Új privát üzeneted érkezett!

Vörösbegy, csodálkoztam is, hogy nem írtál püt nekem.

szóval ez egy tábla, teljes név-nicknév-lakcím pontosan-emilcím-mobilszám

és ha bárkinek bármi gondja van, ezen kiválaszt valakit és tudjuk, mi van vele pl. szül stb...! !!!
Vendég

köszi csajok! annyira aranyosak vagytok, hogy együtt örültök velünk! vagyis még csak velem, mert a páromnak meglepinek szánom a jó hírt :D (nekem is nagy meglepi volt higgyétek el:)

remélem hogy mégjobb hírrel tudok majd jelentkezni a közeljövőben! :D

vigyázzatok magatokra! millió puszi!
Vendég

Baba! persze hogy örülünk és várjuk a további híreket! :D
Lafi! máris küldöm...kicsit lelassult voltam mostanában...de megvan az oka...súlyos vashiány...már nyomatják intravénásan...még 3 adag hátravan...dehát ez is velejár :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Bingi :) Privi... :wink:

Kép
Kép
sleepin

Vörösbegy, olvstam a blogodban....sajnálom, az nem kellemes, az egyik lány,. akivel együtt feküdtem a kórteremben , ugyanez volt nála is....azóta megszült.
Vendég

Ismét ment mail!!!!
Vendég

Sziasztok!

Lafi örülök hogy rendbejöttél,a kórházi körülményekért meg nem irigyellek,szörnyű az egészségügy!
Szeretnék én is bekerülni a táblázatba,meg a láncba,ha lehet?
:oops: Csak az a gond,hogy valamiért nem enged pü-t irni nekem a rendszer:(Hogyan küldjem el?
Móni,hogy vagy?Rég jelentkeztetek!
Baba,engem nem ismerhetsz még,mert nem rég vagyok tagja ennek a nagyon jó közösségnek,de gratulálok a szép eredményekhez,és drukkolok hogy ismét babás legyél:)

KépKép
pocok81

Pocok, nem tudom, miért nem tudsz küldeni, mingyá írok püt és hátha arra tudsz válaszolni.

fönt látod, miket kell megadni.

a másik tábliba pedig:
nick, kor, kórház, lakhely, gyerekek száma neve és kora, terhességi hét, baba neve, várható szülidő
Vendég

Lafi! én még nem akarok szülni :lol: remélem az a lány időben szült és ha mégsem akkor nem a vashiány miatt...
a vénás még egész jó, régen kaptam fenékbe, na hát az nagyon nagyon fájt... :cry:
köszi a mailt!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Ja, nem is azért írtam,bocs, lehet, hogy félreérthető volt... :oops: szóval hogy neki is ez volt, kapott vénásan és semmi gond nem volt vele, meg is szült, túlhordta 4 nappal!
Vendég

Sziasztok!

Nem győzök visszaolvasni :lol: Remélem mindenki jól van!

Az a két havas kép gyönyörű, mindig is imádtam ilyeneket nézni. Sajnos Pesten nem esett egy pihényi sem, de eső annál több. Be is ázott a cipőm, most már nem várhatok tovább, muszáj néznem egy bakancsot magamnak. :oops:

Lafi!
Be lehet még kerülni azokba a táblákba? Nagyon szeretnék :D

Mindenkinek jó pihenést kívánok! :D Én még december közepéig dolgozom, de a munkahelyemen én is igyekszem pihenni :lol:

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Lafi,ment a privi:)

KépKép
pocok81

Sziasztok! Nekem ma nincs túl jó napom, olyan fos kedvem van. Visszaolvastam, de nincs kedvem írni. Köszönöm a táblázatot megkaptam, elmentettem a számaitokat. Majd jelentkezem, vigyázzatok magatokra, nálunk nagyon csúszik, egész éjjel fagyott, ma 2x majdnem elestem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Móni, persze, fent két külön hsz-ben láthatod, mit kell megírni püben!
Vendég

Hahó!

Lego: ezt az alma dolgot hallottam én is a vizesedésre. Neten nem találtál mást? Én nem vizesedtem és egyelőre most sem, igy nem néztem utána.

Mazsi: tyű, akkor volt izgalom, de most már okés lesz minden, itten nem lesz 36. hét előtti bébi és punktum

Szombaton még nem voltam jól, de vasárnapra teljesen helyrerázódtam. Persze fogytam picit, úgyhogy most a barátnőmnél jól bemelegszendvicseztem :), majd kipukkadok.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok
De belehuztatok megint csajok.
Nekem a labaim dagadnak el,plusz anyira eg nem is tudom hogy irjam,nem a gyomrom,hanem a legcsovem,vagy nemtudom.
De jo hgy rendbe jottetek,meg ki kell birniuk a picurkaknak.
Sok a 8kg?noverem 16ot hizott.en raadasul az elejen lefogytam azt a 8kg-ot,ez jott vissza ram.
Babi nagyon aktiv,vegre.meg mindig nemtudom jo e az Adam,tudjatok Ágh a vezeteknevunk.Raadasul a dedi azt szeretne Jozsef legyen,a parom is,aposom,apum is meg a dedi is Jozsef. Kép

Kép

Kép
marcsitita

Helloka!
Én is megkaptam a táblicskut, köszönömLafi!!!
Nekem is rossz a mai kedvem, kicsinál a nem alvás. Vincur rosszul volt hajnalban, délelőtt nem is volt tünete, aztán délutánra kijött rajta újra. Vettünk köptetőt, attól majdnem hány szegénykém, és ilyenkor meg van ijedve nagyon.
Holnap megyünk orvoshoz mese nincs, de tuti,hogy csak valami lónyálat kapunk.

Ma bevettem az alkoholmentes sört is, hátha jobban alszom. :roll: :lol:
Vendég

Lafead:
Nemtudom sikerult-e elkuldenem a privit,inkabb leirom ide is,cseszekedik az internetem.

Ha valamit esetleg kihagyok,legyszi jelezd.Nagyon aranyos vagy

Nickname:Marcsitita
Lakohely:Szlovakia Dunaszerdahely
Kor: 23
Korhaz: Dunaszerdahely
Elso baba lessz
Kiirt idopont 2008.1.5-8
Bebi neve: Adam

mar vegre tudom,fiu

Puszi

marcsitita@freemail.hu

Kép

Kép
marcsitita

Jó reggelt!

Blongyi, szólj kérlek ha bevált a mentes sör, mert azonnal megyek és veszek. Kész vagyok...ma 4:47-kor ébredtem.
Igaz mindenféle baromságot összeálmodtam. Vmi szupercsaj voltam, aki egy egész sereg gyereket megmentett a gonoszoktól :lol:

bingii

Sleepin: válasz ment :wink:

bingii

Marcsi, ment válasz!!!Összekevered a két táblát!
Vendég

jó reggelt :lol:
Bingi a szuperhős ez jó :lol:
én ma éjjel Paris Hilton hulláját rejtegettem anyósom elől a kamránkban...nem mi öltük meg, nem tudom, hogy került ide :lol: ja persze ezt csak álmodtam :roll:
biztos a tudatalattim utál minden vékony nőt, aki azt vesz fel amit csak akar, szemben az én két választható nadrágommal :P

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Köszi Lafi ismét a táblát.:)

Csajok,tudtok valamit Móniról????Tegnap írtam neki,de nem válaszolt.:( A múltkori sms-re sem.:( Már azon filóztam,hogy rosszul mentettem el a számát.... :? Legalábbis ebben reménykedem...Annyira azért nem vagyok elviselhetetlen... :shock: :shock: :shock: :shock:

Vörösbegy,kitartás.Örülök,hogy "erősebb" lettél a szuriktól. Legalább értelme van a böködésnek...

Én ma hívom a dokim,hogy mikor menjek UH-ra...lehet még mára behív.Kiváncsi vagyok mennyit fejlődött Hédi. :roll:
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Remélem Vivi baba tényleg rácáfol a doki bácsira,és marad még a melegen egy darabig!Addig is megy a sok-sok pihi!Szerencsére méhszáj 2100.Nem akarok Karácsony előtt szülni!Ráadásul pár napja elkezdtem "félni".Nem a szüléstől,hanem,hogy egyedül kell végigcsinálnom!:oops:

Lafi
Nem kaptam tüdőérlelőt,nem tom miért! :shock: Akkor eszembe sem jutott,de mennem kell majd vissza,úgyhogy jól megkérdezem!Csak most az jutott eszembe,hogy ha a doki is arra számít,hogy előbb szülünk,akkor miért nem is említette :shock: Nnna,most kell majd a végén összevesznem Vele???? :? :( :)

Táblicskut megkaptam!Köszi!

Álmok
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mazsolasyl

Na és Konkri merre lehet?????? :shock: :shock: :shock:
Nászút???? 8)

Mazsi
2100as méhszáj tényleg szupi,nem jelenti a feltétlen koraszülést.Azért ha megnézed a vonalzód nagyon a végén jársz. :wink: Szóval a karácsonyi szülés sem lenne már annyira korai.Sőt,milyen szép lenne a karácsonyfa alatt Vivi. :D
Vendég

Jó reggelt lányok!

Lafi, köszi a táblát!

Tegnap, tegnapelőtt marha szarul voltam, görcs, keményedés felváltva, senkit nem bírtam elviselni magam mellett, még a gyerekeket sem. Szegény nagylányom este megjegyezte, hogy anya ha jobban leszel húzd ki a fogam. 14 évesen tele van tejfogakkal, tiszta vicces :lol:
Dokim fel sem hívtam, mert eddig 2x kerestem amikor ilyen gond volt, mindkétszer pihi+magnézium+pia terápiát javasolt.
Blongyi, jobbulást a kisfiadnak! Alkeszmentes sörtől jobban lehet aludni? Nekem a habos kakaó jön be nagyon lefekvés előtt :lol:

Lányok, aki vett már babakocsit, van bennük mózeskosár? Én análkül vettem - így 7 ezerrel olcsóbban adták,- de utólag kicsit bánom. Nem tudom eldönteni, kihasználtam volna-e, anélkül marha tágasnak tűnik a kocsi és hát csak hideg lesz januárban :roll:

Még egy kérdés:Vettem "nandu" hordozókendőt használtan és nincs meg hozzá a füzetke, amiben benne vannak a megkötési módok. Esetleg valaki nem használt előző gyerkőcnél ilyet?

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Hello Lányok!
Sajna a sört nem állt alkalmamban tesztelni :( Szegény gyerek fent volt úgy másfél óránként. Hol lázas volt,hol köhögött, hol ment a hasa. Szóval amikor pont elaludtam volna,akkor már jött is szegényke valamivel. Reggelre totál láz megint. Még azt a keveset sem eszi amit eddig. De videojátékozni van kedve :? :wink: Remélem nem kapom el tőle :roll:
tegnap kapott köptetőt, hát attól meg majdnem hány csórikám. Minden egyes gyógyszerbevételnél kiköti,hogy olyat nem szeretne, és különben is dobjuk ki. :lol:

Nagyon mennek a hetek! November elején kétségbe voltam esve, mindig arra gondoltam,hogy jaj csak még 1 hetet húzzak ki. :lol: Most úgy érzem,hogy van még legalább 4 hetem.

Nekem mózeskosaras babakocsim van, jó nagy kerekekkel. Mondjuk ahol lakom, arra a terepre kell is. Ezt le lehet venni és klassz ülésessel fel lehet cserélni, én nagyon szeretem, csak nem fér be a kocsiba, így plazazni nem lehet vele. :wink: :wink:

A KIKA-ban láttam egy klasszikus babakocsit, gyönyörű volt, az ára nem volt rajta, aztán láttam 220.ezerért is valami hyper-szuper műanyagot is, közben egy monitoron ment a népszerűsítése, hátha ráfanyalodik valaki.
Vendég

Lego

Hja,közel a "vég" :lol: Épp a kórházba mondtam a csajoknak,hogy Apa szülinapjára kétcsíkos tesztet kapott,de ha Vivi nagyon kíváncsi,akkor a névnapjára,vagyis Mikulásra babát kap :) De a karácsonyfa alatt is nagyon jól mutatna :wink: :)
Méhszáj tényleg jó,csak a doki aggódik,hogy kicselez minket,és sunyin ki fogok nyílni.Úgyhogy hetenkénti ellenőrzés van.Nincs is ezzel semmi baj,csak az utazgatás teljesen kifáraszt :) Iszonyú lusta lettem ám :) a poci meg egyre nehezebb :) Be kéne szerezni egy talicskát :)

mazsolasyl

Mazsi
Szép ajándék.:) Én már csak tudom. :wink:

Blongyi
szegény Vince,jobbulást neki! Próbálj vele lepihenni délután...gondolom jól jönne...

Babakocsi...nekem is mózeses kocsim van,de ezt külön kell a vázra rakni.4-5 hónapig jól ki lehet használni,utána meg már nem kell.Ráadásul ezt még a kocsiba is be lehet közni,az első hetekben jobb ez ,mint a hordozó.

Csajok,kérdés....
szeretnék egy fűzőt rendelni(szülés utánra)...de nem tudom vajon milyen méret kéne...alapban 65-68 a derékbőségem...
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Vendég

Lego,
Móni már otthon van pár napja gondolom jól van azóta nem írt fekszik ennyit tudok.

Mazsi,
Szerintem ilyen méhszájjal simán végig viheted sőt :wink: ha nagy baj lett volna akkor adtak volna tüdőrérlelőt az tuti. 34. hét után nem is adnak már ilyen szurit mert felesleges. Neked azért már nem kell félni betöltött 34. hétre teljesen érett lesz a baba nekem is azt mondták hogy addig lenne ideális kibírni. Szóval a lényeg hogy minden rendben lesz veletek :D

Marina,
Mi megvettük a babakocsihoz a mózest remélem kihasználjuk majd.

Lafi,
Hogy vagytok?
Vendég

Pandi :) Gratula a 30. héthez!!! :D

Jó, hogy írtad ezeket a heteket, így eszembe jutott, mit akartam már napok óta kérdezni Tőletek. Szóval régen volt az a hiedelem, hogy páros hónapokban ne szülessen a baba. Ez most hetekben kifejezve hogy néz ki? Vagy egyáltalán van még ennek értelme?? Számít páros vgay páratlan hónap? (Mert még mindig nem tudom, melyik hét hányadik hónap... :oops: )

Nekem olyan babakocsim van, amit teljesen vízszintesre lehet dönteni... Nem szándékozom első pár hónapban (főleg januárban hurcibálni jobbra balra). De amúgy a kiságyhoz ajándékba kaptunk egy vadi új PC mózeskosarat, autóba nem lehet bekötni, de Bendét hazahozni a kórházból tökéletes lesz, illetve ha valahova el kell mégis mennünk. Ha egyedül kell mennem, hordozó, ha többen megyünk, mózes és fogom. nya... kb így képzelem... Aztán Őfelsége úgyis felborítja a tervet! :lol:

Marina :) Pihizz sokat!!! Magnézium!!! Neked is még jó lenne 4 hetet egyben maradni!

Mazsi :) nekünk van talicskánk! :wink: :lol:

Tegnap megint sütöttem... Tiszta dilis vagyok... Először palacsintát akartam, majd inkább rétest sütöttem (persze kész lapból)... De lesz ebből még palacsinta szerintem a napokban... :roll: :shock:

Mi még gondolkodunk egy 4D-n jövőhéten. Segítsetek dönteni :!: :? Nem tudom... Mennék mert nagyon kíváncsi vagyok a pofijára, de nem tudom/tudjuk eldönteni...

Kép
Kép
sleepin

Viki,
1 hónap 0-4. hét
2. hónap 5-8. hét
3. hónap 9-13. hét
4. hónap 14-17. hét
5. hónap 18-21. hét
6. hónap 22-26. hét
7. hónap 27-30. hét
8. hónap 31-35. hét
9. hónap 36-40. hét

1 trimeszter 1-13. hét
2. trimeszter 14-26. hét
3. trimeszter 27-40.hét
Mindig a betöltött heteket kell nézni. Nyugi én is csak könyvből vagyok ilyen okos :D Szóval ez a páratlan páros hónap szerintem értelmetlen anyum is ezzel jött hogy a 8. hónap veszélyesebb ők még így tudták. Ez úgy van hogy a babának minden perc egy ajándék a pociban(kórházban is ezt mondták) szóval jobb a 8. hónap mint a 7. hiába páros. A lényeg hogy minnél tovább a helyén maradjon. Az egésznek a tüdő lenne a lényege az a 34. hétre érik meg.
Vendég

Köszi Pandi! :D (Így sokadszorra... :oops: )

Na igen, ezért nem értettem én sem... Hogy a 7. hónap jobb, mint a 8., hiába akkor már sokkal érettebb??? Elég hülyeségnek hangzik... Dehát ez olyan mint az édes/savanyú, csúcsos/kerek has... :roll:

Kép
Kép
sleepin

No, akkor ez is változott!!
Amikor én születtem-8 hónapra-akkor a dokik aggódtak,hogy vajon az agyam rendben van/lesz-e?? Anyuval együtt szült egy anyuka, 7 hónapra, a kisbabája sokkal nagyobb ütemben fejlődött mint én. Jó, persze ez lehet egyén is. De arra Anyum határozottan emléxik,hogy azt mondták a másik anyuka a szerencsésebb, mert a 8.hónap veszélyesebb mint a 7.
Na, ezt csak érdekesség képen írtam, mert úgy látszik a 30 év kutatásai már mást mondanak. Hóóóó de nagy idő, te jó ég. Hiába én már 38 leszek, ja de nem érzem magam annyinak, és ez a lényeg!
Vendég

sziasztok, reggel 8 óta ültem dokinál...ikerült 11re végeznem. Hetente kell kontroll, nem nyíltam tovább, a gyógyikat a betöltött 36. hétig kell szednem, utána 1 héten belül szülök! :shock: 36. héttől nem engedi szedni a gyógyszereket.

bpd 89
fl 65
hc 300
ac 310

becsült súly 2500 gr és azt modta a hastapintásból, hogy marha hosszú gyerek!!!

koponyavégű
Vendég

Szia Lafi!
Ne izgulj, ez már tök jó súly, kaptatok tüdőérlelőt is!!! Vinike a 36.héten született ekkora súllyal :roll: Igaz,hogy ő tüdőgyuszit kapott, mert sz@rtak ránk, de 2 hétig volt a PIC-en, utána jöhettünk haza.
Nálatok nem hinném,hogy ez előforduna!!!! :D
Amúgy meg annyira izgulok, hogy meglesz az "első babánk"!!!
Rohadtul megy az idő.
Minden rendben Lafi! És hátha még kihúzza tovább is, sosem lehet tudni :lol:
Vendég

Na Lafi, ennyit az 56-os rugikról??? :shock: :lol: Najó, persze ez csak vicc volt! :D Szép méretek, és súly!!! Csak így tovább! :D

Hát kíváncsi lennék ez esetben egy "szakértői" véleményre ezekkel a hónapokkal kapcsolatban. Amúgy régen meg sem tudták pontosan állapítani, ki mikor hol tart... Még UH sem volt... Mesélte Anyu, hogy amikor Ő ment szülni egy csajt úgy küldtek át vizsgálatokra, mert a 40. héten jöttek rá, hogy lehet ikrei lesznek... "Vicces"... :D

Kép
Kép
sleepin

Lego, én a www.christinamoda.hu -ról rendeltem csípőszorítót, ha nem akarnál ennyit adni érte :lol: Kb 3 napon belül elküldték M-est rendeltem és nagyon jó szoros, állítható. 1290.- volt aszem. (derekam normál állapotban annyi mint a tiéd.)

Lafi, 37. héten még nem szülhetsz, dec. 15-ig bírni kell:-)) Különben is, mi januári topik vagyunk, nemde? :roll:

Blongyi, nem próbáltad a lándzsás utifű szirupot a kisfiadnak? (dr. Theiss) Már csecsemőknk is adható. De a kakukkfű tea is nagyon jó hurutoldó, mézzel elég elviselhetőre meg lehet ízesíteni.

Kép
marina74

Kaptok egy kis babaszoba képet...

Kép

Kép

Kép

Kép

Még csak félkész, de alakulunk!!! :wink:

És egy 30+1en készült pocifoto (bocs, foltos a tükör :oops: ):
Kép

Kép
Kép
sleepin

Nem tudtam visszaolvasni, majd később talán, csak egy pár info.

Bingii: én sem kaptam kupont a védőnőmtől, aztán ma rákérdeztem a tanácsadáson, ahol mondta, hogy elfogyott :!: nekik ez a kiadvány, amiben a kupan van, tehát nem tud adni :arrow: nem tudok kiváltani várandós csomagot :evil: Jó, mi??

Nem tudom kirendelt még, de én végre megkaptam postán a hőn áhított szopipárnát! Éjszaka már vele:) aludtam, tök jó!

Lafi! Én is küldtem neked még múltkor priviben adatokat! Lehet, h az enyémet sem küldte el a rendszer??

KépKép
Kép
sagi1

Hűű LAfi,de szupi méretek.:) Dorka is ennyivel született 39.héten. :lol: Szerintem is bírd ki 15-ig...21én szülsz,slussz passz. :lol: Karira otthon is vagytok. :wink:

Marina
Hát nem szívesen adok érte ennyit... :evil: :? MEgnézem az oldalt,köszi.ÉS ez is állíthatós fűző???

Blongyi
Hogy van a "kicsifiad"???

Viki
Én is úgy tudom,hallom,hogy a 7.hónap jobb szülés szempontjából,mint a 8. Gondolom ez azzal magyarázható,hogy a 7.hónapban a tüdő érését mesterségesen tudják a kinti életben is szabályozni,de a 8.hóban még nem fejeződik be a méhen belüli érés,viszont már elkezdődött....Huhh,remélem nem voltam túl bonyolult.

Pandus
Köszi infót Móniról.A számot jól mentettem,megnéztem...sajnálom,hogy nem írt vissza. :cry: REmélem nem bántottam meg. :(
Vendég

Szupi a szoba Viki!!! Édesek a kacsák.:) Biztos tetszik majd Bende Babának. :wink:

Sagi
Én elküldöm Neked a kupont ha gondolod...én nem váltom ki.
Vendég

Sági, egyik táblihoz sem kaptam püt :cry:

Hát én szeretnék várni 15-ig!!!!De hát ember tervez...Hunor végez!

Nekem is van hasszorítóm, gyógyitárban vettem 3000 pénzért!És ők mondták meg, milyen méret kell.
Vendég

a lényeg kimaradt: Viki, nagyon szép a szoba és a pocak!
Vendég

Lego állíthatós, csak középen kapcsos, nem oldalt és a honlapon nem látszik, de próbálok felvarázsolni egy képet :)
Még fél óra próbálkozás és le is kicsinyítem, bocsi... Kép

Kép
marina74

Lego, az a hintaszék a sarokban nagyon király! Mi is néztünk, de a brendonban és hát le sem írom mennyiért vesztegették :(

Lányok, Móni írt sms-t, méhszáj ok. 2 hét múlva uhu, 4 hét múlva doki és pihizik, nem nagyon jut gépközelbe.

Kép
marina74

Lafi,megkaptad a választ a pü-re?

KépKép
pocok81

Pocok, igen, csak még nem csináltam meg mert kissé fáradt vagyok...
Vendég

Sagi
Én rendeltem még szopipárnát,engem már itthon várt a kórházból :) Tényleg marha jó vele az alvás.Csak ne kéne annyit pisilni rohangászni :)

Lafi
Szép méretek :D

Sleepin
Tetszika a szobátok,és azok a kiskacsák,olyan helyesek :D A pocid meg ari :D

mazsolasyl

Szopipárna...nekem mindig útban van. :evil:

Marina köszi.Még lehet megnézem vmi gyógyászati segédeszköz boltban is.

Mi ezt a szopisszéket vettük meg:
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?