Új privát üzeneted érkezett!

Az előzőekhez még annyit, h tuti nem fogjuk most megkérdezni előre a nemét! Úgy döntöttünk a férjemmel mivel ilyen nehezen lett(lesz), legyen meglepetés!!!! Akármi is lesz örömkönnyeket fogunk hullatni érte a szülőszobán ,amint kibújik!!!
merszi

Hajni!
Véralvadás...hmmm.Hallottam már vmit ilyen témában,de meg nem mondanám h hol...na gondolkozom...

Merszi!

Ez tök kedves ötlet.Én is ezt akartam...de én azért szeretném tudni,mert már szeretném a nevén szólítani még a pocakban...lehet hülyeség.A másik hogy tudjuk neméhez illően fogadni.nem mintha rózsaszínbe akarnám bujtatni,de akkor is.Végül is ez is kivitelezhető,semleges szinekkel...úgyis sok mindent kapni fgunk.Most újra kedvet kaptam ehhez,de lehet nem bírnám ki!

annus11

Sziasztok!

Merszi
Hú én nem bírtam volna ki!Kivi leszek,hogy bírod ha már ott leszel!(remélhetőleg minél előbb)
Amúgy nálunk az első 4D-s Uh-n (14.hét) látszott,de nagyon.Max akkor nem vettem volna észre ha nem nézek oda! :lol:

Zsibima
Sokat agyaltam reggel óta,hogy írjam e vagy ne amit most fogok!
De mivel pár hete Ti mondtátok,hogy jó ha leírom a véleményemet,így megteszem.
Szal a helyzet a következő:
Azt gondolom,hogyha felhívod a dokit,elmondod h. most kezdtél dolgozni stb.,biztos megtudtok beszélni egy időpontot!
Az eredményeket mindenképp meg kell tudni!
Értem én azt is,hogy most besokaltál,de mi van akkor,ha
:arrow: tényleg van valami gáz?
:arrow: ha kezelni kell
:arrow: ha a kezelés nem egy hónapig tart majd?(ne így legyen,de mivan ha?)
Értem,h. várni akarsz,de azt akkor is lehet ha közben folyamatban van a dolog!

Én most csak saját példámból indultam ki,ami ugye nem jó!
Remélem nem haragszol és érted mit akarok mondani!
:oops:
Vendég

Én bizti ki fogom bírni, hatalmas az akaraterőm!!!
Annus azt is megértem ha valaki kíváncsi-és te már a pociban is nevén szólsz hozzá.Felkészülni biztos könnyebb ruházat terén ha tudjuk a nemét. Én is a semleges cuccokkal fogom kivédeni az elején.
Amúgy a fiam esetében, mi is megkérdeztük a nemét, de többnyire rokonok unszolására. Ezért azt találtuk ki, hogy a nemét eláruljuk, a nevét viszont nem. Így is izgi volt, mert mindenki találgatta a nevet. :lol:
merszi

Zsibima! Egyetértek Alzizával!! Tessék valami időpontot keresni a dokinál! Ha már elkezdted, akkor legalább azt tudd meg, hogy van e probléma, és azt kezeljétek ki, hogy mire olyra babásodni szeretnél, tutira rendben legyen minden! Légyszi, légyszi!!

Merszi, most akkor mi van?? Lehet, hogy csatlakozol a kismamák táborába?? De jó lenne!

Valaki kérdezte (bocs, de elfelejtettem, és most nem tudok visszaolvasni), mikor megyek legközelebb dokihoz. Márc. 12-én, és 14-én. Egyik BP, másik Szfvár. Genetikei UH. Remélem már látszik majd a kis Ufóm a képen :D

Merszi, mi sem fogjuk megkérdezni a baba nemét. Szerintem csodálatos dolog lesz egyből a szülés után megtudni hogy kislány vagy töki :D
Apja mindenesetre most ÖMV-s pontokat gyűjt, mert focilabdát lehet kapni. És szerinte az kell a gyereknek :lol: Egy órája ezért hívott fel. Örülök, mert egyre többet emlegeti ő is, most már bele meri élni magát, hisz benne, hogy Borsika megszületik!

Az eddig elkészült laboreredményeim tökéletesek! A baci kicsit sok a vizeletben, de az sem veszélyes. Ennek örülök. Lassan a sok bogyót is elhagyom :D

Rönééé

Kép
röné

Röné!

Még nem vagyok az! csak szeretnék majd AZ lenni!
merszi

sziasztok lányok!

képzeljétek, olyan boldog vagyok!!! Ma voltam reggel annál a dokinál, akit találtam a neten. Hát nagyon szimpi és kedves, és ami a lényeg, hogy elvállata a szülésemet. Nem lesz szabin sem. Szóval végülis a Szent Imrében fogok szülni, ha minden jól megy. :lol:
jövő héten megyek AFP vizsgálatra, tornázni viszont még nem járhatok, mert azt mondja, hogy a legutóbbi UH papíron azt írták, hogy a méhlepény közel van a méhszájhoz még, úgyhogy meg kell várni, hogy feljebb menjen, és csak akkor lehet tornázni majd. Ez a 18. heti UH-n fog kiderülni. Na nem baj, ezt már féllábal is kibírom :)

zsibi: tényleg fejezd be ezt a doki dolgot, ha mér elkezdted!!! :!:

henka: boldog szülinapot!!! :lol:

röné: biztos minden rendben lesz most már nálatok is, én drukkolok mindenesetre!!

tényleg, most akkor ki lehet terhes végülis?
lei

Jól van lányok!!! Látom nagyon felkavartam az állóvizet a dokitémámmal, annyit írtatok!!! :lol:

El fogok menni az eredményeimért, de lehet, hogy csak 1-2 hónap múlva...nem tudom...dokibá elérhetetlen, mindig egy csajszi veszi fel! De mindenképpen elmondom vagy neki, vagy az asszisztensének a szitut! Aztán ha kapok időpontot, amikor el tudok menni, akkor elmegyek.
De az eredménytől függetlenül, most nem akarok babásodni.
Napfényhiányom van, depis vagyok, tényleg helyre kell rázódnom!

Alziza-én mindig örülök, ha valaki őszintén elmondja a véleményét, nem azért vagyunk itt, hogy kerteljünk! (ha valami bajom van, akkor szintén nem tudok járni 1-2 hetente dokihoz, úh. azért írtam, hogy várni akarok míg el nem fogadják a melóhelyen, hogy párszor lelépek)

Hajni-asszem valamilyen szurival lehet javítani a véralvadási gondokon...terhesen is szúrni kell, de szerintem ez a legkevesebb, amit elvisel az ember lánya a babáért! Nagyon drukkolok az eredményeidért!!!

Merszi-hát ezt én se bírnám ki! :lol: Megmondom őszintén én sem akartam a Bettyt sokáig tudni, hogy fiú v. lány...de annyira látszott!!! Pedig akkor még 2D-ben néztük...de azért drukkolok nektek a rózsaszín cumisért!!! :lol:

Annus-én se voltam az a kifejezetten habos-babos rózsaszínbe öltöztetős anyuka, de kérdezd meg mi a lányom kedvenc színe ennek ellenére: a rózsaszin! :lol:

Röné-megőrülök, ki fogod bírni??? És ha az uh-s képeken látszódni fog majd valami, akkor nem nézed meg??? Na ha nem akarod, akkor rakd fel a képet, majd mi kielemezzük, mi van a lába között!!! :lol: :lol: :lol:

Lei-úgy örülök, hogy boldog vagy, és sikerült dokit is találnod! Ha nem lehet mozogni, akkor sétálgassál...azt biztos lehet! És ez egyre jobb lesz, ahogy jön a jóidő...
Vendég

Hat majd meglatjuk mit mondanak, de addig meg van harom het.

A baba nemet illetoen ez itt valahogy ugy tunik nem divat elore tudni. Ahogy mar irtam mostanaban potyognak korulottunk a babok minden iranybol, de sehol nem akartak a szulok tudni elore a baba nemet. Ja es ugy tunik a 4D sem annyira nepszeru, mert senkitol nem hallottam, hogy lett volna. De az is lehet, hogy csak ebben a varosban nincs nalunk. :roll:

Erdekes modon en az elozo terhessegemnel voltam ugy, hogy nem szeretnem tudni, de most eppen ugy vagyok vele, hogy megis. A parom viszont meg mindig azt mondja, hogy nem kellene elore tudni.

Lei - jaj, de jo, hogy ez a doki egybol bejott. Gondolom most nagy teher esett le a valladrol. :D

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Henka!
Boldog szülinapot!

Hajni!
Én is végig szúrtam magam a terhesség alatt naponta kétszer. Bárcsak még három hónapig szúrhattam volna magam.....
Sőt, ha sikerül a következő, akkor szintén végig adnom kell magamnak a szurikat. De nekem mélyvénás trombózisom volt mindjárt a terhesség legelején és annak azért voltak tünetei. De mindenképpen jó ha most kivizsgálnak és ha van is valami gond, akkor legalább már felkészülten tudják kezelni ha babát vársz.

Lei!
Gratula az új dokihoz!
Végig dolgozni fogsz? Mik a terveid?

Én amúgy szeretném majd tudni a baba nemét. Nem mintha nem lenne mindegy, de én úgy szeretnék beszélgetni vele, hogy tudom, kissrác vagy csajszi - ugyebár nem mindegy hogy miről beszélgetünk. :wink:
tücsökbogár

Na sziasztok!

Gyorsan leírom a dokit.Szimpi nekem a pasi.Elmondtam a mondókám(túl gyors is voltam...)megvizsgált.Aztán mondta h ő még nem lát terhességet,de mivel nem védekeztünk akár lehet is.

Aztán adott norcolutot,hogy bizti megjöjjön a 40.napra.Majd mennem kell vérvételre a 2.napon.Aztán adott clostyt(3-7.napig szedni).És a 40 napos ciklusom miatt,vérvétel a 24-28-33 napokon!Ki tudja mikor van pé alapon.Ennyi.
Ha közben kiderülne jövőhéten h mégis terhes vagyok(nem hiszem)akkor megyek vissza és rásegítünk ultragestannal.

És mégegy jó hír.Nem kell védekeznünk se!Szóval elméletileg télleg jöhet a menet!Persze ha sor kerül a vizsgálatokra köv hónapban,akkor tudni fogjuk van e vmi baj.

Zsibima!Tele volt a váró végig,de nem kellett sokat várni.Próbálj vhogy bejutni...Meddig dologzol egyébként?Metróval 15 perc és ott vagy.A nőt esetleg megkérdezhetnéd meddig van rendelés,bizti ő is segít.
Kép

annus11

Tucsokbogar - milyen tunetei voltak? Irnal rola egy kicsit tobbet? Ha priviben ugyis jo.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!
Bal vádliban kezdődő izomlázszerű fájdalom, ami napról napra erősebb, míg már rá sem lehet lépni, közben megdagad a láb és fura vöröses színe lesz a bőrnek. Nálam a két vádlikörfogat között 6 cm különbség volt.
tücsökbogár

Tucsokbogar - koszi szepen, ilyen tuneteim nincsenek, de jo, hogy mondtad, majd odafigyelek ra.

Ez most meg inkabb inspiral, hogy fogyjak mert ha jol tudom a sulyfelesleg (amibol nekem boven van) is bejatszik, hogy ilyen kialakuljon. Nelkule is lehet, de koveren meg tobb az esely ra. :(

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Henka! Boldog szülinapot!!

Zsibima: szerintem sokszor a depi azzal is összefügg, hogy annyi minden lezáratlan dolog van körülöttünk. Én is igyekeztem minden szálat elvarrni, és állíthatom, hogy sokkal jobban érzem magam és a depi is enyhült.
Szóval igenis szánjál rá időt és próbálj meg beszélni a dokival. Annyira szerencsés vagy, hogy jó szakorvoshoz tudsz menni, aki foglalkozik is veled, hát használd ki. Alzizának igaza van: ha segíteni kell, időben el lehet kezdeni, ha pedig minden oké, akkor legalább ez nem nyomaszt már. :wink: Szerintem :oops:

Nekem most valami miatt kicsit erősebb a vérzésem, és mintha nem akarna abbamaradni :evil: Fájni nem fáj semmi, olyan, mintha alapos tavaszi nagytakarítás lenne, hogy be lehessen költözni :roll: Remélem, legalábbis.

Igaz is. Elfogyott a Gravidám, és mivel van itthon folsavam, mert kaptam barátnőmtől, (megmaradt neki egy egész friss doboz), azt gondoltam, átállnék erre, plusz Magne B6ra. Van valakinek tapasztalata, hogy mennyit vegyek be belőle? Volt olyan, aki ezt szedte a terhesség előtt?

Lányok, akkor egészen sokan startolunk márciusban :D Már nagyon vágyom rá, hogy beköltözzön valaki a pocakomba, úgy 9 hónapra :P
Egyébként én is szeretném tudni a nemét. Ha fiú lesz, Olivér lesz, ez már tuti, ha kislány, Vanda - talán. Mindkét nevet apa választotta már ennek a babának, úúú csak jöjjön. :P

Kép
wruska

Wruska!
Ma én is neveken gondolkoztam,de mét...Ha fiú akkor Miki az apja után.Ha lány...most épp Hanna a favorit.De volt már nekem is a Vanda,Emma,Panka...túl sok név van :roll:

Ja jöttem haza,erre nem hányingerem lett...de szerintem csak éhes voltam,na meg az izgalom...

Zsibima!
Én már nyilatkoztam az ügyedben...azt mind megértjük h még várnál,na de az eredmények!!!Most már muszály lesz elmenned vhogy...meghalunk az aggodalomba!!! Kép

annus11

Bocs a brutalitásért Kép

annus11

Tücsökbogár írta:
[quote]N írta:em mintha nem lenne mindegy, de én úgy szeretnék beszélgetni vele, hogy tudom, kissrác vagy csajszi - ugyebár nem mindegy hogy miről beszélgetünk.

Tücsökbogár-ez nagyon jó!!! :lol: :lol: Az én lányom 6 hónapig azt hallgatta, a pocimban, hogy milyen focicsapatoknak kell majd drukkolnod kisfiam! :lol: Persze én meséltem neki a barbi babákról is! :lol:
Nemsokára te is beszélgethetsz remélem!!!!

Annus-nagyon jó hírek! Köszi az infót, megpróbálok a jövő hétre bejutni...

Wruska-remélem tényleg tavaszi költözés lesz a te pocidba is! A folsav a lényeg, a többi ami plusszban van a gravidában, az nem annyira lényeges a baba fejlődése szempontjából. Én a lányommal csak azt szedtem, és most is szedem...ha terhes leszek, akkor veszek elevitet v. gravidát is, de nem biztos...lehet marad a folsav.

Szép neveket találtatok!!! :lol: Nekem semmilyen név nem tetszik! Ill. lánynév még csak-csak...na de fiú :oops: Vagyis nem nagyon tudom elképzelni a saját gyerekemnek a vezetéknévhez... Hát ha teherbe esek remélem ez lesz 9 hónapig a legnagyobb problémám! :D
Vendég

Zsibima!
Úgy legyen!!!

annus11

Igen, igen! Biztosan így lesz!:lol:

Annus: nálunk a becézett nevek alapból nem jöhetnek szóba, páromat kiveri ezek hallatán a hideg :D

Na szép álmokat mindenkinek!

Kép
wruska

Sziasztok

Annus
Válaszoltam a prividre! :lol:

Zsibima
A profnak volt olyan betege aki Egerből járt!Megoldották.Biztosan van rá mód Nálad is,ha ledumálod!
A magánba hívott?Lehet ha beszélsz vele mehetsz a klinikára!
Szerintem a leleteket szerezd be!!!

Lei
Örülök,h. sikerült a doki!!!

Wruska
Szép nevek!
Nálunk Alex mellett volt a Vanda,ha lány lett volna!

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!
Na én olyan szarul voltam éjjel...nem tudtam aludni.Tök sokszor felkeltem...fájdogál a hasam is,ma reggel mintha a méhem szúrkálna... :?
Ma sajna elutazunk,holnap temetésre kell mennünk.Nem tom mikor jövök...
Addig házi feladat mindenkinek,szép babócát összehozni!!
Kép

annus11

Annus!
Teljesen együttérzek veled, én is egész éjjel forgolódtam, most persze olyan vagyok, mint a mosott sz.....

Hát a nevekkel nekünk is gondunk lesz, mert a három babát nekünk anyakönyveztetni kellett és bár tudtuk, hogy sajnos nincs sok esélyük, de a favoritneveinket adtuk nekik (Lili, Tünde és Áron), nem volt szívünk megfosztani őket ettől. Azt hiszem ezek után úgysem tudtuk volna ezeket a neveket adni a következő gyerkőcöknek.
Bárcsak ezen kellene már agyalni, hogy mi legyen a nevük.
tücsökbogár

Jó Reggelt!

Megjött az a bizonyos ... (2 nappal előbb) Legalább előbb próbálkozhatunk!

Tücsökbogár!
Ne izgulj tele a naptár szép nevekkel! A 9 hónap alatt még észreveszel a naptárban olyan neveket, amik felett eddig átugrottál. Én a szülés előtt változtattam nevet, mert rájöttem még sem tetszik annyira .
merszi

Merszi!
Nekem is ma jött meg.
tücsökbogár

Tücsökbogár!
Na tessék! A biológiai óránk együtt ketyeg! :lol:
merszi

Na én nem is mondok semmit az én biológiai órámra...
Nekem jövőhét eleje az esedékes menszi ügyben,kivéve ha...sose lehessen tudni :wink:

annus11

Úgy legyen (ahogy akarod!) Hiszen sokszor éreztél némi "rosszullétet.Jól emlékszem?
merszi

Jól esne már a lelkivilágomnak, ha új babásunk is lenne!
Persze a már babásoknak is nagyon örülök ám, csak szinten kell tartani az érzést, hogy csodák márpedig vannak.
Úgyhogy hajrá mindenki - tudjátok, csak a lelkivilágom kedvéért! :wink:
tücsökbogár

Kösz hogy így szorítotok,de szerintem ez a hónap nem az enyém volt...a rosszullétek szerintem csak a gyógyszer miatt vannak...de nem is akarok beképzelni semmit.Mindenesetre nem lennék meglepve ha megjönne.Erre szerintem több esély van.

Ja egy kérdés,én erre nem igen figyeltem soha.Ti pont peteéréskor akcióztok?Mi kb 2-3 naponta,de igazából csak így utólag láttam h mikor is volt pont pé.Elméletileg mi utána1,meg elötte 2 nappal akcióztunk.Köv hónaptól már a hőt se fogom mérni.Ha anno elsőre is beletaláltunk vhogy,csak nem lesz ezzel baj.Ráadásul akkor pont készenlétben volt az uram,szerintem 1 alkalommal voltunk együtt pé körül...

annus11

Annus!
Hááááát nálunk egy kicsit összetettebb a probléma, így mi nem igazán reménykedhetünk spontán babában, tehát teljesen szabadon akciózhatunk, de valahogy mindig úgy alakul, hogy a pé környékén is vagyunk együtt. Biztosan a tudatalattink működik így.
tücsökbogár

Zsibima!
Már dolgozol?
Ha marad pár szabad perced, mesélj!!!!!
tücsökbogár

Én próbálok figyelni a Pé körüli akcióra, de ez nem mindig sikerül. Általában ellentétes munkabeosztásban vagyunk a férjemmel a PÉ körül. Ez a véletlen műve. Amikor én nappal dolgozom és hazaérek a melóból Ő már elmgy éjjelre. Na ez egy kicsit ront a bébi helyzetén. De azért egyszer csak bejön! Ma pl itthon vagyunk mindketten de beteg vagyok....
merszi

Zsibima, ok, elemezhetitek :lol: A szemem nem fogom becsukni, de a dikonak előre elmondom, hogy nem szeretném hallani a gyerkőc nemét..

Meglátjuk kibírom e, de elég határozott csaj vagyok :lol:

Azt hiszem Wruska kérdezte: Folsav: napi 1 javasolt, MagneB6: nálam 3x2, de ez extrém. Szerintem amíg nem áll fent a terhesség, és orvos nem javasolja, addig a papírján javasolt adagban, illetve 2x1, max 3x1 elég. Jó tanács, Cvitamint is kezdj el szedni. Nekem pösti doki bácsi 2x1-et mondott. Ez segít a tavaszi fáradtság leküzdésében is.

Zsibima, mikor kezdesz? vagy ha már dolgozol, milyen a meló?

Nekünk lánynév már van, kedvenc fiúnév a páromnak van, lehet ha fiú lesz, akkor ráhagyom a választás jogát, persze csak normális, magyar név lehet, semmi extrém! Pl. Bendegúz, Nimród, Mirkó, Örs, Tas, Tarzan, stb. Ezektől a hideg ráz. :roll:

Hahó, valaki legyen már babás megint!! Már régen kaptunk pozitív tesztes jelentést!

Rönééé

Kép
röné

Merszi, hajrá!! :lol: Ha pé-d van, tessék beteget jelenteni bent, vagy szabadnapot kivenni! :lol:

Rönééé

Kép
röné

ez a PÉ körüli sex szerintem ne legyen erőltetett senkinél, az a legjobb, ha 2-3 naponta, akkor úgyis beleesik a PÉ valamelyik napja. :lol: amúgy meg azt hiszem már írtam, hogy mi nem is PÉ körül hoztuk össze a babát, illetve lehet, hogy kétszer is volt PÉ a hónapban. Ez is megesik néha.

zsibi: jelentkezz, hogy mi van!! :!:

tücsök: azt hiszem június végéig fogok dolgozni, ha minden jól megy. Ha meg kicsit fáradok, majd kiveszek pár nap szabikat.

én tegnapelőtt olyan rosszul voltam, minden kijött belőlem az este, és másnap reggel is. Úgyhogy tegnap nem is mentem dolgozni, hanem otthon pihiztem, és nagyon jót is tett a semmittevés. Most sokkal jobban érzem magam. Sajnos az arcom kipattogozott a sok hányástól és a piros pötyyök nem akarnak elmúlni. :cry:
De ettől eltekintve jól vagyok. Csak úgy érzem, hogy nem nő a hasam. Vagyis nem látom, hogy változna a mérete.... :x
lei

Sziasztok lányok!!!

Tréningen vagyok, de a büfénél van egy pár számítógép, és szünetben gyorsan jöttem....

Akiknek megjött: részvétem, de jön a következő hónap!!! :D Úgyhogy kitartás!

Nekem meg pár napja görcsöl a hasim, de nem tom miért...elvileg félidő után vagyok egy kicsivel...lehet a meló miatt? Mert mensi miatt már rég nem görcsöl...

Mennem, kell este reagálok!!! :lol:

Puszi addig is mindenkinek!!!! :lol:

Ja pénteken csak 3/4 2-ig kell majd melózni!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lei, te mikorra is vagy kiírva? Augusztus vége? Valahogy én azt hittem, hogy te jóval előttem.. Én szept. 23-26-ra, de nem bánnám ha előbb jönne a Borsika, mondjuk egy -két héttel ...

Nekem most hirtelen elkezdett nőni a hasam, elég látványosan.. Meg fentebb van mint eddig, ami sokak szerint jó jel. Sajna a doki szerint a méhlepény eléggé a méhszájnál lent alakult ki, ami nem túl jó, de remélem az, hogy most fentebb van a hasam, azt jelenti, hogy jól alakul..

Ha nem tudnék jönni a hétvégén, akkor mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!

Rönééé

Kép
röné

Lei, te mikorra is vagy kiírva? Augusztus vége? Valahogy én azt hittem, hogy te jóval előttem.. Én szept. 23-26-ra, de nem bánnám ha előbb jönne a Borsika, mondjuk egy -két héttel ...

Nekem most hirtelen elkezdett nőni a hasam, elég látványosan.. Meg fentebb van mint eddig, ami sokak szerint jó jel. Sajna a doki szerint a méhlepény eléggé a méhszájnál lent alakult ki, ami nem túl jó, de remélem az, hogy most fentebb van a hasam, azt jelenti, hogy jól alakul..

Rönééé

Kép
röné

Rönééé

Kép
röné

Hú, bocsánat, de ez halmozottan ment el. Pedig olyan volt, mintha lefagyott volna a program...

Rönééé

Kép
röné

Tücsökbogár-egyetértek, tényleg jó lenne már valakitől egy újabb pozitív teszt! :lol:

Annus-igaz elég egyszer is együtt lenni a babához, de azért ez a ritkább...nekem is sikerült már 14 éve, de előfordulhat az is hogy csak 1 év alatt jön össze és az is normálisnak számít...remélem neked mielőbb összejön most is!!! :lol:

Merszi-én is hasonló cipőben járok, sokszor nem tudunk pont akkor együtt lenni, amikor kéne (mármint nem most) de még így is terhes lettem! Úgyhogy ki is jelenthetem, hogy fogalmam sincs nekem mikor van peteérésem!!! :lol: Hátha neked sem pont félidőben van, vagy az is lehet, hogy többször is van egy hónapban! Addig is kellemes összebújásokat, minél többször, és akkor meglesz a kis "eredményetek"!!! :lol:

Lei-ne törődj a pociméreteddel!!! Nem törvényszerű, hogy hatalmas hasa legyen az embernek! Tudom, hogy azt szeretnéd, minél nagyobb legyen már, de eljön az az idő is....bár tapasztalatom szerint, akinek kisebb a pocija, annak kevesebb súlyfeleslege lesz, és hamarabb lesz csini anyuka...
Nekem hatalmas volt, és ne tudd meg milyen nehéz volt 30 kiló feleslegtől megszabadulni!!! Inkább legyen szép kis formás neked, és belül a baba jól érezze magát!
És a rókacsaládodnak azt üzenem, hogy menjen most valami friss kismamihoz, te már nem vagy rá kiváncsi!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lei! Ne bánd, amig nem nő... énis mindig ezen nyikogtam, hogy mikor kezd már el nőni! És bár most sem akkora, mint a nagy átlagnak, mégsem óhajtok nagyobb hasat! Minél nagyobb, annál nehezebb vele! Cipelni, hajolni, derekadnak sem a legjobb érzés, nem beszélek az alvásról! Pedig nekem télleg nem nagy! Mégis normális méretü baba van benne! :wink: Úgyhogy nem baj, ha nem nő túl gyorsan, majd meglátod! De megértem, hogy szeretnéd, hogy látszódjon már! :) Én meg azt szeretném, ha már kint lenne (persze úgy, hogy már április eleje van legalább)... :lol: Most már semmi nem esik jól!!! :oops:
Vendég

Természetesen mi nem csak a gyerek miatt vagyunk együtt!Az már nagy baj lenne és akkor miért is akarnák gyereket? De én azért szorgalmazom akkor (PE) annyira, mert egy kicsit növelni akarom az esélyeket!Már ha éppen sikerül együtt otthon lennünk!!! Egyébként egyre türelmesebbnek érzem magam a műtét óta (pontosítok:inkább a 3 mensi óta)! Hiszen nekem soha nem egyből sikerült teherbe esnem és ez most sem lesz másként! Hiába idegeskednék, az csak rontana a helyzeten. Kivárom! De azért nem évekre gondoltam!!!
merszi

Lei!
Én a 6. hónapig hordtam az eredeti nadrágjaim. alig volt hasam! Ne izgulj! Nem ez számít.A házmesternek is 7 hónaposan árultam el, h nem vagyok egyedül, persze kiröhögött...azt hitte viccelek.A legjobb pedig az volt amikor bekopogtatott hozám egy nő és azt kérdezte itthon vannak e a szüleim???? 26 éves voltam és terhes! Közel a szüléshez!Gyereknek nézett... :lol:
szülés előtti napon pedig körbeudvarolt a nőgyogyim h milyen jól nézek ki (mármint fitt és üde) pici pocival! Másnap pedig a pici hasból kibújt egy 3,60 súlyú bébi! Ennyit a kis hasról!!!!!
merszi

Merszi-na erről beszéltem Leinek!!! :lol: Most is nagyon csini vagy és biztos vagyok benne, hogy terhesen is ilyen voltál!!!
Na nekem már a megállóban mikor vártam a buszra, ugráltak fel a pasik, hogy átadják a helyet, mert akkora voltam, mint egy elefánt! 90 kg-t mértem szülés előtt... :oops:
Jó nagy voltam...de azért utána 52 kg lettem! :lol: Én nem bántam, de azért jó lett volna csini kismaminak lenni és nem sátor ruhákban járni...
Na igen a pici pociból is születhet nagy baba, nekem a hatalmasból egy 48 cm-es 3 kg-os baba bújt ki! :lol: Szerintem ő volt a legkisebb az osztályon! (már megnőtt azóta :lol: )

Lányok megkaptam a kocsit!!! Mondjuk csak enyhe túlzással lehet kocsinak nevezni, még szervó kormánya sincs, úgyhogy majdnem beletolattam az árokba, mert én úgy gondoltam, hogy eléggé elforgattam a kormányt, de kiderült, hogy még gyúrnom kéne!!! :lol: :lol:
És már "száguldottam" vele 50-60-al!!! :lol: Na nem leszek vele az utak réme az biztos, de a reggeli dugóban, úgy sem tudnék ennél gyorsabban haladni!!! Viszont ha nincs dugó nem tom hogy megyek fel a gyorsforgalmira, amin 120-al szeretek menni! :lol:
Asszem le fognak engem onnan tolni! :lol: Lehet majd mindig megvárom, míg dugó lesz... :oops:
De azért nagyon örülök ám neki, mert mintha visszakaptam volna a szabadságomat, ami nekem nagyon fontos!
Jani azt mondta járna ő vele én meg a nagy kocsival, de mivel ő a várban dolgozik, nem biztos hogy ez a kis roncsautó fel tud oda menni! :lol:
Úgyhogy ha láttok egy szőke nőt egy szakadt fehér citroenben, aki szokásától eltérően betartja az 50-es táblát, akkor az én leszek! :lol:
Vendég

Zsibima! Köszi a dicsszavakat! Egyébként értem én Lei-t is, alig vártam, h látszon és boldogan "Mutogathassam". De jó volt így.
Még egy story erről: mindenki cukkolt, h pici a poci és mekkora lesz ez a gyerek jelzőkkel illetek (persze nem durván!). Egyedül szültem a szülőszobán és amikor meglett a nővér elvitte. Hallom kiabálja :3600 gramm. Én pedig vissza: És az enyém? Mire a nővér csodálkozó arccal: Nincs itt másik gyerek!!!

Nekem is volt buszos esetem(többnyire gyalog jártam, de egyszer nagyon fáradtan buszra ültem):gyilkos tekintetek vettek körül mert nem adtam át a helyet egy kismaminak (pedig én is az voltam, sőőőt).

Zsibi! akkor most már gratulálhatok rendesen a melóhoz ugye? Mert a multkor előre elkiabáltam, de tudtam, h menni fog.A kocsi jó poén. Akkor te leszel a minta sofőr, aki mindent szabály szerint betart... :wink:
Ahogy te is írtad gondolj a jó oldalára: szabadság kulcsa lett az autó és ki tudsz mozdulni!
merszi

Zsibima!

Tök jó h lett kocsi!Én is imádnék vezetni,de...na mindegy is.Errefelé elég nehéz lesz megállni!Lehet egészen elénk el kell majd jönnöd mire helyet találsz :wink:

Szerintem egy kismami szép így is,úgy is.A hajlamaimat tekintve tuti én is az elefánt kategóriába fogok tartozni...bár ne úgy lenne...

annus11

Merszi-köszi most már lehet gratulálni! :lol: Hétfőn már rendesen fogok melózni...izgalom a köbön!
A kocsiról meg annyit, hogy így-se-úgy-se megyek szinte sehová, de ha tudom hogy nem mehetek, az nagyon rossz érzés...jó tudni, hogy bármikor bepattanhatok! :D

[quote] írta:Hallom kiabálja :3600 gramm. Én pedig vissza: És az enyém? Mire a nővér csodálkozó arccal: Nincs itt másik gyerek!!!

Ez nagyon jó!!! :lol:

Annus-hát mi ilyen alkatúak vagyunk!!! Ilyennek is kell lenni, de a férjed így is szeret, akkor meg miről beszélünk!!! :lol:

Parkolásról: képzeld a portaszolgálat előtt nem mernek megállni, mert azt hiszik, hogy az céges parkoló! :lol: Úgyhogy már megbeszéltem a portással, hogy az az én helyem lesz!!! :lol: Egyébként, ha nagyon nem találok helyet, akkor megállok a Sote előtt, ott mindig van hely, és akkor 5 perc séta...ennyit kibírok! :lol:
Ja és olyan kicsi a kocsi, hogy két kukányi helyre beparkolok vele! :lol: (de lehet, hogy hétfőn még nem tudok menni vele, mert nincs bal indexem...és én nem bírok egy sávban haladni... :D )
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem az ígért 4d-s fotókkal!
Az elején nagyon takarta az arcát,de a végére azért megmutatta!
800 gramm a drága és jó nagy lábon él már most!
Majdnem 5 cm talpa!
Hiába kapott csokit nem akart felébredni,de persze aki már 04:30-kor bulizik mit is várhatnék!
Nagyon édes volt,de nekem a 18. heti nagyobb élmény volt!
Ott még egyben lehet látni,hogy mit művel,míg mostmár részletekben!
Azért nagyon-nagyon élveztük!
A kukacát minden helyzetben megmutatta,úgyhogy tutira ott van!
Kicsit megijesztettek,hogy mindkét veséjében tágabb a csatorna,de azt mondták ez minden 3. fiúnál így van és nem okoz gondot!
Szépen pisil,telítődik és ürül a veséje!
Hát remélem igaza van,bár már én is olvastam több helyen,most inkább nem is akarok utánnanézni!
Nem lettek túl jók a képek,de azért remélem látszik!

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Ja! És a 2d szerint nő a haja!!! Jupijéééééééé! Hajas babát akarok! Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?