Új privát üzeneted érkezett!

zsibima!

Attól nem tartok, h el tudják venni!!!! 20 éve vagyunk együtt!!! :D
Én inkább nem írnám le hogy mik tötréntek anno, pedig leesne az állad. A hölgyikének még rosszat se kívánok,saját élete(életmódja)áldozata lesz....
merszi

Zsibima!

Elment a mail!
merszi

Merszi-megnéztem!!! Nagyon jól nézel ki!!! :lol: A kisfiad meg igazi pasis!!! :lol:

Biztos szép történet, de hát ha 20 éve együtt vagytok...meg van egy szép gyereketek ez széttéphetetlen kapocs!!!
És lesz majd kistesó is!!! :wink:

Lányok drukkoljatok nekem holnapra, IQ-teszt és társai.... :lol:
Vendég

Zsibi!

Köszi! Hát ezaz a mi kapcsolatunk széttéphetetlen, talán már más is megértette... :wink: Ha nem az az Ő baja...

Én drukkolok a teszthez és bizti bejön!
merszi

Na megjöttem...vége a hétvégének.
Jól kidolgoztuk magunkat,sódert lapátoltunk,ültetgettünk...közben meg tök nagy szél volt,néha esett is :twisted:

Zsibima!
Na az jó hír h nem kell sokat trécselni a dokival.Ha most nem,akkor majd talizunk máskor!Alig várom a szerdát,kíváncsi vagyok mit mond a doki...

Na most rohanok,igyekszem visszaolvasni :roll:

annus11

Panni!
Kitartást a 3 héthez!És persze gyors,könnyű szülést :wink:

Encsi!
Nekem a műtét után pl volt barnázás a peteéréskor.Pedig se elötte se azóta nem volt ilyen!Szerintem semmi bajod nincs,nyugi!Ha mész kontrollra ott úgyis megnyugtat a doki!Nagyon nehéz kivárni azt amikor újra lehet próbálkozni,de hidd el hamar eljön.Addigra próbálj rendbe jönni lelkileg,és várd nagyon boldogan a babát! 8)
Mikor akartok majd próbálkozni?

Ja egy tali jó lenne!Hajni ha itthon vagy szólj nekünk is :lol: (mellesleg a kinti barátnőm...már kiderült számomra h mégse olyan nagy a barátság.Pedig gimiben még pisilni se mentünk a másik nékül!)

Mutyurka!
Fel a fejjel!Na add fel!Minden völgy után egy hegy jön,szerintem most sokan a lejtőn járunk...elég magas emelkedő,de egyszer csak feljutunk :wink: Kép

annus11

Annus-örülök, hogy jól telt a hétvégéd.
Azért még nem bizti hogy nem találkozunk a dokinál. Asszem valami tanfolyamra kell mennem, az meg nem biztos hogy sokáig tart...na kedden megtudjuk... :D
Vendég

Merszi - teljesen megertem, hogy nem rakod fel a kepeket, de ha gondolod en szivesen megneznelek. Ahogy irtam, szeretem a fenykepetet. A mail cimem hajni@hotmail.co.uk :wink:

Zsibima - egy kalappal a holnap teszthez, jol aludd ki magad elotte. Nekem az mindig segitett vizsgak elott is anno!

Annus - okes majd megirom, hogy mikor megyek haza legkozelebb. En is szivesen talalkoznek veletek! :D

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsibima, sok sikert a mai naphoz! Drukkolunk neked!

Megint ez a franya hétfő. Ez a nap mindig olyan nehezen indul...

Hajnalban megint fent voltam kb. 3-tól és most tudnék aludni. Ez a jelenség most már rendszeres. De más kismamák is mondják ezt, így gondolom összefügg a terhességgel.. Érdekes dolgokat tud produkálni a női szervezet ebben az időben..

Hogy vészeltétek át a hétvégi vihart? Mindenkinél rendben van minden?

Rönééé

Kép
röné

Röné!
Nálunk rendben van minden,szerencsére!Annyira utálom a szelet :twisted:

Hajni!
Akkor várunk! :wink:

Zsibima!
Ok.Ok.Hát vagy ott leszel,vagy nem :wink: Feltétlenül üvölts rám ha meglátnál(és felismernél)Néha nem látok és nem hallok :wink: Azért remélem ennyire nem fogok izgulni! 8) És sok sikert!Tuti menni fog!!!

Jelentem úgy néz ki h visszaállt a 40 napos ciklusom.Van még itt olyan,akinek alapból hosszú a ciklusa?Nekem mindig ennyi volt :roll: Nem emlékszem 28 naposra...És úgynéz ki h a 28.napon volt pém!
Ahogy számoltam 13-án kéne tesztelnem,ha addig nem jön meg.De lehet inkább másnap.A múltkor is 13án teszteltem,nem volt túl szerencsés :roll:

annus11

sziasztok csajok!

nekem is nagyon jól telt a hétvégém. Voltunk sétálni is párommal, mikor kicsit jobb lett az idő pér órára vasárnap. Sajnos a szél ellen nem lehet mit tenni....
De sokat pihentem, meg DVD-ztem, szóval jó volt ez a két nap. :)

merszi: szomorú, hogy ilyen emberek vannak, mint ez a nő. Érdekes, mert már más topikban is hallottam, hogy félének az emberek kiadni magukat így topikokban, mert vannak bolond emberek, akik ellopják a személyazinisságukat, meg a családjukat és másoknak az ő képeikkel dicsekednek. Szóval sajnos tele van a világ beteg emberekkel.....

mutyurka: fel a fejjel!!! Csak ne add fel a keresést!! Biztos lesz valami!!!

annus: drukk a dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond neked és zsibinek!

zsibi: nagyon szép család vagytok!! A párod is jóképű!! A lányod is csini! És Te is jó nő vagy!! :lol: Ja és drukk a teszthez, úgyis sikerül!!

Én teljesen jól vagyok, csak ez a fránya puffadás nem kéne sokszor. Bármit eszem a puffadás és a gyomorsav mindig van. De hát ezen most már nem is idegesítem magam....szerdán megyek a választott dokihoz, úgyhogy az a nap nekem is izgi lesz!!

fodgoki csak röntgent nem csinálhat, fájdalomcsillapítót adhat be, hiszen anélkül meg is halnék.
:P
lei

Sziasztok!

Annus, lehet hogy akkor nekem is az volt, mert csak 2 napig tartott és most meg nincsen semmi.... szóval ez nem mensi volt még... majd remélem azért gyorsan megjön :)

Egyébként 10-én kell mennem dokihoz, aztán majd akkor megbeszéljük vele hogy hogyan tovább... Remélem már április közepétől lehet próbálkozni :) Már nagyon várom!

Röné, mennyi idő után lettél terhes, hogy fennakadt a dokid szeme? :):)

Türelem: na igen, az nekem sem sok van! :) de még egy hónapra talán elég :) Kinek mennyi van hátra még?
encsike87

Sziasztok

Annus
Jó az avatarod :wink:

Nálunk hétvégén volt jégeső,villámlás,mennydörgés,szélvihar Kép

Szegény Zalán meg is rémült kicsit! :(
Egyébként is nyügi,mert jön a rágófoga,nyálzik mint egy kis bulldog!

Merszi
:( :shock: :evil:
Én is kérek képet!!!Légyszi,légyszi!!jutka@chello.hu

Zsibima
Annnyyyira ismerős vagy!De nem tudom honnan?Az is lehet,hogy csak hasonlítasz valakire,de nagyon!
Vendég

encsike: mi megvártuk az első mensit, és utána már rögtön próbálkoztunk a dokim tanácsára. Két hónappal később már terhes lettem. Szóval, ha megjön, és minden rendben van veled, utána szerintem áprilisban hajrá!!! :lol:
lei

Sziasztok lányok!!!

Megjöttem a tesztről-én átmentem-sajna akivel voltam az nem...

Holnap tanfolyamra megyek...

És a jó hír: Kapok kocsit!!!! :lol: :lol: :lol: Lustaságkirálynőnek nem kell többet gyalogolnia!!!!!! :lol: Tudjátok amíg pesten laktam évekig elvoltam gyalog, de itt vidéken pl. 1 km a tesco, 2 km a vonat, na hát ez aztán nem nekem való. Úh. amióta vidéken lakunk, elengedhetetlen a kocsi. Másfél óra volt amúgy a melóba az út, így meg 20 perc (jó ezt éjjel mértem) dugóba bizti több, de inkább a kocsiba ülök egyedül, mint a metrón tapossanak a lábamra...

Tényleg elszörnyülködtem ma hogy mik vannak!!! Kocsiból nem látszik az a rengeteg hajléktalan a metró aluljárókban...

Alziza-nem fogod elhinni, de én nagyon sok embernek ismi vagyok!
Szerintem van egy hasonmásom valahol! :lol: (valamelyik nagyapám lehet, hogy túlbuzgó volt fiatal korában, mert egyszer majdnem megszólítottam a "hugomat" a metrón, pont úgy nézett ki mint ő...de persze nem ő volt az)

Lei-örülök,hogy jól vagy!!! Köszi!!! :D

Annus-holnap hívom dokibát, mert nem tom meddig rendel szerdán...elvileg már 4-ig melózom... :cry: De már jó lenne megtudni az eredményt! Ja amúgy a Viola-Tűzoltó sarkán melózom majd, ismerős???
40 napos ciklus: mindig ennyi volt??? Nem sok ez? Mit mondtak rá eddig a dokik?
Vendég

Gratula zsibi a teszthez!!! Mondtam, hogy siekrülni fog!!
A kocsi is tök jó!! Végülis pontosan mit kell csinálnod a melóban?
lei

Zsibi!

Gratula a teszthez!
De jó hogy lesz tütü :wink: nekem sajna nincs jogsim, pedig már hányszor gondolkoztam rajta, de hát elég lusta vagyok nekiállni :(
Úgyhogy marad a gyaloglás no meg a biciklizés-kivéve ezekben a hónapokban :wink: meg télen, mikor lefagy rajta a fenekem :lol:

Kép
kimma

Zsibima, ismerős a helyzet a vidéki távolságokkal kapcsolatban :) Nálunk a legközelebbi áruház az legalább 8 km.... pedig pest mellett lakunk csak a mi "falunkba" nem csináltak semmi ilyet... Úgyhogy nekem nyáron vettünk kocsit hogy egyedül is tudjak menni ide oda, mert a párom kocsival ment dolgozni igy nekem maradt a busz... Amivel az a 8 km is volt vagy 40 perc!! Meg munkába járni is sokkal egyszerűbb... most nincs olyan hogy lekésem a vonatot és ezért rohanni kell :):)

Lei, én még nem tudom hogy mikor próbálkozhatunk, de bízom az áprilisban :)

Egyébként néha olyan fura érzés van a hasamban... néha úgy érzem hogy van hasam amikor leülök... lehet hogy tényleg meg fog jönni és ezért... örülnék neki... meg annak is ha már mehetnék dokihoz :)
encsike87

Lei-privi megy!

Kimma-nem tudom hány éves vagy, de én 30 éves koromban raktam le a jogsit...mert bár én is akartam világ életemben, de valahogy sosem jött össze...akkor ideköltöztünk Üllőre albérletbe, és egyszerűen muszáj lett. De a Janinak köszönhetem, mert ha ő nem rugdos, akkor ma sincs...és milyen hálás vagyok érte! :lol:
Úgyhogy még neked is lehet, sőt a helyedben gyorsan leraknám pocisan, és mire bébikét szállítgatni kell ide-oda, akkor nem kéne babakocsival buszozni... :lol:

Encsike-akkor tudod miről beszélek...egy cipőben járunk...1 hónapja nincs csak kocsim, de má' megőrültem....
Remélem mielőbb megjön neked!
Vendég

Zsibima!
Gratulálok az új munkahelyhez!
Mit fogsz csinálni? - persze csak ha publikus.
A kocsihoz külön gratula. Egy hátránya van, amit én magamon is tapasztalok: megszokja az ember, aztán elfelejti, milyen szép is sétálni néha.
tücsökbogár

Alziza4
Köszi,hát ez én lennék...feketén-fehéren 8)

Encsi!
Türelem...hát igen,nehéz.De annyira gyorsan telik az idő!Hidd el.1-2 hónap és máshogy látod majd.Én totál magamhoz tértem.Visszagondolva tök magam alatt voltam akkor,de helyrejöttem.Akkor kb 2 hét és megjön!Addig meg megkapod a dokitól az áldást!

Zsibima!
El se hiszem!Ez most komoly?Isteni!!!!!Én 1 sarokra lakom a Violán!A Balázs Bélánál!Hallod,kicsia világ!!!Grat a munkához!Ha üresedés van szólj :wink: 8) Bizti időben beérnék :lol: :lol: :lol:
Hát igen,a 40 nap sok,de van akinek alapból hosszú.Csak a fogigátló miatt lett 28.

Én kb 2 éve csináltam meg a jogsit,itt Pesten.Sajna nincs kocsink,szóval nem igen vezetek :( Pedig imádok vezetni,de sajnálom a pénzt a kocsira megmondom őszintén...

annus11

Zsibi!

Vasárnap leszek 31! :lol:

Encsi!
Általában 3 hónap várakozást mondanak a dokik, de sokan ebben a topikban már türelmetlenkedtek :wink: és összejött. :lol:
Úgyis érzed te higy fel vagy-e rá készülve vagy nem :wink:

Kép
kimma

Zsibima!

Örülök, h sikerült, bár mi ebben biztosak voltunk csajok!!! :wink: Nem vagy egy elveszett csaj!

Alziza, Hajnski! akkor fellebbentem a fátylat magamról mailbe! Mindjárt megy!

Annus! Ugye nem volt fotó eddig? Most már téged is eltudunk képzelni!

Szomorúan látom saját vonalzómon 5 nap és jön a piri... :twisted:
merszi

Merszi - koszi szepen a kepeket. Irtam valaszt!

Zsibima - gratula a teszthez! Ha autot is adnak akkor gondolom ez most nem a birosagi allas... :?: Egyebkent ezzel en is igy vagyok. Itt auto nelkul nagyon nehez boldogulni, mert tomegkozlekedes nagyon gyatra, de legalabb jo draga is. :evil: Vasarnap pl. a kozelunkben meg busz sem jar nemhogy ritkan, de semmikor!

Annus - nekem mindig 35 napos ciklusaim voltak, de a 40 nap az tenyleg soknak tunik. Mindig ennyi volt?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!
Igen,mindig ennyi volt...tudom h nem normális,de ez van.És a homeos csepp annyit segített h nem telik el megint 60-70 stb nap.De mégse 28 naposra áll be,hanem 40...ezek szerint rosszul vagyok kódolva :wink: De végül is pontos volt,max 1-2 nap ingadozás volt csak.

Merszi!
Nekem is fellebentheted a fátylat: afancsali@freemail.hu

annus11

Lányok ( Tücsökbogár és aki még kérdezte) marketinges területre helyezkedem el...de a legalja, úh. erre szót sem érdemes vesztegetni.

Úgyhogy Hajni-sajna nem kapok kocsit a cégtől, hanem apitól kapok majd, de nem olyan szupit, mint a másik, hanem egy csotrogányt...de 4 kereke van és elvisz a célállomásig... :lol:

Annus-ha érdekel a meló szólj!!!
És ha belejövök a melóba akkor ebédszünetben találkozhatnánk is!!! :lol: Ha már dokibánál nem fogunk tudni!!

Merszi-köszi, de azért még nem vettek fel, holnap van a fekete leves: tanfolyam...és utána megmérettetés.
Szegény nő, akivel együtt írtam a tesztet, mondta a cégvezetőnek, hogy kicsi gyerekei vannak...és nem vették fel, mert nem jól sikerült neki...
100 %-osra írtam amúgy az IQ-t és a személyiség tesztet, amin "elbuktam" a billentyűzettel, szám. géppel kapcsolatos kérdések voltak. :lol: :lol: :lol: Mondtam is a cég.veznek, hogy tuti biztos vagyok, hogy az nem sikerült, de csak azért mert vakon gépelek, és egész nap a sz. gép előtt ücsörgök. És ami vakon megy, azon nem gondolkozol, hogy milyen billentyűt mi után nyomkodsz...szóval az sz@rul sikerült... :lol:
Egyébként meg tök könnyű volt, ha a holnapi is ilyen lesz, akkor felvesznek...de hát ez nem is egy álom állás, úgyhogy ajánlom is nekik!!! :lol:
Vendég

Annus - ha mindig ennyi volt, akkor rendben van. Nekem azt mondta a dokim anno, hogy ha visszaallt arra, ami elotte volt az jo jel. Az enyem is mindig ugyanolyan hosszu volt, csak az utobbi fel evben vannak eltereseim, aminek annyira nem orulok. :?

Zsibima - ja ertem, csak rosszul raktam ossze a kis fejemben. :oops: Jaj nekem a marketing soha nem volt az erossegem, szoval minden elismeresem, hogy ilyet bevallalsz! :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Zsibima
Autó:tök jó!!! Kép

Képeket megkaptam,szépek vagytok mindannyian! :lol:
Teszek majd én is!
Vendég

Sziasztok, örülök, hogy mindenki kivirul így tavaszra.

Zsibima, tök jó, hogy ilyen hamar el tudtál helyezkedni. Még ha nem is egy álom állás, azért van. Lefoglal és valami pénz is csurran cseppen.

Na lányok, hamarosan bevethető leszek :wink: Már alig várom, hogy ne csak tétlenül ücsörögjek itthon :D egy babára várva.

Egyébként most felfüggesztettem a teákat is (vitamint azért nem, mert olyan szép lett tőle a bőröm és a körmöm :oops: :shock: ), mert valahogy nem volt jó. Nem tudom megmagyarázni, de úgy érzem, valami nem stimmelt, szóval inkább iszok gyümölcsteát és a cickafarkat meghagyom máskorra :P

Ki hogy bírta a mai napot? Rajtam olyan fáradság volt egész délelőtt, hogy alig bírtam rávenni magam egy kis munkára. Na azért belelendültem, és mikor másodjára rápillantottam a vekkerre, már 4 óra volt. Húztam is haza. :roll:

Kép
wruska

Én meg elkezdtem tornázni,le kell adnom pár kilót!Annyira nem viszem túlzásba,de minden nap fél óra.Ha esetleg terhes lennék,ez nem árthat a babának ugye?

Tegnap akartam venni egy termékenységi szobrot,úgypoénból :lol: Erre nem volt.De ajánlottak helyette egy anya és gyermeke szobrot.Most itt van elöttem a gépnél(itt tartózkodom a legtöbbet).Kíváncsi vagyok bele tudom e majd magyarázni a gyerkőcöt :wink: :lol:

annus11

Annus!

Szerintem nyugodtan tornázz, ha jól esik! Én is tornázom és a fiammal a pocimban is végig tornáztam.

( Nálam már megjelent az első csipp-csöpp, ez a mensim előjele...) Én ezt már tudtam...

Nekem is most ajánlottak egy termékenységi medált! De n helyette a tudás, hatalom medált választottam, de még nem bizti h nem veszem meg a másikat is... Én is szeretem az ilyeneket...
merszi

minden csak hit kérdése!!! :lol:
lei

Sziasztok!

Termékenység fokozók:

A ginseng, illetve a perui maca gyökeréből készült táplálék kiegészítők jók!Ezeket mi szedtük! Ezek nem csak potencia növelők,hanem fokozzák a termékenységet is!

Feng Shui szerint pedig:
A hálószoba nyugati felében elhelyezett Fukszia segíti a termékenységet.

Elefántból a két egymásfelé forduló,feltartott ormánnyal.

Délnyugati területre:megtölteni egy fedeles cserépedényt nyers rizzsel!

Sárga,rózsaszín vagy piros orchidea,agyag vagy cserépedényben a délnyugati területre.

Nohát!Ennyit találtam a feng shui könyvben! :lol:

Igazából nem tudom használ e?
Vendég

Azt hiszem a DM-be lehet kapni MACA VIBE bogyót, ami segíthet.
meg van jóga gyakorlat is, ami termékenység fokozó hatású lehet.

Ez a kobra póz:

hasonfekvés, lábak összezárva, popsi erősen szorít, tenyerek a bordakosár alja mellett. vállak hátrahúznak, lassan belegzésre megemel az arc, felfelé nézel és előreemeled a mellkast, néhány centire elemelkedsz a talajtól. a láb és a popsi folyamatosan szorít, fejtetővel és mellkassal folyamatosan nyújtózkodsz és lassan, nyugodtan lélegzel. utána hasonfekvésben pihenés.
lei

Sziasztok lányok!!!

Látom a témát: feng shui, termékenységi szobrok, medálok!!! :lol: :lol: Nagyon jó!

Én épp azon imádkozom, hogy remélem nem vagyok terhes...

És persze dokihoz nem jutok el, mert bár holnap el tudnék menni, de nincs hely!!!!!

Úgyhogy mondtam apinak, hagyjuk most egy időre...új munka, nem tudom hogy tudnék eljönni dokihoz...meg elegem is van...most nem akarok gyereket!!!

Persze tudom, hogy ez csak 2 percig tart nálam, de nem bírok várni, inkább lemondok róla gondolatban.

De nehogy azt higgyétek, hogy rossz kedvem van ám!

Ma túl vagyok a 2. lépcsős fordulón...3 ember közül megint csak engem vettek fel...kezdek elszállni: nem is vagyok olyan hülye! :lol: (pedig olyan ideges voltam, hogy a jegyzetemig nem láttam el)
Már elküldtek a HR-re úh. gondolom felvettek, már csak tanfolyásra kell mennem csütörtökön...aztán lehet kezdeni.

Úgyhogy Annus, holnapi tali már biztosra kilőve! :cry:
Egyszerűen fogalmam nincs mikor jutok el az eredményeimért...

Kezdem azt hinni, hogy a sors nem akarta, hogy gyerekem legyen mostanság...azért nem maradtak meg nekem a babók...de remélem, hogy a munka meghozza azt, ami lelkileg hiányzik és majd utána!!!
Vendég

Merszi!

Na majd köv hónapban! :wink: Ami késik nem múlik!Már ilyen hamar pecsételés van a menszi elött?Úgy látom h még 5 nap van hátra.Szerintem nyugodtan vedd meg a másik medált is!Vmire fogni kell ha összejönne!

Alziza,Lei!
Húúúú!Ezeket nem is tudtam.Orchideám nincs,csak bromélia és az is amásik szobában...de azt hiszem ez már sok!Olyan lenne a háló mint vmi boszorkány lak :wink: Ezt a cobra pózt lehet megpróbálom...elöbb fel kell fogjam!

Zsibima!
Nem tudod telefonon megkérdezni a dokit?Már csak azért is mert ha gyógyszer kell,akkor jobb minnél elöbb elkezdeni.Nem?Legalább hasznosan telik az idő.
Persze,a sors egyikünknek se akarta h épp akkor babája legyen...hát tudnék erre ellenpéldát mondani ahova meg akarta,szegény gyerek meg...szóval ott meg a szülők nem várták stb.Mindennek oka van,de annak is h pont most akarunk gyereket.Szóval nem feladni!Gondolatban nagyon jó h lekötöd magadat,de azért közben teremtsd meg a feltételeket a babának testileg is :wink:

annus11

zsibi: pont ilyenkor szokott bejönni a baba dolog, amikor abszolút nem akarja, nem várja a ember lánya....de azért gondolom most tényleg jó lenne egy kicsit belerázódni ebbe az új melóba, meg kicsit kikapcsolni az agyadat a babatémáról és akkor majd biztos jönni fog.

annus: ez a kobra póz nem bonyolult egyáltalán, csak így olvasva furi. De ha egyszer megcsinálod, utána könnyű lesz már. :)
lei

Lei!
Ez kb olyan mint vmi hasizomerősítő :wink:

Képzeljétek az uram szerint terhes vagyok.Minden mozdulatomra rögtön ezt mondja.Szombaton fél Karcagot bejártam sütiért...aztán tegnap a Ráday utcából hoztam sütit :lol: Hiába mondom neki h nem vagyok az...
Holnap meg ugye doki!!!!Már gyakorolom a szövegem.Minnél gyorsabban elmondani a lényeget :roll:
Kép

annus11

Zsibima:gratula a melóhoz :wink:

Alziza:nézz át a másikba :wink: ...Rita megszült ma du. :wink:

Akik már próbálkozhatnak HAJRÁ,akik teszt előtt állnak ++++++++++++++++++++,akik babások :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zsibima, először is gratulálok a melóhelyhez! Tudod a baba mikor jön!!! Csak jussak eszedbe én. Kissé hasonlít az esetünk, nem? Két vetélés, kb. uolyan időszakokbak. Aztán melóhely körüli kavarc... Aztán meg engem most meg lehet nézni :lol: Egyre kerekebb vagyok!

Annus11, drukkolok, hogy a kedvesednek igaza legyen! Mikor is tudod meg, hogy mi a helyzet?? Kiváncsian várjuk a fejleményeket! Egyébként van rá esély, hogy terhes legyél?

Encsike, hát nekem az első vetélés után fél évig semmi pé nem volt, aztán gyógyszerrel végre november elején sikerült teherbe esnem.. December elejére meg elment a baby.. Sejtettük kezdettől hogy baj van vele, mert nagyon alacsony volt a HCG szintem..Dec elején természetes úton elment a magzat, nem kellett műtéti befejezés mint az elsőnél! Ez lényeges, különben nem lehetnék még most terhes! A doki azt mondta, hogy általában ha az ember nem figyeli magát, nem csináltam volna olyan hamar teszet, akkor nem is tudtam volna meg. Annyit vettem volna észre, hogy volt egy megkésett, erős mensim... Abban maradtunk (inkább csak ő), hogy márciusig kb. várunk, és akkor újra indul az egész. Hát én csak bólogattam, de belül tudtam, hogy nem nagyon fogunk védekezni. Én ezt a szervezetemre bíztam, meg hát abból indultam ki, hogy pé nem nagyon van nálam term.úton...

Voltam egy másik dokinál, aki a méhszerkezetre azt modnta, hogy OK, szépen kitisztúlt.. Nem is védekeztünk egy napot sem :oops: :lol:

Aztán meg a vetélés után már nem is jött meg :lol:

Gyakorlatilag dec.8-án indult meg a nagy vérzés/tisztulás, mely 7 nap alatt lement. Aztán meg jan.3-a körül volt spontán pé... Ebből meg baba lett... Hát ezért akadt fent a dokim szeme.. A budapesti dokim nem tartotta furcsának, vagy ő jobban tudta a meglepetését titkolni :lol:

Mindenesetre nem érdekel, ki mit mond, nekem a léányeg, hogy ezzel a babával minden rendben legyen és szept 23 körül szülessen meg! :wink:

Rönééé

Kép
röné

helló !

Zsibima:Új meló???Gratulálok kívánom neked is olyan jó legyen mint nekem!!!!Legalább egy kissé kizökkensz az otthoni gondokból,hétköznapokból,meglásd fel fog pörgetni hogy újból dolgozol!

Nekem most múlt el a 3.dik mensim ez nem volt olyan intenzitású mint az előző kettő a műtét óta.Elvileg már lehetne próbálkozni,de mint már írtam most egyenlőre még várunk.Majd úgy nyár közepe felé.

Lei:remélem jól vagy!!!Pardon vagytok!

Annus:holnap gondolok rád,mikor az orvosnál leszel.

Csajok ma van a szülinapom,beléptem a 32-esek közé!!!! :lol:
Sokan köszöntöttek és sok ajándékot is kaptam,de a legjobban a kisfiamtól kapott tavaszi füzérnek örültem ő csinálta sajátkezűleg!!!
Tök ari volt miközben átadta!!!!
Mellesleg egy fényképezős,videós mobilt is kaptam a férjecskémtől,amire már régen fájt a fogam.Úgyhogy megyek is ismerkedni vele.

Mindenkinek szép napot holnapra!!!!!Mára pedig jó éjszakát!!!!

KépKép
henka76

Panny
Voltam! :wink: :lol:

Zsibima
Akkor most mi van?????
Remélem most nem függeszted fel a dokit?Ugye?
Az eredményeket meg kell tudni!
Ha gáz van azt kezelni kell!
NA :!:
Kép
Vendég

Heni
Kép
Vendég

Annus!

Igaz, h még 5 nap volt a vonalzómon a mensiig, de nekem ennyi nappal előbb 1 csepp vér jelzi. h meg fogok hamarosan betegedni. Olyan mint az időjárás előrejelzés... :lol:
Mégis megveszem a másik medált, hallgatok rád!

Boldog szülinapot HENKA!

Csak nem? Mégis lesznek kismamik ebben a hónapban?
Örültem volna ha én is novemberi babát kapok, decembert nem igazán akaromom, mert inkább januári legyen. Indok: Ne karácsonykor legyen szülinapja a bébinek, hanem máskor, hogy Ő is külön ünnepelhesse és ne olvadjon össze az ünnepekkel. Bár amilyen nehezen jön a bébi a végén ennek is örülnék.
merszi

Henka-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Röné-köszi! Igen hasonló esetek vagyunk! :lol: És már alig várom, hogy együtt izgulhassak veled, aug. végén, szeptember elején... :lol:

Panni-köszi! Érted meg máris izgulok!!! :lol:

Alziza-de kénytelen leszek felfüggeszteni egy időre, mivel nem fogok tudni eljutni dokihoz...basszus 2 hete nem jutok el hozzá! Persze fel fogom hívni, hátha később is rendel, ha nem, akkor biza 1-2 hónapig nem fogok tudni menni, mert nem akarok úgy kezdeni a melóban, hogy elkéreckedek rögtön! :cry:
De nem gáz egyáltalán, mert most úgy érzem időre van szükségem, nem akarok babásodni, még pár hónapig...kicsit pihentetnem kell az agyamat, mert úgy érzem megőrülök.
Szóval most nem is bánom!
Aztán folyt. köv.. :wink:

Merszi-az én Bettym április közepén fogant, és tudtam hogy nem is fog előbb születni, úgyhogy kihúztuk január 11-ig. Ami jobb, mint a december, de egy hátránya azért van: úgy kifosztották a játék boltokat, hogy januárban nem kaptunk neki szinte semmit...meg húzós is volt egymás után kétszer kifosztani a boltokat neki...(sőt febr. névnap, úgyhogy 3x)de utána egész évben nem kapott nagyobb dolgot! :lol:

Úgyhogy megy a drukk neked is az árpilishoz, bár ha ennyire nem akarod, akkor tutira márc-ban jön össze!!! :lol: :lol: :lol:

Annus-Ha nem jövök addig, akkor írd meg, mi volt a dokinál? Sokan voltak? Mert ha nem akkor mérges leszek ám!! :twisted:
Vendég

Henka!
Jó hogy benéztél.Utólag is boldog szülinapot!

Merszi!
Te kis időjós :wink: Télleg ki lesz a kismami ebben a hónapban?Tök jó lenne ha minden hónapban legalább 1 fővel gyarapodna a kismamik tábora....

Röné!
Lasssan jön a 12.hét!!!Nagyon drukkolok.De tuti nem lesz semmi baj!Mikor mész legközelebb uhra?Kép jöhet :wink:
Kép

annus11

Henka - nagyon sok boldog szuletesnapot! :D

Zsibima - meg tudom erteni, hogy most egy kicsit pihentetni akarod a dolgot. Remelem bejon ez a munka neked es megeri. Azert ha tudsz az eredmenyeidert menj vissza.

Merszi - regebben en is igy voltam vele, hogy jobb lenne, ha nem decemberben jonne, de en mar nagyon ugy vagyok vele azota, hogy teljesen mindegy csak legyen...

Tegnap kaptam egy levelet a korhaztol, hogy az egyik vervizsgalaton nagyon alacsony lett egy ertek es menjek vissza megismetelni. El is mentem meg tegnap ebedszunetben. Lehet, hogy ezzel lesz a gond? Hmmm.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!
Azt nem mondták h mi lett alacsony?Lehet egyébként...ha nem lenne fontos akkor nem ismételték volna meg!

Zsibima!
Persze beszámolok,szerintem biztos találtok vmi megoldást h az eredményeket megbeszéljétek!Aztán meg pihentesd a dolgot ha így látod jónak.Azért biztos megnyugvás lenne ha kiderülne h van e vmi baj és ha igen akkor hogy kezelhető.

Tesómnak az egyik gyerek dec27.,másik jan14. ...ajándék szempontjából nehéz,de nekem teljesen mindegy :lol: Én örülnék egy Mikulás babának is... :roll:

annus11

Annus - a level konkretan nem mondta, hogy mi alacsony. A vizsglati papiron, ami volt arra rakerestem a neten es azt talaltam, hogy ez veralvadassal kapcsolatos dolog.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sokat akarok ugye??? Amúgy én is úgy gondolom h lehet h pont a dec jön, be mert azt hagynám ki...nem baj jöjjön aminek jönnie kell!!!! De akkor már lány legyen! A fiam hugicát akar! Természetesen a fiúnak is ugyanúgy örülünk !!! Csak jöjjön valaki!!! :lol:
merszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?