Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok:))

Barbi, csodálatos ez a kép rólatok, nagyon megható!!!

sniky

Kicsit elkapkodtam, lemaradt minden, mint a borravaló...
A CTG-ben még az én vajúdásom dokumentációja lóg ki...
Az a sötétkék ágy a szenvedésem helye volt pár órával a kép készülte elött. Sokáig a szülöszobán voltam szülés után is, mert teltház volt az újszülöttosztályon, de nem is bántam, mert mindegy volt, hogy hol töltöm az elsö 6 órát, ha úgy is hazamegyünk.

A végére még egy boldog kép a szobából, ahonnan gyors menekülésre vettem a dolgot.
Kép

Jó kis hely, vicces lenne, ha megint ugyanaz lenne a felállás szülöszoba és személyzet tekintetében. :)

Magnéziumot én sose szedtem, néha el is bizonytalanodom, hogy jó-e ez így, mert keményedek idönként.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék minden Istvánban szülni készülő kismamit megnyugtatni, hogy nagyon szépek a szülőszobák. Én múlthéten voltam bent látogatáson, minden szülésfelkészítő előadás után van erre lehetőség.
Nem olyan nagyok, de szépen vannak berendezve, barátságosak, kedves tapéta, madeira függöny, van cd lejátszó állítólag. Az ágyak állíthatóak távirányítóval. Azt hiszem 4 vagy 5 ilyen szülőszoba van és egy alternatív szoba, ahol van a sarokkád, bordásfal és un. franciaágy, ami picit keményebb, de ott minden pózban lehet szülni.

Igaz, hogy én nem természetesen úton fogok szülni, de nagyon megnyugtatott a hangulata.

A vajudó pedig foteles, mert úgy is inkább járkálva, ücsörögve tágulgat az ember, de apa is ott lehet végig az emberrel. Tehát, ha jól értettem, akkor ott egyszerre több anyuka is jelen van.

Lehet vinni szénsavmentes ásványvizet és szőlőcukrot, egy kis sportszeletet a szüléshez.

És császár után is apuka megfürdetheti (un vízbemártás) a babust, és műtét után egyből megkapja anyuka a babát, nem teszik külön posztoperatív szobába. Ez nagyon jó szerintem.

Elnézést a nem Istvánosoktól a kis intermezzoért :)

Csak gondoltam megnyugtatok mindenkit, aki parázna :lol:

pöttömpanni

És nincs se borotválás sem beöntés. Ez még lemaradt...

pöttömpanni

Pöttöm!

Borotválás és beöntés nálunk se volt, ha nem volt kérve vagy nem volt szükséges a dzsungelírtás...
Vendég

Barbi!

Sajnos ez nem annyira elfogadott a mai magyar kórházakban. Eléggé elkeserítő dolgokat lehet olvasni, hallani még manapság sem. Pl. volt olyan kórház, ahol tiltották a bugyit...próbálná meg az orvos bugyi nélkül a betétet vhová rögzíteni...no komment.

pöttömpanni

csak egy kérdés:)

én is Istvános leszek, ha sikerül akkor alapítványi szoba....
viszont nem igazán értem, hogy miért jó az, ha nincs beöntés?
én speciel félnék a nagy erölködésben;) inkább úgy kérdezném, hogy annak mi az előnye?

sniky

Marcsi,
Remélem nem jön közbe semmi, és mehetünk :D
A szülés tarifájáról annyit tudok, hogy általában a vizitdíj tízszeresét szokták adni, én is ennyit adtam. A szülésznőnek meg érzéssel... Mi kb. 30 ezret adtunk, mert Zalánnal szombat reggeltől vajúdtam este 9-ig, és ottmaradt velem még 11-ig, ő tolt fel a gyerekágyra. Szóval nem volt aznap ügyeletes, és valamilyen családi buliról maradt le miattunk :oops:

Sniky,
Beöntés nélkül szültem, és csak remélni tudom, hogy nem potyogtattam semmit :D De olyankor ez normális dolog amúgy is. Meg nem is foglalkozol vele (csak utólag). Ha kérsz beöntést, biztosan szívesen adnak :D

BArbi,
Jók a képek! A Klinikán is hasonló a szülőszoba. Hogy álltok a betegségekkel?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Pöttöm,
Anyáinknak még szülés után kötelező volt bugyi nélkül lenni, és Anyu mesélte, hogy a főorvos végigszaglászta a vattákat...Kicsit se megalázó, de biztos hasznos volt :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Gondolkoztam. hogy megosszam-e veletek ezt a képet :? mi így nézünk már ki a 19 hét elején... hát tőlem nem kell megkérdezni, hogy hol a gyerek :roll: és még csak nem is ikrek laknak benne :lol:
Kép 18 hetes pocak
Vendég

Szia Csenge!
Jó, hogy megosztottad a pocakod, én is megosztom a mai friss képet. Most egy kicsit lejjebb ment a hasam, de húsvét után sokkal nagyobb volt :?
Ma majdnem elmentem jógára, el is indultam, de rájöttem, hogy nincs nálam pénz, és nem bírtam megállni a kocsival egyik automatánál sem, közben meg már észrevettem, hogy jól el is késtem, szóval hazajöttem. Inkább elmentünk sétálni, most értünk haza, 7 és fél kilométert sétáltunk, de én úgy elfáradtam, hogy csak na. Hihetetlen, hogy szeptemberben még félmaratont futottam. Viszont séta közben támadt egy ötletem a találkozó helyszínére, nemrég nyílt a Hősök terén a Gloria Jeans kávézó. Még nem voltam bent, de láttam róla képeket, hogy nagyon szép. Szóval az eléggé központi hely, ott áll meg a kisföldalatti és lehet parkolni a Felvonulási téren. Ha gondoljátok bemegyek valamelyik nap és feltérképezem, hogy le tudunk-e ott ülni kényelmesen és füstmentesen. Persze csak ha tetszik az ötlet nektek is.

Na és akkor a pocak:
Kép

szuszu

Itt megnézhetitek a weboldalát a kávézónak:
http://www.gloriajeans.hu/

szuszu

sziasztok!

hát először is, mindenkinek nagyon kellemes pihenést a 7végre. én már nagyon vártam...

velünk minden okés, bár tegnap volt egy kis izgalom. reggel, éppen munkába menet olyan rosszul lettem, hogy haza kellett mennem anyuékhoz. valószínű a vérnyomásom szórakozott, mert az egyik percben tök sápadt voltam, a másikban pedig melegem volt és a fejem is vörös lett... kicsit megijedtem, de végül egy kis pihenés után bementem dolgozni, és a nap hátralévő részében semmi gond nem volt már velünk. szerencsére ma sem volt semmi! ;)

hétfőn megyek a védőnénihez! kell megint pisit vinnem, hogy megnézzék a fehérjéket benne, de gondolom, hogy megint kb. 15-20 perc alatt végzünk, aztán irány a meló!

amúgy nagyon irigykedem a pocakotok miatt! ;) nekem alig látszik, vagy csak magamon nem veszem észre? ... hát lehet. apa mindig leszíd, hogy mindig többre vágyom, mint ami éppen van, és valahol igaza van! csak annyira szeretnék már nagy pocakkal rohangálni, és annyira szeretném már érezni Babci mocorgását is! sajnos még mindig nem 100%, hogy őt érzem, úgyhogy ez picit aggaszt!

legközelebb április 9-én megyek dokihoz, de akkor nem a kezelőorvosomhoz, hanem ahhoz, akinél szülni szeretnék, illetve akkor nézi meg a rubeola eredményemet is. ő az, aki anno a vérzéses dolognál ott volt az SZTK-ban, és akinél lei is szülni fog (dr. raft)... remélem, hogy engem is elvállal, bár valamiért múltkor nekem azt mondta, hogy nyaralni fog... :( na mindegy, lesz, ami lesz!

ja, és szeretnék lassacskán kismamatornára is járni, bár lehet, hogy ezzel megvárom már, hogy otthon legyek, és keresek Szigetszentmiklóson valami lehetőséget, illetve a szülésre felkészítő is érdekelne a Szent Imrében.

bocs, hogy hosszú voltam! akkor remélem, hogy jövő pénteken találkozunk! esetleg valakivel a börzén is összefuthatok, ha megismerjük egymást! :D

sophie27

Sziasztok Kismamik!

Marcsi- ez fújós barnulás nem rossz csak ha elkezd kopni akkor foltos leszel, ennyiből kipróbálhatod a Dove krém barnitó testápolóját is.

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó vásárlást vasárnap a börzén!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

halihó
csenge tényleg jó nagy a pocókád,de szép
szuszu csini vagy :D
marcsi én nemrég voltam barnulni,szerintem nem éri meg 6 napig voltam barna és úgy kopott a kezem lábam olyan volt mint egy koszos cigányé :oops: de az biztos hogy a 6 napig olyan barna voltam mint mikor nyáron hazajöttünk görögből.
sophie vigyázz magadra :!: és figyelgesd a babcikádat :wink: :wink:
na az én 21 hetes viziló testsemmel nem dicsekszem nagyon :oops: úgy vizesedek mint az állat :cry:
akkor az a gloria kávéház lesz a hely :?: melyik :?: Kép

lanyané

Mariann, ahhoz képest, hogy az elsők között fogsz szülni és két baba is van a pocidban, szerintem nagyon csini a pocakod és az sem látszik a képen, hogy vizesednél. Gondolom az nem mindig van. Én a Hősök terén lévő Gloriára szavaznék, mert ott lehet parkolni.
Mindenkinek kellemes hétvégét!

szuszu

Sziasztok lányok:)

Nagyon, de nagyon szépek a pocakfotók:))) az enyém is hasonló méretű, megkérem apát, hogy fotózzon le és akkor rakok fel én is képet:))

végre eldőlt, hogy Korzikára megyünk pihenni egy hetet, így most azt szervezem, holnap meg ugyebár börze:) már nagyon várom:)

szuszu, tényleg szép az a kávéház, bár úgy látom kv-n kívül nem nagyon van más...

én is vmi központi helyre szavaznék, bár ötletem az nincs a Ráday u-n kívül:((

na megyek csinálok vmi reggelit:))

sniky

Sziasztok!

Szívesen csatlakoznék, hozzátok, ha nem bánjátok :)
Én Szegeden fogok szülni, itt szültem az elsőt is, a másodikat meg Pécsen.

Nikianyu!

Itt Szegeden hashajtó kúpot adnak beöntés helyett. Sztem ez a legkényelmesebb mindenkinek.
Pécsen lett volna beöntés, de olyan későn mentem be a kórházba, hogy azt mondta a doki, hogy ettől eltekintenek (hál' Isten ) :D Egyébként, amikor már a sűrűjében voltam a fájásoknak és egyre jobban illeszkedett be a baba feje, folyamatosan ment a hasam minden segédeszköz nélkül is :lol: Szerintem a szülésre már nem maradt bent semmi ;)
Vendég

Niki, mi ma már 10 órakkor reggeliztünk :-) új hétvégi csúcs szerintem, mert mi is 11 körül szoktunk. Jártál már Korzikán? Mi alapján választottátok? Én se tudom, hogy hova menjünk nyaralni, de májusban vagy júniusban szeretnék menni valami olyan helyre, ahol már jó meleg van olyankor. A Ráday utca nekem tetszene, mert lenne hol parkolnom egy közeli garázsban :-) de különben elég reménytelen autóval arrafelé megállni. Én még mindig a Villányi úti Piros cicát tudom ajánlani, mert ott azért lehet parkolni és jó a tömegközlekedés is.

Szuszu, már szépen gömbölyödsz te is :-) Képzeld, nem voltam pénteken jógázni, mert elfelejtettem! Fél hétkor jutott eszembe, hogy hol is kellene nekem most lennem :x Jővő héten meg a tali... nem tudom mi lesz így a bérletemmel.

Lanyané, már miért lennél viziló?? Nem is értem hogy jutott eszedbe :) hol vizesedsz? tényleg nem látszik. És mitől? Én a fiammal csak az utolsó héten éreztem, hogy kicsit vizesednék, de azt se állandóan.

Zsófi, remélem sikerül dokit találnod, aki el is vállal, úgy mégis kicsit nagyobb biztosnágban érzi magát az ember, ha van kihez fordulni kérdés esetén.

Üdv Gira! Nekedsem lehet unalmas az életed egy kicsi, meg egy pici mellett pocakosan :lol:
Vendég

Gira!
Hol fogsz szülni és kinél?Mert én is Szegeden fogok,még lehet,hogy együtt leszünk bent... :lol:

Lanyané!Nekem is pont ekkora a hasam,mint a tiéd! :P

Lassan el kéne dönteni,hogy hol legyen a tali!!!Valami jó sütik azért legyenek!Szerintem....
Valaki említett valami McDonalds-t,az nem jó?Jobb hijján...

binyek

binyek még szétszoba öszkomfortép hogy ekkora a pocid hisz neked is k :wink:
személy szerint a mc"donaldsot útálom meg semmi hangulata sincs de velem ne foglalkozzatok döntsetek ti :wink:
jó börzézést mi indulunk :D :D :D :D

lanyané

Kíváncsi vagyok, hogy kinek hogy sikerül mai "vadászat" a börzén :-)

Én be vagyok zsongva, barátnőm ma reggel telefonált, hogy megszületett a kisfia, eléggé váratlanul! Tegnap érkeztek haza, küföldön laktak eddig és hát úgy látszik, hogy megterhelő volt az út. De szerencsére jól vannak mindketten. Ma du. megyek babalátogatóba! :lol: (tudom van, aki nem szereti, ha ilyenkor zavarják, de ő nem bánja). Szóval most indulok venni valami ajándékot nekik.

Szép napot mindenkinek! Menjetek kirándulni, ma sütni fog a nap.
Vendég

Csenge!

Csak az első év volt a gázos, most már alig van gondom velük... Komolyan, azt gondolom, lazább az életem, mintha nem lenne gyerekem, és dolgozni járnék :roll: Ennyit biztos nem henyélnék :lol:

Binyek!

Elméletileg a SZTE Klinikán szülök az akkor épp ügyeletes dokinál... gyakorlatilag pedzegetem az otthonszülést :oops: A Klinikától nagyon félek. Nem a szüléstől, hanem attól, ami a gyerekágyon van :( De ha mégis úgy adódik, könnyebb lenne elviselni egy kvázi ismerőssel ;) Neked ki a dokid?
Vendég

Gira!
Én is olvastam itt a fórumon,hogy elég gáz a gyerekágy,de azok 2 évvel ezelötti beírások voltak.Gondoltam,hogy javult a helyzet azóta...Neked friss infóid vannak?Mit tudsz? :roll: Nekem a 30. héten be kell feküdni elvileg,mivel az ikreseket professzori rendelet alapján le kell fektetni! :cry: Baromság!Majd próbálok egy kis időt még kikönyörögni itthon. :wink:
Én Novák Tiborhoz járok,nagyon rendes és figyelmes.Maximálisan meg vagyok vele elégedve.Remélem,hogy így is marad!!! :D

Ma elértem az 1 méteres derékbőséget!!! :oops: Egy hét alatt 3 cm-t nőtt a kerületem!Remélem,hogy nem fog minden héten ennyit nőni,mert akkor az 19x3cm lenne!Úristen!!!! :lol: :lol: :lol:

binyek

Lemaradt a kép: :lol: Kép

binyek

Binyek!

Szép, termetes pocakod van ;)
Nekem sajna frissek az infóim :( A barátnőm márc. 10-én szült. Mondtam neki, mondjon valami bíztatót a klinikáról. Azt mondta, nem akar hazudni, elkeseríteni meg végképp nem, úgyhogy nem mond semmit :( Amit azért elárult, hogy a babája a klinikán elkapott egy fertőzést (állítólag mostanság minden gyereket így hoznak ki a klinikáról), így antibiotikummal kellett kezdeni csöppnyi életét :(
30. héttől befeküdni :shock: Jaj, anyám! Szerintem se hagyd magad... az horror lehet :shock: Főleg, ha nem az első terhességed ez ;) Arról is sok "jót" hallottam, milyen ott dekkolni :roll:
Vendég

Hát ez nagyon "jó" hír! :evil: :evil: :evil:
Most akkor kezdjek el gondolkodni,hogy maradjak-e Baján szülni???Hogy engedheti ezt meg egy klinika,hogy ilyen egyhangú rossz vélemény legyen róla? :roll: Pedig ennyi negativ visszhang már biztos nem véletlen!!! :x

binyek

Miért akarsz Szegeden szülni? Baja nem jobb? Vagy komplikációk vannak?
Tényleg, ezek szerint bárhol szülhetek, ahol kedvem tartja? Lehet, hogy akkor szétnéznék, máshol...
Vendég

Sziasztok csajszik!

Megjöttünk a börzéről :) Teljes a siker, szuper cuccokat vettünk, tényleg negyed áron! Öt rugit vettem, Brendon márkájú, összesen 1000 Ft.-ért.
És ami fő, találtunk babakocsit! Jövő héten megyünk érte, mert itt nem volt olyan szín amit szerettünk volna. Minden van hozzá, mózes, sport, hordozó, lábzsák, táska és minden irányból tolható mindegyik, állítható a tolókar magasság, tényleg mindent tud.Nem tudom a márkáját, lengyel, az biztos. És mindezt 60 ezerét :D.
Tettem képet egy kocsiról, amire nagyon hasonlít, de nem pont ez.
Vettünk tündéri ágyneműt egy iparművész csajszitól, be is tettem a kiságyba, kipróbálni, én elolvadtam olyan édes.

Remélem ti is ilyen jól jártatok! :)

Kép Kép Kép

Szép estét mindenkinek!

KépKép
columbine

Gira!
Ott szülsz,ahol akarsz,csak ideiglenes lakcímre(tartózkodási hely) be kell jelentkezni.Vagyis kell legyen a városban valaki,aki aláírja azt a papírt,amit beviszel az illetékes polgármesteri hivatalba és rávezetik a lakcímkártyádra a címet.Ingyenes,nem kell érte fizetni és megvan negyedóra alatt.
Én a lányomat Baján szültem az osztályvezető főorvosnál,aki a család barátja és igaz,hogy egy fillért se fogadott el,de úgy szart le,ahogy bírt!!! :roll: Ezért nem szeretnék oda menni,mert még mindig ő a főnök.Ha más dokihoz megyek,igazság szerint akkor is ciki,mert rajta megy keresztül minden. :roll:

Columbine!
Nagyon tetszik az ágyneműd!!A babakocsi is! :lol: :lol: De látom azért a rugik színében nem voltál bátor!!! :lol: Gondolod,hogy Lili még lehet Lali is?!?! :wink:

binyek

DÖNTSÜK MÁR EL,HOGY HOL LESZ A TALI!!!

Szerintem nevezzünk ki 2-3 helyet és szavazzunk,mint az időpontra...Csak csináljuk,mert hátfő van már! :lol:

binyek

Ági, tényleg jó cuccokat vettél! Holnap torna? Én megyek és remélhetőleg egy szülésznővel is találkozom majd előtte vagy utána.
Vendég

jóreg csajszik!

columbine: isteni a kocsi, én is hasonlókat nézegettem, légyszi majd írd meg a márkáját, és h. hol vetted.
amúgy még milyen színekben van?

Pöttöm:köszi az istvános szülőszobás beszámolót!
aza alapítványi mennyibe kerül/éj?
az áprilisi szülésfelkészítő időpontokat meg tudod adni?

kösziii

Kép
winona

Binyek, támogatom az ötletet... Valahogy el kellene dönteni, hogy hol legyen, és hánykor. Nekem az időpontot is jó lenne tudni lassan, mert 120 km-ről megyek, és a párom is szeretné tudni, mikorra kell felérnünk...

Ági, szépek a szerzeményeid. Nekünk is lengyel babakocsink lesz, csak kölcsönbe kapjuk, és régebbi modell...

yuyu79

Megtaláltam a neten Columbine babakocsiját a Wampol babaáruház honlapján. TriTon 3 in 1. Itt 64.900 Ft. Hordozóval, mózessel, sportrésszel. Vsizont a Csepeli bababolt honlapján csak 58.990,- FT!!!!
bende

A Nők Lapja cafén van egy fórum, külön erről a babakocsiről. Ha valakit érdekelne...
bende

A babaszoba.hu csevegőn is véleményezik
bende

Sziasztok, mindenkinek szép napocskás napot!

Binyek, ha tetszik az ágynemű, megadom a csajszi honlapját: www.kockias.fw.hu , Varga Mónika egyedi munkái, ő varraja. Nem olcsó, de egyediek és nagyon szépek, egy pici "luxust" megengedhetünk szerintem.

Csenge, holnap torna! Melyik szülésznőhöz mész találkozni? Vagy még nem választottál?

Winona, ez nem pont ugyan az a kocsi amit mi veszünk, csak nagyon hasonló, a hét végén megyünk a miénkért majd akkor lefotózom és a márkáját is megírom, sajnos most nem tudom pontosan, elfelejtettük :)
A lengyel babakocsikról nagyon jókat hallottam és ami fontos, hogy az alkatrész utánpóltásuk is sokkal jobb mint a kínai márkáknak :) Alig várom már, hogy elhozzuk és kipróbálhassam! :) Olyan nagy teher esett le a vállamról, így, hogy megvan :)

Tali ügyben: Vörös Oroszlán teaházba sajnos nem lehet előre helyet foglalni, így az kiesik.
Én a parkolás miatt mindenképpen Budát ajánlanám.
Tranzit Café? Úgy tudom, az nemdohányzó kávézó.
http://www.kavehazak.hu/kavehazak/kavehaz.php?id=165
Mondjátok, ha tetszik és akkor felhívom, hogy péntekre 15-20 helyet foglaljanak. 5 óra körül ki tudna odaérni? Aki meg később végez a dolgával, akkor jön, ahogy odaér? Így jó?

KépKép
columbine

columbine! Én megtaláltam... vagy nem?
bende

köszi columbine!

Kép
winona

Ági, szerintem jó lenne ez a helyszín. 5-re talán én is oda tudok érni, vagy max kések egy kicsit. Többiek, mit szólnak ehhez a helyszínhez? És akkor most hányan is lennénk?

yuyu79

Bende, nem az a kocsi, valami "S" betűs a márkája :) de nagyon hasonló! A miénk egyébként drapp színű lesz ha minden igaz.

KépKép
columbine

Sziasztok !
Hát ma reggel már voltunk is a Praxisban 4D-n. A Győrfi doki mint multkor is nagyon rendes volt , de csak 15perces volt a vizsgálat és jóformán csak az arcát nézegettük. Mondjuk elég ficánka volt és mindig takargatta magát ugyhogy nehéz volt elkapni. Igazi kis akrobata, küldött puszit is és mosolygott is a kezével persze leplezni próbálta, de mi láttuk! kaptunk egy felvételt, 8kisképet, cdre irva a képeket is.
ÉS TUTI FIÚ! Ugyhogy most már biztosak vagyunk teljesen. viszont furcsa hogy egy hét alatt 100g-ot hizott a drágám. a korházi Uh-n 260g ot mértek most meg 364got. De egészséges és minden rendben van. Új nevet találtunk ki és ez most végre mindkettőnknek tetszik Áron. Persze nálunk ez se biztos de 4 hónap alatt csak sikerül kitalálni. :)
hát ime a kis szégyikém:
Kép
Kép
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Columbine!
Erről jókat írnak a neten. Ez is lengyel.
bende

Nem adom fel! Baby Smile: Axel. Ez is valami hasonló. Árban is, kinézetre is. www.babakocsinet.hu
Többen még úgysem találtak megfelelőt. Lehet nézelődni Kép
bende

Julcsi, én kb. 15 embert számoltam. Nem voltam még ebben a kvzóban, csak olyat kerestem, ami füst mentes elvileg, nem tudom milyen. Remélem tényleg jó. Ha valaki ismeri, mondjon véleményt :)

KépKép
columbine

Szia Mecsi!
Gratula a kis kukacoshoz, nagyon kis édeske!! :lol: :lol: :lol:

Bende, ez is nagyon pofás, egészen hasonlók, és azt elfelejtettem írni, ami nálam fő szempont, hogy könnyűek! Nekem bejöttek a lengyelek, lehet hogy jobbak a márkásak, de nem tudjuk megfizetni, és mivel ezeknek minden alkatrész fém, talán strapabíróak is. Kiderül.

KépKép
columbine

Sziasztok!

Akkor én is megpróbálok feltenni egy képet, bár saját készítésű, mert apa éppen nem volt otthon, úgyhogy telefonos! Remélem sikerül beszúrnom :)

Mi is találtunk babakocsit kinnt, hasonló, mint amilyet columbine feltett, csak a hátsó kereke gumi és fújható! Ezt 72.000 ért vesztegették a bőrzén, de a boltban 78.000. Az ágyneműt mi is láttuk és én is beleszerettem, de sokan voltak, így elkeveredtünk onnan. Meg lehet ezeket venni máshol?

Túl nagy a kép mérete, hogy tudnám feltenni? Pedig telefonnal csináltam :(

Kép
rituspoc

Rituspoc, az ágyneműt meg lehet venni: www.kockias.fw.hu ,
a képedet küldd át nekem az agnes.porpaczi@gmail.com-ra megcsinálom, hogy fel tudd tenni.

KépKép
columbine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?