lendületet nekem, hogy írtátok, hogy ha már ülnek meg állnak, akkor sokkal nehezebb....
Hogyhogy egy alvás meg két alvás? Csak egyszer aludtak egy nap? És miért az átállás?

Dorcsi, én is ezt a sok kérdést akartam feltenni, mint Törpi, csak nem akartam rádzúdítani, de ha már így alakult, csatlakozom... :)

Tegnap voltunk tornán Ajsival, úgy tűnik, használ neki. A jövőhéten 3-szor is kell majd menni, aztán 17-én kontroll... :roll:

És nem tudom, mi van a csajokkal (ez az esős idő nyomta le őket?), de tegnap meg ma annyit alszanak, mint újszülött korukban (illetve egy kicsit többet... :roll: ).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó éjt tejpép:
én eddig csak sinlacot adtam neki, + vettem HA-s vaníliás tejpépet, de még nem próbáltam.
gondolom ez a jó éjt tejpép nem HA-s, vagy lehet Ha-s is venni?
Egyébként meddig fontos a HA-s?

t-pk

Hihi, szerintem a feledékenységi versenyt én nyerném, én már a terhesség előtt is az voltam, azóta csak fokozódott. :lol:

Rana: hát szerintem senkinél sem fenékig tejfel! :wink: Max. vannak nagyon jó időszakok, amik feledtetik a nehéz pillanatokat-heteket! Buksisimi max. fél perc, aztán kijövök, mert akkor tényleg nem szokik le róla, ha elalvásig fogdosom.
Én is lefogom a kezüket, ill. csak Alexáét, mert Hangának csak az elején kellett, azóta nem kapkod, a végén meg oda szoktam adni az üres kanalat a kezébe, amit egyből betol a szájába.

Voltunk ma vásárolni és vettem a csajoknak néhány rucit, kendőt is és annyira édesek benne! (persze nekem kellett volna ruha, mert semmi nem jön rám, de mindíg a lányok járnak jól :lol: )

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi,Balázs szerintem simán bevállal majd több csajt is :lol: :lol: :lol:
Fogzás nálunk is,Balázsnak felül 4 foga jön.

Rana,én szoktam odatenni a kezem,de nem fogom,azt nem engedik,hanem felette van,ha csap,akkor ne tudja a kanalat kicsapni.Etetőszék,hát nem egyszerű a döntés,hosszú időre szól...

Most én meghirdetem a mienket az ikresen,ugyanis Törpi felnyitotta a szemem,ha vendégek jönnek,vajon hova ülnek?Tudtam,hogy jól belefutok majd :evil: Apának meg sem merem mondani,majd csak ha eladtam. :oops:
Aztán veszek két ikeást,és kész.

Babus,igen,gyerekülésre.Még nem jött meg,de ezt vettük:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=1017705483
Vendég

...

t-pk

Nyulasz: köszi :wink: nekem sztem nem ilyen kell, hanem nyári huzat, az aszem frotír vagy milyen :oops: anyagú...na rákeresek :wink:

babusok
Budapest

Babus,ja igen,a nyári az frottír.Olyat is csinál akitől én rendeltem.

T-pk,mit töröltél ki? :roll:
Vendég

az ikresen találtam meg a hirdetésed, feltettem ide hátha érdekel valakit, de csak utána esett le, hogy a tied :roll:

t-pk

Málna csípője eddig is kötött volt és mindig ez jön elő az egyes mozgásoknál. Nem nagy gáz, ez inkább izom, mint ortopédiai probléma, ott mindig minden negatív volt és azt mondták a kötöttség majd a tornával elmúlik.

T-pk!
Hát én sima tejpépből sem ha-t adok, így passz.

Nyulasz!
Az új etetőszéket adod el????

Nálunk is kellett kézlefogni, főleg Matyinak, de már egész kultúráltan esznek.

Na most ennyi voltam, mert elvileg tanulok...

KépKép
zsófikukac

T-pk :lol: :lol: :lol:

Zsófi,akkor hajrá torna :D
Igen,az új etetőszéket adom el.Jó hülye vagyok mi?De erre nem gondoltam,hogy a vendégeket nem tudom hova ültetni.Ha sokat utaznánk,akkor megmaradna,mert egyszerűbb lenne vinni rokonokhoz,vagy nyaraláshoz,de évente 1-2 alkalom miatt nem érdemes.
Vendég

Nyulasz: hu tényleg, megnéztem, nekünk olyasmi Römer van és azt is árul, elkérhetem az eladó emiljét priviben? (megkérdezném, hátha, mert nem teljesen olyan mint a teszen, mifajtánkban van vmi fejvédö szerüség is :? ha meg nem stimmel nem akarom megvenni :wink: )

babusok
Budapest

Babus,privi ment.
Vendég

sziasztok

Hát már nagyon rég nem jártam erre, de amióta ilyen jó idő van szinte egész nap kinnt vagyunk
bocsi csak az utolsó néhány hsz-t olvastam el nem nagyon van rá most lehetőségem hogy az egészet még átlósan sem

Mi egész jól vagyunk, lányok nőnek mint a gomba 60 cm és 6150 és 6200 grammok voltak a 4 hós oltáson
Nagyon rendesek, még mindig átalusszák az éjszakát, este pedig nem kell könyörögni hogy elaludjanak, mert már kaja közben bealszanak

Tejem már egyáltalán nincs, igy már elkezdtünk élesben kanalazni is,
bébikaját adok nekik amig nincs friss áru a kertből,
meg sinlacot de azt nem nagyon szeretik

a képeket imádom amiket feltettetek
én is mutatom a kedvencemet
Kép

Móni
KépKép
reunion

Nyuszi, jaj, most nagyon pocsékul érzem magam :oops: :oops: :( Én csak a saját szemszögemből mondtam, hogy nekünk miért nem lett volna jó, mindamellett, hogy nagyon tetszik. Nem akartam a nagy nehezen kiválasztott kincset azonnal "eldobatni" Veled. Jaj de carul jött ez most ki :oops: :oops: :oops: :oops:
Ezek után ha megírnád nekem is a huzatos e-mail-jét! Pofátlan vagyok, mi? Ezek után még én kunyizok.

Zsófi, akkor jó tanulást :wink: Azért néha pillants ránk :wink:

Timi, ruhavásárlással én is mindig így szoktam járni :lol: :lol: Valahogy mindig babaholmi kerül végül a kosárba. Régen nem volt ilyen érzésem, de most mindig az van bennem, hogy van nekem annyi mindenem, olyan igen nagyon nincs is arra a darabra szükségem. Aztán persze mikor menni kell valahova apa frászt kap tőlem, hogy 3szor öltözök át, és még akkor is morgolódok, hogy hogyan nézek ki, mert nincs egy rongyom az új alakomra... :lol: :lol: :lol: (bár ez esetben alakról nem igazán beszélhetünk)

T-pk, tudom, röhejes vagyok, de én annak ellenére, hogy HA-s tápot adtam a csajoknak, a tejpép esetében ezzel sosem foglalkoztam. Sima bótit kaptak, aztán kész. :oops:

Rana, igen, napközbeni alvásról van szó. Az én törpjeim kb. 4 órát bírnak ébren lenni most már. Ha korábban próbálom őket álomba ringatni, akkor csak az idegbetegség megy (részemről), mert lábkalimpálás, cipő-kifűzögetés, cumi macerálás a műsor. 4 óra ébrenlét után azonban 3 perc és szunyálnak. Azonban vannak napok, amikor a reggeli 7 óra körüli kelés és tápi után visszaalszanak mellettem a nagyágyban még fél 9, 9-ig. Ilyenkor már délelőtt nem alszanak, hanem kibekkelem velük a fél 1, 1-es ebédig, megkajálunk, és utána mennek aludni. Fél 4 körül felkelnek (mert jön az a rohadt csilingelős reklám-autó a mobil pékárujábal), és akkor már többet nem alszanak az esti fürdésig. Ez az egyalvásos nap. Két alvásnál ugye van a 11 óra körüli meg a délután 4-es szunya. Ilyenkor egy kicsit nehezebb lerakni őket este, de hát addig akkor megy a dögönyözés :)
Kézlefogás; eleinte nekem is le kellett fogni Míra kezét, Emma már ekkor is nyugodtabb volt. Aztán már nem kalimpálnak, csak ha nagyon nem akarják enni a menüt. Az önállóságuk nem szűnt meg ezzel, előszeretettel csipkedik fel a kajadarabokat a tálcáról, és már a kanál után is erőteljesen kapálóznak.

Dorcsi, bocs, Rana diszkrétebb, mint én. Én mindig is a szívemen a számon fajtába tartoztam :oops: Ennek meg is iszom néha a levét :?

Vanda, hogy sikerült a nagycsaládos kiruccanás? (ennyire emlékszem össz-vissz az előző oldalról :oops: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Sziasztok!

Megint kutyafuttában, gyerekek itt rodeóznak körülöttem :)
Bocsánat, hogy csak röviden reagálok!

Lánykáim 7 hós koráig liftes házban laktunk az 5-en és úgy fértem csak be, hogy egyiket magamon hordoztam, másik kocsiban volt. Naponta 2x séta, közben bealvás és ezt szokták meg. Aztán 8 hónapos korukban már nehéz volt átállni az új lakásban és így maradtunk:-) Mindig Laurám van a b.kocsiban (egyes kocsi, így nem franciaágy :lol: ), Noémi meg rajtam punnyad:-) Így alakult a helyük, ők nem akartak változtatni se rajta:-)Édesek, mert alvásidőben ki-ki megy a maga kellékéhez :-) Igazából oda-vissza járkálok velük a folyosón, kb-5-15 percig..
Most állunk át napi egy alvásra kisebb-nagyobb sikerekkel..

Ja, és talán meg tudom oldani a napközbeni alvást is, ma vettem a jysk-ben egy utazóágyat 7500 ft-ért (mától akciós) és azt fogom betenni a másik szobába, a rácsos ágy megy visszakerülhet eredeti helyére, hogy éjszaka együtt lehessenek:-)

Zsófi! Szeretettel várunk!!!! Majd hívlak!

Nyulasz! Mesélhetnél, hogy érted el az esti lerakást! Irigyellek ám nagyon érte:-)

Bocsánat, most rohannom kell! Még jövök, ha nyugi lesz, jó olvasni Benneteket!

D

Kép
dorcsi73

Törpi!
Most olvasom csak, h bocs :oops: Ne viccelj már! Miért???
Inkább én köszönöm az érdeklődéseteket!
:lol:

Most tényleg rohanok játszani a lurkókkal, szép napot Mindenkinek!

Kép
dorcsi73

Móni: nagyon édesek a lányok :)

Dorcsi: aranyos ez a történet az alvás körül. Már én is bánom, hogy eladtuk az egyes kocsinkat. Abban alhatna lent az egyik és ha sétálnánk, én is vehettem volna egy Mei-Tai hordozót.
Apropó hordozó, milyet használtok???

Kata
labkat

Hali!
Nagyon átlóztam, rohantam egész nap.
Ruhákat már fotóztam, szerintem holnap alvásidőben fel tudom pakolni. Fiús kevesebb van, de azért akad. Lányosom viszont van, főleg nyáriak.

Törpi!
Jól felhúztam magam. Az egyesületbe belépünk, jár egy csomó kedvezménnyel a tagság, de passzív tagok leszünk. Egy csapat 40-45 körüli vén macska, akivel volt is gyerek, mind nagyok (tizenévesek). Minket meg finoman kiutáltak, mert az ikrek mászkáltak. :?

Bocsi, most csak ennyi. Holnap jövök.
vovanda

Ma ebéd után nagy volt a csend: (elölhagyta a butaanya a sudocremet :lol: :oops: :lol: )
Kép
Kép
Kép

Törpi!
Hú, én meg ezért a hosszú napközbeni alvásért vagyok irígy. Enyémek akkor is max 1 órát alszanak, ha 4 órát vannak fent előtte.

Reunion!
Nagyon éééédesek a babyk!!!

KépKép
zsófikukac

Nyulasz: nem jött privi :cry: lehet elveszett az éterben :evil:
Zsófi: imádom az ilyen képeket :lol: :lol: :wink:

babusok
Budapest

Sziasztok!

Csatlakozom Dorcsihoz, tényleg nagyon jó olvasni Benneteket, de én is inkább csak a passzívabb írógatok táborát tudom erősíteni, ugyanis napközben az én manóim is teljes embert igényelnek.

Dorcsi,
teljesen megértem az alvás körüli dilemmádat: enyémek sem túl jól alvók és én is ringatva altatom őket, ha egyedül vagyok, előbb az egyiket, amelyik álmosabb, sokszor addig a másik üvölt a másik szobában, majd jön ő. Enyémek is felébresztik egymást napközben, ezért mi is külön alszunk, egyik a kiságyában, másik a nappaliban a járókában és ilyenkor persze mindenki csak sündörög a lakás maradék részében. Én 8 hós koruk körül próbáltam a Ferber módszert, Matyinál hamar be is vált, ő megtanult egyedül elaludni, Fanni viszont üvöltött míg bírt és végül mindig álomba kellett símogatnom. Azonban mióta állnak, Matyi is áll és üvölt. Bár ma megint elkezdtünk próbálkozni, párszor be kellett mennem hozzá, persze végig állt vagy ült, aztán le tudtam nyomni nagy nehezen és elsímiztem - gondoltam, azért kell egy kis átmenet. Szóval üdv, sorstárs!

Zsófi,
nagyon-nagyon ügyik a babáid az átaludt éjszakákkal és én ezért nagyon-nagyon irigy vagyok, nekünk kb. 1 egész jónak nevezhető éjszakánk van hetente, a többi elég rossz, néha pedig kifejezetten katatsztrófa. És sajnos az enyémek bármilyen fajta tejpépet kollektív nem esznek meg, úgyhogy nálunk ennek a csodaszernek biztosan nincs esélye :-(

Törpi,
sajnálom a baleseteteket, de amint látom, azóta már rendben van minden, Hála Istennek! És amennyire én az egyik fotón láttalak, nem kell panaszkodnod egyáltalán az alakod miatt!

Nyuszi,
tényleg nagyon helyesek a lurkók! Letenyei piac tényleg sokkal közelebb van :-) - bocsi, ezt nem hagyhattam ki, tudom, hogy ott lesztek a környéken.

t-pk,
mi most esszük az utolsó doboz HA-s tápszert, 10 hós korunktól eszünk savanyított tejtermékeket és mivel ettől nincs bajunk, nem kell már HA. Zsófi javaslatára Milupa 3 Immunofortist vettem, majd meglátjuk, mit szólnak hozzá.

Most ennyi, bocsánat, akinek nem reagáltam a hsz-jére.

Móni

Kép
lpemoni

Zsófi,
közben megérkeztek a képeid :-)
És én még attól voltam betojva, mikor Matyi egyszer belenyalt a sudocrem-be, kétségbeesve hívtam a védőnőt!

Móni

Kép
lpemoni

Móni!
Nálunk a férjem volt betojva mikor hívtam röhögve. :lol: Gondolom belenyaltak, de biztos nem ízlett nekik, mert a nyelvük nem volt olyan. :lol:
Alváskor nálunk is Matyi a hangadó...

KépKép
zsófikukac

Törpikém,nehogy már carul érezd magad.Későn gondolkodtál helyettem is,van ilyen :lol: :lol: :lol: Ha nem mondod,ma akkor jövök rá,hogy mi van,amikor vendégek jönnek :lol: Most meghirdettem,ha nem megy el,akkor marad,Már nem szórakozok vele.

Zsófi,aztaaaaaaaaaa :shock: :lol: Már őszül a szakálla :lol: édesek!

Reunion,nagyon huncutok :D Azért néha kukk be ide!Ilyenkor már biztos ne vagytok a kertben :lol:

Dorcsi,beviszem az ágyba őket,lerakom,puszi,és kijövök.Ők meg elalszanak :D Igazából két nap volt,hogy Balázs nem így gondolta,azóta nincs gond.De nappal nem akarnak elaludni,csak a pihiszékben,és utána viszem be őket.Pedig jó lenne.
Nem semmi az altatásod :roll:

Lpemóni :lol: :lol: :lol: ezt tényleg kár lett volna kihagyni.
Ezt a tápot megjegyzem ám magamnak akkor én is.

Babus,Törpi,küldöm a címet újra.

Na megyek,mert hulla vagyok.
Vendég

Babus,érdekes,én sem látom a privik között :shock: De majd reggel megnézem újra a címet.
Vendég

Nyulasz,
már tegnap is akartam kérdezni, hogy ha nem titok, milyen ajándékot kap a Kaális dokibácsitok.... Én is már nagyon régóta töröm a fejem, hogy mit kéne vinni neki, ha majd megyünk gyerekmutogatóba...

Móni

Kép
lpemoni

Babus,Törpi privi ment.

Lpemóni,priviben leírom.
Vendég

Nyulasz: köszi, megkaptam :wink:

babusok
Budapest

Zsófi: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó képek!

Nyulasz: engem is érdekelne, hogy mit kap a dokibácsitok. Mi nem vittünk semmit sem, de rá is fáztunk, mert a kedves nővérke, akivel telefonon beszéltem azt mondta menjünk nyugodtan akkor amikor mondtam neki, hogy mennénk, nem kell időpont, csak 2 után, erre a doki előtte pár nappal 3 hétre külföldre utazott. Úgyhogy mi így jártunk. Fizettük a fagyasztást, aztán jöttünk haza.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz,
köszi megkaptam, elvileg válaszoltam is, de nem vagyok biztos benne, hogy elment az üzi ??

Móni

Kép
lpemoni

Nyulasz: köszi! Nagyon ötletes és szép ajándék!

Tegnap a lányoknak a tescoban vettünk egy zsák labdát, mert usziban meg vannak érte veszve. Egy részét beborítottuk a járókába és annyira tetszik nekik, hogy egy hang nélkül eljátszanak. A gáz csak az, hogy nem győzöm szedegetni, mert éppen kifér a rácson.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi!
Szétröhögtem az agyam. A másik topikban is ették a kölkök a Sudocremet, nem tudom, mi lehet benne, egyszer megkóstolom. :lol: :lol: :lol:

Itt vannak a rucik, kicsit sok, bocsánat.

Wall-Es lábfej nélküli rugi, 74es, 2 van belőle. 500/db:
[törölt kép]

Lila vászon nadrág, 68as, alig használtuk, 600 Ft:
[törölt kép]

Mikrokord ing, 80as, egyszer sem hordtuk, 600 Ft:

[törölt kép]

Csajos bársony nadrág, 68as, de szerintem picit nagyobb, 500 Ft:

[törölt kép]

Malackás napozó, 86os, elég bő fazon, 400 Ft:

[törölt kép]

Vászon nadrág, 92es, 500 Ft:

[törölt kép]

Prince Oliver bodyk, 68as, a kettő 600 Ft:

[törölt kép]

[törölt kép]

Hímzett nyári ruha, 12-18 hós, 600Ft:

[törölt kép]

Vászon ruha, a minta az elején zebra, 80as, 600 Ft:

[törölt kép]

Asti bársonyruha, 92es, 400 Ft:

[törölt kép]

Asti ruha, 80as, 400 Ft:

[törölt kép]

80-86os, 400 Ft:

[törölt kép]

6-12 hó van beleérve, kb. akkora, mint az előző 400 Ft:

[törölt kép]

6-12 hós, 400 Ft:

[törölt kép]

Kislány póló, vadiúj, nincs benne méret, de kb. 80-86, 700 Ft:

[törölt kép]

Mikrokord ing, 74es, nem hordtuk, 600 Ft:

[törölt kép]

Bársony ruha, 80-86os, 400 Ft:

[törölt kép]

Kb. 74-80as ruha, 300 Ft:

[törölt kép]

Kislány blúz, mérem, ha kéri valaki, olyan 2 éves méret, 300 Ft:

[törölt kép]

80as ruha, 400 Ft:

[törölt kép]

74-80as, 300 Ft:

[törölt kép]

74-80as, nem hordtuk, 400 Ft:

[törölt kép]

86-92re saccolom, mérem, ha kell, szintén vadiúj, 400 Ft:

[törölt kép]

Kislány kertész nadrág, őszi, 80as, de szerintem nagyobb, 300 Ft:

[törölt kép]

Kislány póló, 80-86os, vadiúj, 700 Ft:

[törölt kép]

Majd még jövök, ha valakinek kell valamelyik, mérek, szóljatok.
vovanda

Nyulasz!
Bár mi nem oda jártunk, de kíváncsi vagyok, így én is kérek privit! Nálunk lesz hivatalos babatalálkozó, de az uram nem akar oda elmenni, majd külön elvisszük őket.

Tápszer: most jött a határozat, hogy megemelték (hál'Isten) jelentősen a közgyógykeretünk, így mi visszatérünk a HA tápra és pépre (persze az esti jóéjt marad :lol: ), mert így ingyen van. :oops:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Küld át légyszi a linket ahol hírdeted az etetőszékeket, megnézném, de béna vagyok, nem találom..

KépKép
zsófikukac

Timi,nekünk csak kettő ilyen labdánk van,és igen,pont kifér a rácson :lol: viszont enyémek is szeretik,Balázs eldobja,és utánamegy,aztán megint... :D

Zsófi,az ikresen a kinálban,a bútoroknál.A linket hiába teszem be,mert úgyis be kell jelentkezni hozzá.De csak a linket tettem fel róla oda is:
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... 0_935.html

Árat nem is írtam,fogalmam sincs,mennyiért lehetne eladni :roll: Az expresszen meghirdettem 14-ért darabját,hátha...végülis féláron a másfél-két évet használt székeket árulják.

Közgyógy,éljen :D
Vendég

Túrót, joghurtot ti mióta adtok a babáknak?

t-pk

T-pk,én már egyszer adtam joghurtot,csak pár kanállal ettek.AZóta nem.Túrót még nem próbáltam.Azt hogyan kell?Elvileg úgy emlékszem 8 hónapos kórtól lehet :roll:
Vendég

T-pk!
Ha nincs tejallergia a családban, adhatsz nekik nyugodtan. Én a túrót tejföllel, meg pici cukorral (édesítővel) szoktam összekutyulni, kvázi krémtúró, nagyon szeretik.
vovanda

Timi,megtennéd,hogy az etetőszéketeknek leméred azt,hogy az ülés milyen magasan van?Az ülőfelület teteje.
Vendég

Nyulasz: az ülőfelület teteje 62 cm, de erre én néhány mm-t ráhagytam. A földtől a karfa alja: 76,5 cm, ez nekünk pont az asztal fölé megy.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?