Sziasztok!
Ablak a babaszobában, hát igen, Angliában nagyon rossz beosztásúak a házak, viszont minden szobán ilyen ablakok vannak. Szeretem én is, jó világosak tőle a szobák. Viszont a hibája, hogy pl. csak az egyik oldalsó ablak nyitható és a középsőből a felső részen egy kicsi és annyi, képtelen vagy kívülről megpucolni. Kint az egy külön munkakör, hogy járnak az ablakpucolók nagy létrákkal rendszeresen és pucolják kívülről az ablakokat.
Bettike az a terv hogy a pici az elején velünk lesz, amíg nem alussza végig az éjszakát, mert nem akarom Regit kitenni az éjszakai káosznak ha nem muszáj. Úgyhogy ő most marad egyeduralomban a nagy szobájában, talán majd a pici fél éves kora körül megpróbáljuk összerakni őket. Legalábbis ez a terv. Szombat reggel indulunk vissza, gyorsan elment ez a 6 hét. Nem furcsa végül is, mert oda is jó visszamenni, nagyon pörgök itt, sokat mászkálok, eléggé fárasztó, jó egy kicsit visszatérni a nyugodtabb kerékvágásba. A szexhez viszonyulás szerintem egyáltalán nem gáz, a nők egy része ilyenkor még kívánósabb, sokkal aktívabb szexuálisan, a másik fele viszont teljesen elfordul, félti a babát, nem kívánja. A pasiknál is megoszlik, az egyik fele még inkább kívánja az aszonyt, a másik fele meg nem vagy a babát félti és nem mer közeledni. Ettől ne érezd magad rosszul, csak a két táborból tartozol az egyikbe, nem vagy egyedi eset
Nono merre voltatok nyaralni? Így hogy most velünk lesz a pici az elején így egy minimális dekoráció azért lesz most is a kiságy körül, de persze nem egy szobát kell megcsinálni, így most én is ráérek. Nekem is már a szekér megvan, de más nem is nagyon kell, babaruha is van ha tényleg kislány lesz, mert Regi november végi, így a kezdő ruhák pont télire valók, nem kell vennem semmit. Kiságy is megvan, Regi áprilisban kapott rendes ágyat, szóval furcsa, de szinte nem kell semmit vennem az újszülött pelenkán kívül.
Szonce tetszik a babasarok, most én is valami ilyesmiben gondolkodom a picinek.
Kis-Csillag nagyon ügyes vagy hogy ilyen jól álltok már! Jövő hét végén már itt az esküvő
T.timi nem semmi hogy nem híztál még semmit, nagyon ügyes vagy!!! Én is most meglepődtem ahogy megnéztem a linket, amikor én rendeltem volt ár, vagy lehet hogy rossz oldalra emlékszem? De a figurák meg ezek, nem tudom
De lehet hogy érdemes lenne kérni árajánlatot, aztán ha sokallod akkor nem kéred. Vagy keress rá így a neten hogy hungarocell dekoráció, lehet hoz még ki mást is, vagy a másik linken vannak árak, de ott kevésbé aranyosak a figurák. Most olvasom hogy bejött a második link, örülök nagyon!!!!!!!!! A tapétaragasztó az jó hungarocellre, azt mondja apósom, meg a faragasztó is szerinte (ő ért az ilyen barkács dolgokhoz
) Mi ragasztóval ragasztottuk, de ott figyelni kell mert van olyan ragasztó ami oldja a hungarocellt. Várom majd a fotókat a kész szobáról
Jöhet a pocakfotó
Rebeka élvezzétek ki a nyaralást, de nagyon jó hogy tudtál azért jelentkezni. Biztos már a babót érzed
Milyen volt Fertőd? Idő? Mikor mész legközelebb? Nagyon szorítok hogy mutassa már meg magát a pindúrod!!!
Monka szülőknek megmondtad??? Írd meg hogy sikerült, kíváncsi vagyok nagyon!!!
Msi nagyon szép a pocakod!!! Nem semmi, ha nem tudnám hogy ikreket vársz és velünk vagy, biztos gondolnám hogy úgy a 7. hónap körül vagy
Spumilla gratulálok a hírhez, akkor neked is bejött hogy olyan nemű lett a babó amilyenre vágytál, szuper!!!!!!!!!!!!! Melyik helyen lett az árvíz? Ahol most laktok, vagy ahova költöztök? Tök jó szomszédaitok vannak, akkor rossz lesz őket otthagyni ha ez a régi hely. Nem semmi méretekkel rendelkeztek, lehet tényleg hogy már karácsonyi ajándéknak megjön. Most olvasom hogy volt azért benned egy kis lányos hajlás? A táblába nekem fiú volt vágyottnak, azt hittem hogy akkor be is jött. Bence lesz akkor, vagy még kérdéses? Majd írd meg ha már biztos és megy a táblázatba. Nem fog nagyon hiányozni a Velencei-tó? Klasszul hangzik a családi-házas zöldövezetes új is mondjuk!
Nlzs nem túlsúlyos vagy hanem dinka
, olyan szép karcsú alakod van neked is!!!!!!!!!! Én meg már lassan úgy nézek ki mint egy bálna mert én bizony csinálom az önfeledt zabálst
Jó pörgős lesz akkor a csütörtököd. Kellemes időtöltést a tánctáborba. A micro L. Nagyon nagyon jót nevettem, aranyosak a srácok. Szerintem nagyon fokják szeretni a kistesót így is hogy kukacos.
Csill klassz hogy akkor a tesód meg tudod kérni a dekoráció megcsinálására. Biztos tud segíteni ötletet is adni, vagy elindítani valamerre.
Balimamika jól döntöttél, hallattál magadra, így nem fogod utólag megbánni. Nem szabad másra hallgatni ilyen fontos dologban, csak arra hogy te mit tartasz helyesnek. Biztos hogy egy gyönyörű egészséges babód lesz, mint mindenkinek a topikban
Salsifraga nagyon szorítok hogy ne kapd el a vírust!!!! Próbálj most minél kevesebbet apa közelében lenni
Jót nevettem a másnapos szövegen
Jópofa hogy ott laktok Ankával egymás mellett, akkor már taliztatok is? Majd mehettek együtt sétálni, játszóra
Mikor lesz meg az integrált eredménye? Nagyon drukkolok és biztos hogy minden rendben lesz!!! Várjuk a pocakfotót, de ha van állótükör a lakásban akkor apa se kell a fotó elkészítéséhez