Sziasztok!
De pörgött a topik!
A talinál nekem is csak az a fontos, hogy lehessen parkolni!
Szerencse, hogy az ápr. 4 lett az időpont, mert Soma baba tegnap váratlanul lebetegedett, így a holnap nekem mégsem lett volna jó.
De a 4-t már nagyon várom!
Többgyermekes anyukák- Nektek is volt már olyan, hogy a gyerek minden külső tünet nélkül magas lázat produkált??? Teljesen kétségbe estem, de szerencsére most volt kint a doki, és megállapította, hogy csúnya torokgyulladás. Viszont az az érdekes, hogy máskor ha fájt a torka akkor köhécselt, vagy krákogott, most semmi..
szóval most ő is kapja az antibiotikumot..
Aprooka- Volt már, hogy koradélután jutottam csak ki a börzére, akkor is lehet azért jókat mazsolázni, és a végefelé már az árak is jobbak lehetnek, mert félnek, hogy nem mennek el a cuccok, és inkább lejebb viszik az árat, minthogy haza kelljen vinniük. Szóval annak is megvan az előnye!
Mecsi- Hidd el, 1-2 nap és el sem fogod tudni képzelni az életed a csibész kissrácod nélkül!!! ( Niki- teljesen igaz amit írsz!!
)
Rituspoc- A férfiak telhetetlenek, a többségnek mindkettő kell- Kornél (férjem) nálunk elsőre fiút akart, mert ugye kell a trónörökös, meg akivel lehet intézni a fiús dolgokat, és amikor látta, hogy az ismerős lányos apukák milyen favorizált helyzetben vannak, akkor közölte, hogy ő kislányt szeretne- hozzáteszem 28 hetes terhes voltam pontosan tudtuk, hogy Somával....de most úgy néz ki piszok mázlija lesz, persze most ő úgy állítja be, mintha ezt ő intézte volna így..
Szóval a lényeg, hogy férjed IMÁDNI fogja így is, úgy is a kis csöppet!
Binyek- üdv a Bajaikanak, sajnos már régen jártam arra (nyáron), és most ez a nyár is kimarad, de ha jössz a talira akkor majd mesélj hogy alakul a város, mik az új infók!!!
Gabi- Nagyon gondoltam Rátok!!! Kitartás Nektek továbbra is!
Niki- Ma meg voltam Veled elégedve, gyönyörű napsütéses és jó időt intéztél!!!
További szép napot Mindenkinek!