Új privát üzeneted érkezett!

gáz mert saját magamon észrevettem h más lettem,jobban féltem a picit és már nem fontosak olyan dolgok amik előtte.és a páromnak i nehéz mert elég érzékeny lelkű és rögtön hiszti van mert idegesebb vagyok,vagy épp nem foglalkozom vele eleget..mégse érezze ugy hogy most ő kiesett a kosárból és csak a baba fontos,mert ez igy sem jó,de néha nehéz...csak múllik ez az állapot idővel.

KépKép
bettike83

Bocsi, csak gyorsan ,mert megyek kismami jógára 4 órára.

Spumikám,kisfiú anyukája, nagyon örülök neketek, elsőre tökéletes a fiú, azért kiváncsi leszek a nevére, persze mindig hagysz egy kis várakozást valamire. Nem ugrassz le ide Óvárra egy jógára?- neked bejön nem?

Betti, Timi, Nem gondoltam, hogy ilyen nyiltak lesztek a szexel kapcsolatban, de örülök. Bennem is kettős az érzés, a dokim meg tudom simán eltiltana, ha megkérdezném.

Balmamika, jó, hogy írtad az amniós döntésed az én fejemben még mindig napi többször megfordul a kérdés, egyik percben nem kell minden oké, ha jön Alian akkor meg nem kéne inkább biztosabbra menni?- szóval most megvárom a csütörtök délelőtti gen.uh-t aztán még meglátom, lehet megnézetem még én is mással is. Különben meddig lehet az amniót megcsináltatni?

Kép
nlzs

Nlzs,
úgy van, ahogy írtam, ne hidd, hogy a vasárnapi döntésünk óta én nem gondoltam át újra százszor, hogy tuti jól döntöttünk-e. Holnapra van időpontunk, ugyebár. Szerintem addig és lehet hogy még utána is, le fogom párszor futtatni a fejemben, mert annyira nagy a tét...

Amniót a 20. hétig végzik el, legalábbis a Sotén. Nekem anno pont 20+0 napon vették le. Az eredmény négy hét, ugye ha gáz van, kb. 2 hét alatt van eredmény, a terhességet esetlegesen befejezni a 24. hétig lehet. (Bocsánat, ezt nem tudom másképp írni, bár szörnyen hangzik.)

Én is csak néhány gondolattal tudom magam megnyugtani, hogy jól döntöttünk. A legerősebb érv, hogy az ország egyik legjobb genetikus (ultrahangos) orvosánál jártunk, kombinált tesztkor és most a 18. hetin is. Róla ódákat zengenek, bízom a szemében. Mostanában emiatt rengeteg topikot elolvastam, már egy évtizeddel ezelőtt is ő volt az etalon. Másrészt, és ez ugyan elég "lelki" ok, de a mi babánk annyira csoda, hogy egyáltalán megfogant, hogy egyszerűen nem lehet baja. Harmadrészt pedig mindenki - más területen dolgozó orvosok, pl. és barátnők, ismerősök is - mind azt mondják, hogy ha minden lelet negatív, nem lehet baj. Ja, és a férjem. Ő azt mondta, hogy egészséges, és kész. :)

Kép
balimamika

sziasztok, csak gyors bekukk

balimamika: jól döntöttél. Én sem mentem volna, csak azért mert elmúltam 35. sztem nem ezen múlik valami. Barátnőm 37 volt mikor szülte a fiát és egészséges de riogattak ott is mindennel.

nlzs: lemaradtam neked miért kéne elmenni? baj van vmivel?

Amúgy az amnioval sztem csak az a baj h ezt 17 hét körül v utána csinálják meg mire megjön az eredmény akkor már sokan túl is vannak a 20. héten vagy a 21.en. És akkor mégha vetélésnek is hívják az orvosok az nem az, mert egy kisbabát kell megszülni egy olyan méhből ami ninc smég erre felkészülve. Végig kell szenvedni annak minden fájdalmával, a vajúdás iszonyatos fájdalom ha av égén az ember tudja nincs "jutalom". Aztán nem mutatják meg a babát, nincs búcsú mert akkor sztük nem tudnának az anyák szabadulni a képtől. Pedig egy 20 hetes magzat már kisbabás, 4 héttel késöbb született társaik már egészségesen felnőhetnek ha szerencséjük van.
Ha már ilyen vizsgálatok kellenek sztem a korionbiopszia vagymi a jó. Azt már a 12. hét körül elvégzik, bár vetélés ott is van de nem egy 20 hetes babát kell megszülni...bár nem tudom miveljobb egy 13-15 heteset elveszteni....asszem semmivel...sztem erről kellett volna szólnia a dokinak....dehát attól h vki 35 még nem szokták elküldeni, ill nem kell elmennie. a dokim mondta a barátnőmnek h ha akar elmehet de szte ne tegye. :roll:
Nehéz döntés. Nekem a fiamnál riogattak....nagyon kemény volt de végül egy egészséges baba született nem is kis súllyal. Szval tudom milyen az aggódni és nem aludni.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

nlzs: mekkorák a fiaid? hogy csinálod h alig van pocakod 3. gyereknél? Miket kell venned? csak újat akarsz? szoktál e-bayezni? (na asszem nem jut eszembe hirtelen más) :lol:

Csak azért írom (eskü nem kapok jutalékot) h rákkattantam az ebayre. Pl a bugaboo babakocsi ami itthon újonnan 250 ezer, használtan ha nem lestrapált 100 felett van kinnt iszonyat jó színekben és alig használtan 50 ezer körül van és ha hozzáadjuk h a szállítás 10 ezer akkoris megéri. Mármint nekem. Sem a lányomnál sem a fiamnál nem vettünk semmiből használtat mígnem vki szólt h meg kéne néznem az ebayt. Még nem tudom mi lesz mert a héten várom a szekeret de ha valóban csak annyi baja van amit leírt a csaj akkor sztem jó üzletet csináltam.
Az a tapasztalatom h a kisebb márkák sokkal kevésbé bírják a strapát. Volt sokféle szekér a környezetemben toligáltam is párat és sztem sok nem jó. Persze voltak jók is.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

balimamika: igen én is úgy gondolom h olyan lelki teher amit sosem lehet elfeledni. Mégha a terhesség csak a feléig jutott is akkor is egy élő kisbabát kell megszülni....és az is más ha élettel összeegyeztethetlen baja van de ha olyan mivel együtt lehet élni? mégha nehezen is...nem tudom....ez olyan teher ami nagyon megnyomoríthatja az embert de sztem is jól döntöttél. :roll:

dr_nono

balimamika: nagyon racionális döntést hoztál! ügyes vagy! dönteni nem mindig könnyű, főleg amiket meséltél, tök érthető volt a hezitálásotok. biztos vagyok benne hogy jól döntöttél és soha kétekeldj benne!

bettike: jo ez az ábra amit küldtéll. néha megdöbbenek rajta , hogy mennyi mindent nem tudunk a testünkről, amúgy.

nlzs: köszi :) bejön a jóga, de móvár az az a móvár amit mosonmagyaróvárnak hívnak és az osztrák határnál van? :D
a várakozás meg igeeeen, mert ezt igazán nem akaroom elkiabálni.

monka merre kirándultatok? nekem is lenne kedvem hozzá, de ez az épitkezés nagyons ok időt és energiát elzabál :) ugyhogy nincs kirándulás :) most látom hgy Bakony, hmmmm, nagyon szééép.

szonce annyira cuki a kisfiad, jó kiállású vidám kiskölyök :) kicsit meg is könnyezem, most hogy tudom nekem is fiú :D
ezt a képet már tegnap is láttam, érdekes hogy változnak, mélyülnek az érzelmeim.

nyufó: nagyon örülök a vizelethez :) de hülyén hangzik ez :D:D
valahogy éreztem hogy ez lesz. köszönöm a dicséretet, bár az alak főleg genetika. igaz mindig sportolok vmit de azért főleg anyukámnak és apukámnak köszönhezemami jutott :)
gárdonybol megyünk rákoscsabára. kicsit budapest, kicsit vidék, szép családi házas övezet saroktelekkel, szemben nagy park.. jo lesz. majd keresek ott is zöldségest :D

szonce, nyufo: jo hgy feltettetek babaszoba képeket! nagyon jók! Regié annyira kis hercegnős azzal a sarok ablakkal. nagyon nagyon tetszik

rebeka: gratulálok a pillangódhoz, jo hogy benéztél!

msi: nagyon jók a képek, jó hogy feltetted, annyira szép nagy a pocid már!! kezdem érteni h 32. hétig ki szeretnéd birni. te irtad, ugye?

Kép
spumilla

Nono,
téged mivel riogattak a fiaddal? Bocsánat ha már esetleg írtad, de nem emlékszem.
Te egyébként hány éves vagy?

Kép
balimamika

Nlzs
fáj nekem mindenem derekam, hátam mindkét forgom…de ez van kellet nekem ilyen szaporának lenni :D amúgy meg tudom különböztetni mert az egyik gyerek a bal oldalamon bökdös a másik meg a jobb oldalamon  és hát ugye akkorák meg nincsenek hogy átérjen egyik oldalról a másikra….ezért gondolom hogy mindkettőt érzem…édesek a fiaid sex: sát én utána szoktam keményebbnek érezni a pocimat illetve ekkora hassal már csak egy pozitúrában tudunk összehozni bármit is…más pózban nem is jó, inkább fájdalmas…de ez az egy bejön))))))))))))))))))))

bettike
nem gáz egyáltalán. Én Balóval terhesem éreztem azt hogy hagyjon békén…most lényegesen könnyebben hangolódom rá…szerintem apával is meglehet dumálni hogy most annyira nem jó neked (már ha megértő párod van) de azt is tudom hogy mivel Balóval nagyon ritkán voltunk együtt és az utolsó pár hónapba vérzés miatt tilalom is volt tök para voltam hogy apa férremegy…tiszta idegbeteg voltam, de megoldottuk máshogy az uram meg imádnivaló volt és most is az.) amúgy ez a foto érdekes de szerintem nekem már feljebb vannak…

hú most olvasom apa már most ilyen érzékeny?? Trenírozd apát mert, ha meglesz a baba bőven rosszabb lesz…akkor nem csak akarat nem lesz de energia se hogy annyit foglalkozz vele is mint eddig, no meg persze idő sem…de majd megszokja, csak éreztesd vele hogy ugyanannyira szereted ha nem jobban hisz a gyermeked apja

csill
a stressz tuti keményedést okoz…csak hát mikor az ember agyát felk.rják akkor nehéz nyugodtnak lenni…de meg kell próbálni…én multhéten egy anyósos hétvége után kötötem ki a korhát nődokijánál mert egész nap keményedtem meg görcsöltem…úgyhogy mindenre csak nyugalom

spumila
gratula a kisfiúhoz még egyszer  nagyon jó szomszédaitok vannak…hát nálunk is max anyázás lenne…meg hát senkinek nem merünk kulcsot adni szóval ha lenne is jelentkezős a takarításra akkor se tudnának bejönni….kis-csillag írta a 32. hete én a 37. hétre gyúrok ha az kell akkor fekszem az utolsó hónapokban…apának már mondtam hogy tuti összerakjuk a cuccost szeptemberbe mert már most úgy kúszok mint egy betojt pingvin

balimamika
én se merném bevállalni az aminot, de nem hiszem hogy bármi gond lenne…negatív lett minden eredményed akkor minek kockáztass?

KépKép

KépKép
msi22

Nono, csak a korom miatt tényleg, de ha 20 hétig csinálják tényleg gáz mert már a 19- en vagyok ugye. Nem baj nem kell és kész, egézséges a babám bizti.
Azért kell új dolgokat vennünk, mert a fiaim már 14 és 16 évesek, semmi baba és gyerekcuccunk nincs. Majd megnézem azt is köszi az ötletet.

Spumilla, igen a Móvár annak a hosszúnevünek a rövídítése.
Ja és itt ajógán a csaj azt mondta nem lehet a gátizomtornát csak fekve végezni, pedig azon a DVD-n állva csinálják, akkor most kinek van igaza?
Ez a csaj be szokott menni ha kérik a kismamákkal a vajudásra, most mesélte. Nekem még nem teljesen megy, mindig jár az agyam, nem tudom úgy kizárni a külvilágot, de próbálkozom, majd belejövök.

Kép
nlzs

Készítői áron találtam kismamanacikat,felsőket,bandázst.
Egyedi méretre is készülhet nacid,szoknyád.
Itt többet megtudhatsz: www.gportal.hu/elenorkismamaruha .
Szép estét nektek!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Sziasztok!
Ritkábban tudok jönni most, zsúfoltak a napjaim, plusz a férjem benyelt valami fosós vírust, napok óta pocsékul van szegény... Remélem, nem kapom el. :( Szerintem a Tiszában szedett össze valamit, szörnyű koszos volt, a fiúk persze belementek. :?

spumilla óriási gratula!!!! Tényleg fiús anyukának tűntél, vicces, hogy így "látatlanban" így gondoljuk sokan! :) Én csütörtökön megyek UH-ra, remélem, mi is megtudjuk.

sátorozás hát, ketten is írtátok a gumimatracot, igazából polifoamon aludtunk, ami ugye kb. 1 cm vastag... :D Nem mondom, hogy nem volt kemény, de jókat aludtam azért. Vicces, hogy minden reggel az jutott eszembe, hogy Tokaj, sátor, hű, biztos jó másnapos vagyok aztán persze leesett, hogy most nemigen... :D :D :D

Nagyon vicces, képzeljétek, kiderült, hogy ankával szomszéd utcában lakunk, az ablakból simán rálátok a házukra! Kicsi a világ! :D

Nem is írtam, tegnap voltam integrálton, szóval most megy a nagy várakozás. Olyan fura, a laboros néni azt mondta, nem látott még ilyen tesztet, nem is értette, hogy mi ez. Elég fura, ilyen kevesen csináltatnának?
Szépek a pocakok, nekem még mindig nincs fotóm, reggelit szeretnék csinálni, csak a férjem még nincs fotózós állapotban.

Kép
salsifraga

balimamika teljesen megértelek. Mi is ezen dilemmázunk, mióta megjött a kombinált eredménye (1: 380-hoz a Down-kórra). Csak abban az esetben mennék, ha nem lenne jó az integrált eredménye. DE JÓ LESZ!!! :wink: Nagyon féltem én is a babát, ha emiatt valami baja esne, soha nem tudnám megbocsátani. Abba meg bele se mere gondolni, hogy egy ekkora babát.... hű, borzasztó.
NEM LESZ SEMMI BAJA EGYIK BABÁNAK SEM! EZ TUTI!!! :D
Unokatesóm 39 évesen szült, a baba kicsattan az egészségtől. :wink:

Kép
salsifraga

Ja, és az utóbbi időben - mivel ugye kérdezősködtem a témában - nagyon sok olyan esetről hallottam, hogy okkal-ok nélkül amnióra küldözgetik a kismamákat, jó nagy idegeskedést okozva ezzel nekik.

Kép
salsifraga

Sziasztok!

Salsifraga:Ti itt voltatok a Hegyalján sátorozni??
Mikor mész AFP vérvételre?Éhgyomorra mész?Vagy ha már voltál,akkor hányra érdemes odamennem szerinted?

Spumilla:Gratula a kis sráchoz! :)

Kép

Kép
syl100

syl nem, nem Hegyalján, most az elmúlt hétvégén voltunk, de ott, abban a kempingben. Pedig valamikor nagy hegyaljás voltam. :)

Hétfőn voltam AFP-n, az integrálttal együtt vették le. Kb. 9-re értem oda, és max. 10 percet kellett várnom. Elvileg nem kell éhgyomorra, de a védőnő mondta, hogy inkább csak vizet igyak, talán így pontosabb az eredmény. De ma is voltam ott 11 körül (az integrálttal kapcsolatban mentem vissza a csekk fénymásolatáért), és akkor is csak 3 kismama állt sorba.

Kép
salsifraga

Msi: a pocid óriási, de olyan szép és olyan formás :)
Ma nézegettem a sajátom, hát nem lehet okom panaszra nekem sem, olyan kis csúcsos.. jobban, mint múlt héten :D

Spumi: gratula a kukacoshoz és a tökrendi szomszédokhoz :wink:

Rebeka: a reggeli nálam is nagyon fontos napi hadművelet lett, ha
véletlenül kimarad, akkor szédelgek rendesen

Nlzs: azért a te pocid is már kezd formásodni ám!
Az otthon egyedül az orvosom miatt hiányzik jelenleg. A rokonság ugyan ott lakik, de ha nem babáznék most, akkor sűrűbben tudnék menni, és ők ezt most megértik. Bírom a fészekrakást, bár tegnap és ma egészen lusta voltam bármit is csinálni, de azért apránként haladunk.
Nem semmi vagy, hogy táncolni mész :) AZért vigyázz magadra :)

Bettike: jó ez a kép, láttam már a neten, csak magamnak nem igen tudom, hol nézzem az ikrek miatt.. Háziorvosom szerint már szinte súrolja a köldök vonalát, akkor a 6. hónapnak megfelelő nagyságú most :)

Szex: nálunk a lombik óta nem volt semmi :roll: az elején a fájdalmaim nem engedték volna, aztán véreztem kicsit, és most meg az ikrek miatt nem is kockáztatnék, de szerencsém van, apuka is most csak őket nézi, mert szeretné, ha minden rendben lenne velük :)

Balimamika: szerintem az amnióval kapcsolatban jól döntöttetek :roll:
Én sem merném megkockáztatni :roll:
Én nem tudom ki ez a jó doktor, elárulod nekem a nevét? :wink:

Most megyek, apuka mindjárt hazaér melóból :)
Jó éjt mindenkinek! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

má nagyon unom a fekvést... :lol:

Spumilla
, gratula a kisfiúhoz!!! én is bízom benne hogy fiam lesz, már csak azért is mert a hétvégi kontroll UH-n fickós kezdeményt látott a doki. Bár nem ígérte 100%ra, alig várom a jövheti UH-t, hogy tuti kukis e a kölök :lol:
De jóóóó szomszédaid vannak, itt észre se vennék ha elköltöznénk. :?

Bettike, a terhesség már csak ilyen. egyébként idővel tényleg elmúlnak a rossz érzések. Az első terhességemnél baromira féltett a párom, nehogy ártsunk a bébinek. Mostmár rosszabb mert el vagyunk tiltva, de meg lehet oldani mindent, csak kivitelezés kell.
:wink:

Salsifraga
, bakker integess már ha látsz :lol:

Valaki szed/szedett Elevitet? tökbeteg vagyok tőle... muszáj lesz lecserélnem másra. Első gyerekemnél is ezt szedtem, de valahogy most nem bírom.

Kép

Kép
anka10

Sziasztok!

Ablak a babaszobában, hát igen, Angliában nagyon rossz beosztásúak a házak, viszont minden szobán ilyen ablakok vannak. Szeretem én is, jó világosak tőle a szobák. Viszont a hibája, hogy pl. csak az egyik oldalsó ablak nyitható és a középsőből a felső részen egy kicsi és annyi, képtelen vagy kívülről megpucolni. Kint az egy külön munkakör, hogy járnak az ablakpucolók nagy létrákkal rendszeresen és pucolják kívülről az ablakokat.

Bettike az a terv hogy a pici az elején velünk lesz, amíg nem alussza végig az éjszakát, mert nem akarom Regit kitenni az éjszakai káosznak ha nem muszáj. Úgyhogy ő most marad egyeduralomban a nagy szobájában, talán majd a pici fél éves kora körül megpróbáljuk összerakni őket. Legalábbis ez a terv. Szombat reggel indulunk vissza, gyorsan elment ez a 6 hét. Nem furcsa végül is, mert oda is jó visszamenni, nagyon pörgök itt, sokat mászkálok, eléggé fárasztó, jó egy kicsit visszatérni a nyugodtabb kerékvágásba. A szexhez viszonyulás szerintem egyáltalán nem gáz, a nők egy része ilyenkor még kívánósabb, sokkal aktívabb szexuálisan, a másik fele viszont teljesen elfordul, félti a babát, nem kívánja. A pasiknál is megoszlik, az egyik fele még inkább kívánja az aszonyt, a másik fele meg nem vagy a babát félti és nem mer közeledni. Ettől ne érezd magad rosszul, csak a két táborból tartozol az egyikbe, nem vagy egyedi eset :lol:
Nono merre voltatok nyaralni? Így hogy most velünk lesz a pici az elején így egy minimális dekoráció azért lesz most is a kiságy körül, de persze nem egy szobát kell megcsinálni, így most én is ráérek. Nekem is már a szekér megvan, de más nem is nagyon kell, babaruha is van ha tényleg kislány lesz, mert Regi november végi, így a kezdő ruhák pont télire valók, nem kell vennem semmit. Kiságy is megvan, Regi áprilisban kapott rendes ágyat, szóval furcsa, de szinte nem kell semmit vennem az újszülött pelenkán kívül.

Szonce tetszik a babasarok, most én is valami ilyesmiben gondolkodom a picinek.

Kis-Csillag nagyon ügyes vagy hogy ilyen jól álltok már! Jövő hét végén már itt az esküvő :lol:

T.timi nem semmi hogy nem híztál még semmit, nagyon ügyes vagy!!! Én is most meglepődtem ahogy megnéztem a linket, amikor én rendeltem volt ár, vagy lehet hogy rossz oldalra emlékszem? De a figurák meg ezek, nem tudom :shock: De lehet hogy érdemes lenne kérni árajánlatot, aztán ha sokallod akkor nem kéred. Vagy keress rá így a neten hogy hungarocell dekoráció, lehet hoz még ki mást is, vagy a másik linken vannak árak, de ott kevésbé aranyosak a figurák. Most olvasom hogy bejött a második link, örülök nagyon!!!!!!!!! A tapétaragasztó az jó hungarocellre, azt mondja apósom, meg a faragasztó is szerinte (ő ért az ilyen barkács dolgokhoz :lol: ) Mi ragasztóval ragasztottuk, de ott figyelni kell mert van olyan ragasztó ami oldja a hungarocellt. Várom majd a fotókat a kész szobáról :D Jöhet a pocakfotó :D

Rebeka élvezzétek ki a nyaralást, de nagyon jó hogy tudtál azért jelentkezni. Biztos már a babót érzed :lol: Milyen volt Fertőd? Idő? Mikor mész legközelebb? Nagyon szorítok hogy mutassa már meg magát a pindúrod!!!

Monka szülőknek megmondtad??? Írd meg hogy sikerült, kíváncsi vagyok nagyon!!!

Msi nagyon szép a pocakod!!! Nem semmi, ha nem tudnám hogy ikreket vársz és velünk vagy, biztos gondolnám hogy úgy a 7. hónap körül vagy :D

Spumilla gratulálok a hírhez, akkor neked is bejött hogy olyan nemű lett a babó amilyenre vágytál, szuper!!!!!!!!!!!!! Melyik helyen lett az árvíz? Ahol most laktok, vagy ahova költöztök? Tök jó szomszédaitok vannak, akkor rossz lesz őket otthagyni ha ez a régi hely. Nem semmi méretekkel rendelkeztek, lehet tényleg hogy már karácsonyi ajándéknak megjön. Most olvasom hogy volt azért benned egy kis lányos hajlás? A táblába nekem fiú volt vágyottnak, azt hittem hogy akkor be is jött. Bence lesz akkor, vagy még kérdéses? Majd írd meg ha már biztos és megy a táblázatba. Nem fog nagyon hiányozni a Velencei-tó? Klasszul hangzik a családi-házas zöldövezetes új is mondjuk!

Nlzs nem túlsúlyos vagy hanem dinka :D :D :D , olyan szép karcsú alakod van neked is!!!!!!!!!! Én meg már lassan úgy nézek ki mint egy bálna mert én bizony csinálom az önfeledt zabálst :lol: :oops: Jó pörgős lesz akkor a csütörtököd. Kellemes időtöltést a tánctáborba. A micro L. Nagyon nagyon jót nevettem, aranyosak a srácok. Szerintem nagyon fokják szeretni a kistesót így is hogy kukacos.

Csill klassz hogy akkor a tesód meg tudod kérni a dekoráció megcsinálására. Biztos tud segíteni ötletet is adni, vagy elindítani valamerre.

Balimamika jól döntöttél, hallattál magadra, így nem fogod utólag megbánni. Nem szabad másra hallgatni ilyen fontos dologban, csak arra hogy te mit tartasz helyesnek. Biztos hogy egy gyönyörű egészséges babód lesz, mint mindenkinek a topikban :lol: :lol:

Salsifraga nagyon szorítok hogy ne kapd el a vírust!!!! Próbálj most minél kevesebbet apa közelében lenni :cry: Jót nevettem a másnapos szövegen :lol: Jópofa hogy ott laktok Ankával egymás mellett, akkor már taliztatok is? Majd mehettek együtt sétálni, játszóra :lol: Mikor lesz meg az integrált eredménye? Nagyon drukkolok és biztos hogy minden rendben lesz!!! Várjuk a pocakfotót, de ha van állótükör a lakásban akkor apa se kell a fotó elkészítéséhez :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Madárcsicsergős szép jó reggelt:))))

holnap megyünk 4d-re:))))))))))))))))))))))))))))))))) wááááá már annyira váááááááárom!!!!!!!!!!!!!!!!

anyuval beszéltem azt mondta hogy elég hétfőn megtudnia hogy hogy vannak a lányok, mert akkor jönnek el hozzánk festeni...tisztára beleélte magát hogy lesz lányunokája aztán mekkorát koppan majd:D

amúgy ti hogy vagytok ebben az időben? imádom hogy nincs 40 fok de ettől a frontól megint kifeküdtem...szédülök és a pocim olyan izé:s nem mondanám hogy keményedik vagy fájna vagy ilyenek csak olyan fura....és megint aludnék egész nap...tegnap 9kor már aludtam...apa ma megy az afp eredményemért...hát kíváncsi leszek rá...

kis-csillag
dobhatnál te is egy képet a pocidról...kíváncsi vagyok neked mekkora már...lassan én is hümmögök hogy ha most ekkora mi lesz még a 37. hétig:S lassna beszerzek egy talicskát amin majd tolhatom:S

KépKép

KépKép
msi22

salsi:drukkolok a holnapi UH-hoz!! és köszi a gratut :)
remélem nem kapod el a fosit, az nem túl jó.
hogy egy utcára laktok ankával az tényleg nagyon vicces, ez egy uj barátság kezdete lehet. hogy derült erre fény? :)
várjuk a pocakfotot :)

kis-csillag hogy tetszik az uj otthonod, a környezet?

anka: fúúú, én is igy voltam a fekvéssel kb egy hét után. mivel foglalod le magad? meddig tart még?
drukkolok a kukihoz :D
Én csak a terhesség elején szedtem elevitet, inkább azért hogy feltöltsem a vitamin raktárakat. Aztán a dokim mondta hogy inkább magne B6, sok gyümi és zöldség. szóval én nem szedek. köszi a homeós linkeket, miindjárt át is nézem!

nyufó: emeletes házban laktok amugy?
amikor a fogantatás volt, valamikor azokban a napokban "félálomban" megjelent a hátam mögött egy kisfiú, azt mondta "Bence vagyok." innentől biztos voltam benne hogy fiúcska érkezik hozzánk. bár ez nem volt elvárás részünkről, mindig mondogattuk neki hogy legyen olyan nemű, amilyen szeretne. most hivatalosan is kiderült ugye, hogy kisfiu. A bence név jelentése győztes. ugyhogy azt gondolom inkább azt akarta jelezni hogy bejutott, megfogant, lekörözte a többieket :) magát a bence nevet nem adjuk neki, bár gondolkoztunk rajta, de a családban már van egy. szoval elkezdtünk uj név után nézni. :) a kislányt a lelkem kivánta talán. vagy az egóm :D hogy legyen belőlem mégegy csak kicsiben :D de majd ennek is eljön az ideje.
a viz most a "régi" házban keletkezett. ráadásul azon a területen ahol a nöi energiák is jönnek. ugy gondoltam hogy ez a kényszerű átmosás azt jelenti hogy fel kell számolnom az aggályaimat. éppen akkor jöttünk haza a jó hirekkel, nincs okom semmiféle parára, és a "rendszer" kivülről is jelzett hogy itt az ideje a nagytakaritásnak :) másrészről, igy legalább tudom hol kezdjem el a csomagolást :) az uj házba szept közepén jjönnek meg a beltéri ajtók. elvileg az az épitkezés utolsó momentuma, aztán lehet költözni. a tó nagyon fog hiányozni, sokszor megkönnyeztem már ezt a dolgot, de ott meg közel lesznek a nagyszülők és majd épitünk medencét :D
a táblába a fiú tuti a név nem. :) kösziiii

a táblázatba beirtam egy telszám rublikát, aki szeretné hogy üzenjünk neki, ha már aggódunk érte, az nyugodtan töltse ki. :)
illetve feltettem a második lapra (fülre) egy babakelengye listát, ez talán megkönnyiti, hogy mire lesz szükség, első babásoknak jelenthet segitséget, a többiek már gondolom kivülről fujják. szóval ki lehet másolni magatoknak aki szeretné.

msi: fuuuuu, nagy druki a holnapi 4Dhez!! anyukád lányokat szeretne? elégedett lesz ha az egyikük lány lesz vagy mindkettőnek lánynak kell lennie? :) én is furán vagyok ebben az időben, tegnap egész elfáradtam, utána végig csak feküdtem mikortól jött az eső is. majd számolj be az afp-ről! várjuk. már kielemezve kapod?

Kép
spumilla

spumilla
anya már egy lánnyal is kibékülne csak legyen:) ki vannak akadva hogy két fiút szeretnék...mert hogy milyen már hogy nem akarok lányt:) de hát nem az hogy nem akarok ha lány lesz egy vagy mnidkettő annak is nagyon örülök de az én pörgős bugócsiga fiam mellé talán két fiú jobban bírná a strapát:)

apa most ért a terhesgondozó elé, remélem a kezébe nyomják a leletet és csá nem kell sokat várnia....akkor befonja a haját tuti....

hm ma jönnek hozzám megnézni miért ázik a fal az erkélyajtó mellet, szorítsatok hogy ne verjék szét a szobát, mert apukám vasárnap jön festeni...

KépKép

KépKép
msi22

msi: ikreknél ne várj túl sokat az afp-től csak mellesleg említem mielött téged is elzavarnak majd magzatvízvételre. Olyan cifra eredményeket is láttam már, mivel egy ideig itt is aktuállis volt mindent végigböngésztem és rájöttem h tul.képp ikreknél ez tök felesleges pláne két petéjűeknél. Ha az egyiknek isznyat alacsony a másiknak tök magas az átlag még tök jó ha meg mindkettőnek tök jó akkor is magasabb az átlagnál az összkép szval mielött bepánikoltatnak te is olvasgass milyen klafa sztorikat írtak erről ikresek. döbbenet egyébként h sima terhességnél is sok félreértés van belőle ikreseknél én tuti nem csinálnám. na de ez csak saját vélemény. Én anno elhatároztam el sem megyek rá mert nem kell a frász. aztán másképp lett.

nyufó: és kibírod h ne vegyél szinte semmmi? 8) én nem bírnám. :lol: Sárvás, Park Inn**** Hotel

balimamika: 28 vagyok tehát engem még nem érint de ha érintene a téma sem mennék. Én amúgy is másképp látom ezeket a dolgokat. Misére járunk vasárnap, vallásos vagyok és hiszem h a kezdettől egy kis emberke és max arról dönthetek h akarom e vagy sem és nem pedig arról h milyennek akarom. (nade ember tervez.....gyerek végez, védekeztünk most és tessék....de életem legjobb "hibája" volt h mégis jött mert tökre örülünk).
A fiamnál volt egy kis gáz a szívével. Mikor uh-on voltam kb a 24. héten akkor a szíve furcsán vert, aritmiás volt, kb így nézett ki dobb-dobb dobb-dobb-dobb dobb, szval minden 2. ütésnél volt egy plusz ütés. egy órán át hallgatta a dokim. Akkor küldött el magzati echora. ott nem találtak semmit de közölte a dokim h néhány súlyos rendellenesség sajna nem is fog látszani így. Szval az utolsó pár hónap rémálom volt, elmesélet a rémsztorijait és a többit.....aztán megszületett a fiam, hazajöttünka kórházból úgy tűnt minden oks és akkor kijött a gyerekorvos és mondta h nagyon zörög a szíve. Na mondom frankó. Mondta h úg is hallani ha csak a fejét teszi a mellkasára.....még frankóbb. Irány a kardiológiai intézet. Eredmény, lyukas a gyerek szíve. Hurrá....semmit nem kell vele tenni, figyelni antibigyó rögtön egy kis takonykórnál is és magától benő. De azt amit átéltem senkinek nem kívánom...
Azóta beforrt a lyuk. Így utólag már nem olyan rémisztő de akkor....
Aztán most is volt gáz. 12. heti uh apnoé. Azaz totális szívleállás 1-2mp-ig majd újra indult, és ezt párszor eljátszotta. Na mondom frankó...dokim szerint ez csak fejlődési ugráskor van és nagyon rtika h elkapják de az előzmények tekintetében...hát gondolhatok, 4 hétre rá mivel afp-kor nem volt uh elmentem fizetősbe. Semmit nem találtak de ez nem jelenti azt h meg vagyok nyugodva. Nem vagyok, h is lehetnék. A fiamnál az a semmi nem semmi volt.....de tudod a reményhal.....

dr_nono

névkalkulátor, elég jó, akinek még kell :)
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Kép
spumilla

[quote="spumilla"]a írta:spumilla viz most a "régi" házban keletkezett. ráadásul azon a területen ahol a nöi energiák is jönnek. ugy gondoltam hogy ez a kényszerű átmosás azt jelenti hogy fel kell számolnom az aggályaimat. éppen akkor jöttünk haza a jó hirekkel, nincs okom semmiféle parára, és a "rendszer" kivülről is jelzett hogy itt az ideje a nagytakaritásnak :) másrészről, igy legalább tudom hol kezdjem el a csomagolást :) az uj házba szept közepén jjönnek meg a beltéri ajtók. elvileg az az épitkezés utolsó momentuma, aztán lehet költözni. a tó nagyon fog hiányozni, sokszor megkönnyeztem már ezt a dolgot, de ott meg közel lesznek a nagyszülők és majd épitünk medencét :D
a táblába a fiú tuti a név nem. :) kösziiii

spumilla: de érdekes h ezt írod....milyen furcsa egy nézőpont. De nagyon elgondolkoztam rajta. Nálunk aznap mikor végleg visszamondtam a lakás eladást történt egy ilyen beázás de szinte nyoma sem maradt. És akkor nem értettem miért...és olyan furcsa....de mostmár másképp nézem és olan igaznak érzem amit írtál.
A lakáseladásunk irtó gáz volt ill lett volna, végig nem írtuk alá a szerződést mert simán elbukhattuk volna a lakásunkat.....és nehéz volt visszamondani mert amúgy meg kinöttük nade ugye inkább lógjona csillárról is gyerek mint nézzük a híd alól a naplementét.

dr_nono

spumilla: Nekünk még mindig nincs nevünk....egyszerűen nem lelem. Érdekes h mikor én álmondtam a babánkkal akkor azt mondta anya Lili vagyok de nekem ez a név nem jön be annyira. Mármint Lilien még csak csak de a többi nem annyira. Bár nem is tudom. Mi is agyalunkd e nicns semmi talonban.

dr_nono

salsi

drukk az teszthez,nem lesz semmi baj tuti :wink:
párodnak meg jobbulást.

örülök h mindenkinek tetszett rajz,végülis tök érdekes,de egyébként én még tényleg köldök alatt érzem a picit,vagy nagyon elbujt,nem tudom

msi

jaj de jó neked,láthatod a piciket,holnap már megtudjuk kik laknak a pociban,és éppen egyik lehet lány is,,vagy mindkettő :)

nyufó

akkor megnyugodtam,én sajnos az elhuzodós tipusba tartozom,a párom pedig a még jobban kivánós táborba :D

kiscsillag

lehet lemaradtam róla,de kiderült a babucik neme?látom fiú,lány páros,persze lehet irtad de én nem vettem észre,bocsi :) De igy is gratulálok hozzájuk :)

a tegnapi napunkat jól zártuk,elmondom miért:
nagyon csunya vihar volt este,épp indultam volna kihuzni a tévét,pont közelben voltam,egyszercsak nagy csattanás,tv,videó elment :? :cry: tökre elegem van,de van egy sanszom rá h a kábel tv zsirnorja vonzotta be,kb 2 évvel ezelőtt ugyanigy jártunk,akkor plusszban még a bojler is elment,de akkor a párom papájának a biztositására megcsinálták a tévét,de mostmár nincs neki,meg nekünk sem,ugyhogy vehetünk másikat.

KépKép
bettike83

nono: huu, tényleg mennyi mindenen lehet aggódni, annyira nehéz tud lenni. nem is mesélted a 12.heti dolgot. az előzmények tekintetében van tanulság. főleg ha az embernek van hite, támasza.. akkor is minden rendben lett. persze ezt az ember nem tudhatja előre és ez nehéz benne nagyon. viszont ez annyira csodával határos, hogy benő a sziven a luk. ez annyira fantasztikus. azt a lukat én vhogy vmiféle plusznak érzem, és nem hiányosságnak. persze az orvosok szempontjából ez biztos másképp van.
még mindig abban a lakásban laktok amugy, amit a multkor nem adtatok el? érdekesek ezek a megérzések.
dejó, te is álmodtál a kislányoddal. ujabb megérzés :) nekem tetszik a Lili név, sztem nagyon szépséges (igaz a kiskutyánknak is ez a neve, de sztem azért mert a férjem anyukája nagyon szeretett volna egy kislányt. övé volt a kutya. és mivel csak fiai lettek, rajta élte ki a névéhségét :) )
a Lili meg ugye liliom, ami annyira nőiséget fejez ki..

Kép
spumilla

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:34-kor.
szonce82

én olyan álomkorós vagyok erre az időre :?

csibálok jó kis görög gyümilevest,jó sok gyüölccsel.a zacsisokból csak ezt az egyet szeretem,de csak nagy ritkán veszek,most pedig megkivántam :D

KépKép
bettike83

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:34-kor.
szonce82

szonce

ebben sajna nem tudok segiteni..de nem rosz ötlet az biztos.

KépKép
bettike83

hungarocell figurkák babaszobába itt. kézzel készült, nagyon cuki:
http://www.meska.hu/Shop/index/358

Kép
spumilla

Én is előkerültem mára megint...
Melóban most nem volt semmi extra, mert leállt a műtő két hétig és így nem sok a beteg. Ezért hamarabb haza is jöhettem :) És ma még rendelés sincs, úgyhogy lehet pihizni :)

anak: kérdezted az Elevitet, nos, én azt szedem még van 3 szem,de már tervezem, hogy áttérek másra, én beszedtem két dobozzal szóval összesen 60 db-ot és én észrevettem, hogy amióta szedem azóta szorulásom van, csak nem tudtam eddig mitől, de hétfőn mondtam a védőnőnek és mondta, hogy majdnem biztos az Elevittől nem mindenki bírja, ezért ajánlotta a Gravidát, úgyanolyan jó terhes vitamin. Azt mondta probáljam ki hátha az jó lesz. Úgyhogy ha ezt a 3-at beszedtem akkor Gravidát veszek.

nyufó:mindenképp küldök majd képet a baba szobáról, de sajnos még odébb van, mert még sehogy sem áll. csak a fejemben van ezer terv, és ötlet :) most van időm megnézegetem a neten amit írtál, de szerintem az az oldal lesz a nyerő amit te küldtél, mert azon jó sok micimacis figura van (a bolondja vagyok :)
Pocak fotot is küldök, de még mindig nem csináltam újat, de igérem ígyekszem mielőbb csinálni és küldeni. A kilók? hát igen, ennek én is örülök, de meg is lepődtem, hogy még nem híztam :)
Mit is mondtál mikor mész 4D-re pénteken??? Tök jóóó!!!
Én is annyira szeretném már tudni, vagy legalább egy kis irányt tudni, hogy mégis mi várható, de nekem a doki nem mondott semmit eddig, 18. hét meg még nem most lesz.. ,de nézd meg az időpontjaimat szeptmeberben mennyi minden lesz, minden héten lesz valami, alig várom :) csak az augusztust kell sürgetni :)

spumilla: jó ötlet a táblázatodba a telefonszám, megyek és be is írom :) meg a babakelengyét is elolvasom, de azt már én is kerestem egy-két félét a neten :)

KépKép

KépKép
t.timi

én a ladeevitet szedem,30 szem 2700ft.van benne omega 3 is amire nagy szüksége van a babának és a mamának is :) ja és könnyű beszedni,zselatin külsejű,és nem okoz szorulást.

KépKép
bettike83

bettike: ezt a fajtát még nem is hallottam, nekem először az Elevitet mondta a védőnő most hogy " panaszkodtam" így mondta a Gravidát.

KépKép

KépKép
t.timi

Aki Gravidát szed az mondja meg nekem az mennyibe kerül ?
Köszi!!

KépKép

KépKép
t.timi

valamivel olcsóbb mint ez,azt hiszem 2500körül lehet talán,de én nem vettem csak neten láttam.

ezt a fajtát én magam találtam netenakkor jött be és az omega 3 iatt akartam.hasonló az összetétele mint a fambionnak csak fele annyiba kerül.meg nekem nagy gond a nagy gyógyszer bevétele,nem tudnám tuti beszedni,de ez nem vészes és nem gyógyszer izű.

itt az ár:

http://www.pirulapatika.hu/210218801/adatlap

KépKép
bettike83

Sziasztok,

Kis-csillag, most nem találom a hozzászólást, de úgy rémlik, te kérdezted, melyik gentikus-uh-s dokinál voltunk. Ő dr. Hajdú Krisztina, mi az Istenhegyi Klinikán voltunk nála. Azóta rengeteg fórumot elolvastam és megtudtam róla, hogy nagyon elismert, megbízható szakember. Szülész-nőgyógyász is, genetikus és nagyon gyakorlott uh-s orvos.

Lányok,
mindenkinek köszönöm a biztatást a magzatvízvételllel kapcsolatban. Ma délelőttre volt időpontunk... tényleg nem mentunk. Remélem, jól döntöttünk és egészségesen születik a mi kicsikénk (is).

balimamika

Kép
balimamika

Nézegettem egy itteni szönyegbolt honlapján az ajánlatokat és tök megtetszett ez a szönyeg olyan kis vidám. van kék a fiúsoknak, piros a lányoknak.
küldöm a képet :) és várom a véleményeket :)

Ja , meg találtam egy ilyen cirkuszosat, de ennek nem tetszik a színe, nézzétek meg ezt is :)

Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
t.timi

bettike: köszi az árat :)

KépKép

KépKép
t.timi

Végre megint köztetek :D

Timi elhiszem, hogy örülsz, hogy maradt a súlyod :wink: még én se híztam szerencsére :D én gravidát szedtem eddig és kb 2700 Ft a 30 db!! nagyon édes szőnyeg!!!!!!!:)
Kis-csillag akkor végre nálatok is kezd alakulni a nyugalom :wink: már szép nagyon lehetnek a babóid és tök jó, hogy ennyire segítőkészek a dokik :D
Rebeka a Bakony nagyon szép volt, és igyekszem lassítani a tempómon is :D gratula a baba érzéshez :wink: és nektek is nagyon jó pihenést és feltöltődést :wink: :D Bükkfürdő is szuper hely :D
Msi irigyelem a nagyon szép pocakodat :D nagyon megy holnapra a drukkkkkk:)
Nlzs húúú, nagyon jó alakod van :D irigy-irigy-irigy! nekem is hasonló nagyságú a hasam, pedig még csak 13+3 vagyok, lehet kövér leszek? :cry: Zirc és környékén voltunk, aludni meg a Szépalmában! fantasztikus dolgok vannak a környéken és az erdők.... :D azért az elég kemény bringaterep :wink: aranyosak a fiaidtól, hogy így megvitatják a baba nevét :wink: a szex nekünk ritkábban megy, nem rosszabb,de azért más érzés és kicsit kényelmetlenebb...szegény apa :cry:
Spumilla hát hatalmas gratula a szép kis fiúcskáért :wink: annyira szépen írtál róla, hogy meghatódtam :D rendesek a szomszédaid, hogy segítettek, remélem kaptak finom sütit :wink: Amint lesz lehetőséged, legalább csak egy éjszakára, menjetek el valahova..nekem egy este távol mindentől is annyira felszabadító:) remélem hamarosan kész lesztek mindennel:)
Balimamika biztosan jól döntöttetek, az anyai érzések nem csalnak :D amúgy meg ha a Hajdú is megnézett, akkor tuti rá jó hallgatni, a legkiválóbb szakember a földön :D minden rendben lesz :wink:
Bettike ez az érzés már nálunk és nálam is megvolt, szerintem a férfiak (attól még hogy rosszul esik nekik), tudják, hogy ennek így kell lennie :wink: biztosan minden a helyére fog majd állni....a másik dolog, meg hogy amikor megszületik a baba, akkor meg mindenki (köztük apa is) vele fog foglalkozni és nem velünk :lol:
Salsifraga Hajdú doktornőt neked is javaslom egy vizsgálatra, mint Balimamikának...a világ legjobb orvosa ilyen szempontból, a legnagyobb bizalommal fordulhatsz felé :D
Anka még mindig nem javult az állapotod? :( Állítólag a femibion az jó
Nono ez nagyon rémisztő dolog lehetett :cry: fúúú!!! de akkor ezek szerint most már minden rendben, ugye?

Na voltam ma védőnőnél, kaptam könyvecskét :D csak olyan várandós kuponos füzetecskét elfelejtettem kérni :cry: :cry: :cry:
Tegnap este bejelentettem a családnak a nagy hírt: készítettem egy diavetítős cuccot és azt átküldtem nekik...először a kis testrészei (talp, láb kéz....), aztán az egész baba és a kuki, meg persze közben néhány mondatocska :lol: hát teljesen elkészültek :lol:
Lányok szerintetek a terhestorna vagy az aqua natal a jobb? ti mire jártok?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Sziasztok Kismamik! :)

Nyufó: ne is mondd, közel van, de abszolút nem vagyok miatta ideges :lol:

Msi: ez a hidegfront engem is kicsit kiütött, már tegnap délelőtt éreztem a pocakfájást, ami nem görcs, de mégis kissé kellemetlen. Nospa+MagneB6 jó volt rá, megjött du, este a front és meg is szűnt hálistennek! De jó, irigykedek kicsit a holnapi babamozi miatt :lol:
Képeket kérünk majd a picikről :wink: Csinálok pocakfotót, csak még pár nap türelem, amíg már végre nagyjából elrendezzük az itthoni dolgokat :lol: Apuka megkapta gond nélkül a leletet?

Spumi: tetszik minden, de még mindenki idegen :( Amikor apa dolgozik, van hogy 8 órán keresztül meg sem szólalok, kivéve amit a babákokkal csevegek :D A környezet az nagyon jó, friss dunai szellő minden reggel :lol: és a kedves dunai szúnyogok :lol: /de már van ellenük háló :lol: /
Kiváncsi vagyok milyen fiúnév mellett döntötök végül majd :wink:
A Milos is szép, milyen eredetű? Tök jó a névkalkulátor, köszi!
Többször olvastam, te nagyon otthon vagy a témában! Én még a terhesség eleje felén megálmodtam a lányneveket, Alexa és Csenge, aztán ugye a múlt heti UH-n a doki látott egy kukit, de pár napja megint azt álmodtam, hogy két lány, s ráadásul láttam is őket, szép formás babókák, sötét hajjal, annyira édesek voltak :oops: :D Szerinted akkor tényleg vegyes páros és csupán azért álmodok a két puncissal mert szívem szerint jobban szeretném, ha két lány lenne? :roll: :D

Nono: nem semmi ez a lukacs a szíven :shock: Örülök, hogy magától beforrt. Egyik kolléganőm kislányának is volt, és neki is spontán behegedt :D

Bettike: babanemre rá se ránts, még az is lehet hogy jövő csütörtökön már mást mond a doki :lol:
A viharkárokat sajnálom, én is mindig ettől félek amikor nagy vihar van.. :shock:

Rólunk: tiszteletemet tettem ma az új védőnéninél.
Hát basszus, ezerszer jobb, mint a korábbi! Idősebb és tapasztaltabb! Végre :wink:
Rögtön mondta, hogy mivel ikrek, sűrűbben kell találkoznunk, nagyobb gondossággal kell eljárni. A kilókkal meg van elégedve, 1 hónap alatt 1kg, a 8. hét óta összesen 2kg. Vérnyomásom most jó volt, a haskörfogat 4 hét alatt +5cm! :lol:
Magzatmozgsáról is részletesen mesélt, hogy mit kell érezzek, szóval nagyon aranyos :) :D Két hét múlva genetikai UH eredményével ismét mennem kell :)

De már megint jól sikerült egy oldalnyit írnom, úgyhogy dugulok :twisted:
Pocaksimi mindenkinek! :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Mégis...

Balimamika: szerintem jól döntöttetek! A babó tuti egészséges! :)
Köszi a nevet, feljegyzem :wink:

Timi: jók a szőnyegek, bár nekem a cirkuszos annyira nem jön be, az egerentyűs annál jobban.. De ha vegyes neműek lesznek, akkor gáz :lol: Bár akkor inkább a kék mellett voksolnék :)

Monka: üdv. itthon, szép helyen voltatok, Zircen én tavaly voltam, ott lakik egy csoporttársam :)
Kiskönyvhöz gratula, a kupont elkéred legközelebb :wink: Úgyis mész hozzá még párszor szülésig :wink: Én jelentem semmire nem járok :oops: De ha választanom kellene, aquanatalra mennék, mert a vízi torna csökkenti az ízületekre nehezedő terhet. Viszont ha a doki nem enged vízbe, akkor marad a földi torna.. :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

csillag

a 2 kiló tök jó,te sem sokat hiztál legalább.ja akkor oké,csak csodálkoztam h talán lemaradtam valamiről :D

timi

szépek :)

én mondjuk nem akartam gyerek szönyeget venni,hanem sima normált és már meg is van,szép drapp szinű,olyan kis szolidra akarom a babaszobát,pár kis figurával...

KépKép
bettike83

kis-csillag: nekem is az egeres tetszik sokkal jobban, mert a cirkuszos olyan semilyen színű. én nagyon a pirosat szeretném :)

KépKép

KépKép
t.timi

Kis-csillag Köszönöm, aranyos vagy:) nekem azt mondta a védőnő, hogy havonta egyszer menjek hozzá, illetve ha vizsgálat van a közelben, akkor a vizsgálat után :D a doki engedett aqua natalra, csak azért töprengek, mert azért be kell vallanom, hogy kicsit már kezd eltunyulni a testem (apró narancsbőr, stb..) és nem tudom, hogy arra mi lenne a jobb :( később szeretnél majd valamire járni?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

bettike: én meg pont az ellenkezője, én olyan nyufó szerű szobát gondoltam ki, minél színesebb és figurásabb annál jobb :lol: :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

nekem is havonta kell járnom kb.meg ugye mikor kint van a doki tanácsadáson akkor érdemes elmenni mert meg is vizsgál h a méhszáj rendben van e...

haljátok anyu eltiltott a strandi fürdéstől :shock: :D azt mondja meg ne probáljam :D végülis igaza van mert ha valamit össze szed az ember akkor utánna bánkodhat...csak jót akar,csak már nem vagyok gyerek,de ettől még a gyereke vagyok és rámparancsolt,de nem bánom :) :)

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?