Új privát üzeneted érkezett!

mpatr!
engem kifelejtettél :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Basszuska :oops: :oops:
De csak azért mert Neked egészen külön és nagyon különlegesen drukkolok!!! :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr!
Olyan jó volt olvasni ezeket a sorokat, amiket irtál! :) Néha már én is mosolygok magamon, hogy túl sok tünetet is produkálok", pedig tényleg nem szándékosan akarom, hogy hányingerem legyen vagy ilyesmi! Igen, abben teljesen igazad van, hogy én testileg, lelkileg fel vagyok készülve az anyaságra! Érzem, hogy csak igy lehet teljes az életem! Ezért is volt ugy, hogy mikor a gyogyi bekavart, és elmentem dokihoz, ő megkérdezte, irjunk e fel helyette másik fajtát! Határozottan vágtam rá, hogy NEM! :) Fel vagyok készülve rá! Talán ezért is ér mindig elég nagy csalódás, mikor megjön!! Hát ez van!!!
Majd kiderül! Mindenesetre nagyon meglepett, hogy mondom, tegnap a fél délutánban babaruhákat rakosgattam! :) :D :lol: :oops:
Köszz a drukkokat! remélem hatásos lesz! :wink: Vagy már meg is van a hatásossága?? Valahogy ugy érzem! De aztán lehet csalnak a megérzéseim! bár szerintem az a megérzésem sem csalt, hogy előző hónapban elment az a babó!!! :(

d.dodó

Ámen :wink:

Kép
Kép

mpatr

Lexa!!!!!
??????? ELTŰNTÉL ???????

d.dodó

Magi is eltünt lexa is !
Hol vagytok?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

sziasztok

Jött tegnap a vevő, a pali már tegnap aztmondta hogy neki kell a ház, de a felesége vacilál mert a gyereket ki kell íratni a suliból, mert messzire járnak, de neki is tetszik. Ma mondják meg hogy hogy döntöttek. Szóval még ma is kérem a drukkokat.

vera de jó neked, megy a drukk ezerrel. Én még ma vagyok a ciklus 2. napján, vasárnap kezdem a clostylbegytet. Remélem együtt babásodunk.

Lányok? Merre vagytok?

Most beszéltem párommal, ma már szaladt be Réka az oviba, még puszit el felejtett adni.

És unokatesóm most van a műtőben. Remélem nem lesz semmi gond.

Kép
lieglgabi

harivera lh tesztet ne reggel csinálj, mert az lh napközben termelődik. Lehetőleg délután mindig azonos időben. Amikor felmegy a hőd, majd leesik leesik akkor van a pe.

Belinkelem neked az én hőmet, elég jól látszik rajta

Gabi

http://ciklus.hu/images/diagramok/66317 ... 41600_.png

a 17. napon volt a pe. ne zavarajon meg a függőleges csík, nem tudom miért oda tette.

Kép
lieglgabi

Meg van a pici baba. 3550g és 53 cm kislány Jázmin.:) Jól kibőgtem magam örömömben

Kép
lieglgabi

Lányok merre vagytok?

Itt unatkozom:(

Kép
lieglgabi

Gabi
Örülök hogy megvan a baba!Szép neve lett!
Én vagyok,csak eddig főztem... :wink:

edoci

Sziasztok!

Én is vagyok, csak suli volt, aztán meg le kellett mennem a vasutállomásra vonat jegyért! mert holnap megyünk Svédországi Magyarok Ifjusági Találkozójára! Egyész hétvégén ott leszünk!!

Hú lányok, itt olyan szép idő van, és meleg! Nyáron nem volt ilyen szép!!!

Gabi!
Gartula unokatesódnak!!!

Többiek merre vagytok???

d.dodó

Sziasztok!

Csak ha valaki szoritott volna: megjott :( En is ugy voltam vele mint Gabi: volt nehany nap, amikor ugy tunt, minden rendben, aztan ereztem, h nincs ott :( Most nem vagyok annyira letorve, mint utoljara, csak minden osszejott erre a napra, raadasul ma jott anyosom es egy baratnoje vagy 10 napra es egyik sem konnyu eset... :? Ez van.

Mpatr!
Engem is kihagytal :(

Dodo!
hajra!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Drukk a hazhoz :wink: +++++++++++++++++++++++++
Gratula Jazminnak! :D Akkor tenyleg egyutt huzunk bele jovo honapban! :wink: + Edoci :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Betti!
Termeszetesen teged is beveszunk a klubba! :wink: :lol:

Dodo!
Te azert legy szives elozzel meg :wink:

bangham

Moni!
Ok, hajtok rá, hogy megelőzzelek titeket!;) Majd meglátjuk! De drukk nektek is! Különben is egy napos terhes vagy :) :lol:

d.dodó

csajok az mitől lehet (tegnap este volt először olyan) meg ma is már egyszer, hogy mikor tüsszentettem, akkor alul a hasam tüsszentés után elkezdett összehúzódni vagy 3-szor 4-szer....aztán vége... de ma nem is volt tüsszentés csak itt ültem és akkor volt egyszer. :shock:

d.dodó

Gabii NAGY GRATULA!
Háát én ehhez totál hülye vagyok mert a többi jött mikor akartam és kész csak hogy most lányt szeretnék és ez nehéz nagyon. Én kérdeztem hogy mikor kell de nem írt senki rá így mivel nem tudtam hogy mikor így csináltam reggel gondolván akkor kell. Belinkelem az eddigi görbémet. Szerintetek? Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Dodo!

Ezt a poent nem ertem :roll: :oops:

bangham

Vera!
Sajnos en nem tudok hozzaszolni, mert annyira sem ertek hozza, mint te... :roll:

bangham

Dodó! Nem orgazmusod volt??????? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bangham és mindenki akit még kihagytam: szita az agyam a pocitól, de nem baj, hamarosan rájöttök mindjárt nektek is az lesz!!
Bangham drága, naná, hogy neked is kiemelten, külön és teljes gőzzel szurkolok!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Dodo!
Kezd vilagosodni az elmem... :P

bangham

Mpatr!
Nem vagy semmi! :shock: :lol: A leiras szerintem is hasonlit! :lol: (Dodo, ugye nem haragszol, h itt szorakozunk 8) )

Meg van bocsatva 8) majd en is mindent a pocira kenek, ha eljon az ido 8)

bangham

Vera! Én sem vagyok nagy görbe-szakértő.
Azt viszont tudom, hogy a neten van egy csomó hely ahol vannak fiú-lány ötletek, mit egyél, mikor kell akciózni, stb..... ha nem találsz, jelezd, akkor próbálok én is keresni neked.
Szerintem ezeknek nyilván van alapja, csak nem mindenkinek sikerül. De mindenképpen érdemes megpróbálni, ha másért nem, hogy teljen az idő a pozitív tesztig.... :wink:

Kép
Kép

mpatr

Móni!
Hát irtad hogy megjött neked is! mensi első napjától számolják a terhességet, magyarul egy napos terhes vagy! :)

Mpatr!
NEM! Azért talán azt már megérzem mikor orgazmusom van....!!! Ez olyan volt, mintha az imok összerándulnának de vagy 3-szor négyszer egymás után gyorsan.... na mindegy! Ugysincs jelentősége, csak leírtam!

d.dodó

Bangham, abszolút fogalomzavarral küzdesz :wink:
rákenni a pocira a dm krémet kell a feledékenységet inkább a terhességre kend.
:lol: :lol: :lol: :lol:
na jó asszem eldugulok mára mielőtt Dodónak megint eszo-ja (aki nem tudja mit jelent megírom) lesz a sok hülyeségtől...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!
Kenek, ha kuldesz. Errefele nincs dm. Dodo majd csak kibirja :wink: :lol:

bangham

Bangham, küldöm, sikíts ha kell. Nehogymá rajtam múljon hogyha nem tudsz KENNI.... :lol: :lol: :lol:
Jesszus, még kiderül, hogy azért is én leszek a ludas, hogy most nem szurkoltam eléggé. :lol: MAmikááááám!!!! :lol: :lol:

MAGI hol van? Elvitte a cica? :shock:

Kép
Kép

mpatr

Móni
Örülök hogy bevettél a klubba! :wink:
Anyósodékhoz kitartást!Küldök hozzá egy kis energiát!

Dodó
Ma nálunk is tök jó idő van.Biztos jó lesz a találkozó!Várjuk a beszámolót majd róla!

Gabi
Na mi újság a házzal?Visszaszóltak már?

edoci

Tényleg! MAGI :?:

edoci

Lexa drága te hol bújkálsz?

Lego :?:

Betti :?:

edoci

Edoci!
Koszi, szuksegem lesz ra :? :lol:

Pati!
Hat... erre mar en ius gondoltam... :roll: :lol:

bangham

Es ha te sikitasz, akkor en mit csinaljak :P

bangham

Ilyen se volt meg, h Lexa es Magi egyszerre hianyozzon :roll: :?:

bangham

Vera!

Mi is lanyra gyurunk 8) Bar egyelore nem akkora bevetessel. Majd talan az otodiknel :lol:

bangham

Sziasztok

Látom jó a hangulat.

Magi, lexa? merra vagytok?

Most telefonált nem régen a nő hogy nem kell nekik a ház, mert messze van, és átkellene íratni a gyereket, de nem akarják ilyen traumának kitenni, mivel egyébként is válnak és ezzel az új pasival költöznének, és ez is épp elég taruma a gyereknek. Végül is érthető, valószínű én is így döntöttem volna az ő helyükben.

Kép
lieglgabi

Gabi!
sajnálom de majd jön más!

Hazaértem a munkából és még majd Szombaton is mennem kell :( De jövőhéten Szerdától itthon leszek :wink:

Móni sajna a mencsit!De akkor lassan majd együtt bár nem bánom ha megelőztök egy kicsivel :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!
Sajnálom a házat! De mondjuk én is megértem őket!!! De kitartás, csak akad majd még vevő!!! ;)

Lexa??????

Magi??????

d.dodó

dodó nem vagy msn-en?

Kép
lieglgabi

Betti!

En sem bannam, de max egy honappal, jo? :wink:
Vegul rendezodott-e a ferjednek a munkahelye?

Gabi!

Kitartas! :wink: Legalabb nem kell koltozni egyelore :wink:

bangham

Móni na ez igaz, most lehet az lesz hogy veszünk fel építési hitelt abból mehet az építkezés éskihúzzuk itt amig lehet,. közben meg áruljuk a házat.

Kép
lieglgabi

Gabi!

Epitkezes :shock: Nem semmi. Mindent bele! 8)

bangham

Csajok merre lehet Lexa, magika? Remélem nincs semmi bajuk. Aggódom.

Móni igen, most kezdjük kb 2 hét múlva, alig várom.

Kép
lieglgabi

Sziasztok!
Igen nagyon itthagytak bennünket a kismamik! :( Remélljük csak az álmosság miatt!
Jó éjt mindenkinek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Én megvagyok még,csak volt egy 1,5 órás áramszünet, ami gallyra vágta pécsett a UPC-t is, így utána meg net nem volt, de most már van mindkettő :D:D:D Sőt Peti is alszik, igaz, mindjárt én is fogok!

Gabi!

Sajnálom, hogy nem sikerült eladni a házat, de majd legközelebb! :)

Harivera!

Ovutesztet tényleg délután,vagy este csinálj! A görbéd alapján még akár lehetett is ma az ovud, ha holnaptól esetleg megugrik felfelé az a fránya hő ! Megy a drukkk +++++++++++++++++

Dodó!

Nem semmi, hogy mennyi tüneted van! Mostmár tényleg jöjjön az a babó, mert a végén akkor nem fogod elhinni, hogy ott van, amikor tényleg ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Magi, Lexa, Lego!

Mi újság, remélem minden oké?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Itt vagyok, olvaslak benneteket. Örülök és jól esett, h hiányoltatok! Azért nem írtam, mert most én vagyok úgy, ahogy Betti volt - nem tom, h írjak-e, mármint nem tom, h szükségetek van-e rám :oops:

Jó éjt!

KépKép
lexus

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Remélem nálatok jobb idő van mint itt! :( megint bejött a hülye öszi esös idő! pedig ma indulunk hosszuhétvégére! Remélem azért jó lesz! Mindenesetre biztos jó lesz találkozni sok magyarral, akik még itt laknak svédországban! 60-an leszünk (ez az utolsó infóm) onnan tudom, hogy konyhán leszek. :)

Lexa!
Naná hogy szükségünk van rád!!!!! Miből gondoltad hogy esetleg nem!?

Magi!
Te merre vagy??? Hogy vagy??

Suli után leszek még addig mig el nem indulunk délután!!!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?