Zsibima, először is gratulálok a melóhelyhez! Tudod a baba mikor jön!!! Csak jussak eszedbe én. Kissé hasonlít az esetünk, nem? Két vetélés, kb. uolyan időszakokbak. Aztán melóhely körüli kavarc... Aztán meg engem most meg lehet nézni
Egyre kerekebb vagyok!
Annus11, drukkolok, hogy a kedvesednek igaza legyen! Mikor is tudod meg, hogy mi a helyzet?? Kiváncsian várjuk a fejleményeket! Egyébként van rá esély, hogy terhes legyél?
Encsike, hát nekem az első vetélés után fél évig semmi pé nem volt, aztán gyógyszerrel végre november elején sikerült teherbe esnem.. December elejére meg elment a baby.. Sejtettük kezdettől hogy baj van vele, mert nagyon alacsony volt a HCG szintem..Dec elején természetes úton elment a magzat, nem kellett műtéti befejezés mint az elsőnél! Ez lényeges, különben nem lehetnék még most terhes! A doki azt mondta, hogy általában ha az ember nem figyeli magát, nem csináltam volna olyan hamar teszet, akkor nem is tudtam volna meg. Annyit vettem volna észre, hogy volt egy megkésett, erős mensim... Abban maradtunk (inkább csak ő), hogy márciusig kb. várunk, és akkor újra indul az egész. Hát én csak bólogattam, de belül tudtam, hogy nem nagyon fogunk védekezni. Én ezt a szervezetemre bíztam, meg hát abból indultam ki, hogy pé nem nagyon van nálam term.úton...
Voltam egy másik dokinál, aki a méhszerkezetre azt modnta, hogy OK, szépen kitisztúlt.. Nem is védekeztünk egy napot sem
Aztán meg a vetélés után már nem is jött meg
Gyakorlatilag dec.8-án indult meg a nagy vérzés/tisztulás, mely 7 nap alatt lement. Aztán meg jan.3-a körül volt spontán pé... Ebből meg baba lett... Hát ezért akadt fent a dokim szeme.. A budapesti dokim nem tartotta furcsának, vagy ő jobban tudta a meglepetését titkolni
Mindenesetre nem érdekel, ki mit mond, nekem a léányeg, hogy ezzel a babával minden rendben legyen és szept 23 körül szülessen meg!