Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok Csajok!

Először is Babának gratuláció a jó eredményekhez.
És még egyszer először :D gratuláció Konkrinak az eskembeskemhez :D

Nálunk is jó hírek vannak: VÉGRE NULLÁS LETT AZ EREDMÉYNÜNK :P
..na és akkor innen még egy év a célegyenesig :?

Úgy irigyellek titeket, olyan szép pocikat látok, és hát igen, én is úgy terveztem, hogy karácsonyig dolgozom aztán lazázás otthon, de hát nem így alakult.

Közben megszületett a kolleganőm kislány 2 hete, és egy tündérbogár, olyan gyönyörű. Érdekeseket mesélt a szülésről, de most már túl van rajta, és mérhetetlenül boldogok a férjével.

Alig győzök visszaolvasni, tele csupa új "arccal".

Remélem mind szuperül vagytok.

Nekem a legutóbbi kalandom a téligumicsere volt! Egyedül nőként 6 pasi között, hát nem vagyok egy pirulós, de azért ott elég sután éreztem magam :oops: mindegyik stírölt mint állat, bezzeg ha kismami lettem vóna, na akkor ezt nem merték volna, vagy naív vagyok? falkában a pasi csak pasi marad minden körülmények között???

mikor tettétek fel utoljára a táblázatot, mert kíváncsi lennék a puncik és a kukik arányára :D

puszi mindenkinek
Boo
boo

Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

:lol: jaj de jó hírrel jöttél, gratulálok hozzá! :lol: az innen egy év mit jelent pontosan? egy év múlva lehet próbálkozni? vagy egy év múlva már pocakos leszel?
és mi újság férfiügyben? :roll: :wink:
de jó, hogy benéztél...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sleepin: ez a kacsa-katica kombináció nagyon nagyon szép és aranyos, látom valaki már katicás mamuszt is kapott :lol: nagyon szép szoba alakul :lol:
a pocak pedig csodás...és milyen szép a bőröd is :lol:

Lego: ez a fotel valami mese...tiszta irigy vagyok most :roll: ránézni is kényelmes érzés...biztosan imádni fogod majd szoptatás közben :lol: is...

Lafi: köszi a táblát, de remélem még tényleg nem lesz rá szükségünk...Neked meg drukk, hogy a kitűzött dec.15-ig Hunor maradjon odabent! :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Boo, gratulálok!!!!Ez szuper!!!Paikkal mi van???Tábla csütörtökön lesz csak....
Vendég

Lafead!!
Nem tudom,privi ment-e,emailem:
t-i.@freemail.hu
köszi
ildi
ildi10

Sziasztok!!
Hát csajok megvolt az uh, és még a múlt hetinél is kisebb adatokat mértek,másik uh gépen:(
Még csütörtökön is megnézik mégegyszer.
Minden uh olyan ideggel jár,olyan jó,akinek nincs ilyen gondja és hatalmas a pocakja:).Most kevesebb a magzatvíz és kisebbnek mértéka babát,pedig úgy örültem a múltkori adatoknak.Szorítsatok!Mindenkinek minden jót!!!!!!
Szóval nem szeretnék befeküdni,inkább bejárok uh-ra,hogy figyeljék.Ithon is pihenek,eszek.
Majd írok még nektek!!
ildi10

Boo! köszi szépen! örülök én is a ti jó eredményetekhez! szorítok, hogy te is minél előbb babás legyél!
Vendég

Ildi
Nyugi!!!Biztos a gép tévedett! Tuti nem mér egyformán két gép.Nálam is hasonló a helyzet...Szorítok,hogy minden rendben legyen. :wink: És persze így is lesz! :wink:

Erről jut eszembe...holnap megyek UH-ra.Én is kérem a drukkokat! :)

Vörösbegy
Egész "jól" jártunk a szopisfotellal...ugyanez (de detto ugyanez) a Brendonban több mint a duplája.Kikában vettük.Először csak nézegettem,mondtam a férjemnek,hogy nem tetszik a kidolgozása,olyan kínainak tűnt...Nézzük meg a brendonost,az tuti igényesebb...NA ekkor jött a feketeleves! Formára,méretre,szövetre,fára,mindenre ugyanaz!És 50 ezer HUF a különbség!!! Asszem jó üzletet csináltam amikor visszamentünk a Kikába zárás előtt 10 pereccel. :lol:

Boo
Gratula az eredményekhez!Olyan jó,hogy írtál!Tegnap átnézegettem a régi oldalakat,összeírtam eddig kik írtak a topikba.Te is rég jelentkeztél,de örülök,hogy alakulnak a dolgok! Várunk vissza Téged is minél előbb!
Vendég

Ildi, megkaptam 4x is! :wink: Holnap elkészítem, most nem vagyok tetőponton, 90/45 a vérnyomásom...nincs erőm megcsinálni az új táblát.
Ildi próbálj ne aggódni, ma hogy voltam uhun 4x teljesen eltérő értéket mért!!!!A bpd-je 29 a múlt héten, most 84 majd 89, a múlt heti fl-je 62 volt, most előbb 61, majd 65!!!Ennyire nem mindegy, hova rakja a pöttyöket!!!Milyenek az értékek????
Vendég

Köszi szépen mindenkinek a bíztatást,jól esik:)
Érdekes,hogy múlt héten 1700 gr-ra becsülték, a mai uh alapján meg 1 kilós ha lenne:(
Bár most rohant a doki,femurt meg bpd-t nézett és kész.
A keringés jó,meg a ctg is,akkor meg nőnie kellett a babának,nem?
Na,mindegy.
Puszilok mindnekit
ildi10

Szisztok.

Sleepin, gyönyörű a pocakod, nem is látszik, hogy alig van vissza. És a szoba is nagyon szép lett.
Mi is összeraktuk végre ma a kiságyat, meg a pelenkázót, holnap neki is állok mosni az ágyneműt, meg a ruhácskákat. Ki kell szedegetnem a címkéket a nyakukból. Tök hülyeség, miért raknak a babaruhákba címkét? Főleg hogy úgy varrják bele, hogy ha kiszedem a varrás is elreped.
Lego, tök jó a foteled, nekem csak egy kölcsön fotelom lesz az apósomtól :(
Ildi, ne parázz az uh miatt, nekem amikor először mentem, az egyik gép nem is mutatta ki, hogy terhes vagyok, azt montd a doki, hogy nagyon picike a 8 héthez képest, lehet, hogy nem is él a magzat. Aztán átmentünk a kórházba, megnézte ott is, és rendben volt minden, még szívhang is volt.

Nem tudom, ki írta a gófri receptet, de megcsináltam délután, és isteni finom volt. Mondjuk én tettem bele egy kis cukrot, mert a fiúk édesszájúak. Én csak megkóstoltam. Bár nem tudom, ki hogy van vele, de én mostanában állandóan ennék, főleg édeset, és hiába figyelek oda nagyon, 7,3 a cukrom. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csajszik!

Ezt találtam gyógyhatású illóolajokról (nem illatolaj!!!, csak az igazi, pl. Aromax, vagy hasonló árfekvés)

JÁZMIN: depresszió szorongás, álmatlanság ellen (pl. párologtatni kiscsészében a radiátoron)

vagy:

SZANTÁLFA: 10%-os jojobaolajos higításban - szorongás, álmatlanság, szülés miatt feszült, félénk nőknek

MAJORANNA: lazító, görcsoldó, magas vérnyomás, túl korai fájások ellen. - nekem holnap hoz a párom, majd beszámolok a hatásról.

Már jó két hete elég sokat görcsöl a hasam és nagyon szugerálom, hogy kihúzzam karácsonyig. Fekszem napszámba. Még 33 napot kell kihúzni!!! drukkoljatok! a bryophyllum tényleg nagyon jó, ha elfelejtem bevenni rögtön megérzem.

sajnálom, amit Lafead átélt, elég gáz...

Drukk megy a MÁV-osoknak, időben nyissanak!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Bocsi Lafi
Kuldtem az adatokat a masik tablazathoz.Mar ertem.
Nekunk eddig enyink van.
A hasim csak kepen tunik nagynak.most csinaltam.

Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Ja a hasformaban nem lehet hinni,baratnomnek csucsos hasa van fia lesz,nekem kerek es nekem is fiam lesz,l.Mindenki lanyt josolt.
Noveremnek fiut josoltak,1,5 eves a lanya

Kép

Kép
marcsitita

Zsu
Köszi az infókat,lehet beszerzem én is valamelyiket...Pihenj Te is,bár gyerekek mellett gondolom nem könnyű. :roll:

Marcsi
Szép pocid van,és tényleg nem csúcsos. :wink:
Fürdetőállvány is szuper.:)

Ma megyek UH-ra...még fel kell hívnom dokim,hogy pontosan mikor. :roll: Jövök a hírekkel....

Szép napot
Vendég

NOncs mit Lego..

Ki tud Normáról?

Jó Neked, Panda, hogy két szép nevet is találtál! (bocsi, hogy fiúnak írtam a pocakmanódat!!) nekem valahogy nem akar összejönni ez a névválasztás. Talán Anna, Dorka, vagy Kata, :roll: passz. A Fruzsina is tetszik, de szegény gyerek jó ha három éves lesz, mire normálisan ki tudja mondani a nevét... :shock:

Zsu

Zsu

tothzsu

Nem veszi fel a doki... :evil: :evil:

Zsu
A Dorka nagyon szép ( :lol: :lol: :lol: ), Kata is tetszik.:)

Dorka kis barátnője Fruzsina...Dorka csak Fuudzsinak hívja. :lol: :lol: :lol: Az biztos,hogy nem egyszerű név.
Vendég

Lego, Zsu, ha beleszólhatok...nekem tetszik a Fruzsina név, fura, de tetszik...egy valami nem, mindenki elfelejti a névnapom.... :evil:
vagy mert már részeg vagy mert még alszik és cak másnap jut eszükbe. Ehhez azértr hozzá lehet szokni!És anyu szerint hamar meg lehet tanulni, bár egy ideig csak Fudzsi , majd lassan ki lehetett ejteni!

Marcsi, megkaptam, majd ma megcsinálom, a pocakom nekem is ilyen, és fiú!!!mindenki csodálkozik is ezerrel!
Vendég

Zsu,
Nekem nagyon tetszik a Fruzsina név! Szerintem nem vészes kimondani nálunk Bogi(unokahúgom) szépen mondja csak az elején úgy hogy Fjuzsina :lol: a tesója majdnem Fruzsina lett.
Vendég

Hello!!!

Köszönjük a dícséreteket!!! :D Az a mamusz páromé, eredetileg focilabda kinézetű és azért piros fekete, mert Kispest szurkoló. :lol: Annyira vicces, amikor rajta van, úgy lép, mint aki besz*rt. :lol:

A Fruzsina nekem is tetszik. Érdekes, amit írtál Lafi (bár biztos jobban tudod, elvégre közelebbi viszonyba vagy a névvel, mint én :wink: ) de én pont amiatt tudom megjegyezni, hogy mikor van, hogy szilveszterhez kötöm. Nekünk lánynév 100%, hogy Laura lett volna.

BOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Nagyon nagyon örülök, hogy jelentkeztél, és hogy nullás lett a véreredmény!!! Annyira jó hallani Rólad!!! Sok sok puszi!!!!!!!!!!!!

Ildi :) Biztos minden rendben lesz! Ezek a gépek katasztrófálisak. Mostani UH-n nálunk pl. néztem a monitort (bár sosem látok rajta semmit, annyira szar) és szó szerint láttam, hogy nem kapta el rendesen a combcsontot a doki. 5 percet voltam bent, 1 BPD-t, egy TH-t és egy HC-t mért össz vissz. Ha nem láttam volna, hogy nem volt meg a combcsont, itt izgulnék, miért olyan kicsi. De így tudom, hogy nincs miért! Úgyhogy nyugi! Ha keringés jó, semmi gond! Szépen fejlődik a babád!!!

Marcsi :) Szép poci! :)

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok Kismamik!
Bocs, hogy így betörök, a 2007 szeptemberi topikból néztem át. Van egy vadiúj Nandu hordozókendőm, amit szívesen eladnék (mi már használhatunk kengurut, így mire megkaptam a kendőt, már nincs rá szükség). Itt a link, amin megtekinthetitek, miről is van szó.
http://bababolt.com/index.php?option=co ... &Itemid=47
Szerintem nagyon szuper, már pár napos kortól használható.
Amit elpasszolnék, az drapp színű, L-es méret.
Akit érdekel, szívesen várom a jelentkezését priviben.
Jó pocaknövesztést és jó egészséget Nektek és a Babócáknak egyaránt!

Detti
KépKép
kiskolbi

Hahó!

Tothzsu: vagyok, vagyok csak lelkileg nem jól azátn nem írtam. Olvastam az üzidet, elméletben értem én, csak gyakorlat is kéne hozzá. Megyek majd a dúlához a témában.

Sleppin: baromi jó minden! NEkem a szőnyeg is nagyon bejön :)

Pocakforma: régen amig nem volt UH addig valamit ki kellett találni, hogy tippelhessen a nép. A has formája általában jellemzően csúcsos v. terülős, igy ez kézenfekvő volt. Amúgy valóban nem bizonyitott a korreláció erős volta. sztem a has formáját inkább a belső szervek elhelyezkedése és az alkat befolyásolja. Tehát pl én aki körte tipus vagyok és karcsú eredetileg, nem terülök középen szét várandósan sem, hanem alkatilag előrefelé terjeszkedik a bébi. Aki meg alma típus és derékre hízékony annak jobban terül a hasa várandósan is. aztán lehet nem, ezt én találtam ki :)

Detti! A kenguru meg a kendő nagyon nem ugyanaz! Én kendőpárti vagyok, a fiamat 8 hós koráig abban hordoztam ha utaztunk. Én a helyedben a kengurut adnám el, az tuti. A kendőben pl meg tudod csinálni azt, hogy magadra kötöd és úgy veszel rá télikabátot. Kenguruval ez nem kivitelezhető, nem? Egész más a testi kontaktus a kendőben mint a kenguruban, a babaádnak is.

Baba nem növése: na össze biztosan nem ment! Megrohadhatna az a doki aki nem képes két percet odafigyelni, hogy mérjen, főleg ha már hibapontos lelet is van. Fú de utálom ilyenkor őket.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok,

ma nem voltam topon, olyan migrénem volt, hogy ihaj!Most kezd múlni...az a tipikus, kellett a sötétség a csend stb...
A fejfájástól ugyanannyi ch mennyiségű ebédre felment a cukrom majdnem 8ig, még jó, hogy másfál órás mérésnél már csak 5.6 volt.
Hát érdekes, mennyire befolyásolja a cukorértéket akár egy fejfájás még akkor is ha minden nap ugyanazt a mennyiséget eszed!
Na mindegy, még sajog, de csak elmúlik. Az a baj, hogy szinte minden nap fáj a fejem, nem bírom ezeket a gyógyszereket az hiszem, alig várom a 36. hetet!A vérnyomásom is 90/45 már vagy 3 napja, a pulzusom meg 130 körül. Szóval elég szarul viselem a gyógyszerek hatásait, bár legalább nem keményedek és nincs görcs!

És ami még érdekesebb, megint fogytam!Már egy deka plusz sincs rajtam!!!!hát kíváncsi vagyok, mennyi mínusszal zárok. Én úgy minusz 10re saccolom, kb akkora a gyerek méhlepénnyel, vízzel együtt....Hát nem semmi azt hiszem!

Ne haragudjatok, de nincs még kész az új szigtitkos tábli az új jelentkezőkkel....nem bírtam ma megcsinálni és már ma nem is fogom...talán holnap!Ne haragudjatok! :oops:
Vendég

Na nagynehezen visszaolvastam!
Hogy a fenében nincs az embernek ideje, amikor itthon van szabadságon??!! :)

Most, az elkövetkezendő egy hónapra annyi mindent terveztem be, hogy már arra gondolok, kevés lesz a hátralévő idő! Ezeket kell még megcsinálnom:
Nagytakarítás, ablakpucolás, megvenni a még a hiányzó dolgokat (magamnak, babának), kimosni és kivasalni a babaruhákat, és még szeretnék karácsonyra is vásárolgatni, mert szerintem dec. végén már nem nagyon akarok mászkálni.
Persze ezeket apránként csinálom, minden napra tervezek ezekkel eltölteni kb. 2-3 órát (ha bírom) és a párom is segít, legalábbis remélem:)

Lafi: Ha megindítják a 36. hét után a szülést, és a baba most 2,50 súlyú, akkor semmi baj nem lesz, mert most született egy barátnőmnek babája, időben, ugyanennyi súllyal és tökéletes kis emberpalánta:)! Nagyon szép, eszik, alszik, szóval ilyet kívánok mindenkinek, és ráadásul nagyon könnyű szülése volt. Tehát, ha akkor kell jönnie, akkor jöjjön Hunor baba!:) Ha nem, akkor meg még "had érjen a körme" :D

Lego: nagyon aranyos vagy, hogy felajánlod, hogy elküldöd nekem a kupont :!: Te miért nem váltod ki????

Boo: örülök az új, jó eredményeidnek Nemsokára te is babázol majd, meglátod, letelik az az egy év gyorsan! Azt nem írtad, hogy a pároddal hogy vagytok?? (már ha nem vagyok tolakodó)

KépKép
Kép
sagi1

Hali!
Szemét frontok! Nekem is fájogatott a fejem, olyan ki lehet bírni stílusban, de sz@r volt a közérzetem. :? Engem kikészít az éjjeli nem alvás, ingerült is vagyok meg fáradt. Elszállt a könnyű közérzetem. :evil: Mértem lázat is hátha benyaltam a Vinitől a vírust, de nincsen lázam.
A 90/45-ös vérnyomi nem a legjobb tényleg, de nekem sem mondta a háziorvos,hogyha eljutnék idáig mi a teenőm? Csak annyit kérdezett,hogy ugye nem vagyok 100-110 alatt? :roll: Hát mindegy Lafi, ezt már féllábon is kibírjátok. A pulzusodtól elájultam , ha nekem 105 körül van, akkor már igencsak rosszul vagyok :shock: Érdekes dolgok ezek, hogy maga a várandósság mi mindent képes produkálni, aztán elmúlik.

Boo: nagyon örülök a jó eredményeknek! Biztosan hamar összejön a baba, amikor már lehet próbálkozni. Ripsz-ropsz Te is itt fogod nyomni a kismamikkal!!!!!
Vendég

Semmi baj Lafi.
Anyum,noverem nagyon fejfajos,nemtudom orokolheto-e de halisten nekem nincs.
Tenleg,gyerek asztmam volt,kinottem babi orokolheti?
parom ejjeles,egesz heten egyedul vagyok itthon ejjel,Utalom.
Raadasul nincs szomszedunk es aggodom,mi lesz majd ha beindul a szulesem,mentot kell hivnom.
Nekem nemfaj most semmim,hanem egyre depisebb vagyok.
Koszi csajok,azert valasztottuk ezt,mer meg nemtudtuk hogy fiunk lessz,ezt meg lehet lanynak is fiunak is.Azert meg nemalok neki kekeket vasarolni.Parom meg mindig abba eli bele magat,hatha lany,rosszul latta a doki.Nemakarom elkeseriteni de en is lattam a himbilimbit.Rossz erzes,felek megerzi a kicsi hogy lanynak jobban orulne,vagy nemtudom.Tenleg depis vagyok.
Anyosomek miatt van ez is,elore bejelentettek nekik lany unoka kell,mar van egy fiu.Es akkor most mi,nem is fogjak szeretni.

Kép

Kép
marcsitita

Kép

millió puszi nektek! :D
Vendég

Sziasztok!
Holnap uh kontroll a másik gépen, a régin!Szorítsatok,remélem,nem ment össze az eddig szépen növő babám:(
Puszilok mindenkit!
32+3
ildi10

Lego uh????????????
ildi10

Marcsi,
33 hetes babánál már nem szokták elnézni a nemét főleg ha kuki az bizony nagyon látványos. Nem értem a párodat de szerintem majd megbarátkozik a fiú gondolatával és sok mindent csinálhatnak együtt hiszen kukacosak mindketten :wink: Lényeg a baba egészsége(és a tied) persze erre csak akkor jönnek rá sokan amikor baj van. Nálunk is anyós kijelentette hogy neki lány kell mert van 3 fia de nem ez a lényeg hiszen nem neki szülünk :wink: Ne legyél depis meglátod nagyon fognak örülni a gyönyörű kisfiadnak és imádni fogja mindenki!!!
Vendég

Koszi pandacska.Csak tudod olyan erzesem van hogy en semmit se tudok jol csinalni.Noverem mikor terhes volt mindenki ugy oda meg vissza volt,mikor a sogornom ugyszinten.En egy percig sem orulhetek a kicsikemnek mert mindig elveszik a kedvem valamivel.Vilag legboldogabb nojenek kene lennem,5 ev utan elvett a parom,egy izgimozgi babika van a hasamban,de megsem ezt erzem.
Mindegy csak atmegy rajtam.Majd ha megszuletik csak o fog szamitani nekem a vilagon,tudom,meg a paromnak is.
Mostanaban veszekedunk is,sajnos az anyagi dolgok miatt,alberletben lakunk es hat nehez,dolgozik sokat es azert ideges o is.En meg egyedul erzem magam.
Szeretnenk lakast venni es azert hajt,szoval miertunk.

Jo abbahagyom,bocsi ratokzuditom a maganeletem.Csak hat hozzatok tudok fordulni.
Aszem ha megyek a dokihoz nemartana megalnom egy pszichologusnal.Na jo csak vicceltem.
Ezentul csak jo dolgokat fogok irni nektek.

Kép

Kép
marcsitita

Marcsitita, ez teljesen normális, ha nem vagy boldog. Hiába gyönyörű 9 hónap, sajna az érzelmeinket a hormonok is befolyásolják. Ez így van rendjén. Vannak, akiken kijön a szülés utáni depresszió, és a babának sem tudnak felhőtlenül örülni. Ez a legtöbb esetben magától elmúlik, ha nem akkor segítséget kell kérni, akár pszihológust is. Ettől még senki nem lesz rossz anya, és ne foglalkozz azzal, ha a sógornőd babájának jobban örül a család. Nekem az anyám jobban örül a barátnője kisbabájának, mint az enyémnek. Tedd magad túl ezen, csak ti 3-an vagytok fontosak most, senki más nem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marcsita!
Anyagi problémákkal kapcsolatosan nem vagytok egyedül.
Mi is ezen oknál húztuk, halasztottuk a babavállalást, hogy minden körülményt a legtökéletesebben tudjunk neki biztosítani. De ha erre várnánk állandóan, akkor végül teljesen kiöregednénk.
Nálunk is sűrűn felmerül a pénz kérdése, probáljuk okosan osztani, de ez a december hónap elég nagy érvágás lesz nekünk is, a karácsony miatt is, na meg a fogadott dokinak is adunk, stb. Na jó, nem részletezem...
Ne légy boldogtalan, örülj a babádnak :!: Ha más nem is örül, te meg a párod biztosan imádni fogjátok őt!!!

KépKép
Kép
sagi1

Kép
Vendég

Marcsi, ne depizz, nem szabad!Hidd el, ha megszületik, majd annyira fog örülni, a párom lányt akart, én fiút, de megszokta a gondolatot, hogy fia lesz!!!
Az anyagi dolgok nehezek, tudom, de ha mindig arra várna az ember hogy legyen elég pénze, megöregszik és lejár a biológiai órája is....
mindent meg lehet oldani, csak ügyesen, kitartóan és szerelemben!

(az én öreganyám és bátyám nem akarják látni Hunort, hidd el, ez sem jobb, szerintük csak a bátyám fia az egyedüli, aki számít, senki más,még csak nem is gratuláltak!!!!Én meg azóta nem beszélek velük....)
Vendég

Na nekem innentől számolva még 2 hét gyógyszer és jön a visszaszámlálás!!!

Kivi vagyok ki szül elsőként, Pocok és Sagi is nagyban esélyesek!!!!

Mazsi grat neked is a 34. héthez!!!
Vendég

Marcsi,
Hát igen az anyagiak... érthető hogy ez így nehéz sajnos ez nem az az ország ahol az emberhez dobnak egy lakást vagy könnyen megszerezheti :? A lényeg hogy a pároddal minden jó legyen de dolgozik értetek szerintem ez nagy szó(sok férfi nem képes rá) és nagyon boldogok lesztek majd hármasban.
Vendég

érintettek, ment mail a szigtitkos adatokkal!
Vendég

Sziasztok!

Sikerült "benyalnom" Vinitől a bacikat :) Éjjel köhögtem, meg be vagyok rekedve, de lázam hála az égnek nincsen. Olyan levert vagyok,hogy csak na, de végre 2 pisi között aludtam is az éjjel.
Iszom a mézes-citromos gyümi teákat, remélem rosszabb nem lesz.

Skacok! Olvasom a családtagok reakcióit, és mindig felhúzom magam. Nekem nagyon kellene változtatnom valamin,hogy ne őrlödjek mások szemétsén, de nem bírok kibújni a bőrömből. :cry: Valószínű,hogy nagyban közrejátszik az a dolog, hogy végig hallgattam anyósom sirámait, amikor a párom öccsének megszületett a gyereke, hogy nem is övé a gyerek, és ez a mai napig tart, pedig az a kisfiú már aszem fél 8 éves.
Mindig elmondom nekik, hogy akkor mi lenne a helyzet, hogyha egy elvált nővel élne akinek van már gyereke az előző kapcsolatából.Basszus nem ezen múlik,hogy most édes gyermekeként szereti vagy nem? Pont ő dumál aki a mi gyerekünket sem veszi semmibe, ha már azt hiszi, hogy a másik nem vér szerinti unokája. Áhhh :twisted: De lehet,hogy a Viniről is azt hiszi, hogy mástól van??? :shock: Amilyen marha, ezt is kinézem belőle, mert állandóan mondogatja a Zolinak, hogy nem is hasonlít rá. No, mindegy egyszer tegyen egy kétértelmű megjegyzést, úgy kipenderítem a házból,hogy öröm lesz nézni :wink:
Vendég

Sziasztok!

Lafi,köszi a táblit!:)
Blogyi,jobbulást kívánok!

Marcsi,igazuk van a lányoknak,próbálj meg nem rossz dolgokra gondolni,senki nem számít,csak ti hárman!Az anyagi dolgok tényleg nem túl vidám dolgok,de a lényeg,hogy szeressétek egymást és a kis manóra koncentráljatók,aki nemsoká kibújik a pocidból!

Hát már én is nagyon kiváncsi vagyok ki lesz az első babázó,én még semmi jelét nem érzem hogy én lennék.Hétfőn megyünk a dokihoz,majd meglátjuk mit mond,az a helyzet hogy Manóka még mindig nem fordult be,úgy érzem:(Márpedig egyre kevesebb esély lesz rá,meg helye se nagyon van,mivel nagyon nagy baba.Vagy szerintetek van még rá esélyem??

KépKép
pocok81

Marcsi: tudom, nehéz, de ne törődj velük. Csak ti vagytok a fontosak, ha vki nem tud örülni nektek az az ő baja, neki lesz rosszabb tőle. Van aki attól boldog, ha fikázhat mást, ez van.

Pocok: hát, már nem sok, ez van. Úgy érzed, hogy lefelé rugdos? Amikor csuklik akkor fent érzed az ugrit? Ne legyél szomorú ha nem fordul be, ő tudja az okát.

A Nők Lapja múlt heti száma a császárral foglalkozik, nő az aránya folyamatosan és nagyon igaza van az egyik cikknek, hogy ez azért is van mert régen a túl nagy babák nem maradtak általában életben, sőt sokszor az anya sem, tehát nem öröklődött a gén. Most meg kiveszik ha nagy és igy öröklődik és ezzel növeli az esélyt, hogy később ugyanúgy nagy magzat legyen aki szintén császárral tud majd csak biztonsággal kijönni.

Na megyek konyhaszekrényt takarítani.

Kép
Kép
normajeane

Érdekesen vagyok a császárral. Először nagyon nem akartam, azátn ahogyan jöttek a "problémák" megbarátkoztam vele. Legutóbb kérdezte a dokit, ő azt mondta,hogy még egy nagyon erős toxémia sem ok rá. :roll: Már mindegy, csak ne legyen hosszú a szenvedés :?
Vendég

Blongyi, érdekes, nálunk meg úgy áll hozzá, hogy inkább nem kockáztat, mert hogy ugye össze-vissza ugrál a nyomim, arról nem is beszélve, hogy a folymatos fekvés és a gyógyszerek hatása miatt legyengültem, nem tudok segítség nélkül kikelni az ágyból, wc-ről, kádból, szóval nekem nem is menne azt hiszem a nyomás...

Pocok, elméletileg már nem fordul be mert nagy, de sohasem lehet azt tudni, hátha!
Vendég

Látom, indul a para....

Norma!
Bocs, ha felkavartalak.... nyilván van elég bajod nélkülem is.
Egyébként amit írtál a babaméret-császár összefüggésről, azért szerintem nagyon kicsi lehet azoknak a császároknak a száma, ami tényleges téraránytalanság miatt történik. az én miniatűr nagymamám is megszülte az ötkilós édesapámat, ráadásul kórházban...

mindenképpen annak a híve vagyok, hogy tudatnunk kell a dokikkal az igényeinket. Nagyon remélem, hogy ha az ember normálisan kér, akkor kap. Például időt a tágulásra, a tolófájások megérkeztére... ma már egyáltalán nem ritkaság ez sem. én valszeg nem fogadok sem orvost, sem szülésznőt - egyébként is csak egy van egyszerre szolgálatban. elhanyagolás=békénhagyás. nézőpont kérdése :wink: ha bajom van úgyis szólok. Sajnos első szülésnél én sem így voltam. De egy jó dúla biztosan nagyon sokat tud segíteni.

Én párom is túlterhelt.... Mi mással gyógyítgatnám a lelkét :wink: tettem neki a párologtatóba citromfüvet... jól bírja. :D

Emlékszem egy olajra, ami hormonváltozás okozta rosszkedvre, talán fejfájásra is jó egyben, majd megnézem.

szóljatok, ha uncsi már a sok olaj :oops:

Zsu

tothzsu

Huhh Lafi! Te aztán tényleg nagyon ki lehetsz :( Azt mondta a doki nekem is, hogy bármi lehet ettől függetlenül ami indokolni fogja a császárt, de ha egy mód van rá,akkor a normál módon szülünk. Mindig végignézi a vérnyomi naplómat, azzal elégedett.
Igy vagy úgy Lányok túl leszünk rajta, aztán már mehet a babázás :lol:
Lehet, hogy csak én érzem úgy, hogy ezek a leglassabban múló napok? Az éjjelek nekem nagyon nem jók, itt szúr, ott húz, másmerre nyom, reggelre hulla vagyok.
Annak örülök,hogy a Vini sokkal jobban van, átaludt már 2 éjszakát :D
Tegnap beszéltem egy "sosrtársammal" ő már a 37/38 hétben van és a MÁV-ban fog szülni. Pont a névnapomra van kiírva.
Vendég

Sziasztok!

Hát az elmúlt napok nálam sem teltek túl kellemesen, erre voltam UH-n és sikerült egy kicsit berezelnem. A doki tényleg nagyon rendes és mindenre figyel (lehet nagyon is...) de kicsit beparáztatott. megcsinálta az UH-t és hát azt mondta, hogy szerinte túl nagy a baba, mert 34. hétnek felenek meg a méretei.És már most kb. 2000g. Úgyhogy újra kell mennem cukorterhelésre (brrrrr...), ugyan az előző eredményem jó lett, de hátha nálam most jött ki azt mondta. Tényleg gáz szerintetek, ha mármost 2kg-os az "apróka" ?? Ezek lettek a méretek: BPD:84,5 HC:292 AC:300 FL: 62,4 Egyébként a jó UH gépe elromlott és addig (javításig) valami másik Uh géppel dolgozik, amivel láttam, hogy eléggé bajlódott. Azt mondta, jelen állás szerint, bizony elég nagy baba lesz 4kg környéki. Ma már megjártam a védőnőt is, úgyhogy megvan a beutaló, ihatom újra azt a sz.. löttyöt. :(

KépKép
lorcsi

Hát Lorcsi, nekem is ezek lettek az értékeim kedden...hát vagy az enyém kicsi, vagy a tiéd nagy....
a lötty nem árt, mert ha cukros lettél, legalább kiderül és visszafogod a babát!
Vendég

Ja Lorcsi, nekem az uhu gép pont ugyanezekre az értékekre 2.5-et írt, nem 2kg-ot!!!!És pont ezek az értékeink, a fejünk nekünk 89, a láb 65, de egyébként stimmel, ez a néhány mm meg nem eltérés.
Vendég

Lorcsi,
Megnéztem egy táblázatban a Bdp-je 33 hetesnek felel meg a Fl-je 32 hetesnek Ac-je 33-34 hetesnek a Hc-je 32-33 hetesnek a súly pedig kb. 32 hetesnek. Ha ezt összesítem akkor 33 hetesnek mondanám :roll:
Vendég

Na de visszaolvastalak benneteket és hát olyan depisnek tűnik minenki :(

Lafi: köszönöm a táblát, én is megkaptam. Már 34 hetes vagy!! Tök jó! Akkor még 2 hétig kitartás (azért ha lehet persze tovább is :wink: )!! Én is nagyon kiváncsi vagyok, ki lesz az első :)

Lego: a fotelod nagyon tetszik, mi is néztünk és még gondolkodunk rajta. De nem is tudtam, hogy a Kikában is lehet kapni. Megkérdezhetem, hogy ott mennyi volt? És mi volt Uh-n?

Viki: nagyon szép lett a szoba és a pocakod is aranyos.

Blongyi: neked jobbulást!!! Hát igen, én is úgy érzem, ahogy te: itt szúr, ott vág...stb Ez már a nem is tudom hányadik éjjel, hogy hajnal 2-3nál hamarabb nem tudok elaludni és kelek reggel. azt hiszem, be kéne iktatni egy kis du-i pihenőt, de akkor meg mindig akad valami más....

Ildi: mi volt Uh-n? NE izgulj, tuti minden ok

Pocok: voltál Uh-n? ott mondták, hogy nem fordult be? Mert azt írod, te úgy érzed. Nálam az ökleivel is akkorákat tud csapkodni a kis drága, hogy az csak na, és tuti, hogy az nem lába, mert nekem már 28.heti Uh-n is koponyvégü volt és most is megerősítette a doki, hogy már befordult.

Marcsi és többiek: sajnálom, akinél pont a család az, aki nem tud örülni a babának és akik miatt szomorúak vagytok! :( De figyeljétek meg, hogy mindenki imádni fogja a babátokat, ha megszületik!!! :)

KépKép
lorcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?