sziasztok!
hát először is, mindenkinek nagyon kellemes pihenést a 7végre. én már nagyon vártam...
velünk minden okés, bár tegnap volt egy kis izgalom. reggel, éppen munkába menet olyan rosszul lettem, hogy haza kellett mennem anyuékhoz. valószínű a vérnyomásom szórakozott, mert az egyik percben tök sápadt voltam, a másikban pedig melegem volt és a fejem is vörös lett... kicsit megijedtem, de végül egy kis pihenés után bementem dolgozni, és a nap hátralévő részében semmi gond nem volt már velünk. szerencsére ma sem volt semmi!
hétfőn megyek a védőnénihez! kell megint pisit vinnem, hogy megnézzék a fehérjéket benne, de gondolom, hogy megint kb. 15-20 perc alatt végzünk, aztán irány a meló!
amúgy nagyon irigykedem a pocakotok miatt!
nekem alig látszik, vagy csak magamon nem veszem észre? ... hát lehet. apa mindig leszíd, hogy mindig többre vágyom, mint ami éppen van, és valahol igaza van! csak annyira szeretnék már nagy pocakkal rohangálni, és annyira szeretném már érezni Babci mocorgását is! sajnos még mindig nem 100%, hogy őt érzem, úgyhogy ez picit aggaszt!
legközelebb április 9-én megyek dokihoz, de akkor nem a kezelőorvosomhoz, hanem ahhoz, akinél szülni szeretnék, illetve akkor nézi meg a rubeola eredményemet is. ő az, aki anno a vérzéses dolognál ott volt az SZTK-ban, és akinél lei is szülni fog (dr. raft)... remélem, hogy engem is elvállal, bár valamiért múltkor nekem azt mondta, hogy nyaralni fog...
na mindegy, lesz, ami lesz!
ja, és szeretnék lassacskán kismamatornára is járni, bár lehet, hogy ezzel megvárom már, hogy otthon legyek, és keresek Szigetszentmiklóson valami lehetőséget, illetve a szülésre felkészítő is érdekelne a Szent Imrében.
bocs, hogy hosszú voltam! akkor remélem, hogy jövő pénteken találkozunk! esetleg valakivel a börzén is összefuthatok, ha megismerjük egymást!